januar 2013

SO FAR SO GOODJeg venter på at min kjære skal komme hjem med litt usunn torsdagsmat. Jeg tror det blir kebabpizza? For se hva han tar med hjem. Jeg sitter her med Lykke og ser på en seri mens vi venter på han. Vi har vært og ryddet ferdig utav den gamle leiligheten slik at vi slipper og tenke på det mer. Nå kan vi endelig slappe av før det blir kveld. I morgen er det fredag igjen. Sykt hvor  fort ukene går. Jeg blir snart 19 år også, 2 uker til. Må begynne å planlegge litt tenker jeg! Må hvertfall bli en kjempe jentekveld med di beste jentene mine!Hva har dere gjort denne torsdagen så langt?

SLØYFESKODisse søte skoene fikk jeg av min mor når hun kom hjem fra København på søndag! Se hvor søte de er med den lille sløyfen på siden. Har nesten helt like uten sløyfen som jeg må kaste, men nå gjør det ikke noe siden jeg har fått disse til samlingen min. Vet desverre ikke hvilken butikk de er kjøpt på..

 Hva syns dere om skoene?

LUNCHTIME

Da er det lunch tid for meg. Er bare noen timer igjen her på jobb og jeg stor koser meg! Været i Haugesund idag er veldig dårlig .. Blåser som bare det .. Jeg og Rebekka fikk ikke hatt lunch daten vår i dag.. Vi bare gikk og handlet oss mat før vi måtte skilles igjen. Heldigvis fins det flere onsdager! Hva skal dere i dag?

HVORDAN JEG FESTER EXTENSIONETDa skal jeg vise dere hvordan jeg fikser\fester extensionet mitt. På bilde her så viser jeg hva jeg bruker. Jeg har extension fra California Hair om noen av dere ikke visste det. Bruker også maroccanoil og hot of the press i håret og extensionet før jeg stritter det. Marocconoil er bra å ta i håret uansett hva du skal gjøre. Jeg tar den i hvergang jeg har dysjet i tørt hår og titt og ofte i extensionene mine!

På de to første bildene her har jeg helt naturlighår som ikke er strittet eller noe. Før jeg begynner og feste i extensionene så tar jeg i hot of the press som er en varmebeskyttende og marocconoil. Jeg begynner med og feste 2 remser med 2 klemmer nede med nakken og jobber meg gradvis oppover. Jeg bruker ikke alle festene mine. Kanskje bedre på video og vise hva jeg gjør?På bildene kan dere se at jeg jobber meg oppover mot kronepartiet av hode mitt. Så når det er blitt gjort så er det bare til å stritte håret ditt slik du pleier. Jeg kan vise dere bedre en annen gang hvordan jeg stritter håret mitt. Dette var mer for hvordan jeg fester extensionet. Håper dere likte innlegget. Har ikke hatt noen slike før så dette var veldig annerledes og gjøre. Håper dere skjønte hva jeg gjorde hvis ikke kan jeg prøve meg på en video snart. Har lovd ei at jeg skal vise hvordan jeg krøller håret. Må bare finne en dag jeg skal gjøre det!Hva syns dere om dette innlegget?

BUSYTUESDAY

Da er jeg endelig her! Har hatt det travelt på skolen i dag så fikk ikke oppdatert dere før nå.. I dag skal jeg og min kjære vaske ut av den gamle leiligheten det kommer til å bli en travel dag. Håper det ikke tar så lang tid. Nå skal jeg slappa litt av med Lykke. Kommenterer tilbake senere alle sammen. Jeg har desverre ikke tid nå før ikveld ..

 

Hva skal dere idag?

YESTERDAYS TRIPJeg bare dåner av å se på bildene av Lykke. Traff henne og min kjære på butikken for litt siden og jeg gleder meg til å se henne igjen i morgen. Tok veldig mange bilder av henne i går for hun er bare så søt. Tusen takk for alle de fine kommentarene om hvor skjønn hu er. Jeg er helt enig med dere om det. Jeg skal jo være på skolen i hele dag så ville bare innom å dele flere bilder av Lykke. Kommer til å komme mange bilder av henne framover, håper ikke dere blir lei. Vi tok vår første tur sammen igår. Er kanskje litt kaldt for henne nå på denne årstiden, men været skifter vell snart til det bedre forhåpentligvis så vi kan kose oss ute sammen med henne.
Hva skal dere i dag?
Snakkes ikveld om ikke før! 

UKEPLAN UKE 5


Denne uken starter veldig brått for meg. I dag skal jeg være på skolen fra kl 08.00 til 20.00 på kvelden. Kommer til å bli en veldig lang dag. Jeg gleder meg bare til i morgen for da skal jeg til min kjære å få være med vår søte chiuaua igjen. Blitt helt forelsket i henne! Har ikke så alt for masse planer denne uken, men det kommer nok. Skal være hos min kjære hele helgen så vi for se hva vi finner på sammen. Blir i hvertfall masse tid og kos med Lykke kan jeg tenke meg. 

Hva er deres planer for denne uken? 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB
Bilde 1: Sønsdags tur for å kjøpe kebab \\ Bilde 2: Usunn søndag! \\ Bilde 3: Godt og varmt når me fyre i peisen \\  Bilde 4: Iskaffi klarer jeg meg ikke uten \\ Bilde 5: Love animals \\ Bilde 6: Oppsettning jeg gjorde ute i prakis \\ Bilde 7: Frokosten min \\ Bilde 8: Ny topp fra H&M \\ Bilde 9: Glitter sko fra nelly \\ Bilde 10: Glittersko fra nelly \\ Bilde 11: Tapaskveld \\ Bilde 12: My girl \\ Bilde 13: Vår nye chiuaua \\ Bilde 14: Søtnosen sover \\ Bilde 15: Se på lykke hvor skjønn hun er

Her er bildene fra den siste uken på instagramen min. Nå skal jeg legge meg, har en veldig lang skoledag forrann meg i morgen.
Følg meg på instagram, kaller meg for Kaisaeb.  

VÅR EGEN LILLE CHIHUAHUASe hva vi har hentet! Vår egen lille chihuaua som heter Lykke. Kjempe skjønn. Kommer til og bli så koselig med vår egen lille hund! Er helt forelsket i henne allerede. Nå blir det vell ingen kos med min kjære for nå er det bare Lykke som skal få min oppmerksomhet. 


Gu så herlig hun er. Dere kommer til å få se mye av henne framover!
Hva har dere gjort denne søndagen? 

GIRLSNIGHTJeg stor koste meg i går hos Silje-Marie. Hun hentet meg litt før de andre skulle komme og. Vi alle hadde tatt med oss en rett som hadde noe med tapas og gjøre. Jeg lagte min tacopastasalat med meg og den ble en slager! Vi hadde også en morsom drikkelek. Alias spilte vi bare at de du ikke fikk til, så mange slurker skulle du drikke. Jeg og Silje-Marie laget egne regler for vi tok tok så mange slurker så vi klarte og som vi ikke klarte, men vi fant ut etter en stund at det kanskje ikke var det smarteste. Jeg hadde hvertfall en kjempe koselig lørdag i går. Alle gikk litt tidelig så jeg og Silje-Marie tok oss en liten tur til min kjære og satt der før hun gikk hjem igjen. Ble en ganske sen natt i går. Håper alle sammen hadde en kjempe koselig lørdag!

