februar 2013

BIK BOK WANTS

Så mye fint de har fått inn på bik bok den siste tiden. Jeg har i hvertfall funnet noen favoritter! Disse to toppene er jo bare så skjønne og den blåe koster bare 99 kr. For et kupp! Den skal jeg prøve å få handlet meg i morgen når jeg skal møte Celine. Tror jeg må få med meg mamma på bik bok en dag slik at jeg kan få noe nytt i klesskapet mitt til sommer\vår garderoben min.
Noe dere likte?

FEBRUAR FAVORITTER

Da er det på tide med måndens favoritter! Jeg har i hvertfall disse antrekkene som favorittene mine. Kjenner det har vært så deilig og ha på meg noe fra sommergarderoben min selvom det bare er en jakke og to. Nå gleder jeg meg bare mer til jeg kan gå i shorts, kjoler og sommersko. Er nok ikke bare jeg som gleder meg til det kan jeg tenke meg. Håper i hvertfall dere likte noen av antrekkene mine for denne månden! Jeg blir i hvertfall kjempe glad for alle de fine tilbakemeldingene jeg får av dere!

En ting til, jeg må bare beklage for at jeg ikke blogget noe mer i går. Men rett etter at jeg var ute i praksis gikk jeg til kjæresten min og ville rett og slett ikke blogge når jeg skulle tilbringe dagen min med han. Det håper jeg dere skjønner. Skal i hvertfall prøve å blogge mer idag! Skal til han etter skolen i dag også, men skal prøve og oppdatere dere for det!Hvilket februar antrekk er din favoritt?

CLUB SANDWICH

Jeg må bare dele dette med dere for det var så godt. Jeg har allerede planlagt med min kjære at dette skal vi ha i den nærmeste framtid. Denne retten er både kjempe god og rask og lage. Jeg pleier og kjøpe meg clubsandwich når jeg er ute og spiser med venniner og slikt, men nå må jeg finne meg noe annet. For dette kommer jeg nok til å lage masse framover så da blir det ikke noe spesielt når jeg er ute. Men men, er masse god mat ute så kan ikke tenke på det.

Det du trenger er:
Kylling
Salat
Paprika
Hvitløks smør (aioli, mils sin)
Toast brød
Pomfrie
Tomater
Bacon (Om du vil)


1. Du kryddrer pomfrien og setter den inni steike ovnen.
2. Skjerer opp den grønnsaken du vil ja. Jeg har bare salat, paprika og tomat.


3. Kryddrer du kyllingen før du steiker den.
4. Rist brødet og finn fram hvitløkssmøret.
5. Skjær kyllingen i tynne skiver når den er ferdig stekt.


Når du er kommet så langt er det bare til å lage smørbrødet ditt. Dette er slik jeg gjorde det.

6. Ta 2 skiver og ta hvitløkssmøret på.
7. Ta på den salaten du skal ha på.
8. Ta på kyllingen og ta på den andre skiven.
Så når du har tatt pomfrien på tallerkenen er det bare til å nyte denne gode retten her.Så det ikke godt ut?
Håper dere likte denne oppskriften! 

ANTREKK - 26.02.13

Ikke den beste dagen kan jeg bare si dere. Jeg var jo hos legen i dag og jeg måtte gjøre mitt verste mareritt. Ta blodprøve.. Pinglette meg begynte og grine. 19 år og livredd sprøyter.. Jeg har ikke vært hos legen min på flere år, en av grunnene for det er akkurat pga de blodprøvene.. Jeg har vært livredd siden jeg var liten. Husker til og med når jeg gikk på barneskolen. En gang nektet jeg å ta når vi skulle gjøre det på skolen så mamma måtte tvinge meg ned på helsestasjonen for jeg var så redd så måtte ta den der, noen dager etter de andre. Det sier vell sitt.. Heldigvis gikk det ganske greit i dag.. Men en ting kan jeg bare si dere. Er lenge til neste gang!Håper ikke bare det er meg som er redd sprøyter..
Håper alle sammen har hatt en bedre dag enn meg!

KONKURRANSE - VINN SHAMPO FRA RAPUNZEL OF SWEDEN

Da har jeg en konkurranse til dere i samarbeid med rapunzel of sweden som dere kan finne HER. Om denne konkurransen går bra kommer det flere konkurranser til dere og da blir selvfølgelig premien større. Denne gangen blir det denne shampoen der ifra. Om dere har løshår eller noe er denne dødsbra! Løshår trenger fuktighet og næring ved hver vask for å bevare den gode kvaliteten. Rapunzels Daily Shampoo tilfører fuktighet og næring. Den rengjør håret samtidig som den gjennom sin unike sammensetning styrker håret innenfra og ut. Sjampoen inneholder ikke sulfater. Den inneholder silkeprotein, vegetabilske oljer, er rik på vitamin A, E og proteiner. Om dere vil være med i trekkningen av denne så må dere gjøre følgende.
1. Lik rapunzel sin side på facebook HER.
2. Lik min facebook side HER.
3. Skriv i kommentarfelte at du er med når du har likt sidene!
4. Husk og skriv epostadressen din også slik at jeg kan nå dere der om du er den heldige som vinner!

Det er det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekkningen. Håper så mange som mulig blir med på denne konkurransen.
Trekker en tilfeldig vinner om ca en ukes tid. 
Lykke til alle sammen! 

UKEPLAN UKE 9


Da er det e ny uke og den begynner for fult med en gang. I dag er det ny 12 timers dag på skolen igjen. Jeg tar meg heldigvis en liten pause med middag hos farmor. Senere denne uken har jeg ikke så mange planer, men skal nok kose meg uansett. Gleder meg allerede til helgen! Da er det kanskje jentekveld hos en vennine fra klassen. Men helgen skal tilbringes med min kjære. Er litt som skjer denne uken, så denne uken går nok fort!

