Kaisa tipser!

I LOVE NELLY'S BIG SALE!
God morgen fininger. Hvordan var helgen deres? Jeg var ute med flotte Silje-Marie og koste meg som bare det som jeg fortalte dere på fredag! Vi danset rompen av oss på byn før vi tok en litt sen kveld. Utenom det har jeg bare vært med verdens beste venninne. Vi har hatt sleepover, fastfood date, middagsdate, filmkos og vi avsluttet søndagen med kinodate! Fabilouse helg!

Da er det mandag, og jeg skal tilbake på salongen etter nesten en hel uke med bare julekos. Jeg har drukket morgen kaffien min og på Nelly sitt vintersalg denne morgenen. Er det noe jeg ser frem til hvert år, så er det salg salg og mer salg, men spesielt Nellys sitt. Jeg handler der sikkert en til to ganger i mnd, nellyqueen eller?! Hihi, neida. Jeg bare elsker at du kan handle lekkre kjoler, sko og alt utenat det er alt for mange som har det. Jeg har funnet meg noen favoritter på dette salget også! Jeg har enda ikke bestilt meg hjem noe, for jeg har serriøst lyst på alt ovenfor og nedenfor..  Problem!Trykk på klærne for og komme direkte innpå!
Ha en kjempe fin mandag, vi skrives mer etter jobb!

KJOLE SESONG!

Da er sesongen for kjoler endelig her igjen. Jeg later som at det er kjole sesong hele året jeg da, for jeg elsker og pynte meg året rundt i kjoler og høye sko! Men, nå er det bare 6 uker til jul og julebordene nærmer seg, og selvfølgelig andre festligheter som følger med i november og desember! Jeg skal i selv på julebord om bare 2 uker, så en god unnskyldning til en ny kjole har jeg fått nå. Nelly.com har de fått utrolig mange lekkre kjoler. Her kan du bare velge og vrake i langarmete, paljetter, rygg detaljer, lange kjoler - you name it! Jeg har falt helt pladask for den blåe blonde kjolen og selvfølgelig den gull\beige paljette kjolen, men favorittene stopper ikke der, så dette blir et vanskelig valg. Jeg må jo ha både ny kjole til jul og nyttår, så nå må jeg bare bestemme meg! Jeg har egentlig funne min julekjole på pushed, men nå ble jeg utrolig usikker når jeg ser alle de lekkre kjolene her.. Det kommer nok mange flere nydligheter her på Nelly før jul og nyttårkommer, så en ny kjole update kommer før jul og nyttår nærmer seg!

Får og komme til deres favorittkjole er det bare til og trykke på bildet for og komme direkte til den!
Hvilken falt best i smak hos dere? Let me know!

THE LITTLE BLACK FROM NELLY
Det er ikke noe nytt at vi alle har en enkel sort klassisk kjole vi kan bruke til alt i klesskapet. Jeg fant ut for litt siden at min lille sorte er utslitt, så den var det bare til og kaste. Så nå er jeg på jakt etter en ny en. Og den rette plassen er selvfølgelig Nelly. De har så alt for mye fint at jeg har så lyst til og bestille meg flere av disse flotte kjolene hjem til meg. Nelly har også fått et nytt merke som heter miss selfridge med både lekkre kjoler, vesker og alt! Og noen av disse fine svarte kjolene er akkurat fra dette merke. Kjolen rett under er fra miss selfridge og den er bare så lekker! Kanskje det blir min nye lille sorte? Trykk på bildene for og komme direkte til kjolen om noen av disse alt i smak hos dere.

Nå har jeg vært hjemme en liten stund etter en liten shopping runde. Alt jeg handlet skal jeg vise dere i morgen. Nå vil jeg bare ønske dere en kjempe fin kveld og håper at dere har hatt en fin torsdag! Jeg må pakke og gjøre litt istand siden jeg skal være borte hele helgen, men mer om det i morgen også! God natt søtninger.


Hvilken av disse var din favoritt?

DRESS UP IN THE FALLDet er blitt høst og været er kaldere, men det betyr ikke at vi skal slutte og gå i kjoler for det. Det eneste jeg skal gjøre er og oppgradere kjolene mine med litt mer høstfarger. Selvom det blir kaldere i været kan jeg alltids ta en fuksepels jakke over eller en fin kåpe så holder jeg varmen. Perfekt! Jeg må også få meg en ny fuksepels jakke og en kåpe når jeg nevnte det her. Kanskje jeg må innom en av mine favoritt butikker på oasen og kikke litt en dag. Jeg bestilte meg den gule overnfor for et par dager siden og jeg kan ikke vente til den kommer i posten! Var den ikke pen vell? Jeg sto opp kl 7 idag morges, så det eneste jeg har gjort er og kikke etter andre fine høstkjoler jeg vil ha, drukket kaffe og hørt på søtnosen min snorke inni sengen sin. Perfekt start på torsdagen! Håper dere fant et par kjoler dere likte, jeg skal også bestille denne svarte under her og kanskje den mørkeblåe litt under her!Jeg er på salongen til kl 6, vi skrives etter det. 
Idag blir det antrekks bilder på bloggen igjen, woho! 

DRESS TO IMPRESS WITH A NELLY DRESSHar dere vært innom nelly den siste tiden eller? Herlighet så mange fine kjoler de har fått inn! Jeg har bare lyst til og bestille alle sammen hjem til meg med en gang. Jeg klarer ikke en gang og bare velge meg 1 kjole, kan dere? Jeg har alt for mange favoritter at det skal bli vanskelig og bare velge 1 eller 2 kjoler neste gang jeg skal bestille meg noe fra nelly. Tror jeg trenger deres hjelp? Legg igjen en kommentar med hvilken som er din favoritt kjole!

Nå får jeg snart besøk resten av kvelden. Vi skal lage taco, se skrekkfilm og bare kose oss. De filmene vi har bestemt oss for ser kjempe skumle ut.. Og jeg som er alene også inatt.. Huffameg. Heldigvis har jeg 2 søte dyr som kan passe på meg om jeg blir alt for redd! Ha en kjempe fin fredagskveld dolls! Skal dere noe kjekt ikveld?Trykk på bildet for og komme direkte til kjolen!

MAXIDRESSES FOR THE SUMMER!Sommeren er langt ifra over og det som er skikkelig fint i sommertider er lange fine maxikjoler! Jeg har bare en selv, men jeg skal skaffe meg flere. På nelly har de alt for mange fine at jeg klarer ikke og velge meg noen. De passer både til hverdag og fest noe som er helt ypperlig! Nei, en hverdags og en fest maxikjole er jeg på jakt etter. Hvilken likte dere best? Jeg må ta meg en runde på bikbok også for der vet jeg de har de perfekte hverdags maxikjolene. Helt enkle og veldig veldig fine!Hvilken var dere favoritt? Trykk på bilde for og komme direkte til kjolen.
God helg dolls !

