Hverdag

Happy birthday Norway

God ettermiddag dolls. Idag er det en fin dag og være Norsk på, for Idag får vi ta på oss vår nydelige bunad, ha champagne frokost, spise masse god mat, se folk som går i tåg, pynte oss og bare nyte dagen som bare er vår! For meg er det tradisjon å spise smørbrød brekkie hos mine besteforeldre og middag hos min farmor og farfar. Det gjør jeg hvert år, men iår har jeg en ny vri på dagen. Jeg skal avslutte kvelden på samson cafe med mine nære venner og drikke litt vin før vår nasjonal dag er over i en splitter ny bandasjekjole. En bedre feiring med dette kan det ikke bli.Relaxing sunday

Herlighet for en fantastisk varm og flott søndag vi hadde i går. Jeg bare måtte ta på meg den mest sommerslige kjolen jeg eiger, og nyte solen. Jeg var på en outside shoot i går med en fotograf jeg tok bilder med for flere år siden. Resultatet ble utrolig bra, og jeg gleder meg til neste phootshoot vi skal ha. Flinke meg avsluttet kvelden med litt rydding og vasking før jeg fikk besøk og vi så en film som gikk på tv.

Da er det allerede mandag og jeg er ferdig sminket, kaffe koppen er drukket opp, og nå kaller saksene mine. Denne uken blir det nok veldig travelt og kaotisk på jobb ettersom 17. mai nærmer seg med stormskritt. Men det gjør meg ingenting for da fyker bare dagene ifra meg.Vi blogges!

Trying on dresses!For en fabolouse start på helgen! Rett etter jobb gikk jeg bort på Tinas jobb for og prøve noen nye lange flotte maxi kjoler. Jeg  har vært på jakt etter en kjole i lang tid for årets største event som er min søsters bryllup, og endelig fant jeg en! Jeg prøvde mange nydelige, men jeg gikk for den flotte gule blondete kjole nedenfor som jeg bare elsker. Den er utrolig enkel og pen, men når jeg finner det perfekte smykke, sko og en clutch til, har jeg det perfekte antrekket! Bor dere i Haugesund må dere ta turen innom pushed og gjøre noen kupp! Jeg ville selv ha med meg flere kjoler hjem, men jeg klarte heldigvis og begrense meg med 1 denne gangen.

Jeg og Tina avsluttet en perfekt lørdagskveld med vår favoritt tacopie, en film og sleepover. For en gang skyld var det herlig og ha en fri helg med festing. Men kjenner jeg meg selv rett, varer det bare til neste helg.

Ser den ikke bare helt nydelig ut!?

Friday is my second favorite F word!

God fredag og god helg dolls. Da er ukens nest siste jobb dag over. Jeg jobber hver helg nå i Mai, så flere dager med fri blir det ikke, men hva gjør det når lørdags kveld består av en fantastisk middag, alkohol og kos med min kjære bestevenninne! Jeg kan ikke vente til bff time med Tina imorgen, men først er det en avslappende fredag i vente. Nå skal jeg snart lage en enkel og knall god middag mens jeg ser favoritt serien og tar denne kvelden helt med ro! Det ble nok med sist helg og de andre helgene fremover. Nå begynner party sessongen snart for fult så litt child kvelder hjemme må jeg også ha.

God helg til dere som har det allerede, og ha en fabolouse fredagskveld videre!

It's wednesday allready

God morgen dolls. Long time no write! Hvordan går det med dere? Håper dere alle har det fantastisk! Jeg har vært opptatt med jobb, trening, den nye dietten og selvfølgelig lille prinsessen min! Og siden sist har jeg farget håret! Det er derfor dere ikke har fått en selfie her eller bilder av meg på noen steder før håret var helt ferdig! Igår satt min flinke søster et par pakker hair talk extension i meg som var på høy tid. Disse 2-3 ukene har jeg hatt badhairdays bare for mitt kjære extension var tatt ut, og nå er det på igjen. Håret mitt har alltid betydd mye for meg og er ikke håret bra, føler ikke jeg meg bra heller!Men uansett, nå kaller salongen så jeg vil bare ønske dere en fabolouse onsdag!

Monday morning

God morgen og god mandag! Jeg kan ikke skryte nok av dette været vi har her i haugesund. Det er helt fantastisk! Nå er morgen kaffien inntatt og lykke skal ut en tur før salongen kaller. Rett etter jobb er det cardio og styrketrening med Tina mi. Nå er det ikke lenge til sommeren og nå er det full kjør med treningen! Nå har jeg holdt ut en hel uke på dietten og det går kjempe bra. Jeg har skeiet ut en gang og det er ikke alltid jeg klarer og drikke alle vannglassene, men putt putt. Jeg har allerede tatt av litt, så nå må jeg bare fortsette like bra slik at jeg kan se mer og bedre fremgang!Ha en flott start på den nye uken dolls!

Sunday

Herlighet for en nydelig søndag. Solen stråler, morgen kaffien er inntatt med favoritt serien min gossip girl på tv, lykke har vært på tur, og jeg skal på samson cafe om et par timer og nyte en iskaffe i vår solen, før søndagen avsluttes med en lang tur med et par venninner og lille nurket. Jeg håper virkelig denne solen og varmen holder seg for jeg vil bare gå i kjoler, høye pumps og en lett dressjakke over! Nå er jeg lei av skyer, vind og regn! Men før jeg kan det ser jeg at jeg desperat trenger hundre timer i solariummet eller en spraytan asap!Ha en kjempe fin søndag Dolls!

Casual saturday

For en dag! Jeg våknet opp med migrene så ingenting av det jeg skulle ha gjort idag er blitt gjort.. Jaja, det får jeg ta igjen imorgen når hodet ikke føles ut som om det skal sprenges. Føler meg mye bedre nå etter et par hodetabeletter så kvelden er reddet. Om en stund skal jeg til Tina og da skal vi lage tacosalat og se en skrekkfilm og 2! Kjenner det skal bli utrolig herlig med en hjemmekveld med bestevenninnen min!Håper dere har hatt en fin lørdag så langt og at den fortsetter like fin!

And the days just pass..

God morgen Dolls. Da er det onsdag allerede og jeg skal snart avgåre på jobb igjen. Jeg ville bare innom dere for en liten oppdatering siden det har jeg ikke gjort siden mandags morgen. Jeg startet uken med diett og trening, noe som jeg prøver og følle til punkt og prikke.. Det går utrolig bra, men det er bare dag 3 nå så jeg får helle se om 2 uker. Elles har jeg hatt møte med salongen og slappet av hjemme. Jeg er utrolig trøtt og sliten for tiden noe som gjør at bloggen kommer nederst på listen. Det har den egentlig gjort i mange mange mnd nå, men jeg lover det blir bedre når jeg får opp motivasjonen!
Vi blogges finingene mine!

You only live once

Denne helgen må være den morsomete på lenge! På lørdag arrangerte min flotte Silje-Marie dildo party for oss jenter. Der fikk vi servert kjeks, ost og masse vis av gode frukter og selvfølgelig en del leketøy, kostymer og massevis av andre saker. Vi lo i masse vis, testet forskjellige ting, hørte på og så på og bare koste oss med en stor K! Han som hadde homepartyet trengte en modell til noen av kostymene og jeg ble selvfølgelig valgt ut! Etter 5 kostymer fikk jeg en gave for min flotte innsats, noe jeg syns var vell fortjent! Beste jentekvelden på lenge.

Igår slappet jeg bare av på sofaen og ladet opp til en ny uke. Halsen min er ikke bedre som jeg håpet på men verre.. Så håper jeg ikke ligger strekk ut til slutt. Så selvom jeg ikke er helt i form er jeg klar for en ny uke etter et par kopper med kaffe.

<3

The easter is over!

Da er en fantastisk påskeuke over for i år, og jeg er så klar for at hverdagen skal starte etter hvor perfekt dagen var i går. Jeg og tre av mine gode venninner hadde en så fin dag at jeg ville ikke den skulle ta slutt. Vi startet dagen med en lang og god tur og avsluttet kvelden med en god pasta og kylling salat mens vi snuret en film. Bedre enn det kan det ikke bli!

Nå skal jeg snart tilbake til saksene mine og gjøre folk hårpene igjen etter en liter med kaffe. Jeg la meg ganske tidelig i går, men jeg var ikke helt klar til og stå opp når ringe klokken vekket meg halv 7 i dag morges. Slik er det når jeg må få igjen litt tapt skjønnhetssøvn!Vi blogges mer senere Dolls.

Håper dere alle får en fab start på hverdagen igjen etter påsken!

It was friday like 2 secound ago...

God morgen Dolls. Hvordan var helgen deres? Min var helt fab! Etter en dag på jobb startet helgen min med champagne og jordbær hos Djloco før vi gikk videre på byen og koste oss enda mer. På lørdag var det cafe besøk med to snupper og koselig besøk på kvelden og søndagen besto av PLL på samson cafe mens Tina jobbet. Denne helgen kunnet rett og slett ikke blitt bedre. Bare sund helgene går så alt for fort.

Nå er det starten på en ny uke og jeg er så klar for at den skal starte. Dietten og treningen begynner snart for fult, så jeg må sette meg ned og planlegge de neste dagene hvordan det skal bli. Denne uken er det jpbb, møter og masse som skjer, så da begynner jeg sterkt neste uke! Nå kaller saksene mine igjen etter en stor kopp kaffe. Håper dere alle får en fab start på den nye uken.

Dette var da lørdagens antrekk. Håper det alt i smak hos dere!

The holliday is over!

Da er en uke med feri over for denne gang, og jeg har hatt det helt fab med familien og mine fantastiske venner. Etter jeg kom hjem fra London bestemte jeg meg for og ta feri fra bloggen og til i dag. Syns jeg fortjente det i ferien min. Jeg må si jeg tok med kamera og tenkte og ta bilder, men så klarte jeg og legge det i glemmeboken til Tinas store glede. Hihi. Jeg har storkost meg ute på Sandve de siste dagene med Tina mi, rekeaften, onsdagsfulla, gamenights og ikke minst resten av gjengen. Nå er det jobb før det er helg igjen, og den skal også nytes!Håper dere alle har hatt en fab uke, og så blogges vi mer senere chicas.

Light blue

God morgen Dolls. Vi storkoste oss på rekeaften i går, og neste onsdag skal vi allerede der igjen for da vil både jeg og Ida være med på onsdagsdrikking med reker! Perfekt lille lørdag med gjengen. Nå er det allerede torsdag og i dag er siste dagen min på jobb. Finally er reisedagen snart her, og ikveld skal jeg kose meg med en av de beste jentene på cafe mm med et glass og to med vin for og starte feriuken min! Jeg må også levere Lykke i dag, noe jeg alltid gruer meg til, men hu skal ha det så fint hos tanten sin, så det hjelper på, selv om jeg allerede savner lille babysen min!The spring coat is onGod morgen Dolls. Hadde dere en fin start på den nye uken? Jeg har hatt noen kjempe flotte dager etter jeg oppdaterte dere på mandags morgen. Uken min startet med trening for første gang etter ulykken som både var helt fantastisk og utrolig kjipt, for jeg er ikke i form lenger.. Men nå er det i full gang med kosthold og cardio trening, så forhåpentligvis blir jeg der jeg var i januar! Og dere gjetter aldri hva min kjære bestvenninne fikk meg med på i går. Sushi med jentene etterfulgt av en tur på Samson etterpå. Jeg kan ikke si det var det beste jeg har smakt, og etter videioen som kommer ut på insta, kan dere se min reaksjon på mitt første møte med Sushi.. Men jeg skal lære meg og like det, så lenge det er frityrt kylling. Hihi.

