februar 2015

It's finally friday

God fredag og god helg Dolls. Etter en uke med full jobb er det bare et par få timer til helg. Flere som gleder seg? Jeg har jobbhelg denne helgen, så jeg skal nyte denne fredagen med taco, mitt danse crew og selvfølgelig Brith Awards som snurrer på tvskjermen ikveld. Partyjenten som jeg er kunne godt tenkt seg enda en fest helg, men i morgen etter jobb er det kosetid med verdens bestevenninne! Festingen tar jeg igjen nestehelg! Denne helgen er det bestevenninne tid med sleepover, Perfect!Da får dere ha en fantastisk fredag og god helg!

Kisses.

London, here we come!Jeg kan ikke tro at om bare et par små uker reiser jeg og min kjære mor til London! Da blir det shopping shopping og mer shopping. Jeg vet allerede hvor jeg vil shoppe og spise, og ukene kan ikke gå fort nok før vi reiser. Starbucks kaffe hver eneste dag, Victoria Seacret, Primark, Forever21 og spise på alle de stendene som Hard Rock Cafe, PizzaHut og Tacobell skal bli helt fantastik. Men vi må også gjøre litt sightseen der nede for det fikk jeg ikke gjort sist jeg var der. Vertfall en eller annen musikal må vi gå på. Men når både jeg og min mor er shoppeglade, vet vi begge at det blir mest av akkurat det . Det er over 1 år siden jeg var i London med mine kollegaer, og nå skal jeg endelig tilbake til en av mine favoritt byer!I can't wait!

One shade of greyDa er det kommet en ny veske i samlingen min! Den er så lys, pen og ikke minst perfekt størrelse, og denne vet jeg blir flittig brukt i vår og sommer! Jeg har også sitt en lignende veske i lyse pastell rosa, hadde ikke den også vært perfekt om sommeren? Kan jo aldri få nok av ting med pastelltoner og vertfall ikke pastell rosa! Som dere vet har jeg alltid hatt sko og kjole dilla, men fortiden har jeg veskedilla. Haha! Jeg kan aldri få nok av noe, men avogtil må man bare si stopp, men det er ikke stopp før et par vesker til er i hus!Da vil jeg ønske dere en fantastisk onsdag fininger!

My life on instagram @kaisaeb


God morgen fininger. Hadde dere en fin start på den nye uken? Det hadde jeg! Først var jeg på jobb hele dagen før jeg gikk hjem og slappet av med min nye favoritt serie vampire diaries. Hvorfor har jeg ikke sitt denne serien før! Jeg hadde også vegetar mandag i går. Det burde alle sammen av dere gjøre flere ganger i uken, det er ikke så vanskeligt! Du klarer alt du setter deg inn for om du bare vil.

Reunion after 5 years!Herlighet for en kjekke helg! På fredag var det jentekos med pastasalat, vin og spill med jentene.  Helgen kan ikke starte bedre enn det. Og på lørdag var det reunion med de jeg gikk på ungdomsskolen med. Selv om det hadde gått 5 år, føltes det ikke slik ut i det hele tatt. Herregud som vi koste oss! Det var så kjekt og se alle sammen igjen, så det må ikke gå så lang tid til neste gang vi ses! Dette må være en av de kjekkeste helgene på lenge! Nå ser jeg bare frem til neste helg.Må ikke bli 5 år til neste gang alle sammen!
Da kaller frisørsalongen, tata Dolls.

Party weekend!

FR

God fredag og god helg! Da er det bare et par timer til før det er helg for meg også. Denne helgen skal bli så fin! Rett etter jobb skal jeg til Silje-Marie på jentekveld med vin, strawberry daquri og kos! Perfect evening! Kvelden avsluttes selvfølgelig hjemme med lille baby Lykke før festingen fortsetter i morgen! Da er det reunion med mine klassekamerater fra ungdomsskolen! Skal bli så kjekt og se mange av dem igjen.

Skal dere noe kjekt denne helgen fininger? Dere får ha en kjempe fin fredag og helg!

Shoe love, it true love!

