Kroatia - Zadar 2014

GOODBYE ZADARGod morgen. Når dere leser dette sitter jeg nok på flyet på vei hjem til Haugesund igjen.. Jeg kan ikke tro at min tid her i Zadar er over. Jeg har hatt en helt fantastisk uke med familien min. Gleder meg allerede til vår neste tur sammen som sikkert blir neste sommer. Denne uken her har gått alt for fort og jeg kunne gått vært her et par dager til eller kanskje en uke. Men, det skal bli godt og komme hjem til Lykke mi. Hun har jeg savnet alt for mye og det blir lenge til jeg reiser fra henne igjen. Savner verdens skjønneste fjes og den beste hunden på jord.

Nedenfor får dere en lite bildedryss fra den flotte byen jeg har bodd i den siste uken. Det er utrolig fint her nede og jeg anbefaler Kroatia til alle sammen. Nå har jeg både bodd på Brac og nå i Zadar, og jeg er blitt helt forelsket i dette landet. De har hygglige mennesker, kjempe god mat, det er utrolig billig og det er utrolig fint her nede som dere kan se på bildene!


Vi skrives mer når jeg er kommet meg hjem!

ANTREKK - 22.06.14Oh, for en fin avsluttning på en kjempe fin feri med familien min. Nå har vi akkurat spist vårt siste måltid her og jeg hadde tilogmed dessert siden det er siste kvelden. Nå må jeg bare pakke kofferten min ferdig for kl 4 må jeg opp inatt. Flyet vårt går kjempe tidelig om morgenen. Jeg ville bare innom dere for og vise mitt siste antrekk her nede og si god natt. Håper dere alle har hatt en kjempe fin søndag!

Imorgen kommer det mange bilder fra byen vi bor i.
Nå må jeg komme meg fort i seng, må få de timene med skjønnhetssøvnen jeg kan. 

LAST DAY WITH SALTY HAIR, BIG WAVES AND HOT SUN

Da er de siste timene på stranden her i Croatia over for denne gang. Litt over 5 timer har jeg ligget og steket meg, noe jeg tror holder for idag. Jeg kjenner allerede at jeg kommer til å savne å gå ned på stranden hver dag og ligge der i flere timer. Men nå er det snart tilbake til hverdagen og det gjør meg faktisk ingenting. Er ikke så lenge til jeg har 2 uker feri igjen heller. Om de skal bruker i syden eller hjemme vet jeg ikke enda. Uansett hva jeg ender opp med kommer jeg til og storkose meg!Nå skal jeg slappe av og stelle meg før vår siste kveld her.
Vi skrives mer senere etter vi har spist middag.

LAST DAY WITH CROISSANT FOR BREAKFAST

God morgen! Jeg kan ikke tro at idag er siste dag med hotel frokost. Det jeg kommer til å savne mest med denne fantastiske frokosten er croissantene og den gode kaffen som jeg lagte med både melk og sjokolade pulver. Jeg tror jeg må finne en kjempe god oppskrift på disse og lage dem selv når jeg kommer hjem, tror jeg er blitt litt avhengig av dem. Jeg spiser veldig sjeldent frokost  hjemme, men nå skjønner jeg godt hvorfor det er dagens viktigste måltid. 

Nå skal jeg ta på meg bikinien og komme meg ned på solsengen. Siden det er siste dag idag kan ikke en solstråle komme forbi meg. Jeg har litt vondt etter gårdagens soling, men jeg bare dekker meg til akkurat der det gjør litt vondt så skal nok dette gå fint. Nei, nå må jeg komme meg ned og få litt mer farge på kroppen. Vi skrives mer senere!

Hva skal dere gjøre denne søndagen? 

ANTREKK - 21.06.14Da er det på tide med dagens siste innlegg og da er det antrekket mitt for kvelden som skal vises. Mitt nye smykke var jo enda finere på! Er dere ikke enige? Jeg klarte ikke og holde meg til jeg kom hjem med å bruke det. Det eneste som hadde gjort antrekket komplett var svarte høye stilett sko! Det kan jeg ha på en gang jeg skal ut heller siden jeg ikke har dem her med meg. Jeg kan jo bruke dette smykke til alt mulig. Kom gjerne med styling tips og hva dere hadde stylet det med. Alltid kjekt og få inspirasjon!

Da er dagen over for denne gang og da gjenstår det bare og si god natt. Jeg håper dere alle har hatt en kjempe fin lørdag. Her skal det snurres en disney film før vi får oss litt beautysleep. Imorgen er det tidelig opp på frokost før det er vår siste dag på solsengen. Morgendagen skal nytes!Hva hadde dere gått kledd\styket smykket jeg har på meg med?
God natt og sov godt! Vi skrives mer imorgen.

