Klær\Mote

YES PLEASE!

Se på alt det nydelige vår kjolene og skoene de har fått på Nelly. Jeg sier bare yes please til alt sammen! Nå som våren nærmer seg må nye klær og sko handles inn, og denne våren er det lyse farger, pastell, høye sko, blomster mønster og lette dress jakker som står på min liste. Jeg har også lyst på en svart hatt eller en hvit en! Jeg har sitt mange bilder av slike lekkre hatter og nå må jeg bare kjøpe meg en eller to selv! Jeg har alt bestilt meg de flotte lilla pastell skoene, og jeg kan ikke vente til jeg får brukt dem! Jeg vet Nelly kommer til og få inn masse mer lekkert i fremtiden, og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til og gå basert med netthandel!
Nå skal jeg kose meg med vegetarpizza og prission break! Ha en flott mandag videre, vi blogges mer imorgen.

NEWEST WANTS FROM HM

God morgen alle sammen. Hvordan har dere det? I dag begyner jeg ikke før 11, så jeg har bare kikket etter masse fine vinterklær denne morgenen. Her regner det som bare det, og det skal vist holde på en stund. Når jeg kikket på værmeldingen skal det holde på helt til neste uke. Gu som jeg hater høsten av og til. Men mens jeg har ventet på at jeg skal begynne på jobb så har jeg funnet meg noen fine ting fra HM som vanlig. De hadde ikke fått inn så masse nytt siden jeg var innpå sist, men noenting fant jeg meg. 

Rett etter jobb skal jeg til kjæresten. Jeg er usikker på om jeg skal sove over eller hva jeg skal, men vi blogges så fort jeg setter meg bak pc skjermen. Ha en fin torsdag alle sammen!

 


Likte dere noen av tingene jeg ønsker meg? 

VERO MODA FAVORITTER

Da er snart fredagskvelden kommet. Vi har ikke gjort noe annet idag enn og slappet av. Kjæresten min har spilt fifa slik at jeg kan blogge litt. Etter jeg kom hjem fra Kroatia virker det ikke som om at det er bloggfri sone lenger. Noe som er greit siden jeg sitter bare på når han spiller fifa. Så slepper en av oss og se på den andre. Grei løsning. Men tror ikke jeg for han til og bli fotografen med det første. Men men, holder med de jeg har hjemme selvom de ikke er her når jeg er her. 

I dag gikk jeg innpå vero moda sin nettside siden det er en av mine favoritt butikker. Å se hva jeg fant! Disse 3 blazerene bare falt jeg helt for. Typisk meg klær rett og slett, så det falt helt i smak. Også fant jeg den søte rosa\beige genseren som passer perfekt til hverdagsbruk. Kanskje jeg skal invistere i en av disse blazerene og den søte jakken når jeg får lønnen min? Har så mange ønsker overalt fra forskjellige butikker og nettsteder, så jeg for se hva jeg velger meg ut først!


Hvilket av plaggene var deres favoritt?
Ha en fin fredag alle sammen! 

BLACK DRESSES FROM NELLYDe har fått inn så mange nydlige kjoler på nelly nå! Det var en kjole til som jeg ville ha, men den er sikkert allerede utsolgt fordi jeg finner den ikke. Når den kommer tilbake skal jeg vise den til dere. Disse to kjolene er øverst på min ønskeliste. Jeg har ganske mange ting på nelly jeg vil ha, men jeg vet at disse kommer til å forsvinne veldig fort. Om dere ikke har vært innom nelly på en stund bør dere ta en titt. Jeg bare falt for disse to nydlighetene med en gang. Hva syns dere om disse to? Fikk dere en favoritt kanskje? 

H&M FAVORITTER SPRING\SUMMER 2013Da er katalogen for H&M sin kolleksjon spring\summer kommet og jeg kikket i den i dag når jeg kom hjem fra skolen, ikke at jeg fant så allverdens, men noe fant jeg. Syns ikke de hadde fått inn så masse fint i år. Var veldig masse fint undertøy men ingen bikinier eller nesten noenting. Dette her er tingene som jeg kunne tenkt meg som var i katalogen. De to siste skjørtene er kjempe fine på modellen i bladet, men på bildene her vises de ikke noe særlig hvordan de er, men HER kan dere se skjørtet bedre. De jakkene ovenfor falt jeg pladask for. Før idag la en blogger jeg leser ut en lignende jakke som den svarte med blondemønster ut og den var kjempe fin den og å den var i en fin sommerfarge å ikke svart, så kanskje best å satse på den istedenfor?

