TAKE CARE OF YOUR HAIR AND SCALP IN THE WINTERTIME

Er det noe som er normalt nå på vinteren er det tørrt hår og ikke minst hodebunn. Dermo Calm er en serie for deg med irritert og tørr hodebunn, men også tørt hår. Jeg har selv veldig ømfintlig hodebunn og denne serien er perfekt for meg! Jeg reagerer på alt fra skiftning i været til fsrging. Men, denne serien demper det som er irritert med at den kjølner hodebunnen og gir fuktighet til tuppene. Jeg er utrolig fornøyd og bruker den når jeg kjenner hodebunnen min sier ifra. I vesken min har jeg som regel med meg serumet for om jeg begynner og klø eller reagerer kan jeg ta akkurat der jeg trenger det når som helst og den kjølner og hjelper på som bare det. Anbefaler!

Dermo Calm Bain Riche er en beroliggende og fuktighetsgivende shampoo til sensibel, tørr hodebunn og tørt hår. Renser mildt og beroliger hodebunnen. Har en avkjølende og lindrende effekt.

Kerastase Sensidote Dermo-Calm Masque er en forfriskende, beroligende følelse som etterlater håret mykt og smidig.

Kerastase Sensidote Dermo-Calm Masque Serum har en beroligende effekt som er egnet for sensitiv hodebunn. Den etterlater hodebunnen komfortabel. Denne hjelper for ubehag, følsomhet, irritasjon  og tørrhet  der du trenger det.
Jeg bare elsker denne serien her. Er helt avhengig!

Én kommentar

Kristin
-26.11.2014 kl:21:08


Takk for godt tips, akkurat noe slikt jeg har behov for nå faktisk :)

Skriv en ny kommentar