SMYKKEDILLA!For tiden har jeg helt dilla på smykker. Hver dag når jeg skal finne et antrekk klager jeg til meg selv for at jeg ikke har et matchende smykke til jakken eller fargen på toppen, eller et eller annet. Så nå er jeg på smykkejakt! Her er det noen smykker fra glitter, cmyk og hm som jeg syns var kjempe fine. Jeg vil ha smykker i all slags farger, til en hver anledning og antrekk. Jeg liker mest store smykker, så det er det jeg er på jakt etter. Acessories kan gjøre utrolig mye med et antrekk! Jeg var mye flinkere før til å bruke armbånd, ringer og alt, men den siste tiden har det falt litt vekk. Men nå er pyntejenta Kaisa tilbake! 
Vet dere om noen nettsider som selger billige fine smykker? Det hadde vært til stor hjelp!
Nå skal jeg tilbringe dagen på jobb til sent ikveld. Vi skrives <3

SALG PÅ NELLY - 50% PÅ ALT!


Nå har jeg sittet og sitt på alt det fine de har på nelly sitt alt i et par timer. Herligheten så mye fint de har. Det var rett før jeg bestilte meg noe, men jeg klarte og holde meg. Må vente til jeg er kommet hjem igjen eller har shoppet her nede! Den rosa kjolen nedenfor og en blomstrette jump suiten helt opperst er mine favoritter og selvfølgelig de lekkre skoene. Kanskje alt bli bestilt hjem til meg i en senere anledning.

Nå er det frokost tid, og jeg kjenner at kroppen min trenger de gode croissant de har med frokosten og masse kaffe. Elsker hotel frokosten de har her. Rett etterpå skal jeg rett på stranden og slappe av i solen med boken min og musikk på ørene. Dette kommer til og bli en flott dag!Fikk dere en favoritt av de plaggene jeg hadde valgt ut?
Vi blogges, ha en kjempe fin fredag til da!

SOMMERKJOLER FRA NELLYNå er ukas siste jobb dag gjennomført og det betyr at nå er det helg og jeg feri! Woho. Om bare et par dager er jeg i Zadar og det kommer til og bli helt fantastisk. Jeg har sitt frem til denne turen i evigheter og nå er endelig snart dagen her! Nå gjenstår bare litt pakking, så er jeg helt klar for avreise. Ikveld skal jeg ta kvelden helt med ro med PLL og vinduskikking på nettet. Jeg har ikke vært innpå nelly sin side på en god stund og her har de fått alt for mye fint! Jeg har lyst på 1,2,3,4,5 alle kjolene her. Hvordan skal jeg klare og velge meg en når jeg er kommet hjem igjen fra Zadar? Nå har jeg shoppestopp siden jeg kommer nok til og gjøre lommeboken blakk der nede. Shoppegale meg!
Fant du en favoritt? Jeg har alt for mange..
Vi blogges mer imorgen! Ha en kjempe fin fredagskveld. Har dere noen planer for kvelden?

NELLY SUMMER SHOE LOVE!


Nå er det ikke lenge igjen til helg dere! Jeg skal bare tilbringe noen timer på salongen før jeg kan si god helg! Og hva er ikke bedre enn og starte helgen med å se på sko? Jeg har funnet meg alt for mange favoritter fra nelly. Om sommeren elsker jeg og bruke høyesko, men med litt tykkere hel enn hva jeg gjør ellers. Det syns jeg er så fint! Jeg har allerede noen par sko som er slik, men jeg må jo fremdeles ha et par til eller to? Hihi. Jeg har utrolig lyst på de to øverste og de svarte kjileskoene med glitter. De hadde passet perfekt til sommeren og fest ikke minst!

Hva er deres planer for dagen? Etter jobb er det fim og forhåpentligvis tacofredag på meg. Jeg ser frem til og slappe av og nyte denne fredagen, og bare kose meg. Jeg må lade opp til en lang natt imorgen med festing med jentene mine. Derfor skal fredagen bare brukes til ingenting. Oh jeg gleder meg sånn til imorgen! Dette blir en bra helg. Håper dere flottinger også har noen kjekke planer for helgen!
Fikk dere et favoritt par?
Ha en kjempe fin fredag så lenge!

ER DU BIKINI KLAR TIL SOMMEREN?

For en herlig morgen! I dag begynner jeg ikke før 11 på jobb og da kan jeg dra meg i sengen og kose meg med Lykke mi. Jeg har spist en god frokost, drukket kaffelatte og nå skal jeg bare nyte resten av tiden jeg har før salongen kaller. Jeg er der til 7 ikveld, så jeg vet  ikke hvor mye jeg for oppdatert dere.. Når jeg kommer hjem om dagene er jeg så sliten at bloggingen blir ikke priotert. Heldigvis er det snart helg og da blir det bedre tid til bloggen! 

Det er helt herlig og tenke på at sommeren nærmer seg med stormskritt. Bikinien skal snart på, brunfargen kommer tilbake, nyte syden og strandlivet. Oh, jeg kan ikke vente. Det eneste jeg mangler er en ny flott bikini til turen.  Nelly hadde alt for mange flotte bikinier at jeg klarer rett og slett ikke å velge. Jeg syns det er utrolig fint med bikinier med mønster og freshe farger som bare skriker sommer, så det er jeg på jakt etter iår. Tror jeg må ta meg en tur på et senter å gå på bikinijakt!Var det en eller flere bikinier som falt i smak?

HAR DU FUNNET 17. MAI KJOLEN?Da er det ikke lenge igjen til selveste 17. mai, idag er det akkurat 2 uker til. Kanskje noen av dere har kjolen deres klar? Jeg skal selv gå i bunad på dag tid når jeg tilbringer tiden med familien og bare koser meg. Men kanskje det blir en tur ut på kvelden og da skal bunaden av. Jeg har selv funnet meg min kjole, men under her finner dere mange kjoler jeg hadde vurdert som 17. mai kjolen min. Nelly har alt for mange fine kjoler at det er utrolig vanskelig og velge. Håper dere finner noe dere liker! Jeg har forelsket meg i den hvite med blonder med åpen rygg som kommer først her nede, men de har dessverre bare den i M.. Håper nelly får den inn i xs igjen! Krysser fingrene!

Da skal jeg avgåre på jobb for siste gang denne uken. Rett etter jobb skal jeg møte min mor på oasen, vi skal ha oss en liten shopping runde. Jeg skal kjøpe min 17. mai kjolen som jeg vil ha om jeg finner den. Jeg kan si så mye at om de ikke har min str eller kjolen i butikken, kommer jeg til og bli en sint jente idag..

Fant dere noe dere likte?
Ha en kjempe fin lørdag finingene mine! 

SPRING WANTS FROM H&MGod torsdags kveld fininger. Dere lurer vell på hvor jeg har gjort av meg? Jeg har jobbet til sent både igår og idag + at jeg har vært hos dyrlegen med babyen min.. Jeg har vært så opptatt med Lykke de siste dagene at jeg har helt glemt ut og oppdatere dere. Hun er helt utslitt etter dyrlegen idag stakkars jenta mi.. Hun hadde det ikke så bra etter hun var der, hadde mye smerter. Nå virker hun heldigvis fin igjen. Nå sover hun tett inntil meg søtnosen min. Jeg skal snart ta henne med ned slik at jeg også kan få i meg litt skjønnhetssøvn. 

Jeg må bare vise dere hva jeg fant på nettsiden til h&m først. Jeg har alltid likt klærne deres og denne gangen fant jeg no også. Det skjørtet nedenfor falt jeg bare helt pladask for og for en flott farge. D
et koster utrolig bare 50 kr! Det er jo ingenting! Håper de har det på 1 av de 3 butikkene nærme meg. Må bare ha det!  Dette passer også utrolig bra nå til sommeren. Har allerede flere antrekk klar i hode mitt, nå mangler jeg bare skjørtet. De andre plaggene likte jeg utrolig godt også. Spesielt den orange jakken, den var bare råkul. Jeg er usikker på om fargen er helt meg, men why not? Kanskje jeg digger den. Eneste jeg kan er og prøve den på for og finne ut det. Men jeg bare digger den på bilde!

