Instagram

My life on instagram @kaisaeb


God morgen Dolls. Hadde dere en fin start på den nye uken? Jeg tilbringte dagen på jobb før jeg gikk hjem til lille babyen min som jeg savnet sånn i helgen. Jeg må virkelig si det alltid er like kjekt og komme til hverdagen igjen selv om reiselivet slår alt!

Nå sitter jeg her med dagens første kaffe kopp, som kommer til og bli litervis med til.  Etter jobb skal jeg fikse neglene mine noe som er på høy tid. Nå er de vokst alt alt for langt ut, og i går mistet jeg en liten bit. Takk gud for jeg hadde time i dag for jeg holder ikke ut en dag til.. Jeg har allerede funnet ut hva jeg vil ha som mine vår negler, og de kommer til og bli helt fabolouse!

Følg meg på instagram og du ikke gjør det alt!

My life on instagram @kaisaeb


God morgen Dolls. Denne torsdagen blir travel for min del. Etter en kopp med kaffe og en liten tur med Lykke kaller salongen og der skal jeg være til l 6. Rett etter jobb skal jeg fortsette og jobbe med og promotere på we love the 90's konserten som jeg fortalte dere for en stund siden. Da skal jeg og Tina henge opp en del plakater rundt om kring før jeg avslutter kvelden hjemme. Bissy bissy days, men det er slik jeg liker det!


Følg meg på insta om du ikke gjør det alt.
Vi skrives!

My life on instagram @kaisaeb


God morgen Dolls. Hvordan var det og komme tilbake til normale dager i går? Jeg synes det var helt herlig. Rett etter jobb var det kondisjons trening og MRL med Tina mi. Nå nærmer bikini sessongen seg, og jeg nærmer meg klar, men jeg er ikke der helt enda. Det jeg må jobbe mest med er kondisjonen og kanskje bli enda mer ubs på kostholde mitt som fyker her og der til tider, men nå er det skjerpings, skjerpings, og mer skjerpings! Jeg er relativ sunn, men klarer ikke alltid si nei til fristelsene..

Før jeg stikker på salongen og tilbringer dagen der til 7 ikveld, oppdaterer jeg dere på instagram. Her er det mange mange bilder til dere fra hverdagen min og London turen jeg var på. Når jeg ser på bildene har jeg så lyst og reise tilbake, men nå er en ny tur bestilt som jeg skal fortelle dere om senere, så nå må jeg bare se fremover. Selv om jeg elsker storby tur med shopping er syden og strandlivet den beste ferien du kan gi meg! Nå må sol og sommer virkelig komme for fult!Følg meg på insta om du ikke gjør det alt!

My life on instagram @kaisaebFølg meg på instagram om du ikke allerede gjør det alt!

My life on instagram @kaisaeb

God kveld bitches. Da er feri uken min startet og den begynner med pakking, levering av lille bebis og vin kos på kaien med to av de herligste jentene på jord. Tror ikke ferien kan starte bedre enn dette her. De høye skoene er tatt på, håret er i en stram hestehale og sminken er fikset på. Jeg kan ikke vente til og ta et glass vin på flyplassen og bare vente på at en fantastisk lang helg i London kan starte!Her er en update av mine siste instagram bilder. Følg meg @kaisaeb,
Vi blogges mer i morgen!

Instagram week @kaisaeb

God kveld dolls. Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har vært på jobb i hele dag, og nå er det serietid og nett kikking på butikkene jeg vil på i London, og smygkikke på hvor masse pent de har der nede. Jeg har allerede funnet masse jeg vil handle med meg hjem. Sko, jakker, kjoler, smykker, vesker and more! Er man i London må man ta shoppingen helt ut.


My life on instagram @kaisaeb


God morgen fininger. Hadde dere en fin start på den nye uken? Det hadde jeg! Først var jeg på jobb hele dagen før jeg gikk hjem og slappet av med min nye favoritt serie vampire diaries. Hvorfor har jeg ikke sitt denne serien før! Jeg hadde også vegetar mandag i går. Det burde alle sammen av dere gjøre flere ganger i uken, det er ikke så vanskeligt! Du klarer alt du setter deg inn for om du bare vil.

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God kveld søtinger! Har dere hatt en fin tirsdag? Jeg har vært på jobb, sitt film med min mor og lillebror, og nå skal jeg spise vegetarpizza og se et par episoder av prision break! Ikke den mest spennende tirsdagen, men en rolig og koselig en isteden! Trenger slike dager også.

Her er en oppsummering av mine siste instabilder som jeg la ut da jeg var sykemeldt! Følg meg på instagram om du ikke allerede gjør det alt. Ha en fortsatt fin tirsdagskveld.

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISA

God kveld Dolls, har dere hatt en fin tirsdag? Jeg startet dagen med en kopp kaffe før jeg tilbringte dagen på jobb. Nå er det avslappning med mitt lille nurk og serie tid. Jeg har blitt helt avhengig av prission break, så nå må jeg se et par episoder før det blir tidelig kveld.

Under her får dere mine siste instagram bilder. Her er det noen bilder fra jenteturen også. Jeg føler det er kjempe lenge siden vi var på fjellet, men det er jo bare et par uker, men så gøy som vi hadde det.Det kan ikke bli så alt for lenge til neste gang! Ikke at jeg kommer til og kjøre etter hva som skjedde på hjemveien, men en lang helg på fjellet hadde ikke vært feil en gang til før påske med godjentene!

Følg meg på insta om du ikke allerede gjør det alt!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

Jeg har hatt det så fint i dag! Først var det jobb til kl 5, også var det et koselig middagsbesøk hos min farmor igjen med søskenbarnene mine. Denne gangen fikk vi servert en kjempe god gulerotsuppe etterfulgt av vårruller og kaffe. Gu så god maten var! Den suppen må jeg virkelig dele med dere en dag! Nå som vegetar dagene blir flere og flere kommer denne suppen til og bli laget titt og ofte!

Nå er det litt serietid før det blir skjønnhets søvn på meg. Nå som jeg er tilbake til normal hverdag er det veldig viktig med normal døgnrytme, sunt kosthold og trening! Jeg har ikke trent på ukesvis nå siden jeg ikke har lov, men jeg kan fremdeles gjøre litt hjemme og gå lange turer med Lykke isteden. Det er da mye bedre enn ingenting. Det er ingen unnskyldninger om du vil ha resultater!Følg meg om dere ikke allerede gjør det alt!
Vi blogges mer i morgen Dolls. Good night and sweet dreams.


MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God morgen. Da er det snart klar for avreise til fjellet. De har stengt den ene veien vi må igjennom, men vi gjør heller det beste utav det og kjører Sørlandet for en lengre roadtrip! Da blir det allsang i bilen, gate mat på veien, usunnheter, så de timene ekstra kommer til og fyke av gåre! Dere skal selvfølgelig få bilder fra roadtripen, hytten og turen for jeg har noen redde foreldre som vil se at jeg kommer meg trygt frem og har det bra, så oppdaterer skal dere få i haugevis!  Til jeg er fremme på hytten om mange mange timer får dere en oppdatering på mine siste insta bilder til jeg kan oppdatere dere igjen! Enn så lenge får dere ha en fantastisk torsdag!


Følger dere meg ikke fra før, gjør det gjerne nå!


MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

Hei søtnoser. For en herlig morgen jeg hadde denne tirsdagen. Jeg våknet kl 7, og når jeg var ferdig sminket var det kaffikos og Lykketid før jeg skulle på jobb. Det er ikke noe bedre enn og ha god tid på morgenen. Snart begynner jeg med morgentreningene mine enten med en liten tur, eller trening hjemme i stuen. Det skal bli så flott og få til!Ha en nydelig tirsdag!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

For en fin tirsdag det har vært så langt! Dagen startet Gry tidelig med morgen kaffe og shopping på nelly. Jeg kjøpte en ny blå kjole som passer perfekt til et smykke jeg fikk av søsteren til jul. Morgenen fortsatte hos søsteren min på salongen og ble dillet med. Fabilouse day! Nå er jeg snart ferdig på jobb og skal gjøre meg helt klar til nyttår, og innom Tina mi på jobb før det blir avslapning resten av kvelden. Under her er en liten oppsummering av mine siste insta bilder. Håper dere liker dem! Jeg har helt glemt og legge ut bildene fra jul og romjulen.. Herlighet! Jeg som kaller meg selc instaqueen, men de kommer iløpet av dagen. I promise!!


Følg meg på instagram om du ikke allerede gjør det alt!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

For en fin mandag! Etter 9 lange timer på jobb gikk jeg rett på middag hos Hannah med jentene mine for litt chittchatt. Der fikk vi servert kjempegod lasagne mens vi alle babblet i vei. Vi drakk litt vin, lo og bare koste oss! Vi har allerede planene klar siden Celine reiser hjem igjen på fredag, så 1.juledag blir det vindrikking på samson med bare de beste jentene samlet!

Da er det ukens siste jobb dag før jeg kan ta meg litt juleferie jeg også. Nå har jeg fri til mandag, noe som skal bli utrolig herlig. Jeg skal bare nyte disse juledagene med familien min, de beste jentene mine, den gode maten og må ikke glemme vinflaskene. Men, nå er det jobb så nedenfor får dere en liten oppsumering av mine siste instagram bilder. Selfiequeen'en selv som dere kan se. Hihi.

