januar 2014

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Nye negler. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Sykedager i sengen...

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne! 

MINT GREEN SWEATERDenne morgenen startet med den nyeste episoden av pretty little liars. Jeg kan ikke få sitt de nyeste episodene fort nok når det er så spennende. Håper det ikke bare er meg som er PLL avhengig! Nå er jeg sminket og klar for en ny dag på jobb.Rett etter jobb idag skal jeg treffe en venninne på cafe MM før jeg skal overnatte hos kjæresten min. Nå må jeg komme meg til jobb, men først vil jeg vise dere mitt nyeste kupp! 

Denne kjempe fine og herlige genseren her fikk jeg får bare 50 kr. Alt mann finner når man har sin kjære mor med seg. Hun er ekspert på å handle på salg, så da finner jeg meg alltid noe fint. Det er jo helt sykt hvor billige, men fine ting vi kan finne om vi bare leter. Jeg elsker denne fargen her og den passer perfekt nå som våren nærmer seg. Denne passer perfekt til både bukse eller kanskje et skjørt? Jeg gleder meg hvertfall til å sette sammen forskjellige antrekk med denne genseren. 

 


Gleder meg til og vise dere genseren i et antrekk!
Vi blogges mer imorgen alle sammen, ha en flott onsdag. 

FRESH DUST TØRR SHAMPO

God tirsdags morgen alle sammen. Når dere leser dette er jeg på jobb og her skal jeg tilbringe min dag. Helt siden onsdag har jeg ligger i sengen med høy feber og influensa. Jeg er heldigvis på bedringens vei nå, men er enda ikke helt frisk.. Håper det kommer seg snart! Så jeg har ikke hatt noe motivasjon eller krefter til bloggen den siste uken dessverre .. Men nå kommer det heldigvis et skikkelig innlegg til dere!

Da har jeg laget en ny kategori på bloggen! Lurer på hvorfor jeg ikke har gjort dette før. Jeg er jo frisørlærling og hva er ikke bedre med produkttips og hårtips? Fra nå av kommer det produkter, tips til håret og andre ting som har med hår og gjøre på denne bloggen. Hva sier dere om det?

Det første produkte jeg vil dele med dere dette produkte her. Fresh Dust er en tørrshampo fra L'Oréal som gjenoppliver og frisker opp håret ditt uten at du trenger å vaske det. Jeg har den hjemme selv og elsker den. Når du skal bruke den bare deler du håret inn i seksjoner, sprayer litt i hodebunnen og maserer det godt. Den inneholder micro-fint pulver som absorberer overflødig olje i håret, og etterlates med en følelse av rent hår. Jeg syns selv den gir et kjempe bra resultat og anbefaler den videre til dere.

Håper dere likte det første produkt tipset! Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe dere ønsker av hårtips og om dette er noe dere vil jeg skal fortsette med!
Ha en fin tirsdag videre dolls.

NY UKE!Jeg er enda ikke helt 100% frisk, så har ikke lagt så mange planer denne uken.. Skal nesten bare være med kjæresten min.
Hva er deres planer denne uken?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Snøen er her. Bilde 2: Ny peplum kjole fra nelly, årets kupp. Bilde 3: Laget pizzaboller med min mor. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Bursdagskjolen min. Bilde 8: Sovedyret mitt. Bilde 9: Sminket søskenbarne mitt til ball.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Gjerne følg meg!
Hva heter dere på insta?

ANTREKK - 22.01.14Heia kjære lesere. Hvordan har dere det? Jeg begynner å bli syk jeg.. Mandelene mine er håvne, jeg er tett, hode verker og kroppen sier bare at den er syk. Men det stopper ikke meg, nå skal jeg avgåre på jobb! Jeg burde kanskje ligge i sengne og slappe av, men klarer jeg ikke være på jobb for jeg heller gå hjem, bedre at jeg prøver. Jeg har rett og slett ikke tid til å bli syk jeg nå. Jeg for bare håpe det ikke slår skikkelig ut dette her. Jeg får gjøre alt jeg kan med og bli kvitt dette her. 

Da blogges vi mer senere. Ha en kjempe fin onsdag. Håper ingen av dere også er syke, det er ikke noe kjekt ..

Gjerne min med tips mot forkjølelse og ønsk meg god bedring!

ANTREKK - 20.01.14God kveld! Har dere hatt en fin start på den nye uken? Det har vært en veldig avslappende dag for min del. Helt siden jeg kom hjem fra jobb har jeg bare sittet her i benken forann den gode og varme peisen. Syns det er så herlig å fyre i peisen når det er vinter og kaldt. Eneste som mangler er en kopp kakao i hånden.

Nå er det snart kveld, men først tenkte jeg å se den PLL før jeg legger meg. Jeg har sikkert sitt den episoden som kom ut sist tirsdag 2 ganger allerde, men nå skal jeg se den igjen. Jeg klarer nesten ikke og vente til tirsdagane nå. Det er jo bare så spennende! Dette er absolutt min favoritt seri! 

