Innkjøp

Black pumpsGod morgen og god helg Dolls. Jeg har jobbhelg denne helgen, så etter en kopp med kaffe er jeg klar for og gjøre folk hårpene. Jeg hadde bare en avslappende kveld hjemme med familien i går, ikke bare siden jeg skal på jobb, men og pga jeg ikke er helt god i halsen. Jeg har fått skikkelig ekkel tørrhoste og er ikke helt 100%, men krysser bare fingrene for at det holder seg slik. Ikke verre, bare bedre!

Og bare se på disse lekre pumpsene jeg fikk rett før påsken! Det er så inn med spisse pumps, at jeg bare måtte skaffe meg et par. De er heller ikke de høyeste eller de med tynneste hælen, noe jeg pleier og handle når jeg skal ha nye sko, så disse er mye mye enklere og gå i noe som er et stort pluss! Dessverre er de ikke de mest behagelige jeg har prøvd, men kanskje når jeg har fått gått i dem et par ganger blir det bedre. De passer perfekt til våren og sommeren, så håper de blir bedre på foten etter hvert for jeg vil bruke dem hele tiden!

Oppdaterer dere mer senere!

One shade of greyDa er det kommet en ny veske i samlingen min! Den er så lys, pen og ikke minst perfekt størrelse, og denne vet jeg blir flittig brukt i vår og sommer! Jeg har også sitt en lignende veske i lyse pastell rosa, hadde ikke den også vært perfekt om sommeren? Kan jo aldri få nok av ting med pastelltoner og vertfall ikke pastell rosa! Som dere vet har jeg alltid hatt sko og kjole dilla, men fortiden har jeg veskedilla. Haha! Jeg kan aldri få nok av noe, men avogtil må man bare si stopp, men det er ikke stopp før et par vesker til er i hus!Da vil jeg ønske dere en fantastisk onsdag fininger!

Shoe love, it true love!

Jeg må bare skryte av min kjære bestevenninne som gidde meg disse skoene i bursdagsgave. At det går ann! Glad jeg har en bestevenninne som har like stor sko og kjoledilla som jeg har. Disse skoene var bare døds lekkre og jeg elsker dem! Se på den flotte detaljen rundt ankelen med alle diamantene. Loveit! Men gavene hennes stoppet ikke der. Jeg fikk både en kjempe pen bikini fra pushed by lost, en peplum bandasjekjole, en søt topp og et kjempe stort kort! Er ikke hun den beste så vet ikke jeg!

Da kaller salongen og i dag er jeg på jobb til 6. Vi skrives mer senere ikveld Dolls eller i morgen tidelig, Vi får se!
Dere må uansett ha en flott torsdag.

PASTELL LOVE!

Endelig er de nye fabilouse sommer skoene mine kommet. Jeg må innrømme de var mye finere i virkeligheten enn på bilde, og jeg kan ikke vente til og få brukt dem. Hvor perfekte er ikke disse til sommeren? Fargen er jo bare døds nydlig om sommeren til et hvit eller grått antrekk. Nå trenger jeg bare en matchende jakke, veske eller smykke til så er et antrekk jeg har i hode komplett. En grå døds lekker veske jeg har sitt på hadde passet perfekt til disse skoene med hvordan jeg skal style dem. Krysser fingrene for at jeg får den til bursdagen av noen, hvis ikke må jeg springe og kjøpe den selv før noen andre stikker av med alle!Da er morgen kaffien drukket, lykke skal ut og luftes nå også skal jeg videre på jobb.
Senere får dere 50 spørsmåls bølgen, stay tuned!

PASTELL PINKGod morgen Dolls. Denne våren er det så mye fint som er på mote, men min favoritt som alltid er pastell fargene. Jeg har en del pastell fra før, men jeg trenger fremdeles flere gensere og dressjakker i all slags farger. Det er det enkleste og style også. Hverdags er det bare en enkel bukse, skjørt med en genser eller dressjakke til, og til fest er det en kjole og pastell dressjakke! Nei, nå må vår og sommer komme slik at jeg kan gå rundt i kjoler, høyepumps og en enkel jakke over! Jeg er virkelig ikke noe vinterperson. Jeg vil kle meg slik at det ser ut som jeg skal på fest hver eneste dag! Det jeg likte utrolig godt med min nye vårgenser er den fine rygg detjalen, og ikke minst fargen!

Da er det jobb, vi skrives mer senere fininger.
Ha en fantastisk tirsdag!

BLUE LOVE!

For en onsdag! Dagen starter gry tidelig for og sitte modell for søsteren min som hadde fagprøven i dag. Hun gjorde meg så pen med en naturlig sminke, og en nydelig oppsettning. Og jett hva, hun besto!! Flinkeste søsteren min er endelig utdannet frisør. Jeg viste hun kom til og klare det! Gratulerer så mye min kjære søster. Jeg har krysset fingrene for deg i hele dag! Men den fine onsdagen stoppet ikke der. Når jeg kom hjem fra jobb var endelig den nye kjolen min kommet. And I'm in love! Neste gang jeg skal ut på byen kommer denne på med smykke til, kan ikke vente til og få bruke den! Men problemet er at nå må snart en ny kjole bestilles siden jeg har bursdag snart.. Men men, man får aldri nok av kjoler, vertfall ikke jeg!Nå skal jeg se den nyeste episoden av PLL, og jeg kan nesten ikke vente.
Håper dere har hatt en fantastisk onsdag finingene mine, og ha en fortsatt fin kveld videre.

RED DRESS FOR CHRISTMASDa er jule kjolen i boks også! Kan ikke akkurat si det samme om noen av julegavene mine, men iløpet av neste uke skal de være kjøpt de også. Denne nydligheten her kjøpte jeg på den lekkreste og beste butikken i Haugesund. Pushed by lost! Jeg følte meg skikkelig sukkersøt i denne kjolen, og for noen flotte bein jeg fikk i den. Dette er nok ikke bare julekjolen for i år, men sommerkjole neste år! Tenk hvor sexy og  pent med brune bein og denne kjolen her med, noen høye pumps og en blomsterkrans! Perfect outfit for the summer.

Nei, nå er det nok kjole snakk. Hva gjorde dere på i går Dolls? Utenom at jeg kjøpte meg en splitter ny kjole, hadde jeg filmkveld med en kjekkas. Trenger slike kvelder en gang i blant også, eller egentlig ganske ofte! Hihi. Nå begynner jeg snart på jobb, så blir ingen fri på meg denne lørdagen. Men jeg skal på innflytnings fest til mitt søte søskenbarn i kveld, og som jeg gleder meg! La timene på jobb gå fort!

Ha en fabilouse lørdag! Hva skal dere i dag?

BLUE PARTY SPARKLY DRESS

God morgen finingene. Denne kjolen kom i posten til meg i helgen. Var den ikke pen vell? Jeg er så glad jeg bestilte den for den er bare enda finere på, men nå har jeg et problem.. Hva tid skal jeg ha den? Jul? Nyttårsaften? Bursdagen til verdens beste jente? Nei, jeg klarer ikke bestemme meg. Det ender nok med at denne blir nyttårskjolen min. Både sexy, glitrete, men alikevell klassisk og fin. Akkurat slik jeg liker det!

Hadde dere en fin dag i går? Jeg var bare på jobb, trening og slappet av hjemme litt. Dagene går så alt for fort, føler ikke jeg får tid til noe nesten. Noen som føler det samme? Nå er morgenkaffien drukket opp, og nå kaller salongen. I dag skal jeg være med verdens beste venninne når jeg er ferdig på jobb. Jeg har den perfekte kveld planlagt for og få henne til og smile! Alt for den beste!

Hva syns dere om min nye kjole?
Ha en kjempe fin tirsdag Dolls!

BLACK PUMPS!

God helg Dolls! Da får dere endelig et innlegg etter et par dager fri. Jeg har kost meg sånn de siste dagene at jeg ikke har hatt tid til noe som helst. På torsdag etter jobb gikk jeg og Tina mi på samson og hadde middagsdate, og i går var jeg på teater med min kjære farmor og 2 søskenbarn. Tre nøtter til aksepott var vi på. Oh så julestemning jeg fikk! Nå må desember og jul bare komme!

Da er det lørdag og helg for noen av dere, jeg skal på jobb nå og vente på at timene flyr avgåre. Ikveld er det julebord med salongen og 2 av de andre Grønnestad salongene og jeg gleder meg. Det skal bli så gøy og møtes over god mat og vin! Jeg fikk også disse lekkre pumpsene i posten som jeg bare må ha på meg ikveld! Er helt forelsket i dem allerede. Passer perfekt inn i skosamlingen min.
Hva skal dere i dag Dolls?BALCK JUMPSUIT

God morgen finingene. Hadde dere en fin start på den nye uken? Det hadde jeg med koselig middags besøk hos farmor, shopping, trening og selvfølgelig være med bestevenninnen min. Jeg er utrolig glad i mandager for er den bra, blir som regel hele uken like bra eller bedre! Jeg skal så masse kjekt denne uken, kan ikke vente til det kjekke kommer!

De innkjøpene jeg fikk med meg igår var kjole og sko fra Nelly, men denne lekre og herlige jumpsuiten nedenfor her er fra gina tricot. Mens jeg sitter her og skriver til dere er den allerede kommet på, og jeg elsker den! Bestevenninnen min Tina kjøpte den for et par dager siden, og jeg ble helt forelsket. Heldigvis hadde de 1 i xs igjen. Heldige meg! Denne er helt perfekt til hverdags, litt finere og egentlig alle anledninger. Denne skal vertfall komme på når jeg skal reise med fly nestegang. Både elegant og lekker men comfy! Perfekt! Innkjøpene fra Nelly viser jeg dere når pakken er kommet! Jeg kan ikke vente til det kommer, trenger det egentlig til lørdag når jeg skal på julebord. Krysser fingrene!Da er det salongtid! Ha en kjempe fin tirsdag finger.

PLAIN BLACK DRESS WITH BACK DETAILS!

God morgen og god helg Dolls! Det fins vell ingenting bedre og starte helgen med en splitter ny kjole fra Nelly, kopp kaffe og Lykke, eller hva sier dere? Jeg bare elsker den nye kjolen min, og jeg gleder meg allerede til og bruke den i morgen når jeg skal feire søteste Heidi sin 20 års dag! Jeg bare elsker enkle kjoler med en eller annen form for ryggdetaljer! Jeg har kjøpt bare slike kjoler den siste tiden. Enten enkle kjoler uten noen ting eller med ryggdetalj som er finest av alt!

Selv om jeg har jobbehelg denne helgen kommer helgen min til og bli fabilous! I dag rett etter jobb skal jeg fikse neglene mine, i morgen skal jeg feire Heidi, og på søndag er det kaffedate på kaien og selvfølgelig 30 min i solariumet! Blir ikke denne helgen fin så vet ikke jeg! Har dere noen kjekke planer Dolls?

Da er det jobb fra 10.00-17.00 - vi skrives!
God helg <3

PINK DRESS WITH BACK DETAIL!God morgen Dolls. Hadde dere en fin avslutning på helgen? Jeg og Tina hadde kino date på Annabelle! Å herregud får en bra film. Jeg skal selvfølgelig ikke røpe noe siden mange av dere har sikkert ikke sitt den, men den anbefaler jeg virkelig om dere liker og bli litt skremt. Jeg og Tina ser bare på skrekkfilmer når vi er sammen nesten, det er jo det kjekkeste av alt!

I dag begynner min etterlengte feri uke!! Om ikke så alt for mange timer sitter jeg på flyet til Malaga for noen dager med kos, shopping, god mat og tilbringe dagene på stranden. De nesten dagene blir bare helt fantastiske! Men feri uken min er ikke over når jeg kommer hjem igjen på fredag. Da er det avslapning hjemme  hele helgen med Lykkemi og de beste. Kan denne uken bli bedre enn dette? Nei, tror ikke det!

En splitter ny kjole fra Nelly er pakket i kofferten og skal være med meg til Malaga.
Var den ikke fin? Jeg bare elsker når nye klær dukker opp i posten og spesielt når den har en fin åpen detalj i ryggen!


