SELVBRUNING - DOVE SUMMER GLOW

Her skal jeg komme med et lite tips. Jeg liker ikke å være blek, så dette er et godt tips om dere ikke liker å ta sol. Jeg liker egentlig ikke så godt selvbruning, liker best og ta sol. Men etter sommeren har jeg bare tatt en gang og orker rett og slett ikke å ta sol, men denne selvbruningen liker jeg. Dove summer glow, den gir deg et naturlig resultat og blir ikke så sjollete på grunn av at du må bygge deg opp til den fargen du vil ha. Nå har jeg ikke brukt denne på en stund men jeg pleier og bruke den hver gang etter jeg har dysjet til jeg for den fargen jeg vil ha, også gjør jeg det bare 1-2 ganger i uken. Det så er så bra med denne er at det er fuktighet i den og selvbruningen ikke er så sterk så jeg liker denne veldig godt. Prøvde en annen en gang fra apotektet, og den hatet jeg! Så liker best denne til nå!Når jeg smører meg inn med denne selvbruningen så begynner jeg ført med å ta en dusj og påføre det etterpå. Jeg bare tar litt i hånden og blander godt og smører der jeg vil ha det. Jeg pleier ikke å bruke det overalt, akkurat nå bruker jeg det bare på armene, brystet, fjeset og litt på magen. Tar jo på beina om jeg skal ut eller noe, men det er jo så sjeldent så trenger jo aldri å gjøre det.

Slik er min rekkefølge når jeg tar selvbruning. Smører det på og etterpå vakser jeg henda kjempe godt! Spessielt inni hendene og imellom fingrene slik at det ikke blir sjoldete og sliketing! 

  

Har dere brukt denne? Hva syns dere om den? 

5 kommentarer

Maren
-13.11.2012 kl:21:53


Har prøvd den, og han var veldig god :)
Martha Margrethe
-13.11.2012 kl:23:17


Eg har brukt den. Var veldig fornøyd først og den lukta kjempe godt!

Men etter kvart så lukta den bare rart på kroppen og blei veldig ujevn.Synst den forsvant litt fort :/
Kaisa Elise
-14.11.2012 kl:07:09


Martha Margrethe: Ja, eg o har lagt merke te at avete blir det sjollete osv :) alf kristian å ei vennina fra bergen begynte jo å le seg ihjel av meg, eg fatta kje noe, å då va det pga det va flekkete på halsen, men eg hadde kje sitt det sjøl -.-
wildlifestyle
-15.11.2012 kl:15:40


Jeg er utrolig fornøyd med den, jeg får et kjempe bra resultat av den :)
Kaisa Elise
-16.11.2012 kl:10:44


wildlifestyle: Ja, jeg elsker den jeg og! Har prøvd flere, men ingen er like god så denne! :)

Skriv en ny kommentar