Men da skal jeg legge meg, skulle legge meg for en stund siden men snakket i tlf med søsteren min som fortalte om turen til Egypt som hun å hennes samboer skal på om noen uker. Gu som jeg misunner dem..

Har dere noen favoritter som er kommet inn i butikken for vår\sommeren? 

FRUSTRERENDE


Etter jeg kom hjem har jeg kikket litt rundt på nette etter en av disse jakkene, og uansett hvor jeg leiter finner jeg dem ingen plas .. De har ikke str min på lindex og på cubus så er den ikke på nette lenger. Så jeg lurer på kjære lesere, kan dere hjelpe meg? Jeg lurer på om en av dere kanskje vet en plass de har lignende jakker på nette eller noen andre butikker? Jeg har leitet etter disse i butikkene siden de kom ut, og de har de aldri inne eller ikke i min str å denne jakken bare roper til meg ..

Men nå må jeg nesten i seng og bare drømme om disse fantastisk fine jakkene.
Håper dere kan hjelpe meg. 

BLACK OR BLUE?

Jeg trenger litt hjelp av dere. Jeg klarer ikke å bestemme hvilken farge jeg skal bestille hjem. Når jeg var med Martha på søndag satt vi å kikket å jeg har alltid villa hatt denne i svart. Men så kommer Martha å sier den er så fin i blå å hu skal bestille den i den fargen. Å nå sitter jeg da her å klarer ikke å bestemme hvilken jeg syns er finest. Det ender vell med at jeg tar svart. Jeg og Martha kan jo bytte også siden vi har masse str i alt. 

Hvilken farge hadde dere tatt?

Black or blue, black or blue ...

XMASSALE

Da er det romjuls salg på nelly.com å koden er XMASSALE for dere som ikke visste det. Jeg vet ikke om jeg skal bestille meg noe, men her er mine favoritter. Sikkler etter de to første tingene her, syns dere jeg skal bestille det? Ville jo ha ny kjole å nye sko til nyttår, men vi for se. Skal dere bestille dere noe på salget som er nå?Genser HER Sko HERJakke HER Jakke HERBluse HER Genser HER

Noe dere også likte eller?

DEKSEL TIL IPHONEN

Da har jeg kikket rundt på ebay på iphone deksel siden jeg trenger det, men er så masse å velge mellom å så masse fint. Snakket litt med mamma og hun har en vennine som er i Thailand så kanskje hun kunne kjøpe til meg der slik at jeg slipper å bestille me fra nettet. Men er er hvertfall noen av de jeg syns var kjempe fine. Vil ha noe glitter og stas!


Til dere som har iphone, hvilket deksel har dere? 

HVILKEN KJOLE ER DU?Da tok jeg testen på nelly.com om hvilken kjole som passet meg best. Ta testen dere og, det kan dere gjøre HER. Jeg elsker paljetter å denne kjolen hadde jeg ikke bestilt meg tror jeg, men syns den var kjempe fin så noe lignende hadde jeg nok tatt!

Om dere tar testen kan dere vell si til meg hvilken kjole dere er! 

NEW YEARS SHOES

Jeg har et dilemma. Etter jul skal jeg bestille meg 1 par nye sko som jeg skal bruke på nyttår om de kommer fram. Jeg har plukket ut 4 stykker som jeg likte aller best. Men nå er probleme mitt, hvilke av de? Jeg har veldig lyst til å bestille alle sammen men jeg må ta et par om gangen. Hvilke hadde dere valgt? Er jo veldig fint med glitter og slikt på nyttår så alle skoene har et slags glitter på seg. Kanskje det også blir en kjole i samme slengen? Etter jeg kom hjem har jeg ryddet rommet, støvsuget, pakket inn julepresanger og endelig kan jeg slappe av med pizza og one tree hill mens jeg venter på at foreldrene mine skal gå for jeg skal sitte barnevakt på lillebroren min. Har fremdeles litt rydding og gjøre så må sette i gang om en stund etter jeg har slappet av. Hvordan har deres tirsdag vært?

NEW YEARS DRESSGod morgen alle sammen! Da har jeg stelt meg ferdig. Tenkte og ta antrekks bilder til dere, men er nesten full storm ute. Men skal prøve å fikse det uansett til dere. Jeg sitter og kikket på nyttårskjoler. Har vell noen jeg kan bruke, men vil ha en ny en. Så etter jul tenkte jeg og bestille meg en av disse nydlighetene. Hvilken syns dere var finest? Dere må gi meg beskjed hvilken dere hadde besillt. Når det er så mange fine er det vanskelig å bestemme seg!