SHOPPESTOPP - NOT!Ja.. Da var det shoppestoppet mitt da. Som dere kan se klarte jeg ikke og holde meg til vi reiser. Men når man har shoppestopp, det er da man finner masse masse fint. I går var det nattåpent på oasen og jeg måtte selvfølgelig innom å kikke en liten runde, men det endte opp med en del ting som dere kan se. På glitter var det 3 for 2, og jeg endte opp med 4 ting! Haha. Jeg kjøpte også den kule treningstightsen på gina og et par småting som jeg ikke tok med på bilde og et nytt undertøy. Man må være like fin underklærne som over med smykker og dill!

Da er det fredag og jeg skal rett på en liten roadtrip etter jobb. Hvor jeg skal får dere vite når jeg er fremme. Jeg er en liten overraskelse for noen skjønner dere. Og i tilfelle han leser bloggen min, kan jeg rett og slett ikke røpe det før ikveld. Jeg vet ikke hvor mye blogging det blir denne helgen, men jeg er tilbake på søndag i tilfelle og neste uke blir det masse tid når jeg er i Malaga og et par dager fri hjemme! Håper dere fininger får en kjempe fin helg uansett hva dere skal gjøre. Noen av dere som har lagt noen kjekke planer? Håper dere likte mitt innkjøp fra i går!
Ha en fin fredag og god helg, vi skrives snart igjen.

NEW PATTERN DRESSGod mandags kveld Dolls. Hvordan har mandagen deres vært? Jeg har vært på salongen i hele dag og kost meg masse på jobb. Nå skal jeg snart ut og kjøpe meg Thai mat og se en skrekkfilm med en venn resten av kvelden. En fin og avslappende dag. Trenger og ta en rolig dag nå etter en alt for kjekk og hard helg. Når man er ute 2 dager på rad til langt på natt uten noe spesielt skjønnhets søvn, så kjenner man det når en ny uke med jobb kommer.

Jeg kjøpte meg ikke noe spesielt i Oslo utenom en tshorte når jeg støttet Noah! Men rett før vi skulle reise til Oslo sprang jeg innom Bik Bok og handlet meg denne nydligheten her. Jeg har sitt på den en stund, og når Tinami kjøpte den i svart klarte jeg ikke og holde meg mer. Jeg som har shoppestopp nå frem til reisen min jeg også må fortelle dere om, så ble det ingen shopping på meg i Oslo. Denne kjolen her passer utmerket til høsten for den er dekkende med alikevell sexy! Elsker slike kjoler, disse må jeg ha flere av!

Hva skal dere ikveld?
Vi skrives mer senere.

NEW BOOTS FOR FALL

Om bare et par timer sitter jeg på flyet til Oslo med mine kjære kollegaer og skal være der hele helgen. Grønnestad Hårdesign fyller 60 års jubileum, så nå skal alle salongene reise opp og bli enda bedre kjent og få inn masse masse inspirasjon både fra Loreal på lørdag og det Nederlandske frisørteamet Kiki på søndag. Det blir middager, inspirasjons show og kanskje litt shopping? Nei, dette blir en kjempe fin helg! Nå må bare de siste timene på jobb gå fort for nå har jeg reise feber! De nye skoene fra mani skal selvfølgelig være med! Jeg er blitt helt forelsket i mine nye høst sko. De kommer til og bli masse brukt! Håper vært i Oslo er finere enn her i Haugesund for da kan jeg vise dem på.jeg har ikke oppdatert dere for både nettet og pcen min er nede... Håper det blir fikset snart!

PUDDER ROSA PEPLUM TOPPPudderrosa er en av de fargene som er inn denne høsten, så hvorfor ikke kjøpe meg en peplum topp i akkurat den fargen? Jeg bare elsker peplum, jeg vet ikke hvorfor, men det er bare helt meg og min stil. Jeg har falt helt for peplum. Dere skulle bare sitt i klesskapet mitt. Topper, jakker og ikke minst mange mange peplum kjoler! Det blir nok ikke mitt siste peplum plagg jeg kjøper eller jeg deler med dere, det er jo så fint til både hverdags og fest!

Hva skal dere i dag søtinger? Er dere like glad i peplum som meg?
Nå skal jeg til Tina og Marlene på middag og skrekkfilm kveld!PEACH PEPLUM DRESSJeg ble så glad når den nye kjolen min fra Nelly kom i posten i går at jeg bare måtte bruke den med en gang! 149 kr kostet den når den var på salg og det var virkelig verdt pengene. Den er kanskje litt mer en sommerkjole, men peach er fint året rundt. Peach er også en av mine favoritt farger, så hvordan kunne jeg la være og kjøpe meg denne kjolen? Og bare se på den ryggen. Herlighet så fint det er med åpen rygg og fine ryggdetaljer. Bare elsker det! Jeg kjøper meg flere og flere kjoler uten utringning og heller med åpen rygg, for det er så sexy syns jeg! Er dere ikke enige?

Nå skal jeg i famileselskap og feire mitt søte søskenbarn som blir 16 år.
Vi skrives mer senere eller i morgen dolls. Hva skal dere denne søndagen?

YELLOW WAVY OFF SHOULDER DRESS

Denne kjolen kan jeg ikke vente med og få tatt i bruk. Herlighet så fin den er og ikke minst fargen. Jeg har egentlig aldri likt gult noe spesielt, men litt dusegul syns jeg er kjempefint nå! Tror ikke knash gul hadde passt helt til min hud tone heller når jeg tenker meg etter. I dag morges klarte jeg ikke holde meg, så en til kjole er på vei i posten. De har kampanje til bare 150kr, og da må man slå til om man er lik meg. Kan ikke si nei til et kupp! Kjolen er her nok om et par dager og da skal jeg selvfølgelig vise den til dere. De har alt for masse fint på nelly for tiden at jeg ikke kan gå innpå og kikke på en stund siden jeg bare bestiller meg noe nytt .. Selvkontroll Kaisa!Hva syns dere om min nye kjole? 

BURGUNDY DRESS FOR FALL

Når det er ny sesong og nye farger som er inn trenger man alltids nye klær. Jeg har nesten ingen kjoler som passer til høsten, så når den var så billig måtte jeg bare ha den. Den passer perfekt til høsten om du styler den med en pelsjakke, dressjakke eller en strikkegenser er den utrolig fin. Mange fine kompinasjoner her! Den passer så fint til hverdag og fest, spørs bare hvordan du styler den. Jeg var egentlig ikke på jakt etter en slik kjole, jeg var egentlig på jakt etter en offwhite kjole eller en langarmet svart kjole, men jeg endte heller opp med denne finingen her og en ny bokse til høsten. Det er typisk meg det, finner ikke det jeg leter etter, men da kan man jo alltids kjøpe noe annet fint man finner.


Hva syns dere kjolen? Noen tips til hvordan dere ville stylet den? Er alltid kjekt og høre hvordan andre ville gjort det og få litt inspirasjon.
Nå kaller salongen. Vi skrives mer senere dolls. 

WHITE NEW NECKLACEDa er det endelig helg dere, og jeg fikk en kjempe fin start på helgen! Når jeg kom hjem hadde det kommet 3 pakket i posten og det nye sitt nye blad. Jeg som ikke trodde fredagen kunne bli bedre så er det snart taco middag etterfulgt av film, snop, iskrem og lykketid. Må ha en avslappende fredag når morgendagen kommer til og ta helt av når jeg skal ut med Silje mi!


Her er et av smykkene som jeg har kjøpt meg. Jeg har fått helt dilla på smykker den siste tiden som kanskje dere har lagt merke til. Jeg vil ha mange forskjellige smykker i mange forskjellige farger. Dette smykket her passer perfekt til den ene jakken jeg har som er ifra zara. Er det ikke regn som de har meldt imorgen skal jeg vise det i morgendagens antrekk før jeg skal ut!

Hva skal dere ikveld søtinger? Har dere noen kjekke planer for helgen?

NEW BLACK PURSE LOVE!
God helg finingene mine! Hvordan var fredagen deres? Jeg hadde en kjempe fin kveld med taco og film med to gode venner igår. Vi skal snart kjøre sammen til Bergen også. Roadtrip saturday! Men før vi drar vil jeg ønske dere en kjempe fin lørdag. Jeg er nok borte meste parten av dagen med og hjelpe Tina med flyttelasset og sitte i en bil, men jeg skal selvfølgelig oppdatere dere så fort jeg kan!

90 kr kostet denne flotte nye vesken min på ebay! Kupp kupp kupp! Jeg tror jeg kommer til og bli avhengig av hele ebay og bare bestille meg ting der ifra. Hvorfor ikke når det er så masse fint og ikke minst billig? Jeg har fått 1 smykke også, men venter på 1 til, så de viser jeg senere i et annet innlegg. Jeg har nektet å kaste min elskbare svarte veske jeg alltid  bruker. Men den er helt ødelagt, så jeg må dessverre gi slipp på den.. Derfor måtte jeg ha en ny svart veske. Denne her syns jeg var litt mer høst også, så det passet perfekt nå som høsten kommer med stormskritt!

Hva syns dere om den nye vesken min?
Skal dere noe kjekt idag? 

MATCHING BLAZER AND NEACKLACE FOR THE FALL

God helg og god fredag dolls! Morsom shopping historie har jeg og komme med. Etter jobb måtte jeg innom oasen og vente på min far for han skulle hente meg. Jeg skulle ikke kjøpe noe som helst utenom hundeshampo til Lykke.. Men, jeg endte heller opp med en ny dressjakke til høsten og et nytt smykke jeg skal ha til. Ble ikke noe shampo til Lykke med meg ut for og si det slik.. Den glemte jeg helt ut! Planen var ikke og handle til meg selv siden jeg skal kjøpe den nye bilen min etter helgen.. Men, siden jeg har ligget syk i flere dager, fortjente jeg en shopping runde. Det er vertfall det jeg prøver og si til meg selv. Hihi. Håper noe lignende har skjedd med noen av dere også, slik at det ikke bare er meg! 

Nå skal jeg snart kose meg med kjempe gode krabbeskriver, også skal jeg være med to kjempe gode venninner resten av kvelden. Jeg har jobb imorgen tidelig, så ikveld er det jentekos og film. Gleder meg! Er en stund siden jeg har hatt en slik kveld, så nå var det på tide. Til slutt vil jeg ønske dere en kjempe fin fredagskveld. Vi blogges mer imorgen.


Smykket er fra Cmyk 399,- og dressjakken er fra HM 299,- 


Håper dere likte innkjøpene mine! 

I'M NOT STRONG FOR A GIRL - I'M JUST STRONG

God kveld! Rett etter jobb kjørte jeg opp til XXL og handlet meg denne kule drikkeflasken her. Jeg må jo ha en drikkeflaske nå som jeg satser på trening igjen. Og hvor bra var ikke teksten på flasken? Jeg falt helt for den med en gang jeg så den, så da måtte jeg kjøpe den. Og helt perfekt at den er rosa siden da matcher den treningsskoene og klærne mine. Hihi. Jeg skal på trening imorgen med PT, og da skal denne bli brukt for første gang!

Etter at jeg kom hjem har jeg spist en kjempe god kylling middag og sitt på litt seri. Når jeg tilbringer hele dagen på salogen er jeg ganske trøtt og sliten når jeg kommer hjem. Kjenner at jeg bare må ta en tidelig kveld og komme meg i seng. Må lade opp til min siste jobb dag på 2 uker og trening!

Ha en kjempe fin kveld videre. Vi skrives mer imorgen!
Sweet dreams dolls! 

FLOWER DRESS

Se hva som kom i posten her på lørdag, en helt ny kjole fra nelly. Jeg har fått 4 nye kjoler derifra på under 2 uker, men de har jo alt for mange fine at jeg klarer ikke og la være. Denne her var plutselig på salg og da måtte jeg bare bestille den! Var den ikke fin vell? Sommerlig og fin. Kan jeg ikke bli invitert til et grillparty så kan jeg ha denne på meg!

Nå har jeg akkurat komt inn dørene! Dagen idag har gått i et. Først var det jobb til 5, så  var det rett på photoshoot. Jeg gleder meg sånn til og få bildene. Jeg ser for meg at det blir mange fine og at resultatet blir utrolig bra. Jeg skal selvfølgelig dele de her på bloggen når jeg får dem! Nå skal jeg bare spise middag, se litt seri og ta kvelden. Jeg skal opp tidelig å kjøre en Celine for hun skal reise til Italia. Heldigvis er det bare for 1 uke hun er borte.