Håper alle sammen for en kjempe fin start på uken.
Noen kjekke planer denne uken? 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Bursdagspresangen min fra farmor og farfar \\ Bilde 2: Likte den nye kosten sin hu \\ Bilde 3: Verdens beste iskaffi! \\ Bilde 4: Kaffi på kaien med jentene \\ Bilde 5: Nysjerrige hunder på ka som skjer nede på veien \\ Bilde 6: Dagens antrekk \\ Bilde 7: Pizza hos svigerforeldre \\ Bilde 8: Nya jakkå te Lykke \\ Bilde 9: Skonå mine fra nelly, elske de!

Slik ser min instagram uke ut for denne gang. Blir veldig glad om dere begynner og følge meg. Heter @kaisaeb
Håper alle har hatt en fin søndag! 

SMARTSOL

Jeg har helt glemt ut hvor deilig det er å ta sol. Kan ikke huske sist jeg var i solarium. På denne tiden i fjor var jeg kjempe brun. Tok sikkert sol med min kjære 1-2 ganger i uken i mange mange månder. Men etter jeg kom hjem fra Tyrkia i fjor sommer stoppet jeg for da var jeg så brun. Nå er jeg likbleik og tenkte å komma i gang med brunfargen til sommeren. Jeg bruker selvrbruning, men trenger litt ekte brunfarge heller. Lei av å bruke selvrbruning. Jeg pleier å bruke dove sin selvbruning, men de siste to ukene har jeg brukt en annen som jeg skal skrive om til dere når jeg har funnet ut hva jeg syns om den.

Dette er første gang jeg har tatt sol på smartsol, pleier å bruke brun og blid, men leiligheten til min kjære er rett ved smartsol så da bare gikk vi bare der. Liker best brun og blid, men disse chilli solsengene var døds bra de også. Siden jeg ikke har tatt sol på en stund så jeg litt rosa ut i fjese når jeg kom ut, men heldigvis går det jo vekk. Nå skal jeg sette i gang med betakaroten og ta sol en gang i blandt.Pleier dere og ta sol? Hvis ja, hvilket solarium sted bruker dere?

TOPPER FRA 49 KRONER

Da har nelly et stort salg igjen bare på topper. Så nå kan dere gjøre et kupp. Deter det mange topper ifra 49 kr og oppover. Så har du lyst på en ny topp er det bare til å kikke innpå her om du finner noe som faller i smak. Dere kan finne alle toppene HER. 

Her er noen av mine favoritter. Håper noe av det falt i smak hos dere!

THE SKY IS BLUE

For en strålende søndag vi har her i Haugesund i dag. Føles ut som at våren begynner å nærme seg. Kjenner det er så deiligt med slikt vær. Min kjære sover så jeg bestemte meg for å gå en tur med Lykke denne strålende morgenen. Så ut som om atte Lykke koste seg ute i fin været også. Føler alt er mye kjekkere når det er fint vær ute. Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre denne søndagen, det ser vi når min kjære våkner opp. Håper alle sammen for en kjempe fin søndag uansett hva dere skal gjøre!

Har dere noen planer for dagen?

ARMYLYKKE

Vi bestemte oss for å bli hjemme i kveld. Min kjære er desverre ikke helt i form i dag heller så vi bestemte oss for og ha en film kveld. Men vi har hatt en kjempe fin lørdag så langt. Vi var jo hos foreldrene til min kjære og spiste pizza der og bare koste oss. Så nå er vi hjemme og skal ta kvelden med ro.Lille Lykke har også fått seg en ny army jakke. Så skjønn hun ble i den. Så nå har hu fått en varmere jakke enn den rosa vi har nå. Vi skal ned på butikken nå så hun får prøve ut den nye jakka si med en gang. Vi fikk den av en dame som ikke trengte den lengre. Kjempe snilt av hun!
Da skal vi ut på kveldstur også blir det film.
Ha en fin lørdags kveld alle sammen! 

ANTREKK - 23.02.13

Solen skinner og jeg er så klar til denne lørdagen. Akkurat nå skal jeg til min svigermor med min kjære og være der en stund før vi skal hjem og finne ut om vi skal på konserten ikveld. I går var ikke verdens beste dag for noen av oss. Når jeg kom til min kjære etter skolen var han slakk og ikke i form. Også fikk jeg migrene og lå på benken hele dagen med min kjære. Begge bare lå der å var ikke i form og orket ikke noe.. Ikke den beste starten på helga. Men i dag er alt mye bedre!

Ha en strålende lørdag alle sammen.
Noen kjekke planer for dagen? 

VINNEREN AV KONKURRANSEN ER ..

Da er jeg våken etter en ikke så bra fredag, forteller senere for nå er det tid for vinneren av konkurransen. Det var veldig vanskelig å velge for ville gi toppen til dere alle. Men desverre kan jeg ikke det.. Så denne gangen ble det Silje som vant denne toppen fra forever21. Gratulerer så mye til deg!Håper alle sammen syns det var kjekt med konkurranse og at alle blir med på min neste. Jeg blir sponset et produkt til dere fra rapunzle of sweeden så den er premien for neste konkurranse. Håper så mange av dere blir med da! 

SISTE SJANSE

Konkurransen avsluttes i dag og vinneren trekkes senere eller i morgen. Om dere vil være med må dere  gjøre det nå. I dag er siste sjanse til å være med å vinne den nydlige røde toppen fra forever21. Konkurransen finne dere HER. 

Håper alle sammen for en kjempe fin start på helgen!

GIRLTALK

For en koselig ettermiddag det har vært. Rebekka ble med meg og Karoline ned på kaien og gu så koselig vi hadde det. Vi snakket å lo og hadde skikkelig jentesnakk. Mye rart snakket vi om også, men det er jo slik venniner gjør.

Akkurat nå er jeg hos min kjære og skal være her til jeg skal hjem for kvelde. I morgen er de fredag og det betyr helg. Min kjære har lagt planer til oss for helga, vi skal vist på en konsert på lørdag. Er ganske lenge siden jeg var på konsert sist så dette kan bli morsomt!Håper alle sammen har hatt en strålende dag så langt!

ANTREKK - 21.02.13Det er skinnende sol ute, våren begynner endelig å komme noe jeg gleder meg til. Våren burde bare komme å holde seg der. Krysser alle fingrene jeg har for at det blir en veldig fin vår. Da skal jeg videre ned til byen med Karoline og kose oss en liten stund før jeg skal til min kjære. Jeg og Karoline skal bare en liten tur innom markedet og kikke og så på en cafe og snakke litt. Håper alle for en fin dag idag!

