Fest

Cheers for Norway

Når bunaden er tatt av, og en ny finstas er tatt på er det på høy tid og skåle for vår nasjonal dag! Og det finnes ingen bedre måte og gjøre det på enn og sprette både vin og champagne flaskene, og skåle med dine nærmeste venner. Det er slik nasjonaldagen skal feires og avsluttes!

Xoxo!

The weekend in Stavanger

Herlighet for en fantastisk helg. Jeg kan ikke si annet enn at jeg har stor kost meg til 1000 de siste dagene. Alt jeg elsker i en helg. Hotellivet, festing, shopping, god mat, musikk, dansing og alt med en god gjeng. Kanskje det blir en tur på oss en annen gang også siden vi hadde det helt amazing. Jeg og Silje har allerede planlagt vår neste reise. Ladyes night i Oslo til høsten med alle artistene en jente kan elske. Enda en stor konsert i år slår ikke feil. Nå må bare bilettene bestilles også kan vi telle ned måndene, ukene også dagene! Men, selv om jeg har det helt fantastisk når jeg er ute og reiser, savner jeg alltid min lille prinsesse. Det er alltid like stor gjensynsglede hver gang jeg kommer hjem til nurket mitt.

Jeg håper dere også har hatt en fantastisk helg, og at dere har kost dere like mye som meg. I morgen kaller salongen og saksene igjen, og etter en langhelg med festing blir det både hardt men herligt. Tror det blir litervis med kaffe drikking i morgen om jeg ikke får meg en natt med den søvnen jeg må ta igjen. Skrives i morgen etter en natt med beautysleep.
Kisses.

We love the 90's

Oh my gad! Konserten i går var helt amazing, virkelig en opplevelse! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det for det må bare oppleves. Alle de kjente artistene som jeg husker fra jeg var liten som jeg sang og danset til fikk jeg oppleve live, med lightsticks, flammer og en helt fantastisk stemning. Jeg sang, danset og kose meg som bare det. All den gode 90 talls musikken ble spilt på 4 timer og de timene gikk alt for fort. Jeg gikk dessverre før scooter kom på senen, og han hadde jeg gledet meg mest til. Men for krysse fingrene at jeg får se han live en annen gang! 

Bildene er tatt fra Aftenbladet.no
Denne helgen har virkelig vært fantastisk! Minner for livet! 

Twenty four years old!Herlighet for en kjekk kveld vi hadde i går. Når vi kom bort fikk vi servert hjemmelaget pizza pg party hatter, og resten av kvelden hadde vi leker, vi sang, danset, lo og hadde rett og slett en fab kveld. Vi avsluttet kvelden på byn med et par drinker, fortsatte dansingen også kom jeg meg hjem ikke så alt for sent for en gang skyld. Jeg og favoritt søskenbarne mitt må absolutt finne på noe snart igjen. Vi har det alltid så morsomt sammen og bursdagsfeiringen hennes var ingen unntak!

Gratulerer med overstått mitt favoritt søskenbarn!

Reunion after 5 years!Herlighet for en kjekke helg! På fredag var det jentekos med pastasalat, vin og spill med jentene.  Helgen kan ikke starte bedre enn det. Og på lørdag var det reunion med de jeg gikk på ungdomsskolen med. Selv om det hadde gått 5 år, føltes det ikke slik ut i det hele tatt. Herregud som vi koste oss! Det var så kjekt og se alle sammen igjen, så det må ikke gå så lang tid til neste gang vi ses! Dette må være en av de kjekkeste helgene på lenge! Nå ser jeg bare frem til neste helg.Må ikke bli 5 år til neste gang alle sammen!
Da kaller frisørsalongen, tata Dolls.

FUCK LOVE, LETS PARTY!Dette på være den beste bursdagsfeiringen noensinne! Herlighet som jeg koste meg denne kjekke gjengen her. Når vi kom på samson ble vi servert champange, vi spiste middag, ble servert enda mer drikke, og når vi kom på byn danset vi som bare det! Høres ikke det ut som en vellykket kveld så vet ikke jeg! Jeg må bare takke alle sammen for en fantastisk kveld og ikke minst for gavene jeg fikk. Dere er de søteste!


