januar 2015

HOVDENDa er vi kommet oss opp til hovden i god behold etter 9 timers kjøring. Vi bor i en kjempe fin hytte leilighet ikke så langt fra alpinsenteret. Utenfor er det dekket i snø, og det gjør det bare enda kosligere. Det er alt for mange år siden jeg var på fjellet, og jeg er jo ikke noe fjellvinter person, men så langt har det vært så gøy at jeg angrer på jeg ikke har reist på fjellet med jentene før!

I går etter vi kom frem laget vi chiabatta med kylling og avioli med et glass vin til før vi møtte et par gutter som vi kjenner som også er her med enda litt mer vin, spill og kos. Planen idag var at vi skulle i trekket, men været er dessverre ikke helt med oss, så isdronningen får ikke stå på slalom idag. Krysser fingrene for at været er bedre i morgen slik at jeg vertfall får prøvd meg. Bambi på glattisen! Hihi. Nå har vi akkurat kost oss med en god og kjempe sen frokost før det blir avslappning før kosen fortsetter for fult!

Ser det ikke pent ut her vi bor? Vi kommer til og kose oss masse her de neste dagene!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God morgen. Da er det snart klar for avreise til fjellet. De har stengt den ene veien vi må igjennom, men vi gjør heller det beste utav det og kjører Sørlandet for en lengre roadtrip! Da blir det allsang i bilen, gate mat på veien, usunnheter, så de timene ekstra kommer til og fyke av gåre! Dere skal selvfølgelig få bilder fra roadtripen, hytten og turen for jeg har noen redde foreldre som vil se at jeg kommer meg trygt frem og har det bra, så oppdaterer skal dere få i haugevis!  Til jeg er fremme på hytten om mange mange timer får dere en oppdatering på mine siste insta bilder til jeg kan oppdatere dere igjen! Enn så lenge får dere ha en fantastisk torsdag!


Følger dere meg ikke fra før, gjør det gjerne nå!


IT'S MONDAY

For en fin fin helg! Alt fra luchdate på kaien med Natacha mi, shopping, solarium, middag med bestisen, filmkos, lykke tid og fiksing av neglene. Kan det bli bedre enn det? Denne helgen har jeg virkelig dollet meg litt opp. Trengte virkelig de nye neglene og litt farge på kroppen. Det eneste som var dumt med denne helgen var at jeg hadde lørdagskvelden planlagt med min mor.. Men når stormen kom i veien og gjorde at jeg ikke kom meg hjem, måtte vi nesten utsette det.. Men vi skal nok finne en kveld sammen der vi skal hygge oss!

Da er det en ny uke, og nå er det ikke lenge til jeg reiser på fjellet. Det skal bli så gøøøøy! Nå må virkelig dagene gå fort for jeg har skikkelig reisefeber. Men først er det et par dager med jobb, personalmøte, ting som skal fikses, litt hjemme trening og selvfølgelig lykke tid! Jeg liker virkelig ikke og være borte fra henne, men vi kan ikke få seperasjons angst, så tror vi har gått av et par dager ifra hverandre. Jeg vet hun har det mer enn godt der hun skal være uansett!
Da er det jobb også personalmøte, så jeg er ikke hjemme før ikveld.

Men dere får ha en utrolig fin start på uken finingene!

NATURAL NAILS WITH A TUTCH OF GLITTER

Se på de flotte neglene jeg fikk idag! Nå var det virkelig på høytid at jeg gjorde noe med dem. Nå var de blitt alt for lange og ikke så veldig brukervennlige. Jeg kunne ikke ta opp en krone eller noe.. Denne gangen ble det noen enkle, men så må jeg alltid ha litt glitter, så siden det er inn med en nagl som skiller seg ut ble det disse jeg endte opp med. Utrolig fornøyd som alltid! Evita er virkelig den flinkeste i Haugesund uten tvil!

Ha en fantastisk søndagskveld videre!
Vi blogges mer imorgen, sweet dreams ❤

SHOPOHOLIC!