Hva skal dere idag?

CHERRY IN THE AIR

Da kommer escada ut med en ny sommer parfyme, vil du være en av de 50 heldige som vil prøve ut denne før alle andre? Jeg har i hvertfall veldig lyst på denne sommer duften. Jeg har brukt escada sine parfymer en kjempe god stund nå og elsker dem. Denne nye sommerduften tror jeg lukter himmelsk. Hvem vil vell ikke ha denne parfymen når sommeren begynner. Krysser fingrene for at jeg er en av de utvalgte som får prøve denne. Skal dere være med i denne konkurransen?


ESCADA er kjent for sine sommerdufter. Alle venter på den og hvert eneste år er ESCADA's sommerduft noe av det første som minner oss om at det går mot sommer - og lange bekymringsløse dager. ESCADA Cherry in the Air er en fengslende blanding av saftige røde frukter og forførende noter. Gled deg til en duft som virkelig vil sette deg i sommerstemning!Blogg.no i samarbeid med ESCADA deler ut denne duften til 50 heldige vinnere. Alt du må gjøre for å bli med i trekningen er å følge denne bruksanvisningen som dere kan finne HER

esc13che

SKO FRA 99 KR!

Da har nelly et kjempe stort salg på mange fine sko fra bare 99 kr. Nå er det bare til å slå til å gjøre et kjempe kupp! Har noen favoritter og noen som er på salg har jeg her hjemme allerede så for se om det blir 1 eller kanskje 2 par til meg? Vi for se hva jeg bestemmer meg for. Dere må i hvertfall inn å kikke HER for å se resten av de flotte skoene! Jeg har funnet sko til hver sitt bruk. Så her er det noen jeg skulle ønske jeg kunne hatt i skapet mitt nå.


Hva syns dere om skoene?

NYTT TIL LYKKE

Vi har fått handlet inn så masse fint til Lykke idag. Vi tok oss en liten tur på amanda etter at jeg kom til min kjære etter skolen. Vi måtte kjøpe ny mat til Lykke, men vi ente opp med å kjøpe flere ting til henne. Hun fikk nytt bånd, ny sele, ny matskål, mat, børste og en rulle til oss. I det siste har hun mistet masse hår så klærne våre er jo fulle av hår etter at vi koser med henne. Tok helt av inne på den dyrebutikken vi to kan dere si. Vi kom i hvertfall hjem i gjen med masse fint til lille Lykke.

Prøvde ut den nye børsten hennes når vi kom hjem. Hun ble helt forelsket i den! Virket som hun nøt det når jeg børstet henne. Bare la seg ned og hadde øynene igjen og bare slappet helt av. Skjønneste. Kommer til å bruke den mye på henne siden hun likte den så godt.Håper alle sammen har hatt en fin dag!
Hva syns dere om Lykke sine nye ting? 

BLAZER

Nye favoritt jakka mi! Jeg var og handlet denne på lørdag når jeg og min mor var på oasen. Jeg var så usikker om jeg skulle kjøpe denne eller en helt lik i en kjempe fin mintgrønn, men ble denne beige\hvite jakken her. Jeg gleder meg til å finne et favoritt antrekk med denne jakka. Mangler noenting til å få det perfekte antrekke med denne jakka! Bare vent så kommer det snart et antrekk med denne jakka. Gleder meg til å bruke den!Likte dere denne jakken?

FIN STARTDenne mandagen har vært super til nå. Etter skolen hadde jeg en kjempe god taco middag her hos farmor med mine to kjære søskenbarn. Fikk også bursdagspresangen min av farmor og farfar idag og så glad jeg ble. Skal vise dere senere. Snart skal jeg på fargekurs. Noen i klassen har fått en ekstrem makeover så gleder meg til å se hvordan de ser ut når jeg for se dem! Håper alle sammen har hatt en fin start på uken. Hva skal dere i dag?


UKEPLAN UKE 8


Da er vinterferien over og skolen har startet. Nå begynner uken for fult allerede med fargekurs i dag på kvelden etter at jeg har vært hos farmor og spist middag. Skal ut i ny frisørsalong denne onsdage. Denne gangen blir det stuio m som ligger i Haugesund by. Jeg trodde denne mandagen skulle bli veldig tung siden det akkurat har vært feri men det var det absolutt ikke. Kan si jeg gleder meg til helga da, hadde det så kos i vinterferien med han at jeg vil bare tilbake til armkroken hans.

Håper alle for en fin start på en ny uke og til dere som har vinterferi nå, kos dere!
Vi oppdateres senere. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB
B
ilde 1: De nye nydlige neglene mine! \\ Bilde 2: Klar for jentekos med jentene mine \\ Bilde 3: Vinen eg fekk av Tinus, tusen takk vennen! \\ Bilde 4: Kose kveld med kjæresten \\ Bilde 5: Toppen til konkurransen på bloggen \\ Bilde 6: Smykke eg fekk av kjæresten min, elske det \\ Bilde 7: Valentines rosene mine \\ Bilde 8: Club sandwich \\ Bilde 9: Påskeegg \\ Bilde 10: Nye genser, kupp for 50 kr! \\ Bilde 11: Lykke ligge i sengå si mens hu låne litt av putå mi \\ Bilde 12: Kose seg masse med dentastikken sin

Slik ser min instagram uke ut. Vil dere følge meg der blir jeg kjempe glad. Kanskje jeg følger dere også da? 

WANTS FROM GINA TRICOT

I går når jeg var på oasen med min mor var vi innom gina tricot. Før syns jeg de hadde masse fint der, men nå syns jeg ikke de har så mye fint der. Men nå kikket jeg litt på nettet og fant to ting jeg setter på vår\sommer ønskelisten min. Synes denne hvite dressjakka var kjempefin og disse armbåndene passer jo så å si til alt. 