I dag skal jeg og min kjære en overaskelse til dere som jeg skal vise dere senere. Gu som jeg gleder meg til å dele det med dere senere. Jeg er helt i hundre for å få den overaskelsen i hus!
Ha en fin søndag videre alle sammen! Hva gjorde dere i går? 

WANTS FROM BIK BOK

Da er det en stund siden jeg har tatt wants innlegg så her kommer det nyeste av hva jeg ønsker meg hjem ifra bik bok. Jeg har ikke handlet inn nesten noe av hva jeg har på ønskelistene mine. Masse er utsolgt eller aldri størrelsen min eller så har de ikke inne når jeg leter så er ikke bare bare. Jeg elsket alle disse 3 blezerene. Tar med meg min mor på shopping når hun kommer hjem. Hun er i København akkurat nå og kommer hjem imorgen. Hva syns dere om disse klærne ifra bik bok?


Grå jakke HER \ Svart jakke HER \ Hvit jakke HER \ Grå tights HER

Alt dette her er øvest på min ønskeliste!

ICE COLD SATURDAY
Vi sov ganske lenge idag. Etter vi hadde vært våkne en stund tok vi taxi ned til byen for og få i oss noe å spise. Vi bestemte oss for å spise kebabpizza i byen før vi gikk hjem. Det har snødd kjempe mye igår\idag så alt er hvitt her nå. Er iskaldt ute nå. Brr.. Nå er vi hjemme igjen. Jeg kjenner at etter gåturen hjem er jeg enda mer snuffsen så håper ikke at jeg blir enda mer forkjølt. Jeg skal snart sette i gang med å lage en salat som jeg skal ha med til Silje-Marie ikveld. Tapskveld! Gleder meg. Skulle ønske det var godt nok vær til å ta antrekks bilder til dere. Men var så kaldt og vindt og snø at det gikk ikke...
Hva skal dere denne lørdagen?

KOS I KULDENDa er det kveld og jeg sitter her hos min kjære. Vi har bare hatt en avslappende kveld. I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Var ute en tur med hunden min bare. Var iskaldt og det blåste veldig mye så var jo dobbelt så kaldt ute. Kero koste seg hvertfall veldig mye. Han ville nesten ikke gå hjem når vi skulle gå. Gleder meg til været kommer seg slik at jeg kan gå flere turer og slippe å fryse i hel. Hva gjør dere denne fredagskvelden? I morgen skal jeg prøve på med antrekksbilder til dere. Har ikke hatt noen nesten denne månden. Skjerpings Kaisa! Har sagt i fra til min kjære at han må ta dem for meg i morgem siden jeg skal være her hele kvelden. Så håper bare været er mes oss!

Kos dere alle sammen! 

CUBA SHOES / NITEDa kan jeg endelig vise dere skoene mine. Har ikke hatt tid til å tatt bilder av dem ute enda, men sluttet litt tidligere på skolen i dag så derfor fikk jeg tatt bilder ute når det enda var litt lys ute. Jeg er helt forelsket i disse skoene, skulle ikke vært lov! De passet meg perfekt. De var veldig høye slik jeg elsker, får bare håpe jeg klarer å gå i dem. Jeg tenkte å bruke det svarte paret i morgen når jeg skal til Silje-Marie på jentekveld. Hva syns dere om skoene? De er enda på salg 50% til 150 kr stykke. Det er jo et kupp!Unnskyld for jeg ikke har blogget før nå. Skal prøve å bli flinkere, men hverdagen kommer i veien ...
Skulle komme med antrekks bilder til dere, men været tillater det desverre ikke.. Håper det blir finere vær imorgen!

BED HEAD TIGI

I dag var jeg hos frisøren som jeg fortalte dere på mandag. Jeg tok bare etterveksten som jeg skulle ha gjort for lenge siden. Nå var den skikkelig lang. Jeg burde fiksen den for lenge siden, men nå ble det endelig gjort. Ble veldig fornøyd med håret. Var min søster som farget det. Hun reiser vekk i 1 uke til varmere strøk, så jeg får ikke se henne på en stund..  Mamma hadde satt av denne shampoen og balsamen som jeg skulle ta med meg hjem igjen. Denne shampoen og balsamen er kjempe bra. Jeg har brukt bed head sine en stund, har hatt den som er i blå, men denne passer bedre til mitt hår.

Denne hjelper veldig for slitt\skadet hår slik mitt er siden jeg har bleiket det i flere år. Heldigvis har jeg sluttet med det nå, men håret trenger enda pleie. Denne serien er som førstehjelp for svært slitt og skadet hår. Shampoen reparerer, nærer, styrker og gir fuktighet. Er som rehab for håret. Den er fargebeskyttende, varmebeskyttende og gir håret glans. Jeg er glad i bed head sine produkter. Alle må finne det som passer dem best og til hva deres hår har gått igjennom. Jeg annbefaler dere og finne dere shampo og balsam hos frisøren slik at de kan hjelpe dere med og finne akkurat hva dere trenger.

Har dere prøvd bed head sine produkter før?
Ha en fin kveld videre alle sammen!

IDOL REBEKKA!Jeg vil bare dele min flinke vennine Rebekka her med dere. Kanskje dere så henne på tv i går? Hun er så flink til å synge. Dere kan følge henne på tv videre om hva som skjer når de er ferdige med alle auditionene. Dere kan se videoen av henne fra tv igår nederst på innlegget. Jeg sitter å nynner på sangen hennes hele tiden nå. Flinkeste vennina mi som kommer til og nå veldig langt! Stå på! Dere kan også høre et intervju av henne HER også han dere like fanpagen hennes HER Gleder meg til å følge henne videre mot drømmen sin. Flinkeste vennina mi!

BLUSEHer om dagen hadde min mor kjøpt denne søte toppen til meg. Hun passet den ikke helt selv, selvom hun skulle ønske det. Hun klarte rett å slett ikke å gå i fra den når hun så den på butikken så derfor fikk jeg meg en ny topp. Jeg har ikke noe lignende i skapet mitt selv. Gleder meg til å bruke den. Denne toppen er vell ikke helt meg, siden jeg ikke har noe lignende, men den var så søt og så pen at kanskje jeg skal bruke den i helga når jeg skal på jentekveld? Denne toppen passer både til hverdag å fest noe som er veldig greit! Hva syns dere om toppen? Den er fra H&M om noen av dere lurer på det.

Ha en fin morgen. Vi snakkes senere!

LUNCH DATEDa er det pause fra jobbingen på frisørsalongen så jeg og Rebekka tok oss en liten usunn lunch idag. Hun er på senteret rett ved siden av min salong så var deilig med litt sladder en liten halvtime før det er tilbake på jobb. Hun kommer på tv idag også, idol! Det må dere se.

Ha en fin dag videre!