Ha en fantastisk start på den nye uken Dolls!
Jeg skal på jobb også på middag hos min farmor med favoritt søskenbarnene mine!

HAPPY NEW YEAR!Godt nyttår dolls! For en nyttårsfeiring jeg hadde! Den beste på flere år! Kvelden startet med middags date med kjæreste Tina. Vi stor koste oss med taco pie før vi gikk videre på forsj hos Tina. Der var vi en liten jentegjeng som lo, drakk og bare koste oss! Vi fortsatte kvelden hos Silje-Marie og Kristoffer på en stor fest! Etter kl slo 12 og rakettene var ferdig gikk jeg og Tina på byn der vi fikk servert champagne og drinker! Jeg fikk tilogmed nyttårskyss. Tenk dere det! Min flotte Silje-Marie steppet inn når kl slo 12 og gidde meg et lite kyss!
Her var det et lite bildedryss fra min nyttårsfeiring. Håper dere koste dere masse flottinger!

LET'S JUST PARTY THIS CHRISTMAS DAYS

Jeg kan ikke tro hvordan kvelden endte i går. Vi skulle bare ta et par vinglass og kose oss i går, men 2 glass endte fort opp i 5 og plutselig ble det en spontantur på byn med verdens beste Tinus. Vi danset, lo og koste oss som bare det! Festdagene fortsetter ikke der, jeg skal ut ikveld også med min gode venninne Silje-Marie. Det er jo den store utedagen og da må vinglasset heves! Fin kjolen og dressjakken er kommet på, håret er krøllet og nå kan bare kvelden begynne. Håper det blir like kjekt som i går eller enda bedre.

Hva har dere gjort i dag Dolls? Vi har hatt familiebesøk her hos oss på tapas middag, kaker og kaffe.
Nå er det vinglass og kos med gulle mitt. Ha en fin fredag!

CELEBRATION WITH STYLE

Herlighet for en fantastisk helg! Denne helgen har vært den kjekkeste på evigheter. Omg som jeg har kost meg. På fredag var det feiring av verdens beste jente på samson med vin, champanje, god mat, dansing og fantastiske jenter. Jeg syns det var utrolig gøy og se Tina åpne den beste presangen jeg kunne ha gitt henne. Jeg overraket henne med en strittetang, og hvordan hun reagerte på pakken var ubeskrivelig. Det var så utrolig og se henne bli så glad. You desereve it honey, anything for you! Ellers denne helgen har jeg hatt julekos med alene hjemme, tatt utav extensionet mitt, roadtip med Tina mi etterfulgt av filmkveld!

Nå er det mandag og en ny uke er i gang. Jeg starter den nye uken med detox, masse trening fremover, sunnere kosthold og masse jobbing. Jeg vet jeg burde kanskje begynne med dette etter jul, men hvorfor vente? Jeg kommer ikke til og ta det altfor seriøst i juledagene, men om jeg skal være fornøyd med sommerkroppen til sommeren kan jeg ikke utsette det. Jeg har vært litt slapp med trening de siste 2 ukene, og nå kjenner jeg at jeg må komme i gang for fult!
Håper dere hadde en flott helg Dolls.
Nå er det jobb på salongen etterfulgt av en cardio\styrke økt! Ha en fabilouse start på den nye uken.

INNFLYTTNINGSFEST!For en helg! På lørdag var jeg hos verdens beste søskenbarn på innflyttingsfest, og herlighet så koselig det var. Vi fikk servert kjempe god mat, koste oss med leker og lo som bare det. Jeg har ikke ledd så mye på lenge tror jeg! Oh som jeg har savnet den jenten, det kan ikke bli alt for lenge til jeg ser henne igjen!

Da er helgen over for denne gang og nå kaller jobb igjen. Men, jeg ser allerede frem til helgen allerede! Da har verdens beste venn bursdag, og jeg kan ikke vente til og feire henne! Dagene kommer til og gå så fort denne uken. Jobber hver dag, julegave shoppingen må fortsettes, nattåpent, bestevenntid og masse annet kjekt de neste dagene.Håper dere fininger hadde en fabilouse helg, og ha en fin start på den nye uken.
Vi skrives mer etter jobb!