Likte dere den nye kjolen min?
Vi skrives mer imorgen!

 

NEW WHITE BLAZERGod lørdag og god helg! Rett etter jobb igår gikk jeg innom oasen for litt fredagsshopping, noe som aldri slår feil! Jeg har lenge hatt lyst på en hvit blazer som er litt lang for jeg har bare en som er kort.. Jeg syns det er utrolig fint, og vertfall nå som det er sommer. Jeg skulle egentlig kjøpe Lena Blazeren fra bik bok, men de hadde ikke str min også likte jeg ikke stoffet så godt.. Men, H&M redder meg alltid. Jeg gikk rett innforbi og der hang det akkurat slike jeg har lett etter. Det eneste det er med dette er at det ikke er knapp.. Men men, jeg klarer meg nok fint uten!

Nå skal jeg ut og sole meg et par timer før jeg skal på besøk til beste jenta mi Tina som reiser til syden inatt. Så idag må vi et siste hade før hun reiser, sladdre og kose oss i solen. Jeg skal komme til henne rett etter hun er ferdig på jobb. Jeg kan dessverre ikke være der alt for lenge for jeg har så mange planer idag, men så lenge jeg får se hun så gjør det ikke så mye. Hun er snart hjemme igjen heldigvis! 

Hva syns dere om mitt siste innkjøp?
Taningtid er det på meg nå, 1 uka i Zadar for 1 mnd siden og jeg er likbleik.. 

AMAZING START TO THE WEEKEND!

God fredag og god helg dolls! Jeg tror ikke denne fredagen kunne blitt bedre! Solen skinner og det er over 30 grader ute, og jeg har fått 3 nye kjoler i posten! Jeg ble helt i hundre når jeg fikk melding om at kjolene mine var komt i dag morges. Den ene skal jeg spare til neste helg når jeg skal i babyshower, men hvilken vet jeg ikke enda.

Nå skal jeg kose med taco før jeg skal på kaien og drikke litt vin med en god venninne. Som jeg sa, det kan ikke bli en bedre fredag enn dette! Jeg håper alle dere lesere har hatt en flott start på helgen og jeg ønsker dere en flott fredsg videre! Dagens antrekk kommer ut om en stund og da er en av de nye kjolene kommet på! Stay tuned.Bilder av kjolene får dere i et annet innlegg om dere ønsker det.
Vi skrives om en stund <3 

GOT EVERYTHING ON SALE!

Oh, jeg bare elsker salg! Jeg fikk alt dette for 150 kr eller noe, de gir det jo nesten gratis! Men jeg skal ikke klage! Genseren kostet 80, smykke 50 og toppen 30, er ikke det et kupp så vet ikke jeg! Jeg har den rosa genseren i flere farger, men jeg trengte en til i den fargen jeg ikke hadde. Finner jeg meg noe jeg liker må jeg ha dem i nesten alle  fargene slik at jeg har dem. Haha! Dere må gå på salg shopping dere også før alt det fine og str er borte. Jeg fant masse mer, men da var det L og XL det gikk i... 

Nå er vi godt i gang her på festivalen og til langt på natt skal vi holde på. Kjenner allerede at morgendagen blir lang, hard og tung.. Men, det kommer til og være så verdt det!Håper dere likte innkjøpene mine!

BLOGGERS DO IT BETTER!I dag kom min mor og søster innom salongen på besøk med en gave til meg som da var denne toppen. De sa de ikke kunne la være og kjøpe den til meg, noe jeg får-sto når jeg leste det. Jeg måtte le litt når jeg så hva som stod på, men det er jo helt sant, bloggers do it better! Jeg ble storfornøyd med gaven jeg fikk av dem. De fant ikke en bedre dag og kjøpe denne til meg for idag ble det bestemt at det blir festival på meg iår, og da passer denne toppen perfekt! Jeg har allerede festivalantrekket mitt klart og jeg kan ikke vente med å bruke det! Gleee-dd-eeer meg!! Jeg skal selvfølgelig vise det til dere når dagen er der. Men, mer om festival senere!

Nå er det serietid før jeg skal få meg litt skjønnhetssøvn! Jeg håper dere alle har hatt en kjempe fin torsdag. Vi skrives mer imorgen. God natt, sov godt og drøm søtt <3Bloggers do it better!

NEED MORE CASUAL CLOTES..God morgen alle sammen! Denne onsdagen skal bli så fin. Først og fremst er det jobb, men senere idag er det kino date med Tina mi. Vi skal se maleficent, og den ser jo bare alt for bra ut. Hva min mening er om filmen tar vi når vi faktisk har sitt den, men traileren ser utrolig bra ut. Angelina Jolie er jo en utrolig flott dame og ikke minst en utrolig god skuespiller, så filmen må bare være amazing. Gleder meg!

Til slutt vil jeg vise dere en ny genser jeg har kjøpt fra bikbok. Denne kjøpte jeg ilag med de to blomstertoppene som jeg har falt pladask for. Denne genseren er bare helt perfekt til hverdag. Bare piffe den opp med et smykke, høyesko, så er du klar. Jeg skal faktisk ta den på meg idag for det var egentlig derfor jeg kjøpte den, for og ha på jobb. Jeg har kanskje 3-6 normale gensere som er casuale, men de er i strikk.. Så ikke bare er jeg på smykkejakt, jeg trenger også flere normale gensere til hverdag! Men kresne meg som bare vil gå i skjørt, dressjakker og høyesko ender det med at jeg aldri kjøper meg slike gensere.. Må bli flinkere til det!

Vi skrives mer senere ikveld etter jobb og etter kinoen.
Hva skal dere idag dolls? 

FLOWER TOP

`

Da kan jeg endelig si god helg! Nå kan jeg snart åpne cideren å drikke med jentene mine. Så kjekt vi skal få det ikveld. Jeg ser frem til en kveld med mye prating, latter, mimring og kos. Kamera skal også være med og forhåpentligvis husker jeg å knipse noen bilder til dere. Noe jeg som regel alltid glemmer når jeg er ute .. Jaja, for prøve og være litt flink idag!

Rett etter jobb måtte jeg en kjapp tur innom oasen og ha litt terapi shopping, noe som alltid hjelper på humøret. Jeg fikk med meg 3 plagg fra bik bok for bare 200kr, kupp! En av tingene var denne søte blomster toppen her. Jeg måtte bare ha den når jeg så den. Det var 2 for 1, så en helt lik bare i svart fikk også bli med meg hjem. Men den kan jeg vise dere i et senere innlegg. Den er allerede kommet på for kveldens festligheter, så dere får se den i dagen antrekk som blir postet senere eller imorgen.

 Nå venter jentene på meg, så vi skrives mer senere! 
Hva skal dere denne lørdags kvelden?BABYBLUE SKIRTDa er det nesten helg, men meste parten av dere har vell helg allerede, så god helg! Skal dere noe kjekt denne fredagen? Jeg skulle egentlig rett hjem fra jobb, men så ble det en liten kaffe date med Celine før dagens plikter skal gjøres. Heidi kommer ikke før halv 8 og hjelper til, så da fikk jeg tid til litt andre ting også. Kan ikke bare rydde og vaske når det er fredag, må ha litt kos også. Om et par timer komme dagens antrekk ut og da tror jeg dette skjørtet kommer på. Været er jo helt fantastisk og da kan man ikke gå i bokse som jeg gjorde på jobb idag. Som dere vet er jeg mer enn skjørt/kjole jente, så har jeg mulighet til å gå i skjørt, gjør jeg det! Jeg er helt forelsket i den nydeligt blåfargen, den er bare så fin. Gleder meg til og bruke dette masse i sommer, det er jo så fint til solbrune bein!Likte dere det? Vi blogges mer senere.

PEPLUM FLOWER TOP

Nei nå må jeg ha shoppestopp til jeg skal til Zadar. Kan ikke bruke opp alle pengene mine før jeg skal shoppe som en gal der nede, men Igår klarte jeg ikke dy meg. Se på denne fine nye sommertoppen min. Var den ikke fin? Jeg har allerede tatt den på meg idag, så senere kommer den på i dagens antrekk. Blomster er jo skikkelig inn denne sesongen og siden mote er noe jeg brenner for må man jo følge den moten som passer meg. Jeg kjøpe også et nytt plain skjørt på bik bik Igår, men det kan jeg vise en annen dag. Nå er jeg endelig ferdig på jobb og jeg skal rett bort til Celine. Endelig er hun kommet hjem. Det skal bli så utrolig herlig og se henne igjen og ikke minst gi henne en kjempe stor klem!!


blogges senere når dagens antrekk blir postet. Hva skal dere gjøre denne onsdagen?

NEW BIKINI FOR A NEW SUMMERNy sommersesongen betyr ny bikini! Se på denne lekkre bikinien jeg kjøpte meg i Bergen. Jeg bare digger det kule mønsteret, de sterke fargene og ikke minst de kule detaljene med pynten. Var den ikke pen vell? Jeg gleder meg til og bruke den i Zadar for første gang og selvfølgelig vise den på til dere. Jeg ser bare mer og mer frem til og reise nå. Skal bli så godt og komme seg bort en ukes tid til sol og varme.

Har dere kjøpt ny bikini til sommeren? Vi blogges mer senere!

ORANGE TOP FOR THE SUMMERGod kveld fininger. Da tenkte jeg og vise dere en ene tingen jeg kjøpte i Bergen. Jeg handlet ikke så mye dessverre, men et par ting fikk bli med meg hjem. Jeg kjøpte en lekker bikini jeg skal vise dere iløpe av de neste dagene. Men først, skal jeg vise min nye sommertopp. Denne syns jeg var utrolig søt og for en fin farge. Jeg syns det var så søtt bak på ryggen med at det var så åpent. Å vise litt mer rygg om sommeren er bare kjempe fint, derfor er denne toppen helt super til sommersessongen. Denne kommer nok på i løpe av de neste dagene og da skal jeg selvfølgelig vise den på til dere. Jeg gleder meg ennå mer til og bruke den etter jeg har vært i Zadar. for da er jeg så solbrun og fin.

Jeg har jeg akkurat kost meg med masse gode kaker med familien min. Min lillebror blir 11 snart, så da må vi selvfølgelig ta en liten feiring! Nå har jeg lagt meg godt til rette under dynen med lille Lykke igjen og nå skal PLL settes på. Jeg har bare ligget her etter jeg kom hjem fra Bergen. Jeg trenger og bare slappe av resten av dagen etter en lang dag igår. Trenger det iblant også. Herlig og avslappende søndag.


Hva syns dere om den nye toppen? Hva har dere gjort på idag?

Nyt resten av søndagen. 

MY FIRST MAKEUPBAG FROM LULU'SDa kan jeg endelig si god helg! Nå er jeg ferdig med ukas siste jobb dag og nå kan helgen starte. Igår fikk jeg min første sminkeveske fra Lulu's og jeg elsker den allerede. Jeg har sitt på de kjempe lenge og tenkt at jeg må skaffe meg en, men så langt har jeg ikke komt. Men endelig har jeg en også! Den er så fin og rommer en del noe som er bra for jeg har en del sminke som skal oppi. Jeg tror jeg ønsker meg en litt mindre versjon også for da kan jeg ha den med meg om jeg skal ut eller bare på jobb for tutchup. Men hvilken vil jeg ha nå da..

Nå skal jeg snart kose meg med taco som min mor har laget siden jeg reiser vekk imorgen før jeg begynner og pakker. Jeg som pleier å pakke lenge før har enda ikke begynt. Heldigvis har jeg laget en liste så jeg trenger bare og hive alt oppi bægen. Enkelt og greit. Skal jo bare være der 1 dag, men kjenner jeg meg selv rett pakker jeg for flere dager.. Kan aldri ha for mye med deg når skal ut og reise!

Har dere Lulu's sminkeveske? I såfall hvilken? Vi blogges mer senere.
Hva har dere gjort så langt idag? Skal dere noe kjekt resten av kvelden?