HEKTISK ONSDAG
Da er det onsdag og jeg skal ut i praksis på Grønnestad hårdesign igjen. Jeg gleder meg for jeg syntes det var så kjekt forrige gang. Jeg hadde de planene denne morgenen. Skrive noen innlegg til dere og ta bilder slik at dere får noe å lese, men sånt gikk det ikke .. Jeg kikket oppi veksen min for en stund siden og der var ikke kamera mitt, det er hos min kjære. Så etter jeg er ferdig på salongen skal jeg til han med en vennine så jeg får hentet det. Min kjære skal gjøre noe for henne, er derfor  vi skal der. Om jeg får lov skal jeg dele det med dere senere. Jeg har også mc donels lunch date med Rebekka i dag så vi snakkes senere når det er lunch tid.

Jeg vet jeg må skjerpe meg med bloggingen, men er ikke alltid like lett når ting i hverdagen ikke går slikt som det skal. Kan dere tilgi meg? Nå må jeg gjøre meg klar før jeg skal ut dørene. Alle sammen må ha en fin onsdag så snakkes vi senere!

IKKE HELT MIN DAG 

Nei idag er ikke helt min dag. Jeg har hatt vondt i hode nesten i hele dag.. Har prøvd å tatt hodetabelett, men når du har migrene funker ikke alltid det. Ikke lett altså. Men nå er heldigvis skoledagen over så nå skal jeg til min kjære og legge meg i armkroken hans. Jeg skal også klippe han idag. Håret hans er blitt så langt så nå må vi få det litt korterre. Kanskje det kommer innlegg senere om resultatet.
I går hadde jeg på meg den nye blezeren som jeg handlet på lørdag. Vil proppe klesskapet mitt i bare slike blezere i alle slags farger å fasonger. Elsker dem! Må få tak i flere slike. Er sjeldent jeg finner slike blezere\dressjakker som jeg liker. Vil ha til hverdagsbruk å ikke fest.

Vi snakkes senere når formen min blir bedre, forhåpentligvis .. Jeg håper dere kan ta dere tid til å svare på hva dere vil lese mer om også. Det  kan dere gjøre HER.
Ha en fin tirsdag alle sammen. Håper dere får en fin dag! 

HVA VIL DERE LESE MER OM?

Da vil jeg spørre dere lesere om noe som jeg håper dere kan svare på. Jeg skriver om litt forskjellig. Jeg skriver om min hverdag, antrekk, mote, tips, mat og slike ting. Det jeg lurte på da er: Hva vil dere lese mer om? Jeg skriver jo mest om mote og antrekk. Det er ikke så ofte jeg skriver om hverdagen min, men nå er det dere som skal få bestemme hva dere vil lese mer om. Gi meg en tilbake melding så skal jeg prøve å få alle sine ønsker oppfylt.


Kanskje en video burde komme snart? Jeg skal prøve å få lage noen videoer til dere.Jeg er ikke så flink til å redigere dem, men jeg skal prøve å få til en video inniblant. Vil dere ha det? Om dere vil ha det kan dere gjerne komme med noen tips til hva, for jeg har null peiling.

Håper dere vil gi meg en tilbakemelding så snakkes vi senere!

ENDELIG HENTE DEMI dag skal jeg hente disse skoene i posten som jeg har bestilt. Gleder meg til å teste dem og ha dem på meg. Jeg skal jo til Silje-Marie i helgen så da skal et av disse parene brukes! De var på salg så jeg endte opp med å kjøpe begge parene. Jeg har vært flink til å spare så da kan jeg jo bruke det jeg har spart også. Liker å se hva pengene mine blir brukt på så hvorfor ikke bruke dem på sko? Jeg har veldig mange sko, men jeg må gå igjennom dem og sikkert hive ganske mange.. Liker ikke å hive sko, men er de utslitt så  bruker jeg dem jo ikke uansett .. Nå har jeg 2 nye par i skofamilien min så nå kan jeg kvitte meg med 2 par også. Har dere bestilt dere noen sko på nelly salget?


Hva syns dere om skoene?

SKIFTE DESIGN?Da har jeg sett etter et nytt design for jeg føler det er på tide med et nytt et, eller hva sier dere? Jeg syns mitt er ganske greit, men kanskje på tide med en forandring. Kan alltids skifte tilbake om jeg vil det også. Jeg har funnet 3 design som jeg likte, 2 av dem er ganske rosa, så vet ikke helt med dem, men trenger ikke å ha dem så rosa som på bildene. Hvilket syns dere var finest? Det er jo dere som leser bloggen min så dere må være med å bestemme hva dere liker best. 


Hvilket likte dere best?
Det er ikke sikkert jeg skal bytte, vi for se. Ha en fin dag så lenge så snakkes vi senere. 

UKEPLAN UKE 4Da er det en ny uke og jeg har nesten full timeplan denne uken. Det ble ikke jentekveld hos Silje-Marie forrige lørdag, så det blir denne. Vi skal ha texmex kveld med litt drikking bare oss jenter så det skal bli koselig. Jeg skal også til frisøren denne uken og det skal bli herlig. Skal ta etterveksten for det trenger jeg nå, også noen gylne striper til. Føler ikke at håret er så gyllent lengre så det må vi fikse. På onsdag er det ut i praksis igjen og det gleder jeg meg til. Nå må jeg gjøre meg klar til skolen så snakkes vi senere alle sammen.

Hva er deres ukeplaner denne uken? 

HVA SØNDAGER ER TIL FORDa har vi akkurat spist kebab og vi sitter nå og ser en film og skal bare slappe av. Vi gikk en liten tur i det fine vinterværet ned til byen. Vi var bare innom å handlet litt drikke å kjøpte oss kebab. Min kjære kjøpte pizza mens jeg ville ha kebabtallerkenn så nå er vi mette etter den usunne søndagsmiddagen vår og skal bare slappe av videre. Det er jo det søndager er til for, bare slappe av med noe godt å spise for å lade opp til en ny uke begynner. Hva skal dere gjøre denne søndagen?

Ha en fin søndag videre!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB
Bilde 1: Nya profilbilde mitt på face.
Bilde 2: Søndag disney kos.
Bilde 3: Sunglasses on.
Bilde 4: Kaisaeb.blogg.no
Bilde 5: Den nye kjolen min fra nelly.
Bilde 6: Fin vinterdag.
Bilde 7: Pastasalat, nam.
Bilde 8: Burlesque!
Bilde 9: Meg som Christina Aguilera burlesque.
Bilde 10: Fin vinterdag og shopping.
Bilde 11: Ny blezer fra cubus.

Følg meg gjerne på instagram, @Kaisaeb heter jeg der, hva syns dere om bildene?

LUCY BLAZER

I går når jeg var på amanda så kjøpte jeg meg denne skjønne blezeren her. Jeg har ønsket meg denne i en av wants listene mine og nå har jeg den selv så nå kan jeg krysse den utav listen. Den har glitter i stoffet så den glitterer opp! Gleder meg til å sette sammen et antrekk med den!

