februar 2014

ANTREKK - 26.02.14God kveld. Jeg er helt utslitt! Jobbet en time overtid idag, så nå er jeg ganske trøtt kjenner jeg. Har ankommet kjæresten og ligger allerede under dynen mens Lykke ligger vedsiden av og vil ha kos. Herlig! Kjenner det skal bli urolig godt og slappe av med Lykkeliten og kjæresten resten av kvelden! 

Dere får ha en kjempe fin kveld fininger. Vi blogges mer imorgen. Håper dere alle har hatt en fin onsdag!


God natt og sov godt når dere legger dere!

GRÅTT RUGLETE SKJØRTDa skal jeg snart på salongen og der skal jeg være til kl 6 idag. Så siden jeg er borte nesten hele dagen har jeg tatt antrekks bilder til dere, så de kommer senere idag! Jeg skal til kjæresten etter jobb, må bare innom og lufte Kero en liten stund. Kjenner det skal bli godt og se kjæresten min igjen. Føler jeg ikke har sitt han på hundre år! Så ikveld blir det sikkert bare til at vi slapper av og koser oss.

Men, før jeg kjører til jobb vil jeg bare vise mitt nyeste vår innkjøp. Dette skjørtet gleder jeg meg til og bruke når det blir litt varmere i været. Kan allerede se det for meg. Grått og pastell - det kan ikke gå galt! Nå mangler jeg bare noen gråe høyesko til eller en grå veske? Eller sko og veske? Jeg har jo lyst på alt i alle forskjellige farger og former, er vell kanskje derfor jeg ikke har plass i garderoben min til alt?


Nei, nå er det tid for jobb. Ha en fin onsdag alle sammen.
Skal dere noe kjekt idag? 

LEIGHTON MEESTER FOR NELLY!

God kveld! Har dere hatt en fin tirsdag så langt? Jeg har akkurat kost meg med kjempe god natchos med min mor og nå venter vi bare på Grey's Anatomy. Så mens vi venter på at det skal starte har jeg vært innom nelly. Alle har sikkert fått med seg at Leighton Meester har valgt ut sine favoritter fra Nallys vårkolleksjon? Det er i forbinnelse med at nelly allerede er 10 år! Jeg har funnet mine favoritter, kanskje jeg tilogmed bestiller meg hjem et av plaggene? Den blomstrette kjolen kanskje? Jeg klarer ikke bestemme meg akkurat nå, har jo lyst på alt! Vil dere se flere plagg fra hennes kolleksjon så finner dere de HER.

Har dere noen favoritter fra kolleksjonen? Kanskje noen av dere allerede har klikket dere hjem noe?
Ha en fin tirsdags kveld videre, vi blogges mer imorgen!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Gjemmer seg under teppet. Bilde 2: Pudder rosa jakke. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Skatten min. Bilde 6: Rosa genser. Bilde 7: Date med Heidi. Bilde 8: Lykke mi. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Give your dog a Provit treat. Bilde 12: Komlemiddag. Bilde 13: Slapper av. Bilde 14: Vhs søndag - svaneprinsessen!

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering!
Følg meg gjerne, så følger jeg deg tilbake. 

ANTREKK - 24.02.14

Da er det bare en liten time til jeg begynner på jobb! Men jeg må jo innom dere og si hei først. Rett etter jobb idag skal jeg til Tina mi og kose meg med henne før jeg og min mor skal ha Natchoskveld. Hørres ikke det koselig ut?

Dette er da gårsdagens antrekk som jeg desverre ikke fikk publisert. Jeg fikk migrene anfall igår kveld etter cafe MM besøket, så jeg måtte bare ta en tidelig kveld. Jeg er skikkelig lei av den sterke hodeverken min.. Våknet opp med litt hodeverk i dag og, men men of to work working girl!Da kommer instagram oppdateringen om noen timer.
Ha en fin dag! 

ONE MONTH UNTIL MANCHESTARDa er det bare en måned til jeg skal til Manchester med familien min! ÅÅ, jeg har skikkelig reise feber allerede. Kan ikke vente til shopping, starbucks, resturant middager, sove på hotell. Nei, kjenner det skal bli herlig med en noen dager fri. Grunnen for resien er ikke shopping selvom det skal bli masse av det. Min lillebror fikk Manchestar vs City biletter av foreldrene mine til jul, så siden min mor ikke skal være med på kampen, er jeg med for og holde henne med selskap! Kanskje det er noen av dere som allerede har vært i Manchestar? Jeg trenger alt fra shopping tips, resturant tips og andre tips om dere har noen, så gjerne kom med så mange dere kan i kommentarfeltet! 

