SVAR PÅ SPØRSMÅLENE

Hva gjør du med håret ditt?
Jeg gjør ikke så masse med det egentlig, jeg pleier bare å stritte det så er jeg klar. Jeg bruker ikke mange produkter i håret eller noe. Eneste jeg tar i det er olje når det er vått og kreastase sin varmebeskyttende når jeg skal stritte det osv. Kan kanskje lage video eller et eget innlegg om det. Har et innlegg her som jeg lagte for lenge siden som beskriver det litt med extensionet steg for steg og slikt. Det finner dere HER.

Hva liker du best med å blogge?
Det allerbeste med å blogge er alle de søte og fine kommentarene jeg for fra mine søte lesere! 

Hva heter beste venninnen din?
Jeg har mange gode venniner så er litt vanskelig å velge. Jeg har et par veldig nære venniner som jeg forteller alt til! Er veldig heldige som har disse jentene ved min side. Men må jeg velge en av dem så må det bli Celine. Denne god jenta her har jeg kjent i over 10 år. Vi har vært bestevenner i mange mange år nå. Jeg er så glad i denne jenta. Ser henne ikke så ofte desverre den siste tiden, men det skal vi nok fikse på! Vi har bare hatt en krangel i hele vennskapet vårt, noe som jeg syns er litt sykt. Nå bare ler vi av den for vi begge var ganske syke da. Celine støtter meg og er der for meg uansett hva, hun er den beste venninna på jord!Hva er den ekte hårfargen din?
Jeg vet ikke helt hva den ekte hårfargen min er. Når jeg ser på bilder fra når jeg var liten hadde jeg veldig lyst hår. Jeg begynte å stripe det i 12-14 års alderen, begynte å helbleike det som 16 åring og nå lysfarger jeg det bare. Så min ekte hårfarge har jeg ikke peiling på. Jeg vil kalle min ekte hårfarge mellomblond, er ikke helt lys, men ikke mørk heller.

Hvor henter du inspirasjon?
Det henter jeg fra alle bloggerne jeg leser, instagram og slike ting. Kan finne inspirasjon overalt.  

Hvilke land vil du reise til?
Mange forskjellige steder i USA, Hawaii, Mexico, Dubai, London, Bora Bora, Thailand, Italia og mange mange flere plasser. Elsker å reise!Favoritt dyr?
Etter jeg og min kjære fikk Lykke er Chiuahua er det mitt favoritt dyr. Jeg vet det er en hunderase, men er også en hund. Er veldig glad i alle dyr egentlig jeg så er litt vanskelig å velge. Jeg elsker nesten alle dyr, spesielt katter, hunder, hester, slike søte eksotiske dyr.. De er jo bare så søte!

Hvor er smykket fra som du har på headeren?
Det er fra bik bok. Kjøpte det for en stund siden så vet ikke om de enda har det i butikken lenger.. 

Hvilke blogger leser du?
De jeg er innpå hver dag er: Fotballfruen, Stina, Marthe Borge, Kissies, Kenzas, Heidi, og noen til. Leser noen av leserene mine også. Er veldig mange bra bloggere der ute.

Hva vil du bli?
Jeg skal jo ut i lære etter sommeren som frisør, så det er jo det jeg vil bli. Men skal nok fortsette studeiene mine eller utdanne meg innen hudpleier, også har jeg lyst til å drive på med styling og makeup så vi for se om noen år. 

Favoritt musikk?
Jeg har ingen favoritt musikk, hører på litt av vært. Kan være fra alt til veldig rolig musikk til techno, så er litt vanskelig og si. Men min favoritt musikk er noe innen RNB og listepop.

Hvorfor blogger du?
Jeg blogger først og fremst fordi jeg syns det er kjekt. Er blitt min lille hobby dette her. Har ikke holdt ut med en blogg så lenge som dette her!

Favoritt program?
Jeg har så mange.. Pretty little liars, The Hills, One tree hill, The City, Gossip girl, Keeping up with the Kardashians og frustretre fruer og sikkert noen fler. Elsker alle sammen og kunne se dem dagen lang! Har noen jeg avogtil ser på, men ikke som jeg følger med på. Hvor mange lesere har du?
Jeg vil ikke si hvor nøyaktig med lesere jeg har, men er fornøyd med hver og en av dere! 