Likte dere noen av plaggene jeg har funnet på h&m?
Da blogges vi mer imorgen, god natt dolls!

SPRING WANTS FROM VERO MODA

Disse plaggene falt jeg helt for! Vero Moda har fått inn så mye fint i butikkene nå. Må få med meg disse plaggene hjem, bare elsker dem. Ser for meg flere antrekk med toppene og jakkene. Jeg er ganske classy av meg som dere har lagt merke til i antrekkene mine, men slike jakker med tøft mønster på elsker jeg. Det er jo inn med blomstermønster også nå, enda bedre. Det er også inn med prikker, men det er ikke jeg så fæn av. Derfor følger jeg heller blomstertrenden! Kan jo ikke like alt som er på mote, derfor er det viktig og finne ut hva som er deg og lage det til ditt eget. Kanskje allerede på lørdag når butikkene åpner at jeg stikker innom vero moda og ser om de har de inn i butikken? Det tror jeg at jeg må gjøre!

Nå kommer det snart to barndomsvenninner av meg og vi skal ha vinkveld. Da må vi også ha druer, ost og kjekt. Er ikke no vinkveld uten! Dette blir en kjempe fin torsdag. Gleder meg masse til mye prating og kos. Er en stund siden jeg har sitt begge to, så vi har mye og ta igjen. Det blir nok en litt sen kveld. Hva skal dere ikveld? Uansett hva dere skal må dere kose dere masse. Det er jo påske, da er det lov og unne seg litt ekstra kos!Likte dere mine spring wants fra Vero Moda?

MID SEASON SPRING SALE AT NELLY

Se så mye fint de har på nelly sitt midseason sale! Alt fra fine kjoler, sko, tøffe jakker og mye mye mer. Jeg hadde så lyst på den ene genseren her, men desverre hadde de den ikke i min str. Typisk! Det er mye mer fint innpå, dette er bare noen av mine favoritter. Kanskje siden genseren ikke var i min str, så kanskje det blir et par sko isteden? De helt nederste var bare så fine og til bare 200kr kan man nesten ikke la være og bestille de hjem. Jeg må tenke litt og se hva jeg bestiller meg. Kanskje jeg til og med bestiller meg noen lyserosa sko jeg har sitt her inne som jeg elsker. Må kapre dem før noen andre gjør det! Kanskje dere allerede har vært innpå salget og bestilt dere noe fint?

I dag er jeg ikke i form, så jeg er ikke på jobb.. Så jeg skal bare ligge her i sengen og håpe på at jeg blir bedre i løpe av dagen. Det hjelper på at lille Lykke er her med meg og koser med mammaen sin. Jeg vet ikke hvor mye blogging det blir på dere idag, for jeg vil bare gjøre alt for og bli frisk. Nå er det serietid og sovetid! Dere får ha en finere onsdag en meg, så blogges vi kanskje mer senere idag.
Ønsk meg god bedring! 

SPRING WANTS FROM GINA TRICOTGod fredags morgen finingene mine. Denne morgenen har jeg vært på en del nettbutikker og kikket litt. Det er jo kommet inn så masse fine vår og sommer klær i butikkene nå. Og spesielt her inne på gina tricot fant jeg en del jeg ville ha. Tror jeg må innom der imorgen å handle meg inn 2 av tingene, men hva skal jeg velge først? Jeg tror nok det blir det nydelige rosa skjørtet og kanskje den lyseblåe strikkegenseren? Jeg syns de fargene på den genseren var kjempe fine i alle de 3 fargene, så kanskje jeg til slutt har alle 3? Hadde ikke kommet som noe sjokk siden det er meg det er snakk om.. 

Nå begynner jeg på jobb snart, så vi får blogges mer senere når jeg er kommet meg hjem. Skal dere noe kjekt idag? Jeg skal bare rett hjem etter jobb og ha en filmkveld hjemme. Har jobbhelg denne helgen så da blir det bare avslappning hjemme i benken tenker jeg meg. 


Likte dere noen av plaggene?

SPRING WANTS FROM BIK BOK


Denne morgenen startet jeg med the spring finale av pretty little liars. Den var utrolig spennende og jeg kan nesten ikke vente til juni når sessong 5 starter. Det er nesten alt for lenge til. Jeg er også litt skuffet over den siste episoden, men skal ikke si noe siden det er sikkert mange av dere som ikke har sitt den enda. Vil ikke ødelegge for alle andre pretty little liars fæn. Men en ting kan jeg si, slutten er ikke som dere tror. Jeg satt sikkert med munnen åpen når de siste 5 minuttene var, det var alt for spennende og alt for sjokkerende! Ellers denne morgenen har jeg også vært innpå bik bok sin nettside og funnet noen plagg jeg ønsker meg til vår og sommer. Var de ikke fine? Jeg har utrolig lyst på det blomstrette skjørtet og det er det som skal handles inn først. Trenger også noen nye klær med farger inn i klesskapet mitt. Har alt for masse svart, grått og hvitt.. Så fra nå av, farger, farger og atter farger!

I dag er jeg på salongen til 6 og rett etterpå skal jeg til kjæresten min. Har lovet han at idag er de mc donels til middag, så skal for han servert på døren idag. Han skal få big tasty bacon menyen sin som er hans favoritt. Da blir han så glad atte! Jeg har fått helt dilla på frappe mochaen de har fått på mc, så den skal jeg ha idag. Vi skal nok bare slappe av foran tven ikveld og få med oss hotel cæsar og paradise hotel. Kjenner dette blir en koselig og avslappende kveld!Håper dere likte noen av plaggene jeg valgte ut!
Har dere noen kjekke planer denne onsdagen? Ønsker dere en riktig fin dag, så blogges vi dolls!

WANTS FROM ZARA

God søndags morgen alle sammen. Denne morgenen startet tidelig for min del. Kjæresten sover enda, så jeg har kost meg med frustrerte fruer på tv skjermen. Er litt standar det på søndagen for da er det alltid marraton med det på tv blizz. Jeg har også vært innom zara sin nettside siden jeg skal jo til Manchester om bare 1 ukes tid, og da skal jeg jo selvfølgelig shoppe litt der. Så da tok jeg meg en liten smugtitt på hva de har i butikken nå. De har så masse fint at  jeg klarer nesten ikke velge hva jeg vil ha mest. Jeg vet jeg trenger en ny svart veske til hverdagen og den pastell blåe blazeren må jeg bare ha! Nå krysser jeg bare fingrene for at de har det i butikken der. Jeg har også utrolig lyst på en pastell gul blazer eller genser, det er jo bare så fint. Og hvertfall når jeg får litt farge på kroppen. Appropo få litt farge på kroppen. Det må jeg snart begynne med. Nå er jeg hvit som snøen.. Kan ikke huske hva tid jeg tok solarium sist.. Det var sikkert for 6 mnd siden.. Huffa meg. Tror jeg har litt godt av solarium nå. Hvertfall en gang i uken skal jeg fra neste uke av. Tror jeg må finne meg en fast dag!Likte dere noen av favorittene mine fra zara? Dere kommer direkte innpå plaggene når dere trykker på bildene.
Vi blogges mer senere! Ha en fin søndag så lenge.