Det er så dumt at jeg ikke har lader til kamera eller batteri på kamera nå når jeg er hos min kjære.. I dag skal vi bare slappe av for i morgen er det skole igjen. Den siste fridagen skal bare nytes fylt ut!


Hva skal dere denne søndagen? Hva syns dere om disse to tingene jeg ønsker meg fra gina?

SPARKLY GREY SWEATER

Se denne kjempe fine saken her. Den fant jeg på vero moda til 50 kr! Jeg og min mor trodde at den kanskje hang feil, men det gjorde den ikke. Røver kjøp kaller vi dette her. Jeg hadde ikke funnet meg noenting før jeg fant denne. Fant egentlig en kjempe skjønn jakke blezer ting, men endte heller opp med en annen jakke som jeg skal vise dere senere. Vi var ikke så lenge på oasen, bare et par timer. 

Jeg fikk til slutt tak i min kjære som hadde sovet til langt på dag. Så når jeg og min mor var ferdig og på shoppingrunden kjøpte jeg hjem mc donels frokost til oss. Har vært her et par timer nå så nå skal vi bare kose oss denne lørdagen. Skolen begynner igjen på mandag også så må lade opp til det!

Har ikke med kamera laderen min her og har ikke med batteri så skal ta flere bilder senere for denne genseren var ikke like grei og ta bilde av.
Hva skal dere denne lørdags kvelden? 

ANTREKK - 16.02.13

Da skal jeg og min mor på shopping. Jeg har skikkelig lyst på noe nytt i dag så derfor må vi gå på en liten shopping runde. Håper jeg finner det jeg vil ha eller at de hvertfall har størrelsen min. Det er enten eller men men, må ikke ta sorgene på forskudd. Vi skal bare en kjapp tur så skal jeg til min kjære etterpå. Ringt å ringt han flere ganger for å vekke han, men det er klin umulig.. For bare håpe at når jeg kommer at jeg ikke må stå utenfor døren til han våkner. Det skulle tatt seg ut!Men nå kribbler det i fingrene til å få noe nytt så vi snakkes senere når jeg er kommet meg til min kjære.
Skal tilbringe natten der som vanlig. Alle sammen må ha en kjempe fin lørdag!

HVOR ER ANTREKKET FRA

Jeg har fått en del spørsmål om hvor jeg kjøpte både jakken og kjolen så nå skal dere få vite det. Dressjakka fikk jeg av min farmor for et år siden sist jeg hadde bursdag og den er fra vero moda. Bruker denne jakken veldig sjelden desverre.. Også var det kjolen, den er bestilt fra nelly. Kjøpte den mange månder før nyttår så har hatt den en stund men hadde ikke brukt den før på tirsdag. Syns den er rå stilig men har ikke funnet en anledning før nå. Ble veldig glad i denne kjolen etter at jeg brukte den nå, den skal brukes snart igjen!

Jeg ble så glad for alle de fine ordene deres på dette antrekke. Så bra det falt i smak hos dere!

Hvordan har fredagen deres vært?

WANTS FROM VILA

Så masse fint de har fått inn på vila. Har ikke sitt innpå den butikken på lenge men det burde jeg ha gjort for de har veldig masse fint nå for tiden. Jeg fant meg en del favoritter i hvertfall. Som dere kan se er det mange jakker, jeg elsker jakker. Vil fylle hele skapet med det! Det er jo så fint og style med. Kanskje jeg skal innom oasen en dag å se hva de har av disse tingene i den vi har her hjemme. Har jo alltid bedre utvalg på nettet men håper de har mange av disse i butikken også. Forelsket meg i disse to øverste jakkene her!Hva syns dere om plaggene?

DINNER DATE
Da er middagens daten vår unnagjort så nå skal vi kose oss med litt vin drikking etter at vi har slappet av en stund etter at vi kom hjem igjen. Når vi skulle spise middag var det så kaldt og blåste så mye at vi bare spiste å gikk igjen. Det var jo så kaldt! Vi tok jo Lykke med oss og stakkars liten, skalv som bare det så vi måtte bare gå hjem etter vi hadde spist. Var kjempe koselig uansett og gjøre noe litt annet enn normalt i dag. Maten var kjempe god også. Spiser det som regel alltid om jeg skal spise ute på cafe MM, ingenting slår denne club sandwich!

Nå er vi i hvertfall hjemme og skal sprette opp en flaske vin som jeg fikk av en vennine på tirsdag. Smaker kjempe godt så gleder meg til å sitte og drikke den. Min kjære er på butikken for å handle inn litt nattmat og litt snacks så når han kommer tilbake skal vi kose oss.Håper alle sammen har kost seg i dag. Vi snakkes mer i morgen, nå er det kvalitetstid med min kjære.

ANTREKK - 14.02.13

Da fortsetter dagen med at vi skal ner på kaien på cafe MM og spise. Vi tar en litt tidelig middag for min kjære skal også lage noe å spise senere ikveld så nå skal vi snart ned på kaien og kose oss. Er veldig kaldt ute så tror ikke vi skal sitte der nede så lenge. Vi har handlet inn litt alkohol også så senere ikveld skal vi småkose oss litt med det senere. Vi må jo kose oss ekstra idag, ikke bare for at det er valentine men må jo feire meg også så da blir det dobbelt opp for meg idag! Har kost meg så langt i dag, men nå kommer dagen til å bli enda bedre når vi skal ut å spise og kose oss ikveld.

Jeg håper alle sammen skal kose seg litt ekstra idag. Om du ikke har kjæreste kan du allid ha en date med en god vennine eller bare unne deg litt egen pleie?

Ha en fin dag så lenge alle sammen.
Vi oppdateres senere!

HAPPY VALENTINES DAY

Å for en god start på bursdagen min og valentinsdagen. Min kjære gikk ned til byen for å handle noe til meg å se hva han kom med hjem! Fikk både et hjertesmykke og matchende øredobber av han til bursdagen og siden det er valentine fikk jeg roser også! For en god gutt jeg har. Elsker det jeg fikk av han! Vi skal i hvertfall kose oss kjempe masse idag.Have a happy valentines day everybody!
Hva skal dere i dag? 