 Da blogges vi mer i morgen kjære lesere.
God natt, sov godt og drøm søtt! 

NY UKE!Hva er deres planer denne uken?

PEARLS ON MY NAILSGod mandagsmorgen alle sammen. Da skal jeg avgåre på jobb, men først vil jeg vise dere mine nye negler. I går var jeg hos min flinkeste negledesigner og fikset neglene mine igjen. Planen var å ha noe hvitt glitter ting, men det gikk ikke desverre.. Vi satt i nesten en time for og finne noe som jeg hadde sitt for meg, men det endte opp med noe klassisk og enkelt. Jeg syns de er kjempe fine og søte. Syns ikke dere? Jeg har alltid hatt noe glitter og stas, så det var kanskje på tide med noe lite og enkelt? Nå er det nok en stund til jeg skal til henne igjen, men jeg har allerede vår neglene mine klar, tror jeg. Hihi. 

Da blogges vi mer etter jobb dere.
Ha en fin mandag!

BLACK BIRTHDAY DRESS

Jeg er bare helt forelsket i denne kjolen. Bare se hvor flott den er. Denne kjolen har jeg bestilt bare for bursdagen min som er under en mnd til, en god grunn for og bestille ny kjole. Nå kommer jeg til og glittre som bare det på bursdagen min. Mangler bare bursdags kronen min. Tenk om bare noen uker er jeg 20 år! Jeg kan ikke tro hvor fort tiden går, det er jo ikke så lenge siden jeg ble 18. Kjolen er da selvfølgelig fra nelly og koster 499kr. Jeg syns det er verdt alle pengene!

Da blogges vi kanskje mer etter jobb. Idag er jeg på salongen til 7, så vi for se hvor opplagt jeg er etterpå.

Hva syns dere om bursdagskjolen min?
Er det flere av dere som har bursdag snart?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Tebake te jobb etter alle feridagene i desember. Bilde 2: Lykke sove oppå meg, så søt. Bilde 3: Gjemmer seg i vinduskarmen. Bilde 4: Kaien date med Karoline. Bilde 5: Ut å spise med jobben. Bilde 6: Bowling. Bilde 7: Koser seg med et kjøttbein. Bilde 8: Elsker mine nye sko fra nelly. Bilde 9: Kvalitetstid med søsteren min.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.

ANTREKK - 15.01.14

God onsdag alle sammen. I dag skal tilbringe dagen på salongen til kl 6. Rett etter jobb skal jeg på samson cafe og treffe en venninne jeg ikke har sitt på en stund. Vi skal kose oss med en varm kopp kaffe og bare snakke om alt som har skjedd den siste tiden. Jeg har sikkert ikke sitt henne på 1 mnd, så nå var det på høy tid å treffes igjen. Kan ikke være så lang tid mellom hver gang jeg ser henne, begynner å savne henne for mye..

I morgen begynner jeg ikke på jobb før 11, så inatt skal jeg sove hos kjæresten min. Han har fått seg en ny exboks og fifa14, så jeg må nok se han spille ikveld kan jeg tenke meg. Men hva gjør man ikke for den vi elsker?

Da blogges vi mer senere alle sammen.
Hva skal dere denne onsdagen?

NY UKE!Har dere noen planer for denne uken?

FOR ET KUPP!Endelig kan jeg oppdatere dere! Jeg hopper av glede pga pcen min fungerer igjen! Helt siden fredag har bare skjermen vært helt svart når jeg har skrudd den på. Men idag hadde jeg et lite håp om at den kanskje skulle fungere igjen og det gjorde den! At den fungerer igjen kan ha så mye å si på mitt humør er helt sykt. Kan ikke si jeg har vært så glad de siste dagene pga dette, men nå smiler jeg fra øre til øre!

Uansett, jeg vil vise dere den nye kjolen min fra nelly. Ikke bare er kjolen fin, men den kostet utrolig bare 59 kr! Er ikke det bare helt fantastisk? Jeg har sitt på denne kjolen siden den kom ut, jeg har bare aldri fått meg til å bestille den. Men når jeg så den kostet så lite, måtte jeg bare slå til. Dette er kanskje årets beste kupp! Den er kanskje litt mer sommerslig, så jeg må nok vente til det blir litt mer vår og sommer til og ta den i bruk. I dag kom snøen også, så mitt håp om at våren snart kommer kan jeg bare gi opp..

Nå baker jeg, min mor og lillebror pizzaboller. Etter på er det PLL på pcskjermen!
Vi blogges mer imorgen alle sammen. Hva skal dere denne mandags kvelden?

