BLUE RAINBOW HOTEL

God kveld! Har dere hatt en fin mandag? Jeg har hatt en fin første dag her i Manchester. Har gått og gått i hele dag, så nå skal det bli døds herlig med litt søvn.

Jeg har ikke mer batteri på kamera jeg.. Min mor tok bilder av meg så lå det oppi vesken min på i flere timer, så nå er det tomt.. Har heldigvis tatt litt bilder til dere. Men følg meg på insta så kommer det oppdateringer der! For håpe jeg klarer og knipse noen bilder til et innlegg til dere imorgen. Prøvd og finne lader også, men det er vanskeligere enn hva jeg skulle tro .. Så humøret har ikke bare vært på topp idag. Men shopping imorgen fikser det! Jeg som skulle ta alle de bildene, men neida..

God natt kjære lesere. Nå er jeg utslitt etter en lang dag, vi blogges mer imorgen. Da for dere vite hva jeg har gjort på min første dag her! Og gjerne kom med tips på hvor jeg kan få tak i Canon lader, da er dere noen engler.

3 kommentarer

Karina Larsen - Mote & Skjønnhet
-25.03.2014 kl:00:26


Kjempe fine bilder :) Å, så kjedelig! Kjenner meg igjen i den følelsen. Etter 1 times kø på madame tussaud merket jeg at jeg hadde glemt minnekortet til speilrefleksen, det lå igjen i dataen på hotellrommet. Ble så irritert at jeg vurderte å dra tilbake til hotellet. Tok til fornuft og hadde det veldig kjekt der likevel :) Haha, er man blogger så er man blogger.
Kristin
-25.03.2014 kl:10:44


Så fint rom - stort også, til England å være :)
Tattavkvinnene
-25.03.2014 kl:11:32


Ååå, det ser kjempefint ut! Skikkelig fint rom du har :) Synd med laderen da, håper du får tak i en ny i dag <3 Kos deg masse videre!

Skriv en ny kommentar