Herlighet hva jeg handler og handler.. I går når jeg og Tina skulle handle inn klær og ting til fjellet, ble det ikke bare det jeg fikk med meg kan dere si. Jeg fikk kjøpt rosa handsker, rosa buff, døds skjønt kosesett og en ny hue. Så nå er jeg så klar til fjellet i rosa ting! Men ikke nok med det, den nye rosa pelsdotten på bildene fikk bli med meg, en ny veske og enda et skjerf. Jeg må snart skaffe meg shoppestopp så shoppegal som jeg er. Men har dere ikke lagt merke til selv at du blir i mye bedre humør av og kjøpe den nye ting? Det blir vertfall jeg.

Nå skal den nye rosafuskepelsen komme på, for nå skal jeg på lunchdate med Natacha mi. Jeg har ikke sitt henne på utrolig lenge, så nå var det virkelig på høytid med Tash og Naisa tid! Etterpå skal jeg til Tina på jobben hennes så skal vi ta litt solarium, brenne cder til roadtripen før jeg skal ha en kosekveld med min kjære mor.Ha en kjempe fin lørdag Dolls.
Vi blogges mer senere!

SPORTY MORGEN!

God morgen! Herlighet så sporty jeg føler meg etter spinning timen i dag morges. Det var så gøy og hardt, men verdt det! Nå er kl litt over 9, og jeg har trent, spist frokost, dysjet, sminket meg, så nå er det bare kaffikos med litt inspirasjon på morgenkvisten før det er ut med Lykke før jobb. Effektiv morgen må jeg si. Om de to snuppene jeg var med i dag blir med på spinning fremover er jeg så med! Hvorfor ikke starte helgen med god samvittighet og en god treningsøkt!Etter jobb er det handling inn til fjellet og soletid med Tina mi.
Vi skrives mer senere Dolls, og god helg!

BISSY DAYS

God kveld Dolls. Det ble en sen oppdatering på dere i dag, men jeg har hatt en lang og travel torsdag. Jeg har vært på jobb fra 10 til 18, også var det rett på trening for ukens tredje treningsøkt. Jeg trente i hele 2 timer, og jeg var så gangsperr etter tirsdag, så var jeg det ikke fra før er jeg det nå! Men treningen stopper ikke der dere. I morgen halv 7 om morgenen er det spinning time med to skjønne jenter. Dette blir min første spinning time, så krysser fingrene for at det er kjekt!

Nå har jeg akkurat kost meg med den nye sessongen av bloggerne, og nå må jeg bare komme meg i sengen. Når jeg må opp halv 6 om morgenen må jeg nesten legge meg litt tidligere enn hva jeg pleier. Takk gud for jeg er morgenperson sier jeg bare, hvis ikke hadde jeg aldri sagt ja til dette her. Håper motivasjonen og treningen fortsetter på dette planet. Sommer kroppen 2015 here I come!
Ha en flott natt!
Vi skrives mer i morgen tidelig!

BLUE LOVE!

For en onsdag! Dagen starter gry tidelig for og sitte modell for søsteren min som hadde fagprøven i dag. Hun gjorde meg så pen med en naturlig sminke, og en nydelig oppsettning. Og jett hva, hun besto!! Flinkeste søsteren min er endelig utdannet frisør. Jeg viste hun kom til og klare det! Gratulerer så mye min kjære søster. Jeg har krysset fingrene for deg i hele dag! Men den fine onsdagen stoppet ikke der. Når jeg kom hjem fra jobb var endelig den nye kjolen min kommet. And I'm in love! Neste gang jeg skal ut på byen kommer denne på med smykke til, kan ikke vente til og få bruke den! Men problemet er at nå må snart en ny kjole bestilles siden jeg har bursdag snart.. Men men, man får aldri nok av kjoler, vertfall ikke jeg!Nå skal jeg se den nyeste episoden av PLL, og jeg kan nesten ikke vente.
Håper dere har hatt en fantastisk onsdag finingene mine, og ha en fortsatt fin kveld videre.