Lykkeligste øyeblikk i hele livet ditt?
Når jeg og min kjæreste ble sammen. Vi har snart vært sammen i 1 år og 6 månder, så tiden flyr avgåre. Han er det som betyr mest for meg, men det vet han veldig godt selv også! 
En typisk hverdag for deg?
En typisk hverdag for meg er å stå opp kl 06.00 før jeg skal på skolen som begynner kl 08.00. Så etter skolen er ferdig 7 timer etterpå så er det å være med kjæresten som jeg pleier. Eller så er jeg med venniner og er på cafe eller noe slikt. Jeg gjør ikke på så mye om dagene. Er med kjæresten eller venner. Har ikke noe sport eller noe som jeg går på, så har masse fritid til mine kjære.

Hva er din favoritt mat?
Jeg er veldig kresen i mat veien og liker nesten ingenting. Men det må nok bli tacopie som er min favoritt mat. Det kunne jeg spist hverdag en god stund, det er jo så godt!

Drømmejobb?
Drømmejobben min er noe innen mote og styling. Når jeg har sitt på The Hills og slikt så virker det så kjekt og jobbe i et mote blad, style til catwalken, photoshoots og masse annet kjekt. Det virker så gøy. Så det er kanskje det? Klarer ikke helt og bestemme meg. 

Hva gjør du på fritiden?
På fritiden min så er jeg som regel med kjæresten og koser meg med han, eller på shopping, cafe eller noe slikt med mine venninner.

Beskriv stilen din med 1 ord.
Haha, dette var faktisk vanskelig.. Men kanskje: Klassisk?

Hvor mange par sko (høyhælte) har du?
Nå måtte jeg telle.. Jeg har ganske mange sko, jeg har noen lavesko også, men tilsammen med alle de høye har jeg over 30 par. Jeg finner ikke alle skoene mine, de er litt overalt så ca det. Men målet mitt er over 100 par høye sko! Men selvom jeg har så mange føler jeg ikke at jeg har så mange. Jeg må kjøpe meg noen svarte pumps og noen nye sommersko, for aldri nok av sko kan jeg si dere!
Kommer med video om alle skoene mine om dere vil ha det! Hva syns du om paradise hotel?
Jeg har ikke sitt på paradise hotel denne sesongen. Jeg tror egentlig jeg har vokst litt ifra hele paradise greia for nå syns jeg bare det er teit! Klarer ikke å se på det en gang, så det sier vell sitt.

Har du søsken?
Ja jeg har en storesøster på 24 som er da 5 år eldre enn meg, og en lillebror som blir 10 dette året. Så vi er da 3 søsken med meg.

Har du dyr?
Jeg har 2 faktisk. Har en familiehund som heter Kero. Han er en flatcoated retriver. Han har vi hatt i 3,5 år eller noe. Også har min kjæreste værdens søteste Chiuahua som heter Lykke. Hun har vi bare hatt et par månder, men vi er blitt en liten lykkelig familie vi tre. Er mest hans hund, men er litt min og. Hun er i hvertfall veldig mammadalt.

Favorittfarge? 
Jeg bruker jo ikke så masse farger i antrekkene mine, men jeg må nok falle på tyrkis! 

Favoritt sport?
Min favoritt sport er den sporten jeg gikk på i mange mange år og som jeg elsket. Det kan ikke bli noe annet enn Rytmisk Gymnatsikk. Det er verdens fineste sport i mine øyne! Om dere som ikke helt vet hva det er må dere se denne videoen. Den er så fin med mange gode turnere! Jeg syns denne sporten er bare nydelig. Jeg vet selv hvor hard denne sporten er, men den er bare alt for fin. 

 

Amandasenteret eller Oasen?
Oasen. Jeg syns de har mer utvalgt på Amanda, men der er jeg så sjeldent. Skal jeg ha noe eller bare kikke så er det Oasen jeg går på, om ikke noen andre vil en annen plass.