SPRING WANTS FROM NELLY

Se så utrolig mye fint. Har bare lyst til og bestille meg hjem alt sammen! Jeg trenger både nye sommerkjoler og nye sko, så nå er problemet og finne ut hva som skal få komme i garderoben min. Kjenner jeg meg selv rett blir det mer en et par sko og en kjole.. Det blir flere par sko og flere kjoler, men til mitt forsvar. Får man virkelig nok av det? NEI! Siden jeg skal til Manchester om 2 uker, har jeg en liten shoppestopp siden det er sikkert utrolig mye fint der nede, så denne gangen ble det bare litt netttitting, desverre.. Men, om noen uker kan jeg love dere at en av disse plaggene er i min besettelse.

Håper dere likte noe av det jeg har plukket ut. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du likte best! For og komme direkte til plaggene er det bare til å trykke på dem.Da kaller frisørsalongen, så vi blogges etter jobb i 6 tiden!

LEIGHTON MEESTER FOR NELLY!

God kveld! Har dere hatt en fin tirsdag så langt? Jeg har akkurat kost meg med kjempe god natchos med min mor og nå venter vi bare på Grey's Anatomy. Så mens vi venter på at det skal starte har jeg vært innom nelly. Alle har sikkert fått med seg at Leighton Meester har valgt ut sine favoritter fra Nallys vårkolleksjon? Det er i forbinnelse med at nelly allerede er 10 år! Jeg har funnet mine favoritter, kanskje jeg tilogmed bestiller meg hjem et av plaggene? Den blomstrette kjolen kanskje? Jeg klarer ikke bestemme meg akkurat nå, har jo lyst på alt! Vil dere se flere plagg fra hennes kolleksjon så finner dere de HER.

Har dere noen favoritter fra kolleksjonen? Kanskje noen av dere allerede har klikket dere hjem noe?
Ha en fin tirsdags kveld videre, vi blogges mer imorgen!

NY FAVORITT NETTSIDE?
Jeg tror jeg har funnet meg en ny favoritt side for kjoler og sko! Hvorfor har jeg ikke vært innom her før? Se på alle de fine kjolene og skoene! Er mer der det kommer fra, jeg kunne bare ikke legge ut alt jeg ville ha, det hadde blitt litt langt. Jeg har bare bestilt klær og sko fra nelly, men jeg tror bubbleroom skal få kjangse hos meg. Tror en av de nydelige kjolene her blir bursdagskjolen min! De er jo så fine at kanskje flere blir bestilt hjem til meg. Kanskje det er noen av dere som har bestilt der fra før? Trenger all informasjonen jeg kan få. Da er det bare noen timer på salongen før jeg kan si, god helg! Kanskje dere allerede har noen kjekke planer for fredagen? Akkurat nå gleder jeg meg bare til og komme hjem til Lykke som savner meg hjemme. Men for å si det slik, jeg savner henne masse på jobb også.. Er jo babyen min! Er j

 


Håper dere likte noen av mine favoritter fra bubbleroom. Har dere noe informasjon fra denne siden, husk og kommerera i kommentarfeltet. Det setter jeg stor pris på!

STØRSTE JULESAGLET PÅ NELLY NOENSINNEDet tok bare en times tid og gå igjennom hele nelly sitt julesalg, men verdt det var det. Jeg klikket meg hjem de svarte nydlighetene oppforbi her og jeg kan ikke vente til de kommer i posten. De koster utrolig bare 159, det er jo ingenting! Når jeg så dem var jeg bare nødt til og klikke dem hjem. Jeg fortalte kjæresten min om de nye skoene mine, men han hater klikke lyden så han ble ikke så glad for det nye skoparet mitt. Men jeg, elsker dem allerede. Nelly har mye mer fint på salget sitt akkurat nå, så alle burde ta en titt innom der om dere ikke allerede har gjort det. Nedenfor her er det bare noenting jeg syns var fine som kanskje faller i smak hos dere også? Det ble nok bare det ene skoparet som ble klikket hjem til meg, men kanskje dere finner dere noe mer? Vil dere se hele salget så finner dere det HER.

Da kaller salongen på meg, så da for jeg komme meg på jobb. I går begynte jeg og sette på det nye keratin extensionet mitt, så forhåpentligvis blir jeg ferdig med resten idag. Kommer selfølgeligt bilder ut av det nye håret mitt når det er klart. Rett etter jobb har jeg tenkt og ta en tur innom oasen. Jeg har enda ikke funnet nyttårskjolen så nå må jeg ut og lete! Heldigvis har jeg noen backup kjoler her hjemme om jeg ikke finner meg en ny en. Hadde vært kjekkest med en helt ny glittrende kjole da..Klikker dere på bildene kommer dere direkte til dem.
Da blogges vi mer etter jobb dere, ha en flott start på lørdagen!

BIK BOK WANTSGod kveld kjære lesere. Hvordan har dagen deres vært? Været her jeg bor har vært helt ekstremt. Bruen har vært stengt, en tunell har vært stengt, tær har knekt og listen går og går. Vi stengte til og med salongen litt tidligere siden været var så stygt. Det har også begynt og snø og blonde meg sitter stuck med vinterdekk, og jeg skal på jobb imorgen.. Som ordtaket sier "Fikser seg alltid for snille jenter" eller hva sier dere? Jeg tror ikke Haugesund er den eneste plassen med ekstemt stygt vær i lande.. Er det flere av dere som har stygt vær?

Siden det ikke tillater seg og gå ut dørene så sitter jeg her med kjæresten. Akkurat nå lager han god mat til meg mens jeg kikker på klær på nettet. Er kjempe lenge siden jeg har vært innom bik bok og jeg fant meg en del fine ting. Nå er det jo snart jul så kanskje dere får noen tips også. Dette er bare ting jeg ønsker meg, spesielt den paljette jakken, ELSKER! Har skikkelig lyst på den, men har ikke sitt den på bik bok butikkene her jeg bor.. Får lønn neste uke så håper jeg finner den! Nå er det snart mat, film og kjærestetid, så vi blogges alle sammen. Ha en fin torsdagskveld.                         


Likte dere noen av ønskene mine fra bik bok?

KJOLESESSONG
God morgen alle sammen. Denne morgenen fikk jeg sove lenge siden jeg ikke begynner før kl 11 på jobb idag, var helt herlig og sove ut. Så idag har jeg kikket på alle de nydelige kjolene nelly har inne. Det er jo snart kjolesesong, så da må mann jo finne seg noen nye kjoler til disse annledningene som kommer. Det er jo snart både julebord, jul, nyttår og kanskje andre ting, så hva er ikke bedre enn og finne en unnskylding til og kjøpe seg en ny kjole da? Jeg er rett og slett i himmelen når jeg kikker på alle disse fantastiske kjolene. Jeg klarer nesten ikke velge meg ut en. Jeg har funnet to kjoler jeg skal bestille meg, vil dere gitte hvilke jeg vil ha?  Er enda mange nydelige kjoler der inne, jeg kune bare ikke ta med alle. Så kanskje dere finner deres favoritt her eller innpå nelly?
Fortell meg hvilken kjole som var deres favoritt i kommentar feltet!