KONKURRANSE - VINN TOPP FRA FOREVER21

Da tenkte jeg det er på tide med en konkurranse siden det er kjærlighetsdagen idag å hvorfor ikke da gi dere kjære lesere noe på denne dagen? Jeg ikke har hatt en konkurranse noen gang på bloggen så nå er det på tide med en. I denne konkurransen har dere nå en kjangs til å vinne denne kjempe fine toppen fra forever21. Den er ikke brukt, lappen henger enda på. Den har bare hengt i skapet og den er for fin til det så nå kan en av dere vinne denne. Det eneste dere må gjøre er og like facebook siden min HER så er dere med i trekningen. Jeg kommer til å sjekke om dere har likt siden min. Så er det bare til å legge igjen en kommentar så er dere med i trekningen av denne toppen.
Vil dere ha større kjangs får å vinne denne, så må dere enten dele dette videre på facebook eller følge meg på instagram. Kaller meg for kaisaeb der.
Vinneren trekkes om ca en uke!Lykke til, må den heldigeste av dere vinne!
Husk: skriv av det dere har gjort.

ANTREKK - 13.02.13

Nå er jeg kommet til min kjære og skal tilbringe noen dager her. Vi skal bare slappe av i dag siden i morgen skal vi ut og kose oss. Når jeg kom her til så var det en liten chiuaua som var veldig glad for å se meg. Har savnet henne sånn! Siden jeg ikke har vært med min kjære på et par dager skal vi slappe av med en fim og noe godt. Jeg har handlet inn både snop og cips til oss så nå er det filmtid og kos!Hva skal dere i dag?

TACOPIE

Da vil jeg dele med dere min favoritt rett, tacopie. Den spiser jeg bare til spessiele anledninger for det er så godt. Burde spise det mer men glemmer det aksom ut så når det skjer noe spessielt så er det som regel alltid det som er på menyen. Jeg bare elsker denne retten, er heller ikke så vanskelig å lage.

Du trenger:
Bunden:
4 dl mel
1\2 ts salt
2 ts bakepulver
50 gr smør
1 1\2 dl melk
Fyll 1:
1\2 kg kjøttdeig
1 løk
1 pk tacomix krydder
1 glass taco saus
Fyll 2:
3 dl creme fraishe
3 ss majones
1 ts pepper
Ost


1. Du blander 4 dl mel sammen med 2 ts bakepulver.
2. Tar 50 gr smør og blander sammen med hendene dine.
3. Blander det sammen med 1 1\2 dl med melk
4. Så skal det se sånt ut når du har blandet det ferdig.5. Så legger du deigen i en form så begynner du på fyllet nr 1.


6. Steike kjøttdeigen og løken sammen.
7. Bland inn tacomix pulveret med litt vann.
8. Bland inn tacosausen og la det koke litt.


9. Legger du kjøttdeigen oppå bunden i formen.
10. Bland sammen majonesen og pepperet i creme fraishen som er da fyll nr 2.
11. Legg creme fraishen oppå kjøttdeigen i formen.
12. Ta oppå rasspett ost på toppen.
 


Så er det bare å sette den inni steikeovnen på 120 grader i15 minutter så er den klar til servering. Jeg pleier også og ha en frisk salat til og hvitløksbaguetter ved siden av.
Hva syns dere om denne oppskriften, så det ikke godt ut? 

KOSELIG KVELD

Da er alle sammen gått og vi har hatt en kjempe koselig kveld! Vi spiste først middagen jeg laget, oppskriften kommer imorgen til dere! Vi bare satt og snakket og koste oss masse. Syns det er så koselig og bare samle en gjeng å spise en god middag, snakke om alt og ingenting og få oss en god latter. Det gjorde hvertfall vi ikveld! Var en kjempe fin feiring av meg selvom det ikke var så stort. Men liker bedre slike kose kvelder som dette jeg så er storfrornøyd hvordan kvelden ble. Håper alle sammen har kost seg ikveld!Jeg har et rødt øyeproblem som jeg ikke for fikset .. Noen som kan hjelpe meg med et redigeringsprogram som kan ordne det for meg? Bruker pixler men det ville ikke fjerne det..
Da snakkes vi i morgen alle sammen, god natt til dere! 

ANTREKK - 12.02.13

Da er jeg klar for at jentene mine skal komme. Jeg har bare maten og pynte litt så er alt klart til de kommer. Er bare to timer til å fremdeles litt ting å gjøre før de kommer. Jeg pyntet meg en del siden det er meg vi skal feire så idag hadde jeg en grunn til å ta på meg en kjole. Jeg blir kanskje litt pyntet, men er slik jeg skulle ønske jeg kunne gått hverdag så når jeg for muligheten til å punte meg må jeg slå til! 


Håper alle sammen for en fin tirsdag. Jeg skal i hvertfall kose meg med jentene mine.
Hva skal dere gjøre på i dag? 

GETTING READY

Dagen i dag skal bare gå i rydding, lage mat, fikse meg før noen venniner kommer ikveld. I kveld skal jeg ha noen venniner her siden jeg har bursdag om to dager så skal jeg feire det med god mat og masse jentesnakk med noen venniner for å feire det med dem og. Jeg har ikke kommet så godt i gang så jeg for nesten begynne snart. Mamma skal hjelpe meg med middagen så må vente til hun kommer hjem. I mellomtiden kan jo dere hjelpe meg med å velge antrekk? Ingen av disse kjolene er brukt så en av dem skal i hvertfall bli brukt ikveld. Siden vi skal feire meg må jeg jo pynte meg litt ekstra. Jeg gleder meg så sykt til i kveld at jeg klarer ikke å vente nesten, men må bare sette i gang med å gjøre alt jeg skal før de kommer så går nok tiden kjempe fort!Eller hva med dette?Lurer på hva jeg ender opp med å bruke ikveld.. Da snakkes vi senere alle sammen.
Har dere noen planer for dagen? 

NEW NAILS

Da er endelig neglene mine fikset og jeg er stor fornøyd. Når jeg kom til Evitas negledesign viste jeg ikke hva jeg skulle gjøre så jeg tenkte vanlig fransk manikyr, men så viste hun meg mange bilder så falt jeg litt for dette. På bildet hun viste meg var det ikke noe sølvstrek bare en diamant, men jeg ville vri det om til litt mer meg så da ble det dette for denne gangen. Jeg likte det i hvertfall utrolig godt! Hva syns dere?

