Annonser

Booket and ready!

Da er det bare 2 mnd til jeg skal på årets største skandinaviske fest - we love the 90's konsert med en flott gjeng! Jeg kan ikke vente til og se alle sangerne live, men han jeg gleder meg mest til er selvfølgelig Scooter. Han er jo bare så rå! Vi skal bo mindt i Stavanger sentrum på Clarison hotel. Den helgen kommer til og være fantastisk! Vi har booket en suit, reservert vip bord på Taket nattklubb, masse champagne skal drikkes, konserten kommer til og være helt fantastisk, limo er bestilt, og jeg kan ikke vente til luksus helgen begynner!

Oh som jeg gleder meg!

VEET HAIR REMOVAL CREAMFor et par uker siden fikk jeg tilsendt en pakke med flere veet heit removal hårfjerningskremer som jeg og mine venner skulle prøve ut med og ha en spa kveld. Jeg har fått kjempe god tilbakemeldinger fra de vennene mine som har prøvd ut dette med meg. Selv har jeg mine egne erfaringer med veet hair removal cream som jeg skal dele med dere, pluss litt informasjon om produktet.

? Veet Hair Removal Cream gir deg glatte, hårfrie ben på 3 minutter.
? Myk hud dobbelt så lenge som ved barbering.
? Veets produkter er uten parabener og dermatologisk testet.
? Ingen sår eller stikkende skjeggstubber. La kremen virke og bruk deretter spatelen for å fjerne håret.
? Finnes med Sheasmør og Lilje for tørr hud såvel som Lotusmelk og Sjasmin for normal hud.
? Lotus melk og Jasmine duft
? Selges i dagligvarehandelen og på varehus og koster 69,95 kr.

Min erfaring med produktet er at det gjør alt som kriteriene sier. Det tar deg rett og slett bare 3 minutter etter du har påført kremen før du har silkemyke legger. Jeg ble utrolig positivt overasket over hvor bra produktet var. Ingen mer barberhøvel på meg når jeg få glatte og fine hårfrie legger, bare veets 3 minutters hårfjerningskrem på meg fremover. 


Sammarbeid med Veet og buzzador.com


Har noen av dere søte lesere prøvd veet hair removal cream? Om ja, hva er deres erfaring med det?
Vi skrives mer senere. Ha en fin start på den nye uken! 

NY UKE!

Hva er deres planer denne uken?

IT'S MONDAY AGAIN

Hadde dere en fin avslutning på helgen igår? Jeg tilbringte nesten hele dagen i sengen med PLL og Lykke. Jeg trengte det etter en lang og hard natt ute med jentene mine. Vi storkoste oss og det var bare en utrolig bra kveld. Litt for fin på vin ble jeg kjente jeg idag, men men. Nå ser jeg bare frem til party i Bergen med Tina mi til helgen, det kommer til og bli enda bedre enn igår! Jeg har telt ned dagene i flere uker og nå er dagen snart her!

Da er det mandag og tilbake til hverdagen igjen. Jeg startet denne nye uken med en god frokost, en kopp med kaffe og Lykke. Nå er det snart jobbtid for meg, men vi blogges jo mer senere. Ukeplanen min kommer ut om en stund, også skal jeg få tatt antrekks bilder etter jobb. Dere skal også få svar på spørsmålsrunden, det blir ikke video på dere denne gangen, men kanskje jeg lager en video om noe annet om det ønskes?

Vi skrives mer senere dolls!

GIVE YOUR DOG A TREAT


Da er det kjæreste tid, men først vil jeg bare fortelle litt om en hundegodbit jeg fikk tilsendt i posten. Provit Go'biten er frysetørket dyrefor produsert i Norge. Foret består 100% av rene norske råvarer og kan brukes som belønning eller smakstilsetning i hundematen. Det finnes i forskjellige smaker. Lykke spiste av det med en gang og så ut som om at hun likte det. Hun var hvertfall kjempe nyskjerrig når jeg fant den fram og ropte på henne. Er enda masse igjen så skal gi henne dette til det er tomt. I morgen er jeg på jobb til 7 om kvelden, så vi blogges mer imorgen kjære lesere. Ha en fin onsdags kveld!Noen av dere som har hørt om denne godbiten før?

