SHOPOHOLIC!

Herlighet hva jeg handler og handler.. I går når jeg og Tina skulle handle inn klær og ting til fjellet, ble det ikke bare det jeg fikk med meg kan dere si. Jeg fikk kjøpt rosa handsker, rosa buff, døds skjønt kosesett og en ny hue. Så nå er jeg så klar til fjellet i rosa ting! Men ikke nok med det, den nye rosa pelsdotten på bildene fikk bli med meg, en ny veske og enda et skjerf. Jeg må snart skaffe meg shoppestopp så shoppegal som jeg er. Men har dere ikke lagt merke til selv at du blir i mye bedre humør av og kjøpe den nye ting? Det blir vertfall jeg.

Nå skal den nye rosafuskepelsen komme på, for nå skal jeg på lunchdate med Natacha mi. Jeg har ikke sitt henne på utrolig lenge, så nå var det virkelig på høytid med Tash og Naisa tid! Etterpå skal jeg til Tina på jobben hennes så skal vi ta litt solarium, brenne cder til roadtripen før jeg skal ha en kosekveld med min kjære mor.Ha en kjempe fin lørdag Dolls.
Vi blogges mer senere!

5 kommentarer

Karoline
-10.01.2015 kl:12:50


Hahah, det er så lett å bli litt revet med når man er på shopping, jeg skal være enig i det! Fin jakke :) ha en fin dag!
linneagrorud
-10.01.2015 kl:13:03


Høres ut som en bra dag! Kos deg :-)
Rebecca
-10.01.2015 kl:13:24


Så utrolig kul! Har hatt det samme problemet selv, men nå må jeg virkelig spare hvis jeg skal komme meg på ferieturen jeg planlegger, så da blir det nok ikke noe shopping på meg på en stund!
siribokoholiker
-10.01.2015 kl:14:37


Ja, jeg var så shoppegal i fjor at jeg tok meg et shoppestopp hele det året :p Måtte roe seg ned litt da. Men man blir gladere av å shoppe, så absolutt :D

Nydelig og stilig jakke!

- Siri
Marie Svardal
-10.01.2015 kl:20:16


<3 rosa <3 så søtt at du sier hue og ikke lue, hihi

Skriv en ny kommentar