Jeg vil også fortelle dere litt om en konkurranse. Du kan vinne et gavekort på 100 kr som kan brukes på nelly, hvor gøy hadde ikke det vært og vunnet det? Krysser fingrene for at det er jeg som har hellet med meg denne gangen. For å være med på konkurransen HER. Det er en vennine av meg som har denne konkurransen på bloggen sin så dere må ta en tur innom!Hva syns dere om de nye neglene? Hva har dere gjort denne mandagen?
Håper alle har hatt en fantastisk mandag så langt. Nå skal jeg slappe av med litt mat og pretty little liars. 

ANTREKK - 11.02.13Da skal jeg avgåre å fikse neglene mine. Er rett under en time til jeg skal være der så skal være med min mor og lillebror og se på noen sko til han før jeg skal mitt ærend. Skal sitte der i 3 timer, men føles ikke ut som at det tar 3 timer for det går faktisk ganske fort. Etterpå skal jeg handle med min mor inn litt mat og litt slikt før jentekvelden imorgen. Gleder meg sykt til det! Håper alle sammen skal kose seg denne mandagen. Jeg har jo vinterferi så jeg bare nyter at jeg har en hel uke til å bare slappe av nyte og kose meg! 

Ha en fin dag så lenge!

UKEPLAN UKE 7


Denne uken skjer det masse kjekt for meg. Mandagen starter med at jeg skal fikse neglene mine, ikke at jeg vet hvordan men blir nok bare franskmanikyr kan jeg tenke meg. Så fortsetter uken med jentekveld hjemme hos meg med godmat og slikt også på torsdag da blir jeg 19 år! Tiden flyr sykt fort. Føler jeg akkurat ble 18. Fyller jo år på valentinesday så den dagen skal bare nytes. Da snakkes vi mer senere så håper jeg at alle sammen for en fin start på uken.
Noen av  dere som har noen kjekke planer denne uken? 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Oppsettning på skolen \\ Bilde 2: Goe middag hos farmor \\ Bilde 3: Blir klipt av Anne Sofie \\ Bilde 4: Hvordan håret ble etter klippen \\ Bilde 5: Så glad for at eg kom hjem \\ Bilde 6: Kose oss på kaien \\ Bilde 7: Endelig helg \\ Bilde 8: Slappe av med lasagne å pretty little liars \\ Bilde 9: Kose deg på jobb \\ Bilde 10: Kosehunden \\ Bilde 11: Kose seg i veskå mi \\ Bilde 12: Gratulera med morsdagen min vakre mor

Slik ser da min instagram uke ut denne gangen. Vil du følge meg heter jeg @kaisaeb.
Da oppdateres vi imorgen, nå er det pretty little liars for det er seng!  

WANTS FROM H&M

Se på alle disse lekkre jakkene! Jeg vil ha vær å eneste en av dem. Må finne meg en ny vårjakke og en av disse skal være den, men hvilken? Disse to jakkene rett ned forbi har jeg helt forelsket meg i, er helt meg! Likte alt her nedenfor veldig godt så skal bli vanskelig å finne ut hva jeg skal kjøpe først..


Hvit jakke HER mintgrønn jakke HER


Svart jakke HER og svart jakke HERBeige jakke HER og mønsterjakke HER


Mørk jeans HER og lys jeans HER
Har dere også noen wants from H&M? Dette blir et vanskelig valg med hvilken som skal bli vårjakka .. 

SHERRI HILL DRESSES

For noen kjoler! Jeg vil bare bestille mange hjem til meg med en gang, men desverre så er bare det ønsketenkning.. Når jeg skal i bryllup en eller annen gang i fremtiden skal jeg bestille meg hjem en sherri hill prom kjole. Jeg syns disse kjolene her er rå lekkre. Hadde følt meg som en prinsesse i en av disse kjolene her. Må dele disse med dere for de er jo bare rå lekkre. Her er noen av de kjolene jeg gjerne skulle hatt i klesskapen mitt. For og se flere av disse lekkre kjolene HER. Blå kjole HER og blå kjole HER


Den hvite her er deffinetivt en av min favoritter!
Rosa kjole HER og hvit kjole HERGull kjole HER og svart kjole HERBeige kjole HER og sølv kjole HER, denne sølv kjolen er også en favoritt!
Alle kjolene er egentlig favoritter, gu så fine de er, noen andre enn meg som er enig i det? 

BLUE JACKET

Fikk denne genseren av mamma idag når jeg var ferdig på jobb. Hun skulle noen ærend så når hun hentett meg fikk jeg denne av henne. Syns den var kjempe fin. Er i en ganske mørk blå farge og den er fra H&M for dere som lurte på det. Det er som en liten jakke som er perfekt til hverdagsbruk og kan også brukes til litt finere ting. Jeg har som regel bare slike jakker eller blezere på meg så var bare kjekt med en ny slik jakke i skapet. Tusen takk mamma.

Kommer antrekksbilde med denne jakken senere neste uke!

Måtte også ha inn en eyeliner å ny øyenskygge for var tom for begge deler så har handlet inn dette også. Bruker denne øyenskyggen hver dag, klarer meg ikke uten!Hva syns dere om genseren?
Kos dere denne lørdags kvelden! 

ANTREKK - 09.02.13

Da har jeg akkurat kommet hjem fra min første dag på jobb. Etter jeg var utplasert der så fikk jeg tilbud om at om de trengte litt hjelp i helgen om jeg ville det å selvfølgelig takket jeg ja til det så i dag var min første dag. Hadde det kjempe kjekt på jobb idag! Håper de trenger mer hjelp fram igjennom. Nå er jeg hos min kjære og skal tilbringe lørdagsnatten her.

 


Ha en fin lørdag alle sammen.
Oppdaterer senere! 