Og bare se på det hærlige været vi har fått her på Vestlandet i dag! Jeg skulle ønske dagen kunne bruke denne fantastiske vårdagen til champagne lunch på kaien med Tina mi og jentene og shopping. Men jeg skal tilbringe hele dagen på jobb og heller drømme meg vekk at om 2 dager er jeg i London. Nå kan jeg rett og slett ikke vente på og sette meg på det flyet og reise til en av favorittbyene mine! Men før jeg kan reise er det bare 2 fulle dager på salongen, rekeaften, vinkos med Silje-Marie også er reise dagen her!

Have a fab day!

White and glitter spring nails!

For noen lekkre negler jeg fikk i helgen av den flinkeste Evita! Jeg hadde med meg et inspirasjons bilde, men helt likt ble det ikke, men syns kanskje mine ble litt finere? Hihi. Det er så viktig og være negle fin, og etter nesten to mnd med de samme, var det fantastisk og få lagt på nye vår negler. Jeg er selvfølgelig storfornøyd som alltid!

Har dere hatt en fin helg Dolls? Jeg var bare hjemme denne helgen og hadde litt meg tid med seri og lykke. Jeg ble syk midt i uken, og da trenger kroppen litt tid på og komme seg. Jeg er enda litt kvalm, men for håpe det går over nå som jeg skal tilbake på jobb. Kryss fingrene med meg! Jeg kan ikke fortsette og være dårlig når det bare er et par dager til avreise til London!

Ha en fantastisk start på uken!

It's finally friday

God fredag og god helg Dolls. Etter en uke med full jobb er det bare et par få timer til helg. Flere som gleder seg? Jeg har jobbhelg denne helgen, så jeg skal nyte denne fredagen med taco, mitt danse crew og selvfølgelig Brith Awards som snurrer på tvskjermen ikveld. Partyjenten som jeg er kunne godt tenkt seg enda en fest helg, men i morgen etter jobb er det kosetid med verdens bestevenninne! Festingen tar jeg igjen nestehelg! Denne helgen er det bestevenninne tid med sleepover, Perfect!Da får dere ha en fantastisk fredag og god helg!

Kisses.

WORKING DAY

God morgen fininger. Har dere sovet godt? Jeg har akkurat kost meg med en kjempe god frokost som besto av eggerøre, youghurt, kaffe og et glass juice. Lille babys Lykke ligger enda i sengen sin og sover, så dette er vell hva man kaller en perfekt morgen?! Som alltid jobber jeg fra 11.00.19.00 på onsdager, så jeg ville bare innom og ønske dere en fantastisk onsdag siden jeg er borte mesteparten av dagen.

I dag skal jeg bare jobbe, kanskje gjøre noen ærend for jeg hater når ting bare baler seg oppover med ting som skal gjøres, se den nyeste episoden av PLL også er nok onsdagen over for min del. Har dere noen kjekke planer for dagen Dolls?Vi skrives mer senere <3

COFFE AND ELLE!

God morgen fininger! Morgenen blir alltid like flott når jeg har Elle sitt nye blad, caffe og Lykke som fortsatt sover her med min side. Jeg har fått så masse inspirasjon denne morgenen med trendene som kommer nå i vår. Jeg elsker og handle inn nye vår og sommerklær, og etter jeg plutselig har fått en litt annen stil, skal det bli kjempe kjekt og fornye garderoben! Pastell, pastell og mer pastell, vår kåper,  skjørt, hverdagskjoler og selvfølgelig sko, smykker og vesker!Da skal jeg tilbringe dagen på salongen! Ha en fabilouse tirsdag <3

I'M FEELING TWENTYONE!

Da er det valentinesdag, men det har ikke noe og si for meg, for jeg har bursdag! Jeg kan virkelig ikke tro at tiden går så fort. Jeg håper året som 21 bringer meg masse lykke og uforglemmelige minner!

Snart skal jeg avgåre til byen for og ha kaffedate på Tina sin jobb, før vi skal til henne og stelle oss og ha et lite vorsj før jeg møter alle mine venninner og typene deres på middag på samson før vi skal danse som bare det resten av kvelden på et utested som heter burlesque. Jeg har allerede antrekket klar for kvelden, så for min del kan kvelden bare sterte med en eneste gang! Har ikke tålmodighet til og vente til ikveld!

Dere søtnoser får ha en fantastisk valentinsdag og kose dere masse!

THANK GOD IT'S FRIDAY!

God fredag og god helg dolls! Da er det endelig helg, og denne helgen blir den beste på lenge! Idag skulle jeg egentlig på musikalen grease, men nå skal jeg heller på premieren til fifty shades of grey med Tina mi! Da kommer finstasen på, det blir rød løper, kanskje til og med litt alkohol før vi går bort? Nei dette blir så gøy, jeg gleder meg som bare det.Nå er det middag før vi steller oss før vi går bort over!
Ha en fantastisk fredag, skal dere noe kjekt idag?

BACK TO NORMAL DAYS

For noen dager, og ikke minst helg! De siste dagene har jeg slappet av, ryddet og sortert walkinclosete, hatt jobb helg, spist pinnekjøtt middag hos farmor, hatt film kveld med Tina og ikke minst handlet meg ny iphone! Det var virkelig på tide for min gamle var helt knust, og treg som en snegle! Hvordan var deres helg dolls, har dere gjort noe kjekt?

Da er det en ny uke, og om bare 6 dager har jeg bursdag! Jeg kan ikke tro jeg snart fyller 21, jeg som akkurat fylte 20.. Denne uken kommer til og fyke avgårde. Jeg skal så masse kjekt de neste dagene og ikke minst helgen! På selve dagen min er det feiring med de beste jentene og noen av typene deres som jeg ser så frem til! Denne helgen kommer til og bli den kjekkeste på lenge!


Ha en fabilouse start på den nye uken!

I'M BACK!

Da er jeg tilbake! Savnet meg? Det var absolutt ingen plan at jeg skulle ta meg en så stor bloggpause, men det skjedde en del som gjorde at jeg rett og slett ikke orket. Kanskje noen av dere har fått med dere hva det er og noen ikke, men når jeg skulle hjem fra fjellet havnet jeg og mine 3 venninner i en front kollisjon. Det er noe av det skummleste og ekkleste jeg har vært med på i hele mitt liv. Jeg fikk 2 uker sykemelding, så nå føler jeg meg bedre. Jeg har enda litt smerter, men det går nok snart over. Jeg kan ikke vente til og begynne på jobb igjen i dag, det skal bli så gøy. Etter 2 uker nesten sengeliggende hele tiden skal det bli fantastisk og komme til normal hverdag igjen, og ikke minst blogge til dere fantastiske lesere!Dere får ha en fantastisk mandag dolls, håper dere koste dere masse i helgen!

IT'S MONDAY

For en fin fin helg! Alt fra luchdate på kaien med Natacha mi, shopping, solarium, middag med bestisen, filmkos, lykke tid og fiksing av neglene. Kan det bli bedre enn det? Denne helgen har jeg virkelig dollet meg litt opp. Trengte virkelig de nye neglene og litt farge på kroppen. Det eneste som var dumt med denne helgen var at jeg hadde lørdagskvelden planlagt med min mor.. Men når stormen kom i veien og gjorde at jeg ikke kom meg hjem, måtte vi nesten utsette det.. Men vi skal nok finne en kveld sammen der vi skal hygge oss!

Da er det en ny uke, og nå er det ikke lenge til jeg reiser på fjellet. Det skal bli så gøøøøy! Nå må virkelig dagene gå fort for jeg har skikkelig reisefeber. Men først er det et par dager med jobb, personalmøte, ting som skal fikses, litt hjemme trening og selvfølgelig lykke tid! Jeg liker virkelig ikke og være borte fra henne, men vi kan ikke få seperasjons angst, så tror vi har gått av et par dager ifra hverandre. Jeg vet hun har det mer enn godt der hun skal være uansett!
Da er det jobb også personalmøte, så jeg er ikke hjemme før ikveld.

Men dere får ha en utrolig fin start på uken finingene!

SPORTY MORGEN!

God morgen! Herlighet så sporty jeg føler meg etter spinning timen i dag morges. Det var så gøy og hardt, men verdt det! Nå er kl litt over 9, og jeg har trent, spist frokost, dysjet, sminket meg, så nå er det bare kaffikos med litt inspirasjon på morgenkvisten før det er ut med Lykke før jobb. Effektiv morgen må jeg si. Om de to snuppene jeg var med i dag blir med på spinning fremover er jeg så med! Hvorfor ikke starte helgen med god samvittighet og en god treningsøkt!Etter jobb er det handling inn til fjellet og soletid med Tina mi.
Vi skrives mer senere Dolls, og god helg!

BISSY DAYS

God kveld Dolls. Det ble en sen oppdatering på dere i dag, men jeg har hatt en lang og travel torsdag. Jeg har vært på jobb fra 10 til 18, også var det rett på trening for ukens tredje treningsøkt. Jeg trente i hele 2 timer, og jeg var så gangsperr etter tirsdag, så var jeg det ikke fra før er jeg det nå! Men treningen stopper ikke der dere. I morgen halv 7 om morgenen er det spinning time med to skjønne jenter. Dette blir min første spinning time, så krysser fingrene for at det er kjekt!

Nå har jeg akkurat kost meg med den nye sessongen av bloggerne, og nå må jeg bare komme meg i sengen. Når jeg må opp halv 6 om morgenen må jeg nesten legge meg litt tidligere enn hva jeg pleier. Takk gud for jeg er morgenperson sier jeg bare, hvis ikke hadde jeg aldri sagt ja til dette her. Håper motivasjonen og treningen fortsetter på dette planet. Sommer kroppen 2015 here I come!
Ha en flott natt!
Vi skrives mer i morgen tidelig!

THE WEEKEND IS OVER!

Da er en fantastisk helg over for denne gangen også. Oh som jeg har kost meg med film og vin drikking, pinnekjøtt middag og jentekos. Denne helgen kunne ikke avsluttet bedre heller. 25 minutter i solariumet etterfulgt av pastasalat og planlegging av jentetur! Perfect! Lykke har til og med fått seg en ny hundevenn denne helgen. Dere skulle sett dem. Lekte og koste seg som bare det! Synn jeg ikke fikk det på film så skulle jeg vist det til dere!