Ha en kjempe fin tirsdag Dolls <3
Follow me on insta.

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God morgen finingene mine! Hadde dere en fin mandag? Det hadde jeg! Rett etter jobb var det koselig middags besøk hos min kjære farmor, etterfulgt av date med bestejenten min. Jeg fikk også handlet Lykke sin julepresang! Oh, hun kommer til og bli så søt i de nye tingene sine. Dere får se hva hennes julepresang er når julaften er her.

Nå er morgenkaffien drukket, og jeg er klar for en lang dag på jobb med både jobb og kurs. Men før jeg går på jobb vil jeg dele mine siste insta bilder til dere! Håper noen av bildene falt i smak hos dere. Gjerne gjør den gråe knappen grønn!

Ha en kjempe fin tirsdag!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God morgen Dolls. Da har jeg akkurat spist en herlig frokost og drukket kaffi før jeg begynner på jobb. Jeg skal være på salongen til 7 i dag, så jeg er litt opptatt for dagen. Men jeg har skrevet et innlegg til dere om noen av mine favoritt produkter nå om vinteren for både tørt hår og hodebunn som jeg håper dere liker. Fremover blir det mye mer produkt anbefalinger og hårtips til dere! Er det noe dere vil vite eller lurer på er det bare til og legge igjen en kommentar!

Nedenfor er det en liten insta update til dere fra de siste syv dagene før jeg går på jobb for dagen. Ha en kjempe fin onsdag finingene mine. Håper dere likte bildene og gjerne følg meg!

Vi skrives mer senere!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God morgen søtnoser. Hadde dere en fin start på den nye uken? Jeg tok bare dagen helt med ro etter jobb for jeg var helt slått ut.. Nå er det en ny dag og nye muligheter, og jeg skal til søsteren min etter jobb. Vi skal kose oss med pastasalat og høre hverandre i frisørting. Hun skal snart opp til fagprøven, og den kommer hun til og bestå med glans!

Nedenfor er det en liten oppsumering av mine siste insta-bilder fra de siste syv dagene. Jeg var ikke en flink instagrammer sist uke, men jeg låver jeg skal oppdatere dere mer flittig denne uken! Håper dere likte bildene og gjerne følg meg om dere ikke gjør det alt.

Hva skal dere i dag Dolls?
Da er det jobbtid. Vi blogges!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God morgen søtnoser. Hadde dere en fin start på den nye uken? Rett etter jobb spiste jeg hjemmelaget lasagne hos min skjønnefarmor med 2 av mine søskenbarn. Utrolig koselig og ikke minst utrolig god mat! Jeg avsluttet mandagen med en hard  droppset treningsøkt. Tungt, men utrolig kjekt!

Under her får der en oppsumering av mine siste insta-bilder før jeg skal tilbringe dagen på salongen. Håper dere likte bildene som er både fra bloggen og fra min hverdag fra sisr uke. Følg meg gjerne på insta for og se bildene der før de havner her på bloggen!


Ha en kjempe fin tirsdag dolls.

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God morgen dolls! Etter en hard og lang helg med bare festing, kjente jeg at både trening, sunne matvaner og alt måtte vente litt for jeg var så trøtt, og trengte en dag til å våkne på. Selvom jeg fikk lite søvn denne helgen og er langt ifra min døgnrytme, var det verdt det! Etter jeg kom hjem igår fra salongen var det bare avslapning, men når kl var 7 og jeg holdt på og sovne, ble det sol i 30 min med Tina mi. Fin avslutning på en litt lang og tung mandag.

Nå er det snart salong tid, men her er en liten update på mine siste instabilder. Jeg var jo syk sist uke, så her er det en god blanding av trening, lykke, beddays og halloween festing. Alle minnene vi kan få på bare en uke! Dette må være den beste halloweenen jeg har opplevd, og nå må bare dette året gå fort for jeg vil kle meg ut igjen!Håper dere likte denne ukens instagram bilder! Følg meg gjerne på @kaisaeb.

MY LIFE ON INSTAGRAM - @KAISAEB

God morgen søtinger. Idag rett etter jobb skal jeg og Tina kjøpe inn resten av alt vi trenger til halloween festen på fredag. Herlighet så kjekt det skal bli. Mange flotte jenter samlet med halloween punsj, cupcakes, creepy pyntet , kostymer, og feste natten lang. Nei, jeg kan ikke vente til fredag kommer for jeg er allerede i fest humør og det er bare tirsdag.. Jeg har snart kostymet mitt helt klart og, nå mangler vi bare linsene og småting, også er det finish! Er det flere av dere som skal ut på halloween? Hva skal dere være? Jeg vil holde hva jeg skal være for nå, så får dere følge med her eller på insta hva jeg legger ut der om kostymet!

En liten insta-update må vi også ha denne tirsdagen som alltid. Jeg var ikke en flink instagrammer sist uke. Så mange av bildene ble ikke postet sist uke, men men. Tar jeg meg pause fra bloggen, hører automatisk insta med.. Men dere må jo kunne følge meg en eller anne plass, så jeg skal prøve og holde instagram opptadert hele tiden fra og med idag! Høres ikke det bra ut?


Håper dere likte bildene fra ukens-update! Følg meg gjerne der også om du ikke gjør det alt!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

Oh, jeg kan ikke tro det allerede er en uke siden jeg reiste til Malaga, og bare 4 dager siden jeg kom hjem. Føles ut som en evighet siden! Når jeg ser tilbake på bildene kjenner jeg at jeg allerede har lyst på en ny tur en eller annen plass der det både er sol og varme pluss masse bra shopping! Etter nyttår kanskje?

Da er jeg komt hjem fra en koselig date med Natacha over en kopp kaffe. Herlighet som vi koste oss! Vi både lo, sladdret om hva som har skjedd den siste tiden, og allerede planlagt en ny date. Nå var det ALT for lenge siden jeg så henne sist, og det kan ikke skje igjen, for jeg har det alt for gøy med my spanish twin!Håper dere likte bildene fra denne ukens inta-update og ikke glem og følg meg!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

Her er det en liten insta-update før jeg skal på stranden og sole meg. Vi er akkurat ferdig å gå  tur, så nå skal vi nyte resten av dagen i solen. Vi må jo bli litt farge når vi først er her i varmen. Jeg er så hvit så snøen at jeg trenger virkelig litt farge nå, blir nok litt solarium når jeg kommer hjem til kulden og!

Håper dere likte denne uknes instagram bilder. Ha en kjempe fin onsdag videre! Og husk, følger dere meg ikke alt, gjør gjerne det !
Hva heter dere på insta?

INSTAGRAM WEEK @ KAISAEB

God morgen fininger! Hadde dere en fin dag i går? Jeg hadde frappe og sol date med Tina mi, før vi så en film og koste oss resten av kvelden. Må prøve og få litt farge på den kritt hvite kroppen før jeg reiser på mandag til Malaga. Så sol på fredag og søndag også, så ser jeg kanskje ikke ut som et lik. Krysser fingrrene!

Nå skal jeg snart avgåre på jobb og være der til 7 ikveld, før det er rett på trening. Jeg var bare på actic en gang sist uke, så nå er det på høy tid at jeg kommer meg der til igjen. Har gjort litt hjemmeøvelser og gått turer med Lykke, så har holdt meg litt i aktivitet heldigvis! Etter jeg har kommet hjem fra feri skal jeg sette opp et bedre treningsprogram enn hva jeg har nå med Hannah og Robert for vi skal også begynne og svømme 1 gang i uken. Wiihu, det gleder jeg meg til!


Håper dere likte insta-updaten min! Følg meg gjerne om dere ikke gjør det alt!
Vi blogges mer senere Dolls. Ha en kjempe fin onsdag.

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

For en fin morgen. Jeg vært våken i flere timer og nøtet morgenen med kaffelatte, musikk og bloggen. Lykke ligger enda i sengen sin og snorker, sovedyret mitt. Hun har egentlig ingen planer om og stå opp den nærmeste fremtid, men snart er det luftetur før salongen kaller! Skulle ønske jeg hadde like godt sovehjertet men kl 7 var jeg våken. Jeg lå i sengen en stund før jeg sto opp, men når jeg ikke begynner på jobb før 10 kan jeg dra meg en stund når early birden meg våkner så tidelig!

Før jeg går på jobb og tilbringer dagen der vil jeg bare dele ukens instabilder med dere! Håper bildene falt i smak denne uken også. Legg gjerne igjen deres instakonto eller en favoritt konto, så kanskje jeg ender opp med og følge akkurat den. Jeg er alltid på jakt etter nye kjekke kontoer jeg kan følge! Følg gjerne meg om dere ikke gjør det allerede!Ha en kjempe fin tirsdag Dolls!

INSTAGRAM WEEK @KAISAB

God kveld fininger. Hvordan har dagen deres vært? Jeg har bare vært på jobb og nesten akkurat komt meg hjem. Nå skal jeg ut med Lykke en tur før det blir inne trening i stuen med treningsrokkeringen for magen og litt bein mens Sons Of Anarchy snurrer på pc skjermen. Jeg skal bare være hjemme i dag med lille Lykke for hun er litt syk stakkars.. Så da må mamma Kaisa pleie henne og gi henne masse masse kos og oppmerksomhet.