100 KJOLER TIL 100 KRONER

Bare i dag er det 100 kjoler til 100 kr på nelly. Løp å kjøp, eller tast å kjøp må jeg vell si nå. Jeg har selv den første kjolen her og er døds fornøyd med den! Jeg ville bare tipse dere om dette kjempe salget som bare varer en liten stund. Dere må skynte dere før alle de fine kjolene ryker. Resten av kjolene kan dere finne HER.  Her er de jeg syns var finest, noen av dere som skal gjøre et lite kupp?HER og HERHER og HER

Hva syns dere om disse kjolene?

 

HVA SKAL JEG GJØRE DENNE GANGEN ...

For snart 2 månder siden fikset jeg neglene mine, da så de slik ut. Jeg hadde franskmanikyr med litt glitter på tuppen siden det var i juletiden. Nå har jeg ingen ide om hva jeg skal gjøre med neglene mine. Skal jeg ha vanlig franskmanikyr eller noe litt extra? Hva syns dere er finest? Jeg har time hos hun som fikser neglene mine på mandag så må finne ut hva jeg skal gjøre da.. Finner vell på noe fint til slutt.

Har noe kjekt å fortelle dere senere også.
Snart skal jeg til min kjære, ha en fin dag videre!

FØRSTE MØTEDa er "møte" over. Jeg vet ikke om jeg har sagt dette til dere men flinke Rebekka skal synge med en annen rapper som min kjære har mekket en beat til, så i dag hadde vi et lite "møte" og begynte å lage refrenge som Rebekka skal synge. Vi kom ganske godt i gang men ble ikke ferdige så vi må fortsette en annen gang slik at vi blir ferdige. Vi satt en stund før vi kom opp med en ide. Uheldigvis kan jeg ikke dele hva med dere enda, men det kommer når vi for gjort noe mer og når det blir ferdigt. Tror denne sangen kommer til å bli bra, har det på følelsen.

Min kjære hadde heldigvis med seg Lykke så jeg satt å kose med henne mens de snakket musikk snakk.  Håper dere har en like nydeligt vær ute som jeg har her i Haugesund.
Hva gjør dere denne torsdagen? 

ØNSKELISTE TIL 19 ÅRS DAGEN

Da er det bare en uke til jeg er 19 år. Gu som tiden flyr, føler ikke det er så lenge siden jeg ble 18 år å nå er jeg snart allerede 19 år.. Jeg har ikke så mange ønsker til denne bursdagen, men har i hvertfall noen. Noen av disse ønskene er beregnet til foreldrene mine for de er litt dyrere enn normalt. Håper at noen av disse ønskene blir krysset av ønskelisten min. Jeg har en del ønsker, men mange av tingene er fra nettet så er da er det ikke alltid like lett og skrive ønskeliste, men her kommer noen av ønskene mine.


Mini pc - Det er ganske høyt på min ønskeliste. Jeg har allerede en gigantisk pc som er nesten 16 tommer, men det er så stress og bere på den hverdag til skolen frem og tilbake. Jeg vil bare ha en liten pc som ikke er så dyr som jeg bare kan ha med meg på skolen og eventuelt når jeg skal til syden og slikt. Er litt tungt og bere på en kjempe stor datamaskin hverdag. Vil helst ha en liten i rosa, men hvitt funker også. 

Speilreflekskamera - Jeg ønsker meg skikkelig et skikkelig kamera til bloggen slik at både bildene og forhåpentligvis selve bloggen blir bedre. Skal du ha en bra blogg har bildene masse å si. Dette er også veldig høyt på min ønskeliste. Men så er det slikt, vil jeg ha speilreflekskamera vil jeg også ha stativ og sånn knapp så tar bildene. Den tid den sorg, først trenger jeg kamera for å ha alle de tingene.Jakker - Jeg har veldig lyst å fylle skapet mitt med slike jakker. Disse to er fra bik bok som jeg sikkler etter. Jeg er så redd for jeg ikke for tak i dem. Når jeg har vært å kikket etter dem har de ikke hatt min størrelse. Håper jeg for tak i dem eller hvertfall noen lignende. Slike er i hvertfall på toppen av min ønskeliste.

Penger - Jeg ønsker meg også litt penger slik at jeg kan kjøpe akkurat det jeg vil. Men jeg er litt sånn at har jeg penger, forsvinner de med en gang på mat, is kaffi og andre ting .. Så er vell enklere med å få ting jeg trenger for min del.. Men penger er alltid kjekt! Roser - Jeg har jo bursdag på valentinsdagen så hvorfor ikke ønske meg en rosebukett? Jeg har aldri i hele mitt liv fått en eneste rosebukett, er egentlig veldig skuffet for det så håper at min kjære kjøper det til meg. Da hadde jeg blitt glad! Å kanskje et søtt kort?

Dette var de ønskene jeg kom på som jeg ønsker meg mest. Jeg har mange ting jeg trenger f.eks bokser, sminke og andre ting, men det er ikke noe jeg ønsker meg til bursdagen min.. Hmm, det er ikke alltid like lett å skrive en ønskeliste. Var ikke så mange ønsker på meg dette året, men har som regel alt jeg trenger. Jeg ønsker meg som regel kjoler og sko fra nelly, men det er kanskje litt vanskelig siden de er fra nettet. Har vi noen av de samme ønskene?

WANTS FROM NELLY

Det er ingen hemmelighet at nelly er min favoritt butikk. Skulle bare ønske den ikke bare var på nett.. Skulle gjerne hatt en nelly butikk her i Haugesund. Men hvorfor har jeg ikke hatt wants from nelly før nå om det er min favoritt butikk? Jeg har veldig mange wants, men her kommer de jeg vil ha mest! Kanskje vi har noen like?Det er masse mer jeg vil ha, men masse av det var utsolgt akkurat nå så kan komme med flere wants fra nelly en annen gang. Jeg er jo ute i praksis nå så jeg for jobbe videre. Kommer innlegg til dere senere når jeg er kommet til min kjære.
Hva skal dere denne onsdagen? Hadde dere noen av de samme wantsene som meg? 