VIP - MIDSEASON SALE

God lørdagskveld, har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har sikkert sittet og sitt på salget i flere timer og nå orker jeg ikke mer.. Er over 50 sider med masse fint, men det tar sin tid... Dette er bare favorittene mine så langt, kanskje dere har funnet noen andre eller flere? I morgen åpner salget, men dere kan sikkre deres favoritter og str allerede nå før alle andre. Det fineste går alltid først vet dere, så det gjelder og være rask! Dere kommer innpå salgssiden HER med passorde VIPSALE. De har så masse fine kjoler og sko på salg og opptil 85%! Det er jo helt sykt. Det er vell ikke bare jeg som elsker salg, og spesielt når det er på nelly!

Nå skal jeg snart ut dørene og ta sol før jeg skal videre til kjæresten. Kroppen min trenger litt sol nå for jeg er like hvit som en snømann.. Det skal jeg begynner og gjøre en gang i uken selvom jeg alltid glemmer det eller utsette det .. Må bare finne meg en solevenninne så skal nok dette gå fint! Jeg er hvertfall godt på vei om jeg ligger en liten stund nå ikveld.Håper jeg har funnet noe som alle likte. Alle har sin egen smak vet dere!
Ha en flott lørdag videre. Vi blogges mer imorgen!

HØST FAVORITTER FRA H&MDenne mandagskvelden  så langt har jeg bare kikket på høstklærne til H&M. Jeg sa jo at jeg skulle dele mine H&M høst\vinter favoritter med dere. Det er jo snart slutt på sommeren og alle vet vell hva det betyr, sommerklærne må skiftes til høstklær. Jeg vet allerde hvilke plagg som skal bli mine denne kommende høsten. Må jo alltid oppdatere høstklærne med sesongens trender og farger. Høstklærne er allerede kommet i  butikken så nå er det bare til og kjøpe nye og varmere klær. Jeg er enda ikke klar for og skifte ut sommerklærne helt enda, så håper sommeren holder seg litt til. Ellers resten av kvelden skal jeg bare ta en dusje og slappe av med pretty little liars. Jeg skal opp tideligt imorgen så må få en god natt søvn!Håper dere likte plaggene. Kanskje dere også fant dere en favoritt blandt mine?
Ha en fin mandagskveld  videre! 

SUMMER SALE

Da er det sommersalg å det må vi utnytte! Her er det noen fine sommerkjoler som jeg syns var fine, men det er flere 1000 varer så det er mer der det kommer fra. Jeg har selv ikke utnyttet salget denne gangen, men kanskje jeg bestiller meg noen kjoler fra nelly når jeg kommer hjem fra Kroatia. Vil ikke kjøpe noe her hjemme før jeg har sitt hva de har der nede. For alt jeg vet så er det shopping heaven der nede. Har hørt fra farmor at det er masse billige sko der nede. Jeg kommer til å gå basark!


Jeg har selv den kjolen i gul bare i blå og beige, elsker den!
Trykk på bildene får og komme til kjolene! Affiliate lenker. 
Selvom jeg ikke har utnyttet salget så kanskje dere klikker dere hjem noe fint!
 

http://clk.tradedoubler.com/click?p=80279&a=2192750&g=21131388&url=
http://clk.tradedoubler.com/click?p=80279&a=2192750&g=21131388&url=http://kaisaeb.blogg.no/1371848168_summer_sale.html

DRESSES FOR THE SUMMER SEASONDa nærmer det seg stormskritt 1 juni, det er allerde imorgen. Det betyr at sommeren nærmer seg og det er påtide og handle inn litt sommerklær og det innebærer jo sommerkjoler! Her er noen av de kjolene som jeg vil ha til sommeren i fra nelly. Syns alle kjolene her er kjempe fine å klarer ikke å plokke ut en kjole jeg vil ha med meg til Kroatia i sommer.. Det er jo ikke så lenge til så må få bestilt meg en kjole før jeg reiser avgåre.. Har veldig lyst på den hvite kjolen ovenfor og den rosa av dem peplum kjolene nedenfor.. Er jo så flott med farge på klærne når du får litt brunfarge på kroppen! Men hvilken skal jeg velge? Dilemma..

Har egentlig lyst på den peplum kjolen i alle mulige farger, syns den er så fin!
Hvilken av disse kjonene var DIN favoritt? For å komme til kjolene må du trykke på bildet. 

FARGERIKE BLAZERE

Alle vet at jeg elsker blazere, jeg har ganske mange i klesskape hjemme. Så hva er ikke finere til sommeren enn fargerike blazere? Jeg kunne godt hatt alle disse jakkene i klesskapet mitt, hadde ikke gjort meg noenting. Et helt enkelt sommerantrekk med en av disse jakkene, høres helt perfekt ut for meg! Jeg kunne godt brukt disse i mine hverdags antrekk også, men akkurat til sommeren syns jeg de passer perfekt, og hvertfall når de er i så fine farger. Alle jakkene er fra H&M. De jakkene jeg likte best var de 3 øverste og den lyse blå og ferskenfargete jakken nedenfor. Nesten så jeg må kjøpe meg en eller to av de jakkene her, for de var jo bare så fine!Gul HER, rosa HER, grønn HER, lyseblå HER, fersken HER og mørke blå HER.

Jeg kunne gått tenkt meg alle disse blazerene til sommere, hva med dere? Har dere en favoritt?

NYTT SALG I GANG PÅ NELLY

Da er det salg på nelly.com igjen. Det har vært det en stund nå, er bare jeg som er litt treg av meg. Jeg har kikket litt og orket ikke mer for det var så masse. Jeg pleier å finne meg så masse ting jeg vil bestille meg hjem fra nelly, men ikke denne gangen. Jeg fant ikke så masse jeg ville ha og heller ikke ting som skrek: kjøp meg! Så denne gangen ble det desverre ikke noe nelly salg på meg. Kanskje neste gang heller. Jeg fant kanskje ikke noe på salg, men har en del ting som jeg skulle ønske kom i postkassa mi der ifra, men det er utsolgt desverre.. Håper bare på det kommer inn igjen. 

Men kanskje dere finner dere noe fint på salget? Her er det jeg fant den tiden jeg kikket litt rundt.Har dere handlet dere noe på nellysalget?
Håper dere har hatt en fin mandag så langt! 

DRESS UP YOUR LITTLE DOG

Mens jeg var på skolen i dag så kikket jeg etter nye klær til Lykke og jeg fant masse fint til henne. Bare se på alt det skjønne jeg fant til henne! Ble helt forelsket i masse av plaggene til Lykke å de var ikke dyre heller. Fant alt dette her på ebay. Jeg har aldri bestillt noe der ifra, men er kjekt og kikke litt å finne ting jeg kunne tenkt meg å bestilt. Kanskje jeg kommer til å bestille noe til henne, men kommer ikke til å bestille alt. Men kanskje med tiden så har hun alt dette, hvem vet. 

Om flere av dere kjære lesere har en liten hund så trenger litt klær for å holde varmen så bør dere også skjekke ebay å kikke litt. Ebay er ikke dyrt heller, er egentlig ganske billig der. Jeg skjønner hvordan folk kan bli avhengig av å handle der. Er jo så masse fint til billige penger! Lille Lykke skal ihvertfall få seg noe nytt her ifra, men vet ikke helt hva. Det for vi se når jeg og Martha skal ha ebay date om en stund.