Gleder meg! 
Husk og kom med tips om dere har noen! 

NY UKE!Hva er deres planer for denne uken?

IT'S MONDAY AGAIN

God morgen alle sammen. Hadde dere en fin søndag igår? Nå er det jallefall en helt ny uke og for meg starter det med jobb på salongen. Der skal jeg være til 5 idag, før jeg skal på kaien med Karoline og ha litt girl talk. Er en stund siden jeg har vært med henne alene, så gleder meg mye! Fin start på uken! Jeg håper bare jeg ikke svimmler på jobb idag .. Kjenner jeg ikke er 100%, men krysser fingrene for at det går fint! 

Ønsker alle mine lesere en flott start på den nye uken.
Vi blogges igjen om litt! 

OLD VHS MOVIES!

God søndags kveld alle sammen! Dere lurer vell på hvor jeg har vært? Jeg hadde en veldig ekkel hendelese på jobb på fredag. Jeg sto og hadde en kunde, også plutselig svimlet jeg helt bort. Det skjedde 2 ganger også til slutt bestemte jeg meg for og komme meg hjem.. Så hadde ikke en så god start på helgen desverre. Jeg har vært ekkel i kroppen og svimmel siden, så eg har bare tatt dagene helt med ro. Jeg er heldigvis bedre i dag, orker til og med å sitte oppreist i benken. Tommel opp!

Denne søndagen har jeg tilbringt hos mine besteforeldre på komlemiddag og gjett hva jeg fant der? Mine gamle VHS filmer fra når jeg var liten. Jeg fikk også låne med meg hjem besteforeldrene mine sin spiller, så helt siden jeg kom hjem har jeg sitt på mine gamle barnefavoritter. I skrivendestund skal jeg sette på Svaneprinsessen som er verdens beste tegneserifilm! Det må være min favoritt dinsey film noensinne. Er jo sikkert flere år siden jeg har sitt den og jeg gleder meg til å se den igjen nå! Er litt morsomt og bruke VHS spiller igjen, alt er så mye mer tungvint med all spolingen, men men.. Tar bare litt lengre tid før jeg for sitt filmene mine.Da skal jeg stor kose meg med Svaneprinsessen på skjermen.
Ha en fin søndagskveld alle sammen! 

GIVE YOUR DOG A TREAT


Da er det kjæreste tid, men først vil jeg bare fortelle litt om en hundegodbit jeg fikk tilsendt i posten. Provit Go'biten er frysetørket dyrefor produsert i Norge. Foret består 100% av rene norske råvarer og kan brukes som belønning eller smakstilsetning i hundematen. Det finnes i forskjellige smaker. Lykke spiste av det med en gang og så ut som om at hun likte det. Hun var hvertfall kjempe nyskjerrig når jeg fant den fram og ropte på henne. Er enda masse igjen så skal gi henne dette til det er tomt. I morgen er jeg på jobb til 7 om kvelden, så vi blogges mer imorgen kjære lesere. Ha en fin onsdags kveld!Noen av dere som har hørt om denne godbiten før?

ANTREKK - 19.02.13

Se hva som er kommet her over natten? Litt snø. Jeg fikk helt sjokk når jeg våknet å så utav vinduet. Jeg er ikke klar for snøen nå, nå skal det bli vår! Det var ikke bare meg som var misfornøyd med det. Lille Lykke er ikke så alt for begeistret for snø og kulde hun heller, så det var nesten slik at hun ikke ville ut på tur i dag morgen. Hun ville heller sove og ligge på teppe der det er godt og varmt.