Jeg må bare skryte av min kjære bestevenninne som gidde meg disse skoene i bursdagsgave. At det går ann! Glad jeg har en bestevenninne som har like stor sko og kjoledilla som jeg har. Disse skoene var bare døds lekkre og jeg elsker dem! Se på den flotte detaljen rundt ankelen med alle diamantene. Loveit! Men gavene hennes stoppet ikke der. Jeg fikk både en kjempe pen bikini fra pushed by lost, en peplum bandasjekjole, en søt topp og et kjempe stort kort! Er ikke hun den beste så vet ikke jeg!

Da kaller salongen og i dag er jeg på jobb til 6. Vi skrives mer senere ikveld Dolls eller i morgen tidelig, Vi får se!
Dere må uansett ha en flott torsdag.

WORKING DAY

God morgen fininger. Har dere sovet godt? Jeg har akkurat kost meg med en kjempe god frokost som besto av eggerøre, youghurt, kaffe og et glass juice. Lille babys Lykke ligger enda i sengen sin og sover, så dette er vell hva man kaller en perfekt morgen?! Som alltid jobber jeg fra 11.00.19.00 på onsdager, så jeg ville bare innom og ønske dere en fantastisk onsdag siden jeg er borte mesteparten av dagen.

I dag skal jeg bare jobbe, kanskje gjøre noen ærend for jeg hater når ting bare baler seg oppover med ting som skal gjøres, se den nyeste episoden av PLL også er nok onsdagen over for min del. Har dere noen kjekke planer for dagen Dolls?Vi skrives mer senere <3

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

God kveld søtinger! Har dere hatt en fin tirsdag? Jeg har vært på jobb, sitt film med min mor og lillebror, og nå skal jeg spise vegetarpizza og se et par episoder av prision break! Ikke den mest spennende tirsdagen, men en rolig og koselig en isteden! Trenger slike dager også.

Her er en oppsummering av mine siste instabilder som jeg la ut da jeg var sykemeldt! Følg meg på instagram om du ikke allerede gjør det alt. Ha en fortsatt fin tirsdagskveld.

COFFE AND ELLE!

God morgen fininger! Morgenen blir alltid like flott når jeg har Elle sitt nye blad, caffe og Lykke som fortsatt sover her med min side. Jeg har fått så masse inspirasjon denne morgenen med trendene som kommer nå i vår. Jeg elsker og handle inn nye vår og sommerklær, og etter jeg plutselig har fått en litt annen stil, skal det bli kjempe kjekt og fornye garderoben! Pastell, pastell og mer pastell, vår kåper,  skjørt, hverdagskjoler og selvfølgelig sko, smykker og vesker!Da skal jeg tilbringe dagen på salongen! Ha en fabilouse tirsdag <3

FUCK LOVE, LETS PARTY!Dette på være den beste bursdagsfeiringen noensinne! Herlighet som jeg koste meg denne kjekke gjengen her. Når vi kom på samson ble vi servert champange, vi spiste middag, ble servert enda mer drikke, og når vi kom på byn danset vi som bare det! Høres ikke det ut som en vellykket kveld så vet ikke jeg! Jeg må bare takke alle sammen for en fantastisk kveld og ikke minst for gavene jeg fikk. Dere er de søteste!


Ha en fantastisk start på den nye uken Dolls!
Jeg skal på jobb også på middag hos min farmor med favoritt søskenbarnene mine!

ANTREKK - 14.02.15For en helg! Hele denne helgen har vært helt fantastisk! Alt fra premieren på fifty shades of grey, feiring av bursdagen min og idag familieselskap med smørbrød og kaker! Ikke at jeg kan skryte på formen, men denne hangoveren er så verdt det når kvelden før var perfekt! Så resten av denne flotte søndagen med skinnende sol skal jeg tilbringe i sengen med prision break og lille nurket mitt ved min side!Her er et par bilder av bursdags antrekket mitt, håper dere likte det! Ha en fantastisk flott søndag videre dolls!

I'M FEELING TWENTYONE!