BASIC BURGUNDY SKIRT

God kveld. Nå tenkte jeg at det var på tide med en liten oppdatering! Har dere nøtet fridagen for fult? Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har gjort spesielt mye. Tror jeg drakk litt for mange champanje glass hos farmor og de igår, så jeg har hatt vondt i hode i hele dag..  I det siste har jeg fått helt dilla på skjørt så for noen dager siden kjøpte jeg dette. Jeg kjøpte også et helt likt et i neon rosa som er utrolig stilig nå til sommeren. Jeg tror dette begunderrøde passer bedre mot høsten, men jeg elsker så godt fargen. Jeg håper jeg finner meg et skikkelig sommerslig blomsterskjørt nå til helgen når jeg er i Bergen. Krysser fingrene.Nå skal jeg ut på tur, vi blogges mer senere.
Hva har dere gjort idag? 

WHITE SPARKLY DRESSFor en herlig morgen! Jeg og Lykke har dratt oss i sengen så lenge vi kunne idag. Jeg begynner ikke på jobb før 11, så da ble det morgenkos med Lykke mi. Siden jeg er på jobb hele dagen skal jeg bare rett hjem etter jobb og begynne på ukens andre ryddeprosjekt. Da er det skoromme\roterommet som skal få en liten oppryddning. Når alt er klar lover jeg å ta masse bilder til dere av walkin closete og der alle skoene mine er. Vil dere det?

Da må jeg på salongen, men først må jeg fortelle en liten historie rundt den nye fine hvite kjolen min! Denne har jeg hatt lyst på sikkert over 1 år, men nelly har ikke fått den inn igjen... Jeg har følgt str min og håper på at en dag skal den komme inn igjen. Men det har aldri skjedd.. Så her om dagen så jeg at min kjære bestevenninne Tina skulle selge sin, og da fikk jeg nesten panikk for den skulle JEG ha! Jeg var livredd for at hun allerede hadde solgt den til noen, men neida. Hennes kjære bestevenninne hadde førsterett! Woho!! Nå har jeg enda en ny kjole, men kjoler får man aldri nok av eller sko. Alle jenter burde ha masse kjole og vertfall enda mer sko!! 

Skal dere noe kjekt idag? Ha en kjempe fin dag så lenge, vi blogges mer senere.
Hva syns dere om den nye kjolen min? 

FLOWER PRINT DRESSWii, jeg fant kjolen jeg hadde så lyst på! Den er bare helt perfekt til sommeren. Denne skal jeg bruke ofte når sommerenværet er her for fult! Blomster mønster er kjempe inn denne sesongen, så det skal jeg kjøpe meg masse av i alt fra jakker, topper, kjoler, ALT! Det er jo bare så fint, er dere ikke enige? Denne kjolen er kjøpt på bik bok til bare 399!

Jeg har akkurat kost meg med en knall god taco middag og nå jeg ser på mean girls mens jeg oppdaterer dere. Jeg har handlet inn lørdagssnop, gulerøter og dipp til senere ikveld. Da skal jeg se pirates of the caribbean som går på tv og bare slappe helt av. Dette blir en herlig kveld. Siden jeg har hatt jobbhelg denne helgen og jobber 6 dager neste uke også er det bare herlig og slappe når helgen endelig er her. Jeg og Lykke skal kose oss under teppet her i hele kveld!
 


Håper dere likte den nye kjolen min!
Hva skal dere bruke lørdagskvelden deres på? 

DOG IN PINK THIS WINTER

Igår på jobb fikk jeg en hyggelig overaskelse. Min farmor kom innom med denne søte rosa vinterjakken til lille Lykke. Snille farmoren min! Når jeg kom hjem måtte jeg teste den på med en gang og det passet perfekt. Lykke kommer til og se så søt ut i vinter i den nye jakken sin. Jeg syns det var så pent med de brune knappene som passet pelsen hennnes utrolig bra, også kledde jo Lykke utrolig godt rosa! Og den lille sommerfugl detaljen, utrolig søtt. Med en gang hun fikk den på igår la hun seg rett til og sove, så den var nok utrolig varm og god!

Nå er det onsdag og siste jobb dag før det er fri dag imorgen. Det skal bli herlig! I dag jobber jeg helt til kl 6, så det blir ikke noe mer oppdatering før jeg kommer hjem. Håper alle dere fininger får en flott onsdag. Vi blogges mer senere!

Var hun ikke utrolig søt i den nye genseren sin?

SUMMER DRESST
Jeg bare elsker den nye kjolen min. Jeg har siklet etter den i lang tid for den ble utsolgt ganske fort, men når jeg så den var komt inn igjen kjappet jeg meg og bestille den og angrer ikke et sekund. Gleder meg til og ta den i bruk. Kanskje det allerede blir på onsdag den kommer på? Da er jeg invitert ut på fest hos en god venninne og det gleder jeg meg til! Er jo fri dagen etterpå pga det er 1 mai, så da blir det party!Hva syns dere om den nye sommer kjolen min? Ha en fin søndag videre, vi blogges mer senere.

NEW PAIR OF SHOES

Oh gud som jeg elsker sko, jeg kan bare rett og slett ikke få nok! Jeg fikk disse i posten igår og da måtte jeg selvfølgelig hente dem med en gang. De passet foten min helt perfekt, og de var faktisk utrolig gode å gå i. Disse blir nok en av de parene jeg kommer til og bruke masse i sommer. Gleder meg allerede til og ta dem i bruk. Disse kjøpte jeg på nelly sitt salg til bare 199. Kupp, kupp, kupp er det enste jeg kan si om den saken.

Fra sko snakk til det andre. Jeg storkoste meg med Natacha på cafe MM igår. Vi satt der i flere timer og snakket og lo som bare det. Timene bare føk fra oss! Jeg avsluttet kvelden med paradise hotel date oppe hos Lena. For en fin dag! Nå er det allerede onsdag og om en stund er det jobb. Jeg skal være der til kl 6 ikveld, så jeg skal bare rett hjem til Lykke etterpå. Kan tenke meg det blir mest avslappning på meg ikveld. Dagen er jo nesten over når jeg er ferdig på jobb, så de siste timene av dagen skal jeg tilbringe med favoritt jenta mi!

 

Håper dere likte de nye skoene mine!
Ha en flott onsdag. Hva skal dere gjøre idag?

MARIE SWEATERSe på de søte genserene jeg kjøpte meg igår på gina. Nå mangler jeg bare den ene fargen, så har jeg den samme genseren i 3 forskjellige farger. Jeg som bare skulle kjøpe 1 kom ut med 2.. Men, det var bare pga den blå kostet bare 75 kr! Det er jo rett og slett et kupp! Jeg likte utrolig godt fargene på begge genserene, de passer så utrolig godt til sommeren. Kan bruke disse genserene til hverdags til bukse eller skjørt eller shorts om sommeren. Gleder meg allerede til og bruke den lilla idag! Uheldigvis regner det som bare det, så for ikke vise den i dagens antrekk. Men skal vise den på så fort jeg kan!


Nå er det snart salongtid og der skal jeg være til 5 idag. Rett etter jobb skal jeg møte min spanske chicka på kaien og prate litt. Kose oss med en varm kopp kaffe i drittværet! Vi kommer nok til og være der i flere timer. Tiden går jo så fort når man har det gøy! Gleder meg kjempe masse til og se Natacha igjen, føler det er alt for lenge siden sist. Jeg har også en date med min mor ikveld, vi skal se grey's anatomy som vi gjør hver tirsdag for tiden. Så dette blir en bra tirsdag!Hva syns dere om de nye genserene mine? Var de ikke fine? 

PLAIN BLACK SKIRT

Da var jeg kommet hjem fra jobb og etter en lang arbeidsdag på salongen. Jeg skal snart spise en kjempe god kylling middag før jeg skal opp til Lena. Vi skal bare slappe av, prate masse og selvfølgelig få med oss paradise hotel! Dette blir en bra torsdags kveld. Skal dere fininger noe kjekt ikveld?

I går kjøpte jeg dette skjørtet som jeg vil  vise til dere. Jeg har jo et lignende, men det har sømmer framme som ikke jeg er helt glad i. Så derfor måtte jeg kjøpe meg et helt plain svart skjørt. Det passer jo til alt! Det kostet bare 49 kr på h&m, tror jeg må dra tilbake og handle flere i andre farger! Jeg så de hadde i mørkeblå og begunder, så de må jeg få med meg hjem og ha i klesskapet mitt, får aldri nok av skjørt.

 

Hva syns dere om det nye skjørtet mitt?
Ha en fin torsdags kveld, så blogges vi mer imorgen. 

PURPLE PEPLUM TOPGod fredags morgen kjære lesere. Hvordan har dere det? I går etter jobb var jeg utrolig trøtt og sliten, så jeg tok meg en liten dag fri. Håper ikke det gjorde så mye. Jeg slappet bare av med kjæresten og vi tok oss en tidelig kveld etter at vi fikk med oss paradise hotel. Nå er jeg klar for en ny dag på jobb. Men før jeg skal der vil jeg vise dere den nye toppen min. For en utrolig søt topp. Jeg gleder meg til den kommer på for første gang. Elsker bare denne pastell lilla fargen! Og peplum slår jo aldri feil det heller! Dette vil jeg kalle et kupp. Denne kjøpte jeg på gina tricot og den fantes også i en kjempe fin rosa farge. Men jeg ble bare helt forelsket i denne lillafargen så derfor var det den som fikk være med meg hjem. Hva syns dere om den nye toppen min, var den ikke søt vell?Vi blogges mer senere etter jobb!

GRÅTT RUGLETE SKJØRTDa skal jeg snart på salongen og der skal jeg være til kl 6 idag. Så siden jeg er borte nesten hele dagen har jeg tatt antrekks bilder til dere, så de kommer senere idag! Jeg skal til kjæresten etter jobb, må bare innom og lufte Kero en liten stund. Kjenner det skal bli godt og se kjæresten min igjen. Føler jeg ikke har sitt han på hundre år! Så ikveld blir det sikkert bare til at vi slapper av og koser oss.

Men, før jeg kjører til jobb vil jeg bare vise mitt nyeste vår innkjøp. Dette skjørtet gleder jeg meg til og bruke når det blir litt varmere i været. Kan allerede se det for meg. Grått og pastell - det kan ikke gå galt! Nå mangler jeg bare noen gråe høyesko til eller en grå veske? Eller sko og veske? Jeg har jo lyst på alt i alle forskjellige farger og former, er vell kanskje derfor jeg ikke har plass i garderoben min til alt?


Nei, nå er det tid for jobb. Ha en fin onsdag alle sammen.
Skal dere noe kjekt idag? 

PINK SWEATER FOR THE SPRING

God morgen alle sammen. Hva skal dere denne tirsdagen? Jeg skal tilbringe dagen på salongen også skal jeg kose meg med Celine mi før hun reiser til Indonesia imorgen .. Vi skal ut og spise med en annen venninne og bare kose oss en siste gang på noen mnd.. Så siden jeg er vekke hele dagen vil jeg vise dere enda et nytt klesplagg jeg har fått av min mor. Den falt veldig i smak! Selvfølgelig er det rosa, jeg har kanskjefått litt dilla på rosa som dere kanskje har merket? Denne genseren er perfekt når det blir litt varmere i været! Jeg skal prøve og få den på i morgendagens antrekk og håpe på at været er med meg slik at jeg kan vise det til dere.

Da får dere ha en fin tirsdag så blogges vi mer senere.
Hva syns dere om den nye genseren min?

PUDDER ROSA JAKKEGod morgen alle sammen. Da skal jeg på salongen om ikke så alt for lenge og tilbringe et par timer der. Jeg ville bare innom og vise dere den nye jakken min først siden jeg ikke er hjemme før ikveld.

Bare se på den fine jakken min! Jeg fikk den av min mor til bursdagen min og jeg ble så glad! Blazere kan jeg bare ikke få nok av. Dere har vell skjønt det at det er blazere det går i hos meg. Fargen er også helt  nydelig. Pudderrosa! Jeg kan ikke vente til og bruke jakken når det blir litt varmere ute og sommer. Et skjørt og denne blazeren, perfekt! Men, så lenge kan jeg ikke vennte så, jakken er allerede på i dagens antrekk som blir publisert etter jobb en gang. Håper dere likte den nye jakken min.
Da er det jobbtid på meg. Ha en fin start på den nye uken kjære lesere, vi blogges snart igjen.