HAPPY B-DAY SILJE!God morgen Dolls. Hvordan var helgen deres? Jeg storkoste meg i Silje sin 20 års dag på lørdag med mange kjekke folk. Vi drakk, sang, danset og koste oss hele kvelden før vi stakk en tur på byen, der festen fortsatte! Og i går hadde jeg en rolig dag etter en lang og hard lørdagsnatt. Jeg våknet i går med en stor forkjølelse, så nå håper jeg at jeg rett og slett ikke blir syk. Jeg føler meg ikke i form i dag, men jobben kaller for det! Jeg for bare slappe av og ta det med ro når jeg er ferdig. Håper dere fine lesere hadde en kjempe fin helg!

Ha en fin start på den nye uken!

SATURDAY NIGHT OUT

Heia dolls. Hvordan var lørdagen deres? Jeg hadde en kjempe fin lørdag med god jenten min. Igår feiret vi søteste Heidi sin 20 års dag. Der var det bursdagskake, snacks, partycups, latter, dans og mange kjekke folk. Herlighet som vi koste oss. Vi endte selvfølgelig på byn siden nå er hun endelig gammel nok! Ser frem til mange flere bynkvelder fremover, men neste gang; just us girls!
Håper du hadde en kjempe fin feiring godjenten min! Det fortjener du <3

PARTY HARD IT'S THE HALLOWEEN WEEKENDHerligheten for en helg! Det var både halloween party på fredag med punsj, cupcakes, kors med datoene våre på, dekorasjoner og en herlig gjeng! Vi festet til langt på natt hos Tina og Malene før vi gikk på byen og danset. Men festingen denne helgen stoppet ikke der, vi fortsatte med hjemme fest hos Kay Morten på lørdag der vi koste oss enda mer. Gleder meg allerede neste halloween, da skal jeg planlegge kostyme lit bedre og være litt skummlere enn hva lærer kostymet mitt va denne gangen! Hihi, men jeg syns jeg kledde denne lokken. Eller hva sier dere?

Da er det en ny uke og jeg er klar for og komme i gang med trening, mat, rutiner, jobbing og alt etter en uke med sykdom sist uke! Både jobb og treningsmotivasjonen er på topp, så nå gleder jeg meg til å gå på jobb i dag. Det er alt for lenge siden sist! Jeg håper dere alle har kost dere masse denne helgen, og at det ikke var for hard og komme seg på jobb eller skolen denne morgenen. Jeg må si jeg kom meg opp tidelig og fort i dag etter en hard leng med masse festing og ikke mye søvn, men kaffen hjelper nok også mye på!

Ha en kjempe fin mandag Dolls, vi skrives mer etter jobb!

GIRLS NIGHT OUTFor en fin kveld det var i går! Det er så lenge siden jeg og Tina har vært ute sammen ilag, så det var på høy tid vi sprettet en vinflaskene og tok oss helt ut. Vi koste oss som bare det. Vi sang, drakk, danset og tok helt av. Jeg ble også kjekt med en ny jente i går som heter Ida. Hun var bare så skjønn! Alltid kjekt med nye venninner! Selvom det bare var oss tre før vi gikk videre var det utrolig kjekt!

Hva gjorde dere i går søtinger? Håper dere hadde en kjempe fin lørdag! Den nye kjolen min fra Nelly kom på i går og den kommer i et innlegg litt senere der jeg viser den litt bedre! Det er blitt en ny favoritt allerede!

Du er den beste Tina mi! Har det aldri så kjekt som når jeg er med deg! Min bestevenn <3CHEERS - IT'S YOUR 20TH BIRTHDAY!


Herlighet for en fantastisk kveld med de beste jentene mine. Celine hadde stelt i stand med en kjempe god kylling middag som smakte himmelsk. Den bestiller jeg til middag når jeg reiser opp til Bergen og besøker to to beste jentene jeg har! Vi storkoste oss med vin, sladder, mimring og latter! Har ikke vært i så godt humør på lenge. Jeg håper at Celine hadde en fantastisk feiring for det fortjener hun! Kvelden avsluttet jeg med og gråte en tåre eller to med bursdagsbarnet for det gikk opp for meg at hun flytter fra meg på søndag. I 15 år har vi vært bestevenninner, kranglet 1 gang, er alltid der for hverandre og nå flytter hun fra meg igjen.. Nei, det er ikke akseptabelt i det hele tatt! Hva skal jeg finne på når både Celine og Tina flytter sammen? Jaja, jeg vet de får det fantastisk i Bergen og jeg savner dem allerede. Heldigvis skal jeg fortsette party helgen med Tina mi!Er ikke party uten party hatten!
Digger dere alle!