I går var vi jo hos moren til min kjære, da spiste vi litt natchos før vi tok kvelden hjem. Vi var ikke så sene hjemme så vi sovnet ganske tidelig i går. Nå sitter min kjære å spiller et eller annet spill så nå fikk jeg tid til å blogge til dere. Hva gjore dere på i går? Ha en fin søndag så lenge så snakkes vi senere!Jeg handlet meg også en maskara og en dippliner. Var tom for begge deler så nå måtte jeg handle inn det også.
Da snakkes vi senere! 

ANTREKK - 19.01.13 

Da er jeg hos min kjære, har vært her en stund og nå skal vi til hans mor å spise nachos og bare prate litt. Vi skal bare slappe av i kveld med litt film og kos når vi kommer hjem igjen. Jeg kjøpte meg en blezer og 2 sminke ting som kommer senere til dere. Ha en fin lørdag så lenge!

 NYDELIG VINTERDAG

Solen skinner ute å det er minusgrader men herligheten så fint vær det er. Liker slike nydlige vinterdager! Nå skal jeg på amanda med min mor å lillebroren min. Vi skal kikke litt og han skal handle inn noe til et spill han spiller. Jeg trenger bare noen småting. Så når vi er ferdige med det skal jeg til min kjære og sove over hos han inatt. Formen min er bedre, det eneste som er galt i dag er at jeg er tett å forkjølelsen begynner å bli værre. Men det stopper ikke meg. Nå skal jeg nyte denne lørdagen. Hva med dere?

 Ha en fin dag alle sammen, hva skal dere idag?

TAKE YOUR HAT OFF

Da er det på tide å si god natt for min del. Må bli helt frisk til imorgen å da hjelper det med en god natt søvn. Har slappet av ikveld med familien min så nå har jeg sitt litt tigerstaden før jeg skal legge meg. I morgen kommer det antrekks bilder igjen til dere. Har ikke hatt  så mange antrekker i 2013, men når været blir bedre å finere så blir det mange flere. Håper alle sammen har hatt en fin fredagskveld. Ha en god natt alle sammen så blogges vi mer i morgen!Hva har dere gjort idag?
God natt! 

IT'S TIME FOR MORE BURLESQUE


Dere ville se flere bilder av burlesque bildene og her kommer de. Hva syns dere? Disse er da bare av meg. Jeg fikk bob å ble sminket på en helt annen måte en hva jeg pleier, men jeg syns det var ganske fint uansett. Syns jeg passet å ha håret sånt også. Kanskje på tide med en stor forandring? Hva sier dere til det?

Jeg har bare øvd på teorien etter jeg kom hjem fra skolen. Så ikveld skal jeg øve litt mer å bare kose meg med film. Jeg er ikke helt i form. Har egentlig ikke vært det i hele dag. Det begynte igår. Men føler meg litt flink som var på skolen å alt i dag. Vil bare bli helt bra til i morgen slik at jeg kan kose meg med min kjære. Hva skal dere denne fredags kvelden?

Har enda noen til, vil dere se?
Ha en fin kveld videre! 

BURLESQUE

Da har jeg fått noen av bildene fra skoleoppgaven som vi hadde på tirsdag så nå kan jeg dele noen av bildene med dere. Egentlig er Karoline også med på bildene men hun ville ikke være med på dem her på nettet så derfor er hun klippet bort. Så her er det bare bilder av meg å Rebekka. Vil dere se bare bildene av meg også? Klarer dere å se at jeg har bob? Vi skulle velge en person fra burlesque filmen. Jeg valgte en av Christina Aguilera sine rollefigurer. Syns dere bildene ble bra?

Men da ønsker jeg alle sammen en fin fredag, nå er det endelig helg!

PASTASALAT MED SKINKE BITER

Du trenger:
1 salat
1 skinkepakke
1 rømme boks
1 pose med majones
Pasta

I går laget jeg pastasalat til meg og min kjære. Egentlig lager jeg den på en annen måte, men min kjære er litt kresen så kan ikke ha alt oppi. Her kommer en annen versjon som er like god!Det første du gjør er å koke opp pastaen. Når jeg hadde tatt pastaen i pannen så kuttet jeg opp salaten og tok den og skinkebitene oppi en bolle. Mens pastaen kokte så blandet jeg i rømmen før pastaen var kokt. Når pastaen var ferdig kokt skylte jeg den og blandet det oppi salaten og skinkene. Når det var blandet godt tok jeg oppi majonesen og rørte rundt til alt var blandet.


Når du har kommet så langt så er det bare til å sette den i kjøleskapet en stund til alle smakene har blandet seg og til pastasalaten er blitt kald så er det bare til å nyte den. Kan godt ha rundstykker eller hvitløksbrød, da blir enda bedre!Så da er den klar til servering og klar til å nytes!

SUNGLASSES ONKOMMET SNØ

I løpe av natten ble det snø så idag er det både snø og sol ute. Deilig med fint vintervær. I dag skal jeg til min kjære å tilbringe dagen min med min kjære. Han skal lære meg å spille fifa idag. Så kanskje om jeg får det til så kommer vi nok til å spille det ilag. Nå spiller han alene å er ikke alltid like morsomt å se på. Men idag skal jeg da prøve å lære meg det så kanskje det blir noe vi kan gjøre ilag. Jeg skal i hvertfall prøve å slå han!

Men da snakkes vi senere alle sammen.
Hva skal dere i dag? 

FÅ I GANG SOMMERGARDEROBEN TIL BILLIGE PENGER

Når det er supersalg flotte bikinier, sommerkjoler å flotte sommersko da må du nesten bare gjøre et kupp eller hva? Her kommer jeg med et lite tips til dere. Alle tingene er fra nelly.com som er en av mine favoritt butikker på nette. Har bestilt derifra mange ganger å jeg har alltid blitt fornøyd. Jeg har funnet 4 ting av hver ting, håper noe faller i smak. Er masse mer på nettsiden deres om dere vil se mer å se mer av utvalget de har. Her er bare noe av det jeg likte best!HER og HERHER
og HERHER
og HERHER
og HERHER
og HERHER
og HER

Håper noe falt i smak hos dere!

VERITY DRESS

Da er jeg kommet hjem fra praksis plassen. Å jeg stor koste meg! Gleder meg allerede til neste onsdag.

Men her kommer den nye kjolen min fra nelly. Å den elsker jeg! Håper jeg kan bruke den snart! Den var på salg til 150 kr som ikke er noenting så den måtte jeg bare ha. Ble litt mer siden jeg måtte ha postoppkrav, men er verdt pengene. Hva syns dere om kjolen?Da snakkes vi senere, da er det bilteorien som står for tur!
Hva har dere gjort idag? 

HVILKEN HEADER VALGTE JEGGod morgen alle sammen. Jeg valgte da denne headeren siden alle sammen sa denne var finest. Må høre på dere lesere. Den ble litt lang å ikke så høy i forskjell til de andre headerene mine, men men. Fin var den hvertfall! Så da er den nye headeren på plass. Hva syns dere?

Men nå må jeg gjøre meg klar til førstedag i utplasering. Så blir ikke oppdatering før jeg kommer hjem, tror jeg .. Men når jeg kommer hjem skal jeg gjøre litt bloggjobbing med å kommentere til dere. Har ikke glemt dere, har bare ikke hatt tid. 
Hva skal dere idag? 