LIFE IN PARADISE

For en herlig dag på stranden. Men jeg tror jeg har fått nok sol for idag.. Er blitt litt rød kan dere si. Det er heldigvis ikke mye, så jeg kan nok tilbringe en del timer på stranden imorgen også. Tenk at imorgen er siste dagen her.. Jeg har ikke lyst til og reise hjem helt enda. Kunne godt vært her 1 uke til i paradis! Blir aldri lei av hotel frokost, tilbringe hele dagen på stranden og ut å spise på resturant hver kveld. Nei, slik skulle livet vært hjemme også. 

Nå må jeg begynne og stelle meg for kvelden. Vi skal snart ut å spise på vår faste restaurant som vi er blitt så glad i her nede. Her har vi vertfall vært 1 gang om dagen om ikke mer, de har jo så god mat! Vi skrives mer senere fininger, nå må jeg komme meg i dusjen. Dagens antrekk blir postet senere ikveld etter middagen!Hva skal dere bruke lørdagen deres på?
Håper dere har hatt en fin dag så langt! 

SUPERNOVASHOPPINGGod morgen og hei lørdag! Aller først vil jeg vise det lille innkjøpet mitt fra igår når vi shoppet. Men jeg skal ikke klage for at det ikke ble så mye, for se på dette nydelige smykket jeg fikk med meg fra zara! Det var egentlig litt dyrt, men det var så verdt det! Likte dere det? Jeg har ganske klassisk stil, men nå skal jeg oppgradere stilen min med masse smykker og mer glitter og glam. Må bare passe på at det ikke blir for mye siden jeg er ganske glam allerede. Jaja, jo mer jo bedre sier bare jeg! Snille hunde eier som jeg også er måtte jeg selvfølgelig handle litt til Lykke og. Et helt nytt teppe som bare er hennes og regndrakt blir hennes presang for denne turen. Tror den beste pakken for henne er å se mammaen sin igjen, men jeg tror hun kommer til og like gavene og!

Nå har vi akkurat spist frokost og nå skal resten av dagen tilbringes på solsengen. Hva skal dere fininger gjøre denne lørdagen? Jeg vil til slutt ønske dere en kjempe fin lørdag og kos dere masse.

 

Denne søte regnkappen kommer Lykke til og ha god nytte av hjemme i regnværs byen Haugesund! 
Hva syns dere om innkjøpene mine fra igår? Noe dere likte? 
Vi skrives mer senere, nå må jeg komme meg på solsengen.

ANTREKK - 20.06.14Først vil jeg ønske dere en kjempe god helg dolls. Kanskje dere har noen kjekke planer også for helgen? Jeg skal tilbringe nesten all tiden min på solsengen og jobbe litt med brunfargen min. Det er bare 2 fulle dager igjen her nede og de skal bare nytes på solsengen med musikk i ørene.

Nå er jeg ferdig stelt og klar for shopping. Vi skal på et kjempe stort kjøpesenter som heter supernova ikveld. Jeg krysser fingrene for at de har mye fint jeg kan ta med meg hjem. Så langt denne uken har jeg bare kjøpt meg 1 par sko og det er alt for lite.. Shoppegale meg. Jeg skal selvfølgelig vise dere hva jeg har kjøpt meg imorgen tidelig.Vi skrives mer imorgen, nå vil jeg bruke litt penger!
Hva skal dere gjøre ikveld? 

ANTREKK - 19.06.14

Da er det på tide med kveldens siste oppdatering før det er film og skjønnhetssøvn. Nedenfor får dere et par bilder av kvelden antrekk, håper dere liker det! En ny topp fra Gina er tatt på  og jeg bare elsker både fargen, og at den er peplum. Jeg har aldri brukt denne toppen før, men jeg har hatt den hengende i skapet mitt en stund nå. Skulle kanskje tatt den i bruk for lenge siden.. Kremtkremt. Slik går det når man har kanskje litt for mange klær...