Nå er det kveld for jeg må få meg litt skjønnhetssøvn! Lykke er helt utslitt etter all lekingen, så tror jeg må få henne i seng. Søtnosen ligger her vedsiden av meg på noen puter og halvveis sover allerede. Så god natt fininger, drøm søtt. Vi skrives mer i morgen!<3

THE LAST PAGE

Da er vi kommet til et nytt år, og det forje har vært en lang, hard og fantastisk reise! Det har vært et av mine verste år, men også det året som har gjort meg sterkere og mer motivert på hva som venter meg. Når man har kjempet en kamp lenge nok, er det på tide og gi slipp. Så det er det jeg gjør den siste siden av boken som ble skrevet nå iår. Nå begynner jeg med blanke ark og forlater det jeg kan i fortiden, og bare ser fremover! Jeg vet 2015 kommer til og bli et fantastisk år. Jeg har allerede noen ting og se frem til i, og jeg kan ikke vente på og få oppleve alt. Alt fra turer, fester, girlsnights, sleepover, bli ferdig som frisørlærling, bursdagen min, sommeren og mest av alt min søsters bryllup! Oh, nå kan jeg ikke vente til og se hva dette året har i vente. Kanskje jeg tilogmed finner meg en kjæreste dette året? Hvem vet! Jeg skal uansett nyte alt som kommer min vei dette året. Jeg har også noen nyttårsforsett som skal holdes, og de begynner jeg allerede med i morgen!

Håper dere har hatt et fantastisk år, og at 2015 blir enda bedre!

DAY AFTER CHRISTMAS EVEDa er julaften over for i år og jeg har kost meg som bare det. Vi fikk servert pinnekjøtt, hele 3 forskjellige desserter, gaveåpning og familiequiz. Jeg fikk mange fine gaver i år. Alt fra klær, treningsklær, smykker, penger og byste til walkin closete mitt - gleder meg sånn til og få den opp! Lykke ble også fornøyd med sine gaver i går. Hennes egen chiuahua veske og en helt ny peplum kjole\genser. Dååner av og se henne i de nye tingene hennes, hun er bare så søøt! Kjolen passer perfekt nå som snøen begynte og falle i går kveld! Endelig er snøen kommet her til også

Nå er en svart kjole kommet på, et splitter nytt smykke jeg fikk av bestevenninnen min, håret er satt opp i en stram hestehale, så nå er jeg klar for enda en familiemiddag med kalkun middag. Litt senere fortsetter 1. Juledag kosen med at jentene samles på samson cafe og skal drikke litt vin! En fin dag avsluttes perfekt! 
Ha en kjempe fin dag dolls, og kos dere med familie, venner, bekjente og kjære!!
Bare se på det skjønne vesenet mitt, så søt!

MERRY HO-HO!

God jul alle sammen! Nå er endelig julaften her. Jeg har sløvet siden i dag morges kl 8 foran tven med julefilmer, kaffe, julefrokost og lille julevovven min. Nå er jeg snart ferdig stelt og nå er det bare middagen og pakkene som står i vente resten av kvelden. Jeg skal til min kjære farmor og farfar denne julen med nesten hele familien samlet. Dette blir en kjempe koselig kveld med alle sammen! Lykke skal selvfølgelig også være med, hun er jo pyntet og klar i nissekostymet sitt! Jeg kan ikke vente til hun åpner julegaven sin. Jeg storkoste meg sånn når jeg handlet inn til henne, og jeg bare vet det faller i smak.

Og siden det er julaften har jeg en gladlig nyhet til dere! Igår kom Nusse endelig hjem! Jeg skal aldri aldri slippe min kjære pus av syne igjen, nesten slik at den ikke får gå ut døren en gang her hjemme. Hihi. Etter og ha vært borte i 6 dager, var det på høy tid han kom hjem. Var alt for redd det hadde skjedd ham noe, men heldigvis er alt bra! Eneste er at dyrlegen måtte fikse på det såret vi skulle sjekke når han forsvant, men det blir helt bra om en liten stund. En bedre julegave enn at han er hjemme igjen og i god behold trenger jeg ikke. De så sier julemirakler ikke skjer, tar helt feil!

Vi blogges enten mer senere eller i morgen finingene. Ha en kjempe fin kveld med familien!

MISSING!

God morgen! Nå er jeg endelig tilbake etter snart en uke fri, men sist onsdag skjedde det noe som gjorde at jeg mistet hele motivasjonen til og blogge til dere. Min kjære pus Nusse er forsvunnet, så jeg har prøvd og finne den og brukt energien min på det de siste dagene. Jeg har ellers vært med den bestevenninne på jord, jobbet, fikset håret og blitt enda mørkere, og enda lengre og må ikke glemme filmkveld med noen kjekkinger! Kan ikke akkurat si sist uke bare var drit, men når pusen min er borte er det den som er i tankene mine. Jeg får bare krysse fingrene for at noen ser han og at han kommer hjem snart!

I dag er det en ny uke, og det betyr nye muligheter. Og min morgen starter selvfølgelig med en kopp kaffe og det nye bladet til ELLE! Tenk om bare 2 dager er det julaften! Herlighet som jeg gleder meg. Nå kan jeg snart ikke vente til den koselige morgenen med tvtid, bruke den nye kjolen min, spise pinnekjøtt, og feire med familien min! Denne julen kommer til og bli så fin! Men nok julesnakk, nå er det jobbtid fra 10 til 7 ikveld, så i dag blir det en lang dag.. Heldigvis avsluttes den med en middag, latter og kos med godjentene! Celine kommer hjem i dag fra Bergen, så da må vi selvfølgelig samles. Can't wait!
Håper dere hadde en flott uke finingene mine.
Og ha en fantastisk mandag!

THE LAST FEW DAYS

Herlighet for noen fine dager det har vært! Jeg har vært så opptatt, og kost meg så mye. På tirsdag hadde jeg og Tina kosekveld med cassedia og filmkveld, på onsdag var jeg hele dagen på jobb, og i går var jeg og Tinami på kaien med to kjempe kjekke gutter og koste oss. Et par flotte dager og det kommer resten av uken til og bli også!

Nå er det allerede fredag og snart helg. Jeg skal på salongen både i dag og i morgen. Jeg skal være på jobb hver helg mot jul, så mye fri har jeg dessverre ikke. Men jeg skal alikevell klare og kose meg. Hva mine planer er for helgen må vi skrives om litt senere i dag. Nå må lille Lykke luftes før jobben kaller.Ha en kjempe fin start på den nye helgen Dolls!

HELLO DECEMBERGod morgen Dolls. I dag er det 1 desember og vi går inn i en ny måned. Nå kan jeg endelig begynne og handle julegaver, drikke julebrus og nyte juletiden. Denne morgenen åpnet jeg min første luke i sjokolade kalenderen, og nå er julestemningen her! Jeg kan ikke tro at tiden går så ufattelig fort, føler ikke det er så lenge siden julen var her sist. Men jeg skal ikke klage for julen er en koselig tid!

Hadde dere en fin helg forresten dolls? Jeg storkoste meg med mine kjekke kollegaer på julebord der vi fikk servert tapas, vin og leker. Herlighet som vi koste oss. Kan ikke klage på årets julebord for det var utrolig kjekt når salongene feiret ilag. Igår hadde jeg bare en avslappende dag med med film som en avslutning på en kjekk helg! Nå er det mandag igjen og jeg skal tilbake på salongen og fikse kundene fine til jul.


THE WEEKEND IS OVER!

God morgen fininger! Da er en kjempe kjekk helg over for denne gangen også. Helgen startet med kaffe date på kaien med Tina mi og Christar på samson før jeg og Tina drakk vin og spiste fastfood hos henne mens en film snurret. På lørdag var det også litt vin, kjeks, ost og drue kos hos Hannah og Robert før vi avsluttet helgen med solarium og film. En flott helg tilbringt med verdens beste venninne!

Da er det mandag og kaffien er drukket opp og salongen kaller snart! Rett etter jobb er det middags kos hos farmor med mine to skjønne søskenbarn, før det blir en hard treningsøkt som en fin avslutning på en ny uke. Hva skal dere i dag Dolls? Dere får uansett ha en kjempe fin start på den nye uken.Da er det jobbtid. Vi skrives mer ikveld!

ME TIME IN THE MORNING

God morgen Dolls. Går det fint med dere? Jeg var på jobb hele dagen i går, så når jeg kom hjem koste jeg meg med natchos, film og lykke. Noen dager trenger man bare litt fri og meg selv tid etter en lang arbeidsdag.

Det nye sitt blad kom i posten i går, så denne morgenen har jeg koset meg med en litt usun frokost og kaffe. Lille Lykke ligger her vedsiden av meg og sover søtt. Perfekt start på morgenen! Jeg føler jeg får blader i posten hele tiden. Er det ikke det nye så er det ELLE! Men jeg liker og holde meg oppdatert på mote, skjønnhet, kosthold, trener og alt, så da er det bare helt perfekt at det kommer titt og ofte!Ha en kjempe fin dag fininger.
Nå kaller jobben og etterpå er det kino date på the hungergames - mockingjay med Tina mi!

IT'S FRIDAY BITCHES

Da er det endelig fredag og det betyr heg! Jeg startet morgenen gry tidlig med en kopp kaffe og ELLE sitt nyeste utgave. Så mye fint, og så mye inspirasjon! Må bare resten av dagen bli like bra. Jeg skal på cafe date rett etter jobb med Karoline. Det gleder jeg meg masse til for det er så lenge siden jeg har sitt henne! Vi skal catcheup over en stor kopp kaffe og bare kose oss!

I går tok jeg meg rett og slett bloggfri. Jeg jobbet overtid, også hadde jeg planer med Tina mi rett etter på. Så jeg stresset ganske mye i går kan dere si. Ikke greit og ikke ha tid til alt. Vi tok sol som var rett og slett herlig, etterfulgt av frappe og skrekkfilm! Fin kveld med bestevenninnen min!Da kaller jobben før jeg kan ta meg en velfortjent helg som skal nytes!
Hva skal dere denne helgen Dolls? Noen kjekke planer?

NEW WEEK WITH NEW GOALS

God morgen Dolls. Hadde dere en fin søndag? Jeg brukte hele søndagen på å rydde i walkin closete mitt og se på gossip girl, før det var eggerøre til kvelds mens bloggerne snurret på tv skjermen. En fin fin søndag, selv om det ikke var så mye så skjedde. Noen ganger må man bare ta en dag med totalt avslappning. Er dere ikke enige?

Nå er det mandag igjen og denne uken er det trening som er i fokus. Jeg har satt opp en plan som inneholder 4 dager med trening denne uken, men om det blir 5 isteden skal dere ikke se bort ifra. Jeg er så klar for en ny uke med sunn mat, trening og kos. Jeg skal virkelig komme i rutine denne uken, så nå må jeg bare være streng med meg selv! Skal man nå målene sine må man bare pushe seg selv og ikke gi etter når du vil gi opp. Nå kaller snart salongen på meg etter en kopp med kaffe, frokost og morgenkos med Lykke mi.Håper dere alle har hatt en fin start på den nye uken.

MORGNING TIME

God morgen fininger. Hadde dere en fin dag i går? Det hadde jeg. Rett etter jobb var jeg og min søte farmor på danse show, og så på mitt flinkeste søskenbarn. Det var et kjempe bra show de hadde laget med drama klassen. Det eneste negative var at det ikke varte så lenge.. Det gikk over så fort!! Jeg avsluttet dagen med eggerøre til kvelds og et par episoder av gossip girl!

Da er det allerede onsdag igjen og snart er det jobb. Jeg begynner 11 og skal jobbe til 7 idag, så denne morgenen har jeg drukket kaffe, spist frokost, kost med trøtte lykke og jobbet litt med bloggen. Rett og slett bare nøtet morgenen med den beste siden jeg er borte nesten hele dagen.

Ha en kjempe fin onsdag Dolls. Hva skal dere for noe kjekt i dag?

HAPPY HALLOWEEN!

Happy halloween alle sammen og god helg. Jeg har ventet lenge på at denne dagen skal komme, og endelig er den her. Hvem liker vell ikke halloween? En god unnskyldning til å kle seg ut  og feste. Jeg skal gjøre begge dere idag med verdens beste jenter. Oh, denne kvelden kommer til og bli så bra! Jeg vil allerede kle meg ut og sprette vinflasken, men jeg må nok vente et par timer til. Tina og hennes samboer har dekorert hele leiligheten og jeg kan ikke vente til og se den senere idag!

Lille Lykke har også kledd seg ut idag. Verdens skjønneste gresskar! Ble hun ikke søt vell?

BED DAYS!

Hei fininger. Hvordan har de sistre dagene deres vært? Jeg ble så utrolig dårlig på jobb på tirsdag, sånn helt akutt, og siden har jeg vært sengeliggende. Det passer meg fint lite og bli syk akkurat nå, så krysser fingrene for at jeg er bedre til imorgen. Tror Lykke syns det er helt fantastisk og ha meg hjemme om dagene. Tror ikke hun klager så mye på at jeg er syk, mammadalten!

Resten av dagen skal jeg bare se gossip girl, kose med lykke, ligge i sengen og håpe på at jeg er mye bedre til imorgen. En god natt søvn kommer nok til og hjelpe på det også. Håper dere har hatt en mye bedre torsdag enn meg og kos dere masse videre idag!Ønsk meg god bedring!

BACK ON TRACK

God morgen dolls. Hvordan har helgen deres vært? Jeg har tilbringt mesteparten av tiden min med Tina mi denne helgen. Og som en flott avslutning på helgen var det kaffidate med Hannah og Robert, også gratis sol i 30 min, frappemocca og skrekkfilm med trekløveren. Kunne den søndagen bli bedre? Tviler!

Da er det en ny uke og nå er jeg endelig tilbake. Jeg har hatt meg et par dager fri for dagene mine er så travle. Jeg har ikke tid til og sette meg ned, ta bilder, skrive eller noe. Kvalitet over kvantitet, så da venter jeg heller til jeg får skikkelig tid, og innleggene ikke bare er gjort i farten. Jeg skal prøve og være en flinkere blogger og instagramer denne uken, så kryss fingrene med meg!
Jeg har tilbringt denne morgenen med kaffe, det nye og lykke! Perfekt start på den nye uken. Håper dere søtnoser har fått en like fin start som meg.
Nå kaller salongen! Vi blogges mer senere.

BACK TO NORMAL

God morgen fininger. Hadde dere en fin helg? Jeg koste meg med hjemmelaget pizza og filmkveld med Tinami på lørdag, som var utrolig koselig.  Og igår var jeg på kaien med Silje og hadde kaffedate som en fin avslutning på helgen og feri uken min. Men, nå er det mandag og det betyr; back to normal. Nå er det kosthold, trening, søvn som står høyest på listen denne kommende uken. Jeg syns egentlig det er ganske herlig og komme til normal hverdag med jobb og ikke minst trening igjen etter en uke med fri fra alt!

Da kaller salongen etter 1 uke feri. Tata dolls!

A PERFECT MORGNING
Det var bare så herlig å legge seg og våkne opp til vovven min igjen. Morgenen ble så mye bedre når hun lå oppå dynen min og sov så søtt. Hun gjør bare alt mye bedre! Verdens beste, hva skulle jeg gjort uten deg? Det er helt sykt hvor knuttet du blir til disse skjønne skapningene.

Nå er morgenkaffien drukket og Lykke ligger enda under sitt nye teppet. Det pøser ned med regn, så nå er hun i protest med å gå ut. Lille Dica. Nå skal vi på besøk til Tinami på jobb med litt kaffi. Vi skal tilbringe hele lørdagen med henne med hjemmellaget  pizza, film, sladder og kos! Det er alt for lenge siden sist, en liten uke om ikke mer. Nei og nei, nå trenger vi virkelig bestevenn tid!THURSDAY

God morgen Dolls. Nå kaller salongen på meg før det er shopping, sol og kos med Hannah og Robert etterpå. Jeg må handle et par ting og begynne å pakke til min lille roadtrip i morgen. Jeg har egentlig shoppestop til min Malaga turen, men bare noen få småting må jeg få lov til og kjøpe meg! Hihi.

Her regner det som bare det, så det skal bli herlig med litt sol på kroppen senere. Er ikke så glad i at høstværet er kommet.. Tror ikke Lykke syns det var så kjekt med masse regn hun heller. Egentlig ville hun ikke gå en meter ute i regnet. Lille divaen min kan rett og slett ikke bli våt på pelsen elle labbene. Søtnosen min! Så når vi kom inn etter den korte lufte turen pakket jeg henne inn i teppet hennes. Da ble hun så fornøyd atte!

Hva skal dere i dag leserne mine?

PLAN YOUR WEEK WITH YOUR OWN PERSONAL ALMANAKK

God morgen dolls. Hadde dere en fin helg? Jeg tok meg litt bloggfri denne helgen og slappet av med Lykke og glemte alt av sosialemedier. Jeg reiser til Oslo denne fredagen med jobben, så alt fra venner, trening, Lykke og alt er planlagt fra dag til dag i min nye almanakk denne morgenen med morgenkaffien. Ble den ikke fin? Det er bare meg, Lykke, Tina og treningsinspo på den denne gangen, men det syns jeg ble utrolig fint og ikke minst litt morsomt. Jeg la ikke merke til at det bare var Tina og Lykke som fikk være med på almanakken før jeg fikk den , men de er jo mine to favoritt personer i hele verden så det gjør ingenting, god jentene mine!Da kaller salongen denne mandagen også! Vi skrives mer etter jobb.
Har du ikke en personlig almanakk og vil ha en selv kan du lage deg din egen her.

WORKING WEEKEND

God morgen finger! Hva gjorde dere på i går? Jeg var på jobb hele dagen og når jeg kom hjem pleide jeg Lykke mi siden hun ikke er helt frisk helt enda. I dag virker hun mye bedre utenom at hun er litt slapp og trøtt. Noe som egentlig er helt typisk hun. Dovendyre mitt!

Egentlig skulle jeg kunne si god helg denne fredagen, men jeg skal på jobb denne helgen også fordi de trengte meg. Men det gjør meg ingenting for de neste 3 helgene er jeg ute på en eller annen reise. Woho! Ser sånn frem til de neste helgene at dere ander det ikke. Oktober måned kommer til og bli så fin! Skal fortelle mer om dette i egne innlegg når alt er booket!

Nå er det jobbtid før det er kvalitetstid hjemme i stuen med film, idol. og god mat!
Kommer et ganske personlig innlegg senere om noe jeg bryr meg utrolig mye om. Stay tuned!

NOT FEELING WELL..

Dakar lille jenten min.. Er ikke helt i slaget stakkars. Jeg skal være på jobb til 6 også direkte på shoot, men heldigvis har min mor fri fra jobb så hun skal ta godt vare på Lykke til jeg kommer hjem ikveld! Da skal jeg pakke henne inn i favoritt teppet hennes og kose med henne i sengen til hun sover. Hun har ligget inntil meg i hele natt, aw hun er så søt. Vil helst være med mammaen sin når hun ikke er i form stakkars. Krysser fingrene for at hun blir bedre iløpet av dagen!God bedring jenten min!
 

NEW DAY - NEW WEEK


God morgen dolls! Igår etter familieselskapet hadde jeg en koselig filmkveld med Tina mi. Jeg kjøpte tai mat som besto av vårruller og stekt ris mens Tina hadde sushi. Jeg og vil like sushi .. Det ser så godt ut! Jeg og Tina for ha en sushi date en dag! Vi hadde en kjempe fin avslutning på helgen! Hva gjorde dere Igår? Nå er det en ny uke og det betyr ny dag på jobb. Denne uken er det ikke så mange dager med trening på actic som betyr, mer tid til bloggen!


Vi blogges mer etter jobb søtinger!

SATURDAY WORKING

God morgen dolls! Fikk dere en fin start på helgen? Det fikk jeg med helt nye høst negler. Herlighet så fine de er, men de kommer senere i et lite innlegg med litt bilder til dere. Jeg var innom en kompis også og bare sa hei før jeg gikk hjem til verdens beste Lykke og la meg med henne!

Da skal jeg snart avgåre på jobb, men først skal jeg på et koselig og et kjapt kaffebesøk hos Hannah og Robert. I dag våknet jeg kvart på 7 og var lys våken, endelig begynner jeg og bli skikkelig early bird igjen! Jeg elsker og våkne tidelig og gjøre hva jeg vil om morgenen. Det skal jeg gjøre fremover hver eneste dag, stå opp kl 7!Til slutt vil jeg ønske dere en fantastisk lørdag! 

T.G.I.F

God morgen søtnoser. Hadde dere en fin dag igår? Jeg var på jobb, gikk en times tur med Lykke, men på turen gikk jeg innom Hannah og Robert på et lite kaffi besøk.Det var utrolig koselig! Lykke trengte også en liten pause, når vi satt der sovnet hun i benken og ville helst ikke gå hjem igjen. Jeg syns det er ganske herlig og ta høy musikk i ørene og bare gå. Skal gjøre det både imorgen og søndag med for da får også lille Lykke litt trim. 

Da er det fredag, endelig! Jeg har jobbhelg denne helga også, så helt helg er det ikke for meg enda. Snart kaller salongen og rett etter jobb er det fiksing av neglene hos den flinkeste Evita. Er på høy tid at sommerneglene forsvinner og erstattes med noe høst aktig. Men hva? Jeg har ingen ideer om hva jeg skal ha denne gangen, har dere noen tips?Vi skrives mer senere ikveld! 

GOOD VIBES ONLYGod morgen dolls. Hvordan har dere det? Jeg lå lenge i sengen denne morgenen for jeg begynner ikke på salongen før 11. Jeg har kost meg ELLE sitt nye høstblad, kaffe, vanilje youghurt og selvfølgelig Lykke. Koselig morgen! Jeg skal tilbringe hele dagen på salongen idag før jeg skal rett på min tredje trenings økt denne uiken som består av mage,rumpe, lår og legg. Har dere noen planer for dagen? Om dere ikke har det travelt om dagene husk og nyyyt høstvarmen og kos dere ut i det flotte været.