FACEBOOK PAGEDa har jeg fått meg en facebook paga så da kan dere følge meg der og få med dere når innleggene legges ut, bilder og alt! Dere som følger meg på bloggen må gjerne like meg her også. Dere kan finne facebook pagen min HER! Legg igjen deres i kommentarfeltet så skal jeg like deres om dere har en også. 

VEKK MED DET SLITTE

Da har jeg klippt meg her på skolen. Nå er nesten alt det slitte vekke.. Endelig begynner håret mitt og bli litt sunt. Etter jeg bleiket det i flere år er alt høret helt ødelagt, så det prøver jeg å fikse på nå. Gode produkter hjelper kjempe mye! Kanskje komme med noen tips til dere som bleiker håret en gang? Jeg har selv sluttet å bleike håret, men kan godt tipse dere andre! Syns håret la seg mye finere nå enn hva det gjorde. Jeg er i hvertfall kjempe fornøyd med klippen. Nå er det 6,5 time igjen av skole dagen.Da oppdatere vi senere. Hva skal dere idag?
En ting til, lik gjerne facebook pagen min! Den finner dere HER.  

TACO SALATDa vil jeg dele med dere en kjapp og kjempe god salat. Jeg er ekstremt glad i taco så blir enda en ny taco salat til dere. Har en til tacosalat til dere, kanskje jeg skal dele den med dere også. Håper denne oppskriften faller i smak, jeg syns hvertfall denne tacosalaten her er knall god!
Det eneste du trenger er:
Salat
Paprika
Mais
Kjøttdeig
Taco chips
Taco krydder
Rømme
Ost1. Skjerer opp den salaten du vil  ha i og blander.
2. Steiker kjøttdeig
3. Raspe ost og blande sammen med salaten og kjøttdeigen
4. Klar til servering! 

Enklere enn det blir det ikke!
Jeg har både taco chips og rømme som tilbehør til. Vil du ha noe annet kan du det også, smak og behag!

Så det godt ut?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Armbåndene mine og klokke \\ Bilde 2: Meg og Lena pena! \\ Bilde 3: Solrik, min nye favoritt drikk! \\ Bilde 4: Lunch pause \\ Bilde 5: Lille Lykke sove søtt \\ Bilde 6: \\ Bilde 7: \\ Bilde 8: Celine tar bilder \\ Bilde 9: Ute og tar bilder med Celine \\ Bilde 10: Sko jeg vil ha!

Slik så min instagram uke ut. Følg meg gjerne på instagram også! Prøver og oppdatere jevnlig.
Hva syns dere om bildene? Kaller meg @kaisaeb om noen vil følge meg. 

UKEPLAN UKE 6


Da er det en ny uke og nye muligheter som de sier. Denne uken kommer til å bli litt tung med lange dager. I morgen er det enda 12 timers dag på skolen. Da kommer søstera mi og skal stripe seg så jeg for snakke litt med henne å høre hvordan hennes tur i Egypt var. Det er bare noen dager til så har jeg feri i en uke. Jeg kan nesten ikke vente til ferien begynner. Kjenner det skal bli så deilig med feri nå.

Hva skal dere denne uken? 

BLACK DRESSES FROM NELLYDe har fått inn så mange nydlige kjoler på nelly nå! Det var en kjole til som jeg ville ha, men den er sikkert allerede utsolgt fordi jeg finner den ikke. Når den kommer tilbake skal jeg vise den til dere. Disse to kjolene er øverst på min ønskeliste. Jeg har ganske mange ting på nelly jeg vil ha, men jeg vet at disse kommer til å forsvinne veldig fort. Om dere ikke har vært innom nelly på en stund bør dere ta en titt. Jeg bare falt for disse to nydlighetene med en gang. Hva syns dere om disse to? Fikk dere en favoritt kanskje? 

NICKI PLATFORM SNEAKERSjekk ut disse kule skoene her. Jeg bruker bare høyesko, jeg har kanskje 2-3 par lave sko hjemme. Liker ikke å bruke så lave sko siden jeg er så lav selv. Men disse skoene her var bare rå lekkre. De har masse diamanter på seg som jeg elsker og i tilegg har de høyde på seg. Jeg som skal bli frisør kan ikke alltid gå i høyeheler på jobb, da kommer jeg ikke til å holde ut så lenge, så disse er bare perfekte. Disse er på min ønskeliste til våren. Koster 499 kr og kan kjøpes HER.

Hva syns dere om disse? Var lekkre eller hva?


JUST GIVE ME A POSE

 

For en herlig frededags kveld igår og denne lørdagen kommer til å bli like herlig. Jeg er våken nå mens min kjære sover. Jeg og Lykke ser på kong fu panda. Min kjære er ikke så fæn av disney filmer eller tegnefilmer for den slags skyld så da må jeg gjøre det når jeg kan. Vi alle tre la oss i sengen igår, vi er akkurat som en liten familie. Håper alle for en fin lørdags morgen.

Disse bildene ble tatt av Celine igår og jeg ble storfornøyd med dem. Hva syns dere om dem?

 

Vi oppdateres senere lesere.

SO FAREDagen har ikke vært så spennende for min del. Jeg har akkurat hatt et lite besøk av Celine som var kjempe koselig. Jeg skal nå videre til min kjære og tilbringe helgen med  han. Har ikke pakket eller noe så må skynte meg med det før jeg skal dra dit til nå. Vi skal nok bare kose oss med en film eller noe. Her er antrekket jeg hatt idag. Brukte den nye jakka jeg fikk til jul for første gang idag. Den er så fin så den kan ikke bare henge i skapet mitt! Vi oppdateres senere når jeg er hos min kjære.

Hva skal dere denne fredagen?

JANUAR FAVORITTER 

I dag er det 1 februar og på tide med favoritt antrekk fra januar månde. I januar månde ble det desverre ikke så mange antrekks bilder.. Jeg skal prøve mitt beste i februar månde! Her er hvertfall mine favoritter av antrekkene mine denne månde. I januar har det både vært fint og veldig dårlig vær, mens dårlig vær.. Håper at denne månden blir mye bedre slik at det kommer masse antrekks bilder til dere. Om en månde er det vår så da må da være snu seg til det bedre igjen. 


Har dere noen favoritter?