PINK BANDAGE SKIRTNei og nei, se hva jeg fikk av bestevenninnen min!? Et flott rosa bandasjeskjørt! Jeg kan ikke tro at hun gidde meg dette nydelige skjørtet. Dette kommer til og bli flittig brukt nå som våren nærmer seg. Dette er allerde et av mine favoritt plag! For en god bestevenninne jeg har. Er dere ikke enig? Jeg må jo skryte litt av henne når hun er så god og snill mot meg. Kanskje skjørtet allerde kommer på i familieselskkapet mitt på søndag? Det tror jeg er en stor mulighet for at det gjør. Håper bare været er fint slik at jeg kan vise det på til dere! 

Gotta love pink !!

MINT GREEN SWEATERDenne morgenen startet med den nyeste episoden av pretty little liars. Jeg kan ikke få sitt de nyeste episodene fort nok når det er så spennende. Håper det ikke bare er meg som er PLL avhengig! Nå er jeg sminket og klar for en ny dag på jobb.Rett etter jobb idag skal jeg treffe en venninne på cafe MM før jeg skal overnatte hos kjæresten min. Nå må jeg komme meg til jobb, men først vil jeg vise dere mitt nyeste kupp! 

Denne kjempe fine og herlige genseren her fikk jeg får bare 50 kr. Alt mann finner når man har sin kjære mor med seg. Hun er ekspert på å handle på salg, så da finner jeg meg alltid noe fint. Det er jo helt sykt hvor billige, men fine ting vi kan finne om vi bare leter. Jeg elsker denne fargen her og den passer perfekt nå som våren nærmer seg. Denne passer perfekt til både bukse eller kanskje et skjørt? Jeg gleder meg hvertfall til å sette sammen forskjellige antrekk med denne genseren. 

 


Gleder meg til og vise dere genseren i et antrekk!
Vi blogges mer imorgen alle sammen, ha en flott onsdag. 

BLACK BIRTHDAY DRESS

Jeg er bare helt forelsket i denne kjolen. Bare se hvor flott den er. Denne kjolen har jeg bestilt bare for bursdagen min som er under en mnd til, en god grunn for og bestille ny kjole. Nå kommer jeg til og glittre som bare det på bursdagen min. Mangler bare bursdags kronen min. Tenk om bare noen uker er jeg 20 år! Jeg kan ikke tro hvor fort tiden går, det er jo ikke så lenge siden jeg ble 18. Kjolen er da selvfølgelig fra nelly og koster 499kr. Jeg syns det er verdt alle pengene!

Da blogges vi kanskje mer etter jobb. Idag er jeg på salongen til 7, så vi for se hvor opplagt jeg er etterpå.

Hva syns dere om bursdagskjolen min?
Er det flere av dere som har bursdag snart?

FOR ET KUPP!Endelig kan jeg oppdatere dere! Jeg hopper av glede pga pcen min fungerer igjen! Helt siden fredag har bare skjermen vært helt svart når jeg har skrudd den på. Men idag hadde jeg et lite håp om at den kanskje skulle fungere igjen og det gjorde den! At den fungerer igjen kan ha så mye å si på mitt humør er helt sykt. Kan ikke si jeg har vært så glad de siste dagene pga dette, men nå smiler jeg fra øre til øre!

Uansett, jeg vil vise dere den nye kjolen min fra nelly. Ikke bare er kjolen fin, men den kostet utrolig bare 59 kr! Er ikke det bare helt fantastisk? Jeg har sitt på denne kjolen siden den kom ut, jeg har bare aldri fått meg til å bestille den. Men når jeg så den kostet så lite, måtte jeg bare slå til. Dette er kanskje årets beste kupp! Den er kanskje litt mer sommerslig, så jeg må nok vente til det blir litt mer vår og sommer til og ta den i bruk. I dag kom snøen også, så mitt håp om at våren snart kommer kan jeg bare gi opp..

Nå baker jeg, min mor og lillebror pizzaboller. Etter på er det PLL på pcskjermen!
Vi blogges mer imorgen alle sammen. Hva skal dere denne mandags kvelden?

NEW SHOESDere lurer vell på hvor jeg har gjort av meg de siste dagene? Jo det skal jeg si dere - jeg har jobbet hver dag, vært med kjæresten, ut å spist med Karoline, feiret med jobben at en kolega besto svenneprøven, bowlet og listen fortsetter. Det er først nå jeg har virkelig tid til og lage et kvalitetsinnlegg til dere. Har savnet å sitte bak pcskjermen og blogge til dere fantastiske lesere. Jeg skal prøve og priotere bloggen litt mer, men jeg er alt for bussy bussy til og sitte bak denne skjermen desverre.. Slik er det når livet kommer i veien for bloggen.. Kommer til å bli mye bedre når det blir lysere tider, lover dere! Da kan jeg ta antrekks bilder nesten hver dag før jobb. Nå er det både mørkt når jeg kjører til jobb og når jeg skal hjem.. Er ikke så glad i denne mørketiden kjenner jeg.

Nå kaller frisørsalongen atter en gang. Rett etter jobb skal jeg til min kjære søster og ha kvalitestid med henne. Kommer til og bli en herlig fredagskveld. Vi skal spise god tacosalat, snakke og sikkert se en film. Er en kjempe god stund siden det bare har vært meg og henne, så dette gleder jeg meg til. Timene på jobb kan nesten ikke gå fort nok. Men før jeg går på jobb vil jeg vise dere de nye skoene mine fra nelly. Jeg har allerede prøvd dem på å jeg ELSKER dem. Se så lekkre, høye og fine de er! Tror jeg har et nytt favoritt par i samlingen min! Jett om at disse kommer på i det neste antrekket her på bloggen.Til slutt vil jeg også ønske dere en flott fredag alle sammen. Har dere noen kjekke planer for kvelden?

MY FIRST GREEN GATE CUPJeg har en stund nå ønsket meg green gate og endelig fikk det jeg. Fikk bare en kopp, men det gjorde meg ingenting. Jeg bestemte meg ikke ut et mønster, men jeg likte dette utrolig godt. Så nå trenger jeg bare en del kopper til i dette mønsteret! Å kanskje et par andre ting? Det er så masse fine ting i dette merket at jeg vil ha noen til sommer og noen til jul. Heldigvis har jeg bursdag om bare 2 mnd, så det er allerede skrevet opp på ønskelisten min. Jeg syns denne koppen var utrolig søt! Eller hva sier dere? Fikk noen andre kopper til jul også som var kjempe søte, men de kan jeg vise en annen dag!

Nå skal jeg avgåre til kjæresten og kose meg med han resten av kvelden. Rett etter jobb imorgen skal jeg spise hos mine svigerforeldre, så jeg håper jeg får blogget imorgen kveld når jeg kommer hjem. Hvis ikke, så snakkes vi på lørdags morgen!

Da ønsker jeg dere en kjempe fin kveld videre!

BLACK FUR COATHei hei dere. Har dere hatt en fin 1.juledag så langt? Min dag har vært veldig avslappende til nå. Jeg og Lykke lå lenge i sengen og bare slappet av før vi orket og stå opp. Vi har kost oss med rester av pinnekjøtt, harry potter på tv og familiekos i hele dag. Nå er planen og gå igjennom klærne mine og sortere litt mens the hills går på pc skjermen. Må jo gjøre plass til de nye klærne mine som kommer. Nå begynner jo Januar salget og det betyr SHOPPING. Kan ikke risikere og ikke ha plass i tilfelle jeg tar helt av. Heldigvis så skal jeg begynne ordntligt på walk in closete mitt nå etter nyttår, så snart har jeg alt for god plass til både klær og sko!

Men, det jeg egentlig ville vise dere var denne nye jakken min. Jeg har vært på utkikk etter den i flere månder, men den har vært utsolgt eller bare vært i grått.. Åsså fikk jeg den til jul!! Jeg ble kjempe glad når jeg så hva jeg fikk i den ene pakken av min mor og far. Kanskje den kommer på i morgendagens antrekk så jeg kan vise dere den bedre? Den er kjempe myk og er kjempe fin på. Bare elsker den! Jeg har ønsket meg en svart pels jakke i en evighet nå, og endelig eier jeg en! Tusen tusen takk mor og far, liker virkelig den nye jakken min.


 


Da må jeg vell sette i gang med ryddeprosjektet mitt.
Hva har dere gjort idag så langt? Ha en fin dag videre!

BIK BOK KUPP!

Da kan jeg også endelig si, god helg! Jeg er nesten akkurat kommet hjem fra en liten shopping rune med min kjære kolega og venninne. Jeg sa jo til dere jeg skulle innom bik bok idag, og se hva jeg fant. Rett og slett et kupp ble det. Siden det var 40% betalte jeg bare for smykket og fikk skjørtet med på kjøpet. Hvor flott er ikke det? Om dere ikke har hatt turen innom må dere gjøre det før alt det fine blir tatt. Så nå har jeg handlet antrekket til julebordet som jeg skal ha med jobben min om noen uker. Nå mangler jeg bare en fin svart topp til. Så tommel opp for det! 

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med en kjekkas. Siden jeg har vært på jobb idag er det herlig og bare slappe av når kvelden kommer. Mine foreldre skal ha gjester så jeg har ikke fått i meg middag enda, så mac donels blir det på meg ikveld. En riktig god lørdag vil jeg si dette er. Nye innkjøp, fast food og slappe av i armkroken til en du er glad i, bedre enn det blir det ikke.

Likte dere de nye innkjøpene mine? Har dere også gjort et kupp hos bik bok igår eller idag?
Ha en flott lørdagskveld kjære lesere! 

BLACK NEW INJeg vil føst si dere, GOD HELG alle sammen! Håper dere alle fikk en kjempe fin start på helga igår. Jeg startet helgen med filmkveld med familien. Det var kjempe koselig! Min søster kom til oss på besøk og da må jeg jo tilbringe litt søster tid med henne. Nå er jeg nesten akkurat kommet hjem fra shopping med min mor. For en kjempe fin start på lørdagen. Syns dere ikke? Jeg kom hjem med to ting som min mor spanderte på meg. Er hun ikke snill? Verdens beste mor.

Ha en kjempe fin lørdag videre alle sammen.
Har dere noen kjekke planer for kvelden? 

NEW IN

God fredagskveld alle sammen. Har dere hatt noen fine dager? Jeg har vært forsvunnet de siste dagene, men jeg har vært så opptatt at jeg har ikke hatt tid til blogging.. I tilegg til at jeg er blitt veldig forkjølt har bare dagene gått i et! På tirsdag var jeg og shoppet med to venninner som jeg gikk på frisør sammen med. Da fikk jeg med meg denne jakken og smykket med meg hjem. Jeg som egentlig ikke skulle handle noe etter London. Men jeg klarte ikke og holde meg .. Jeg har hatt lyst på det smykke i evigheter og nå er det mitt! Elsker egentlig både jakken og smykket så anger ikke på at jeg kjøpte det. Ellers har jeg bare vært med en annen venninne som heter Natacha også har jeg vært med kjæresten.

Nå er jeg hjemme og venter bare på at tacoen skal bli servert på bordet. Flere enn meg som skal ha taco denne fredagen? Kjenner det er herlig og være hjemme i noen timer med familien min. Senere ikveld skal jeg møte en venninne på kaien og bare kose oss. En riktig fin fredag tror jeg det blir! Håper dere også får en kjempe fin fredagskveld med det dere skal gjøre!

Vi blogges mer senere!

SHOES HELPS ON YOUR MOOD WHEN YOUR SICKHuffa meg for en dag det ble igår. Jett en gang hvem som ble smittet med spysyken og lå og spydde i hele gårkveld?.. MEG! Jeg som ikke har hatt det på flere år. Det er helt grusomt så håper ingen av dere lesere ender opp med det. Jeg lå i hele går kveld og litt inatt med det, så ble ikke noe jobb på meg idag. Jeg har ikke spydd på noen timer, men har ikke akkurat drikket eller spist noe siden igår, så det er vell ikke noe mer som kan komme opp enda. Jeg er enda veldig kvalm og håper bare det gir seg iløpe av dagen. Jeg hater og være syk og hater hvertfall spysyken.. Har bare ligget i sengen i hele dag og det er planen for resten av dagen også.. 

