CRAZYSALE

For en måned siden bestilte jeg et par ting fra Nelly.com. Måtte vente en hel måned på å få tingene mine, men bedre sent enn aldri. Fikk 200 nelly penger siden det tok så lang tid, så det var jo et pluss. Ble hvertfall veldig fornøyd med alt jeg kjøpte. Nelly har alltid masse fint, veldig lyst til å bestille nesten alt de har der! Men nå var det hvertfall dette jeg kjøpte inn fra nelly.Denne jakka var ikke på salg da. Men den måtte jeg bare ha! Syns den var så søt med det "skjørte" i enden. Kommer til å bruke den masse, men sikkert mest til pynt. Denne kostet bare 499 ,- Billi sant?

Tenkte at denne kjolen var perfekt om sommeren, domt at sommeren er over å at det er høst nå. Men da har jeg bare en ting å gjøre til neste sommer. Å finne noen matchende sko i enten den blå fargen eller lilla fargen som er på de stenene. Denne kjolen kostet 249 ,-Disse kostet bare 59 ,- Det er sykt!!

Måtte jo handle inn 2 par sommer sko også siden det var så billig. Begge to satt som et skudd på foten. Gleder meg til å bruke de. Disse kostet 199 ,-Husker ikke hva disse kostet. Fant de ikke på nelly heller. Men ikke mer enn 200 kr kostet de hvertfall. Siklett etter dem lenge så når de var så billige måtte jeg bare ha dem! Kommer til å bli brukt mye!

Nye vinterskone mine. Gleder meg til de blir kaldt og snø å jeg kan bruke disse til pelsjakkene mine. Fant ikke ut heller hva disse kostet. Men siden jeg bare kjøpte dem pga de var billige å trengte noen nye vintersko så bare tok jeg dem. Husket jeg angret rett etterpå. Men er sykt gla får jeg bestilte dem nå! Love them.Mine nye favoritter. Litt får høye for meg. Men det har ikke noe å si. Får bare bruke de når jeg ikke skal gå så mye. Men dette er hvertfall de nye fin høstskona mine. Kommer til å bli brukt mye disse også om jeg kommer til å tørre å gå ute med de. Elsker de hvertfall! Og de kostet bare 210 kr. Husker ikke om det var det de kostet når jeg kjøpte dem. Men sto nå det på nelly sin side nå, så er hvertfall det de koster nå. 

6 kommentarer

Ann-Cathrin Ulvund
-08.10.2012 kl:22:40


Shit, de første skoene som var avbildet her var kjeempe fine!! :)
lineelisabeth
-08.10.2012 kl:23:19


Så myee fiint!!!
Kaisa Elise
-09.10.2012 kl:09:40


Ann: Tusen takk :)
Kaisa Elise
-09.10.2012 kl:09:40


lineelisabeth: Thankyou!
Corsola
-19.10.2012 kl:16:24


Kjempefine sko!
Kaisa Elise
-20.10.2012 kl:16:12


Corsola: Takk får det :)

Skriv en ny kommentar