Nå skal kvelden avsluttes med lillebror og en disney channel film. Ikveld er det mulan som skal snurres på skjermen! Jeg håper alle mine flotte lesere har hatt en kjempe fin torsdag også vil jeg ønske dere en kjempe fin kveld videre. Nå er det en liten utålmodig gutt her som vil begynne filmen, så nå må jeg nesten starte den. God natt alle sammen.Vi skrives mer imorgen!
Sweet dreams <3 

OCEANGIRLFor en herlig dag! Sol, sol og bare mer sol har dagen min bestått av. Det har vært skyfri himmel i hele dag som vil si at dette har vært den fineste dagen så langt. Nå må bare det holde seg like fint de neste dagene vi er her. Skyene og regnet kan bare komme når vi har reist! Jeg har tilogmed badet litt idag. Jeg bader så og si aldri, men idag har det så varmt at jeg hoppet rett uti og kom like fort opp igjen. Må ærlig innrømme at jeg er en liten pingle. Kan ikke fatte og begripe at jeg tok bade utfordringen for en stund tilbake siden halv 10 om kvelden uten og klage.. 

Nå er det snart middags tid, så nå meg jeg gjøre meg klar. Dagens antrekk skal selvfølgelig bli tatt bilder av og bli postet til dere senere ikveld når jeg er kommet meg på hotellrommet igjen. Kanskje dere skal noe kjekt ikveld? Eller allerede har gjort noe kjekt? Vi skrives uansett mer senere, så får dere kose dere masse resten av dagen. 

Elsker den nye bikinien min fra bik bok. På for første gang idag!

BEAUTIFUL SUNSET

God morgen dolls. Hadde dere en fin kveld igår? Det hadde jeg! Vi gikk på en ny grill resturant og der var det kjempe god mat! Vi har allerede sagt at der skal vi en til gang før vi reiser hjem, og jeg gleder meg allerede til jeg får spise den kjempe gode hamburger tallerkenen jeg hadde! På veien bort var det en kjempe fin solnedgang og jeg måtte selvfølgelig ta bilder av den. Var den ikke fin vell?

Nå har vi akkurat spist en kjempe god hotel frokost, så nå er det strandtid. Jeg begynte på min første bok igår og jeg må innrømme den var litt spennende. Jeg skal fortsette å lese den idag, kanskje jeg tilogmed blir ferdig med den også? Hvem vet. Jeg skal fortelle kort om hva den handler om senere, men så mye kan jeg si - krim er ganske spennende!

Nå er det på tide og komme seg ned på stranden!
Vi skrives mer senere. Hva skal dere gjøre på idag? 

ANTREKK - 18.06.14Da har jeg tilbringt nesten hele dagen på solsengen, og jeg ser allerede frem til flere timer imorgen. Det er så herlig å ligge nede ved havet med musikk på ørene og bare nyte varmen. Jeg føler selv jeg har fått litt farge, men kan godt bli enda brunere!

Ikveld er den lange favoritt kjolen min kommet på og jeg er klar for både middag og VM kamp. Blir mange kamper å se på denne turen siden min far må få med seg alle sammen. Jeg er ikke noe spesielt interessent i fotball egentlig, men er jo litt spennende med VM og. Jeg gikk jo på fotball i 9 år, så jeg har jo syns det har vært spennende en gang i tiden. Kanskje det er noen av dere lesere som også følger med? Kanskje tilogmed dere har et favoritt lag dere holder med? 

Håper dere likte dagens antrekk.
Vi skrives mer imorgen dolls! 

ANTREKK - 17.06.14God onsdags morgen alle sammen. De nye skoene ble selvfølgelig tatt på i gårdagens antrekk! Jeg må ærlig innrømme de var ikke de beste skoene å gå i.. Men de var vell vært pengene for det! Nå er jeg på jakt etter svarte kjilesko, noe som vet en nettside hvor jeg kan bestille dem eller en butikk? Håper dere antrekket mitt for gårsdagen. Jeg skal selvfølgelig ta bilder av dagens antrekk også, men da blir de postet ikveld.

Nå skal jeg springe ut på solsengen og sole meg så lenge jeg kan. De hadde meldt regn, regn og mer regn idag, men nå titter solen frem og jeg kan ikke gå glipp av en solstråle, så nå må jeg kjappe meg ned. Vi som egentlig skulle shoppe idag på et stort kjøpesenter, men det drøyer vi til ikveld eller imorgen kveld. Går jo ikke ann å shoppe når man kan ligge og steke seg i solen.

Vi blogges mer senere!

COLORFUL SHOESOh! Se på disse nydlighetene jeg fikk kjøpt meg inne i Zadar. Jeg bare elsker dem. Disse passer til så mye og er perfekte nå til sommeren, er dere ikke enige? Når det er sommer kan man gå så masse farger man bare vil. Jeg prøver vertfall selv og ikke gå i så masse svart, hvitt og grått som jeg ellers gjør til vanlig. Jeg ser frem til mer shopping her nede for jeg tror jeg kan finne kjempe masse fint jeg kan dra med meg hjem igjen. Må bare prøve og ikke bruke opp alle pengene mine her nede for kanskje det skal bestilles en til sydentur med et par venninner senere i sommer.

