JENTE TUR TIL FJELLET!

Da skal divaen selv på fjelltur. Hadde dere kjent meg mer enn igjennom bloggen hadde dere ledd dere ihel. Jeg er ikke noe vinter eller fjell person, og dette blir tredje eller fjerde gangen jeg er på fjellet som jeg kan huske. Jeg eiger ikke et eneste varmt plagg nesten, og alt av vinterutstyr skal kjøpes. Jeg må si jeg gleder meg til turen selvom jeg kommer til og dette i bakken flere ganger. Men heldigvis skal snille Ida hjelpe meg litt siden det er 6 år siden sist og 2 gang jeg står på slalom. Kjenner jeg jentene mine rett blir det mange bilder av meg liggende i snøen. Jeg ser sånn frem til og komme meg vekk til snø, utrolig fint landskap, kakao, sene kvelder, god mat, spill og masse latter med girls! Og bare se på den flotte hytten vi skal sove i. Her kommer vi til og kose oss som bare det. Dette blir en fantastisk tur med mange minner!

Tina: Vi skal kanskje på after ski, ikke ha med deg kjole, vi går i ski klær der!!
Meg: Ehm.. Okei!

Tina: Jeg ser for meg Kaisa med den falske pelsjakken sin, øreklokker, de store solbrillene sine oppe i trekket!
Divanen som jeg er! Haha. Må nesten le av meg selv når jeg ikke en gang vet hva jeg må pakke med meg eller trenger. Godt jeg har bestevenninnen min til og hjelpe meg!


 Ser det ikke nydelig ut der oppe vell? Tina må bare forvente seg og være fotograf! Her skal det tas masse fine bilder både som minner og til dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar