DIY

ANTREKK - 12.09.14God kveld søtinger. Da er jeg ferdig på jobb og skal snart på trening. Jeg måtte bare innom dere og vise dagens antrekk. I dag har solen skint som bare det og væremeldingen viser at det skal være fint høstvær fremover. Jeg som trodde sommerklærne måtte legges vekk, men jeg kan godt gå i kjole, skjørt og lette dressjakker en stund til jeg!

Rett etter trening er det film og kos med noen kjekkinger. Om det blir skrekk\drama eller en fantasifilm får vi se på. Det blir bare en kosekveld ikveld siden jeg skal på jobb imorgen, men imorgen er det middag og kos med noen fine jenter! Oh gleder meg! Det er alt for lenge siden en skikkelig jentekveld med vin!DIY - BLOMSTERKRANSGod morgen! Nå kommer det endelig mitt første innlegg i DIY kategorien min og det var på tide. Til mitt første prosjekt bestemte jeg meg for blomsterkrans siden jeg skal på festival og da passer det perfekt. I tilegg er det jo sommer og da er det alltid like fint og ha i håret til  hverdags eller fest. Jeg har sitt etter en slik krans i evigheter, men de har bare med strikk noe jeg ikke liker, så da er det like greit og lage en selv og vanskelig er det ikke, easy pisy!Du trenger:
1 hårbøyle
Falske blomster i de fargene og størrelsene du vil ha. 
Limpistol

Steg for steg:
1. Varm opp limpistolen.
2. Det andre du gjør er og bestemme deg hvordan du vil ha blomstene. Hvilken reggefølge, hvor mange skal det være på og slike ting før du limer blomstene fast. Jeg bestemte meg for og legge mine litt på skrått, slik at selve blomsten kom mer frem fremme.
3. Også er det bare til å lime, feste også er den klar for bruk!

Vanskeligere er det faktisk ikke! Jeg ble faktisk storfornøyd med resultatet og skal lage mange flere. En helt hvit, knasj rosa, lyse lilla og kanskje til venninner om de vil ha en! Det tok meg kanskje bare 10 minutter når jeg satte i gang, så kan lage mange kranser på kort kort tid. Nå må jeg bare handle flere hårbøyler og flakse blomster slik at jeg kan fike meg selv flere. Jeg har ikke hatt blomsterkrans før denne her og jeg elsker den. Føler meg skikkelig søt og sommerlig i den. Den kommer selvfølgelig på i festival antrekket mitt som kommer ut om et par timer!

Hva syns dere om slutt resultetet? Jeg er vertfall storfornøyd!