Her er en stor bilde oppsummering av ukens siste instagram bilder. Det ble en del bilder sist uke som dere kan se, men det er bare gøy, er dere ikke enige? Jeg håper dere likte bildene og om dere ikke allerede følger meg så kan dere gjøre det også! Hva heter dere på lesere på insta?


Vi skrives mer senere Dolls.
Hva skal dere denne tirsdagen?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen alle sammen. Da har jeg kost meg med en stor kopp kaffelatte og lille Lykke før jeg skal avgåre på jobb snart. Det fine høstværet er her enda og det er en fryd og kle på seg om dagene. Ingen jeans, ingen jakke eller noe! Jeg skal ikke lyge, jeg kjenner det skal bli utrolig koselig med strikkegensere, kakao i hånden, fyre i peisen og alt det der. Men jeg er ikke komt over sommeren enda.. Sommeren skulle vart mye lenger enn bare 3 mnd, er dere ikke enige? Høst, vinter og kulde er ikke helt for meg..

Før jeg skal på salongen og jobbe litt får dere ukens insta-update siden det bare er en uke siden sist. Som dere kan se kom jeg meg på gymmet igjen og trente sist uke. Jeg har tilogmed meldt meg inn for 1 år, så nå skal sommerkroppen jobbes hardt for til neste sommer. Gleder meg til jeg begynner å se resultater, for jeg kan allerede se fremgang i øvelsene jeg gjør! Jeg skal holde dere oppdatert!


Følg meg på kaisaeb om dere ikke gjør det alt!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Under her får dere mine siste insta-oppdateringer i en liten oppsummering! Følger dere meg ikke på instagram allerede så gjærne gjør det i samme slengen også. Jeg føler ikke jeg har vært så aktiv den siste tiden, men det skal jeg bli flinkere til. Oppdaterer jeg ikke bloggen kan jeg vertfall oppdatere insta! Er dere ikke enige? Håper dere likte oppsumeringen av forrige ukes bilder. Lykke er selvfølgelig på mange av dem. Nesten slik at jeg lager en egen konto bare for Lykke. Hvor snålt hadde ikke det vært?


Hva heter dere på instagram? Følg meg så følger jeg tilbake!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen! Da kaller snart salongen på meg også skal jeg på cafe besøk med søte Karoline jeg ikke har snakket så mye med eller sitt på en stund. Nå var det på høy tid at vi trreffes og catcher up om alt som har skjedd den sisten tiden. Hva skal dere gjøre idag dolls? Uansett hva dere skal må dere ha en kjempe fin onsdag.

Under her får dere en oppsummering av instagram bildene mine den siste uken. Sist uke var
det så mye gøy som skjedde som dere kan se. Oh, håper denne uken blir like bra! Resten av uken er det jobb, lykketid, ut med en god venninne og kaffedate på søndag kanskje. Jeg kan ikke nyte hverdagen mer enn hva jeg gjør for tiden! Livet er så fint.


Følg meg på instagram for oppdateringer fra hverdagen og bloggen!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen dolls! Hadde dere en fin avslutning på helgen? På søndag var jeg på salongen hele dagen å tok utav extensionet, tok i helt ny brunfarge og klippet det. Planen var og sette i nytt extension også, men når vi hadde vært der i 7 timer var det nok.. Igår var jeg ikke hjemme et sekund nesten. Jeg var på salongen og rett etter jobb var det trening, også skulle jeg hente Tina mi som er flyttet hjem igjen fra Bergen! Endelig har jeg bestevenninnen min her i Haugesund!

Her er en liten oppsumering av mine siste instabilder! Nå for tiden og fremover kommer det til og bli en del treningsbilder siden min nye hobby er "getting fit"! Jeg kommer nok til og dele mer om trening, øvelser, motivasjon, inspirasjon og alt som hører til på bloggen om ikke så alt for lenge. Følg meg gjerne på instagram for oppdateringer fra min hverdag og bloggen før de kommer her hver tirsdag!


@Kaisaeb 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Hadde dere en fin start på uken igår dolls? Jeg fikk hentet den nye bilen min, så jeg var helt i lykkerus! Det ble en uventet treningsøkt på meg også. Jeg har prøveuke på et treningssenter som en god venninne av meg går på, så etter uken må jeg bestemme meg om jeg vil fortsette. Det er så mye kjekkere og trene når du har noen andre du kan gå med som kan tvinge deg og holde motivasjonen oppe. Jeg skal være med henne og typen hverdag denne uken. Kjenner jeg er gangsperr av tanken.. Det var derfor jeg ikke postet mer til dere igår får jeg var på farten fra kl 9 om morgenen til 10 om kvelden med jobb, nybil, trening. En fin mandag var det unasett om den var litt travel. Er slik jeg liker og ha dagene mine. Bissy bissy!

Nå kaller snart salongen. Jeg ville bare innom og dele de få bildene jeg la ut sist uke når jeg lå syk i sengen og ikke gjorde noenting.. Håper de 5 bildene jeg la ut falt i smak hos dere. Neste uke blir det nok mange mange flere. Dette var nå det jeg gjorde sist uke, ikke den kjekkeste uken jeg har hatt. 


Følg meg gjerne på instagram @kaisaeb
Vi skrives mer senere.
 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Da er jeg endelig tilbake! Det verste jeg vet er og være syk, så jeg er så alt for glad for at denne influensaen som min kjære bestevenninne smittet meg med er borte. Nå er jeg frisk som en fisk! Jeg er så klar for jobb, venner, cafebesøk, gå tur med Lykke og komme i rutine igjen. Jeg skal på jobb idag på første gang på nesten 3 uker. Herlighet som jeg savner mine kjære kolleger og jobben min. Jeg jobber bare idag og imorgen, men neste uke er det full uke og jeg gleder meg!

Her får dere en oppsummering av mine siste insta bildene mine før jeg leverer den nye bilen jeg har prøvekjørt som jeg skal kjøpe før jobb. Men mer om den en annen dag! Jeg håper dere likte bilde fra sist uke, for neste oppsumeringen blir ikke like stor siden jeg ikke har lagt ut et enste bilde denne uken. Håper det kommer vertfall et par bilder som jeg kan dele!Dere får ha en flott start på fredagen og helgen!
Vi blogges mer senere etter jobb. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen dolls! For en fin fin mandag jeg hadde igår. Vi koste oss med 2 av 4 filmer, så idag fortsetter vi filmkosen. Ble litt vell sent inatt, men det kurerer kaffien idag! Snart skal jeg stå opp og gjøre meg klar for dagen, men først er det kaffikos i sengen med en episode av keeping up with the kardashians. Håper dere fininger får en kjempe fin start på dagen.

Til slutt vil jeg dele bilene mine fra ukens insta oppdatering! Ikke bare at jeg ikke blogget så mye sist uke, jeg oppdaterte ikke dere på insta kontoen min heller. Nei og nei, det skal jeg være flinkere til denne uken! Håper dere likte de bilene jeg la ut. Jeg bare elsker den nye stilen jeg har fått i bilene mine så jeg tar inne av Lykke, innkjøpene mine osv. Eller hva sier dere?


Følg meg på @kaisaeb!
Vi blogges mer senere. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God kveld dolls! Da er dagen snart over, men først vil jeg dele de siste insta bildene mine med dere. Det er jo over en uke siden sist, så nå syns jeg det var på tide. Jeg får jo bare god respons fra dere på disse innleggene mine, noe jeg syns er utrolig kjekt! Det hadde også vært utrolig gøy om dere søte lesere legger igjen kontoen deres, så kan jeg gå innom og kanskje jeg tilogmed følger dere. Jeg er alltid på jakt etter nye kontoer!

Nå skal jeg se den nyeste episoden av PLL før det er kveld. Vi skrives mer imorgen dolls, da skal dere få se den nye og aller første tattoveringen min.Gjerne følg meg!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Da er det på tide med ukens instagram oppdatering. Jeg tror jeg er litt avhengig av insta for jeg er innpå hele tiden! Ser på inspo bilder og leter etter flere kontoer jeg kan følge. Men nå finner jeg ikke flere som jeg ikke allerede følger. Kanskje dere har noen favoritt kontoer til meg? Nå skal jeg på jobb og tilbringe dagen der. Rett etterpå skal jeg ut i solen og trene litt. Jeg sa sist uke at jeg skulle fortelle dere noe innen trening og meg, og senere idag får dere vite det. Jeg er så spent!


Ha en kjempe fin tirsdag, skal dere noe kjekt idag! Følg meg på insta @kaisaeb !

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God kveld dolls! Nå har jeg akkurat komt hjem fra kaien besøk med min kjære bestevenninne Karoline. Vi koste oss med natchos, kaffe, sladder og latter. Det er en stund siden jeg har sitt henne, så nå var det på tide og catche up om ting! Nå skal jeg rydde og sortere på rommene mine for når jeg har feri i 2 uker skal jeg pusse opp! Så nå må ting kastes, sorteres og hives. Dette er et prosjekt i seg selv.. Håper det ikke tar alt for lang tid, men med litt høy musikk gjør det nok ikke det!

