LYKKELIG MED LYKKE IGJEN!Oh jeg kan ikke få sagt nok hvor herlig det er og være med Lykke mi igjen. Hvordan kan man ikke savnet det skjønneste fjeset her! Og så glad hun ble når jeg kom og hentet henne idag! Tror nesten jeg var like glad for og få henne hjem igjen til meg. Etter at jeg kom hjem fra jobb har vi bare kost oss i sengen, slappet av og spist en kjempe god taco middag. Og Lykke likte utrolig godt det nye teppet sitt også. Med en gang hun fikk det la hun seg godt til rette oppå det og sovnet. Det tar jeg som at det falt i smak!

Jeg skal ta en tidelig kveld nå for og være helt opplagt til en ny uke med jobb etter ferien. Kjenner jeg trenger og ta igjen litt søvn etter reisen. Det skal bli herlig å sovne og våkne opp med verdens beste Lykke. Jeg skal bare se en episode av PLL før det blir helt kveld her. God natt og sov godt leserne mine. Vi skrives mer imorgen! 

Jeg kunne klemt henne flat, så god er hun!
Hva har dere gjort på idag? 

4 kommentarer

Trude
-23.06.2014 kl:23:40


Alltid litt ekstra hyggelig når dyrene blir så glade for å se oss :) jeg har for det meste slappet av i dag, også har jeg gått en topptur sammen med kjæresten : )
Margit og Eirill
-24.06.2014 kl:00:06


ÅÅÅ, så søt!<3
Kaisa Elise
-05.07.2014 kl:09:40


Trude: ja, det er det :D så kos !
Kaisa Elise
-05.07.2014 kl:09:40


Margit og Eirill: <3

Skriv en ny kommentar