1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER og 9 HER

Tror Lykke hadde kledd alt dette her, men jeg for se hva jeg velger. Hun skal i hvertfall få I love my Mom <3

SÅ MANGE FINE!

Så mange fine kjoler det har komt på nelly nå. Har bare lyst til å ta helt av å bestille meg alle sammen men jeg kan jo ikke det.. Elsker kjolene på nelly, finner meg alltid noen jeg har lyst på. Jeg kan bare være der innpå å kikke å kikke for jeg syns det er så masse fint der! Om dere ikke har sitt de nye kjolene enda så må dere ta en titt innom. Her er i hvertfall noen av mine favoritter. Håper dere også finner noen kjoler som dere liker!
Hva syns dere om disse?

 

HØYEST PÅ ØNSKELISTEN

Se på disse nye genserene ifra bik bok, gu så nydlige. Denne genseren skal jeg kapre meg så fort som mulig! Den var bare helt elsk. Den er i både hvit å grå, hvilken syns dere var finest? Skal prøve å få kjøpe meg denne på onsdag eller torsdag. Håper bare de ikke er utsolgt! Denne står høyest på min ønskeliste. Jeg vet bare ikke helt hvilken farge jeg skal velge.

Hva syns dere om genseren?

TOPPER FRA 49 KRONER

Da har nelly et stort salg igjen bare på topper. Så nå kan dere gjøre et kupp. Deter det mange topper ifra 49 kr og oppover. Så har du lyst på en ny topp er det bare til å kikke innpå her om du finner noe som faller i smak. Dere kan finne alle toppene HER. 

Her er noen av mine favoritter. Håper noe av det falt i smak hos dere!

SKO FRA 99 KR!

Da har nelly et kjempe stort salg på mange fine sko fra bare 99 kr. Nå er det bare til å slå til å gjøre et kjempe kupp! Har noen favoritter og noen som er på salg har jeg her hjemme allerede så for se om det blir 1 eller kanskje 2 par til meg? Vi for se hva jeg bestemmer meg for. Dere må i hvertfall inn å kikke HER for å se resten av de flotte skoene! Jeg har funnet sko til hver sitt bruk. Så her er det noen jeg skulle ønske jeg kunne hatt i skapet mitt nå.


Hva syns dere om skoene?

SHERRI HILL DRESSES

For noen kjoler! Jeg vil bare bestille mange hjem til meg med en gang, men desverre så er bare det ønsketenkning.. Når jeg skal i bryllup en eller annen gang i fremtiden skal jeg bestille meg hjem en sherri hill prom kjole. Jeg syns disse kjolene her er rå lekkre. Hadde følt meg som en prinsesse i en av disse kjolene her. Må dele disse med dere for de er jo bare rå lekkre. Her er noen av de kjolene jeg gjerne skulle hatt i klesskapen mitt. For og se flere av disse lekkre kjolene HER. Blå kjole HER og blå kjole HER


Den hvite her er deffinetivt en av min favoritter!
Rosa kjole HER og hvit kjole HERGull kjole HER og svart kjole HERBeige kjole HER og sølv kjole HER, denne sølv kjolen er også en favoritt!
Alle kjolene er egentlig favoritter, gu så fine de er, noen andre enn meg som er enig i det? 

100 KJOLER TIL 100 KRONER

Bare i dag er det 100 kjoler til 100 kr på nelly. Løp å kjøp, eller tast å kjøp må jeg vell si nå. Jeg har selv den første kjolen her og er døds fornøyd med den! Jeg ville bare tipse dere om dette kjempe salget som bare varer en liten stund. Dere må skynte dere før alle de fine kjolene ryker. Resten av kjolene kan dere finne HER.  Her er de jeg syns var finest, noen av dere som skal gjøre et lite kupp?HER og HERHER og HER

Hva syns dere om disse kjolene?

 

NICKI PLATFORM SNEAKERSjekk ut disse kule skoene her. Jeg bruker bare høyesko, jeg har kanskje 2-3 par lave sko hjemme. Liker ikke å bruke så lave sko siden jeg er så lav selv. Men disse skoene her var bare rå lekkre. De har masse diamanter på seg som jeg elsker og i tilegg har de høyde på seg. Jeg som skal bli frisør kan ikke alltid gå i høyeheler på jobb, da kommer jeg ikke til å holde ut så lenge, så disse er bare perfekte. Disse er på min ønskeliste til våren. Koster 499 kr og kan kjøpes HER.

Hva syns dere om disse? Var lekkre eller hva?


IDOL REBEKKA!Jeg vil bare dele min flinke vennine Rebekka her med dere. Kanskje dere så henne på tv i går? Hun er så flink til å synge. Dere kan følge henne på tv videre om hva som skjer når de er ferdige med alle auditionene. Dere kan se videoen av henne fra tv igår nederst på innlegget. Jeg sitter å nynner på sangen hennes hele tiden nå. Flinkeste vennina mi som kommer til og nå veldig langt! Stå på! Dere kan også høre et intervju av henne HER også han dere like fanpagen hennes HER Gleder meg til å følge henne videre mot drømmen sin. Flinkeste vennina mi!

FÅ I GANG SOMMERGARDEROBEN TIL BILLIGE PENGER

Når det er supersalg flotte bikinier, sommerkjoler å flotte sommersko da må du nesten bare gjøre et kupp eller hva? Her kommer jeg med et lite tips til dere. Alle tingene er fra nelly.com som er en av mine favoritt butikker på nette. Har bestilt derifra mange ganger å jeg har alltid blitt fornøyd. Jeg har funnet 4 ting av hver ting, håper noe faller i smak. Er masse mer på nettsiden deres om dere vil se mer å se mer av utvalget de har. Her er bare noe av det jeg likte best!HER og HERHER
og HERHER
og HERHER
og HERHER
og HERHER
og HER

Håper noe falt i smak hos dere!

SKO TIL UNDER 200 KR!

Da har det kommet mange nydlige sko salg nelly som jeg vil dele med dere, å alle sammen er under 200! Så om dere vil gjøre et kupp, må dere gjøre det nå! Jeg har en tanke selv å bestille de 2 skoene øverst, har jo bursdag om en månde så kanskje dette kan være bursdagspresangen til meg selv? Hvilke av skoene er deres favoritt? Hvilke hadde dere valgt?
Svarte sko HER Sølv sko HERGull sko HER Røde sko HERSvarte sko HER Sølv sko HER

EVERYTHING WHITE

Da er det 30% på alle hvite varer på bik bok idag! Jeg elsker jo bik bok sine klær, eller mange av dem hvertfall å sjekker hva dagensluke er hver dag å i dag fant jeg meg 4 hvite plagg jeg vil ha. Er vell flere egentlig, men disse er de jeg liker best! Noen hvite ting dere ønsker dere fra bik bok?

 


Noen av de du likte eller ønsker selv?

SALG H&M

Til dere som liker klærne på H&M her er det salg med masse fine ting! Jeg har mange ønsker fra H&M, og her er noen av tingene jeg vil ha. Liker veldig godt klærne på H&M. Er helt grei kvalitet og er ikke noe spessielt dyrt heller. Så her er resten av ønskene mine her ifra HER. Har vi noen av de samme ønskene der ifra?

 Da får dere ha en fin lørdags kveld videre så snakkes vi morgen når jeg kommer hjem! Håper alle har hatt en fin lørdag!