Her er en liten oppsumering fra instagram kontoen min. Fra neste uke av blir det mer trening inspo både på instagram kontoen min og bloggen, så gled dere. Jeg håper det blir bra med en ny kategori på bloggen, eller at den blir mer oppdatert heter det vell. Den treningskategorien min kan jeg ikke si blir så flittig oppdatert, men på tirsdag forander det seg. Dette kan bli spennende. Kanskje det blir mer matretter og tips inne kosthold også? Hvem vet.


Følg meg, så følger jeg tilbake!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Da er det på tide med instaupdate! I det siste har jeg funnet mange nye kjekke kontoer som gir meg utrolig mye inspirasjon. Det er en jente som legger ut lyse, hvite og flotte bilder, jeg og vil! Uansett hva hun tar bilde av er det så lyst, klart og fint. Lurer på om hun redigerer dem slik eller hva hun gjør! Vet noen hva hun gjør for og få dem slik, gi meg beskjed. Det setter jeg stor pris på! Håper dere likte bildene fra ukenes instagram oppdatering, ny oppdatering kommer neste tirsdag igjen!


Trykk gjerne på følger knappen slik at den blir grønn <3 @kaisaeb

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Da er det tirsdag og det betyr ny oppsummering av de siste instagram bildene mine. Jeg føler jeg trenger litt flere inspirasjons kontoer, så legg igjen en kommentar med de dere følger som kanskje jeg ikke vet om. Jeg syns alltid der er kjekt med nye kontoer og følge! Inspirasjon får man aldri nok av! Gjerne følg meg om dere ikke gjør det alt og, så kanskje jeg kan inspirere dere! Nå er jeg ferdig på jobb og skal rett ut igjen! Idag skal jeg gjøre noe kjekt jeg ikke har gjort på en god stund, så dette kan bli spennende! Jeg skal selvfølgelig fortelle dere mer om det senere og kanskje vise dere litt bilder. Uansett, ønsk meg lykke til for det er år siden jeg har gjort dette!
Vi skrives mer senere! Ha en fin tirsdag.

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen! Da skal snart en ny dag tilbringes på jobb, men aller først.  Bilde oppdatering fra instagram kontoen min. Se så mange bilder jeg la ut fra ferien min sist uke. Når jeg ser på dem virker det som om at det er år og dag siden, men så var jeg der senest på søndag.. Savner Zadar allerede! Jeg krysser fingrene for enda en sydentur i sommer, hvis ikke blir det en i høst! Jeg håper at dere likte bildene og husk og følg meg!


Senere idag skal jeg vise dere hvilken hus gjest vi har fått for en ukes tid!
Gjerne følg meg til dere som ikke gjør det alt! @kaisaeb
 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen! Nå er det på tide med ukens instagram oppdatering. Tenk om en ukes tid er oppdateringen min proppet med bilder bare fra syden med bikini, soling, masse god mat, shopping - det jeg rett og slett elsker. Skal bli en sann fryd og instagrame til dere denne uken. Håper dere likte bildene fra denne ukens oppdatering. Ikke glem og følg meg om dere ikke gjør det allerede. Kanskje jeg følger dere tilbake? Legg igjen instanavnet deres i kommentarfeltet så skal jeg ta en tur innom dere!


Nå er det hotelfrokost, den beste frokosten du kan få!
@kaisaeb - følg meg!  Vi blogges mer senere. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Da er det på tide med ukens instagram oppdatering. Det er bare en liten uke siden sist, dagene og ukene går jo bare så fort. Det ble en del bilder fra forjeuke sine hendeler. Jeg håper dere likte bildene fra denne ukens oppsummering. Nå er jeg ferdig på jobb og skal ut på en liten handletur. Jeg skal møte søsteren min og søskenbarne vårt på oasen en liten tur. Jeg har jo shoppestopp til jeg reiser til Zadar, men lille Lykke må jo få seg en liten pakke siden hun har bursdag imorgen! Vi skal ha en koselig morgen vi to siden jeg er nesten vekke hele dagen på jobb og kurs, men jeg skal klare og gjøre dagen hennes spesiell uansett! Verdens beste og søteste hund fortjener det!Følg meg gjerne til dere som ikke gjør det alt! @kaisaeb. Hva er deres planer for dagen?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen alle sammen. Da er jeg ferdig sminket og klar for en ny dag på salongen. Jeg har alt for mange ærend jeg skal få gjort etter jobb at jeg kommer ikke til og være hjemme for sent på kveld. Jeg må handle inn alt jeg trenger til festen jeg skal ha på Lørdag for søteste Celine. Hun fortjener en skikkelig velkommenhjem fest etter og ha vært borte så lenge. Jeg må handle inn alt av alkohol, engangs glass, jellyshots, ballonger, pakke, kanskje noe nytt til meg selv, noe av maten også må jeg ta litt sol som en fin avslutning på en lang dag. 

Da er det en uke siden jeg hadde en oppsumering av instagram kontoen min sist. Jeg la ut kjempe mange bilder forje uke, noe jeg håper dere liker. Jeg er på jakt etter fine inspirasjons konter på instagram alt fra mote, mat, trening, diy, hår, så bare legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med deres favorittkontoer. Håper dere likte bildene fra denne ukens oppsumering!Følg meg gjerne om dere ikke gjør det alt! @kaisaeb

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen alle sammen. Hvordan var dagen deres igår? Jeg storkoste meg med Natacha på cafe MM. Vi koste oss med iskaffe, kylling club sandwich, prating og latter. Vi var der ikke så alt for lenge, men neste gang skal vi sitte der i flere timer! Når jeg kom hjem var fremdeles internetter vårt nede, noe som gjør meg litt frustrert, men endelig kan jeg oppdatere dere. Det er ikke noe kjekt og være blogger uten Internett.. Men i mellomtiden sitter jeg og planlegger hva jeg vil gjøre med bloggen min videre. Jeg har sagt det før, men denne gangen skal jeg virkelig gjøre det. Jeg ser for meg mer produktanbefaling av hår, kanskje litt mattips, sminke og skjønnhets tips, frisyretips, diy innlegg, mine sterke meninger om dyr og kanskje kanskje trening. Høres det ut som en god plan? Jeg er jo først og fremst en moteblogger, og det kjekkeste jeg vet er og ta antrekks bilder til dere. Men nå vil jeg dele flere av mine interesser med dere! Hadde dere likt det?

Nå har jeg 1000 bilder på instagram kontoen min. Hvor sykt er ikke det. På litt over 1 år har jeg delt så mange bilder med dere. Jeg gikk igjennom alle bildene og jeg ser fremgang med kvalitet og hva jeg legger ut. Mye mer kvalitet vil jeg si. Men slik er det med bloggen og. De innleggene jeg postet oktober 2012 hadde jeg ALDRI lagt ut nå. Blir mer og mer prippen. Hihi. Da blogges vi mer senere, nå er det jobbing på salongen i finværet atter en gang.. Skal kose meg masse etterjobb, men mer om det senere!

 

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering! Følg meg gjerne, det setter jeg stor pris på.
Ha en flott onsdag. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God kveld fininger! Da har jeg kommet hjem fra salongen og resten av denne onsdagen skal nytes med verdens beste seri og lille Lykke. Siden jeg har tilbringet hele dagen på jobb er det ingenting jeg heller vil enn det. Lille Lykke har allerede lagt seg godt til rette vedsiden av meg og sover. Hun er et lite dovendyr søtnosen! Skulle ønske jeg hadde like godt sovehjerte som henne avogtil. Men jeg er nok et A menneske, noe jeg er ganske glad for! Jeg har igrunn ikke så alt for mye på hjerte ikveld.. Akkurat nå vil jeg bare kose meg med en varm kopp med kaffe under teppet og PLL. Hva skal dere gjøre på ikveld?Jeg håper dere likte bildene fra ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne @kaisaeb! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen alle sammen! Da er det på tide med en ny oppdatering av bildene mine fra insta den siste tiden. Jeg er oppe i over 600 følgere og det er jeg kjempe glad for. Men hvor stas hadde det ikke vært om det ble flere følgere? Da hadde jeg hoppet av glede tror jeg! Krysser fingrene.

Da skal jeg avgåre på salongen og tilbringe dagen der til kl 5. Selvom jeg må opp tidelig er det ikke alle som orker det. Lykke ligger enda under det gode varme teppet sitt og har ikke tenkt og stå opp med det første. Hun sover der så søtt atte! Men, da vil jeg avslutte innlegget med og ønske dere en kjempe fin tirsdag. Vi blogges mer etter jobb. Ha en flott dag så lenge.


Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering!
Følg meg gjerne @kaisaeb

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB1: Lykke. 2: Dagens antrekk. 3: Of to work. 4: Keeo calm and carry on. 5: Kaien kos. 6: Dagens antrekk. 7: Rosa og klar for vinteren. 8: Dagens antrekk. 9: Dagens antrekk. 10: Meg og Lykke. 11: Sleepyfriday. 12: Ny kjole fra Bik Bok. 13: Mamma, gi meg litt mat og. Tiggaren min. 14: Braide. 15: Dagens antrekk. 16:Familietur til Zadar. 17: Video av meg som tar badeutfordringen.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne for flere oppdateringer og slik at du kan se bildene før de havner her på bloggen. Jeg følger tilbake!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Sovedyret mitt. Bilde 2: Bilde av meg. Bilde 3: Meg og babyen min.Bilde 4: Kina mat. Bilde 5: Koser oss i solen. Bilde 6: Mitt naturlige hår igjen. Bilde 7: Trøtt morgen.. Bilde 8: Nye sko fra nelly! Bilde 9: Dyrlegen. Bilde 10: Lille lykke. Herlig med sol. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Dagens antrekk. Bilde 14: Langt hår igjen. Bilde 15: Ny kjole fra nelly. Bilde 16: Cusin love. Bilde 17: Konfirmasjon.:

Håper dere likte denne ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne for flere oppdateringer fra min hverdag og blogg før de vises her på bloggen.
Følg meg gjerne, så følger jeg tilbake! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB
1. Mandags morgen. 2. Salong Lykke. 3. Dagens antrekk. 4. Dagens antrekk. 5. Nye negler. 6. Klar for jobb. 7. Dagens antrekk. 8. Ny kjole fra nelly bestilt. 9. Sleepy morgning. 10. Sleepover hos Tina. 11. Egon frokost. 12. Egon frokost. 13. Vin kveld med gamle venninner. 14. Fin på vin. 15. Tired. 16. Dagens antrekk. 17. Dagens antrekk. 18. Date med Heidi. 19. Søskenarn kos. 20. Cusins. 21. Dagens antrekk. 22. Dagens antrekk. 23. Sover i sklyggen. 24. Verdens beste. 25. Ut på tur med liten og stor. 26. Ut på tur. 27. Dagens antrekk. 28. Dagens antrekk. 29. Dagens antrekk.

Da har jeg runnet over 600 følgere og jeg håper flere av dere vil følge meg. Håper dere likte denne ukens instagram oppdatering.
Følger dere meg, følger jeg tilbake! Vi blogges mer senere.

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Vil ikke stå opp hun. Bilde 2: I gang med trening og sunt kosthold. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Ny genser fra gina. Bilde 5: Ny genser fra gina. Bilde 6: Sovna på salongen hu. Trøtt av og være med mamma på jobb. Bilde 7: Kaien kos med Natacha. Bilde 8: Nye sko bestilt. Bilde 9: Leser Elle på morgenen. Bilde 10: Video av Lykke leker i gresset. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Dagens antrekk. Bilde 14: Klar for lørdagskvelden.  Bilde 15: Dagens antrekk. Bilde 16: Søndagsmorgen. Bilde 17: Familieselskap. Bilde 18: Dagens antrekk. 

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne @kaisaeb!


INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Keep calm and carry on koppen min. Bilde 2: Mandags morgen. Bilde 3: Tilbake på jobb igjen. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Søtingen min. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Vasker seg selv. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Nytt skjørt. Bilde 13: Kosemose. Bilde 14: Dagens antrekk. Bilde 15: Dagens antrekk. Bilde 16: Babyen min. Bilde 17: Min fredagskveld. Bilde 18: Lørdags morgen. Bilde 19: Søndagsjobbing. Bilde 20: Salong hund. Bilde 21: Søndag familiemiddag. Bilde 22: Dagens antrekk. Bilde 23: Anbefalinga av forkuren til Kerastase.

Håper dere likte bildene fra ukens instagram oppdatering. Følg meg, så følger jeg dere tilbake! 
Ha en fin tirsdag videre. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Pakker til Manchester. Bilde 2: Ready for take of! Bilde 3: Starbucks! Bilde 4: Burger king frokost med utsikt uteover Manchester. Bilde 5: Trøtt jente. Bilde 6: Hotellrommet. Bilde 7: Museum og Old Trafford omvisning. Bilde 8: Meg på old trafford. Bilde 9: Tyrkisk middag. Bilde 10: Subway frokost før shopping. Bilde 11: Innkjøpene mine. Bilde 12: Pizza margarita! Bilde 13: 6 om morgenen, 3 timer med togtur... Bilde 14: Starbucks frokost på flyplassen. Bilde 15: Søtnosen min. Bilde 16: Dagens antrekk. Bilde 17: Kos på kaien med Karoline. Bilde 18: Dagens antrekk. Bilde 19: Dagens antrekk. Bilde 20: Jentekveld hos Lena. Bilde 21: Godnatt.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Gulerotkake til frokost. Bilde 2: Bilde av meg. Bilde 3: Solarium tid med Elisabeth. Bilde 4: Nusse ser oppi do, haha. Bilde 5: Favoritt produkt fra Kerastase - leave in balsam. Bilde 6: Ut å spise med jentene mine. Bilde 7: For en utsikt fra pariserhjulet. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Gjemmer seg ned i dynen sin. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Jentekveld hos søsteren min. Bilde 14: Driving chiuahua. Bilde 15: Sunday is funday - siste dag på tivoli.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne for oppdateringer fra hverdagen før de ender opp her på bloggen. Nå er jeg sansynligvis og shopper meg blakk! Tata dolls. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Nye negler av den flinkeste negledesigneren. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Trøtte mandagskvelden hu. Bilde 5: Rekebaguette, lunch time! Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Sitte og sover, så søtt. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Deler natchos med Karoline mi på cafe MM. Bilde 10: Morgentur før jobb. Bilde 11: Ny pastell topp. Bilde 12: Nusse sover søtt. Bilde 13: Les Misèrabels med familien. Bilde 14: Klar for lørdagsjobbing. Bilde 15: Tivoli. Bilde 16: Kjæresten vant denne søte bamsen til meg. Bilde 17: Dagens antrekk. Bilde 18: Cutiepie.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne for flere bilder fra hverdagen min før de havner her på bloggen, @kaisaeb.

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen! Solen skinner ute og jeg skulle ønske jeg kunne bare sittet på cafe i vårværet og kose meg. Men, det må jeg nesten gjøre en annen dag. Nå er det jobb og salongtid! Kanskje jeg kan nyte litt av solen etter jobb når jeg er ferdig for dagen. Krysser fingrene for det! Etter jobb idag står det kvalitetstid med lillebroren min på timeplanen. Vi skal kose oss med film ikveld. Dette blir en fin fin tirsdag.

Før jeg går på salongen vil jeg bare vise ukens siste instagram bilder. Håper dere likte dem og følg meg  gjerne!
Vi blogges mer senere når jeg er kommet meg hjem fra jobb.Bilde 1: Happy monday. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Leker ball med Kero. Bilde 5: Shopping med Tina mi. Bilde 6: Søtingen min. Bilde 7: Kos med Rebekka. Bilde 8: Søte Nusse. Bilde 9: Farge håret på jobb. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Sleepy sunday.

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Its monday again. Bilde 2: En mnd til Manchester. Bilde 3: Kaien med Karoline. Bilde 4:  Dagens antrekk. Bilde 5: Frappe på jobb. Bilde 6:  Slapper helt av i stolen sin. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Søte Lykkeliten. Bilde 9: Leker med ballen sin. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Dagens details. Bilde 13: Night out with my doll! Bilde 14: Sleepy dog.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Gjemmer seg under teppet. Bilde 2: Pudder rosa jakke. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Skatten min. Bilde 6: Rosa genser. Bilde 7: Date med Heidi. Bilde 8: Lykke mi. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Give your dog a Provit treat. Bilde 12: Komlemiddag. Bilde 13: Slapper av. Bilde 14: Vhs søndag - svaneprinsessen!

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering!
Følg meg gjerne, så følger jeg deg tilbake. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Bilde 1: Dagens antrekk. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Ut med jentene. Bilde 4: Aloevera party hos Camilla. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Kose seg i sengå si i bilen. Bilde 8: Kosekveld med jentene. Bilde 9: Gratulerer med dagen til meg! Bilde 10: Nytt skjørt fra bestevenninnen min. Bilde 11: Klar for avskjedsmiddag til min bestevenninne. Bilde 12: Avskjedsmiddag. Bilde 13: Dagens antrekk. Bilde 14: Dagens antrekk. Bilde 15: Smørbrød og familieselskap. Bilde 16: Ville ha smørbrød hun også, så litt skinke fikk hun istedenfor.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne! 

INSTAGRAM WEEK @ KAISAEB

Bilde 1: Morgenvask. Bilde 2: Farge håret på Jobb. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Aloeveraparty. Bilde 7: Elsker å våkne opp til dette morgentrynet. Bilde 8: Middag på cafe MM. Bilde 9: Veskehund. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Favoritt veske og sko. Bilde 12: Ut å spise indisk middag på morsdag.

Håper dere likte denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne så får dere se bildene før de kommer her på bloggen.

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Jobb. Bilde 2: Kose tid i sengen. Bilde 3: Tørr shampo. Bilde 4: Ny genser. Bilde 5: Adoring. Bilde 6: Pizza fredag. 

