Kroatia - Brac 2013

JACKET FROM ZARAJeg kom på jeg ikke har vist innkjøpene mine fra Split shoppingen, så her kommer 1 innkjøp. Jeg bare elsker denne jakken her. Formen, fargen, alt! Jeg gleder meg  sånt til og ta den i bruk. Jeg har handlet meg 2 gensere til, mobildeksel, solbriller og en bio silk med min mor. Så det ble ikke så masse innkjøp og vise dere fra turen. Dere har jo allerede sett shortsen og sminken jeg kjøpte meg inne i Supetar. Men om dere vil så kan jeg vise dere de 2 andre genserene også! 

Likte dere den nye jakken min? Jeg elsker den hvertfall!

ANTREKK - 12.07.13

Da er nesten den siste dagen her nede i Kroatia over og snart er det hjemreise. Så idag har jeg bare stekt meg på solsengen for det meste. Har faktisk blitt litt rød på armene, men det gjør jo ikke noe siden jeg ikke skal være masse i sola mer. Jeg, lillebror og min mor gikk også opp til en kjempe fin kirke etter lunchen. Den var rett og slett nydelig! Tok mange bilder av den både utenpå og inni. De katolske kirkene er så fine med alle statuene sine, maleriene og all utsmykkning. Var veldig mange sterke bilder og slikt der inne også.. Men den var kjempe fin uansett!

Etter vi har vært ute og spist nå, så er det bare å pakke ferdig før vi tar en tidelig kveld. Vi må opp i 3 tiden i natt, så blir ikke mange timene med søvn. Men skal nok klare og sove både på bussture, båten og flyet! Jeg kjenner jeg har skikkelig reisefeber med og reise hjem igjen. Tenker bare på at det er ikke lenge til jeg får se kjæresten min, og kan selvfølgelig ikke glemme lille Lykke!Siden dette er siste kvelden er dette også det siste antekket her nede i Kroatia..
Kommer til og savne kjoler, skjørt og shorts antrekk! Så håper dere likte antrekket!
Ha en kjempe fin fredagskveld alle sammen. Vi snakkes mer når jeg er hjemme i Norge! 

ANTREKK - 11.07.13

Jeg må fortelle dere hva som skjedde idag. I 3-4 tiden begynte det å lyne og tordne som bare det! Det slo til og med ned rett her vi bor. Vi kunne se røyken komme opp og alt. Jeg og lillebroren min var alene i leiligheten da det sjedde. Jeg er livredd lyn og torden fra før, så fikk helt panikk når det sjedde. Lillebroren min  fikk alt på video som vi måtte vise til min mor og far. Skummelt! Heldigvis varte det ikke så lenge, så ble det skinnende sol etterpå! Ellers har det vært en fin dag.Nå er det middags tid så vi blogges mer imorgen!

ANTREKK - 10.07.13

Da er det ikke mange dagene igjen her nede. Nå er det bare 2 hele dager igjen før jeg reiser hjem igjen! Ikveld skal vi prøve ut en resturang vi ikke har vært på enda, så håper den er god.

Når jeg ser på bildene ser jeg IKKE  brun ut i det hele tatt.. Heldigvis er jeg mye brunere i virkeligheten. Men dere kan se jeg har fått farge når dere ser det syke skille mitt som er under armen på det bilde over.  Blir nesten litt sur over at jeg ikke er brunere enn hva jeg er blitt. Men 2 dager igjen med olje, så blir det nok litt bedre. Blir aldri brun på armene eller beina, men magen og brystet mitt er kjempe brundt! Jeg får være glad med den brunfargen jeg har. Selvom jeg håper noe magisk skal skje hvert år! Gjerne kom med tips om dere har det!

Da snakkes vi mer imorgen dere!

YESTERDAY IN SPLIT

Gårsdagens shopping tur ble ikke helt som jeg forventet. Jeg handlet meg bare 2 små ting og 1 ting til kjæresten. Jeg har jo fått kjøpt meg et par ting her nede.. Men skulle ønske jeg fant meg mer. Det ble heller ikke noe Asiatisk mat på oss, noe som jeg hadde gledet meg til. Men dessverre rakk vi ikke det når vi skulle rekke en båt. Da ble det bare en god hamburger i hånden på veien bort til båten! Selvom shoppingturen ikke ble så mye som jeg håpet på så var det en fin kveld Igår inne i Split.

Da kommer antrekks bilder for kvelden senere!

ANTREKK - 09.07.13

Da fikk jeg endelig postet antrekket for Igår! Nettet her er blitt veldig trekt at det tar 20 min og laste opp 1 bilde.. Gleder meg til det Norske nettet igjen for og si det slik. Nå er det solsengen som står for tur, så kommer bilder og slikt av shopping turen senere!

