Hår

TAKE CARE OF YOUR HAIR AND SCALP IN THE WINTERTIME

Er det noe som er normalt nå på vinteren er det tørrt hår og ikke minst hodebunn. Dermo Calm er en serie for deg med irritert og tørr hodebunn, men også tørt hår. Jeg har selv veldig ømfintlig hodebunn og denne serien er perfekt for meg! Jeg reagerer på alt fra skiftning i været til fsrging. Men, denne serien demper det som er irritert med at den kjølner hodebunnen og gir fuktighet til tuppene. Jeg er utrolig fornøyd og bruker den når jeg kjenner hodebunnen min sier ifra. I vesken min har jeg som regel med meg serumet for om jeg begynner og klø eller reagerer kan jeg ta akkurat der jeg trenger det når som helst og den kjølner og hjelper på som bare det. Anbefaler!

Dermo Calm Bain Riche er en beroliggende og fuktighetsgivende shampoo til sensibel, tørr hodebunn og tørt hår. Renser mildt og beroliger hodebunnen. Har en avkjølende og lindrende effekt.

Kerastase Sensidote Dermo-Calm Masque er en forfriskende, beroligende følelse som etterlater håret mykt og smidig.

Kerastase Sensidote Dermo-Calm Masque Serum har en beroligende effekt som er egnet for sensitiv hodebunn. Den etterlater hodebunnen komfortabel. Denne hjelper for ubehag, følsomhet, irritasjon  og tørrhet  der du trenger det.
Jeg bare elsker denne serien her. Er helt avhengig!

BESKYTT HÅRET DITT I SOLEN!Det er utrolig viktig og beskytte håret i solen. Håret trenger like mye beskyttelse som huden. Derfor er det viktig med gode produkter som beskytter mot UV stråler, saltvann og klor. Jeg vil anbefale Kerastase sin solserie mot akkurat dette. Jeg brukte serien når jeg var i Zadar selv og elsker den. Den gjør håret mykt, glatt og gir god fuktighet og pleie, noe håret trenger masse av om sommeren slik at det holder seg sundt og friskt. Selvom du er hjemme i Norge er det viktig og beskytte håret så mye man kan, men det er enda vitkigere om du er i syden.Bain Apres-Soleil er en after-sun hår bad  som er opprettet for å reparere håret utsettes for i solen. Den renser sand, klor og salt fra hodebunnen, og gjør at håret blir reparert, tilfører fuktighet og bevarer fargen. Denne er utrolig god og gjør virkelig jobben sin. Har du badet i salt eller klor, legger du ikke merke til det etterpå. Jeg har ofte vært i syden og klaget over håret mitt for det er et eller annet som ikke stemmer med det. Men, når jeg har brukt denne shampoen og serien har jeg ikke klaget en eneste gang. Masque UV Defense Active er en after-sun behandling opprettet for å reparere farget håret utsettes for i solen. Håret ditt vil være mykt og skinnende med langvarig utstråling. Den er formulert med filtre som gir aktiv beskyttelse mot både UVA-og UVB-stråler. Jeg bruker denne isteden for balsamen i denne serien for jeg foretrekker litt tyngre produkter. Har du et lett og fint hår vil jeg anbefalt balsamen. Jeg bruker en god fuktighetsbalsam istedenfor.

 

Soleil Aqua-Seal er før eksponering for sol, sjø og klor av lengder og endene av håret ditt. Beskyttelse av den ved forsegling av fiber med et beskyttende lag, det gir en vanntett virkning. Denne kan du ta i både tørt og vått hår. Den har en god kremaktig konsistens som er enkel og fordele i håret.Håper dere likte dagens produkt anbefaling! Kanskje noen av dere bruker denne serien eller kjenner noen som har det? Jeg anbefaler virkelig denne serien. Håret trenger like mye beskyttelse som alt annet, så invester i noen gode solprodukter som sommeren. Det vil være verdt det! 

