PÅ DYRENES SIDE!

Da har jeg endelig bestemt meg for og dele dette med dere på bloggen. Nå er det alt for mange grusomme ting som skjer med forsvarsløse dyr både her jeg bor og over alt og jeg klarer ikke holde min mening om dette inne. Dyr trenger andre for og snakke for seg for de kan ikke gjøre det selv! Jeg syns vi burde få dyrepoliti til Norge NÅ! Det er så mange forsvarsløse dyr som trenger vår hjelp. Vi kan ikke bare sitte og se på at folk toruturer dyr for gøy eller for de ikke har det godt med seg selv ikke får noen straff.. De burde fått fengselsstraff, bot og NULL rett til dyr noengang.De som er venn med meg på facebook kan se at jeg deler disse hendelsene for jeg bryr meg virkelig og vil at de som gjør slikt skal bli straffet. Jeg blir rett og slett veldig lei meg og sint når jeg snakker om dette for det er noe jeg virkelig bryr meg om. Min familie, venner og de som kjenner meg vet hvor glad jeg er i dyr og hvor mye jeg HATER dyremishandling. Helt siden jeg var liten har jeg elsket dyr. Jeg skulle bli bonde og ha all slags dyr og ville bli vetrinær og alt. Men jeg hadde aldri klart og avlive et dyr uansett om det hadde vært sykt eller ei. I tilegg tåler jeg ikke blod, sprøyer og ville aldri sitt et dyr lide.. Jeg har elsket dyr fra jeg var liten og det kommer jeg alltid til og gjøre.


Jeg kan rett og slett ikke forstå hvordan folk klarer og være stygge mot et dyr. Hvordan kan de leve med seg selv når de piner et dyr uten noen som helst grunn eller bare for gøy? Jeg vet at det er ikke for hvem som helst som kan gjøre disse grusomme tingene, noe seriøst galt må det være med dem. At noen kan dra pelsen av et dyr f.eks angora kaninene mens de skriker og prøver alt de kan for og komme seg vekk, og de fortsetter uten og blunke. Det skjønner jeg ikke. Jeg hadde aldri klart det! Aldri, aldri! Den videoen som er ute på nettet om angora kaninene den var helt JÆVLI. Jeg så 10 sekunder og måtte slå den rett av. Slike ting går helt innpå meg. Jeg kan bare ikke forstå hvorfor. Hvorfor må de søte uskyldige dyrene bli pint bare pga noen vil ha pelsen deres? Bare en psykopat kan gjøre det mot et uskyldigt dyr. 

Folk som piner all slags dyr burde sperres inne og aldri fått vært i nærheten av et dyr igjen, men disse sakene blir som regel henlagt. Noe som er utrolig feil og ikke minst utrolig sunn for dyrene. Jeg har lest så mange grusomme hendelser som har skjedd fra sommer og til nå, og det blir bare mer grotesk for hver gang. Folk er så grusomme og stygge at det egentlig ikke fins ord for det er så jævlig. Et dyr kan ikke forsvare seg mot mennesker. De har like mye følelser som oss mennesker, blir redde og får vondt de også. Ingen dyr fortjener og føle seg redde, truet eller noensomhelst form for smerte noe utrolig mange dyr dessverre gjør. Tror ikke noen av de menneskene hadde likt hadde noe sånt hent med dem. Noen ganger skulle jeg ønske de fikk igjen med samme medisin for det fortjener de så stygge og kaldhjertet som de er.


Det er så mange temaer rundt dette og så mange meninger. Alt fra pels, skinn, tyrefekting, tortureing, dreping, fangnskap, dyr på sirkus og alt. Jeg kunne skrevet i mange mange timer til, men det hadde nok blitt et alt for langt innlegg. Jeg er ikke noe personlig på bloggen og jeg har tenkt utrolig lenge på om jeg skal dele dette med dere. Men nå er det ute, og dette er nok det mest personlige innlegge jeg noen gang har skrevet. Dette har jeg virkelig brukt tid og hjerte mitt på.


Bruk stemmen deres for de dyrene som trenger det! Støtt og følg både Noah og dyrevernalliansen på facebook HER og HER. Det er der mange av bildene mine er fra, pluss noe er fra Google og Peta.
Legg gjerne igjen en kommentar med deres meninger rundt dette!
Håper dere likte et litt mer personlig innlegg..

Én kommentar

sunniva
-27.09.2014 kl:10:41


Synes dyremishandling er helt forferdelig! Synes virkelig vi burde få dyrepoliti i Norge.

Skriv en ny kommentar