NOW I HAVE A COLGATE SMILE!Da kommer et en litt sen oppdatering av tannkosten jeg fikk sponset for en stund siden. Men håper det ikke gjør noe etter denne fine anbefalingen den får av meg. Det jeg skrev om tannkosten første gang kan dere leser HER

Tannkosten
Jeg har blitt helt avhengig av denne tannkosten. Alle bør kjøpe seg en elektrisk tannkost! Skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten før. Jeg føler tennene blir mye renere og at tannkosten tar mer plakk bedre enn en vanlig tannkost. Jeg er hvertfall kjempe fornøyd med denne. I begynnelsen så syns jeg det var rart og ha en elektrisk tannkost, men nå kommer jeg aldri til og bytte denne ut. Jeg syns det er kjempe bra at den har en sensor og pusser tennene mine på best mulig måte. Jeg har aldri hatt hull eller noe med mine tenner, men jeg legger merke til at de er mye friskere og sunnere nå enn hva de var. Når batteriet er dødt så bare lader du den i laderen som hører til, enkelt og veldig greit!

Tannkremen
Denne er jeg også kjempe fornøyd med. Har ikke sitt en kjempe stor forskjell om tennene mine er blitt hvitere, men de er hvertfall blitt sunnere. Smaken er også kjempe god. Som jeg skrev sist gang så liker jeg best tannkremer som er litt sterke, for da har jeg den renhetsfølelsen lenger. Denne tannkremen gjør akkurat det! Veldig fornøyd med denne både på smak og at den har en hvithetsskala.

Alt i alt så er jeg kjempe fornøyd med dette produktet. Tusen takk til Likenshare.no får at jeg fikk prøve dette produktet. Håper jeg får prøve ut flere ting av de!

GIVE ME A COLGATE SMILE

//Annonse

For en stund siden fikk jeg denne tannkosten som jeg skulle prøve ut. Den heter Colgate ProClinical A1500 om det er noen som lurer på det. Jeg har fått et bra første inntrykk av denne tannkosten. Jeg har aldri hatt en eletrisk tannbørste før så de første dagene var det ganske rart å pusse tennene med en eletrisk en. Men nå syns jeg faktisk det er rart at den ikke vibrerer. Jeg føler at tennene mine blir mye renere med denne. Så jeg er fornøyd med denne til nå. Jeg fikk også med en tannkrem som hørte til. Jeg likte veldig godt smaken på denne tannkremen. Jeg må ha en sterk tannkrem for da føler jeg at jeg har den friske følelsen i munnen lengre. Så at den var sterk og god på smak var en kjempe pluss! 

Jeg har brukt denne tannkosten en liten stund nå og jeg er døds fornøyd. Så nå håper jeg at jeg får et fint og hvitt colgate smile! 

BLUSH.NO

Nå ble jeg glad! Jeg har fått et sammerbeid med blush.no. De har så masse gode merker og produkter der inne. Alt i fra hår, hud, sminke til kropp, helse og alt. Der inne kan dere finne masse fint både til deg selv eller til andre. Akkurat nå er det masse salg der inne så er bare til å ta seg en titt HER.
Jeg har allerede flere favoritter som er på blush som jeg har prøvd før som jeg vet jeg er fornøyd med. De har så masse bra på den nettsiden! Jeg ser fram til sammerbeidet mitt med blush.no og håper dette kommer til å bli bra. Selvfølgelig kommer jeg med innlegg innimellom om salg eller produkter jeg vil dele med dere.
Har dere handlet fra blus.no før? 

CHERRY IN THE AIR

For en fin start på våren! I dag er det første mars og jeg fikk en kjempe fin pakke i posten. Jeg fikk en rar postmelding her om dagen at jeg måtte gå å hente noe. Jeg skjønte ikke hva jeg hadde bestilt nå.. Så min far kom hjem med pakken i går så åpnet jeg den nå for litt siden å dette er hva jeg gikk i posten, den nye parfymen fra Escada! Jeg var en av de 50 heldige som vant dette! Å så glad jeg er! Fikk en liten goodiebag av de med snop som smaker kirsebær og et kjempe skjønt armbånd. Jeg ble så glad for at jeg ble en av de som ble utvalgt.

Kommer innlegg om hva jeg syns om parfymen når jeg har fått prøvd den ut litt. Skal i dysjen med en gang å begynne å bruke den allerede nå!

For en kjempe fin start på helgen!
Kommer antrekk og slikt senere siden jeg ikke har blogget før nå!

esc13cinta