Hovden med jentene 2015

Party weekend!

FR

God fredag og god helg! Da er det bare et par timer til før det er helg for meg også. Denne helgen skal bli så fin! Rett etter jobb skal jeg til Silje-Marie på jentekveld med vin, strawberry daquri og kos! Perfect evening! Kvelden avsluttes selvfølgelig hjemme med lille baby Lykke før festingen fortsetter i morgen! Da er det reunion med mine klassekamerater fra ungdomsskolen! Skal bli så kjekt og se mange av dem igjen.

Skal dere noe kjekt denne helgen fininger? Dere får ha en kjempe fin fredag og helg!

HOVDENDa er vi kommet oss opp til hovden i god behold etter 9 timers kjøring. Vi bor i en kjempe fin hytte leilighet ikke så langt fra alpinsenteret. Utenfor er det dekket i snø, og det gjør det bare enda kosligere. Det er alt for mange år siden jeg var på fjellet, og jeg er jo ikke noe fjellvinter person, men så langt har det vært så gøy at jeg angrer på jeg ikke har reist på fjellet med jentene før!

I går etter vi kom frem laget vi chiabatta med kylling og avioli med et glass vin til før vi møtte et par gutter som vi kjenner som også er her med enda litt mer vin, spill og kos. Planen idag var at vi skulle i trekket, men været er dessverre ikke helt med oss, så isdronningen får ikke stå på slalom idag. Krysser fingrene for at været er bedre i morgen slik at jeg vertfall får prøvd meg. Bambi på glattisen! Hihi. Nå har vi akkurat kost oss med en god og kjempe sen frokost før det blir avslappning før kosen fortsetter for fult!

Ser det ikke pent ut her vi bor? Vi kommer til og kose oss masse her de neste dagene!

SHOPOHOLIC!

Herlighet hva jeg handler og handler.. I går når jeg og Tina skulle handle inn klær og ting til fjellet, ble det ikke bare det jeg fikk med meg kan dere si. Jeg fikk kjøpt rosa handsker, rosa buff, døds skjønt kosesett og en ny hue. Så nå er jeg så klar til fjellet i rosa ting! Men ikke nok med det, den nye rosa pelsdotten på bildene fikk bli med meg, en ny veske og enda et skjerf. Jeg må snart skaffe meg shoppestopp så shoppegal som jeg er. Men har dere ikke lagt merke til selv at du blir i mye bedre humør av og kjøpe den nye ting? Det blir vertfall jeg.

Nå skal den nye rosafuskepelsen komme på, for nå skal jeg på lunchdate med Natacha mi. Jeg har ikke sitt henne på utrolig lenge, så nå var det virkelig på høytid med Tash og Naisa tid! Etterpå skal jeg til Tina på jobben hennes så skal vi ta litt solarium, brenne cder til roadtripen før jeg skal ha en kosekveld med min kjære mor.Ha en kjempe fin lørdag Dolls.
Vi blogges mer senere!

JENTE TUR TIL FJELLET!

Da skal divaen selv på fjelltur. Hadde dere kjent meg mer enn igjennom bloggen hadde dere ledd dere ihel. Jeg er ikke noe vinter eller fjell person, og dette blir tredje eller fjerde gangen jeg er på fjellet som jeg kan huske. Jeg eiger ikke et eneste varmt plagg nesten, og alt av vinterutstyr skal kjøpes. Jeg må si jeg gleder meg til turen selvom jeg kommer til og dette i bakken flere ganger. Men heldigvis skal snille Ida hjelpe meg litt siden det er 6 år siden sist og 2 gang jeg står på slalom. Kjenner jeg jentene mine rett blir det mange bilder av meg liggende i snøen. Jeg ser sånn frem til og komme meg vekk til snø, utrolig fint landskap, kakao, sene kvelder, god mat, spill og masse latter med girls! Og bare se på den flotte hytten vi skal sove i. Her kommer vi til og kose oss som bare det. Dette blir en fantastisk tur med mange minner!

Tina: Vi skal kanskje på after ski, ikke ha med deg kjole, vi går i ski klær der!!
Meg: Ehm.. Okei!

Tina: Jeg ser for meg Kaisa med den falske pelsjakken sin, øreklokker, de store solbrillene sine oppe i trekket!
Divanen som jeg er! Haha. Må nesten le av meg selv når jeg ikke en gang vet hva jeg må pakke med meg eller trenger. Godt jeg har bestevenninnen min til og hjelpe meg!


 Ser det ikke nydelig ut der oppe vell? Tina må bare forvente seg og være fotograf! Her skal det tas masse fine bilder både som minner og til dere!