GETTING HEALTHY AND FIT!


Da er det en ny uke og nye muligheter, er det ikke det de sier? Denne mandagen begynner jeg et nytt og bedre liv! Jeg skal begynne å spise sunnere og trene regelmessig. Jeg har sotte opp en liste med hva jeg skal gjøre og hva jeg ikke kan gjøre. Jeg er utrolig glad i alt så hetter fastfood, brus, chips og alt. Så det blir det slutt på nå. Men, jeg kan spise litt usunt en dag i uken så da blir enten fredagen eller lørdagen. Høres  ikke det ut som en god plan? Det er ikke det at jeg er så usunn av meg, men jeg er utrolig kresen så jeg syns det er litt vanskelig og finne ting jeg kan spise. Jeg sier også alltid at jeg ikke liker ting som jeg kanskje ikke har spist på lenge. Men, nå skal jeg bli flinkere til å spise mer frukt og grønnsaker. Jeg begynte allerede denne morgenen med en sunn og næringsrik frokost. 2 grove knekkebrød med ost, en kiwi og et stort glass med appelsin juice, en god start på dagen!

Også til trening. Det er ikke det at jeg er så missfornøyd med kroppen min, jeg vil bare at kroppen min skal ha det bra. Jeg kommer til og fokusere på mage, rygg, lår og rumpe. Litt armer og resten av kroppen vil det også bli litt av. Jeg skal også begynne å gå 1 times tur når jeg har mulighet med lille Lykke. Men hun er jo latere enn meg, så vi for se om jeg for dratt henne med meg. 

Gjerne kom med sunnemat tips og treningstips man kan gjøre hjemme i sin egen stue. Da er dere til stor hjelp!
Da skal jeg på salongen, vi blogges mer senere. 

8 kommentarer

regineaf:- en blogg om reise, trening og kosthold
-07.04.2014 kl:09:53


Høres ut som en god start! Jeg blogger en del om trening, du kan ta en titt under kategorien trening. Der ligger blant annet noen innlegg med enkle øvelser du kan gjøre hjemme :) Ellers kommer det flere treningsinnlegg i nærmeste framtid :)
Dorthea Olsson
-07.04.2014 kl:10:13


Så flink! Stå på! :)
Anya Elice
-07.04.2014 kl:12:11


så fint treningstøy :)
Kaisa Elise
-07.04.2014 kl:13:46


regineaf:- en blogg om mote, reise, trening og kosthold: så kjekt :D det skal jeg gjøre!
camilovesalmosteverything
-07.04.2014 kl:14:20


Supert:)
kaikaxx
-07.04.2014 kl:14:40


fin inspirasjon! :)
Tattavkvinnene
-07.04.2014 kl:23:59


Det hørtes ut som en god plan! Du har jo en superfin kropp, men det er alltid lurt å legge inn litt trening og sunt kosthold. Prøver så godt jeg kan å bli flinkere selv også, men det er ikke alltid like lett.

Er sikker på at du kommer til å lykkes med dette! Masse lykke til <3
Kaisa Elise
-08.04.2014 kl:11:14


Tattavkvinnene: har ikke trent på 3-4 år siden jeg gikk på turn, så håper jeg klarer det :D tusen takk for det søte deg <3 du klarer deg nok flott selv! Du ser jo stunning ut !

Skriv en ny kommentar