HVILKEN SKAL JEG VELGE?Da har jeg fått laget ferdig headeren av snille Lisa som stiller opp hver gang jeg spørr henne. Jeg er usikker på om jeg skal velge den øverste eller den siste. På de to siste er det egentlig ingen forksjell utenom noe på treet om dere kan se det. Hvilke syns dere var finest? Jeg skal velge ut header imorgen å skifte da, så dere for bare følge med hvilken jeg velger.

Jeg må bare beklage å si at jeg har enda ikke fått bildene av Karoline. Så bildene fra styling oppgaven for dere se imorgen. I morgen etter jeg har vært ute i praksis for dere også se den nye kjolen fra nelly. Fikk hente meldingen idag, så mamma skal hente deg for meg imorgen. Gleder meg til å prøve den ut. Men da legger jeg meg. Har mye å gjøre før jeg skal på frisørsalongen imorgen. Jeg skal også kommentere tilbake til alle som har kommenter min, men har ikke hatt tid idag, så imorgen for alle en kommentar av meg. Men da sier jeg god natt til dere alle!

Ha en fin natt alle sammen. 

I GANG MED STYLINGENDa er vi i gang med selve sylingen. Sminken min er klar, mangler bare håret. Nå sitter Karoline i stolen og det er hennes tur til å bli dullet opp. Temaet for dagens styling er burlesque, så dette kan bli spennende. Vi bogges når bildene er tatt slik at dere kan se resultatet. Noen som gleder seg til bildene er tatt?

HVILKE BILDER TIL DEN NYE HEADEREN?


Jeg har sendt 3 av disse bildene til flinke Lisa som har laget headeren min. Så nå setter jeg henne i gang igjen med en ny headerprosjekt. Tenkte at siden det er et nytt år, ny header. Lisa laget også en kjempe fin jule header til meg. Men den glemte jeg helt ut .. Jeg gleder meg til den er ferdig! Har ikke peiling til hvordan den kommer til å bli. Men kan tenke meg den blir super fin! Jeg bare lurte på hvilke bilder jeg burde ha til headeren min? Vil noen av dere også lage header til meg å sender dem blir jeg veldig glad for det også!  

Men da tar jeg en tidelig kveld, er alt for mange bilspørsmål i hode mitt at nå trenger jeg litt fred å ro. Skal til min kjære imorgen å slappe av før det er prakis på onsdag.
Ha en fin natt alle sammen, god natt! 

GÅR FRAMOVERDa har jeg øvd en stund å jeg er så lei. Dette er ikke noe av det kjekkeste jeg vet. Men vil jeg ha billappen må jeg bare øve til jeg klarer teorien. Har dere noen tips til hvordan jeg kan øve? Jeg øver på nettet, men er kjedelig i lengden. Jeg har tatt testen mange ganger å det går nå framover. Tanken er å ta den neste uke, men vi for se hvordan de neste dagene går med øving. Men for bare øve så skal det nok gå fint, eller? Jeg venter nå på at min mor skal komme hjem med noe godt til meg siden jeg skal øve hele dagen. Trenger forsyninger!

 I morgen på skolen skal vi ha en ny styling oppgave så sa kommer det nye slike bilder til dere. Jeg gleder meg skikkelig til den oppgaven. Men da for jeg komme meg tilbake til øvingen.

Snakkes senere.

Hva gjør dere denne mandagen? 

SKO TIL UNDER 200 KR!

Da har det kommet mange nydlige sko salg nelly som jeg vil dele med dere, å alle sammen er under 200! Så om dere vil gjøre et kupp, må dere gjøre det nå! Jeg har en tanke selv å bestille de 2 skoene øverst, har jo bursdag om en månde så kanskje dette kan være bursdagspresangen til meg selv? Hvilke av skoene er deres favoritt? Hvilke hadde dere valgt?
Svarte sko HER Sølv sko HERGull sko HER Røde sko HERSvarte sko HER Sølv sko HER

UKEPLAN UKE 3


Da er det mandag og en ny start på uken. Denne uken skal jeg lese å lese på teorien. I dag er det en månde til jeg blir 19, så jeg må få gang i den billappen nå. Er nesten ferdig, så nå jeg få teorien unnagjort. På onsdag er det første dagen jeg skal ut i praksis, å jeg grugleder meg! Skal innom de idag å høre hvatid jeg skal komme på onsdag. Så dette er hva denne uken består av. Er innvitert te jentekveld hos Silje-Marie denne lørdagen også, venter bare på svar om det blir noe av. Har ikke sitt henne på mange mange mange månder. Før så jeg henne hver dag men vi har vært opptatt med andre ting så håper det blir noe av på lørdag. Skal også være med min kjære denne uken, men denne uken er det å øve på teorien som står høyest!

Har dere noen planer for denne uken? 

MY WEEKENDDa er jeg tilbake igjen. Har kommentert de som har kommentert min tilbake så nå er det bare til å svare dere som gjenstår. Men ville innom å si hei før jeg gjorde det. Takk for alle de søte tilbakemeldingene som jeg for av dere!

Da vil jeg fortelle dere litt om helgen min. Jeg og min kjære hadde vår første natt i den nye leiligheten. Vi bare koste oss igår mens vi så en skrekk film. Vi sovnet i benken tideligt begge to. Jeg våknet om nattet i sånn 4 tiden av at min kjære knasket på chips. I dag har bare dagen gått i å se disney channel filmer. Elsker disney filmene. Så det var det min søndag gikk ut på. Hva har dere gjort idag?

Men nå er jeg snart klar for kvelden. Så vi oppdateres mer imorgen alle sammen.
Håper alle har hatt en fin helg! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Pizzabollene som jeg og min mor laget. 
Bilde 2: Styling oppgave på skolen med Karoline.
Bilde 3: Armbåndene mine fra et antrekk. 
Bilde 4: Bilde av meg fra styling oppgaven fra skolen.
Bilde 5: Da jeg skulle til byen med Karoline. 
Bilde 6: Vinternatur.
Bilde 7: Min kjære hund som koser seg ute.
Bilde 8: Meg ute i det fine vinterværet.

Jeg heter kaisaeb på instagram, hva heter dere? Følg meg! 
Hva syns dere om bildene? 

PINK LADYANTREKK - 12.01.13Da er det snart kveld og nå skal jeg til min kjære å tilbringe resten av lørdagen med han. Jeg har fått dilla på en seri som vi følger med på nettflix, serien heter "Sons of anarchy". Har noen av dere sitt det? Er ikke helt typisk meg, jeg liker mer gossip girl, one tree hill og slike ting. Men jeg syns den serien var kjempe kjekk så den skal jeg sette på når jeg kommer til han. Har kjøpt inn chips og skjokolade så ikveld er det bare å slappe av i armkroken hans. Skal prøve å få en liten massasje utav han iløpe av kvelden! Da ønsker jeg alle en fin lørdagskveld!

 Hva er deres planer for kvelden?