NEW SHOESDere lurer vell på hvor jeg har gjort av meg de siste dagene? Jo det skal jeg si dere - jeg har jobbet hver dag, vært med kjæresten, ut å spist med Karoline, feiret med jobben at en kolega besto svenneprøven, bowlet og listen fortsetter. Det er først nå jeg har virkelig tid til og lage et kvalitetsinnlegg til dere. Har savnet å sitte bak pcskjermen og blogge til dere fantastiske lesere. Jeg skal prøve og priotere bloggen litt mer, men jeg er alt for bussy bussy til og sitte bak denne skjermen desverre.. Slik er det når livet kommer i veien for bloggen.. Kommer til å bli mye bedre når det blir lysere tider, lover dere! Da kan jeg ta antrekks bilder nesten hver dag før jobb. Nå er det både mørkt når jeg kjører til jobb og når jeg skal hjem.. Er ikke så glad i denne mørketiden kjenner jeg.

Nå kaller frisørsalongen atter en gang. Rett etter jobb skal jeg til min kjære søster og ha kvalitestid med henne. Kommer til og bli en herlig fredagskveld. Vi skal spise god tacosalat, snakke og sikkert se en film. Er en kjempe god stund siden det bare har vært meg og henne, så dette gleder jeg meg til. Timene på jobb kan nesten ikke gå fort nok. Men før jeg går på jobb vil jeg vise dere de nye skoene mine fra nelly. Jeg har allerede prøvd dem på å jeg ELSKER dem. Se så lekkre, høye og fine de er! Tror jeg har et nytt favoritt par i samlingen min! Jett om at disse kommer på i det neste antrekket her på bloggen.Til slutt vil jeg også ønske dere en flott fredag alle sammen. Har dere noen kjekke planer for kvelden?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1:
Årets julegaver. Bilde 2: Godt nyttår alle sammen. Bilde 3: Årets nyttårs antrekk. Bilde 4: God kalkun middag. Bilde 5: Nyttårskyss. Bilde 6: Video av rakettene. Bilde 7: Quti.

Håper dere likte bildene fra denne ukens intagram oppdatering. Følg meg gjerne.
Da skal jeg avgåre på jobb, så kanskje vi blogges mer senere idag.  

NY UKE!Har dere noen planer for den nye uken?

NY FAVORITT NETTSIDE?
Jeg tror jeg har funnet meg en ny favoritt side for kjoler og sko! Hvorfor har jeg ikke vært innom her før? Se på alle de fine kjolene og skoene! Er mer der det kommer fra, jeg kunne bare ikke legge ut alt jeg ville ha, det hadde blitt litt langt. Jeg har bare bestilt klær og sko fra nelly, men jeg tror bubbleroom skal få kjangse hos meg. Tror en av de nydelige kjolene her blir bursdagskjolen min! De er jo så fine at kanskje flere blir bestilt hjem til meg. Kanskje det er noen av dere som har bestilt der fra før? Trenger all informasjonen jeg kan få. Da er det bare noen timer på salongen før jeg kan si, god helg! Kanskje dere allerede har noen kjekke planer for fredagen? Akkurat nå gleder jeg meg bare til og komme hjem til Lykke som savner meg hjemme. Men for å si det slik, jeg savner henne masse på jobb også.. Er jo babyen min! Er j

 


Håper dere likte noen av mine favoritter fra bubbleroom. Har dere noe informasjon fra denne siden, husk og kommerera i kommentarfeltet. Det setter jeg stor pris på!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Dagens antrekk. Bilde 2: Nisse Lykke. Bilde 3: Julemorgen = tvtid. Bilde 4: God jul alle sammen. Bilde 5: Årets juleantrekk. Bilde 6: Nusse elsker juletreet. Bilde 7: Søte Lykke. Bilde 8: Meg på jul. Bilde 9: Trøtte hund etter en lang julekveld. Bilde 10: Meg og babyen min på jul. Bilde 11: Ny svart pels jakke. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Min første greengate kopp. Bilde 14: Keratin extension, gleder meg til alt er satt på. Bilde 15: Julemiddag hos kjærestens foreldre. Bilde 16: Elsker det nye håret mitt. Bilde 17: Mine nye sko fra nellys julesalg.

Håper dere likte bildene fra denne ukens intagram oppdatering. Jeg har nå fått over 500 følgere og krysser fingrene for flere.
Følg meg gjerne! 

LATEST FAVESDa er jeg tilbake til hverdagen etter en flott nyttårsfeiring. Jeg hadde en kjempe fin kveld med kjæresten og venner. Ble en lang natt med masse kos. I går var jeg helt ødelagt og sov til langt på dag. Håper jeg ikke er den eneste som gjorde det. Det ble også fast food på meg og kjæresten Igår, men det er lov etter en hard party natt syns jeg. I dag jobber jeg til sent ikveld, så vi blogges mer senere.  
Håper dere alle har hatt en flott start på det nye året.