PELS SKAL VÆRE LEVENDE!

Seriøst være snille mot dyrene dine og alle dyr. Fordi de elsker deg mer enn du fortjener, og mer enn noe menneske noensinne vil. Min hund Lykke er mitt alt og min bestevenn. Jeg kan ikke forestille meg at hun kunne levd slik de stakkars dyrene gjør. Det skjærer meg langt i hjerte og vite at flotte dyr har det så forferdelig!I dag kan du vise din støtte for dyrenes rettigheter til sin egen pels! Pels skal være levende og pels hører til på dyrene, ikke på din kropp eller en jakke. Pels er ut ut og enda mer ut! Uansett hvor pelsen kommer fra er det tortur! Vil noen virkelig gå med tortur? Hvordan kan folk si at de er utrolig glad i dyr, men støtter dette forferdelige som skjer med uskyldige skjønne vesner? Er det en hund, en katt, rev eller mink, har følelser. Hva er forskjellen? Ingen dyr fortjener og leve i et bur, blir pint, drept og behandlet slik de gjør. Dyr skal være levdende og leve i det fri. Derfor skal pels  også være LEVENDE! Jeg er utrolig imot pels og alt som har med pelsinndustrien og gjøre, derfor viser jeg min store og fulle støtte! Det kan du også gjøre ved å gå i Europas største fakkeltog mot pels som også er i 14 byer her i Norge IDAG!
Denne markeringen er et svært viktig verktøy i den riktige retningen for å vise politikerne at pelsnæringen bør og må nedlegges. De skal bruke alt for mye penger på pelsfarmer/industrier, og det er ikke rett! Vis dem at vi må legge penger i og stoppe det, ikke fortsette med denne forferdelige torturen! Fakkeltoget vokser fra år til år og det er flere byer med i år enn noengang. Dyrene trenger DIN og hver en stemme for de ikke har sin egen stemme og bruke. Det er kun vi menneskene som bestemmer hvordan dyrene skal ha det og du kan være med på og gjøre en stor forskjell med å møte opp!Noahs fakkeltog mot pels arrangeres idag 8. november. Sjekk HER for å finne oppmøtetid og sted for din by eller nærmeste by.

3 kommentarer

Danian. Gutteblogger
-08.11.2014 kl:16:55


Sånne orginasasjoner som Gjør slik og holder dyr i fange skall bare for å få penger ut av det Gjør meg syk.

Men tenk på dette samer måtte jakte får å få mat og for at dem ikke skulle fryse så lagde noe av skinnet og pelsen. Rett og slett for det var slik dem overlevde kulden. Og de tok ikke det i fangenskap tvert imot. De tok vare på dyrene sine.

Men det som dette du skriver om er rett og slett dyreplageri på høyt nivå og det er jeg imot
iselinilsen
-08.11.2014 kl:17:20


åååå søt Hund
Andrea Mythe
-08.11.2014 kl:17:31


Dette er et så vanskelig tema :(

Skriv en ny kommentar