Håper dere likte antrekket. Vi snakkes om noen timer!

GO TO SPLIT

Da skal vi inn til Split og shoppe resten av dagen. Ble ikke mange soltimene her idag, men er jo 3 dager igjen så jeg kan jobbe med brunfargen. Så de neste dagene er det steking, steking og mer steking! Etter at vi har handlet i noen timer skal vi på en Asiatisk resturang som vi har hørt er kjempe god! Kommer selvfølgelig innlegg om turen vår inn der, jeg må bare ikke glemme ut hele kamerae mitt! 

Da kommer antrekket senere!

ANTREKK - 08.07.13

Da er det kveld allerede igjen. Føler denne dagen har gått ganske fort. Til fortere dagene går, til fortere kommer jeg meg hjem til kjæresten min. Så dagene kan bare fyke avgåre for min del. Nå er det snart middags tid og jeg vet allerede hva som står på min meny for ikveld. Lasagne! Jeg er ganske matlei av all maten her nede, er jo ikke akkurat det utvalget heller. At jeg er kresen til 1000 hjelper heller ikke.. Men lasagne har jeg bare spist en gang før her nede så det skal bli godt kjenner jeg.

Jeg håper at alle sammen har hatt en fin start på uken. Dere får hvertfall kose dere masse denne mandagskvelden med det dere skal. 

Ha en fin kveld alle sammen. Vi blogges mer imorgen!

ANTREKK - 07.07.13

Ikveld ville min far til en annen by her på denne øya vi bor på som heter Splitska. Vi må gå 2 km for og komme oss dit, men det blir bare en koselig tur. Vi skal spise middag der bare også går turen hjem igjen her til. Det kommer bilder imorgen av turen! Skal prøve og ta masse bilder av naturen og slikt til dere. 

Ikveld  har jeg på meg denne kjolen jeg fikk av min kjære svigermor. Hvor snill er ikke hun som bare gidde meg denne nydligheten her? Har bare brukt denne 1 gang før, så nå var det på tide at den kom på igjen. Jeg elsker slike lange kjoler og vil ha flere!

Da blogges vi mer imorgen alle sammen!
Ha en kjempe fin søndagskveld dere. 

THE FISH RESTURANTI går kveld gikk vi på en resturant som min lillebror ville spise en fisk på. Jeg spiser ikke fisk eller sjømat i utlandet så jeg holdt meg til kylling spyd. Helst siden vi kom har han villet spise denne skorpion fisken så han kaller den for. Etter middagen var jeg litt med dem og så på noe vannpolo greier før jeg fikk opp i leiligheten. Når de kom så var det disney film med min mor og lillebror. Da var det Pocohontas vi så, før det ble kveld.

Nå skal jeg snart ned på solsengen, så vi snakkes mer senere!

ANTREKK - 06.07.13Da er enda en dag gått her i Kroatia. Denne dagen har ikke vært så bra for min del.. Har ligget med vondt i hode i flere timer.. Derfor jeg ikke har blogget før nå. Har prøvd og sove en stund, men det hjelper ikke.. Vi skal snart ut og spise nå og håper at det hjelper på hodet med litt mat. Er ikke kjekt med migrene når jeg er her i syden.. Sol og varme hjelper absolutt ikke. Får bare gjøre det beste utav det. Kjenner det blir en tidelig kveld på meg ikveld! Så jeg vet ikke om det kommer flere innlegg idag desverre, men vi snakkes mer imorgen.
Bare prøv og overse lappen fra toppen som snek seg opp der!
Topp - H&M, Shorts - Vero Moda, Sko - BiancoØnsk meg god bedring alle sammen, vi blogges! 

ANTREKK - 05.07.13

Da er den ubrukte kjolen fra nelly kommet på, og jeg er klar for bufè her på hotellet. Vi har hørt at det er kjempe god mat der og masse utvalg. Så dette blir bra! Kresne meg som lever nesten bare på pizza margarita, så jeg kjenner det skal bli godt med noe annet enn det. Dere skal selvfølgelig få bilder om jeg klarer og knipse noen til et innlegg!

Det er jo fredag og helg, så jeg håper at alle skal kose seg idag med det dere skal! Vil hvertfall ønske dere en rikig god helg så blogges vi snart igjen!

Håper dere likte kjolen og antrekket!