WHERE IS THE JACKET FROM

Mange av dere lurte på hvor denne jakken er ifra å jeg fikk en av min kjære mor etter at hun hadde vært ute å reist med min far å hun hadde kjøpt den på Zara. Tror ikke den selges lengre men dere kan jo se om den fremdeles er i butikken om dere har Zara nærme dere. I Haugesund er det desverre ikke en Zara butikk noe jeg syns er veldig domt for jeg elsker klærne fra Zara. Men nå har jeg hvertfall svart på hvor jakken er ifra så håper at dere ble glad nå. Jeg har bare brukt den 2 ganger men kommer til å bruke den mer framover. Jeg liker best sølv og på jakken er det gullglidlås så likte ikke det i begynnelsen, men jakken er så fin uansett at jeg bryr meg ikke. Jeg for bare kjøpe noen gull armbånd eller noe så jeg kan ha til jakken.
EVERYTHING BLACK

Bik bok er en av mine favoritt butikker. Derfor sjekker jeg hver dag hva som er på salg der ifra i juldetiden å idag er det alt som er svart, 30% idag på alt. Skal du ta turen innom? Jeg er litt sånn at jeg tørr ikke å handle meg noe i tilfelle jeg får det til jul av noen, men om jeg ikke for det kan jeg jo bare handle meg det etter jul. Værre er det ikke for meg. Men er kjekt å se for det! Har du noen svarte nydligheter du vil ha fra bik bok?

Nå sitter jeg på skolen og holder på å dokumentere for imorgen er det innlevering. Jeg skal kanskje værme farmor idag å se på et danseshow som søskenbarne mitt er med i. Men vi for se. Alle må hvertfall ha en fin dag.

Har du en eller flere av de samme svarte favorittene som meg?

JEWELLRY

Da er det 2 for 1 på bik bok idag på alle smykker, så da tenkte jeg og gå innom å handle meg 2 smykker som jeg vil ha, eller kanskje 1 armond å 1 smykke, hva sier dere? Skal noen av dere gå innom bik bok og handle dere smykker ?

Jeg har lyst på disse 2 smykkene å dette armbåndet. Smykkene koster 199 og armbåndet koster 179 kr. Men når det er 2 for 1 så er det jo ikke galt i det hele tatt!  


Snakkes senere !

MY NEEDS FOR THE WINTER

God morgen alle sammen. Da er hode litt bedre og jeg sitter på skolen og håper på at jeg blir helt god til slutt igjennom dagen. Sorry for lite oppdateringer igår, men jeg la meg i 9 tiden for hode mitt holdt på å eksplodere så jeg måtte bare ta en tidelig kveld. Så derfor ble det ikke noe mer innlegg på dere igår. Men idag er jeg tilbake!

Jeg tenkte og dele med dere my needs for the winter. Jeg så i skape mitt å så jeg ikke har noen vinterklær eller nesten noe som kan holde meg varm, så da må jeg ha en liste for hva jeg trenger for å overleve denne kulden. Er jo så kaldt at jeg gruer meg sykt til å gå ut døren hver gang.Skjerf: Jeg trenger inderligt et skjerf. Jeg mistet mitt når jeg var på cafe MM for en stund siden så det må handle inn det.

Handsker: Noen søte små handsker som kan holde meg varm på hendene!

Pels krage: Det er en sånnen pelskrage som du kan feste på kåper og slikt, trenger det for å gjøre kåpene mine litt mer varme.

Gensere: Jeg har nesten bare cardigans som er syltynne å ikke noe varme. Har noen "vinter" klær, men ikke som er så varme så noen gode varme gensere er et must.

Jakker: En fin kåpe med pels krage eller noen nye pelskåper hadde vært helt perfekt for å holde på varmen.

Uggs: Noen varme uggs som jeg kan ta på meg på skolen bare for å holde varmen. Har jo mine elskbare høyehøler med pels, men var ikke så varme ...

Noe dere trenger til denne kalde vinteren som er komt? Her er hvertfall min liste! 

30 % PÅ BIK BOK

God morgen alle sammen. Da vil jeg bare dele med dere at det er 30% på alle ytterjakkerbik bok idag, så kanskje dere for kjøpt noen julepresanger eller kanskje kjøpe noe til dere selv som dere vil ha? Jeg har 3 jakker fra bik bok jeg er helt forelsket i så de har jeg delt med dere før, men her er de igjen. Så her kan dere finne resten av hva jeg ønsker meg fra bik bok HER, HER. Har dere noen favoritter som jeg ikke har kanskje? Var kjempe deilig å sove litt lengre idag. Våknet opp til samme tid, men la meg igjen slik at jeg kunne sove litt lengre. Vekte Karoline når jeg snakket i telefonen, men det gikk så fint atte. Så nå sitter vi begger her å venter på at vi skal deles. Hun skal til moren sin og jeg skal til en å spise lunch eller frokost eller hva jeg skal kalle det på denne tiden.

Så alle sammen må ha en fin onsdag videre. Jeg skal hvertfall nyte fridagen min!

RED DRESS

Fant en kjempe fin kjole fra asos som jeg vil dele med dere. Passer perfekt til jule tiden. Den er jo ganske enkel, men ryggen var kjempe fin! Har veldig lyst på den selv, men kommer ikke til å bestille den. Jeg har julekjolen klar så dette er bare et tips til dere som kanskje ikke har handlet julekjolen enda. Den kostet bare litt over 500 kr også så det var jo ikke noe dyrt i seg selv. Kjolen kan dere finner HER.


Hva syns dere om kjolen?

PALJETTE UGS?

Da er det vinter å snø ute å jeg trenger desperat et par uggs. Jeg har bare høye vintersko, men har lagt merke til jeg må ha noen uggs. Har sitt noen kjempe fine parliette ugs på Mani, fant dem ikke på nette. Men jeg vet ikke om kanskje perliette uggs blir litt i det mye? Hva syns dere? Jeg syns jo det er fint med helt vanlige brune også, men jeg liker jo best parlietter og glitter! Hva syns dere om ugs, bruker dere det selv?

Nå kommer snart Lena ned til meg så skal vi sladdre litt å se tigerstaden som begynner om 2 timer. Håper dere har hatt en fin helg! 

THE LITTLE BLACK DRESS

Sorry folkens men kommer ikke bilde av håret for fikk ikke tatt stripene idag på skolen, skal fortsette på fredag. Vi sluttet plutselig 1 time før i dag så fikk ikke tid, så heldigvis satt jeg ikke med farge i eller noe så gikk helt fint. Etter at jeg har kommet hjem har jeg sittet litt med teorien så håper at den snart er i boks!

Da vil jeg dele med dere noen svarte nydligheter fra nelly. Den svarte lille kjolen passer perfekt til alt. Jeg har kikket litt i kjolene mine å jeg har ikke så mange svarte. Egentlig ingen nesten. Har mest i farger så trenger noen svarte også. Siden det er snart juletiden og masse fester så kommer, så er det jo perfekt å finne seg en kjole. Liker du ikke farger så er en svart kjole perfekt. Her er noen av mine svarte favoritter fra nelly, har du noen? BIANCO!