Formen min er bedre, men kjenner hodeverken kan komma tilbake.. Men vi for se hva som skjer i løpe av dagen. 

WHAT DO YOU THINK

Da trenger jeg litt hjelp fra dere lesere. Jeg skal kjøpe meg en av disse toppene idag på bik bok. De er nesten helt like, det eneste som er forskjellen er mønsteret på toppene. Men jeg klarer ikke å bestemme meg om hvilke av de jeg syns er finest. Syns egentlig den nederste er finest, men for prøve de på å se hvilken som er finest på. Hva sier dere? Det er veldig mange som har disse toppene og det skjønner jeg godt for de er jo kjempe fine!

NEW ARRIVALS FROM BIK BOK

Da kikket jeg på bikbok.com men jeg og Rebecca venter på at vi skal gå å jeg fant 4 plagg jeg syns var kjempe fine som nettopp er kommet inn på bik bok. Når jeg var å handlet julepresanger med Lena sist uke kjøpte hun seg den nederste genseren i blått å den syns jeg var så fin! Har lyst på den i blå, hvit, grå å så å si alle fargene. Å den var billig også, 200 kr, det var jo ikke noe å klage på! Å de to jakkene, å herregud, de var jo bare aldeles nydlige. Har lyst på begge to. Men ville bare dele med dere mine favoritter som er kommet inn på bik bok! Hva syns dere? De nyeste tingene kan dere finne HER
Ha en fin dag videre alle sammen. Snakkes når jeg er kommet hjem igjen. Håper dere har hatt en fin mandag. Hva syns dere om plaggene?

1 PAIR OF SHOES, 4 COLOURS

Da var jeg på nelly igjen og kikket litt å der fant jeg noen nydlige sko. En av dem må jeg bare ha. De skal bestilles hjem til meg etter jul i tilfelle jeg for noe lignende eller noe. Men det er så vanskelig når jeg vil ha alle fargene! De var kjempe nydlige å ikke var de dyre heller. Jeg har så sko dilla at jeg må bare slutte å se på sko. Har sikkert 10 par sko på nelly så jeg vil ha hjem til meg.. Men kan jo ikke holde på sånt. Jeg må klare å beherske meg å bruke de fine skone jeg har her hjemme som jeg ikke har brukt enda.. Så jeg må vell bare sikkle etter dem litt til kan jeg tenke meg .. Hvilken farge syns du var finest?Men da er jeg klar for sengen. Var jo på besøk som jeg sa tidligere å jeg er helt utslitt. Er så trøtt nå at jeg kjenner at jeg må bare legge meg i senga. I morgen er det jo forbi kjøring også å jeg gruer meg. Men skal bli fdeilig og få det overstått. Hva har du gjort idag? Håper alle sammen har hatt en fin mandag å en fin start på uken. God natt!

HVILKEN FARGE?

Disse toppene fra bik bok er så fine, de koster bare 249 kr! Jeg har egentlig lyst på alle disse fargene passer både til hverdag og fest så er jo et kupp. Det finnes også i en lysere blå men det er disse som er mine favoritter. Hvilken farge likte dere best?


Sorry for ingen blogging til nå, men er helt rød innpå det ene øye og er jo på skolen så har holdt på med litt forskjellig. I dag skal jeg til Bodil så oppdaterer dere når jeg er hos henne. Ha en fin onsdag!

SPIKES BRA
Hva syns dere om spikes bh? Jeg syns det er kjempe hot og har veldig lyst på en selv. Er jo inn med spikes på alt nå og jeg syns det er kjempe tøft! Ikke at jeg har noe spessielt med spikes på selv, er vell mer en parliette, glitter og perler jente, men en så kul bh, det er bare på min ønskeliste! Hvis jeg skulle kjøpe en hadde jeg kjøpt med sølv for det er det jeg foretrekker. Bare se på bilde oppforbi, er jo så sexy når litt av den vises! Eller hva sier dere?PELS TIL VINTEREN?

 

Slik ser da min pelsjakke ut. Kjøpte den i fjor på H&M når den var på salg. Men i år har jeg lyst på flere i forskjellige farger. Jeg liker ikke ektepels for jeg er i mot sånt så de gjør med dyrene. Jeg har alltid elsket dyr siden jeg var liten så fuksepels funker supert for meg! Men hva syns dere? Jeg vet jo at ikke alle liker pels kåper og slike ting, men jeg syns bare det er pent. I år er det jo inn med pels i alle mulige varianter. Så må hvertfall skaffe meg en svart pelsjakke også. Har lyst på en fra bik bok og en fra h&M så for se om det kommer i hus om en stund. Er jo snart jul så om jeg ikke for det til jul, er det rett og kjøpe meg en!