 Jeg er ikke hjemme før 9-10 tiden ikveld, oppdaterer dere da!

BISSY BISSY GIRL

God morgen dolls. Savnet meg? De siste dagene går bare i et sett med jobb og trening. Når jeg kommer hjem er jeg bare helt utslitt.. Jeg skulle være flink igår før jobb og forhåndssrkive til dere, men kroppen min hadde litt søvn og ta igjen så da prioterte jeg det. Jeg skal være flink på søndag og planlegge uken min litt bedre med blogging og alt. Så forhåpentligvis blir ikke neste uke noen bloggfrie dager!

Da er det endelig fredag, men null helg på meg enda. Det er ikke først imorgen jeg kan ta skikkelig helg. Men det betyr ikke at jeg ikke skal kose meg idag for det. Nå er det salongen som kaller, så er det trening, også er det filmkveld med noen kjekkinger! Da skal jeg stå for middagen som er min berømte tacopie. Kanskje jeg skal dele den med dere på bloggen også? Det er alt for lenge siden en skikkelig matoppskift.. Vi skrives mer senere søtinger.
Har dere noen planer for dagen? 

MONDAY, LET'S DO THISGod morgen dolls. Hvordan har helgen deres vært? På lørdag var jeg ute med Silje mi og koste meg. Var hjemme ganske tidelig, så ble ikke byn som vi hadde planlagt, men det kan vi gjøre neste gang vi skal ut sammen. Igår hadde jeg harry potter marraton med pizza, frappemocca og Lykke i sengen min. Jeg har ikke hatt en hel dag i sengen på lenge, men når det er dagenderpå og søndag er det lov. Var utrolig herlig og koselig med en slik dag med Lykke mi.


I dag er det mandag og en ny uke. Jeg skal komme skikkelig inn i rutinen min med både søvn, trening og ikke minst blogging. Det er mine mål denne uken. I det siste har jeg ikke hatt så masse tid til noe av delene. Jeg har ikke kommet inn i rutinen med både jobb, trening, venner og blogging enda, men det skal komme seg snart. Bare vent og se! Jeg bestilte meg en ny personlig almanakk her om dagen, så når den kommer blir det enklere og planlegge bedre og ha oversikt. Skriver jeg ikke det ned, glemmer jeg det.. 

Da er det jobb på salongen som kaller, etterfulgt av kaffi på kaien og trening.

Har dere noen mål denne uken? 

A CUP OF COFFE AND A MAGAZINE

God morgen! Jeg har tilbringt morgentimene med en kopp kaffe, det nye, lykke og bare slappet av. Kan ikke bli en bedre start enn dette her. Jeg har fri fra salongen denne lørdagen, derfor må jeg nyte morgenen siden idag kan jeg. Jeg har snart en frokost date med Silje mi. Vi skal til byen og handle inn litt ting til ikveld, så hvorfor ikke ha frokost date i samme slengen? Mens jeg skal til byen er jeg på jakt etter en ofwhite kjole, topp eller noe som jeg kan ha på meg ikveld. Krysser fingrene for at jeg finner det jeg leter etter. Har noen av dere søtinger peiling på hvor jeg kan finne det? Tar imot all hjelp jeg kan få.

Håper dere har hatt en kjempe fin start på dagen.

Hva skal dere for noe kjekt idag? 

THANK GOD IT'S FRIDAY!Da er det endelig fredag og det er bare 7 timer på jobb som gjenstår. Denne helgen skal virkelig nytes med bestevenninnen min. I dag skal vi ta sol etter jobb, brenne cd til roadtrip og ta en tidelig kveld. Imorgen skal vi bruke så og si hele dagen på å reise frem og tilbake fra Bergen med Tina sitt flyttelass og på søndag er det moviesunday! Kanskje det blir litt drikking imorgen etter reisen? Det hadde vært utrolig gøy så det må vi få til!

Det er vertfall noen som er glad for det er helg slik at hun kan sove lenge. Lykke har snorket i hele morges og ser bare sint på meg når jeg prøver og vekke henne. Haha, hun er meg en liten søting! Godt hun har et godt sovehjerte selvom jeg er early bird og syns 9 er døds seint og stå opp på. Hun skal få sove i teppet sitt eller sengen sin når jeg går på jobb nå, da blir hun fornøyd! 

Verdens beste hund.
Vi blogges mer senere! 

ELLE MAGAZINE IN THE MORGNINGGod morgen dolls! Hvordan har helgen deres vært? Jeg har hatt en kjempe fin helg! På fredag var det filmkveld og kos med 2 søtinger. På lørdag var det jobb, før jeg tilbringte kvelden med Tina mi som kom hjem fra Bergen på besøk. Og igår hadde jeg en typisk søndag med seri og film under dynen. Trenger slike dager også! Etter jeg var syk nesten hele sist uke må jeg ta det litt med ro siden jeg ikke er 100% frisk enda, så blir nok noen slike dager før jeg kommer meg helt.

Nå er hverdagen her igjen og jeg er klar for en ny uke. Denne morgenen startet ganske tidelig, så jeg har fått tid til så mye. Jeg har kost med med Elle bladet, et glass juice og Lykke som har halv-sovet i sengen sin. Hun liker ikke at jeg sto opp kl 7 idag, så jeg skal la henne sove litt lenger før jeg må ut dørene. Før jobb skal jeg skrive under på noen papirer før jeg kan hente den nye bilen min idag! Herlighet som jeg gleder meg! Hvis ikke dette blir en bra start på den nye uken, så vet ikke jeg!

Det er vell mange som starter på skolen idag? Ha en kjempe fin første skoledag!
Vi skrives mer senere.

SICK GIRL...

Nå er det vell på tide og gi litt lyd fra meg her inne på bloggen. Jeg har ligget strekk ut siden natt til søndag med høy feber, smerter, håvnemandler, vondt i halsen og migrene. Så det er derfor jeg har vært helt stille her på bloggen, instagram og egentlig overalt. Nå idag føler jeg meg heldigvis litt bedre. Det jeg egentlig bare har gjort de siste dagene er og trykke next episode på pc skjermen og ligget her i sengen. Jeg orker ingenting, har ikke mat lyst eller noe, så jeg er litt daff kan man si.. Krysser fingrene for at jeg er tilbake på jobb imorgen!

Nå skal jeg se den nyeste episoden av PLL og ta meg en liten hvil etterpå. Ha en mye finere onsdag enn meg dolls! Tips til mat jeg kan spise når jeg er syk?

SUNNY WEDNESDAY

Herligheten for en herlig dag! Jeg og Lykke har bare stor kost oss i solen i flere timer. Tror jeg lå og steket meg i ca 4 timer, så nå må jeg ha fått litt farge i vertfall. Krysser fingrene for et par timer på solsengen imorgen før min allerbestevenninnes sin 20 års feiring! Må bare håpe på at solen er med meg. 

Nå skal se en nyeste episoden av PLL før det er enda en filmkveld med en kjekking! Ikveld er det bare skrekkfilm som skal snurres. Men det er jo det kjekkeste av alt! Dagens antrekk blir postet om et par timer. Vi skrives mer da!

Hva har dere gjort idag?

AND THEN IT'S MONDAY AGAINGod morgen dolls! Hvordan har helgen deres vært? Jeg har storkost meg hele helgen med filmkveld, være med Silje-Marie, drikke litt og bare kose meg. Kjempe fin helg må jeg si. Nå gleder jeg meg allerede til helgen for da er det sillajazz og da skal det festes! Herregud for en hard og kjempe kjekk helg det vil bli.

Da er det en ny mandag, og jeg er klar for dagen etter en kaffekopp og to. Jeg har vært hos dyrlegen med Lykke, sitt på bil, og gjort noen ærend. Senere idag er det tur med søsteren min også er det filmkveld med en gjeng. Dette blir en fin dag. Til slutt vil jeg ønske dere en flott start på den nye uken etter mitt ufrivillige bloggpause i helgen.

Ha en kjempe fin start på den nye uken!

Hva er deres planer for dagen? 

FRIDAY MORGNINGGod fredag og god helg dolls. Herregud som jeg storkoste meg med jentene mine igår. Vi holdt på til langt på natt med vindrikking, jentesnakk, mye latter og alt for mye kos! Har ikke hatt det så gøy med de beste på lenge. Det blir allerede jentekos neste torsdag igjen for da har den beste Celine bursdag! Gleder meg masse allerede til og feire min eldste og bestevenninne!

Selvom jeg ikke la meg før kanskje kl 3 inatt startet dagen tidelig med kaffe, eggerøre og tv tid! Tror ikke jeg kan få en bedre morgen enn det der. Herlig start på helgen. Nå skal jeg og Lykke snart ut på en liten tur før det er totalt avslapning. Jeg krysset fingrene for skinnende sol slik at jeg kunne jobbe med brunfargen, men her er det overskyte og ikke akkurat så pent vær. Jaja, da kan jeg nyte dagen inne og kose med Lykke i hele dag!

Håper dere har fått en fin start på helgen!
Vi blogges mer senere. 

NOT A GOOD STARTGod morgen alle sammen! Hadde dere en fin start på den nye uken? Jeg må virkelig si at jeg ikke kunnet fått en verre start. Huffa meg, blir frustrert bare av og tenke på det.. Bilen min stoppet helt plutselig igår midt inni en tunnel. Så der satt jeg i flere timer før noen fikk meg og bilen min med meg hjem til Haugesund. Hadde jeg stoppet midt i en vei hadde det ikke vært så gale, men i en tunnel.. Jeg kunne ikke gå utav bilen eller gjøre noe, så jeg bare lå i setet mitt og ikke viste helt hvor jeg skulle gjøre av meg.. Værste dagen min på lenge! Den ble heldigvis litt bedre på slutten med helt nye akrylnegler hos neglesedigneren min og mc donels til kvelds. Det hjalp veldig på skal jeg si dere. Så, det var derfor dere ikke hørte noe fra meg igår.. 

Krysser fingrene for en bedre tirsdag! De nye neglene viser jeg dere senere.
Har noe lignende hent dere?

FANTASTISK HELG

God morgen dolls! Hvordan har helgen deres vært? Jeg har storkost meg hele helgen hos Martha! Igår var vi på besøk, koste oss med en kjempe god taco middag, hadde kose kveld med chips og alt som hører til og bare hadde en utrolig fin søndag. Nei, jeg kjenner at jeg ikke har lyst til og reise ifra henne enda, for jeg har det så kjekt når jeg er med henne. Heldigvis kommer hun snart til Haugesund og da MÅ vi ses igjen. Kjenner jeg allerede savner henne for nå er det ikke lenge til vi må si hade til hverandre. Jeg skal reise hjem iløpet av dagen, så nå skal all tid tilbringes med Martha og den skjønne ungen hennes!Vi skrives ifra Haugesund!
Ha en kjempe fin start på uken, skal dere noe kjekt idag?