Nå har vi akkurat vært ute å spist en kjempe god middag, så nå er det snart kveld. Jeg skal sitte å se et par episoder av pretty little liars med min mor nå. I kveld kommer jo episode 2 ut i sesong 5, men den skal jeg kose meg med imorgen tidelig før frokost tid!
 
Håper dere alle har hatt en kjempe fin tirsdag.
Sweet dreams! 

FIRST DAY AT THE BEACH

Herligheten som jeg nyter livet her nede. Vi startet dagen med shopping inne i Zadar for det var overskyet, men plutselig kl halv 2 ble det strålende solskinn. Jeg fikk kjøpt meg et par nydelige sommersko før vi hopte i taxien på vei hjem til hotellet. De skal jeg vise dere i et innlegg imorgen eller senere ikveld. Nettet oppe på rommet fungerer ikke, så jeg må sitte nede i lobyen å blogge.. Ikke så gøy. 

Nå har vi nøtet solen i mange timer og gu så herlig det var. Krysser fingrene for litt brunfarge! Vi skal snart ut å spise og slappe av resten av kvelden. De har meldt regnvær imorgen, så da blir det shopping på et stort senter her nede som heter Supernova. Der har de Zara - jeg kommer til å gå basark!

Hvordan har deres tirsdag vært?

ANKOMMET HOTEL PINIJADa er vi endelig fremme i Zadar! Det er utrolig fint her, så det skal bli en sann fryd og tilbringe den neste uken her. Været er ikke helt med oss enda dessverre, men det kommer seg iløpet av uken. Men jeg syter ikke for da er det bedre tid til shopping imorgen! Jeg hadde ganske mye i vekt på vei bort, så helt av kan jeg ikke gjøre med shoppingen.. Men i tilfelle hiver jeg noe oppi til min mor! Nå har vi spist en kjempe god lunch og gått litt rundt om kring. Kresne meg hadde margarita pizza, men det er jo bare så godt! Jeg har et mål denne turen og det er og prøve noe helt nytt... Gruer meg allerede. Jeg som bare lever på spagetti og pizza margarita når jeg er i syden.. Jaja, jeg skal nå alltid klare og finne no godt!
 
Vi blogges mer senere eller imorgen! Nå er det avslapning før det er middag om et par timer.
Hva skal dere tilbringe mandagen deres til?

PAKKET OG KLAR FOR ZADAR!

Nå er kofferten ferdig pakket og jeg er så klar for avreise imorgen tidelig. Nå mangler jeg bare reiseantrekket som skal gjøres klart. All black skal det være! Jeg kan ikke tro at på denne tiden imorgen er jeg i Kroatia og bare nyter livet. Dette skal bli så herlig! Nå er kveld kommet, og det betyr at dette er min siste natt med lille Lykke. De siste timene skal tilbringes i sengen tett inntil henne og bare kose og sove med henne i hele natt. Gruer meg til å levere henne imorgen til de som skal passe henne, men jeg vet hun blir godt tatt vare på der hun skal! En liten feri skal hun på selv mens jeg er borte! Til slutt vil jeg ønske alle fine fininger en kjempe fin kveld og god natt. Nå skal jeg og Lykke i seng vi også. Opp tidelig imorgen vi..

Skulle ønske jeg kunne hatt henne med i kofferten min! Ønsketenkning..
God natt. Vi blogges mer imorgen!

ZADAR IN JUNE!Oh, LYKKE! Da har vi endelig bestilt en uke til dette flotte stede her. Jeg kan ikke vente til og tilbringe en uke her! Det skal bli helt fantastisk! Jeg ser frem til og steke meg i solen hele dagen, god mat, shopping, familiekos og total avslapning. Jeg har allerede begynt og telle ned dagene til avreise. Det er jo en evighet siden jeg var i varmestrøk. Sist var forje sommer når jeg var i Kroatia på øyen Brac. Nå skal vi til Zadar og det ser bare helt nydelig ut. Da får jeg enda en ny plass på listen min over plasser jeg har vært! Har dere bestilt syden tur til sommeren? Eller kanskje dere har noen andre kjekke planer? Jeg krysser fingrene for enda en liten sydentur i sommer med jentene mine, men først, familieferie i juni!


Oh, det er sikker enda finere i virkeligheten enn på bildene!