Extension

LANGT HÅR IGJEN!Før og etter

Jeg hadde litt panikk for at det nye extensionet mitt ikke skulle komme idag.. Men heldigvis så kom det i tide til at jeg kunne bruke det idag når min kjære kommer hjem fra Spania. Nå er det bare noen timer til han lander og jeg gleder meg så sykt! Jeg er døds fornøyd med den nye extensionet mitt fra Calefornia Hair. Jeg bestillte der ifra sist også, men denne fargen er min nye favoritt! Paste helt perfekt til mitt hår og kan ikke vente med å bruke det hver eneste dag. Jeg er jo helt avhengig av extension og dette håret her er kjempe bra. Fargen jeg har #160 lysblond og jeg er døds fornøyd med resultatet! De er ikke så dyre heller. Jeg bestillte 50 cm til 800 kr, det er jo ingenting i forskjell til andre steder på nettet.Jeg er så fornøyd med det nye håret mitt, endelig er det langt igjen!

HVORDAN JEG FESTER EXTENSIONETDa skal jeg vise dere hvordan jeg fikser\fester extensionet mitt. På bilde her så viser jeg hva jeg bruker. Jeg har extension fra California Hair om noen av dere ikke visste det. Bruker også maroccanoil og hot of the press i håret og extensionet før jeg stritter det. Marocconoil er bra å ta i håret uansett hva du skal gjøre. Jeg tar den i hvergang jeg har dysjet i tørt hår og titt og ofte i extensionene mine!

På de to første bildene her har jeg helt naturlighår som ikke er strittet eller noe. Før jeg begynner og feste i extensionene så tar jeg i hot of the press som er en varmebeskyttende og marocconoil. Jeg begynner med og feste 2 remser med 2 klemmer nede med nakken og jobber meg gradvis oppover. Jeg bruker ikke alle festene mine. Kanskje bedre på video og vise hva jeg gjør?På bildene kan dere se at jeg jobber meg oppover mot kronepartiet av hode mitt. Så når det er blitt gjort så er det bare til å stritte håret ditt slik du pleier. Jeg kan vise dere bedre en annen gang hvordan jeg stritter håret mitt. Dette var mer for hvordan jeg fester extensionet. Håper dere likte innlegget. Har ikke hatt noen slike før så dette var veldig annerledes og gjøre. Håper dere skjønte hva jeg gjorde hvis ikke kan jeg prøve meg på en video snart. Har lovd ei at jeg skal vise hvordan jeg krøller håret. Må bare finne en dag jeg skal gjøre det!Hva syns dere om dette innlegget?

WHERE SHOULD I BUY IT FROM?

Jeg har ikke hatt extension på en stund, så nå må jeg bestille meg et hjem før desember slik at jeg har langt hår igjen til jul. Jeg begynner å bli ganske vant med det "korte" håre mitt, men jeg trenger langt hår. Føler meg enda litt ukonfirtabel med dette håre, så nå må det bestilles hjem. Men jeg vet ikke hvor jeg skal bestille ifra eller hva som er best eller noenting. Har prøvd litt forskjellig men aldri funnet noe jeg har likt spesielt. Har kikket på luxushair, rapunzel og california hair for å se litt men har ikke bestemt meg enda, så trenger hjelp. Har dere noen tips til hvor dere kjøper deres og hva dere syns om det?