ANTREKK - 04.07.13Da vil jeg bare vise antrekket mitt fra igår siden jeg ikke fikk postet det før vi reiste igår. Jeg manglet bare 1 bilde igår men så bruker jo det så lang tid at det prosjekte måtte jeg bare gi opp. Dere får 2 dagens antrekk idag for dere får også bilder av det jeg skal ha på meg ikveld. I dag blir det en ubrukt kjole fra nelly som jeg gleder meg til og bruke!Da snakkes vi mer senere!

DIOCLETIAN`S PALACE

I går tok vi oss en spontan tur til Split siden det var overskyet her. Så derfor jeg var vekke hele dagen,  vi var ikke hjemme før i 11 tiden. Da spiste vi bare en veldig sen middag og gikk rett til seng.

Vi var bare pittelitt inne i Split sine gågater før vi tok turen opp til et sentet som heter City One. Det var helt enormt det senteret. Vi fikk ikke kikket så mye der for det var ikke bare bare og finne frem. Men fikk med meg 2 godsaker til meg og 1 ting til kjæresten. Etterpå var det bare og rekke båten hjem til hotellet. Vi skal inn til Split neste uke også å gå i gågatene siden vi ikke fikk gjort det igår.Før vi gikk på senteret gikk vi igjennom dette nydlige palasset. Før var det folk som bodde her, men nå er det bare masse turister og folk som selger ting inni. Som dere kan se er det kjempe stort og kjempe nydlig. Jeg tok noen bilder inni også, men det var ikke så bra.. Kanskje jeg tar flere bilder når vi skal til Split neste uke. Det var helt enormt dette palasset. Hadde ikke gjort meg noe og bodd der!Da kommer gårsdagens antrekk om noen timer dere!

ANTREKK - 03.07.13Da er den nye shortsen kommet på. Jeg har helt falt for denne her jeg altså. Jeg syns hvertfall den var kjempe søt og veldig fin. Jeg syns også det set ut som et skjørt isteden for en shorts, men det var jo bare fint syns jeg. Så dette var et godt kjøp!

Dette her har vært en av de varmeste dagene her. Jeg har ikke vært så mye ute i sola i dag, men er enda 9 dager igjen så det gjør ikke noe. Jeg skal nok få tatt igjen de timene imorgen eller en annen dag. Er litt småredd jeg ikke blir så brun som jeg ønsker, men oljen gjør nok susen neste uke! Nå skal vi snart ut og spise, så godkjenning av kommentarer vil skje senere ikveld.

Da får dere ha en kjempe fin kveld alle sammen!
Vi snakkes mer senere eller imorgen. 

SUPETAR INNKJØP

Så sykt billig det er med sminke her. Jeg fikk alt dette for bare 115 kr. Hjemme i Norge er jo det en maskara!  Kanskje jeg burde handle inn alt jeg trenger av sminke her siden det er så billig! Jeg måtte jo handle meg litt sminke siden jeg klarte og glemme min hjemme.. Skjønner enda ikke hvordan jeg klarte og glemme det.. Men men. Jeg kjøpte meg bare eyeliner, øyenbrynspenn, lipgloss og litt shimmer. Jeg er blitt så vant med og ikke bruke noe sminke her nede så jeg vet ikke om jeg kommer til å bruke det her nede. Kanskje jeg venter med og bruke det til jeg kommer hjem.

Fikk også med meg denne fine shorten her. Har hatt lyst på en slik fra H&M en stund, men aldri funnet eller hatt i min str.. Så ble glad når min mor fant denne til meg her. Ville helst ha i hvit, men den var kjempe fin i svart også. 

Da kommer antrekks bilder senere!
Hva syns dere om innkjøpene mine?

SHOPPING IN SUPETAR

For en koselig kveld det var igår. Jeg fikk tilogmed handlet meg noen ting, men det får dere se senere. Det var ikke så masse der inne i Supetar så gleder meg til vi skal til Split. Vi skal inn til Supetar en kveld til, men det er nok ikke før neste uke. Da skal jeg handle meg et armbånd tenkte jeg. Min lillebror handlet seg et med navne sitt på, jeg og vil ha. Så det skal jeg handle neste gang.

Etter et par timer med shopping igår så spiste jeg en nydelig lasagne middag. Jeg har nesten bare spist kjøtt eller pizza siden jeg kom så kjente det var veldig godt med litt pasta. Jeg er jo en pastajenta så det slår aldri feil! I 11 tiden var vi hjemme igjen på hotellet. Da var alle sammen kjempe trøtte så da la vi oss bare. En vellykket kveld må jeg si!

Da kommer innkjøpene senere, vi snakkes da!

