LATEST FAVES

Da er oktober måned her allerede og det legges merke til på været. Det ble ikke så mange antrekk sist måned, men de som kom var det ingen strikkegenser eller bukser på så noe fint vær hadde vi! Men nå tror jeg at alle sommerklær utenom festklærne kan legges bort for nå er det ingen solvarme i sikte her hjemme. Nå er det strikk og varmeklær som gjelder. Jeg elsker kjoler, høyesko, skjørt og alt, men du kan også gjøre strikk og vinterklærne om til noe fint og klassy. Jeg har forandret stilen min en del de siste mnd. Jeg har fremdeles samme klassy stil, men jeg legger merke til jeg tenker annerledes med stylingen. Skal bli spennende og se hvordan jeg gjør det med strikkeplagg og stylingen denne vinteren.Hadde dere et favoritt antrekk? Jeg har faktisk flere!

2 kommentarer

Siv Renate
-01.10.2014 kl:16:17


Kjempe fine antrekk alle sammen! Mine favoritter er antrekket hvor du har på deg den fine rosa blazeren og det siste høstantrekket med den burgunderrødekjolen <3 Dødsfint!

Blir veldig spennende å se hvilke outfit bilder du kommer til å legge ut i høst/vinter :-D gleder meg masse til å se! Er SÅ gøy! Jeg selv gleder meg også til å kle meg og kombinere helt andre plagg nå som det er kjøligere ute.
Sara Kvammen
-02.10.2014 kl:00:07


så utrolig fine antrekk! :D

Skriv en ny kommentar