2015 - HERE WE GO

God kveld! Nå er jeg helt kjørt etter dagens harde treningsøkt i mine nye treningsklær. Gir ikke det litt exta motivasjon så vet ikke jeg. Robert pushet meg som bare det idag at jeg kan sikkert ikke holde i en saks i morgen en gang, og da skal jeg være på jobb hele dagen. Jaja, får krysse fingrene for at jeg kan klippe kundene mine. Det var så herlig og komme seg på treningssenteret igjen. Jeg skal der allerede igjen på torsdag, og jeg gleder meg. Får bare håpe jeg ikke er alt for gangsperr, selv om det virkelig er en god følelse. Da vet jeg at kroppen har fått kjørt seg, og da er jeg 1 treningsøkt nærmere der jeg vil!
Da har jeg spist eggerøre, og nå er det tid og finne sengen.

Lykke er like utslitt som meg etter en lang tur som hun hadde med min mor og far. Natti natt fra oss <3

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

Hei søtnoser. For en herlig morgen jeg hadde denne tirsdagen. Jeg våknet kl 7, og når jeg var ferdig sminket var det kaffikos og Lykketid før jeg skulle på jobb. Det er ikke noe bedre enn og ha god tid på morgenen. Snart begynner jeg med morgentreningene mine enten med en liten tur, eller trening hjemme i stuen. Det skal bli så flott og få til!Ha en nydelig tirsdag!

JENTE TUR TIL FJELLET!

Da skal divaen selv på fjelltur. Hadde dere kjent meg mer enn igjennom bloggen hadde dere ledd dere ihel. Jeg er ikke noe vinter eller fjell person, og dette blir tredje eller fjerde gangen jeg er på fjellet som jeg kan huske. Jeg eiger ikke et eneste varmt plagg nesten, og alt av vinterutstyr skal kjøpes. Jeg må si jeg gleder meg til turen selvom jeg kommer til og dette i bakken flere ganger. Men heldigvis skal snille Ida hjelpe meg litt siden det er 6 år siden sist og 2 gang jeg står på slalom. Kjenner jeg jentene mine rett blir det mange bilder av meg liggende i snøen. Jeg ser sånn frem til og komme meg vekk til snø, utrolig fint landskap, kakao, sene kvelder, god mat, spill og masse latter med girls! Og bare se på den flotte hytten vi skal sove i. Her kommer vi til og kose oss som bare det. Dette blir en fantastisk tur med mange minner!

Tina: Vi skal kanskje på after ski, ikke ha med deg kjole, vi går i ski klær der!!
Meg: Ehm.. Okei!

Tina: Jeg ser for meg Kaisa med den falske pelsjakken sin, øreklokker, de store solbrillene sine oppe i trekket!
Divanen som jeg er! Haha. Må nesten le av meg selv når jeg ikke en gang vet hva jeg må pakke med meg eller trenger. Godt jeg har bestevenninnen min til og hjelpe meg!


 Ser det ikke nydelig ut der oppe vell? Tina må bare forvente seg og være fotograf! Her skal det tas masse fine bilder både som minner og til dere!

NOW IT'S TIME FOR NEW YEAR, NEW ME, BULSHITT!

God morgen! Denne uken har jeg ventet lenge på. Idag starter jeg med blanke ark og masse motivasjon. Nå er det tilbake til hverdagen og ingen flere late juledager. Jeg som alle har nyttårsforsett som de skal holde. Men jeg setter heller for meg mange mål som jeg vil holde og klare iløpet av året. Det blir nok bare flere og flere mål til hvert som året går, men for nå er det trening for fult, kosthold, drikke mye mye mer vann, få bedre kondis og utholdenhet, klare svenneprøven og spise mindre kjøtt enn hva jeg gjør som står på min liste akkurat nå! Jeg skal trene for første gang i år og jeg skal virkelig kjøre på. Selv om jeg ikke stikker på noe treningsstudio skal jeg fremdeles trene max 30 min hver dag hjemme! Når jeg har rokkering og vekter her hjemme er det mye jeg kan gjøre for og trene, så nå er det 0 slacking og 0 unnskyldinger! Så i dag er det hjemmetreining, for treningssenteret venter på meg i morgen! Jeg skal bli så gangsperr, og jeg gleder meg!