Er du et A-menneske eller B-menneske?
Jeg er nok et A-menneske. Helt siden jeg var liten har jeg lagt meg tidelig og stått opp med fuglene. Er ikke så gale nå når jeg er blitt litt endre, men jeg sover ikke lengre enn 7-9 i helgene om ikke jeg våkner før. Så og våkne opp til skolen om morgenen er ikke noe problem for meg, heldigvis!

Hva skal til for at du blir fast leser av en blogg?
De må først og fremst skrive om noe som jeg tiltrekker meg til deres blogg. Fine og store bilder, gjerne skrive om noe jeg ikke blogger om selv. Jeg syns det er kjempe kjekt å lese ting jeg ikke 
blogger om. Så må det også være en gjennomført blogg. Ikke bare slenge ut døds små bilder med masse skift eller bare masse skrift uten bilder. Masse masse bilder!

Hva var det som først fikk deg til å blogge?
Det aller første som fikk meg til å blogge var at alle andre gjorde det så da ville jeg også prøve det. Men når jeg startet denne bloggen opp igjen var det for jeg savet det, og ville sjekke om jeg enda syns det var kjekt og det var det.

Favorittartister/band?
Jeg har ingen favoritter. Høres på så mye forskjellig.
 
Hva er den ene tingen du helst ville forandret ved verden, hvis du kunne?
Jeg er jo veldig i mot dyremisshandling så kanskje det. Jeg syns så synd på de hjelpesløse dyrene som bare blir pint på grunn av pelsen. Hvorfor skal vi drepe uskyldige søte dyr på grunn av det når vi kan bruke puksepels? Jeg blir så sint av det at jeg klarer ikke å få sagt det nok.. Jeg har elsket dyr hele livet og at noen klarer og vær så stygge med noen som ikke kan forsvare seg klarer jeg ikke og forstå.. Jeg skjønner ikke helt hva som går oppi hodene til folk som klarer det. Så om jeg kunne forandret det hadde jeg gjort det med en gang!Hva syns du er bra med din egen blogg?
Det jeg syns er bra med min egen blogg.. Nå spør du godt du. Jeg er fornøyd med at jeg så og si blogger hverdag, jeg har mange bilder og inspirerer andre. Jeg skulle ønske bloggen min var bedre på noen områder som kamera og slikt. Men det skal nok fikses på snart!

Har du din naturlig hårfarge?
Nei det har jeg ikke. Jeg tar etterveksten med lysfarge også en sjelden gang tar jeg litt karamell fargete striper slik at jeg for litt gyllent hår men kaldt.

Favoritt blogg?
Det må bare bli fotballfruen. Mer gjennomført blogg enn det der kan du lete lenge etter. Fotballfruen er både ekstremt flott, skriver bra, masse variasjon og jeg henter masse inspirasjon der ifra! Om dere ikke leser bloggen hennes må dere ta en titt HER!Håper dere likte svarene på spørsmålene deres. Om det er noe mer dere lurer på må dere bare spøre!

12 kommentarer

DINAAM - KOMMENTERER TILBAKE
-08.05.2013 kl:10:35


Så mange bra svar :-))
tonjekristin.blogg.no
-08.05.2013 kl:11:01


Kjempegøy å lese! :) Masse bra svar!
Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening
-08.05.2013 kl:13:35


Spennande, flink du er å svare for deg :-)
feern
-08.05.2013 kl:15:23


bra svart!
irisedvarda
-08.05.2013 kl:17:26


bra svart :)
Martha Margrethe
-08.05.2013 kl:17:59


eg vil at du skal laga film av skono dine :-D
ToppSminke
-08.05.2013 kl:20:46


Kjempe bra svar!! :D
elinefs
-08.05.2013 kl:21:50


Kjempebra svart <3
Eva Ristad Wåbenø
-10.05.2013 kl:11:21


så mange bra svar :-)
charlottetes
-11.05.2013 kl:23:14


Morsomt å tenke på at jeg går på samme skole som fotballfrue gjorde, hihi :)
Kaisa Elise
-11.05.2013 kl:23:57


charlottetes: så kult ! :)
Tine
-13.05.2013 kl:13:45


Dritkule sko

Skriv en ny kommentar