MERRY HO-HO!

God jul alle sammen! Nå er endelig julaften her. Jeg har sløvet siden i dag morges kl 8 foran tven med julefilmer, kaffe, julefrokost og lille julevovven min. Nå er jeg snart ferdig stelt og nå er det bare middagen og pakkene som står i vente resten av kvelden. Jeg skal til min kjære farmor og farfar denne julen med nesten hele familien samlet. Dette blir en kjempe koselig kveld med alle sammen! Lykke skal selvfølgelig også være med, hun er jo pyntet og klar i nissekostymet sitt! Jeg kan ikke vente til hun åpner julegaven sin. Jeg storkoste meg sånn når jeg handlet inn til henne, og jeg bare vet det faller i smak.

Og siden det er julaften har jeg en gladlig nyhet til dere! Igår kom Nusse endelig hjem! Jeg skal aldri aldri slippe min kjære pus av syne igjen, nesten slik at den ikke får gå ut døren en gang her hjemme. Hihi. Etter og ha vært borte i 6 dager, var det på høy tid han kom hjem. Var alt for redd det hadde skjedd ham noe, men heldigvis er alt bra! Eneste er at dyrlegen måtte fikse på det såret vi skulle sjekke når han forsvant, men det blir helt bra om en liten stund. En bedre julegave enn at han er hjemme igjen og i god behold trenger jeg ikke. De så sier julemirakler ikke skjer, tar helt feil!

Vi blogges enten mer senere eller i morgen finingene. Ha en kjempe fin kveld med familien!

Én kommentar

Camilla Cecilia
-29.12.2014 kl:18:26


Så fine og koselige bilder! :-) Utrolig søt hund og fin juleoutfit på både deg og hunden :-D Ha en fin kveld videre! :-)

Skriv en ny kommentar