MANDAG

God morgen! Da er det mandag igjen dere. Hadde dere en fin helg? Det hadde hvertall jeg! Helgen ble avsluttet med kjæresten og den startet med å våkne i armene hans. Herlig! Kan ikke få en bedre start enn det. Nå skal jeg snart avgåre på jobb og tilbringe dagen der før jeg skal til kjæresten på kvelden. Vi har faktisk begynt og sett paradise hotel noe jeg aldri trodde jeg kunne få han til å se. Han som har nektet de årene jeg har vært i lag med han, men plutelig overasket han meg med at han selv ville se på det. Jeg har selv ikke sitt på programmet selv de siste årene, men nå er det litt kjekt igjen. Hvertfall nå som jeg har kommet inni det. 

Nå har jeg kost meg med litt gulerotkake før jeg skal avgåre på jobb. Dere får ha en fin start på uken finingene mine, så blogges vi mer senere. Ukeplanen min kommer ut om bare et par timer. Denne uken er det ikke så mange planer, men noen. Er for det meste med kjæresten når jeg er ferdig på jobb. Men det syns bare jeg er kjempe kjekt. Vi blogges.

Hva skal dere gjøre idag?

4 kommentarer

Kristi Pedersen
-17.03.2014 kl:09:52


Så koselig :) håper du får en fantastisk uke! :D
Dorthea Olsson
-17.03.2014 kl:09:53


Skal trene og bare slappe av. ha en fin uke! :)
cathrinehenriksen- EN KRIGER FRA EN ANNEN VERDEN
-17.03.2014 kl:13:38


Hørtes ut som en herlig helg da <3 Her skal det ikke gjøres mye er ennå litt syk så får bare prøve å tvinge i meg litt mat i løpet av dagen :/ Du får ha en knall start på uken og kose deg masse du som kan :))
Tattavkvinnene
-17.03.2014 kl:22:06


Har faktisk falt litt av Paradise i år. Det blir så mye å måtte benke seg ned 4 av 7 kvelder, har liksom ikke tid til det :/ Meen det er jo hysterisk morsomt å se på da! De har alltids noen gullkorn på lager x)

Så koselig start du har hatt på uken da, håper resten av den blir like fin <3

Skriv en ny kommentar