Det som fikk humøret mitt litt opp idag var at skoene mine fra nelly er kommet! Er de ikke fine? De kostet bare 130 kr og da måtte jeg slå til! Min mor hentet de i posten for meg siden jeg bare lå her og er syk. Jeg er ikke sikker på hvor mange nellysko jeg har nå, men det er en del! Jeg bare elsker nelly og jeg gleder meg allerede til og bestille mer der ifra. Akkurat nå er alt jeg vil ha utsolgt eller ikke i min str så håper de får de inn snart får jeg vil ha flere nelly pakker i posten! Fikk også med det siste nellybladet som jeg skal se i senere når formen er bedre, det er det sikker masse inspirasjon og masse annet kjekt lesestoff!Da skal jeg fortsette å ligge i sengen og syns synd på meg selv..
Ha en fin dag alle sammen, så blogges vi når formen er bedre!
Ønsk meg god bedring. 

MITT FØRSTE SPEILREFLEKSKAMERA!

Da er det endelig mitt! Jeg har sikkert snakket om og kjøpe meg et slikt kamera evig lenge og endelig har jeg kjøpt det. Jeg og min mor var og handlet det i forgårs. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg kjente det i lommeboken, men det var vært det. Jeg har ikke fått prøvd det skikkelig enda, men herregud får en kvalitet! Nå blir det en glede og blogge fremover! Så dette blir det siste blogginnlegget med det gamle kamera. Det kommer også noen nye kategorier og matkategorien skal alle oppskriftene slettes og komme på ny med bedre bilder! Gled dere.

Dessverre går dagene i et med jobb og andre ting så jeg er ikke hjemme om kveldene før 10 .. Så det er derfor det ikke blir så masse blogging. Det skal bli bedre nå med det nye kamera!

Gjerne kom med tips og innstillinger, tar imot all hjelpe jeg kan få!
Er tilbake imorgen kveld!

BLACK JACKET FOR THE WINTERHar dere hatt en fin morgen så langt? Jeg ligger enda i sengen, ble ikke noe jobb på meg idag desverre. Formen min er ikke god i det hele tatt for og si det slik.. Håper at jeg blir bedre i løpe av dagen. Jeg er døds lei allerede av og ligge i sengen, så håper jeg er god nok snart til at jeg hvertfall kan komme meg utav sengen. 

Til jeg er kommet på bedrings vei og orker og stelle meg, så vil jeg dele min nye høst\vinter jakke med dere. Det eneste jeg nesten har av jakker er kåper så denne høsten var det på tide med en ny. Jeg har hatt en den andre svarte kåpen min siden ungdomsskolen sikkert, så det var på tide med en ny i skapet. Har enda ikke brukt den, men den skal i bruk ganske snart! 

Da blogges vi senere når formen er bedre!

PLATFORM SNEAKERS WITH PERALS

Endelig er tordenværet borte og da kan jeg endelig bruke pcen. Det tornet og regnet i HELE går! Jeg syns tordenvær er kjempefint og se på, men jeg kan ærlig si jeg ikke er så glad i det. Jeg la ut en video på insta av litt av tordenværet som dere kan se @kaisaeb.

Det tok ca 3 uker til jeg fikk disse skoene mine, men det var så vært det. Se på disse nydlighetene! Endelig har jeg noen litt finere sko til å bruke på jobb. Jeg syns nesten skoene var finere i virkeligheten enn hva de var på bildene. Nesten så jeg bestiller meg disse i hvitt også siden jeg likte dem så godt. Jeg liker jo egentlig ikke og gå i lavesko, det er vell derfor jeg har nesten over 50 par høyhælte sko. Men når jeg er frisør og må så og si stå hele dagen på jobb, funker det ikke med høyesko.. Så jeg måtte nesten investere i noen lavesko som jeg virkelig liker, så dette var et godt kjøpt syns jeg.


 

Da skal jeg på jobb, vi blogges når jeg er ferdig! 
Har dere noen planer for lørdagsmorgenen? 

BLACK AND WHITE STRIPESJeg må virkelig begynne og bli en bedre blogger. Jeg føler jeg bare forsvinner hele tiden.. Jeg setter jo så pris på dere lesere at jeg vet jeg må ta meg selv i nakken. Jeg håper blogg lysten kommer mer når jeg finner meg et nytt kamera. Jeg er på jakt etter mitt første speilrefleks kamera. Kom gjerne med tips om merke og egentlig hva som helst, får jeg har null peiling!

Jeg ville bare innom og vise dere denne genseren jeg fikk av min mor. I forgårs fikk jeg bare en melding av henne der det sto: Jeg har en overaskelse til deg! Hun visste at denne genseren her var på ønskelisten min så jeg ble kjempe glad når jeg fant ut at jeg hadde fått klær av henne. Er en ting til jeg har fått, men det viser jeg en annen dag. For en snill mor jeg har! Er dere ikke enig?

Da tar jeg kvelden. God natt alle sammen!

ANNEMONA STONE LS BLOUSEPå fredag sjedde det noe som gjorde at jeg måtte bare ta noen dager fri fra bloggen. Jeg er enda ikke helt i blogg modus, men håper det kommer seg snart! Siden jeg ikke var i så godt humør på fredag så fikk jeg denne fine genseren her av min mor. Alt hun gjør for at jeg skal være glad. Verdens beste mor! Jeg ble hvertfall kjempe glad for denne nydlige genseren her. Denne blir nok min nye høstfavoritt. Til dere som lurer så er den fra vero moda. På nette så har de den ikke i grå, men jeg syns faktisk den var finest i denne fargen her. Elsker at den har så masse dilldall på seg, helt meg! Skal selvfølgelig vise det første antrekket med denne genseren.

Hva syns dere?

FÅ KONTROLL PÅ HVERDAGEN!


Endelig har jeg fått almanakken min i posten. Nå blir det mer kontroll på hverdagen om hva som skjer og hva som kommer til og skje. Har aldri bestilt fra personligalmanakk.com før, men er jo så greit for da kan du lage en som bare er din, en som ingen andre har! Jeg er kjempe fornøyd med hvordan min ble. Jeg valgte og ikke ha en så stor en for jeg vil ha plass i vesken min til den hele tiden, så medium var en perfekt størrelse for meg. Jeg glemte den uheldigvis hjemme så fra mandag av skal den være med meg overalt. Gleder meg til og få den skikkelig i bruk.

Har du en personlig almanakk?

BURGUNDY JACKET

Da er jeg her igjen kjære lesere. Trodde ikke jeg skulle være vekke i et par dager, men slik ble det bare desverre.. Men skal prøve og være flinkere i helga! Dere må se denne fine jakken som min mor har handlet til meg. Alt hun finner på salg. Denne var bare helt perfekt nå som høsten kommer. Fargen passer perfekt siden begunderrød er en av høstens farger. Jeg likte den hvertfall kjempe godt. Hva sier dere? 

Da nærmer det seg leggetid for meg.
God natt alle sammen! 

CANDY LACE PEPLUM DRESS

Den nye kjolen er kommet i posten! Elsker den allerede. Kanskje den skal brukes i helga? Er ikke sikker på om vi skal ut enda. Jeg er jo plaget med vondt i visdomsjekselen, men tannlegen sa det ikke var betennelse. Takk Gud for det! Håper bare det ikke blir værre.. Vil ut imorgen og jazze meg jeg og!

Akkurat nå sitter jeg her med Lena og senere skal jeg til kjæresten og sove over der. Har jo jobb imorgen tidelig, men vil ligge i armkroken hans siden tannen er vond.. Når mann er "syk" er det godt og ha kjæresten sin! Vi skal nok bare slappe av ikveld siden jeg må opp tideligt imorgen..

Hva skal dere denne fredagskvelden?

SLÅR TIL MED ET LITE KUPP!Da har jeg slått til med et lite kupp! God start på helgen syns nå jeg. Det er 20% på alle varer i merke Club L på nelly til Mandag, så nå må dere slå til dere også. Jeg har hatt lyst på denne kjolen en god stund, og endelig er den min. Gleder meg sinnsykt til den kommer i posten. Elsker og handle nye kjoler, og hvertfall nelly kjoler! De har så mange flotte kjoler. Jeg hadde lyst på en til kjole i dette merket, men den var nesten helt lik denne i svart, så derfor ble det bare 1 kjole på meg idag. Vil dere vil se flere av kjolene som er på salg i dette merket finner du HER. Likte dere den nye kjolen min?
Ha en fin fredagskveld alle sammen og riktig god helg!

MANGO INNKJØP

Disse to nydligehetene ble med meg hjem fra Kroatia. Disse genserene er litt mer fine siden de glittret og passer fint til fest. Den sølv genseren elsker jeg ryggen til! Jeg er bare litt usikker på hva jeg skal ha under siden den er litt gjennomsiktig, men det finner jeg ut når jeg skal bruke den! Disse genserene kan ikke bare henge i skapet mitt, så snart må de få seg en luftetur de også.

Nå steiker solen ute og nå skal jeg snart ut og nyte det. Vi skal opp til et vann og grille og bare kose oss resten av dagen. En kompis av min kjære blir også med så dette blir gøy. Jo flere jo bedre! Skal prøve og ta masse bilder til dere, så blogges vi mer ikveld. Gleder meg til og bare slappe av ute i solen med min kjære og lille Lykke. Min kjære har enda ikke sitt Lykke svømme så idag skal jeg vise han hvor søt hun er ute i vannet!

Ha en fin dag alle sammen!

MINT GREEN JACKET

Se på denne nye jakka mi! Elsker denne fine mint grønne fargen. Jeg har også denne jakken i beig\grå, men måtte bare ha den i denne fargen også. Det var min mor som kjøpte den til meg i helga uten at jeg viste det. Er hun ikke snill!? Denne jakken har vært på ønskelisten min i flere månder nå og endelig har jeg den selv! Nå snart skal jeg avgåre til tannlegen. I dag skal vi finne utav om jeg må opperere eller trekke ut visdomsjekslene siden de er en pest og en plage.. Jeg vil bare få det unnagjort slik at jeg aldri trenger og ha problemer med dem igjen. Jeg bare krysser fingrene på at det skal gå så fint! Da snakkes vi om en stund igjen.

Ønsk meg lykke til! 

MY NEW PAIR OF LOVE

Når dere leser dette sitter jeg på flyet på vei til Kroatia. Jeg ville bare vise dere disse nydlighetene som fikk bli med meg til Kroatia. Dette er mitt nyeste par og jeg elsker det! Har en del slike sko, men får aldri nok. Hadde ingen i svart så det måtte jo få være med i samlingen! Jeg prøvde dem litt igår og de var sykt behaglige å gå med. Jeg måtte bare ha dette paret før jeg reiste for trenger de til antrekkene mine der nede. Disse er kjøpt på Bianco til 549 kr om det er noen av dere som lurer på det.

Da skriver jeg senere ikveld når vi jeg har fått kommet på Kroatisk jord.
Ha en fin lørdags så lenge! 

GREY JEANS

Jeg har endelig kjøpt meg en grå bukse. Har tenkt på det en kjempe god stund og endelig fant jeg en så jeg likte. Er ikke bare bare og være kresen! Har den på meg idag for fuste gang så senere får dere se den på meg! Kommer antrekk osv etter jobb idag.

I dag blir en stress dag. Jobb kl 11.00 - 15.00, hjem og ta antrekks bilder, ta pakke bilder, ta reise antrekket bilder også skrive og gjøre dem ferdig, pakke ferdig.. Er alt for masse jeg må gjøre idag. I dag er jeg bare hjemme i noen timer også er jeg borte helt til jeg reiser. Så jeg har bare IDAG til og forhåndsskrive innlegg, pakke og alt. Senere ikveld skal jeg til kjæresten og sove over der og skal være der til fredag.

 
Kommer bilder med hvit bakgrunn senere!


Da snakkes vi mer etter jobb!
Ha en fin dag alle sammen. 

NEW WHITE JACKETSe denne nye fine jakken min! Jeg er helt forelsket i den allerede. Skulle gjerne ha brukt den idag, men jeg skal på jobb etter skole avslutning og tror ikke at jeg burde bruke en helt ny hvit jakke der. Om jeg for en prikk farge på den så er den ødelagt, så den skal på en annen dag!

Jeg for se om det kommer flere innlegg idag. Jeg vet ikke hvor lenge jeg skal jobbe idag eller om de trenger meg på jobb imorgen.. Så vi for nesten se det litt ann. Håper jeg får postet antrekk senere da, må bare finne meg en liten fotograf som vil ta noen kjappe bilder av meg. Kanskje jeg skal få søte Karoline til å gjøre det før jeg skal på jobb etter skoleavslutningen. Kommer til å savne alle de jeg gikk i klassen med. Har jo knyttet et lite bånd med alle.. 

