London 2013

HAIRCONVENTION

Masse masse inspirasjon fikk jeg denne helgen. Dette er ikke halvparten av bildene en gang. Det var så masse og ta bilder av der borte at kameraet mitt gikk tom for strøm... Heldigvis hadde jeg knipset mange mange bilder før det ikke ville mer. Dere skulle ha sitt alt som  var på den messen selv. Det var så masse inspirajson og så masse nytt og spennende. Det var et lokalt med fult av frisører og visninger og alt du kan tenke deg av frisørting. Jeg er så glad for at jeg fikk være med på denne messen. Det var veldig lærerikt, fult og inspirasjon, og jeg håper at det snart blir en ny tur med mine kjære kolegaer. Jeg syns faktisk messen var det kjekkeste med hele London turen!De helt sølvsaksene med glitter er min favoritt. Nesten så jeg angrer på at jeg ikke kjøpte meg en.. Det var veldig masse fine børster, ruller og alt som finnes i en frisørsalong. Ville ha ganske masse av det, men jeg tenkte heller og lage DIY innlegg om noen av de tingene når den kategorien kommer på bloggen. Håper det høres ut som en god plan! Eller hva sier dere? Har mange DIY prosjekter på lur skjønner dere. Jeg kjøpte meg faktisk noe på messen. Mineral sminke også fester jeg på vippeextension! Skal vise dere bilder av det en annen dag!

Se på de kule oppsetningene da!
H.Da blogges vi mer imorgen, god natt!

SHOPPING IN LONDONElsker shopping i London. Se så masse fint jeg fikk med meg hjem? Alt dette her er kjøpt på primark og alt ble bare litt over 1000 kr, KUPP! Kjøpte mest jakker, undertøy og litt annet tilbehør. Som dere kan se så fikk Lykke en liten nissedrakt som hun skal ha på seg på jul tenkte jeg. Hun måtte jo få noe hun også når jeg var borte. Jeg fikk desverre ikke gå i alle butikkene som jeg ville. Men det fins alltid en neste gang! Jeg ble hvertfall kjempe fornøyd med alt jeg fikk med meg hjem. Er alltid kjekt med masse nytt! Tror ikke jeg kan handle meg noe mer denne månden.. Men det er så masse mer jeg har lyst på. Jeg har ikke turt og sjekke hva jeg har innpå kontoen, jeg håper bare jeg har mer enn hva jeg tror... Er sikkert ikke så gale som jeg tror, brukte ikke så masse penger.Likte dere noe av innkjøpene mine? 
Bildene fra messen kommer senere eller imorgen! 

BACK FROM LONDON!Der var jeg tilbake fra London. Jeg fikk ikke blogget noe dagen jeg reiste eller når jeg var der desverre.. Men tenkte at jeg kan lage noen innlegg til dere om hva jeg handlet og om messen vi var på. Jeg hadde en fantastisk tur med mine kolegaer! Jeg er så glad for at jeg fikk lov til og være med. Fikk sinnsykt mye innspirasjon når jeg var der nede og nå gleder jeg meg bare til resten av læretiden min. Dette var jo første gang jeg var i London og for en fantastisk by! Der skal jeg tilbake! 

På fredagen der nede gikk dagen i bare shopping. Hva jeg har handlet kommer i et innlegg senere. Vi fikk desverre ikke gå i alle butikkene som vi skulle, men vi fikk handlet masse for det! Jeg hadde meg også en starbucks lunsh. Faktisk første gang jeg har drukket starbuck. Har allerede funnet min favoritt, frappe mocca! Den var bare så god. Syns starbucks skal komme her til haugesund, da hadde jeg gått der hver dag!

 Da kommer innkjøpene og messen som var på lørdagen om litt!