Denne morgenen startet ganske tidelig pga jeg måtte få med meg Pretty Little Liars episoden som kom ut igår. Jeg skal ikke si noe siden en del av dere har sikkert ikke sitt den enda. Men, jeg bare satt og gapet nesten under hele episoden. Hvorfor må det være en hel uke til neste kommer ut? Det er jo nå det begynner og bli spennende! Ellers idag skal jeg på salongen til 6 ikveld, også skal jeg og Lykke til kjæresten og sove over der. Tror han har savnet både meg og Lykke de siste dagene, tror leiligheten hans er litt tom uten Lykke springende rundt.Da kaller jobben, vi blogges mer senere alle sammen.
Ha en fin onsdag! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

Bilde 1: Dagens antrekk. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Ut med jentene. Bilde 4: Aloevera party hos Camilla. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Kose seg i sengå si i bilen. Bilde 8: Kosekveld med jentene. Bilde 9: Gratulerer med dagen til meg! Bilde 10: Nytt skjørt fra bestevenninnen min. Bilde 11: Klar for avskjedsmiddag til min bestevenninne. Bilde 12: Avskjedsmiddag. Bilde 13: Dagens antrekk. Bilde 14: Dagens antrekk. Bilde 15: Smørbrød og familieselskap. Bilde 16: Ville ha smørbrød hun også, så litt skinke fikk hun istedenfor.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne! 

PINK SWEATER FOR THE SPRING

God morgen alle sammen. Hva skal dere denne tirsdagen? Jeg skal tilbringe dagen på salongen også skal jeg kose meg med Celine mi før hun reiser til Indonesia imorgen .. Vi skal ut og spise med en annen venninne og bare kose oss en siste gang på noen mnd.. Så siden jeg er vekke hele dagen vil jeg vise dere enda et nytt klesplagg jeg har fått av min mor. Den falt veldig i smak! Selvfølgelig er det rosa, jeg har kanskjefått litt dilla på rosa som dere kanskje har merket? Denne genseren er perfekt når det blir litt varmere i været! Jeg skal prøve og få den på i morgendagens antrekk og håpe på at været er med meg slik at jeg kan vise det til dere.

Da får dere ha en fin tirsdag så blogges vi mer senere.
Hva syns dere om den nye genseren min?

ANTREKK - 17.02.14Har dere hatt en fin start på uken? Jeg har ikke gjort noe stort mer enn å slappe av etter at jeg kom hjem fra salongen. Migrenen min har bestemt seg for at idag skal den plage meg. Men, det stopper ikke meg fra og poste dagens antrekk til dere før jeg sider god natt. Lille Lykke ligger her i sengen ved siden av meg å sover allerede. Sovedyret mitt! 

Nei, NÅ kjenner jeg at pcen burde jeg bare hive fra meg. Hode blir bare enda verre av dette, så nå må jeg bare hoppe i seng. Vi blogges mer imorgen kjære lesere. Kryss fingrene med meg for at migrenen er vekke til i morgen med en god natts søvn. Håper dere har hatt en bedre start på uken enn meg

Håper dere likte dagens antrekk!
God natt. 

NY UKE!Uken min skjer det ikke så mye. Men, kanskje dere har noe kjekt dere skal denne uken?

PUDDER ROSA JAKKEGod morgen alle sammen. Da skal jeg på salongen om ikke så alt for lenge og tilbringe et par timer der. Jeg ville bare innom og vise dere den nye jakken min først siden jeg ikke er hjemme før ikveld.

Bare se på den fine jakken min! Jeg fikk den av min mor til bursdagen min og jeg ble så glad! Blazere kan jeg bare ikke få nok av. Dere har vell skjønt det at det er blazere det går i hos meg. Fargen er også helt  nydelig. Pudderrosa! Jeg kan ikke vente til og bruke jakken når det blir litt varmere ute og sommer. Et skjørt og denne blazeren, perfekt! Men, så lenge kan jeg ikke vennte så, jakken er allerede på i dagens antrekk som blir publisert etter jobb en gang. Håper dere likte den nye jakken min.
Da er det jobbtid på meg. Ha en fin start på den nye uken kjære lesere, vi blogges snart igjen.

ANTREKK - 16.02.14

God søndag alle sammen. Har dere hatt en fin helg så langt? I går var jeg i avskjedsmiddag hos min eldste bestevenn. Jeg kan ikke tro det bare er 3 dager til hun flytter vekk fra meg. Heldigvis har jeg ordnet en siste date sammen med henne på tirsdag. Da skal vi ut å spise og bare kose oss. Kommer nok til og bli noen tårer også kjenner jeg meg selv rett.. Heldigvis er ikke 4 månder for alltid, men lenge nok uten Celine mi, og hvertfall når det er helt til Bali hun skal flytte.. Da kan jeg ikke besøke henne eller noe.. Heldigvis er hun tilbake til sommeren!