IMMERSION NUTRITIVE PRE-SHAMPOOJeg bare elsker denne for-kuren fra Kerastase. Den gir utrolig masse fuktighet til håret, noe jeg absolutt trenger pga extensionet mitt. Fuktighet til håret er viktig uansett og vertfall på vinteren eller når du er i sol og varme. Denne kuren tar du i før du skal i dusjen i tørt hår. Du bare lar den virke i 10 minutter så kan du skylle det ut. Hvor enkelt er ikke det? Jeg får høre mange ganger at de glemmer ut kuren i dusjen eller rett og slett ikke gidder pga det tar litt tid. Men, du har ingen unnskyldning når du tar den i før. Da kan du se på tv, rydde eller gjøre hva som helst når den virker. 

Denne kuren er for ekstremt tørt hår, men jeg anbefaler den til de fleste. Den tunger ikke håret, det bare gjør det utrolig mykt og glatt.. Den rike gelé krem formelen virker på hårets overflate og oppdager de tørreste områdene. Du vil legge utrolig stor forskjell etter bare første gang!

Håper dere likte produkt anbefalingen min! Er det noen av dere som har prøvd denne forkuren før?
Da får dere han en fin søndagskveld. Jeg skal bare slappe av med keeping up with the kardashians før jeg tar en tidelig kveld! 

CRÈME FINE BY KÈRASTASEDenne tirsdags morgenen vil jeg starte med og dele mitt favoritt hårprodukt til dere. Dette er en leave-in balsam fra Kèrastase som er for alle hårtyper. Den mykner håret og gjør det veldig glansfult. Den inneholder en fantastisk kremete ​​olje med hvit blomst og granateple ekstrakt. Hvit blomst olje er kjent for sin regenererende og nærende egenskaper og gir håret mykhet og silkeaktig glans. Granateple ekstrakt har en kraftig antioksidativ effekt. Beskytter håret mot ytre påvirkninger og bevarer lysstyrken på fargen, og den er varmebeskyttende. Helt siden jeg prøvde den for første gang har jeg ikke klart meg uten. Jeg bruker denne hver eneste dag. Er det en gang jeg ikke tar den i etter jeg har dusjet legger jeg utrolig godt merke til det. Avhengig sier du! Du kan bruke den på 2 forskjellige måter.
1: Du kan bruke den som en leave in balsam. Da tar du den i håndkletørt hår etter du har dusjet. Den skal ikke skylles ut.
2: Som en avslutning: Gir en anti-frizz og fuktighet til tuppene. Skal ikke skylles ut.

Jeg kjøpte denne på frisørsalongen jeg jobber på, men du kan sikkert få den på en firsørsalong nær deg. Jeg anbefaler alle til og prøve den. Dere vil ikke angre! Har flere gode produkter jeg vil dele med dere, men de kommer de også en dag! Neste gang tror jeg det blir en olje eller en shampo kanskje?Har dere prøvd dette produktet før?
Nå skal jeg snart på salongen, vi blogges mer senere. 

FRESH DUST TØRR SHAMPO

God tirsdags morgen alle sammen. Når dere leser dette er jeg på jobb og her skal jeg tilbringe min dag. Helt siden onsdag har jeg ligger i sengen med høy feber og influensa. Jeg er heldigvis på bedringens vei nå, men er enda ikke helt frisk.. Håper det kommer seg snart! Så jeg har ikke hatt noe motivasjon eller krefter til bloggen den siste uken dessverre .. Men nå kommer det heldigvis et skikkelig innlegg til dere!

Da har jeg laget en ny kategori på bloggen! Lurer på hvorfor jeg ikke har gjort dette før. Jeg er jo frisørlærling og hva er ikke bedre med produkttips og hårtips? Fra nå av kommer det produkter, tips til håret og andre ting som har med hår og gjøre på denne bloggen. Hva sier dere om det?

Det første produkte jeg vil dele med dere dette produkte her. Fresh Dust er en tørrshampo fra L'Oréal som gjenoppliver og frisker opp håret ditt uten at du trenger å vaske det. Jeg har den hjemme selv og elsker den. Når du skal bruke den bare deler du håret inn i seksjoner, sprayer litt i hodebunnen og maserer det godt. Den inneholder micro-fint pulver som absorberer overflødig olje i håret, og etterlates med en følelse av rent hår. Jeg syns selv den gir et kjempe bra resultat og anbefaler den videre til dere.

Håper dere likte det første produkt tipset! Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe dere ønsker av hårtips og om dette er noe dere vil jeg skal fortsette med!
Ha en fin tirsdag videre dolls.