ANTREKK - 02.07.13

Ikveld blir det shopping. Har ikke vært så handle syk på kenge. Jeg vet ikke hvordan det er der eller hvordan shopping mulighetene er, men håper det er bra! Jeg og min mor er kjempe shoppingsyke siden vi ikke kan handle noe her om kveldene. Krysser fingrene for at jeg kommer hjem med noen godsaker. Dere for i tilfelle se dem imorgen om jeg finner meg noen kupp. Har fått ønskeliste av kjæresten også så håper jeg finner noe til han også. Om det ikke er noe fint der er det sikkert masse inne i Split. Er ikke helt sikker om det blir på Lørdag vi skal der, men det finner vi jo ut. Men da er taxien på vei så nå er det snart middag og shopping som står på timeplanen!

Hva skal dere ikveld?
Uansett så får dere ha en kjempe fin kveld med det dere skal! 

ANTREKK - 01.07.13

I dag har jeg og familien bare ligget med basseng kanten. I dag har det vært kok varmt.. Nesten så det var litt for varmt, Jeg fikk til og dokke meg en gang. Brukte sikkert 10 minutter på og komme meg i vannet, også var det bare rett opp og ned. Var jo iskaldt. 

Som dere kan se så er de nye Bianco skoene på. Elsker dem! Det eneste minuset er at de gnager meg litt på høyre ben.. Men det forsvinner nok. Tror ikke dere? Håper hvertfall det, for jeg trenger disse skoene til flere av antrekkene mine.

Da er det middag tid. Kanskje det blir mer blogging etterpå, vi for se!

ARRIVED IN CROATIADa funker endelig nettet! Jeg skulle egentlig oppdatere dere igår kveld, men så siden det ikke funket fikk jeg ikke gjøre det .. Men idag funker det så får bare håpe det holder seg oppe.

Dette er da leiligheten vi bor i. Er den ikke fin? Vi ble hvertfall veldig fornøyd med denne. Den ble jo laget i 2012, så det måtte jo bare bli bra. I går når vi landet her kom vi til regn.. Så vi fikk ikke den beste starten på ferien. Flyet tok ikke så lang tid heldigvis, men måtte ta både buss og båt for og kommer her til, så tok litt tid alikevell. Jeg var hvertfall helt utslitt når kvelden kom igår. Vi bare spiste når vi hadde pakket ut også så jeg, lillebroren min og min mor en film før vi la oss i 10 tiden. Det er desverre ikke så mye og gjøre om kveldene her.. Er ikke noe shopping eller noe her.. Så om kvelden blir det masse tid til datatid. Heldigvis skal vi inn til Split og til "hovedstaden" her på Brac, så skal nok få handle meg noe her nede! Må jo finne noe til kjæresten også, så håper jeg finner masse fint.Da snakkes vi mer ikveld. Jeg måtte bare få blogget mens nettet var oppe! 

PAKKET OG KLAR!For en tid det tar og pakke.. Å finne antrekk til 2 uker er ikke bare bare.. Heldigvis gikk det ganske fint fra min side. Føler ikke jeg har overpakt så har masse plass til hjemreisen. Er enda noenting som skal oppi kofferten, men kan ikke legge det oppi før på lørdags morgen. 

Nedenfor får dere se 2 av antrekkene mine der nede! Vil ikke vise dere noe mer. Dere for heller glede dere til antrekks bildene kommer her på bloggen. Gleder meg sykt til og bruke sommerklærne mine. Kjoler, shorts og skjørt, elsker det! Har en del farger med meg også, har noen enkle plain antrekk også, så håper dere liker antrekkene som kommer. Da er kofferten klar, så nå kan bare lørdag og avreise komme!

MENDULA IN CROATIA


Da er det bare 1 månde til jeg reiser her til! Jeg gleder meg sånn. Skal bli så utrolig deilig med sol og varme på kroppen! Her skal jeg med min mor, far og lillebroren min og vi skal være der i 2 uker. Vi skal til Kroatia på en øy som kalles Brac. Aldri vært i Kroatia før, men på  bildene ser det utrolig nydelig ut! På bildene ser dere hvor jeg skal sove, spise, bade og sole meg de 2 ukene jeg er der nede. Vi skal bo i leilighet denne gangen, noe jeg tror er mye bedre enn hotell! Jeg bare drømmer meg helt vekk jeg nå.. Selvom det skal bli deiligt med syden så kommer jeg til å savne kjæresten min noe utroligt mye. Det jeg gruer meg mest til er å savne han og lille baby Lykke.. Håper de 14 dagene bare fyker av gåre slik at jeg kan tilbringe sommeren med min kjære. Vi skal kanskje ha oss en syden tur i høst en gang også forhåpentligvis!Gleder meg sykt til å reise der til! Skal bli så herlig!