Nå sitter jeg og venter på at gjestene mine skal komme til familieselskapet mitt. Kaken er klar, smørbrødene er på vei og bordene er dekket på. Nå er det bare til og vente og slappe av til de kommer. Kjenner det skal bli så godt med smørbrød, det syns jeg er så godt! 10 skiver skal jeg nok klare og få i meg, om ikke flere. Krysser bare fingrene på at alle ikke bli spist opp slik at jeg kan ha noen til senere og kanskje ta med meg på jobb imorgen. 

Hva har dere gjort i helgen? Dere får hvertfall kose dere resten av søndagen, så blogges vi mer senere. Nå skal jeg kose meg med smørbrød og familien min.

PINK BANDAGE SKIRTNei og nei, se hva jeg fikk av bestevenninnen min!? Et flott rosa bandasjeskjørt! Jeg kan ikke tro at hun gidde meg dette nydelige skjørtet. Dette kommer til og bli flittig brukt nå som våren nærmer seg. Dette er allerde et av mine favoritt plag! For en god bestevenninne jeg har. Er dere ikke enig? Jeg må jo skryte litt av henne når hun er så god og snill mot meg. Kanskje skjørtet allerde kommer på i familieselskkapet mitt på søndag? Det tror jeg er en stor mulighet for at det gjør. Håper bare været er fint slik at jeg kan vise det på til dere! 

Gotta love pink !!

HAPPY VALENTINE\BIRTHDAY TO ME!Da er det selveste valentines day og det betyr bare en ting. JEG HAR BURSDAG! Jeg kan ikke tro at jeg blir 20 år allerde, føler jeg nettopp ble 18. Tidene flyr jammenmeg fort. Dagen i dag kommer til og bli så fin. Først er det et par timer på jobb før jeg skal til kjæresten min. Vi kommer til og ha en så flott og romantisk dag sammen. Romantisk middag, vin, levende lys. ÅÅÅ.. Timene på jobb kan bare ikke gå fort nok! Selvom det er min dag idag har jeg ikke glemt ut kjæresten min. Hans lille valentine gave er allerde handlet inn, og jeg kan ikke vente til å gi den til han. Lurer litt på hva som venter på meg hos kjæresten, kan nesten ikke vente til og finne ut hva han har funnet på iår!

Kos dere masse denne på valentines day alle sammen, det skal hvertfall jeg! 

ANTREKK - 11.02.14

God kveld kjære lesere. Da har jeg hatt en fin dag på jobb og sammen venninner på aloevera party! Jeg har også fått fikset en ny kaffemaskin siden den jeg fikk til jul var for stor.. Når er den kjempe fint plassert på nattbordet mitt. Gleder meg til og vise den til dere iløpe av de neste dagene.

Nå ligger jeg i sengen og skal legge meg hvert sekund. Jeg måtte bare innom og vise dere dagens antrekk først. Så nå vil jeg ønske dere en god natt. Håper dere har hatt en fin tirsdag.

Vi blogges mer imorgen!

INSTAGRAM WEEK @ KAISAEB

Bilde 1: Morgenvask. Bilde 2: Farge håret på Jobb. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Aloeveraparty. Bilde 7: Elsker å våkne opp til dette morgentrynet. Bilde 8: Middag på cafe MM. Bilde 9: Veskehund. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Favoritt veske og sko. Bilde 12: Ut å spise indisk middag på morsdag.

Håper dere likte denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne så får dere se bildene før de kommer her på bloggen.

ANTREKK - 10.02.14Da er jeg ferdig på jobb for denne mandagen, og snart skal jeg ut med mine kjære venninner å spise. Jeg har arrangert en liten jentekveld på Egon siden jeg har bursdag på fredag, så vil jeg jo ferie med jentene mine også. Dette kommer til og bli en kjempe koselig kveld med god mat og masse masse latter. Gleder meg til og se alle sammen igjen! Dette blir en utrolig fin start på uken. Kanskje dere også skal noe kjekt denne mandagen? Da skal jeg slappe av før jeg skal stor kose meg med jentene mine resten av kvelden. Vi blogges mer senere når jeg har kommet meg hjem.
Dere får ha en kjempe fin mandag videre kjære lesere!

NY UKE!

Hva er deres planer denne uken?

