HVILKEN HÅRFARGE?

Nå har jeg farget håre et par ganger, og jeg føler enda det ikke er denne fargen jeg vil ha. Jeg vil ha en naturlig blond farge, ikke at det ser stripete ut eller noenting.. Men jeg vet ikke. Uansett hva jeg gjør så blir det ikke slik jeg har i hode. Men venter noen uker før jeg går til frisøren igjen å ser om jeg er fornøyd med denne fargen da? Men siden jeg har hatt 3 forskjellige hårfarger siden jeg startet bloggen, hvilken syns du jeg kledde best?

 

På det første bilde hadde jeg jo plantinablondt hår og på det andre hadde jeg tatt litt brune striper i det. Så ikke så mørkt ut på bilde, men dere ser jo stor forsjell på hårfargen. Så på mandag så gikk jeg til søsteren min og skulle fikse det siden jeg syns det var for mørkt. Da tok vi noen litt lysere og noen gylne blonde striper eller hvordan jeg skal forklare det til dere. Husker ikke fargenummeret men tok annen hver i folie striper hvertfall å da ble resultatet slik.Klarer ikke å se så veldig stor forskjell, men de mørkeste stripene mine så jeg tok er nesten vekke. Så er bare det som er forskjellen nesten å at håre mitt er litt mer gyllent.
Hvilken syns dere jeg kledde best? Jeg klarer ikke å bestemme meg om jeg vil ha det litt lysere .. 

4 kommentarer

Ilona Maria Nesse
-09.11.2012 kl:18:48


den mørkeblonde(nr 2) uten tvil!! Passer deg perfekt :)
Victoria Prigel - Gladmora
-09.11.2012 kl:19:04


Platina!:) Det kledde du svært godt! Skulle gjerne hatt det selv, men det kler jeg ikke:/
Kaisa Elise
-10.11.2012 kl:11:14


Ilona Maria Nesse: takk :D
Kaisa Elise
-10.11.2012 kl:11:14


Victoria Prigel: Ja, jeg savner det .. Men tror ikke jeg kommer til å ha det plantinablondt igjen. Vil ikke bleike håret mer...

Skriv en ny kommentar