Da er det valentinesdag, men det har ikke noe og si for meg, for jeg har bursdag! Jeg kan virkelig ikke tro at tiden går så fort. Jeg håper året som 21 bringer meg masse lykke og uforglemmelige minner!

Snart skal jeg avgåre til byen for og ha kaffedate på Tina sin jobb, før vi skal til henne og stelle oss og ha et lite vorsj før jeg møter alle mine venninner og typene deres på middag på samson før vi skal danse som bare det resten av kvelden på et utested som heter burlesque. Jeg har allerede antrekket klar for kvelden, så for min del kan kvelden bare sterte med en eneste gang! Har ikke tålmodighet til og vente til ikveld!

Dere søtnoser får ha en fantastisk valentinsdag og kose dere masse!

THANK GOD IT'S FRIDAY!

God fredag og god helg dolls! Da er det endelig helg, og denne helgen blir den beste på lenge! Idag skulle jeg egentlig på musikalen grease, men nå skal jeg heller på premieren til fifty shades of grey med Tina mi! Da kommer finstasen på, det blir rød løper, kanskje til og med litt alkohol før vi går bort? Nei dette blir så gøy, jeg gleder meg som bare det.Nå er det middag før vi steller oss før vi går bort over!
Ha en fantastisk fredag, skal dere noe kjekt idag?

50 SPØRSMÅL

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 25.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Mine kollegaer og selvfølgelig Lykke!

3. Hvor høy er du? Jeg er så liten som 1.60. Men siden jeg går så ofte i høye hæler er jeg nærmere 1.70-1.75 så mange tror jeg er ganske høy!

4. Hvilken film så du sist? Jeg så step brothers med min mor og lillebror på lørdag. Men jeg må ærligtalt innrømme den var mye morsommere første gang jeg så den!

5. Hvem ringte du sist? Silje-Marie

6. Hvem ringte deg sist? Min far.

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? Sånn, nå har du nr mitt <3

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg har ikke noe imot en søt liten melding eller at noen ringer meg. Men jeg kan fort syns det blir masete om jeg ikke vil høre fra personen 5 ganger om dagen. Mobilen sitter jeg jo på hele tiden, så det går mest i sms og facebook. Snakker jeg i tlf er det sansynligvis min mor eller Tina! Så begge deler kanskje?

9. Hva er ditt favorittsted? På en solseng på en varm strand!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Ute i kulden og vente uansett hvor det er. Kulde er ikke noe for meg..

11. Når så du moren din sist? I dag morges.

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har ganske blåe øyne!

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jeg har egentlig ingen favoritt sanger om julen, men syns kurt nilsen sin er ganske pen og mange andre!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift!

15. Når våknet du i dag? Jeg våknet kvart over 7. Morgen ful som alltid!

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg 31 og har forhåpentligvis en mann jeg er lykkelig sammen med. Da jobber jeg enda som frisør og noe som har med dyr og gjøre. Enten har jeg 2 unger, ellers så har jeg 2 hunder og 1 katt. Krysser fingrene for at Lykke lever enda!

17. Hva skremte deg om natten som barn? Det kan jeg ikke huske. Men noe som satte sine spor i mine mareritt var en film jeg så i en bursdag at en dame tok en slange i magen sin for og fjerne fett. Jeg drømte hver natt hun kom med denne slangen og puttet den inni magen min.. Jeg holdt meg rundt magen og hadde mareritt om dette en god stund! Høres kanskje ikke skummelt ut, men det var utrolig ekkelt kan jeg huske. 

18. Hvilket youtube-klipp var det siste som fikk deg til å le? Jenna Marbels selvfølgelig!

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er utrolig lojal og ærlig av meg. Du får alltid et ærlig svar av meg uansett hva du spør om. Jeg gir også veldig gode rå, og er der alltid når en av jentene mine trenger det!

 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er utrolig STA. Jeg er også veldig kvarulerende.. Mine ideer og måter er som regel alltid de beste. Vertfall i mine øyne! Jeg er heller ikke så enkel og bli kjent med, men lar jeg deg komme innpå meg og blir glad i deg gir jeg alt!

21. Sover du med eller uten klær om natten? Stort sett uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? 2. Men bruker de sjeldent når jeg sover.

