50 SPØRSMÅL

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 25.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Mine kollegaer og selvfølgelig Lykke!

3. Hvor høy er du? Jeg er så liten som 1.60. Men siden jeg går så ofte i høye hæler er jeg nærmere 1.70-1.75 så mange tror jeg er ganske høy!

4. Hvilken film så du sist? Jeg så step brothers med min mor og lillebror på lørdag. Men jeg må ærligtalt innrømme den var mye morsommere første gang jeg så den!

5. Hvem ringte du sist? Silje-Marie

6. Hvem ringte deg sist? Min far.

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Sånn, nå har du nr mitt <3

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg har ikke noe imot en søt liten melding eller at noen ringer meg. Men jeg kan fort syns det blir masete om jeg ikke vil høre fra personen 5 ganger om dagen. Mobilen sitter jeg jo på hele tiden, så det går mest i sms og facebook. Snakker jeg i tlf er det sansynligvis min mor eller Tina! Så begge deler kanskje?

9. Hva er ditt favorittsted? På en solseng på en varm strand!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Ute i kulden og vente uansett hvor det er. Kulde er ikke noe for meg..

11. Når så du moren din sist? I dag morges.

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har ganske blåe øyne!

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jeg har egentlig ingen favoritt sanger om julen, men syns kurt nilsen sin er ganske pen og mange andre!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift!

15. Når våknet du i dag? Jeg våknet kvart over 7. Morgen ful som alltid!

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg 31 og har forhåpentligvis en mann jeg er lykkelig sammen med. Da jobber jeg enda som frisør og noe som har med dyr og gjøre. Enten har jeg 2 unger, ellers så har jeg 2 hunder og 1 katt. Krysser fingrene for at Lykke lever enda!

17. Hva skremte deg om natten som barn? Det kan jeg ikke huske. Men noe som satte sine spor i mine mareritt var en film jeg så i en bursdag at en dame tok en slange i magen sin for og fjerne fett. Jeg drømte hver natt hun kom med denne slangen og puttet den inni magen min.. Jeg holdt meg rundt magen og hadde mareritt om dette en god stund! Høres kanskje ikke skummelt ut, men det var utrolig ekkelt kan jeg huske. 

18. Hvilket youtube-klipp var det siste som fikk deg til å le? Jenna Marbels selvfølgelig!

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er utrolig lojal og ærlig av meg. Du får alltid et ærlig svar av meg uansett hva du spør om. Jeg gir også veldig gode rå, og er der alltid når en av jentene mine trenger det!

 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er utrolig STA. Jeg er også veldig kvarulerende.. Mine ideer og måter er som regel alltid de beste. Vertfall i mine øyne! Jeg er heller ikke så enkel og bli kjent med, men lar jeg deg komme innpå meg og blir glad i deg gir jeg alt!

21. Sover du med eller uten klær om natten? Stort sett uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? 2. Men bruker de sjeldent når jeg sover.

24. Hva er det rareste du har spist? Så kresen så jeg er prøver jeg aldri noe nytt eller rart så blekksprut kanskje?

24. Har du stasjonær eller bærbar data? En fin liten hvit bærbar som jeg fikk av mine foreldre i bursdagsgave.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg foretrekker en av mine favoritt hæler, men er jeg inne må jeg nok si sokker.

26. Hva hører du på akkurat nå? Adriana Grande - one last time! Den er helt nydelig!

27. Hvilken iskrem er din favoritt? En av Ben and jerry sine!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Oh, det er så mye! Alt fra maceroner, oreo kake, gulerotkake, brownie, vaniljeboller og cupcackes!

29. Den største premien du har vunnet? Jeg vinner aldri. Men når vi var på fjellet hadde Tina laget en guiz og da vant jeg sminke, ting fra body shop og masse ting vi jente jenter trenger! Må si jeg følte meg heldig da!

30. Liker du kaffe? Det er noe jeg ikke klarer meg uten!

 

31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg drikker som oftest kaffe latte og appelsin juice.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Det må være lærerene mine på frisør linjen Grete og Anita.

33. Kan du spille poker? Hehe nei, kan ikke reglene en gang...

34. Hva har du spist i dag? En vanilje youghert og skal snart hjem og lage middag.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Moses og Ghandi!