RELAXING MORGNINGGod morgen dolls! Nå er det ikke lenge til jeg starter ferien min, herlighet. Det er bare idag og imorgen også er det feri! Kjenner at jeg har godt av det nå. Slappe av, samle tankene mine, stor kose meg og bare gjøre hva jeg vil, og tilbringe masse av tiden ute i solen på stranden. Guu så herlig det skal bli! Nei, jeg kan ikke drømme meg vekk helt i ferie land, når jeg snart skal på jobb igjen.

Denne morgenen har vært så fin. Jeg våknet ganske tidelig og har bare ligget i sengen med musikk, blogget og slappet helt av. Elsker å våkne tidelig når jeg ikke begynner på jobb før 11, da kan jeg ta morgenen helt med ro og gjøre akkurat hva jeg vil. Lille Lykke har bare sovet vedsiden av meg og kost seg. Hun liker ikke å stå opp tidelig, men nå må hun nesten for jeg skal snart på jobb. Idag jobber jeg helt til kl 7, så jeg vil bare ønske dere fine lesere en kjempe fin torsdag. Nyt det flotte været for meg også!Hva skal dere gjøre idag? 

MONDAYMORGNING

God morgen alle sammen. Da er det en ny uke og jeg skal tilbake på salongen igjen etter en kjempe kjekk helg. Jeg skal bare jobbe ut uken også er det 2uker med feri. Herligheten så herlig det skal bli. Krysser fingrene for at det nydelige sommerværet holder seg for jeg vil tilbringe masse masse tid ute i solen! Jeg har ikke lagt alt for mange planer i ferien enda for det må bli en del stranddager også, men nei gud så mye jeg skal kose meg i ferien. Blir dessverre ingen flere reiser på meg, men kanskje til høsten?

 Har dere noen planer for den nye uken?
Vi skrives mer senere!


FEELS LIKE SUMMEROh herligheten for en flott søndag! Jeg har tilbringt hele dagen ute i solen og stor kost meg. Gradestokken har sikkert vist nesten 40 grader, så det var ikke bare bare å sole seg ute i hagen idag. Tror både jeg og Lykke syns det var nesten litt for varmt. Men med litt bladlesing og iskald drikke gikk det greit! Jeg ble også med ut på en båt i flere timer idag med noen venner. De sto på vannbrett og var sporty mens jeg solte meg og tok det helt med ro. Vi skal ut med båten og kose oss igjen om en stund, men da blir det grilling, bading og mer kos i enda flere timer. Da skal tilogmed jeg uti vannet, ikke på brettet, men bade om det er like varmt som idag. Gleder meg allerede for det var så gøy! Krysser fingrene for jeg har fått litt brunfarge idag.

Hva har dere gjort idag?
Nå er det snart kveld, god natt, sov godt.

BISSY BISSY!

God kveld. Hvordan har dere det? Jeg her skikkelig bissy for tiden. Det er travelt på jobb, jeg går på cafe besøk med venninner etter jobb eller resturanter og koser meg. Og når jeg kommer hjem er det skjønnhetssøvnen som er høyest på listen. Men, jeg storkoster meg selvom jeg ikke har hatt tid til bloggen de siste dagene. Men, snart er det helg og finværet kommer forhåpentligvis tilbake, så da skal jeg ta alt igjen finingene mine. Da blir det antrekks bilder, babyshower, goodebye party og andre kjekke ting!

Idag har jeg vært på jobb i hele dag, jeg har bare vært hjemme en times tid bare. Nå skal jeg spise middag i sengen mens den nye spisoden av PLL snurres på pc skjermen før jeg skal i dusjen, også få litt beautysleep. Tror jeg har godt av en tidelig kveld siden jeg har vært på farten hele tiden de siste dagene, pluss at det er travelt på jobb. Nå trenger jeg litt tid for meg selv med Lykke og ikke gjøre noe!
Vi skrives mer imorgen dolls <3
 

KEEP DRY AND CARRY ON

God morgen alle sammen. Her er det nydelige sommerværet på 30 grader borte og erstattet med regn.. Men jeg skal ikke klage for jeg fikk prøve ut den nye regndrakten til Lykke som jeg kjøpte i Zadar. Var hun ikke søt i den vell? Lykke hater at det er regn, kladt og vått, så hun vil helst være inne hele dagen under et varmt teppe, men det kan hun dessverre ikke.. Derfor er det jo litt perfekt med denne regndrakten. Jeg burde vell ha en heldrakt siden hun er så diva av seg for potene kan heller ikke bli noe spesielt  våte. Tror hun er litt for lik eigeren sin jeg. Hihi!!Nå kaller salongen, vi skrives mer senere!

FIN START PÅ UKEN

God morgen! Har dere sovet godt? Jeg og Lykke lå i sengen så lenge vi kunne før vi orket og stå opp. Men litt kaffe og et ELLE blad hjalp på denne trøtte mandagsmorgenen. Jeg fant masse inspirasjon til nå og litt til høstens motetrender. Kan ikke vente til hørtklærne kommer i butikken!

Nå skal jeg på salongen og være der før det er familiemiddag rett etterpå. Vi får alltid noe godt hos farmor og fafar så gleder meg allerede. Vi skrives mer senere finingene. Ha en kjempe fin mandag. Skal dere noe kjekt?Tata, vi skrives senere <3 

BLACK AND WHITE

God morgen alle sammen. Hva gjorde dere på igår? Jeg koste meg med PLL100, herregud så spennende den var. Jeg skjønte ikke så mye av alt, men jeg vil ikke si noe om noen av dere ikke har sitt den enda. Jeg koste meg med hjemmelaget natchos og is mens favoritt serien var på pcskjermen. Kunne kanskje litt en mer spennende onsdag, men hvem har ikke lyst på en dag i sengen med en bra seri en gang i blandt?

Nå skal jeg snart avgårde på jobb.. Idag skal jeg være på salongen til 7, så det blir en oppdatering til men den kommer senere ikveld. Kl er litt over 10 nå og gradene viser allerede 30 grader!! Hvorfor kan ikke jeg få fri så kan jeg tilbringe dagen på stranden? Håper denne syke herlige varmen holder seg her til helgen, for da blir det beachday! Krysser fingrene!Til slutt vil jeg ønske alle en kjempe fin torsdag. Vi skrives mer når eg har kommet meg hjem!

SO SO TIERD..

God morgen alle sammen! Jeg tror både jeg og Lykke var litt trøtte idag når  vi våknet, ble en litt sen kveld igår kan dere si. Men, Lykke er jo helt slått ut stakkars liten, og så søt hun er når hun sover. Verdens søteste hund i hele verden! Jeg gleder meg allerede til og komme hjem fra jobb og tilbringe hele onsdagen med henne. Den nyeste episoden av PLL kom ut inatt og herregud den må jeg bare få med meg så fort som mulig! Jeg har sitt sneakpeaks på facebook siden deres og den ser bare alt for spennende ut. Nei, timene på jobb kan ikke gå fort nok for nå vil jeg se den! Vi skrives mer når jeg har kommet meg hjem fra jobb. Ha en kjempe fin onsdag!
Skal dere også få med dere PLL episoden som kom ut igår? Eller skal dere noe annet kjekt?

HAPPY MORGNING

Herlighet for en flott morgen. Jeg har kost meg med en kopp kaffelatte, solen skinner, hva gradestokken viser vet jeg ikke, men det er helt herlig ute. Og jeg må tilbringe hele dagen på jobb? Nei og nei.. Heldigvis er det ikke så lenge til helg og da kan jeg steke meg på terrassen! Man kan ikke få nok av sol eller bli får tan, hihi. Nå skal jeg  ut med Lykke før salongen kaller! Hvordan har deres morgen vært? Noen kjekke planer for dagen?


I want coffe to!<3


Ha en kjempe fin tirsdag, vi skrives om ikke så alt for lenge igjen !

T.G.I.F!

God helg! Hvordan har dagen deres vært? Jeg har hatt en travel, men kjempe fin fredag. Rett etter jobb ble det litt shopping med kjæreste Hannah. Jeg fikk kjøpt meg et par ting på salg og kjøpt inn ting til mitt DIY prosjekt som er en blomsterkrans. Jeg skal selvfølgelig legge ut resulatet og steg for steg, men det kommer ikke før imorgen. Nå har jeg akkurat kommet inn dørene etter jeg har vært med Silje-Marie og planlagt alt til festivalen  vi skal på imorgen. Herregud som jeg gleder meg. Dette kommer til og bli en utrolig bra helg. Oh, nå må bare avreisen komme for nå vil jeg bare storkose meg med en av de beste jentene mine med festivalkos og alt som hører til. Jeg har ikke fått pakket eller noe, så nå må jeg nesten sette igang. Bissy bissy! 

Jeg vil til slutt ønske alle dere fininger en kjempe fin kveld, vi skrives selvfølgelig mer imorgen. Da kommer festivalantrekket mitt, DIY prosjekt og innkjøpene mine fra idag. Stay tuned!Hva skal dere gjøre resten av kvelden? 

LATEST FAVESGod morgen dolls. Hadde dere en fin start på den nye uken igår? Det fikk jeg! Jeg storkoste meg på samson cafe med Natacha mi, pratet, lo masse som vi alltid gjør så timene gikk fra oss på et blunk. Jeg var ikke hjemme før halv 9, og da bare spiste jeg en kjapp middag som ble mac donels, så PLL og koste med Lykke. Fin avsluttning på dagen vil jeg si!

Idag er det en ny måned allerede, og det betyr oppsumering på mine antrekk for Juli. Jeg har utelukket kanskje 1-2 antrekk bare som ikke falt sånn i smak alikevell, men jeg elsker kanskje 5 av disse antrekkene. Jeg føler jeg begynner og finne MIN stil, ikke at jeg ikke har den nå, men nå er jeg sikkert på hva jeg vil ha, hvordan jeg vil se ut! Smykker, smykker og mer smykker trenger jeg og masse masse blazere i forskjellige farger. Jeg elsker den  klassiske stilen, men jeg må poppe den litt opp med noe dramatisk også! Jeg får kikke litt på klær på nettte, men det må bli senere. Nå er det salongtid! Vi skrives mer senere.Noen andre antrekk dere likte enn andre? Alltid kjekt og vite hvilken som falt i smak! 

NY UKE - NYE MULIGHETER!

God morgen og hei ny uke! De sier jo, ny uke, nye muligheter og det skal jeg virkelig følge denne uken. Etter i dag skal jeg prøve og legge noe bak meg som jeg har prøvd en veldig god stund nå. Skal bli godt og bli ferdig med et vondt kapittel i live mitt..

Jeg skal snart på jobb og rett etterpå er det kosetid med Natacha. Fin start på den nye uken. Det er tydeligvis bare jeg som er våken og klar denne mandagen. Lille pusen sover søtt i vinduskarmen vår og Lykke sover enda her i sengen mens jeg skriver til dere. De er nå utrolig søte når de sover også da!

Vi skrives mer senere når jeg har kommet hjem igjen!
Hva skal dere denne mandagen? 