24. Hva er det rareste du har spist? Så kresen så jeg er prøver jeg aldri noe nytt eller rart så blekksprut kanskje?

24. Har du stasjonær eller bærbar data? En fin liten hvit bærbar som jeg fikk av mine foreldre i bursdagsgave.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg foretrekker en av mine favoritt hæler, men er jeg inne må jeg nok si sokker.

26. Hva hører du på akkurat nå? Adriana Grande - one last time! Den er helt nydelig!

27. Hvilken iskrem er din favoritt? En av Ben and jerry sine!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Oh, det er så mye! Alt fra maceroner, oreo kake, gulerotkake, brownie, vaniljeboller og cupcackes!

29. Den største premien du har vunnet? Jeg vinner aldri. Men når vi var på fjellet hadde Tina laget en guiz og da vant jeg sminke, ting fra body shop og masse ting vi jente jenter trenger! Må si jeg følte meg heldig da!

30. Liker du kaffe? Det er noe jeg ikke klarer meg uten!

 

31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg drikker som oftest kaffe latte og appelsin juice.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Det må være lærerene mine på frisør linjen Grete og Anita.

33. Kan du spille poker? Hehe nei, kan ikke reglene en gang...

34. Hva har du spist i dag? En vanilje youghert og skal snart hjem og lage middag.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Moses og Ghandi!

36. Hvilken radiostasjonen var den siste du hørte på? Den vi hører på jobb. Radio haugaland eller noe slikt tror jeg.

37. Vil du ha barn? Både og! Vertfall ikke før jeg har alt på stell og at jeg har funnet meg en jeg vil være sammen med for resten av livet!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg snakker engelsk og litt spansk. Har utrolig lyst og lære meg både flytende spansk og fransk!

39. Sover du på en spesiell side? Lykke har som regel sin seng inntil veggen, så ytters her hjemme. Sover jeg hos andre sover jeg alltid ytters for jeg våkner alltid først! Så ytters uansett når jeg tenker meg om!

40. Foretrekker du havet eller basseng? Ingenting er bedre enn havet!41. Hva bruker du helst penger på? Sko, klær og mat! Jeg burde bli mye flinkere på og bruke pengene på reiser. Jeg har så lyst å reise verden rundt og oppleve mange fantastiske steder! Men nye klær og sko ender som alltid først!

42. Eier du dyrebare smykker? Nei, men det hadde ikke gjort meg noe med en michael kors klokke for og si det slik!

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Jeg ser ikke så ofte på tv, men når jeg ser på er det alt mellom mat programmer, kles programmer, bloggerne, the big bang, jente serier, dyre programmer og mtv. Er ikke så vanskelig av meg der. Så lenge det ikke er sport eller nyheter!

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg har jo bursdag på selveste valentine, så hele min helg er fullbokket! På fredag er det jobb og tester for og se greas, på lørdag skal jeg selvfølgelig feire dagen min, og på søndag er det familie selskap med smørbrød og kaker før helgen avsluttes med en avslappende kveld med nurket mitt. Kan denne helgen bli noe bedre enn dette?

45. Kan du stå på slalom? Nei og ja! Jeg må skryte av meg selv når jeg var på fjellet nå i januar, men jeg er langt ifra god og tregt går det, men klarte og holde meg oppe på beina ganske bra. 

46. Hvordan imponerer man deg? Jeg blir alltid imponert av folk som bryr seg like mye om dyr som jeg gjør. Du kan også imponere meg med og huske småting jeg sier til deg og mest av alt være lojal og ærlig. Det er så mange falske folk der ute at du kan nesten ikke vite hvor du har noen.. Ærlighet varer lengst. Har du gjort noe skikkelig dumt og forteller meg det selvom du vet det sårer, blir jeg utrolig imponert for da vet jeg at jeg kan stole på deg!

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standar ringelyden til iphone.

48. Si en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg. Jeg ringer min mor sikkert 5 ganger om dagen. Alt fra hva vi skal ha til middag eller bare når jeg kjeder meg og lurer på hva hun driver på med. Jeg forteller min mor alt, og må innrømme jeg er mammas lille gull!