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Da skal jeg avgåre på jobb, så vi blogges mer senere.
Følg meg gjerne, ha en kjempe fin tirsdag dolls! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Nye negler. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Sykedager i sengen...

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Snøen er her. Bilde 2: Ny peplum kjole fra nelly, årets kupp. Bilde 3: Laget pizzaboller med min mor. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Bursdagskjolen min. Bilde 8: Sovedyret mitt. Bilde 9: Sminket søskenbarne mitt til ball.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Gjerne følg meg!
Hva heter dere på insta?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Tebake te jobb etter alle feridagene i desember. Bilde 2: Lykke sove oppå meg, så søt. Bilde 3: Gjemmer seg i vinduskarmen. Bilde 4: Kaien date med Karoline. Bilde 5: Ut å spise med jobben. Bilde 6: Bowling. Bilde 7: Koser seg med et kjøttbein. Bilde 8: Elsker mine nye sko fra nelly. Bilde 9: Kvalitetstid med søsteren min.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1:
Årets julegaver. Bilde 2: Godt nyttår alle sammen. Bilde 3: Årets nyttårs antrekk. Bilde 4: God kalkun middag. Bilde 5: Nyttårskyss. Bilde 6: Video av rakettene. Bilde 7: Quti.

Håper dere likte bildene fra denne ukens intagram oppdatering. Følg meg gjerne.
Da skal jeg avgåre på jobb, så kanskje vi blogges mer senere idag.  

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Dagens antrekk. Bilde 2: Nisse Lykke. Bilde 3: Julemorgen = tvtid. Bilde 4: God jul alle sammen. Bilde 5: Årets juleantrekk. Bilde 6: Nusse elsker juletreet. Bilde 7: Søte Lykke. Bilde 8: Meg på jul. Bilde 9: Trøtte hund etter en lang julekveld. Bilde 10: Meg og babyen min på jul. Bilde 11: Ny svart pels jakke. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Min første greengate kopp. Bilde 14: Keratin extension, gleder meg til alt er satt på. Bilde 15: Julemiddag hos kjærestens foreldre. Bilde 16: Elsker det nye håret mitt. Bilde 17: Mine nye sko fra nellys julesalg.

Håper dere likte bildene fra denne ukens intagram oppdatering. Jeg har nå fått over 500 følgere og krysser fingrene for flere.
Følg meg gjerne! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Do not wake me up! Bilde 2: Middagsdate på kaien med Karoline mi. Bilde 3: Hjemmealene 3 kos før kveld. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Christmas gift shopping. Bilde 8: Shopper julegaver. Bilde 9: Bedtime.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Da blogges vi mer imorgen på selveste julaften dere. Nå er det hjemme alene på tv og familiekos! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Sleepy mondag. Bilde 2: Bake juleakaker. Bilde 3: Elsker de nye neglene mine! Bilde 4: Fikset håret til søskenbarnet mitt før hun skulle på ball. Bilde 5: Hår og sminke gjort, hun ser nydelig ut! Bilde 6: Nusse chille i sofaen. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Ribbe middag. Bilde 10: Så trøtt men alikevell så søt!

Håper dere likte bildene fra ukens instagram oppdatering.
Hva heter dere på insta? Følg meg, så følger jeg deg? 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Kino med bestejenta mi. Bilde 2: Jobb. Bilde 3: Årets første julebrus! Bilde 4: Fikk roser av kjæresten på 2 årsdagen vår. Bilde 5: Kjempefine rosene mine. Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Klar for julebord. Bilde 9: Pinnekjøtt. Bilde 10: Jummy dessert. Bilde 11: Pakkeleken!

Håper dere likte bildene fra ukens instagramoppdatering. Følg meg gjerne, da blir jeg glad!
Jeg tar en tidelig kveld, så god natt alle sammen. Vi blogges mer imorgen.
INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Tupperware selskap hos søteren min. Bilde 2: Jummy snacks. Bilde 3: Video av Lykke som bjeffer på sauene. Bilde 4: Min snille farmor kom med kaker til meg på jobb. Bilde 5: Trøtte på fredagskvelden hu. Bilde 6: Sunt hår igjen. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: 1 desember og the julekalender på tv!

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne slik at dere kan se bildene før de ender opp på bloggen. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Lykke liten sover. Bilde 2: Det snør! Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Babyene mine sover. Bilde 5: Natchos og kos med jenta mi. Bilde 6: Forever living møte! Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Den nye headeren min! Bilde 9: Date på kaien med en gammel venninne! Bilde 10: Lykke fryser på kaien så varmer henne inni teppe, søtnos! Bilde 11: Dagens antrekk!

Håper dere likte ukens instagram oppdatering! Følg meg gjerne.

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Bilde 1: Syke vovven min.. Sove godt i mammen sin armkrok. Bilde 2: Klar for jobb. Bilde 3: Kina mat med bestajentå etter en lang dag på jobb. Bilde 4: Fredagsjobbing. Bilde 5: Søten. Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Nytt fra bik bok. Bilde 9: Taning sunday.

Håper dere likte bildene fra ukens insta oppdatering.
Følg meg gjerne! 

 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Dagens antrekk. Bilde 2: Video av Nusse som leker i en påse. Bilde 3: Vasker extensionet med en knall god kur. Bilde 4: Så glad Lykke var når jeg kom hjem, aw. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Nye hunde sete til Lykke i bilen. Storkoser seg nå. Bilde 7: Så glad Nusse ble når jeg slapp han inn på natten, la seg godt til rette i sengen min. Bilde 8: Fredagskos med familien. Bilde 9: Shoppet med min mor, så ble det mac donels lunch i bilen på veien hjem. Bilde 10: Komle middag hos farmor på farsdagen. Bilde 11: Black new in. Bilde 12: Dagens antrekk. 

Håper dere likte ukens instagram bilder. Følg meg gjerne.
Da er det jobb, så vi blogges mer når jeg kommer hjem! Ha en fin tirsdag. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Dagens antrekk. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Video av Lykke som spiser på et bein. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Vil ikke stå opp hu denne morgenen. Bilde 7: Mine nye negler, elsker dem. Bilde 8: Sitter hårmodell på jobb. Bilde 9: The devil chiuahua. Bilde 10: Ombre look. Bilde 11: Mitt nye hår. Bilde 12: Klar for halloween party. Bilde 13: Dagens antrekk. Bilde 14: Night time.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering!
Følg meg gjerne, da blir jeg glad!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: I gang med ab challenge. Bilde 2: HMS kurs med jobben. Bilde 3: Klar for jobb. Bilde 4: Solings i høstværet. Bilde 5: Teppe kos om morgenen. Bilde 6: Fredagsjobbing. Bilde 7: Elsker og ha lappen, kjører hjem i regnværet - video. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Møte med Norheimtunet Kennel. Bilde 12: Da er hun endelig min! Bilde 13: Serie kos. Bilde 14: Serie kos. Bilde 15: Elsker deg Lykke. Bilde 16: Nusse plager Lykke - video..

Håper dere likte ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne!
Da er det snart til for jobb, så vi blogges mer ikveld, ha en fin tirsdag.

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Miss starbucks coffe.. Bilde 2: Big bite frokost. Bilde 3: Shopping med jentene. Bilde 4: Middag på kaien med Natacha. Bilde 5: Liker ikke og klippe neglne sine stakkars.. Bilde 6: Skrape ruten denne kaldre fredagsmorgenen før jobb. Bilde 7: Ny jakke og smykke. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Gjemmer seg under dynen siden det er så kaldt ute. Bilde 10: Ny mineral sminke. Bilde 11: Søvnige hu.

Håper dere likte bildene fra denne ukens intagram oppdatering.
Følg meg gjerne så for oppdateringer fra hverdagen før de ender opp på bloggen! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Sleepy monday. Bilde 2: Kaffi på kaien etter jobb. Bilde 3: Dagens antrekk! Bilde 4: Pakket og klar til London. Bilde 5: Kebab middag med kjæresten. Bilde 6: Reiseantrekket. Bilde 7: Hello London. Bilde 8: Starbucks lunch. Bilde 9: Primark Shopping. Bilde 10: Innkjøpene fra primark. Bilde 11: Klar for middag. Bilde 12: Pizzahut. Bilde 13: Hårmessen i London. Bilde 14: Klar for hjem reise. Bilde 15: Hade London. Bilde 16: Burger King frokost på flyplassen. Bilde 17: Savnet det fjeset.

Håper dere likte bildene fra denne ukens insta oppdatering!
Er bare til og følge meg. Kaisaeb kaller jeg meg!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Taco salat til frokost før jobb. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Details. Bilde 4: Pastasalat. Bilde 5: Nye sko fra nelly. Bilde 6: ENDELIG lappen! Bilde 7: Fredags kos med bestevenninna mi. Bilde 8: Råne hunden min. Bilde 9: Lunch på jobb, har helt dilla! Bilde 10: Ut og spise med familien på Italiensk resturang. Bilde 11: Min søster hermer etter meg når jeg tar antrekks bilder, haha. Bilde 12: Dagens antrekk.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering!
Følg meg gjerne, da blir jeg glad vet dere. @kaisaeb 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Kos på kaien med besta jentå. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Nytt sengetøy=himmelen! Bilde 5: Krabbe til frokost og nelly shopping. Bilde 6: Early nelly shopping. Bilde 7: Søta mi. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Vin kveld med 3 godjenter. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Tar litt lyse striper. Bilde 13: Dobbel date og hjemmelaget pizza. Bilde 14: Surpomp hund, vil ikke ha båndet på seg når hun går tur.