IT'S A LITTLE BABYGIRL!Herlighet for en flott lørdag det var igår! Jeg storkoste meg i babyshoweren for den fineste gravide jenten du finner. Maten og alle kakene var kjempe gode, og vi hadde mange koselige leker, og det skal bli spennende å se hvem som er nærmest med å tippe lengden, vekten og når babyjenten kommer. Krysser fingrene for at jeg vinner! Og så mange fine pakker hun fikk! Jeg håper hun storkoste seg masse og hadde en kjempe flott kveld, det hadde vertfall jeg. Nå gleder jeg meg bare masse til babyjenten kommer for jeg vil reise til Stavanger og hilse på dem!


Femkløveren <3

Nå er det taning time ute i solen et par timer!
Vi skrives mer senere idag. Ha en kjempe fin søndag. 

FIN PÅ VIN!God lørdag finingene! Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har ligget strekk ut på benken etter gårdagens festligheter. Må si jeg kunne ha følt meg bedre enn hva jeg gjør, men litt beachtime med Celine mi kommer til og kurere det. Ingenting er bedre dagenderpå enn sole seg, være med en god venninne og bare slappe av hele dagen. Nei, jeg må si det ble litt mer å drikke enn planlagt igår. Etter jeg og SM hadde drukket opp en flaske vin gikk vi videre på en annen fest. Herregud så gøy vi hadde det. En fin fin fredagskveld!
 
Nå skal jeg på stranden og nyte det fine været!
Vi skrives mer senere når jeg har kommet meg hjem. 

BIRTHDAYPARTY

Da kan jeg endelig dele den kjekke kvelden jeg hadde på onsdag! Vi hadde det så morsomt at jeg begynner enda og smile av og tenke på det! Celine hadde planlagt hele kvelden hun. Etter vi hadde spist den gode maten hun hadde laget var det mimelek. Gjett hvem som vant? Jeg! Hun hadde også planlagt et annet spill som jeg kaller for gruble. Kanskje noen av dere har spilt det dere også? Hvertfall, det morsomme med det var at alle fikk 49 poeng. Hva we oddsen for at 3 lag får de samme poengene. Vi lo veldig mye og hadde det bare kjempe koselig! Var en av de kjekkeste kveldene på lenge!

Nå er det jobb og etterpå skal jeg hente pusekatten!
Blogges etter jobb når jeg har hentet den. Ha en fin lørdag så lenge!

KONFIRMASJONEN PÅ LØRDAG

God søndag kveld alle sammen, da er jeg hjemme igjen fra min kjære. Jeg måtte bare innom og blogge litt før jeg stikker i dusjen siden jeg ikke blogget noe igår eller noe idag. Men nå er det jo snart kveld så jeg ville bare innom til dere og vise dere noen bilder og slikt fra konfirmasjonen jeg var i går.

 

På lørdag var jeg jo i konfirmasjon til Rebecca. Hun var kjempe fin i den nye bunaden sin. Jeg hadde det i hvertfall koselig på lørdag når jeg var der. Er litt kjekt og se familien din som du nesten aldri ser og for snakke litt med dem siden du ser dem så sjeldent. Det er vell ikke bare jeg som har vært i konfirmasjon denne heIgen, og jeg håper dere har kost dere der dere har vært. Og selvfølgelig gratulerer til dere alle som har blitt konfirmant! I morgen er det jo slengemandag for noen. Husker når jeg hadde slenge mandag, da var det masse shopping! Skulle ønske jeg hadde fått alle de pengene igjen og kunne gå på en stor shopping runde. Det hadde vært gøy det! *Dagdrømmer*Nå stikker jeg i dusjen, så skal jeg prøve og legge ut antrekket for igår når jeg var i konfirmasjon, eller så blir det imorgen tidelig!
Håper alle sammen har hatt en fin helg.