Nå skal jeg snart på den allersiste skoledagen min noensinne!
Ha en fin dag alle sammen. 

GIFT CARD FROM MIINTO.NO

Denne jakken kommer snart hjem i posten til meg. Happy happy! Jeg vant et gavekort fra Miinto.no på >Marte< sin blogg så et gratis klesplagg gjør ikke meg noe. Ble kjempe glad når jeg vant for en stund siden. Jeg har en stund lengtett etter en hvit hverdags jakke som jeg kan bruke og nå fant jeg den på denne nettsiden. Dette må jeg vell kalle for et kupp. Dette er første gang jeg har brukt denne nettsiden og de har faktisk ganske masse fint der inne. Jeg har måtte kikket igjennom mange kategorier en del ganger før jeg klarte og bestemme meg for denne jakken. Nå håper jeg bare på at den snart kommer slik at jeg kan begynne og bruke den!Hva syns dere om den nye jakken min? Jeg gleder meg hvertfall sykt til den kommer hjem til meg.

WHITE PEPLUMJeg har en glad nyhet til dere. Jeg besto bil teorien! Så derfor gikk jeg på oasen og kjøpte denne søte genseren til meg selv siden jeg fortjente det. Jeg har bare utsatt, utsatt og utsatt denne stygge torien. Så siden min kjære ikke er hjemme hadde jeg full av fritid til og lese så det var det jeg gjorde. Jeg var veldig usikker idag når jeg skulle gå og ta den og var så redd for at jeg ikke skulle klare det. Men øvelse gjør mester og jeg klarte det. Jeg har ikke vært så glad på lenge! Nå trenger jeg ikke og tenke over det noen gang igjen. Gu så deilig!

Så nå snart skal jeg og lille Lykke til byen med Rebekka og kose oss litt på cafe med masse sladder og bare kose oss. Så vi snakkes senere når jeg kommer hjem igjen ikveld.

Hvordan har deres dag vært så langt?

COLORFUL SWEATERPå lørdag når jeg var på en liten handletur fikk jeg denne med meg hjem. Denne har vært på ønskelisten min en stund også fant jeg den på salg. Så nå kan jeg krysse ut den på listen min. Er kjempe fin og fargerik til sommeren. Gleder meg til å handle en topp som passer til, eller kanskje et nytt par sko?

Nå er jeg hos farmor og skal spise gryterett. Jeg er kjempe sulten, har ikke spist i hele dag.. Har bare stresset med prøveeksamen og klippet halvveis ferdig klippen. Så imorgen har jeg 4 timer på meg til å farge, style å gjøre resten. Wææ. Må bare jobbe effiktivt så blir jeg nok ferdig i tide. 

Hva syns dere om den nye genseren min?
Ha en fin mandag videre så kommer det kanskje antrekk senere ikveld. 

TERAPISHOPPING!

Etter å hadde ligget i sengen strekk i nesten 3 dager så tvingte jeg meg selv på amanda med mamma og lillebroren min for å så tilbringe lørdagen hos min kjære. Det var bare min lillebror som skulle ha noe, men så som jeg på jeg ønsket meg en mørke blå topp på bik bok og tenkte jeg kom til å få den siden jeg hadde så vondt. Så var det bare en ren tilfeldighet at vi gikk innom der, men glad vi gjorde det. Jeg og mamma kom ut med en hel pose med klær! Vi fant masse fint til bare 99 kr. Alt som jeg har kjøpt her er til 99 kr. Hvor sykt er ikke det? Kjempe kupp! Etter at jeg fikk alt dette så kjente jeg at formen min ble bedre, så det hjalp med litt terapishopping!

Denne toppen rett ovenfor her kjøpte egentlig min mor til seg selv, men hun følte ikke hun passte den.. Det var domt, men kjekt for meg. Kan ikke vente til jeg skal pynta meg med å bruke denne!

Dette var mine innkjøp fra bik bok den dagen. Noe dere likte?

NY GENSER!

Denne nydligheten kjøpte jeg på fredag når jeg handlet de andre tingene fra H&M. En vennine i klassen hadde denne genseren på seg bare i grå her om dagen og jeg bare falt helt for den. Så nå har jeg den samme bare i hvit! Min nye hverdagsgenser! Jeg elsker slike gensere som er helt enkle men alikevell noe dilldall på. Så meg! Jeg er kjempe fornøyd med denne genseren å kommer til å bruke denne ofte!

Nå er jeg på skolen å holder på med et lite hårprosjekt på Rebekka. Har kjøretime om noen timer så må skynde meg om jeg skal bli ferdig!

Likte dere genseren? 

DAGENS KUPP!

Jeg og min mor har vært på shopping idag. Har handlet meg mer en dette, men det kommer senere en dag slik at det ikke blir så langt. Denne hvite genseren her kostet bare 99 kroner. For et kupp! Jeg har sitt på denne siden den kom i butikken i fjor høst\vinter, men aldri kjøpt den. Men så i dag då så var den så billig så da klarte jeg ikke å la vær. Er helt perfekt til vinteren og skolebruk. Har et hvitt smykke jeg har brukt en gang så hadde passet flott til denne genseren. Kommer til å vise dere når det antrekket kommer!

Så er det denne jakka her. Mamma skulle bare egentlig bytte noe på H&M, så mens hun var i kassen så gikk jeg bort der det var salg så fant jeg denne jakka har. Har sitt i en hvit\svar\grå stripete genser ganske lenge til hverdagsbruk så fant jeg henne. Å denne var ganske billig denne også, 200 kroner. Det er jo egentlig ingenting. Jeg er så glad det var en i min størrelse igjen. Endelig var jeg den heldige med å finne noe flott på salg i min størrelse. Jeg er i hvertfall døds fornøyd med innkjøpene mine fra H&M idag.

Likte dere noen av de nye genserene mine?
Jeg kommer med et innlegg om resten av innkjøpene om dere vil ha det.
Nå skal jeg slappe av med kjæresten og lille Lykke så får dere kose dere fredagskvelden! 

SUGARFREE SHOES / LISA

Da er endelig de nye skoene tatt i bruk for første gang! Jeg er blitt helt forelsket i dem. Disse skulle egentlig være mine hverdagssko, men kanskje de blir litt høye? For se de neste dagene på hvor lenge jeg kan ha dem på meg. Til nå går det fint utenom at jeg har fått litt gnagsår. Men det for jeg alltid av nye sko.. Skikkelig irriterende.. Jeg vet at disse skoene kommer til å bli tatt i bruk veldig mye. De passet perfekt også. Liker veldig godt skoene fra nelly, jeg har alltid bestilt skoene mine der ifra i 36 å de har alltid passet bra!
Dere kan finne skoene HER.Hva syns dere om skoene?

PÅ VEI I POSTENDa er endelig disse på vei i posten til meg. Jeg har hevet 2 par sko som jeg bruker hverdag så nå har jeg ingen kile sko som jeg kan bruke hverdag.. Så nå blir dette mine nye brussko! Gu som jeg gleder meg til å få dem i posten. De er fra nelly og koster bare 499. Dere kan finne de HER. Jeg klarer bare ikke å gå i lave sko så disse er perfekte til hverdagsbruk. Gleder meg til å teste dem og gå i dem. Hva syns dere om de nye skoene mine?

NYTT TIL LYKKE

Vi har fått handlet inn så masse fint til Lykke idag. Vi tok oss en liten tur på amanda etter at jeg kom til min kjære etter skolen. Vi måtte kjøpe ny mat til Lykke, men vi ente opp med å kjøpe flere ting til henne. Hun fikk nytt bånd, ny sele, ny matskål, mat, børste og en rulle til oss. I det siste har hun mistet masse hår så klærne våre er jo fulle av hår etter at vi koser med henne. Tok helt av inne på den dyrebutikken vi to kan dere si. Vi kom i hvertfall hjem i gjen med masse fint til lille Lykke.

Prøvde ut den nye børsten hennes når vi kom hjem. Hun ble helt forelsket i den! Virket som hun nøt det når jeg børstet henne. Bare la seg ned og hadde øynene igjen og bare slappet helt av. Skjønneste. Kommer til å bruke den mye på henne siden hun likte den så godt.Håper alle sammen har hatt en fin dag!
Hva syns dere om Lykke sine nye ting? 

BLAZER

Nye favoritt jakka mi! Jeg var og handlet denne på lørdag når jeg og min mor var på oasen. Jeg var så usikker om jeg skulle kjøpe denne eller en helt lik i en kjempe fin mintgrønn, men ble denne beige\hvite jakken her. Jeg gleder meg til å finne et favoritt antrekk med denne jakka. Mangler noenting til å få det perfekte antrekke med denne jakka! Bare vent så kommer det snart et antrekk med denne jakka. Gleder meg til å bruke den!Likte dere denne jakken?

SPARKLY GREY SWEATER

Se denne kjempe fine saken her. Den fant jeg på vero moda til 50 kr! Jeg og min mor trodde at den kanskje hang feil, men det gjorde den ikke. Røver kjøp kaller vi dette her. Jeg hadde ikke funnet meg noenting før jeg fant denne. Fant egentlig en kjempe skjønn jakke blezer ting, men endte heller opp med en annen jakke som jeg skal vise dere senere. Vi var ikke så lenge på oasen, bare et par timer. 

Jeg fikk til slutt tak i min kjære som hadde sovet til langt på dag. Så når jeg og min mor var ferdig og på shoppingrunden kjøpte jeg hjem mc donels frokost til oss. Har vært her et par timer nå så nå skal vi bare kose oss denne lørdagen. Skolen begynner igjen på mandag også så må lade opp til det!

Har ikke med kamera laderen min her og har ikke med batteri så skal ta flere bilder senere for denne genseren var ikke like grei og ta bilde av.
Hva skal dere denne lørdags kvelden? 

BLUE JACKET

Fikk denne genseren av mamma idag når jeg var ferdig på jobb. Hun skulle noen ærend så når hun hentett meg fikk jeg denne av henne. Syns den var kjempe fin. Er i en ganske mørk blå farge og den er fra H&M for dere som lurte på det. Det er som en liten jakke som er perfekt til hverdagsbruk og kan også brukes til litt finere ting. Jeg har som regel bare slike jakker eller blezere på meg så var bare kjekt med en ny slik jakke i skapet. Tusen takk mamma.

Kommer antrekksbilde med denne jakken senere neste uke!

Måtte også ha inn en eyeliner å ny øyenskygge for var tom for begge deler så har handlet inn dette også. Bruker denne øyenskyggen hver dag, klarer meg ikke uten!Hva syns dere om genseren?
Kos dere denne lørdags kvelden! 

SLØYFESKODisse søte skoene fikk jeg av min mor når hun kom hjem fra København på søndag! Se hvor søte de er med den lille sløyfen på siden. Har nesten helt like uten sløyfen som jeg må kaste, men nå gjør det ikke noe siden jeg har fått disse til samlingen min. Vet desverre ikke hvilken butikk de er kjøpt på..

 Hva syns dere om skoene?

CUBA SHOES / NITEDa kan jeg endelig vise dere skoene mine. Har ikke hatt tid til å tatt bilder av dem ute enda, men sluttet litt tidligere på skolen i dag så derfor fikk jeg tatt bilder ute når det enda var litt lys ute. Jeg er helt forelsket i disse skoene, skulle ikke vært lov! De passet meg perfekt. De var veldig høye slik jeg elsker, får bare håpe jeg klarer å gå i dem. Jeg tenkte å bruke det svarte paret i morgen når jeg skal til Silje-Marie på jentekveld. Hva syns dere om skoene? De er enda på salg 50% til 150 kr stykke. Det er jo et kupp!Unnskyld for jeg ikke har blogget før nå. Skal prøve å bli flinkere, men hverdagen kommer i veien ...
Skulle komme med antrekks bilder til dere, men været tillater det desverre ikke.. Håper det blir finere vær imorgen!