Håper dere likte ukens instagram oppdatering.
Hva heter dere på instagram? Følg meg for oppdateringer før de kommer på bloggen. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Nyter morgen solen i vinduskarmen. Bilde 2: Fine regnbue. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Mitt første speilreflekskamera! Bilde 6: Nusse bruker stuen som lekeplass. Bilde 7: Gjøre noen ærend i banken før jobb. Bilde 8: Farger håret. Bilde 9: Ny farget hår og stylet av Elisabeth, ble kjempe fint! Bilde 10: Mine høst negler. Bilde 11: Spiser skjokoladekake han. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Workinggirl. Bilde 14: Lazy sundag.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne slik at dere får se bildene før de ender her opp på bloggen, kaller meg @kaisaeb. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Ny uke starter med planlegging og kaffe. Bilde 2: Trøtte mandags morgenen. Bilde 3: Stemmer for første gang. Bilde 4: Operert ut vidsomsjekselen, endelig! Bilde 5: Senge dag. Bilde 6: Sminke hjelper på humøret. Bilde 7: Ny vinter jakke. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Herlig morgen. Bilde 10: Kaffe og donut frokost. Bilde 11: Klar for konfirmasjon. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Dagens antrekk. Bilde 14: Dagens antrekk. Bilde 15: Bilde fra konfirmasjonen. Bilde 16: Sleeping beauty. Bilde 17: Måtte tvinge henne til og gå tur i regnet.

Jeg har nådd over 500 bilder på instagram! Håper dere likte bildene fra denne ukens oppdatering.
Følg meg gjerne! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Bilde 1: Ny genser fra vero moda. Bilde 2: Middag med kjæresten. Bilde 3: Nye skoene mine er kommet. Bilde 4: Workinggirl. Bilde 5: Gir extensionet mitt en god kur. Bilde 6: Koser seg inni skapet. Bilde 7: Ny genser. Bilde 8: Søten som sover. Bilde 9: Fredagsjobbing. Bilde 10: På tur i regnet.. Vi liker ikke og bli våte og kalde. Bilde 11: Middag med familien. Bilde 12: Tordenvær! Bilde 13: Dagens antrekk. Bilde 14: Platform sneakers with pearls. Bilde 15: Kosetid før lalletid

Håper dere likte bildene fra ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne @kaisaeb! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Klar for ny uke med jobb. Bilde 2: Middag date med den beste jenta. Bilde 3:Dagens antrekk. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Sove Lykk. Bilde 6: Ser på min lillebrors fotballkamp. Bilde 7: Klødde seg så masse at han hang seg fast i sitt eget bånd. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Video av Nusse. Bilde 10: Vil være med meg på jobb hu.. Bilde 11: WorldwarA før sengetid. Bilde 12: Dritt dag.. Gleder meg til helgen! Bilde 13: Terapi shopping. Bilde 14: Sykkeltur med kjæresten. Bilde 15: Lykke gjør meg lykkelig!

Følg meg gjerne! Håper dere likte ukens instagram oppdatering 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Todays hairdoe. Bilde 2: Vil ha melken i frokostblandingen min han. Bilde 3: Klipt meg. Bilde 4: Kaffe før jobb. Bilde 5: Søtnosen min sove søtt. Bilde 6: Vil ikke jobbe i det fine været... Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Video av Nusse. Bilde 10: Love that face. Bilde 11: Kaffi drikking på lørdagsmorgenen på jobb. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Video av Lykke. Bilde 14: Nyter søndagsværet ute i solen. Bilde 15: For varmt for henna stakkars.. Bilde 16: Grill middag. Bilde 17: Vil sova i sengen til mommoen sin han. 


Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering!
Følg meg gjerne!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Katt overaskelse i frokostblanding eska. Bilde 2: Video av Nusse. Bilde 3: Meg på jobb. Bilde 4: Lunch på jobb. Bilde 5: Kose meg med Lykke i sengen før jobb. Bilde 6: Snille lillebroren min som er min første hårmodell. Bilde 7: Video av Nusse. Bilde 8: Min frokost på vei til jobb. Bilde 9: Kaien date med Karoline. Bilde 10: Natcho middag. Bilde 11: Ny jakke. Bilde 12: Kaien med Tina på en fredagskveld. Bilde 13: Min nye almanakk. Bilde 14: Video av Nusse.

Håper dere liker bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Jeg har også lagt ut mine første 3 videoer, alle er av Nusse. Kanskje det blir flere videoer fremover av  hverdagen.
Følg meg gjerne!  

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Ser pretty little liars før sengetid. Bilde 2: Disse er på vei i posten til meg! Bilde 3: Hu like vannmelon hu jo, søtingen. Bilde 4: Ser i H&M høst\vinter katalog om morgenkvisten. Bilde 5: Ser etter nye høst\vinter klær jeg har lyst på den kommende høst og vintertiden fra H&M sin katalog. Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Krølle håret på jobb før jeg skal feire min bestevenninnes 19års dag! Bilde 10: Bursdags antrekk. Bilde 11: Heidi, bursdagsbarnet og meg. Bilde 12: Jeg vant mimespillet! Bilde 13: Meg og Marita. Bilde 14: Bursdagsbarnet, meg og Marita. Bilde 15: Dagens antrekk. Bilde 16: Story of my life, tannlegen igjen.. Bilde 17: Litt kosing før eg skal på jobb lørdagsmorgenen. Bilde 18: Nye kjolen fra nelly er kommet hjem til meg. Bilde 19: Den nye pusen er hjemme hos den nye familien sin. Bilde 20: Den nye sjarmøren. Bilde 21: Sildajazz antrekket. Bilde 22: Meg og kjæresten. Bilde 23: Sover oppå sofaputen hun. Bilde 24: Kebab og pretty little liars.

Håper dere liker bildene fra ukens instagram oppdatering! Følg meg gjerne med bilder fra hverdagen og bloggen.
Ha en fin søndagskveld videre! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: I want one of you! Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Verdens beste iskaffi med Martha. Bilde 4: Tyisk Haugesund vær.. Bilde 5: Ny farget og stylet hår. Bilde 6: Vente i vinuet på oss når vi kom hjem. Bilde 7: Fikk veet produkter av Martha. Bilde 8: Første dag ute i arbeidslivet som frisørlærling. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Moviedate med min mor. Bilde 11: Ny kjole fra nelly bestilt. Bilde 12: Sove søtt under teppe. Bilde 13: Pizzatime. Bilde 14: Kose med mammo si, snille Lykkeliten.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne, det er alltid kjekt vet dere.
Ha en kjempe fin søndagskveld videre. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Slapper av i solen med noe godt. Bilde 2: Solings med Lena. Bilde 3: Bade lille Lykke. Bilde 4: Flinke som svømmer. Bilde 5: Trekt min første tann ever. Hadebra visdomsjeksel! Bilde 6: Ny jakke fra H&M. Bilde 7: På stranden i finværet. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Detaljer fra dagens antrekk. Bilde 10: Herlig med Norsk sommer. Bilde 11: Loving the sun. Bilde 12: Trøtte, tar seg en høneblund i veska mi. Bilde 13: Nattbading og grilling. Bilde 14: Dagens antrekk. Bilde 15: Kos på kaien med Celine. Bilde 16: Dagens antrekk. Bilde 17: Dagens antrekk. Bilde 18: Inside sunday.

Håper dere liker bildene fra ukens instagram oppdatering! Følg meg gjerne.
Ha en fin søndag videre!
 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Savnet smile hennes! Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Vil ikke stå opp fra sengen sin om morgenen. Bilde 4: Koser seg i solen. Bilde 5: Mine nye sommer negler, elsker dem! Bilde 6: Grilling i solen til besteforeldrene til kjæresten. Bilde 7: Tigge etter god grillmat hun. Se hvor søt hun er! Bilde 8: Leke seg i graset. Bilde 9: Pizza kos på en søndags kveld!

Håper dere likte ukens oppdatering fra denne instagram oppdatering.
Følg meg gjerne!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Taning med olje. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Lasagne middag. Bilde 4: Antrekk for shopping i Split. Bilde 5: Shopping i Split. Bilde 6: Klar for en lang og varm dag på stranden. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Produkter som beskytter håret ditt i sola. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Detaljer på dagens antrekk. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Lillebroren min leke seg i vannballen, morsomt! Bilde 13: Klar for hjemreise. Bilde 14: Taco og vin kveld med kjæresten. Bilde 15: Pastasalat middag. Bilde 16: Elsker den nye jakken fra Zara. Bilde 17: Nye ringen jeg fikk av kjæresten, elsker den!

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering!
Følg meg gjerne @kaisaeb. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Første dag med bassenget. Bilde 2: My love, peach icete. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Shopping i Supetar. Bilde 6: Sunset. Bilde 7: Pizza lunch. Bilde 8: Bilde av meg. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Palasset i Split. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Bufe middag på hotellet. Bilde 14: Dagens antrekk. Bilde 15: Dagens antrekk.