36. Hvilken radiostasjonen var den siste du hørte på? Den vi hører på jobb. Radio haugaland eller noe slikt tror jeg.

37. Vil du ha barn? Både og! Vertfall ikke før jeg har alt på stell og at jeg har funnet meg en jeg vil være sammen med for resten av livet!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg snakker engelsk og litt spansk. Har utrolig lyst og lære meg både flytende spansk og fransk!

39. Sover du på en spesiell side? Lykke har som regel sin seng inntil veggen, så ytters her hjemme. Sover jeg hos andre sover jeg alltid ytters for jeg våkner alltid først! Så ytters uansett når jeg tenker meg om!

40. Foretrekker du havet eller basseng? Ingenting er bedre enn havet!41. Hva bruker du helst penger på? Sko, klær og mat! Jeg burde bli mye flinkere på og bruke pengene på reiser. Jeg har så lyst å reise verden rundt og oppleve mange fantastiske steder! Men nye klær og sko ender som alltid først!

42. Eier du dyrebare smykker? Nei, men det hadde ikke gjort meg noe med en michael kors klokke for og si det slik!

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Jeg ser ikke så ofte på tv, men når jeg ser på er det alt mellom mat programmer, kles programmer, bloggerne, the big bang, jente serier, dyre programmer og mtv. Er ikke så vanskelig av meg der. Så lenge det ikke er sport eller nyheter!

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg har jo bursdag på selveste valentine, så hele min helg er fullbokket! På fredag er det jobb og tester for og se greas, på lørdag skal jeg selvfølgelig feire dagen min, og på søndag er det familie selskap med smørbrød og kaker før helgen avsluttes med en avslappende kveld med nurket mitt. Kan denne helgen bli noe bedre enn dette?

45. Kan du stå på slalom? Nei og ja! Jeg må skryte av meg selv når jeg var på fjellet nå i januar, men jeg er langt ifra god og tregt går det, men klarte og holde meg oppe på beina ganske bra. 

46. Hvordan imponerer man deg? Jeg blir alltid imponert av folk som bryr seg like mye om dyr som jeg gjør. Du kan også imponere meg med og huske småting jeg sier til deg og mest av alt være lojal og ærlig. Det er så mange falske folk der ute at du kan nesten ikke vite hvor du har noen.. Ærlighet varer lengst. Har du gjort noe skikkelig dumt og forteller meg det selvom du vet det sårer, blir jeg utrolig imponert for da vet jeg at jeg kan stole på deg!

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standar ringelyden til iphone.

48. Si en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg. Jeg ringer min mor sikkert 5 ganger om dagen. Alt fra hva vi skal ha til middag eller bare når jeg kjeder meg og lurer på hva hun driver på med. Jeg forteller min mor alt, og må innrømme jeg er mammas lille gull!

49. Hva har du nærmest deg nå, som er rødt? Kerastase sin solserie.

50. Er du sosial? Absolutt! Jeg elsker og treffe mine nære og kjære. Jeg kan være litt vanskelig og bli kjent med noen ganger, bare gi meg litt tid for at jeg åpner meg. Når det er gjort er det ikke så lett og bli kvitt meg og da babbler jeg i ett sett! Jeg trives også godt i mitt eget selsksp. Litt kaisatid skader meg aldri!

Håper dere likte innlegget Dolls og at dere fikk vite ting dere kanskje ikke visste om meg!
Har dere laget et slik innlegg selv legg igjen link i kommenarfelet.

7 kommentarer

Victoria Wisløff
-11.02.2015 kl:17:40


Fint innlegg, bildene dine er veldig flotte :)
Rebecca
-11.02.2015 kl:17:50


Elsker sånne innlegg, kjempefine svar! :)
cheerchrissy.blogg.no
-11.02.2015 kl:18:43


veldig bra svart! liker veldig godt slike innlegg, er så spennende å lese om
Caroline
-11.02.2015 kl:19:56


veldig bra svart! :)
Cecilie Marie Sundby
-11.02.2015 kl:21:48


Så fint innlegg :D Liker sånne hvor man lærer om personen bak bloggen!

Ønsker deg en nydelig uke! :)
sunniva
-11.02.2015 kl:22:41


antrekkene dine er så fine :)
camilovesalmosteverything
-12.02.2015 kl:03:24


Fine svar:)

Skriv en ny kommentar