SUNDAY FUN AT SAMSONJeg som hadde planer om å sole meg, gå tur og rydde litt, men neida. Jeg endte opp på samson cafe med god jentene før Elisabeth reiser tilbake til Stavanger igjen. Det var utrolig koselig! Vi spiste kjempe god mat, drakk kaffe, pratet, lo og bare stor koste oss! En kjempe fin søndag så langt. Så siden det ikke ble noe tur på meg før idag, skal jeg og Lykke gå en tur litt senere ikveld heller. Akkurat nå sover hun oppå teppet sitt, så tror ikke hun har lyst på noe tur akkurat nå. 

Om en stund skal jeg ut å ta bilder til dagens antrekk som blir postet senere til dere. Vi skrives mer om en stund. Nå skal jeg kose meg med en episode av PLL før jeg begynner å rydde og gjøre det jeg skal gjøre idag. 


Hva har dere gjort idag så langt?
Kos dere masse videre <3 

THANK GOD IT'S SATURDAY!

God morgen dolls! De siste dagene har jeg bare kost meg på cafe med en eller annen venninne hver dag, spist, dukket kaffe og bare nytet dagene. Jeg har vært litt opptatt som dere skjønner, så bloggen har jeg lagt litt bort.. Det er ikke den eneste grunnen for mitt lille fravær. Det er en del ting som skjer i live mitt, mange tanker, ting som skjer og alt på en gang. Jeg har mange tanker i hode som skal sorteres, så jeg trenger rett og slett litt tid for meg selv. Derfor er det utrolig herlig at det snart er helg! Idag er det min 6 og siste jobbdag før helgen kan starte. Jeg ser frem til en helg med sol, drikking med gode venner og avslappning. Kan rett og slett nesten ikke bli bedre!Nå får jeg komme meg på jobb, vi skrives mer senere!
Lykke er allerede i helgmodus, sleepyheaden min <3
 

NY PUS I HUS!Neimen, se på denne skjønne skapninger her da! Han her skal bo hos oss den neste uken mens min søster er i syden. Men så skjønn pusen er får hun den kanskje ikke tilbake. Neida, men jeg skulle gjerne behold denne pusen selv. Den er utrolig kosen, leken og gjør de skjønneste ting. Vi har et sølvpynte fat på en bord, der legger den seg og sover. Aw!! Dere får nok se masse til denne pusen her på instagram kontoen min den kommende uken.

Etter at jeg kom hjem fra jobb har jeg slappet av, spist en kjempe god middag og hatt en liten blund. Migrenen kom snikende innpå meg idag og siden tabelettene ikke fungerte, hjelper som regler alltid litt søvn. Jeg kjenner det ikke er helt borte enda, så vi skrives mer imorgen siden jeg ikke burde være på pcen. Jeg skal gå en liten tur med Lykke senere, krysser fingrene for at litt luft hjelper på også. Jeg håper dere alle har hatt en kjempe fin tirsdag. Vi blogges mer imorgen!
 
Sjarmøren!

LYKKELIG MED LYKKE IGJEN!Oh jeg kan ikke få sagt nok hvor herlig det er og være med Lykke mi igjen. Hvordan kan man ikke savnet det skjønneste fjeset her! Og så glad hun ble når jeg kom og hentet henne idag! Tror nesten jeg var like glad for og få henne hjem igjen til meg. Etter at jeg kom hjem fra jobb har vi bare kost oss i sengen, slappet av og spist en kjempe god taco middag. Og Lykke likte utrolig godt det nye teppet sitt også. Med en gang hun fikk det la hun seg godt til rette oppå det og sovnet. Det tar jeg som at det falt i smak!

Jeg skal ta en tidelig kveld nå for og være helt opplagt til en ny uke med jobb etter ferien. Kjenner jeg trenger og ta igjen litt søvn etter reisen. Det skal bli herlig å sovne og våkne opp med verdens beste Lykke. Jeg skal bare se en episode av PLL før det blir helt kveld her. God natt og sov godt leserne mine. Vi skrives mer imorgen! 

Jeg kunne klemt henne flat, så god er hun!
Hva har dere gjort på idag? 

PERFECT SUNDAYFor en fin fin søndagen det har vært. Solen skinner, bikinien er på, eggerøre til frokost, kaffe, Lykke, ligge ute og bare nyte sommeren. Kan det bli bedre? Tror ikke det! Her har jeg ligge i flere timer nå og det var helt herlig. Nå må jeg begynne å pakke kofferten min ferdig og gjøre andre ting før avreise imorgen. Jeg ser sånn frem til en uke nå med avslapning og få igjen litt overskudd til en ny hverdag når jeg kommer hjem igjen. Det kjenner jeg at kroppen min trenger nå. Hva skal dere denne søndagen? Har dere også nøtet solen idag?Vi blogges mer senere dolls.


SIX YEARS OLDGod morgen! Denne morgenen har vi tatt på partyhattene og hatt en liten feiring for lille Lykke som er 6 år idag. Hun har fått sin egen liten hundekake og et bein i presang av meg. Så søt hun var med den lille hatten på! Jeg skal tilbringe hele dagen på jobb og rett på kurs etterpå så jeg for ikke vært med henne så mye idag, men jeg og Lykke skal fortsette bursdagsfeiringen hennes når jeg har kommet hjem. Da blir det meg og Lykke tid i sengen med masse masse kos! Nå er det jobbtid for meg, vi blogges kanskje mer senere ikveld!Til slutt vil jeg ønske alle en kjempe fin onsdag!

MAGAZINE READING IN THE SUN

Oh, for en fantastisk mandag! Etter jeg var hos flinke Evita og fikset neglene mine har jeg bare tilbringt dagen ute i solen. Jeg bare elsker at sommeren er kommet for noe av det beste jeg vet er og tilbringe hele dagen i solen. Ingenting slår det! Soling, grillmat, det nye bladet, lykke, musikk, er de beste ordene som beskriver min dag. Kan det bli bedre enn dette? Det eneste som hadde gjort dagen bedre er at jeg kunne ha fått mer farge enn hva jeg har gjort. Krysser fingrene for at det vises bedre imorgen! Nå skal jeg bare nyte fridagen videre og lade opp til en ny uke med jobbing og andre kjekke ting. Hva har dere gjort idag, har dere hatt en fin fridag?

Nyt den flotte mandagen videre fininger!

SLEEPYDOG UNDER THE COVERS

God morgen! Da skal jeg snart avgårde på jobb, men jeg ville først innom dere og ønske dere en kjempe fin dag. Nå er det ikke lenge igjen til velkommenhjem festen jeg skal ha imorgen. Det betyr at alt av jellyshots skal lages, det skal ryddes, vaskes, finne musikk, gjøre at det ser litt fint ut. Blir ikke noe avslappende på fredag på meg idag. Heldigvis får jeg hjelp av en kjempe god venninne, så håper det ikke tar alt for lang tid. Kyllingwraps skal jeg også stelle istand med, men de lager jeg imorgen tror jeg. Det tar jo ikke så lang tid heldigvis. Håper dere får en mer avslappende fredag enn meg, slapp litt av for meg også.

Se på denne søtnosen som slapper av under dynen! Hun er ikke noe morgenhund, så når jeg står opp vil hun bare ligge der og nyte varmen under dynen og sove i flere timer mer enn meg. Hun kan sove mer når jeg skal på jobb, for nå er det luftetur. 

Hva skal dere idag?

EARLY BIRD!

God morgen alle sammen. Her stråler solen og det er allerede 24 grader ute, herlighet så deilig. Skulle ønske det var slikt vær hver eneste dag i hele året. Jeg skal dessverre tilbringe hele dagen på jobb, så jeg får ikke nyte denne flotte sommerdagen, derfor må dere nyte den litt for meg også. Jeg og Lykke har heldigvis fått nøtet den fine solen pittelitt nå før jobb, skulle ønske det var idag jeg begynte kl 11 for da kunne jeg sittet ute lengre.

Jeg har vært våken siden kl 7 idag, early birden meg! Jeg kunne ha sovet 1 times tid lenger, men idag skulle jeg til legen og få nye migrene tabelletter. Jeg måtte også ta blordprøve som jeg har sagt flere ganger før er det verste jeg vet, men denne gangen gikk det mye bedre enn forventet. Jeg pleier å grine som en liten unge og bruke en evighet på og ta den. Men flinke meg tok den med en gang med selvfølgelig litt suttring. Klapp på skulderen til meg!  

Da blogges vi mer senere alle sammen.
Ha en kjempe fin onsdag og nyt den i det flotte været! 

CLEAN DOG

God morgen og god helg! Nei, helg er det ikke helt enda for meg dessverre, men om noen timer har jeg også det. Jeg ser sånn frem til denne helgen at dere aner det ikke. Dette kommer til og bli den beste helgen på lenge! Men før jeg kan drømme meg vekk på hotel, limmo, champange, shopping og alt som hører til er det først salong tid. Jeg misunner dere som har langhelg og har fri idag, men slik er det ikke når man jobber.. Jaja, skal ikke klage for jeg syns det er så gøy og være på salongen så det gjør meg ingenting.

Jeg måtte bare ta bilder av Lykke igår når jeg badet henne. Var hun ikke søt vell? Hun var ikke så begeistret for at jeg tok henne oppi badekaret og vasket henne, men må det også avogtil. Hun er ikke så glad i vann hun, så det var ikke dagens høydepunkt kunne jeg se. Etterpå hun var ferdig rullet jeg henne inn i et håndkle, børstet henne, så nå er hun ren og pen, og god som ny.

Haha, hun er så søt! 
Vi blogges mer senere alle sammen. Kos dere masse dere som har fri idag, nyt dagen for meg og! 

SUNNY MORGNING

Herligheten så flott været er idag! Gradestokken viser snart allerede 20 grader. Dette kommer til og bli en helt fantastisk fin sommerdag. Jeg tilbringte morgenen min ute på terrassen i solen med dyrene mine. Tror de også syns det er helt fantastisk med det flotte været. Utrolig syns jeg skal tilbringe hele dagen min på jobb.. Men heldigvis er det cafe besøk etterpå med Natacha så da får jeg nyte noen timer i finværet jeg og! Gleder meg allerede til kl blir 5, krysser fingrene for at timene fyker avgårde!
Vi blogges mer senere!

IT'S GONNA BE A LONG THURSDAY

God morgen alle sammen! Gu så herlig det var og sove lenge og våkne helt av meg selv idag. Jeg våkner alltid før alarmen, men idag våknet jeg kl 9! Det er så ulikt meg, men så herlig det var. Nå føler jeg at jeg har fått all skjønnhetssøvnen som jeg trenger! Nå skal jeg snart på salongen og jobbe der til kl 7 ikveld, så idag er det bare jobbing som er dagens planer utenom litt trening. Dette blir nok en lang, men en fin dag uansett. Hva skal dere gjøre idag fininger? Er hun ikke søt der hun sover?
Da blogges vi mer senere når jeg har kommet meg hjem fra jobb i 7-8 tiden. Ha en kjempe fin dag dolls! 