49. Hva har du nærmest deg nå, som er rødt? Kerastase sin solserie.

50. Er du sosial? Absolutt! Jeg elsker og treffe mine nære og kjære. Jeg kan være litt vanskelig og bli kjent med noen ganger, bare gi meg litt tid for at jeg åpner meg. Når det er gjort er det ikke så lett og bli kvitt meg og da babbler jeg i ett sett! Jeg trives også godt i mitt eget selsksp. Litt kaisatid skader meg aldri!

Håper dere likte innlegget Dolls og at dere fikk vite ting dere kanskje ikke visste om meg!
Har dere laget et slik innlegg selv legg igjen link i kommenarfelet.

PASTELL LOVE!

Endelig er de nye fabilouse sommer skoene mine kommet. Jeg må innrømme de var mye finere i virkeligheten enn på bilde, og jeg kan ikke vente til og få brukt dem. Hvor perfekte er ikke disse til sommeren? Fargen er jo bare døds nydlig om sommeren til et hvit eller grått antrekk. Nå trenger jeg bare en matchende jakke, veske eller smykke til så er et antrekk jeg har i hode komplett. En grå døds lekker veske jeg har sitt på hadde passet perfekt til disse skoene med hvordan jeg skal style dem. Krysser fingrene for at jeg får den til bursdagen av noen, hvis ikke må jeg springe og kjøpe den selv før noen andre stikker av med alle!Da er morgen kaffien drukket, lykke skal ut og luftes nå også skal jeg videre på jobb.
Senere får dere 50 spørsmåls bølgen, stay tuned!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISA

God kveld Dolls, har dere hatt en fin tirsdag? Jeg startet dagen med en kopp kaffe før jeg tilbringte dagen på jobb. Nå er det avslappning med mitt lille nurk og serie tid. Jeg har blitt helt avhengig av prission break, så nå må jeg se et par episoder før det blir tidelig kveld.

Under her får dere mine siste instagram bilder. Her er det noen bilder fra jenteturen også. Jeg føler det er kjempe lenge siden vi var på fjellet, men det er jo bare et par uker, men så gøy som vi hadde det.Det kan ikke bli så alt for lenge til neste gang! Ikke at jeg kommer til og kjøre etter hva som skjedde på hjemveien, men en lang helg på fjellet hadde ikke vært feil en gang til før påske med godjentene!

Følg meg på insta om du ikke allerede gjør det alt!

YES PLEASE!

Se på alt det nydelige vår kjolene og skoene de har fått på Nelly. Jeg sier bare yes please til alt sammen! Nå som våren nærmer seg må nye klær og sko handles inn, og denne våren er det lyse farger, pastell, høye sko, blomster mønster og lette dress jakker som står på min liste. Jeg har også lyst på en svart hatt eller en hvit en! Jeg har sitt mange bilder av slike lekkre hatter og nå må jeg bare kjøpe meg en eller to selv! Jeg har alt bestilt meg de flotte lilla pastell skoene, og jeg kan ikke vente til jeg får brukt dem! Jeg vet Nelly kommer til og få inn masse mer lekkert i fremtiden, og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til og gå basert med netthandel!
Nå skal jeg kose meg med vegetarpizza og prission break! Ha en flott mandag videre, vi blogges mer imorgen.

BACK TO NORMAL DAYS

For noen dager, og ikke minst helg! De siste dagene har jeg slappet av, ryddet og sortert walkinclosete, hatt jobb helg, spist pinnekjøtt middag hos farmor, hatt film kveld med Tina og ikke minst handlet meg ny iphone! Det var virkelig på tide for min gamle var helt knust, og treg som en snegle! Hvordan var deres helg dolls, har dere gjort noe kjekt?

Da er det en ny uke, og om bare 6 dager har jeg bursdag! Jeg kan ikke tro jeg snart fyller 21, jeg som akkurat fylte 20.. Denne uken kommer til og fyke avgårde. Jeg skal så masse kjekt de neste dagene og ikke minst helgen! På selve dagen min er det feiring med de beste jentene og noen av typene deres som jeg ser så frem til! Denne helgen kommer til og bli den kjekkeste på lenge!