BED HEAD TIGI

I dag var jeg hos frisøren som jeg fortalte dere på mandag. Jeg tok bare etterveksten som jeg skulle ha gjort for lenge siden. Nå var den skikkelig lang. Jeg burde fiksen den for lenge siden, men nå ble det endelig gjort. Ble veldig fornøyd med håret. Var min søster som farget det. Hun reiser vekk i 1 uke til varmere strøk, så jeg får ikke se henne på en stund..  Mamma hadde satt av denne shampoen og balsamen som jeg skulle ta med meg hjem igjen. Denne shampoen og balsamen er kjempe bra. Jeg har brukt bed head sine en stund, har hatt den som er i blå, men denne passer bedre til mitt hår.

Denne hjelper veldig for slitt\skadet hår slik mitt er siden jeg har bleiket det i flere år. Heldigvis har jeg sluttet med det nå, men håret trenger enda pleie. Denne serien er som førstehjelp for svært slitt og skadet hår. Shampoen reparerer, nærer, styrker og gir fuktighet. Er som rehab for håret. Den er fargebeskyttende, varmebeskyttende og gir håret glans. Jeg er glad i bed head sine produkter. Alle må finne det som passer dem best og til hva deres hår har gått igjennom. Jeg annbefaler dere og finne dere shampo og balsam hos frisøren slik at de kan hjelpe dere med og finne akkurat hva dere trenger.

Har dere prøvd bed head sine produkter før?
Ha en fin kveld videre alle sammen!

BLUSEHer om dagen hadde min mor kjøpt denne søte toppen til meg. Hun passet den ikke helt selv, selvom hun skulle ønske det. Hun klarte rett å slett ikke å gå i fra den når hun så den på butikken så derfor fikk jeg meg en ny topp. Jeg har ikke noe lignende i skapet mitt selv. Gleder meg til å bruke den. Denne toppen er vell ikke helt meg, siden jeg ikke har noe lignende, men den var så søt og så pen at kanskje jeg skal bruke den i helga når jeg skal på jentekveld? Denne toppen passer både til hverdag å fest noe som er veldig greit! Hva syns dere om toppen? Den er fra H&M om noen av dere lurer på det.

Ha en fin morgen. Vi snakkes senere!

ENDELIG HENTE DEMI dag skal jeg hente disse skoene i posten som jeg har bestilt. Gleder meg til å teste dem og ha dem på meg. Jeg skal jo til Silje-Marie i helgen så da skal et av disse parene brukes! De var på salg så jeg endte opp med å kjøpe begge parene. Jeg har vært flink til å spare så da kan jeg jo bruke det jeg har spart også. Liker å se hva pengene mine blir brukt på så hvorfor ikke bruke dem på sko? Jeg har veldig mange sko, men jeg må gå igjennom dem og sikkert hive ganske mange.. Liker ikke å hive sko, men er de utslitt så  bruker jeg dem jo ikke uansett .. Nå har jeg 2 nye par i skofamilien min så nå kan jeg kvitte meg med 2 par også. Har dere bestilt dere noen sko på nelly salget?


Hva syns dere om skoene?

LUCY BLAZER

I går når jeg var på amanda så kjøpte jeg meg denne skjønne blezeren her. Jeg har ønsket meg denne i en av wants listene mine og nå har jeg den selv så nå kan jeg krysse den utav listen. Den har glitter i stoffet så den glitterer opp! Gleder meg til å sette sammen et antrekk med den!

I går var vi jo hos moren til min kjære, da spiste vi litt natchos før vi tok kvelden hjem. Vi var ikke så sene hjemme så vi sovnet ganske tidelig i går. Nå sitter min kjære å spiller et eller annet spill så nå fikk jeg tid til å blogge til dere. Hva gjore dere på i går? Ha en fin søndag så lenge så snakkes vi senere!Jeg handlet meg også en maskara og en dippliner. Var tom for begge deler så nå måtte jeg handle inn det også.
Da snakkes vi senere! 

VERITY DRESS

Da er jeg kommet hjem fra praksis plassen. Å jeg stor koste meg! Gleder meg allerede til neste onsdag.

Men her kommer den nye kjolen min fra nelly. Å den elsker jeg! Håper jeg kan bruke den snart! Den var på salg til 150 kr som ikke er noenting så den måtte jeg bare ha. Ble litt mer siden jeg måtte ha postoppkrav, men er verdt pengene. Hva syns dere om kjolen?Da snakkes vi senere, da er det bilteorien som står for tur!
Hva har dere gjort idag? 

PINK SWEATER

Da vil jeg dele med dere denne søte rosa genseren som jeg kjøpte meg på bik bok igår til 200 kr. Jeg syns den var kjempe skjønn. Men idag når jeg våknet var jeg usikker om jeg ville beholde den. Har prøvd å tenk hva jeg kan bruke til denne. Det skulle være en genser jeg skulle ha på skolen tenkte jeg. Men kanskje blå ville vært bedre i denne genseren? Off. Jeg er alltid slik når jeg handler ting, klarer aldri å bestemme meg om jeg ikke falt for den med en gang jeg så den. Jeg måtte bruke opp tilgodelappen min, men kanskje jeg skal gå tilbake med genseren idag? Vi for se hva jeg gjør. For prøve den en gang til å bestemme meg. Hva syns dere om genseren?
God morgen til dere alle!

MÅTTE BARE HA DEN ..

Da har jeg gjort det igjen.. Jeg har bestilt meg en kjole.. Ikke at jeg burde for har egentlig ikke penger til det, men for bare spare opp den siste resten som mangler. Jeg ville bestille denne kjolen til nyttår og nå var den på salg, og siden jeg egentlig skulle bestille meg en genser på nelly men den er alltid utsolgt så den ble det ikke denne gangen. Jeg skulle ikke bestille denne kjolen, men så plutselig var det gjort. Jeg burde klare å beherske meg, men det klarte jeg ikke denne gangen. Har bursdag om en månde og så da er kjolen klar! Alltid en unnskyldning og komme med.. Men nå kan det ikke bli mer kjoler på meg. Jeg trenger hverdagsklær i massevis!

Hva syns dere om kjolen?

BIANCO SHOES

Da er jeg kommet hjem og må nesten bare legge meg siden skolen begynner igjen imorgen. Håper jeg ikke forsover meg. Er veldig trøtt nå siden jeg sto opp ganske tidelig idag, så det skal nok gå fint. Har tatt på alarmen så alt er klart.

Når jeg kom hjem nå fra min kjære lå det 2 par sko på gulvet. Mamma hadde vært på en liten shopping runde og handlet sko på bianco. Jeg ble bare helt forelsket i det svarte paret hun kjøpte. Vi bruker samme sko str, så det passet perfekt. Men de svarte var litt trange på henne så nå er de mine. Tenkte og bruke dem på skolen imorgen! De er jo de perfekte hverdagssko. Hva syns dere om de?

Da legger jeg meg så vi snakkes mer imorgen alle sammen!
God natt! 

BLACK JACKETJeg er nå litt morsom også syns jeg. Idag når jeg og Lena var å handlet så handlet jeg meg en jakke jeg egentlig hadde. Jeg fikk en jakke av farmor til jul som jeg likte, men var ganske lang på armene så jeg bytett den. Så idag kikket jeg på den å jeg klarte ikke å gå ifra den.. Så kjøpte den på ny igjen med en tilgodelapp jeg hadde. Var ikke så mye jeg fant så var bare den jeg endte opp med. Alle ønskene mine er ikke i min str eller så hadde de den ikke. Å jeg så håpte på jeg skulle få en skikkelig shopping runde idag. Men men, for ta mamma med meg neste gang. Da finner jeg alltid noe!

Men da for jeg fortsette å rydde, så vi snakkes når jeg er ferdig med det!
Hva syns dere om jakka? 

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS
Ja, da er det 1 juledag å jeg skal bare til farmor på kaffe og kaker med min far så skal jeg etterpå til min kjære. Tenkte og pynte meg litt idag også siden det er så sjeldent jeg gjør det. Men jeg tenkte og vise litt av det jeg fikk igår. Som dere ser på bildene så fikk jeg jakker, penger, gavekort, Iphone, parfyme, shampo\balsam til mitt hår å ja, dere skjønner. Selvfølgelig er det noen ting som skal byttes å det skal gjøres med en gang butikkene åpner. Tror det er på torsdag å da skal jeg rett på byttehandel å kanskje shoppe litt. Må jo bytte ut det jeg ikke likte i noe jeg liker. Nå kommer jo masse på salg også, så mer for pengene! Hva fikk dere til jul?


Jeg elsker alle disse jakkene. Den 1 og 3 er fra vero moda og den jakken er fra H&M. De fra vero moda var litt lange på armene, så skal se om jeg kan få de i en mindre størrelse. Håper på det. For jeg vil ha jakkene, bare ikke alt for lange på armene. Men er bedre med for lange armer enn ikke jakkene i det hele tatt. 

Denne jakka er fra vero moda også å den var kjempe kul. Men er ikke helt sikker på denne jakka. Hva sier dere lesere? Til mer jeg prøver den og til mer jeg kikker på den, så vil jeg ha den. Er egentlig ikke helt min smak, men det er bare noe med den så jeg ikke er sikker på. Usikker på denne jakken. Men ender med jeg tar den for den var jo ganske fin! Men vi for se. Likte dere jakka?
Da snakkes vi senere. Håper alle fikk noe til jul som de ønsket seg!

DORCO SHAI BARBERHØVEL

Da er det endelig juleferie på meg også. Vært hjemme en times tid og prøvd og rydde litt å nå skal jeg i dysjen og prøve den nye barberhøvelen som jeg fikk i posten. Koster ingenting! Den virker kjempe bra å kan tenke meg at beina mine blir kjempe glatte etterpå. Du fikk med en barberhøvel i tilegg også kan du henge den på veggen eller hvor du vil. Så glad jeg besilte dette hjem.Vil dere ha en anmeldelse om de om en stund etter jeg har fått prøvd den å si hva jeg syns? Eller syns dere ikke noe om det?

Dere kan også bestille en gratis prøvepakke HER

Da snakkes vi senere alle sammen! Har dere prøvd denne før?

NIKITA TOPP

Da er jeg kommet meg hjem og skal legge meg. Har ikke vært hjemme før nå å nå skal jeg rett i seng for jeg er kjempe trøtt. Har også veldig vondt i visdomsjekselen min og skjønner ikke helt hvorfor. Er helt hoven og sår å kan ikke ha munnen igjen som normalt. Veldig kjedelig. Så må bestille en tannlege time fortest mulig tror jeg for kan jo ikke spise nesten. Så må sjekke og se hva som ser. Sist jeg sjekket de så var det ikke noe galt med dem å de våkste beint og fint, men nå gjør det veldig vondt på den ene siden..

Etter skolen gikk jeg på Bik Bok og handlet meg denne toppen. Det ble nr 2 som jeg skrev om tidligere. Syns den var finest i virkeligheten også så jeg kjøpte den. Å er veldig fornøyd med valget mitt. Gleder meg til å bruke den! Noen andre enn meg som var innom idag og handlet siden det var 30 % på alt? 

Ha en god natt alle sammen! Snakkes mer imorgen!

CALIFORNIA HAIR

Da er jeg tilbake igjen! Hvordan har helgen deres vært så langt? I går hentet jeg håret mitt i posten å jeg elsker det! Passte helt perfekt i håret mitt å lengden å kvaliteten virker kjempe bra. Å som regel pleier  pleier tuppene på extensionene å være slitte, men det var ikke disse så sa slipper jeg å klippe dem. Har fargen #160 honey å 50 cm å det var mer enn nok! Gleder meg til å ha det på meg i morgen! 

Jeg skal bare slappe av resten av dagen å gå en liten tur med hunden min så dere for ha en avslappende søndag så snakkes vi senere!

 

INNKJØP AV SMYKKERDa er jeg kommet hjem etter et koselig besøk hos min søster med Lena. Vi spilte et spill som heter terapi og bare snakket og tullet. Jeg har ikke helt den samme humoren som de to andre tuttene, men var veldig morsomt for det. Før jeg og Lena kjørte til Linn så gikk vi innom bik bok. De smykkene jeg ville ha hadde de bare i svart å det var ikke fint i virkeligheten så jeg endte opp med det ene armbåndet jeg ville ha å et nytt smykke. Hva syns dere? Jeg likte det bedre enn det andre jeg ville ha faktisk.Dette smykke kostet 199 kr og armbåndet 179, men betalte bare 200 for begge to.Men da sier jeg god natt så snakkes vi mer imorgen alle sammen! Håper alle har hatt en fin start på kvelden!