ICECOLD

Da har jeg endelig stått opp og fått gjort noenting. Skal snart på butikken med mamma og handle inn til taco som vi skal ha idag. Jeg har bare ligget under dynen i nesten hele dag for det er så kaldt. Er sikkert flere minus ute. Men idag har jeg tatt på meg den nye rosa genseren som jeg handlet igår. Ville ikke bytte den alikevell, for den var så god! Heldigvis er det skinnende sol ute så jeg har vært ute med lillebroren min og hunden en stund og sparket litt ball. Var ikke så kaldt når vi var der sola var. Er sjeldent vi har slike fine vinterdager!
Håper alle har hatt en fin lørdag så langt.
Nå er det one tree hill før det er butikken med mamma.
PINK SWEATER

Da vil jeg dele med dere denne søte rosa genseren som jeg kjøpte meg på bik bok igår til 200 kr. Jeg syns den var kjempe skjønn. Men idag når jeg våknet var jeg usikker om jeg ville beholde den. Har prøvd å tenk hva jeg kan bruke til denne. Det skulle være en genser jeg skulle ha på skolen tenkte jeg. Men kanskje blå ville vært bedre i denne genseren? Off. Jeg er alltid slik når jeg handler ting, klarer aldri å bestemme meg om jeg ikke falt for den med en gang jeg så den. Jeg måtte bruke opp tilgodelappen min, men kanskje jeg skal gå tilbake med genseren idag? Vi for se hva jeg gjør. For prøve den en gang til å bestemme meg. Hva syns dere om genseren?
God morgen til dere alle!

TIL BYNDa skal jeg til byn for å være med Karoline. Vi skal på en liten shopping runde før vi skal slappe av på kaien med en kopp kaffemocca etterpå. Håper jeg finner noe fint som jeg kan ta med meg hjem. Komer oppdatering senere fra kaien og kanskje innkjøp om jeg finner noe. Hva er deres fredagsplaner?

SOLA SKINNER

Da er det snart helg og sola skinner som bare det ute! Det er sykt kaldt ute da, er minusgrader, men sola hjelper litt på det. Jeg ble fikset av Lena på skolen idag for hun måtte gjøre maskeoppgaven så jeg var modellen hennes å da stylet hun håret mitt også. Se hvor fint det ble! Er sjeldent jeg gjør noe annet med håret mitt enn å stritte det så idag er det fine krøller med en flette på hver side. Jeg burde begynne å gjøre noe mer med håret mitt enn det samme. Har dere noen fine hårtips til hverdagen eller fest?

Alle sammen må hvertfall ha en fin helg! Vi snakkes senere lesere!

Noen planer for kvelden eller helga ?

THE MASKS ARE DROPPEDJeg delte ikke bare et bilde av meg fra gårsdagens photoshoot på skolen. Men nå for dere se det også. Jeg syns det jeg og Karoline tok i ansikte ble kjempe kult. Flere som er enige med meg? Håper vi for flere slike oppgaver på skolen i fremtiden, da kan jeg dele flere bilder med dere. Syns dere det er kjekt? Fikk masse fine kommentarer på bildene av meg og Karoline igår, tusen takk for det! Dere er kjempe gode!

Men da snakkes vi når jeg kommer hjem ikveld, ha en fin torsdag! Hva er deres planer?

ENDELIG!skinner solen i Haugesund by, men det er veldig kaldt ute for det. Jeg er ferdig på skolen om 2 timer og da skal jeg endelig til min kjære. Har ikke sitt han på 2 dager siden det har kommet andre ting i veien. Veldig unormalt for jeg pleier å se han hvertfall hver dag! Er sjeldent det går en dag uten at jeg ser han. Så om et par timer er jeg hos han igjen. Vi skal bare slappe av sikkert. Han holder på å pakke ned litt ting til han ska flytte i den nye leiligheten. Gleder meg til han flytter inn der, da skal jeg vise dere bilder. Jeg har enda ikke sitt leiligheten, men har bare hørt positive ting om den. Er peis der også så da blir det mange romantiske kvelder med vin, god mat å fyr i peisen!

Håper solen skinner hjemme hos dere også!


 Ønsker alle en fin torsdag!

ER DETTE ETTERSPURT?

God morgen alle sammen! Fikk ikke blogget igår kveld, jeg fikk bare ikke til å gjøre det. Akkurat som om jeg ikke hadde noe å blogge om. Så unnskyld for det! Men nå er jeg her og jeg lurer på en ting. I går fikk jeg en melding på facebook om jeg kunne ha video på bloggen. Hva sier dere til det? Har dere lyst til å ha det? Hun som sporte meg ville ha en video om hvordan jeg krøller håret. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å lage videoer for jeg syns det er litt kleint å snakke til et kamera. Men om dere virkelig vil ha videoer, så skal dere få det!Har dere lyst på video her på bloggen?
Om ja, hva vil dere se? 

THE END OF A MASQUERADEI dag på skolen hadde vi en oppgave som vi kaldte for "maskeradeball". Jeg hadde en annen ting også, var svart og hvit i fjeset med masse sølvfolie, men det kan kanskje dere se en annen gang. Jeg og Karoline tok noen bilder ilag som gruppebilde siden vi var i samme gruppe. Syns de krussedullene i fjeset ble kjempe kult! Er veldig morsomt å ha slike styling oppgaver på skolen. Nå venter jeg bare på at pappa skal ringe om han kan hente meg eller ei. Senere idag skal jeg på kjøretur med Lena og Karoline, det kan nå bli kos. Så da snakkes vi senere!

Hva syns dere om bildene?

MÅTTE BARE HA DEN ..

Da har jeg gjort det igjen.. Jeg har bestilt meg en kjole.. Ikke at jeg burde for har egentlig ikke penger til det, men for bare spare opp den siste resten som mangler. Jeg ville bestille denne kjolen til nyttår og nå var den på salg, og siden jeg egentlig skulle bestille meg en genser på nelly men den er alltid utsolgt så den ble det ikke denne gangen. Jeg skulle ikke bestille denne kjolen, men så plutselig var det gjort. Jeg burde klare å beherske meg, men det klarte jeg ikke denne gangen. Har bursdag om en månde og så da er kjolen klar! Alltid en unnskyldning og komme med.. Men nå kan det ikke bli mer kjoler på meg. Jeg trenger hverdagsklær i massevis!

Hva syns dere om kjolen?

H&M FAVORITTER SPRING\SUMMER 2013Da er katalogen for H&M sin kolleksjon spring\summer kommet og jeg kikket i den i dag når jeg kom hjem fra skolen, ikke at jeg fant så allverdens, men noe fant jeg. Syns ikke de hadde fått inn så masse fint i år. Var veldig masse fint undertøy men ingen bikinier eller nesten noenting. Dette her er tingene som jeg kunne tenkt meg som var i katalogen. De to siste skjørtene er kjempe fine på modellen i bladet, men på bildene her vises de ikke noe særlig hvordan de er, men HER kan dere se skjørtet bedre. De jakkene ovenfor falt jeg pladask for. Før idag la en blogger jeg leser ut en lignende jakke som den svarte med blondemønster ut og den var kjempe fin den og å den var i en fin sommerfarge å ikke svart, så kanskje best å satse på den istedenfor?