READY FOR GIRLS NIGHT OUTDa har jeg og Tina hatt en kjempe koselig kveld før vi skal videre til Karoline å feire hennes 18 års dag. Blir en kjempe stor jentefest med både mat og drikke. Jeg og Tina har spist frukt, sminket oss og sladdret før vi skal gå der. Må ha litt bestevenn kvalitetstid før vi skal videre. Blir sikkert en kjempe koselig kveld hos Karoline! Etter jeg har vært der skal jeg til min kjære og avslutte kvelden der. Hva skal dere ikveld? 
Ha en fantatsisk kveld videre kjære lesere!

KOSELIG KVELD

Da er alle sammen gått og vi har hatt en kjempe koselig kveld! Vi spiste først middagen jeg laget, oppskriften kommer imorgen til dere! Vi bare satt og snakket og koste oss masse. Syns det er så koselig og bare samle en gjeng å spise en god middag, snakke om alt og ingenting og få oss en god latter. Det gjorde hvertfall vi ikveld! Var en kjempe fin feiring av meg selvom det ikke var så stort. Men liker bedre slike kose kvelder som dette jeg så er storfrornøyd hvordan kvelden ble. Håper alle sammen har kost seg ikveld!Jeg har et rødt øyeproblem som jeg ikke for fikset .. Noen som kan hjelpe meg med et redigeringsprogram som kan ordne det for meg? Bruker pixler men det ville ikke fjerne det..
Da snakkes vi i morgen alle sammen, god natt til dere! 

GIRLSNIGHTJeg stor koste meg i går hos Silje-Marie. Hun hentet meg litt før de andre skulle komme og. Vi alle hadde tatt med oss en rett som hadde noe med tapas og gjøre. Jeg lagte min tacopastasalat med meg og den ble en slager! Vi hadde også en morsom drikkelek. Alias spilte vi bare at de du ikke fikk til, så mange slurker skulle du drikke. Jeg og Silje-Marie laget egne regler for vi tok tok så mange slurker så vi klarte og som vi ikke klarte, men vi fant ut etter en stund at det kanskje ikke var det smarteste. Jeg hadde hvertfall en kjempe koselig lørdag i går. Alle gikk litt tidelig så jeg og Silje-Marie tok oss en liten tur til min kjære og satt der før hun gikk hjem igjen. Ble en ganske sen natt i går. Håper alle sammen hadde en kjempe koselig lørdag!

I dag skal jeg og min kjære en overaskelse til dere som jeg skal vise dere senere. Gu som jeg gleder meg til å dele det med dere senere. Jeg er helt i hundre for å få den overaskelsen i hus!
Ha en fin søndag videre alle sammen! Hva gjorde dere i går? 

INNA KONSERTEN!

Da er jeg kommet hjem for kvelden og sitter og ser på tigerstaden. Jeg hat ikke hatt pc eller noe før nå så derfor jeg ikke har blogget før nå.. Sorry folkens! Men her kommer flere bilder fra gårsdagen. Masse skjedde igår så blir nok ikke ut mer på meg. Kanskje en koselig vinkveld, men det må da være låv. Lover jeg skal bli kjempe flink til blogging den neste uken!FORSJ MED JENTENE

Da er jeg hos Tina å nå skal vi snart på Inna konserten. Vi har hatt det kjempe kjekt her. Drikke og snakker og Jessica hadde med seg tequila som vi har drokke litt av. Nå er vi klar og vi snakkes senere eller ikveld. Ha en fin lørdag!

 

GETTING READY FOR HALLOWEEN

Nå sitter jeg hos Celine og har stelt meg til vi skal ut. Jeg har dysjet, sminket meg, fikset håre, men er Celine klar? NEI! Hun er så treg. Tror ikke at vi kommer til og komme oss ut i det hele tatt. Vi har jo enda ikke begynt og drikke eller noenting, Vi har det hvertfall veldig koselig hos henne bare vi to. Hun vil på byn så jeg blir med en liten tur for hennes skyld siden jeg allerede er stelt. Så blir kanskje et glass vin også stikker jeg og legger meg godt under dyna! Jeg skal ikke være noe sein hjem. Vi snakkes ute på byn! Ha en fin halloween alle sammen.