Nå er morgenkaffien drukket, og nå er jeg klar for jobb!
Fortell meg gjerne om deres nyttårsforsetter og mål for dette året.

THE WEEKEND IS OVER!

Da er en fantastisk helg over for denne gangen også. Oh som jeg har kost meg med film og vin drikking, pinnekjøtt middag og jentekos. Denne helgen kunne ikke avsluttet bedre heller. 25 minutter i solariumet etterfulgt av pastasalat og planlegging av jentetur! Perfect! Lykke har til og med fått seg en ny hundevenn denne helgen. Dere skulle sett dem. Lekte og koste seg som bare det! Synn jeg ikke fikk det på film så skulle jeg vist det til dere!

Nå er det kveld for jeg må få meg litt skjønnhetssøvn! Lykke er helt utslitt etter all lekingen, så tror jeg må få henne i seng. Søtnosen ligger her vedsiden av meg på noen puter og halvveis sover allerede. Så god natt fininger, drøm søtt. Vi skrives mer i morgen!<3

FRIDAY SHOPPING!

For en flott start på helgen. Hva gjør ikke en liten shoppingrunde på humøret?Jef har sitt på denne genseren en stund og endelig kjøpte jeg meg den. Men nå har jeg et problem.. Jeg vil ha den i blå og grå også! Tror jeg må innom og vertfall kjøpe en farge til før de blir selgt ut! Jeg kjøpe meg også et splitter nytt smykke som passer perfekt til hverdags klærne mine. Begge deler skal brukes for første gang imorgen når jeg skal på jobb. Jeg kjøpte også med meg en blogger's day of tshorte. Det blir nok et av mine favoritt chill plagg. Nå mangler jeg bare en søt shorts til! Ellers dolls? Hva har dere gjort idag? Siden jeg har jobb helg har jeg bare slappet av etter jeg kom hjem. Gossip girl og laks har jeg kost meg med denne fredagskvelden. Herlig og bare ha slike kvelder også, er dere ikke enig? Snart er det på tide med litt skjønnhetssøvn så vi blogges mer imorgen!


Ha en flott kveld videre og god natt!

HAPPY NEW YEAR!Godt nyttår dolls! For en nyttårsfeiring jeg hadde! Den beste på flere år! Kvelden startet med middags date med kjæreste Tina. Vi stor koste oss med taco pie før vi gikk videre på forsj hos Tina. Der var vi en liten jentegjeng som lo, drakk og bare koste oss! Vi fortsatte kvelden hos Silje-Marie og Kristoffer på en stor fest! Etter kl slo 12 og rakettene var ferdig gikk jeg og Tina på byn der vi fikk servert champagne og drinker! Jeg fikk tilogmed nyttårskyss. Tenk dere det! Min flotte Silje-Marie steppet inn når kl slo 12 og gidde meg et lite kyss!
Her var det et lite bildedryss fra min nyttårsfeiring. Håper dere koste dere masse flottinger!

THE LAST PAGE

Da er vi kommet til et nytt år, og det forje har vært en lang, hard og fantastisk reise! Det har vært et av mine verste år, men også det året som har gjort meg sterkere og mer motivert på hva som venter meg. Når man har kjempet en kamp lenge nok, er det på tide og gi slipp. Så det er det jeg gjør den siste siden av boken som ble skrevet nå iår. Nå begynner jeg med blanke ark og forlater det jeg kan i fortiden, og bare ser fremover! Jeg vet 2015 kommer til og bli et fantastisk år. Jeg har allerede noen ting og se frem til i, og jeg kan ikke vente på og få oppleve alt. Alt fra turer, fester, girlsnights, sleepover, bli ferdig som frisørlærling, bursdagen min, sommeren og mest av alt min søsters bryllup! Oh, nå kan jeg ikke vente til og se hva dette året har i vente. Kanskje jeg tilogmed finner meg en kjæreste dette året? Hvem vet! Jeg skal uansett nyte alt som kommer min vei dette året. Jeg har også noen nyttårsforsett som skal holdes, og de begynner jeg allerede med i morgen!

Håper dere har hatt et fantastisk år, og at 2015 blir enda bedre!