Men da skal jeg legge meg, skulle legge meg for en stund siden men snakket i tlf med søsteren min som fortalte om turen til Egypt som hun å hennes samboer skal på om noen uker. Gu som jeg misunner dem..

Har dere noen favoritter som er kommet inn i butikken for vår\sommeren? 

TIRSDAGSTURDa har jeg kommet meg hjem og sitter nå veldig avslappet etter turen min. Har vært hjemme en stund da, jeg har bare dysjet og kuret extensionet mitt for det trengte det. Har ikke kuret det siden jeg fikk det eller vasket det for den slags skyld. Så nå måtte jeg gjøre noe med det før jeg ikke klarte å redde det.

Det er en uke siden sist jeg gikk tur imorgen så nå var det på tide med en liten tur. Jeg burde kanskje sette opp en liten plan. Jeg har en rokkering og vekter så jeg burde gjøre det 2 ganger i uken eller noe? Jeg for sette opp en plan for sommerkroppen skal være klar til når jeg skal til Kroatia i sommer!  Men da skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Har kjærestefri i dag og imorgen så da skal jeg slappe av å ha litt meg tid! Ha en fin kveld alle sammen! Har dere noen treningstips eller motivasjonstips? Hva holder dere oppe til å trene? 

THE REST OF THE DAYJeg har vært veldig oppatt med forberedelser til skoledagen imorgen så derfor ble det en sen oppdatering. Beklager for det. Skoledagen er over om en times tid og da skal jeg hjem og gå tur med min kjære hund. Håper bare det ikke begynner og regne. Da har jeg ikke så veldig lyst til å gå tur. Men er bare til og ta musikken høyt på så går tiden så fort atte. Hva skal dere idag?

FRUSTRERENDE


Etter jeg kom hjem har jeg kikket litt rundt på nette etter en av disse jakkene, og uansett hvor jeg leiter finner jeg dem ingen plas .. De har ikke str min på lindex og på cubus så er den ikke på nette lenger. Så jeg lurer på kjære lesere, kan dere hjelpe meg? Jeg lurer på om en av dere kanskje vet en plass de har lignende jakker på nette eller noen andre butikker? Jeg har leitet etter disse i butikkene siden de kom ut, og de har de aldri inne eller ikke i min str å denne jakken bare roper til meg ..

Men nå må jeg nesten i seng og bare drømme om disse fantastisk fine jakkene.
Håper dere kan hjelpe meg. 

MONDAY

Da sitter jeg her hos farmor med Rebecca og slapper av etter at skole dagen er ferdig. Vi bare venter på at Ann Helen skal komme. Jeg er i hvertfall kjempe sulten og jeg gleder meg til hun kommer slik at vi kan sette i gang med å spise. Endelig begynner ukene å bli normale igjen. Dette er da første mandagen vi er hos farmor og farfar og spiser etter ferien og idag skal vi ha lasagne, gleder meg! Jeg skal til min kjære etterpå mest sansynligvis. Men nå er det snart mat så vi snakkes senere alle sammen, dere for ha en fin mandag!

Hva skal dere idag? 

UKEPLAN UKE 2


Da er det ny uke og jeg lovet dere en ny ukeplan og her er den! Tok litt tid før jeg fant den, men til slutt fant jeg en som ikke var så liten og som funket helt perfekt. Er mye mer fornøyd med denne ukeplanen enn den forje. Men tilbake til mine ukeplaner som ikke er så mye å skryte av. Har egentlig ikke lagt noen planer denne uken så vi for bare se det litt ann. Jeg skal hvertfall gå tur en av dagene, en dag det ikke skal regne.. Så tror tirsdagen passer litt bra til det, vi for se hvilken dag været er finest. Vil ikke gå i regn vær..

Men som alltid starter mandagen med middag hos farmor min to av mine søskenbarn. Men jeg er på skolen så vi oppdateres senere lesere.
Har dere noen planer denne uken?

TIDELIG KVELDDa er det søndagskveld og jeg skal til å legge meg. Tenkte og legge meg litt tideligere idag, dødnrytmen er ikke helt med meg enda, men det ordner seg sikker iløpet av denne uken. Skal bli deilig og legge seg tidelig og ikke være så trøtt om morgenen. Helgen min har vært veldig avslappende. I dag har vi bare sitt på tv og slappet av hele tiden, hva med dere? Hvordan har deres helg vært? Etter jeg kom hjem har jeg ryddet og gjort litt diverse ting så nå er jeg klar for og gi god natt.

Jeg er hvertfall klar til en ny uke, så da snakkes vi mer imorgen! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB
1. Dette tok jeg da jeg og Lena kjørte til kopervik for og handle inn drikke til nyttår.
2. Bilde jeg tok til bloggen.
3. Klærne mine på nyttår
4. Nyttårsantrekket.
5. På tur med vovven tidelig om morgenen.
6. Bilde til bloggen.
7. Nyttårskyss.
8. Bilde til bloggen

Jeg har akkurat fått meg instagram, så følg meg der om dere vil det, kaller meg Kaisaeb.
På forhånd takk! 

PIZZABOLLER

Til deigen så trenger du:
700 g hvetemel
150 g havregryn
150 g finsammalt vete
1 1\2 ts salt
3\4 ss sukker
50 gr gjær
150 g smør
7 dl melk

Til sausen trenger du:
1 løk
2 fedd hvitløk
1 paprika
1 stor gulerot
4-5 tomater
2-3 ss tomatpurre
1 kjøttbuljong, løst i 1\2 - 1 dl vann
1 pakke kjøttdeigFør du begynner med alt setter du ovnen på 225 grader, slik at den er god og varm før du begynner.

Først begynner du med og ta alt det tørre oppi en bolle. Så smelter du smøret på svak varme slik at det ikke brenner seg. Når smøret er smeltet hiver du melken oppi pannen før du blander det sammen med alt det tørre som er oppi bollen. Når det er gjort, rører du det godt sammen og lar det heve seg til deigen er blitt dobbel så stor!Når deigen er ferdig begynner du på sausen. Da begynner du med og hakke opp løk, paprika og gulerot. Når du har gjort det kan du begynne og steike kjøttdeigen. Når kjøttdeigen er ferdig steket så tar du kjøttdeigen oppi en annen bolle også begynner du på sausen.

Da steiker du løken, paprikaen og gulerøtene ilag med olivenolje. Når det har steket litt tar du oppi tomatene, tomatpurren og kjøttbuljongen du skal ha oppi. 

Da er sausen og deigen ferdig. Så da kan du begynne med og lage pizzabollene. Da legger du deigen ut på bordet og kjevler den ut med litt mel og tar på sausen på halve deigen før du ruller den i sammen.
Når du har kommet så langt trenger du bare sette de inn i ovenen som er på 225 gr i 10-15 min også er de ferdige!
Da er det verdt all ventingen.Da kan dere bare nyte disse sunne og fantastisk gode pizzabollene!
Ser de ikke gode ut? 