Bildene er tatt på en fotoshoot som jeg var på i februar, men kommer antrekks bilder senere forhåpentligvis! Så vi snakkes senere folkens, i dag skal jeg jo kanskje møte en kompis av meg. Men han kan kanskje ikke så vi for se om jeg skal være med han eller ikke, han skulle sende meld. Så vi snakkes senere lesere!

NYE KILEKO?
Jeg bruker bare høye sko, tror bare jeg har kanskje 3-4 par lave uten om gymskoene mine. Jeg liker ikke å gå i lave. Så når jeg går på skolen og til hverdags bruker jeg kilesko. Jeg har 2 par som jeg bytter ut, men det ene kan jeg nesten bare hive, vil ikke gå i de får jeg syns de er så utslitte. Men jeg kikket litt på nelly, å der fant jeg meg noen nye kilesko som jeg har veldig lyst på! Kan du finne dem HER. Jeg har veldig mange sko, men alle er så å si til fest å som jeg ikke kan bruke til hverdags, så disse er jo bare helt perfekt. Bruker mann dem hver dag så er det jo god investering. For se om jeg bestiller dem, er jo ikke dyre i det hele tatt! I want!! Hva syns dere? 

NYTT MERKE PÅ NELLY - BABEGikk innom nelly og så det var kommet et nytt merke der som heter bebe. Var fine kjoler og klær der, men var ikke i det billigste de har på nelly. Dette merke virker mer ekslusivt og litt mer dyrt. Vet ikke om jeg hadd betalt så masse penger for de kjolene og slikt. Men var veldig masse pent der.

Kjole nr 1 HER                                                                               Kjole nr 2 HER

Kjole nr 3 HER                                                                               Kjole nr 4 HER

Har dere sett hva som er nytt hos nelly? Likte dere noen av kjolene\klærne fra merke bebe?

WHICH ONE?


Jeg har siklet etter denne jakka fra lindex helt siden jeg så den på tv. Men nå ble jeg veldig usikker på hvilken jeg skal velge. Jeg har ikke peiling på hvilken av dem jeg vil ha nå lenger.. Syns begge er så pene. Den fra lindex var litt mer enkel mens den fra bik bok er jo litt mer. Men jo mer jo bedre sier jeg. Kanskje det blir begge to? Jeg for teste begge ut og se hvilken av dem jeg vil ha først. Den ene kan være til hverdags og den andre til fest? Har allerede i hode hvordan antrekke kommer til og bli. Så kan ikke vente så lenge før en av de kommer hjem til meg. Gleder meg til jeg får en av dem med meg hjem om litt, så for vi se om jakke nummer 2 kommer etter hvert.

 Hvilken hadde du valgt? 

NEW FROM LINDEX

Elsker det! Jeg elsker det nye som er kommet i butikken Lindex. Jeg bare må ha den jakka, elsker den! Jeg elsker klær med det lille extra. Er så masse i klesskape mitt som har glitter, perler, diamanter osv på seg å jeg syns det er så pent. Så me en gang jeg så denne jakka falt jeg helt pladask! Jeg må bare ha den! For prøva boksa i samme slengen og se om jeg passer den. Tror ikke den kommer til å sitte så bra, tror disse buksene sitter bedre på folk med litt lengre bein, tror jeg. Å siden jeg ikke er så høy så må jeg bare teste buksa ut før jeg sier noe mer om den saken. De har en lignende bukse på Bik Bik også som er litt strammere har jeg hørt, så kanskje den er bedre til meg? Vi for se. Er ikke sikkert jeg går og skjekker det ut idag, men må gjøres kjapt før de blir utslogt!

Likte dere det? 

KODE ORD: FOTBALLFRUE

Da er det salg på nelly igjen. Jeg kikket litt å fant  noen ting jeg vurderer å kanskje bestille. Blir ikke alt om jeg bestemmer meg for at jeg skal, men vi får se. Må jo gjøre et kupp når mann kan! Her er noe av det jeg vurderer å bestille. 

       

Likte dere noe av det? 

 

ROSA SLØYFE!

I går når jeg var hos farmor fikk jeg denne rosa sløyfen av henne som jeg festet på jakken min som jeg bruker hver dag. Sløyen støtter brystkreft og selfølgelig støtter jeg det! Syns den var kjempe fin og den kommer til å henge på jakken min en stund.