Håper dere liker bildene fra ukens instagram oppdatering! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Nytt armbånd jeg fikk av min mor. Bilde 2: Pastasalat middag hos farmor. Kjempe godt! Bilde 3: Koser meg på jobb. Bilde 4: Ny bukse og rosa ørepropper. Bilde 5: Disnetfilmer til ferien. Bilde 6: Ready for work! Bilde 7: Antrekk. Bilde 8: Elsker den nye buksen min! Bilde 9: Sove i beinkroken te mammosi. Bilde 10: Dagens frisyre. Bilde 11: Sunn middag etter jobb. Bilde 12: Pakket og klar for avreise. Bilde 13: 0 dager igjen til Kroatia! Bilde 14: Reise antrekket. Bilde 15: My new love. Bilde 16: Kroatia! Bilde 17: Dagens antrekk. 

Håper dere liker ukens oppdatering fra instagram. Følg meg gjerne! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Se Revenge å syka meg heile dagen. Bilde 2: Solings på terassen kl 10 om morgenen er ikke feil! Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Ny shorts og topp. Bilde 5: Naptime. Bilde 6: Ny blazer fra Miinto. Bilde 7: Tittei fra søtnosen min. Bilde 8: Working girl on a saturday. Bilde 9: Magasin lesing med ein kopp kaffi på jobb. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Ville ikke gå i regne hu skjønnasen min.

Håper dere liker bildene fra ukens instagram oppdatering.
Da snakkes vi mer senere, følg meg gjerne! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Bursdagskaken til Lyke. Bilde 2: Party hatten på! Bilde 3: Kose seg med kaken sin. Bilde 4: Ny header på bloggen. Bilde 5: Snart klar til eksamen.. Bilde 6: Bilde av meg. Bilde 7: Kvelds og dessert mens jeg ser pretty little liars. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Min helg i sengen.. Bilde 12: Mat for syke personer.

Følg meg gjerne på instagram, @kaisaeb!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Dagens hårfrisyre, fikset av Rebekka. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Fikk nytt deksel av jentå mi, tusen takk. Bilde 4: Ut og spise kina mat med kjæresten. Bilde 5: Kos på kaien. Bilde 6: Verdens beste kjæreste. Bilde 7: Nyfarget og stylet hår. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Lykke leke ute. Bilde 11: Sponset tannkost. Bilde 12: Dages antrekk. Bilde 13: Sove nurke. Bilde 14: Share a coke with familien. Bilde 15: Gratulera med dagen lillebror som blir 10 år!

Følg meg gjerne på instagram @kaisaeb! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Dagens antrekk. Bilde 2: Share a coke with søta. Bilde 3: Bilde av meg. Bilde 4: Dritt skoene som jeg elsker. Bilde 5: Ny jakke fra asos. Bilde 6: Her er jeg om en måned! Wii! Bilde 7: Ville ikke hjem igjen fra leketuren, så la seg ned han.. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Kjekke deia e da på ein fredagskveld .. Då blir det filmtid aleina.

Følg meg gjerne på instagram, da blir jeg glad! @kaisaeb.
Håper dere likte bildene! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Fant seg en liten pinne han. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Digger mamma sine sko! Bilde 4: Sole meg litt. Bilde 5: Besti! Bilde 6: Iste på kaien med Celine. Bilde 7: Meg på kaien. Bilde 8: Meg på kaien. Bilde 9: Grillkos med kjæreste, lykke og svigerforeldre. Bilde 10: Jeipe Lykke, kjempe søte. Bilde 11: Bilde fra shoot med Lena.

Da kommer bildene fra ukens instagram. Ble ikke så mange instabilder denne uken men håper dere likte bildene ihvertfall.
Følg meg gjerne!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Sovedyre. Bilde 2: Meg. Bilde 3: Nye tattoveringen til kjæresten, fortsettelse følger. Bilde 4: Fine Lykke. Bilde 5: Der va tattoveringen ferdig! Bilde 6: Smørbrød hos bestemor på 17 mai. Bilde 7: Kjekt å gå i tog i regnet. Bilde 8: Årets første grillmat. Bilde 9: Nydliga sommarvere ute med 30 grader! Bilde 10: Lukter på blomste hu. Bilde 11: Spise litt gras. Bilde 12: Aw, lekte litt med grase hu.

Hva syns dere om mine instagram bilder denne uken? Følg meg gjerne, da blir jeg glad!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Tar seg en liten middags hvil hu onna teppe i stuå. Bilde 2: ENDELIG! Bilde 3: Ny peplum top. Bilde 4: Kos på kaien med Rebekka. Bilde 5: Lykke sovna i solå på kaien besøk. Bilde 6: Alle bollene me fekk fra Celine, så nå e det filmkveld med Rebekka. Bilde 7: Kose seg i teppe på kaien. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Elske lille Lykke. Bilde 10: Meg. Bilde 11: Pizza og filmkveld med Lena. Bilde 12: Pakker i posten! Bilde 13: Langt hår igjen fra California Hair. Bilde 14: Kjæresten er komt hjem, da er jeg og Lykke klar til å gå til han. Bilde 15: Dagens antrekk. Bilde 16: Klar for konfirmasjon. Bilde17: Koltbord, nam! Bilde 18: Meg og Ann Helen i konfirmasjonen. Bilde 19: Meg og konfirmanten. Bilde 20: Antrekket i konfirmasjonen te Rebecca.

Gjerne følg meg på instagram for flere bilder!  

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Kose oss med kebab tallerken før min kjære reise avgåre.. Bilde 2: Mamma kjøpte nytt kamera te meg, kjempe snille. Bilde 3: Meg. Bilde 4: Nye neglene mine. Bilde 5: Is, chips, snop og film med Lena. Bilde 6: Love ny new nails. Bilde 7: Ny jakke i bruk. Bilde 8: Endelig har de fått den tilbake, nam! Bilde 9: God og ha nurke mitt tebake. Bilde 10: Sove søtt innte mammaen sin, aw. Bilde 11: Meg. Bilde 12: Kaien kos med Lena. Bilde 13: Kjøre bil hu jo. Bilde 14: Øve øve øve øve.. ZzzzZzz

Dette var mine snap bilder fra ukens hendelser. Følg meg gjerne på instagram om du likte bildene mine! INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Komle middag. Bilde 2: Genser fra bik bok. Bilde 3: Tidelig morgen, alt for trøtte for skole.. Bilde 4: Fiksa på håre av søtasen min Anne Sofie. Bilde 5: Frokost før jobb, tomatsuppa og hvitløksbrød. Bilde 6: Snop og chips må me ha med på tur. Bilde 7: Kose oss ute i skogen på tur! Bilde 8: Kaffi hos med to søte jenter på amanda. Bilde 9: Verdens beste mat, tacopie. Bilde 10: Endelig i gang med walk-in-closete mitt! Bilde 11: Movienight med mamma. Bilde 12: Kose seg med dentastixen så eg kjøpte te na. Bilde 13: Inspo av de nye neglene så  jeg skal fikse snart, bare i hvitt. Bilde 14: Holder oss inne denne søndagen inni sengå si.

Følg meg gjerne på instagram, kaller meg for kaisaeb. Da blir jeg glad! Kanskje jeg følger dere tilbake også.
Håper dere liker bildene fra denne ukens instagram bilder. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Middag hos farmor, hjemmalaga gryterett. Bilde 2: Nye genser fra H&M. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Lakse middag, elsker! Bilde 5: Lykke slikke av tallerkenen min, hu og ville smaka lasagne. Bilde 6: Kjæresten lage hjemmelaget pizza, flinke! Bilde 7: Lei og våt av turen så ville ikke gå mer hu søtnosen. Har det godt i pappen si jakka. Bilde 8: Film kveld med pizza med kjæresten og søstrene hans. Bilde 9: Dessert på kaien med Celine. Bilde 10: Sove på putå mi.

Her er bildene fra ukens instagram. Ble ikke så mange bilder denne uken desverre..
På instagram legger jeg ut bilder fra bloggen eller småsnutt fra hverdagen min. Heter kaisaeb der også som på bloggen. Håper dere vil følge meg der!
Håper dere likte bildene! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Endelig brukt smykke eg kjøpte for lenge siden. Bilde 2: Frokosten min før jobb, nam jordbær med vaniljekesam. Bilde 3: Klar for jobb! Bilde 4: Elske den nye jakken min. Bilde 5: Bilde av meg.. Bilde 6: Bilde av meg og Lykke. Bilde 7: Bilde fra fotooppgava på skolen, promqueen. Bilde 8: Tacomiddag med familien. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Ny jakke og ny topp. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Lykke vil o smaka solrik, så søte. Bilde 13: Lørdagssnope te meg og kjæresten. Bilde 14: Gjemme seg i huse sitt, vil ikke gå ut i regnstormen.

Her er de nyeste bildene mine fra instagram denne uken. Der for dere noen små glimt fra min hverdag eller bilder som havner på bloggen. Følg meg gjerne der også, kanskje jeg følger deg tilbake. Håper dere likte bildene.
Ha en fin søndagskveld videre!