CAFE I FINVÆRET

For en herlig dag det har vært! Jeg og Karoline stor koste oss på cafe MM med natchos tallerken, iskaffe, girltalk og mye latter. Kjekkere kunne det rett og slet ikke blitt. Jeg misunner alle som har hatt fri denne tirsdagen og har fått nøtet hele dagen ute i solen. Heldigvis er det ikke så alt for lenge til jeg skal en uke til varmen. Jeg gleder meg så mye at jeg klarer ikke vente. Vil reise nå med en gang! Det er ikke så alt for lenge siden jeg kom hjem fra og være på faren i hele dag. Så resten av kvelden skal jeg skal tilbringes med Lykke og tven. Alt i alt må jeg si dette har vært en flott tirsdag! Håper også at dere flotte lesere har kost dere masse idag.

Hva har dere gjort idag?
Ha en fin kveld videre,  vi blogges mer imorgen! 

FLOTT START PÅ DAGEN

God morgen! Denne morgenen har vært så utrolig bra. Jeg og Lykke koste oss på en liten luftetur og nå skal  vi kose oss på terassen den siste tiden jeg har igjen før jeg må gå på jobb. Herlig! Været kan jeg vertfall ikke klage over idag! Usikker på hva gradestokken viser akkurat nå, men over 20 grader blir det nok! Litt trist og måtte tilbringe hele dagen på salongen når det er så pent ute, men jeg skal stor kose meg ute i solen etterpå med min kjære venninne Karoline. Da skal vi på cafe MM, kanskje spise litt, prate om alt, le masse og ikke minst kose oss! Dette blir en fin fin tirsdag. 

Håper dere likte smakebiten på dagens antrekk!
Hva skal dere gjøre idag? 

SUNNY MONDAYHerligheten for en flott start på den nye uken! Solen skinner og været er helt fantastisk. De har meldt det samme imorgen også, så da blir det null bokse men skjørt! Jeg og Lykke har nøtet litt sommersol etter at jeg kom hjem fra jobb og slappet helt av! Elsker når være er slik, skulle ønske det var slik som dette hele tiden. Tenk hvor herlig det hadde vært! Tror nok ikke jeg er den eneste som drømmer om det. Nå skal jeg snart opp til Lena og ha litt kvalitets tid med henne resten av kvelden. Girltalk, latter og tvtitting blir det på oss ikveld. En flott avslutning på en riktig så fin mandag! 

Er hun ikke søt vell?
Ønsker alle dere en fin kveld videre. Har dere gjort noe kjekt idag? 

17. MAI FEIRING!

Herligheten for en fin 17. Mai det har vært! Etter at vi fikk servert kjempe gode smørbrød hos besteforeldrene mine var det rett bort til farmor og farfar og fikk servert enda mer mat. Der ble det koltbord og en lek. Jeg fikk 0 poeng så tydeligvis kan jeg glemme og spille det spille igjen. Dårlige taperen som jeg er.. Haha! Nå er bunaden av og finstasen nr 2 er på og nå er jeg klar for grillparty! Det skal bli så herlig og avslutte denne fine 17. Mai dagen med mange gode venner, grillmat, vin og kos! Gleder meg til en fin avslutning på en kjempe fin dag! Ha en riktig fin kveld videre!
Har dere noen kjekke planer for kvelden? 

GRATULERER MED DAGEN!

Gratulerer med dagen fininger! Nå er bunaden på, lykke har pyntet seg og nå er vi klar for og feiring! Nå skal vi snart spise smørbrød hos mine besteforeldre. Det er bare så godt! Det gleder jeg meg til hvert år, elsker 17. Mai tradisjonene våre! Idag skal jeg kose meg med familien min, spise masse god mat, være med på 17. Mai leker og se på Tina mi i russetoget! Dette blir en kjempe fin dag. Har dere noen tradisjoner dere gjør hvert år?

Ha en flott 17. Mai alle mine flotte lesere! Vi blogges mer senere!

WEDNESDAY MORGNING

God onsdags morgen fininger! Hadde dere en fin dag igår? Jeg var på samson cafe med Natacha og koste meg med en iskaffe før vi tok oss en liten handle runde. Ingen av oss fant hva vi lettet etter, men men.. Jeg skal innom oasen en liten tur idag og, så kanskje jeg finner noe der? Krysser fingrene! Jeg hadde også dagens ryddeprosjekt igår! Nå er begge rommene mine strøkent og walk in closete har mer klær enn tomme hengere. Flinke Kaisa!

I dag skal jeg være på jobb til kl 6 før jeg skal treffe Tina mi. Vi to har store planer om ca 2 uker som jeg ikke har fortalt dere om. Men når jeg har vært med henne idag skal jeg fortelle dere det! Nå får jeg komme meg på salongen! Skulle ønske jeg var like heldig som Lykke avogtil siden hun bare slapper av og koser seg under teppet og sover når jeg skal på jobb. Ser så herligt ut atte!  Ha en kjempe fin onsdag dolls!
Hva er deres planer for dagen?
 

PINK MORGNING

God morgen! Hadde dere en fin avslutning på helgen? Jeg og min mor slappet av med tvtitting og bare koste oss før vi måtte få litt beautysleep og lade opp til en ny uke. Denne mandags morgenen startet utrolig bra. Jeg har spist en knall god taco salat til frokost, vært ute med Lykke, knipset bilder til dagens innlegg. Alt jeg har fått gjort idag. Nå skal jeg avgåre på jobb og være der til kl 5 idag. Dere alle får ha en kjempe fin start på den nye uken. Vi blogges mer senere!Vi blogges! 

SATURDAY MORGNING

Hadde dere en fin fredag fininger? Jeg stor koste meg med både hungar games 1 og 2 og hjemmelaget pizza. En kjempe fin fredag vil jeg si! Kan ikke si at det ble så mange timene med søvn, men får drikke masse kaffi nå idag. Nå er jeg klar for min 6 og siste arbeidsdag denne uken. Det skal bli herlig og endelig kunne si at det er helg! Denne lørdagen skal bare nytes for fult! Solen skinner og jeg håper den enda er her etter jobb, for da blir det antrekks bilder på dere. Er alt for lenge siden sist nå.. Huff.. Slik går det når været ikke er med oss..

Har dere noen planer for dagen?
Ha en fin dag så lenge, vi blogges mer etter jobb. 

HAPPY ELLE MORGNING

Oh, herlig fredagsmorgen! ELLE bladet kom i posten igår, så denne morgenen har jeg hentet en drøss med inspirasjon, mote tips og masse som jeg elsker. En herlig start på helgen selvom jeg skal snart på jobb og jobber imorgen også.. Jaja, helgen skal nytes uansett. Rett etter jobb idag skal jeg og Lykke på filmkveld! Vi skal kose oss med en av mine favoritt filmer the hungergames og pizza. Dette blir en flott fredag! Har dere fininger noen kjekke planer for kvelden? Uansett hva dere skal får dere ha en flott start på helgen og kose dere masse!

Ha en kjempefin dag! 

MORGNING COFFE

God morgen! Hadde dere en fin tirsdag igår? Jeg hadde PLL dag og bare slappet av med kakao og verdens beste seri. Herlig dag! Nå er det onsdag og det betyr langdag på jobb. Senere skal jeg bare hjem til Lykke mi og kose med henne. Hun savner meg sånn når jeg er på jobb, men jeg tror nok jeg savner henne like mye om ikke mer.. Jeg har ikke så masse venninnekos denne uken, men det skal jeg ta igjen neste uke eller i helga kanskje? Jeg føler at det er en evighet siden jeg var på cafe MM og koste meg med en god venninne... Huffameg.. Det er bare masse på jobb om dagen, alle vil jo bli fine på håret til 17. mai og konfirmasjoner! Dere får ha en kjempe fin onsdag, vi blogges mer når jeg har kommet hjem ikveld.

Har dere noen planer for dagen?

 

TIERD THIS MORGNING

God morgen! Hadde dere en fin avslutning på helgen igår? Jeg kan vell si at jeg ikke hadde en fin slutt.. Dere har vell fått med dere facebooktrenden med og bade? Jeg ble utfordret igår og dårlig taper som jeg er, skulle ikke min kjære venninne få noenting av meg. I 10 tiden gikk jeg ut og badet.. Huffa meg så kaldt det var! Jeg bader ikke i syden nesten en gang for jeg syns det er så kaldt, og jeg har ikke badet i Norge på mange år! Men etter dette klarer jeg alt. Jeg må rett og slett skryte litt av meg selv for dette er jeg stolt over. Kanskje det er noen lesere der ute som ble utfordret og? Det ligger en video ute når jeg bader på instagram kontoen min om dere vil se @kaisaeb.

Da er det mandag og ny uke står for tur. Jeg og lille Lykke dro oss i sengen så lenge vi kunne. Vi er vist ganske trøtte idag begge to.. Trenger masse masse kaffi idag kjenner jeg! Jeg bare slappe av etter jobb og få i meg litt tapt søvn. Men først, jobbtid! Dere får ha en kjempe fin start på den nye uken. Vi blogges mer senere! Hva skal dere gjøre idag?

SLEEPYFRIDAY

God fredagskveld! Hvordan har dagen deres vært? Nå har jeg og min mor sitt på hoteller i Kroatia og vi har helt forelsket oss i det ene. Det eneste vi venter på er en mail fra dem så tror jeg vi bestiller med en gang. Jeg har sittet her og dag drømt om syden, sol, varme, god mat og ikke minst shopping nå i flere timer og plutselig var det kveld. Timene har bare gått helt fra meg og nå er jeg klar for litt skjønnhetssøvn. Jeg skal på jobb imorgen tidelig, så blir ingen sen kveld på meg. Lykke har allerede funnet seg et godt sove sted på putene. Hun er så søt!

Ha en kjempe fin fredagskveld, vi skrives mer igjen imorgen!

LISTEN TO THE TEXT ON MY COFFECUPGod morgen! Nå skal jeg snart avgårde på jobb og tilbringe dagen der før cafe MM besøk og møte Karoline. Jeg har ikke sitt henne på en stund så dette kommer til og bli koselig. Ser frem til en tirsdag med sladdring, kaffe og mye latter. Kommer til og bli en koselig dag! Desverre har solen forsvunnet denne dagen.. Jeg som håpet på strålende sol og 20 grader. Jaja, når ting ikke går slik man håper på så gjør jeg det som kaffekoppen min sier. Keep calm and carry on!

Har dere noen planer for dagen?
Vi blogges mer senere, ha en flott tirsdag!

HAPPY MORGNING

Da er helga over og den nye uken starter med full jobb for meg. Denne fine mandags morgenen har jeg bare kost med lille Lykke, spist jordbær og nøte det flotte været. Fin start på den nye uken! De siste dagene har jeg hatt utrolig sommerfølelse. Jeg vil bare at sommeren skal komme for fult med soling, grilling, festing, syden, strandkos og mye mye mer. Jeg har sagt til mine foreldre jeg i flere dager jeg vil ha grillmat, så krysser fingrene for at de lager det når jeg har kommet meg hjem fra jobb. Når det er så fint sommervær må vi jo nyte det når vi har det! Da blogges vi mer senere. Håper dere alle har hatt en fin start på den nye uken!