Bianco er min favoritt sko butikk, nesten alle skoene mine kommer fra bianco så betyr det er ganske mange der ifra. Er som regel der jeg finner skoene jeg vil ha, men etter jeg fant nelly så er det vell ingen som kan slå det. Men bianco er uansett min favoritt siden nelly bare er på nette. Sjekket litt på bianco sin hjemme side å der fant jeg noen sko jeg vil dele med dere. Jeg skulle egentlig lage en liste av hva jeg villa ha der ifra, men siden nesten ikke noen av skoene jeg har sitt i butikken var der så deler jeg heller noen andre så for dere si meningene deres om disse skoene. Jeg syns hvertfall de var fine! Absolutt noe jeg kunne tenkt meg å kjøpt til sko samlingen min! Hva syns dere om disse?

Sko 1 HER Sko 2 HER Sko 3 HER Sko 4 HER


Men nå er jeg klar for sengen å kjenner jeg slokkner hvert sekund nå.. Måtte bare innom å oppdatere dere! 

 

NYTTÅRS ANTREKK?Jeg kikket litt på nelly igjen og har jeg så lyst på dette antrekke, kanskje til nyttår? Hva syns dere? Elsket skoene og kjolen, er ikke helt sikker på vesken, men kanskje jeg finner en finere enn annen plass enn på nelly. For se om jeg bestiller dette etter jul. Har så lyst på masse fra nelly at jeg må bestemme meg for hva jeg vil ha først. Har mange kjoler fra nelly som jeg enda ikke har brukt, så kanskje jeg må få bruke dem før jeg bestiller meg noe nytt?

Kjolen HER Skone HER Vesken HER

Nå sitter jeg på skolen og skal ha fargekurs. Formen min er litt bedre så håper kvalmen går vekk etter vært. Er jo en lang dag på skolen idag så kommer ikke til å oppdaterer så mye idag, vi for se hva jeg for tid til. Vi snakkes senere.

FESTSKO

God morgen. Jeg skal på skolen idag kl 11, for en fridag for det så vil ikke gå på skolen når de andre er hjemme. Vet ikke helt hva jeg skal etterpå, kanskje på oasen en tur? Jeg vil dele noen nydlige sko fra nelly som passer til juleantrekket ditt kanskje? Jeg elsker alle disse og har veldig lyst på alle  av dem selv. Alle disse skoene er fra 15 cm og oppover, elsker høye sko! Jeg har ikke juleantrekke klart men har et par sølv pumps som venter på å bli brukt, så kanskje noen nyttårs sko på meg heller? 


Du kan finne disse skoene,  1 HER,  2 HER, 3 HER og 4 HER. 

Jeg har bare helt falt for de sølvskoene. Syns de var aldeles nydlige! Kanskje de kommer i samlingen min om en stund. Håper dere likte noen av skoene! Vi snakkes mer senere!

KJOLESESSONG

Da er det snart desember og det betyr at det er kjolesessong! Er dere klar? Jeg har laget et innlegg om flere perfekte kjoler for julesessongen HER. Alle kjolene er fra nelly, det er der mine favoritter er. Jeg har mange kjoler fra nelly for jeg syns de har best utvalg der og de er ikke dyre heller! Glitter og parlietter passer perfekt til julesessongen, her er noen av mine nye favoritter.


Svart kjole HER                                                                            Svart med "åpen" rygg HERSvart med åpen rygg HER                                                                          Sølv parliette kjole HERStroppløs kjole HER                                                                                Blå parliettekjole HER

 

Har dere noen favoritter fra nelly? 

DRESSES FOR CHRISTMAS SEASON

Da kikket jeg litt på nelly og fant mange kjoler som passet til desember månde når det er masse som skjer. Julebord, juleaften, nyttår. Det er den månden du virkelig kan pynte deg. Og da trenger du kjoler i massevis. Jeg fant noen av mine favoritter på nelly. Jeg kan ikke bestille meg flere kjoler enda, må spare litt. Men kan dele med dere hvilke jeg likte best. Kommer nok til og bestille meg et par av disse senere en gang. Men må vente litt. Så enjoyLang rød kjole HER                                                                                Svart kjole HERParliettekjole HER                                                                                 Hvit kjole med glitter HERLilla kjole HER                                                                                  Svart kjole HERSølv parliettekjole HER                                                                                 Rød parliettekjole HERSølv stroppløskjole HER                                                                               Blå stroppløskjole HER

Ååååå.. Så masse fint! Jeg har skikkelig lyst på kjole nr 3, 4, 7, 9 og 10. Vet ikke hvilken jeg liker best av 9 og 10, klarer ikke og bestemme meg. Men har god tid til og tenke siden jeg ikke skal bestille meg flere kjoler før jeg lærer meg og bruke de nye jeg har kjøpt. Har mange kjoler fra nelly som jeg ikke har brukt, så først må jeg begynne å bruke kjolene mine så kan jeg tenke på og bestille flere.

Hvilke er dine favoritter? Kanskje du har noen av dem hjemme hos deg. 

FOREVER LIVING - ALOE LIPSJeg kjøpte denne lipsylen av en vennine pga faren hennes jobber med dette merke og jeg har aldri hatt en bedre lipsyl. I de vanlige lipsylene er det vann, og det tørker ut lippene dine. Men i denne er det masse alovera. De disse produktene fra dette merke inneholder alle alovera. Jeg tenkte jeg skulle ha homeparty om en stund å handle inn kremer og slitt forskjellig. Så da kommer de hjem til meg og viser frem produkter og andre ting, så kan jeg handle. 

Jeg betalte 40 kr for denne lipsylen, og det er ikke mye når jeg tenker på hvor bra den er. Jeg for ganske tørre lipper på denne årstiden og jeg klarer ikke og la vær å pittle .. Det er en veldig dum uvane jeg har med alt.. Men etter jeg har brukt denne hver dag så er ikke lippene mine tørre lenger. Det har aldri en normal lipsyl som jeg har kjøpt i butikken eller noe gjort før. Føler de andre tørker ut med en gang og må ta på ny og ny hele tiden. Men med denne er lippene mine fuktige lenge. Jeg anbefaler virkelig denne lipsylen! Du kan kjøpe den her på denne nettsiden: http://www.aloelips.no/ . Der står det også litt mer enn hva jeg har sagt. 

 


Har dere hørt om dette merke før? Kanskje noen av dere tilogmed har lipsylen hjemme selv.

INNA KONSERT - BYSCENEN HAUGESUNDDen 17 november kommer Inna til Haugesund! DjLoco & Live Sound er stolte over presentere verdens størte Dance artist: INNA! Dette blir Innas første konsert i Norge! Hun kommer direkte fra et omfattene turne i USA og Sør Amerika! 


Lørdag 17 november kl 21.00 - 23.30. Håper vi ses der!

INFO:
18 år grense!
Vergeordning for dei under 18 år!
(Info fåes ved å sende mail: Ronny.gjermundsen@hetmail.no)

SPILLESTED:
Byscenen Haugesund

BILETTER:
Få kjøpt på Scabticket.no - Scabtickets utsalgsteder
Shell Select - Rica Maritim

385 ,- standar bilett
335 ,- student\tuss - ved femvisning av bevis!
485 ,- deluxe bilett
(Pakke tilbud på bord, mail Ronny.gjermundsen.getmail.no) 

BILETTSALGET STARTER:
Fredag 12.10 kl. 09.00 

HOTEL:
Scandic Hotel Haugesund

PRESSE\MEDIA KONTAKT:
Mail@live-sound.no 

musicnodes
Inna: Club Rocker feat. Flo Rida