ANTREKK - 05.01.13

Da kommer mitt første antrekksbilder i 2013. I dag har jeg baket pizzaboller som jeg fortalte før idag, og nå skal jeg videre til min kjære. Han var på visning på ny leilighet idag og han fikk den. Så gratulerer så mye til han med ny leilighet! Vi skal sikkert bare slappe av ikveld. Oppskriften kommer imorgen til dere. Alle sammen må ha en fin helg, så snakkes vi mer senere!

 

Likte dere antrekket?

BAKELØRDAG

Da venter jeg på at mamma kommer hjem slik at vi kan begynne og bake pizzaboller. Er kjempe gode og sunne pizzaboller! Så det er det jeg skal gjøre de neste timene, bake. Kan ikke vente med at de er ferdige. Kjenner jeg får vann i munnen av tanken. Kommer oppskrift til dere om dere ønsker det, eller hva sier dere? Er en stund siden dere har fått en oppskrift av meg, har bare hatt 2 oppskrifter, men siden jeg skal begynne å spise sunnere, hvorfor ikke dele sunne og gode oppskrifter til dere. 

Det kommer antrekksbilder og alt senere. Nå har jeg svart på alle kommentarene også så nå har alle fått svar. Bedre sent enn aldri!
Hva skal dere gjøre denne lørdagen? 

FREDAGS KVELD

Unnskyld, men idag har jeg ikke fått tid til å blogge før nå. Når jeg var på skolen jobbet jeg bare. Senere kommer  det et innlegg og bilder fra kaien igår. Må bare få bildene av Karoline først. I morgen er det antrekks bilder og alt til dere, så håper det er en plaster på såret for null blogging. Håper bare været er med meg da. Jeg må ta meg selv i nakken med bloggingen etter at nyttårsforsettet mitt er å få en mye bedre blogg. 

Så senere skal jeg svare alle på kommentarene jeg har fått og selvølgelig legge igjen en liten kommentar på deres blogg også.
Ha en fin helg alle sammen! 

FØRSTE BESØKET

Da sitter jeg på kaien men Karoline. Vårt første besøk på kaien i 2013! Så nå skal vi kose oss med litt kaffemocca og brød med dipp før jeg skal videre til min kjære. Hva skal dere idag?

 

MINE NYTTÅRSFORSETTER

Da kommer mine nyttårsforsetter. Har ikke holdt den ene dagen, men siden det var siste dagen av feiren igår tenkte jeg at jeg begynner idag for fult med nyttårsforsettene mine.

Mat og trening: Jeg skal bli mye flinkere til å trene, hvertfall gå oftere tur med hunden min. Jeg var flink en stund i fjor, men så dabbet det av. Men nå skal jeg hvertfall prøve. Jeg skal også bli flinkere på maten. Skal tenke på hva jeg hiver i meg å hvor masse. Vil også lære meg å lage litt mer mat. Jeg er veldig kresen og spiser som regel bare det samme.. Så maten må jeg bli mye bedre på!

Bare i helgene: Jeg skal bare spise snop i helgene, eller prøve. Når jeg er med min kjære har vi som regel alltid noe snop eller brus, ja dere skjønner. Jeg klarer meg egentlig fint uten snop og chips, det er brusen som er mitt problem. Så nå skal jeg prøve å bare gjøre det i helgene fremover. Så kanskje jeg kan ha spis hva jeg vil dag. En dag i uken jeg bare kan proppe i meg hva jeg vil. Det hørtes greit ut!

Spare: Jeg skal bli flinkere til å spare penger. Jeg pleier og klare og spare litt, men så trenger jeg dem og da bruker jeg dem opp. Jeg har en sparegris hjemme så den skal fylles opp med noen kr hver uke.Bedre blogger: Jeg skal bli en mye bedre blogger og prøve å ta bedre bilder! Når det ikke er jeg så tar antrekks bildene mine så må jeg lære min mor opp slik at hun får tatt dem slik jeg vil ha. Hun er kjempeflink allerde, men alt kan bli bedre. Men jeg syns kanskje det blir litt for mye med 3-4 innlegg om dagen. Det er ikke så masse og blogge om, og vil ikke blogge bare for og blogge.. Så kanskje ikke så ofte innlegg om dagen, men mye bedre innlegg og bilder. Det høres bra ut i mine ører, hva med deres?


Der va mine nyttårsforsetter. For håpe jeg klarer det, men setter jeg meg inn i det så skal nok det gå fint!
Hva er deres nyttårsforsett? 

BIANCO SHOES

Da er jeg kommet hjem og må nesten bare legge meg siden skolen begynner igjen imorgen. Håper jeg ikke forsover meg. Er veldig trøtt nå siden jeg sto opp ganske tidelig idag, så det skal nok gå fint. Har tatt på alarmen så alt er klart.

Når jeg kom hjem nå fra min kjære lå det 2 par sko på gulvet. Mamma hadde vært på en liten shopping runde og handlet sko på bianco. Jeg ble bare helt forelsket i det svarte paret hun kjøpte. Vi bruker samme sko str, så det passet perfekt. Men de svarte var litt trange på henne så nå er de mine. Tenkte og bruke dem på skolen imorgen! De er jo de perfekte hverdagssko. Hva syns dere om de?

Da legger jeg meg så vi snakkes mer imorgen alle sammen!
God natt! 

SISTE DAGENI dag er det den siste dagen til å slappe av og den har jeg tatt fult ut. Etter turen med vovven i dag morges har jeg bare slappet av. Men nå skal jeg utav dørene om en times tid, så imens skal jeg bare fortsette med å ikke gjøre noenting. Jeg skal til min kjære og være med han resten av dagen,. Han har kjøpt den sesong 5 av the big bang så vi skal nok bare slappe av med den. I morgen begynner skolen for fult igjen også. Er ikke helt klar enda, men det kommer seg nok. Vi skal jo snart ut i praksis og det kommer til å bli kjempe gøy. Gleder meg sykt til det. Er det noen av dere som begynte på skolen idag?

Jeg vet jeg ikke har vært så flink til å blogge i det siste, og det skal forrandre seg. Nytt år - bedre blogg!

MORGENTURI dag startet morgenen min med en times tur med hunden min. Min far reiste i 6 tiden og min mor begynte tidelig på jobb, og siden jeg ikke begynner på skolen før imorgen var det min oppgave å lufte han. Det var ikke så kjekt og gå tur med han idag. Det var spinnglatt på veien og følte meg nesten som bambi på isen. Det endte med at jeg og Kero gikk på graset nesten hele turen uten og skli. Så gikk litt seinere kan dere si.

Det var faktisk skikkelig forfriskende med en morgen tur. Jeg var veldig trøtt når jeg våknet idag for jeg fikk ikke sove så masse inatt. Har fått en helt annen døgnrytme i feiren så den må jeg fikse på. Heldigvis er det bare 2 dager med skole også helg, så jeg for fikset den i helga forhåpentligvis. Men dere for ha en god morgen så snakkes vi senere. 

DESEMBER FAVORITTER 

 

 

Da er det på tide med favoritt antrekkene fra denne månden. Jeg har noen favoritter, har du noen? Om du har noen, gi meg beskjed! 

 

For og se flere antrekk eller flere bilder av de andre trykk HER