Ha en fabilouse start på den nye uken!

ANTREKK - 04.02.15

Da  er årets første antrekks bilder tatt, og det var virkelig på høy tid! Jeg tok bilder til dere hver dag før, men etter jeg kom hjem fra Malaga i høst har det bare vært drittvær, og 0 mulighet. Men, bare ha litt tålmodighet, dere skal få masse antrekks bilder og inspirasjon når været blir bedre som det er i dag! Det var ganske morsomt og gå ut med min mor og ta bilder igjen, føles ut som om det var senest i går vi gjorde det, også er det flere månder siden. Haha, tiden flyr! Jeg savner virkelig og ta bilder til dere, det er jo en av grunnene for jeg startet denne bloggen. Inspirere dere med min sans for mote og styling. 

Da skal jeg på jobb og være der til kl 7 ikveld, så vi skrives mer senere ikveld Dolls. Jeg håper dere likte årest første antrekk, også vil jeg ønske dere en fantastisk onsdag!

PASTELL PINKGod morgen Dolls. Denne våren er det så mye fint som er på mote, men min favoritt som alltid er pastell fargene. Jeg har en del pastell fra før, men jeg trenger fremdeles flere gensere og dressjakker i all slags farger. Det er det enkleste og style også. Hverdags er det bare en enkel bukse, skjørt med en genser eller dressjakke til, og til fest er det en kjole og pastell dressjakke! Nei, nå må vår og sommer komme slik at jeg kan gå rundt i kjoler, høyepumps og en enkel jakke over! Jeg er virkelig ikke noe vinterperson. Jeg vil kle meg slik at det ser ut som jeg skal på fest hver eneste dag! Det jeg likte utrolig godt med min nye vårgenser er den fine rygg detjalen, og ikke minst fargen!

Da er det jobb, vi skrives mer senere fininger.
Ha en fantastisk tirsdag!

MY LIFE ON INSTAGRAM @KAISAEB

Jeg har hatt det så fint i dag! Først var det jobb til kl 5, også var det et koselig middagsbesøk hos min farmor igjen med søskenbarnene mine. Denne gangen fikk vi servert en kjempe god gulerotsuppe etterfulgt av vårruller og kaffe. Gu så god maten var! Den suppen må jeg virkelig dele med dere en dag! Nå som vegetar dagene blir flere og flere kommer denne suppen til og bli laget titt og ofte!

Nå er det litt serietid før det blir skjønnhets søvn på meg. Nå som jeg er tilbake til normal hverdag er det veldig viktig med normal døgnrytme, sunt kosthold og trening! Jeg har ikke trent på ukesvis nå siden jeg ikke har lov, men jeg kan fremdeles gjøre litt hjemme og gå lange turer med Lykke isteden. Det er da mye bedre enn ingenting. Det er ingen unnskyldninger om du vil ha resultater!Følg meg om dere ikke allerede gjør det alt!
Vi blogges mer i morgen Dolls. Good night and sweet dreams.


I'M BACK!

Da er jeg tilbake! Savnet meg? Det var absolutt ingen plan at jeg skulle ta meg en så stor bloggpause, men det skjedde en del som gjorde at jeg rett og slett ikke orket. Kanskje noen av dere har fått med dere hva det er og noen ikke, men når jeg skulle hjem fra fjellet havnet jeg og mine 3 venninner i en front kollisjon. Det er noe av det skummleste og ekkleste jeg har vært med på i hele mitt liv. Jeg fikk 2 uker sykemelding, så nå føler jeg meg bedre. Jeg har enda litt smerter, men det går nok snart over. Jeg kan ikke vente til og begynne på jobb igjen i dag, det skal bli så gøy. Etter 2 uker nesten sengeliggende hele tiden skal det bli fantastisk og komme til normal hverdag igjen, og ikke minst blogge til dere fantastiske lesere!Dere får ha en fantastisk mandag dolls, håper dere koste dere masse i helgen!