SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

God morgen alle sammen! Da var det gått en uke i går siden jeg la ut innlegge om spørsmålsrunden, så nå var det på tide og svare på spørsmålene deres. Håper jeg svarte godt nok på spørsmålene deres, takk for alle spørsmålene. Er det noe mer dere lurer på så legg igjen en komentar så svarer jeg i slutten av månden.

Beste og værste opplevelse?
- Hmm, det var 2 vanskelige spørsmål. Jeg klarer ikke og bestemme meg. Har opplevd så masse bra og så masse trist at jeg ikke vet helt. Men den værste er vell og få hjerte mitt knust. Den beste er vell cascada konserten som jeg var på i år om jeg skal velge noe.Favoritt reisemål?
- Det må være Frankrike! Har ikke vært der siden jeg var 10 år eller noe, men husker det enda. Der skal jeg reise til igjen, elsker Frankrike, er så nydelig. Har så lyst til å lære fransk også.

Fremtidens drømmer?
- Ha min egen frisørsalong. Ha et stort hus nærme havet og en kjempe kjekk mann og kanskje noen unger?

Hva går du aldri hjemme fra uten?- Og selvfølgelig mobilen min som jeg ikke tok med på bilde. Av og til tar jeg jo ikke sminken min med meg på skolen, spørs om jeg skal noe etter skolen eller ei, men er som regel dette jeg ikke går hjemme fra uten.

Noe du ser fram til contra gruer deg til?
- Gleder meg til Inna konserten den 17 november!!Når er du i ditt beste ess?
- Haha, kanskje når jeg er på kaien og koser meg med noen av de beste jentene mine? Tilbringer så masse tid på kaien at det er det jeg må velge.

Rolig helg vs party helg?- Rolig helg. Jeg vil heller sitte inne en hel helg med god mat og en film isteden for å drikke. Men kan ha en rolig kveld med litt vin drikking, det er alltid veldig koselig.

Deg som blond elle brunette?
- Blond, ennå ganske uvant med detta håret. Men komme aldri te å bli heilt plantinablond igjen! Men vil få det litt hvitere enn det er nå.

Det du bruker mest penger på?
- Hmm. Det må enten være sko eller kjoler. Hatt kjole dilla i det siste, ikke så masse sko, men snart må jeg handle inn noen sko til.

Hvem er du forelsket i, eller hvem liker du?
- Sier ikke navn her, men hun som skrev det sa jeg det til så hun vet det og alle som kjenner meg vet hvem det er, også han det gjelder.Kim føle du har fått mest kontakt med i klassen?
- Uten om de jeg allerede gikk i klasse med i fjor som jeg fikk kontakt med da, så er det vell. Karoline, Lena, Rebekka, Silje og Ina.

Ska me finna på noe ein dag?
- Selfølgelig kan me det Karoline !

Din størte kjærlighet?

Fortell en hemmelighet om deg bare du vet
-  Hmm, det kalles vell en hemmlighet pga det er en hemmlighet, men kan fortelle en ting som kanskje ikke så mange vett. Jeg har aldri hatt hull i tennene.

Yndlingsserie?
- Gossip Girl, One three hill, The hills, Tigerstaden, Pritty little liars også videre.

Hvordan liker du deg i klassen?
- Jeg liker meg ganske godt i klassen.

Føle du at det er et bra miljø i klassen?
- Ja, kunne kanskje vært bedre, men er helt greit syns jeg.

Hva er det lengte forholde du var vært i og hvem var det med?
- Det var med min forje eks som jeg var sammen med i 1 år og 8 månder, så det er det lengste til nå hvertfall.

Er det frisør du skal bli eller skal du ta påbygg?
- Jeg skal bli frisør så skal ut i lære til sommeren.

Hva er det besta med å gå på frisørlinja?
- Det beste med å gå på frisør linja er vell de dagene vi bare kan fikse hverandre på håret og ta i en god kur med hodebunsmassasje. 

Hvor for du inspirasjon fra?
- Jeg for inspirajon fra over alt. Forskjellige blogger jeg leser og tenker masse på hva jeg selv liker og lese så er det jeg for inspirasjon fra.

Har du noen søsken?
- Ja, jeg han en storesøster og en lillebror.

Har du tenkt til å flytte hjemme fra snart?
- Nei har ikke tenkt på det enda. Holder på og pusse opp romme mitt så skal få walk in closet og mitt eget sko rom også videre så foreldrene mine må nok holde ut med meg en stund til. Jeg vil heller bo hjemme og spare til jeg kan kjøpe mitt eget. Jobber jo ikke, går jo bare på skole så til jeg begynner i jobb og har fått spart opp til et hus eller min egen leilighet så kommer jeg nok til å bo hjemme. Bor der jo gratis og har det ganske fint hjemm så trenger ikke og flytte hjemme fra enda. 

Hvor skal du tilbringe julen?- Jeg vet ikke helt, med familien min, men vet ikke helt hvor enda. Vi har ikke snakket så mye om det.

Fester du mye?
- Nei, jeg fester ganske lite i grunn. Liker ikke og drikke heller så godt, men som jeg sa, en vin kveld her og der liker jeg godt!

Da var alle spørsmålene tatt, håper dere fikk svar på det dere lurte på. Var det noe mer dere lurer på etter og ha lest svarene mine er det bare til å spørre. Vi blogges senere folkens.

2 kommentarer

Mathias Folke Nordby
-08.11.2012 kl:09:47


Likte svarene Kaisa Virker som en utrolig hyggelig + snill person du :D <3

Ha en fin dag :)
Kaisa Elise
-08.11.2012 kl:22:16


Mathias Folke Nordby: tusen takk mathias :D ha en fin dag du også!

Skriv en ny kommentar