ANTREKK - 08.02.14
Da er det søndag og morsdag! Jeg og lille lykke har bare ligget i sengen i dag med seri titting. Må jo få med meg de siste episodene av seriene jeg følger med på. Nå har vi klart og få oss opp av sengen for og gjøre oss klar til morsdagsfeiring. Jeg skal ut å spise med farmor, farfar, min mor og min far, hørtes ikke det koselig ut vell? I dag er dagen vi skal feire de fantastiske mødrene våre, så hvorfor ikke gjøre noe litt spesielt? Kanskje dere også har noen fine planer for dagen idag? 

Dette er da gårdagens antrekk, jeg fikk bare aldri tid til og poste det til dere for plutselig var bare dagen over..  Jeg hadde kosekveld med min mor igår, så satt meg aldri bak dataen. Morsdagen burde vært igår siden da hadde vi en så koselig lørdagskveld sammen!

Da blogges vi mer senere kjære lesere. Ha en flott søndag og husk og gjør noe fint for moren deres!

 

SATURDAY WORKINGGod morgen alle sammen! De siste dagenen har det bare gått i et sett med jobbing og andre ting. Er ikke alltid greit og være så bissy når mann har en blogg som skal holdes oppdatert.. Håper dere ikke har savnet meg for mye! Jeg skal snart avgåre på jobb igjen nå også, men jeg ville bare innom til dere og ønske dere en kjempe fin lørdag! Rett etter jobb skal jeg ha terapi shopping med min mor, håper jeg finner meg noe nytt. Er på jakt etter pastell klær til vår og sommer, kanskje dere har noen tips til hvor jeg kan finne meg noe fint?
Ha en flott lørdag kjære lesere!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Jobb. Bilde 2: Kose tid i sengen. Bilde 3: Tørr shampo. Bilde 4: Ny genser. Bilde 5: Adoring. Bilde 6: Pizza fredag. 

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Da skal jeg avgåre på jobb, så vi blogges mer senere.
Følg meg gjerne, ha en kjempe fin tirsdag dolls! 

ANTREKK - 03.02.14God kveld kjære lesere. Har dere hatt en fin start på den nye uken? Det har jeg! Har fått litt farge i den etterveksten min på jobb og hatt noen koselige timer med kjæresten. Nå sitter jeg i sengen og skal snart se en episode av keeping up with the kardashians før jeg må få litt skjønnehetssøvn. En riktig god start på den nye uken vil jeg si.

Under her får dere noen bilder av antekket mitt for dagen. Det var på høy tid med et nytt antrekk på bloggen, syns ikke dere? Håper solen skinner hver dag fremover slik den har gjort idag. Jeg har hatt en skikkelig vår følelse i hele dag og håper våren er rett rundt hjørne. Jeg vil gå i skjørt å lettere klær! Jeg har allerede laget en liste med wanst til våren. Trenger og oppdatere skapet med litt av det siste nye innen mote. Pastell pastell og mer pastell sier bare jeg!Da får dere ha en flott mandags kveld videre, vi blogges mer imorgen!

NY UKE!Hva er deres planer for denne uken?

LATEST FAVESGod morgen alle sammen! Da er det mandag og en ny uke er i gang. Jeg sitter her akkurat nå med kaffikoppen i hånden mens jeg blogger litt til dere. Jeg skal på salongen som vanlig om en stund og rett etterpå skal jeg til kjæresten. Vi har 2 år og 2 mnd idag, så en pitteliten kosedag skal vi ha. Må jo gjøre noe koselig på datoen vår. Vi skal ikke gjøre noe stort, bare kose oss i hverandres selskap. Har vært med han hele helgen, men gleder meg til å se han igjen idag. Dette blir en kjempe fin start på den nye uken! Jeg håper dere lesere også får en fin start, kanskje dere også har noen kjekke planer idag?

Som dere kan se er det ikke så alt for mange antrekk i januar mnd.. Det eneste jeg kan skylde det på er været! Jeg har hatt mange dager jeg kan ta antrekks bilder til dere, men selvfølgelig er ikke været med meg da.. Her regner det, er storm annen hver dag å er ikke akkurat noe lyst ute heller.. Blir nesten litt frustrert av dette stygge været. Jeg kan ikke vente til det blir lysere og finere tider slik at jeg kan inspirere dere med antrekkene mine. Jeg setter så stor pris på alle de fine tilbakemeldingene jeg får av dere lese på antrekkene mine. Setter jeg stor pris på!

Da kommer ukeplanen om noen timer.
Ha en flott start på uken kjære lesere.