HOW I DO MY NAILS

Nå skal jeg vise dere hva jeg gjør når jeg fester på falske negler. Jeg har desverre ikke den boksen som viser hvilken jeg kjøper med neglene, sjeleèn eller sprayen.. Men viser for det. Jeg har heller ikke sjeleèn, den var tom har har ikke fått skaffet meg en ny en .. Men skal fikse det til en annen gang jeg skal feste de på. Jeg tenkte og feste på akryl negler neste månde til jul og nyttår så da blir det jo bedre og finere. Jeg gjør det jo bare hjemme så er jo ikke like proft, men det funker for meg!

 

  

Først begynner jeg med og file neglene mine og slikt. Så finner jeg fram alle neglene og finner dram de som passer på de forskjellige fingrene. Når jeg er ferdig og lime dem på så er de veldig lange som dere kan se på bilde nummer 2, men da klipper jeg dem bare så lange som jeg vil ha dem og filer neglene til slutt slik at det ikke er spisse kanter. Å selfølgelig kanten som kommer av neglene som er oppå din egen neil, den må du også file ned slik at den ikke vises. Så skal du egentlig ta på sjeleèn og spraye på den sprayen slik at det størkner. Men siden jeg ikke har det eller neglelakk så for jeg bare gå slik ut idag og enten kjøpe meg nye eller håpe at mamma har sitt manikyrsett med fransk neglelakker så jeg kan ta oppå.

Slik blir de til slutt med geleèn og det. Kan også bruke neilelakk om du vil det, men er mye sterkere og holder lengre om dere har geleèn oppå 3 ganger slik det står på pakken. Jeg har gjort dette mange mange ganger å elsker og ha fine negler! Gleder meg til jeg for skikkelige å ikke slik jeg gjør selv, men det funker det også!

Men jeg skal til go jenta mi Bodil på besøk ikveld, så oppdaterer dere når jeg kommer hjem igjen.
Hva skal dere gjøre idag? Likte dere neglene? 

4 kommentarer

Kristine og Alexandra
-02.11.2012 kl:17:23


så fint, skal spise taco med bestevennina mi :)
Ida Tiller
-03.11.2012 kl:01:16


Veldig fine :D elsker negler!
Kaisa Elise
-03.11.2012 kl:13:51


Ida Tiller: Me too :D
Kaisa Elise
-03.11.2012 kl:13:51


Kristine og Alexandra: aw så kos :) jeg skal ha taco idag :D

Skriv en ny kommentar