Jentetur til Bergen med Tina 2014

ANTREKK - 31.05.14Den splitter nye kjolen min kommet på igår. Alle vet at jeg elsker alt med glitter, paljetter og glam, så denne kjolen er bare helt perfekt. Fineste kjolen i skapet mitt må jeg innrømme. Hva syns dere? Likte dere den like godt som meg? Vi satt på hotelrommet en stund før limmoen plukket oss opp utenfor. Vi kjørte rundt i Bergenby med champange i glasset og bare koste oss kjempe masse. Vi stakk også en tur på byn og tok oss et par drinker. Det var en kjempe fin kveld jeg og Tina kommer til og huske en stund. En flott flott flott kveld med bestevenninnen min.

Nå har vi akkurat storkost oss med en kjempe god hotel frokost. Vi var ikke så sultne etter den lange natten med masse alkohol, men mye frukt og kaffe fikk vi spist. Nå er det bare mindre enn to timer til vi skal sette oss på bussen på vei hjem. Jeg kan ikke vente til og tilbringe hele søndagen i sengen med favoritt hunden min og pretty little liars.

Hva gjorde dere på igår kveld fininger? Og hva skal dere gjøre på idag?
Håper dere får en kjempe fin søndag, vi blogges mer når jeg er hjemme i Haugesund.

SCANDIC ØRNEN HOTEL!Da har vi ankommet Bergen og jeg kan endelig få oppdatere dere. Vi har vært her et par timer nå og shoppet, spist på burger king og nå er vi endelig kommet oss på hotellrommet. Vi har stor kost oss de timene vi har vært her og nå ser vi bare frem til en helt fantastisk kveld. Champagnen er ikke sprettet enda, men ciderene er åpnet, musikken spilles høyt, så nå skal vi glame oss opp. Tina har fått klar beskjed at vi skal ta antrekks bilder, så jeg må snart få henne med meg ut for en kjapp photoshoot. Men før jeg viser kveldens antrekk kan jeg jo vise dere det flotte hotellrommet mitt.

Vi sover på et hotell midt i sentrum som er splitternytt. Det åpnet 1 mai, så det har ikke vært åpent så lenge og herlighet så fint det er. Jeg skulle ønske vi ikke skulle være her bare 1 natt, men aldri si aldri, kanskje vi reiser opp her til snart igjen? Jeg er superfornøyd med delux rommet mitt som jeg har fått levert. Nei, når jeg er på jentetur kan jeg ikke sitte på pcen.. Men jeg lover at dagens antrekk kommer til dere med en gang jeg har tatt dem.Var ikke hotellrommet mitt fint?
Ha en kjempe fin lørdag videre, vi blogges mer om litt! 

BERGEN HERE WE COMEGod lørdagsmorgen dere. Nå er dagen endelig her og nå skal vi snart reise. Jeg har kost meg denne morgenen med Lykke, eggerøre og kaffe. Jeg har nesten bare kost med Lykke siden jeg føler hun vet at jeg reiser vekk fra henne. Når jeg skulle ta bilder til dere nå hoppet hun opp i vesken min, søta mi.. Dessverre kan hun ikke være med meg hvis ikke hadde hun gladlig fått blitt med oss jentene. Hun kommer til og få det så godt hos moren min at hun kommer ikke til og ense at jeg er borte en gang. Jeg kommer jo allerede hjem imorgen, så da skal hele søndagen tilbringes med henne. Tror vi to begge har separasjonsangst fra hverandre..

Nå skal jeg snart bort til Tina og være med henne de neste timene før vi skal sette oss på bussen. Jeg kan ikke si at jeg gleder meg til 3 timers busstur, men heldigvis har jeg hun ved min side. Jeg blir så reisesyk når jeg reiser med alt av buss, bil, båt at reisesyketabeletten er tatt, ipoden er ladet, iskald cola zero er klar i vesken, så jeg er klar for en lang busstur. Jeg kommer nok til og sove hele turen, så Tina kommer til og få en stille tur foran seg. Da blogges vi mer senere. Vi skal rett og shoppe når vi kommer ned der, så oppdateringen kommer nok litt på kvelden.  
Ha en kjempe fin start på lørdagen, kos dere masse i helgen!PAKKET OG KLAR TIL JENTETUR!Nå er kofferten pakket og klar med alt jeg har behov for der nede. Og vet dere hva? Jeg har hatt en kjole fra nelly jeg ikke har brukt enda for glidlåsen er ødelagt.. Og siden jeg vi skal i limmo imorgen hadde den passet perfekt, men siden den var ødelagt måtte jeg finne en annen for anledningen, noe jeg har klagt over i flere dager nå... Men plutselig klarte min mor å fikser den, alt hun klarer! Endelig kan jeg bruke min splitter nye paljette kjolen. Jeg er så glad nå at dere aner det ikke, jeg jubler av glede! Jeg kan ikke vente til og vise den på til dere imorgen når dagens antrekk blir postet på kvelden.

Nå skal jeg kose meg med Lykke den siste kvelden jeg er hjemme. Tror nesten det er jeg som kommer til og savne henne mer enn hun savner meg.. Vi skal snart ut på dagens siste luftetur før vi skal kose oss i sengen før vi tar en tidelig kveld. Jeg skal til Tina imorgen tidelig og tilbringe morgenen med henne før vi reiser. Oh nå er det ikke lenge igjen til vi sitter på bussen på vei bort. Jeg er så klar for jente tur nå!

Da vil jeg ønske dere en kjempe fin fredagskveld videre! 
Vi blogges mer imorgen. 

GIRLS WEEKEND TO BERGEN!Woho, da er alt klart og bestilt til jeg og Tina skal til Bergen på jentetur. Vi skal ligge på et splitter nytt hotel, shoppe, drikke champanje, kjøre limmo og bare kose oss! Om bare 17 dager reiser vi og dagene kan ikke gå fort nok! Dette blir den beste jenteturen noensinne! Vi skal  bare være der 1 natt, men tro meg, det kommer til og bli en helg vi kommer til og huske i lang tid! Gud dette blir bare helt amazing. Dette blir vår alle første jentetur sammen, men det blir nok ikke vår siste! Bergen here we come! Kom gjerne med tips til shopping plasser og uteplasser vi må sjekke ut!
Vi gleder oss masse!