Konkurranse

VINN 5 PAR SKO FRA BIANCO

For en herlig konkurranse. Hvem elsker ikke sko ifra Bianco? Bianco er en av mine favoritt sko butikker. Nesten alle skoene mine er der ifra. De har kjempe god kvalitet og prisene er ikke gale de heller. Tenk å få nye sko fra deres nye sommerkolleksjon. Det høres helt fantastisk ut for meg. Hva sier dere?

For å delta i konkurransen trykk HER og bli med du og.

bia13nco

KONKURRANSE - VINN SHAMPO FRA RAPUNZEL OF SWEDEN

Da har jeg en konkurranse til dere i samarbeid med rapunzel of sweden som dere kan finne HER. Om denne konkurransen går bra kommer det flere konkurranser til dere og da blir selvfølgelig premien større. Denne gangen blir det denne shampoen der ifra. Om dere har løshår eller noe er denne dødsbra! Løshår trenger fuktighet og næring ved hver vask for å bevare den gode kvaliteten. Rapunzels Daily Shampoo tilfører fuktighet og næring. Den rengjør håret samtidig som den gjennom sin unike sammensetning styrker håret innenfra og ut. Sjampoen inneholder ikke sulfater. Den inneholder silkeprotein, vegetabilske oljer, er rik på vitamin A, E og proteiner. Om dere vil være med i trekkningen av denne så må dere gjøre følgende.
1. Lik rapunzel sin side på facebook HER.
2. Lik min facebook side HER.
3. Skriv i kommentarfelte at du er med når du har likt sidene!
4. Husk og skriv epostadressen din også slik at jeg kan nå dere der om du er den heldige som vinner!

Det er det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekkningen. Håper så mange som mulig blir med på denne konkurransen.
Trekker en tilfeldig vinner om ca en ukes tid. 
Lykke til alle sammen! 

VINNEREN AV KONKURRANSEN ER ..

Da er jeg våken etter en ikke så bra fredag, forteller senere for nå er det tid for vinneren av konkurransen. Det var veldig vanskelig å velge for ville gi toppen til dere alle. Men desverre kan jeg ikke det.. Så denne gangen ble det Silje som vant denne toppen fra forever21. Gratulerer så mye til deg!Håper alle sammen syns det var kjekt med konkurranse og at alle blir med på min neste. Jeg blir sponset et produkt til dere fra rapunzle of sweeden så den er premien for neste konkurranse. Håper så mange av dere blir med da! 

SISTE SJANSE

Konkurransen avsluttes i dag og vinneren trekkes senere eller i morgen. Om dere vil være med må dere  gjøre det nå. I dag er siste sjanse til å være med å vinne den nydlige røde toppen fra forever21. Konkurransen finne dere HER. 

Håper alle sammen for en kjempe fin start på helgen!

CHERRY IN THE AIR

Da kommer escada ut med en ny sommer parfyme, vil du være en av de 50 heldige som vil prøve ut denne før alle andre? Jeg har i hvertfall veldig lyst på denne sommer duften. Jeg har brukt escada sine parfymer en kjempe god stund nå og elsker dem. Denne nye sommerduften tror jeg lukter himmelsk. Hvem vil vell ikke ha denne parfymen når sommeren begynner. Krysser fingrene for at jeg er en av de utvalgte som får prøve denne. Skal dere være med i denne konkurransen?


ESCADA er kjent for sine sommerdufter. Alle venter på den og hvert eneste år er ESCADA's sommerduft noe av det første som minner oss om at det går mot sommer - og lange bekymringsløse dager. ESCADA Cherry in the Air er en fengslende blanding av saftige røde frukter og forførende noter. Gled deg til en duft som virkelig vil sette deg i sommerstemning!Blogg.no i samarbeid med ESCADA deler ut denne duften til 50 heldige vinnere. Alt du må gjøre for å bli med i trekningen er å følge denne bruksanvisningen som dere kan finne HER

esc13che

KONKURRANSE - VINN TOPP FRA FOREVER21

Da tenkte jeg det er på tide med en konkurranse siden det er kjærlighetsdagen idag å hvorfor ikke da gi dere kjære lesere noe på denne dagen? Jeg ikke har hatt en konkurranse noen gang på bloggen så nå er det på tide med en. I denne konkurransen har dere nå en kjangs til å vinne denne kjempe fine toppen fra forever21. Den er ikke brukt, lappen henger enda på. Den har bare hengt i skapet og den er for fin til det så nå kan en av dere vinne denne. Det eneste dere må gjøre er og like facebook siden min HER så er dere med i trekningen. Jeg kommer til å sjekke om dere har likt siden min. Så er det bare til å legge igjen en kommentar så er dere med i trekningen av denne toppen.
Vil dere ha større kjangs får å vinne denne, så må dere enten dele dette videre på facebook eller følge meg på instagram. Kaller meg for kaisaeb der.
Vinneren trekkes om ca en uke!Lykke til, må den heldigeste av dere vinne!
Husk: skriv av det dere har gjort.

VINN GAVEKORT FRA NELLY.COM VERDI 5000 KR!Jeg kom over en konkurranse på en annen blogg som dere bare må delta på selv. Du kan vinne 5000 kr fra nelly.com, hvor bra er ikke det? Bare gå innpå HER, legg igjen en kommentar så er du med du også. Jeg har så masse ting på nelly jeg har lyst på så 5000 kr derifra hadde ikke vært feil! Kommer du til å delta på denne?

VINN STAR TOUR GAVEKORT ELLER SPA OPPHOLD!

Jeg har blitt bedt om å lage et innlegg om disse to konkurransene. Selv har jeg deltatt, ikke at jeg pleier å vinne noenting som helst, men er lov til å prøve seg. Det eneste du trenger og gjøre er å svare på noen enkle spørsmål også er du ferdig!


I den ene konkurransen kan du vinne et gavekort hos Stat Tour verdt 5000 ,- kr, hadde det ikke vært deilig med en liten ferie? Kjenner selv jeg har veldig lyst til å reise en uke i syden siden nå begynner være å bli kaldt å trist igjen.
Bare gå innpå http://flybillig.info/ den siden der og delta i en eller kanskje begge konkurransene om du vil det.