My life on instagram @kaisaeb


God morgen Dolls. Hadde dere en fin start på den nye uken? Jeg tilbringte dagen på jobb før jeg gikk hjem til lille babyen min som jeg savnet sånn i helgen. Jeg må virkelig si det alltid er like kjekt og komme til hverdagen igjen selv om reiselivet slår alt!

Nå sitter jeg her med dagens første kaffe kopp, som kommer til og bli litervis med til.  Etter jobb skal jeg fikse neglene mine noe som er på høy tid. Nå er de vokst alt alt for langt ut, og i går mistet jeg en liten bit. Takk gud for jeg hadde time i dag for jeg holder ikke ut en dag til.. Jeg har allerede funnet ut hva jeg vil ha som mine vår negler, og de kommer til og bli helt fabolouse!

Følg meg på instagram og du ikke gjør det alt!

7 kommentarer

RebeccaHasselgard
-05.05.2015 kl:13:14


Fine bilder! :)
camilovesalmosteverything
-05.05.2015 kl:16:06


Fine bilder:D
Nyskjerrigper
-06.05.2015 kl:12:03


Hei!

Fin blogg!

Men jeg bare lurer, hvordan har du råd til å leve et så luksuriøst liv?

Har du noen annen jobb?

Bor du for deg selv eller bor du hos mamma og pappa?

Bare lurer, ettersom du er frisørlærling:)
Kaisa Elise
-06.05.2015 kl:17:29


Nyskjerrigper: Hei, tusen takk for det :) Hehe, hva mener du med lukseriøst? Nei jeg jobber bare på salongen, og har ingen annen form for jobb. Jeg bor fremdeles hjemme, så betaler ikke husleie, men betaler alt av bil, mesteparten av maten jeg spiser og alt selv. Jeg er ikke den flinkeste økonomisk. Men jeg tar meg råd til det jeg vil som turer, negler, sko og klær.
Nyskjerrigper
-13.05.2015 kl:01:06


Okei, med luksuriøst mener jeg å kjøpe klær hele tiden, cafebesøk, negler, reiser osv:)

Men hvis du ikke betaler husleie ser jeg den. Får du spart noe så du kan flytte for deg selv? Er selv frisørlærling ser du, derfor jeg lurer:)

Får du mye posetive tilbakemeldinger på bloggen, eller får du noe negativt også? Isåfall hvordan takler du det?:)
Kaisa Elise
-13.05.2015 kl:10:17


Nyskjerrigper: Jeg sparer alltid slik at min bsu blir fult opp hvert år, så blir trekt hver mnd automatisk :)

Jeg får litt begge deler, men jeg må godkjenne alle kommentarer så jeg leser bare de negative og publiserer de sjeldent. Er det konservativ kritikk blir jeg bare glad. Men når de skriver usaklige ting må jeg bare le egentlig. Jeg har hatt blogg av og på siden jeg var 14, og er sterk nok til at slike ting bryr meg.

ÅÅ så kjekt du og er frisørlærling. Håper det går knall bra, og at du trives :D
Kaisa Elise
-14.05.2015 kl:22:47


Nyskjerrigper: Nyskjerrigper: Jeg sparer alltid slik at min bsu blir fult opp hvert år, så blir trekt hver mnd automatisk :)

Jeg får litt begge deler, men jeg må godkjenne alle kommentarer så jeg leser bare de negative og publiserer de sjeldent. Er det konstruktiv kritikk blir jeg bare glad. Men når de skriver usaklige ting må jeg bare le egentlig. Jeg har hatt blogg av og på siden jeg var 14, og er sterk nok til at slike ting bryr meg.

ÅÅ så kjekt du og er frisørlærling. Håper det går knall bra, og at du trives :D

Skriv en ny kommentar