mars 2013

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Besøk av Lykke hjemma i sengå mi. Fekk låna lillebroren min si puta, så me lagte ein liten krok te na. Bilde 2: På buss tur med lille Lykke. Bilde 3: Dagens antrekks bilde. Bilde 4: Kose meg hos min kjære. Bilde 5: Bilde av meg. Bilde 6: Lille Lykke slappe av hos meg. Bilde 7: Fikk frokost av Celine på jobben nass, verdens beste iskaffi og donut, nam. Bilde 8: Ligge i armkroken min. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Bilde av meg. Bilde 11: Påskeegge eg fikk av min mor. Bilde 12: Maten eg spiste på Palestina, va knall godt. Bilde 13: Utsikten fra morgen turen våras. Bilde 14: Bilde av meg. Bilde 15: Lykke sove ut søndagen. Bilde 16: Spise og ser på favoritt serien min keeping up with the kardashians. Bilde 17: Bilde fra søndagsturen te meg å lille lykke.

Da ble det en stor oppdatering fra instagram fronten denne uken. Jeg håper dere liker bildene. Om dere vil følge meg så heter jeg @kaisaeb. Kanskje jeg følger dere tilbake også!
Nå skal jeg fortsette å se på keeping up with the kardashians så dere for ha en fin søndagskveld videre! 

IT'S A LONG DAY..

Selvom dagen startet veldig tidelig i dag så har det ikke skjedd så mye ellers av dagen. Min kjære har hatt besøk av noen kompiser så da fikk jeg blogge litt mens jeg har vært her. Jeg skal hjem å sove inatt noe jeg ikke har gjort hele ferien. Skal bli koselig med litt familietid også. Uheldigvis er snart ferien over og da begynner skolen igjen. Kjenner kroppen min bare vil ha sommer å sol nå. Må prøve å sette kroppen min i jobbmonus igjen, men heldigvis har jeg noen dager til det. Resten av ferien skal jeg nyte.Nyt fredagen og resten av ferien uansett hva dere skal gjøre!
Hva er deres planer for kvelden? 

MORGENTURJeg er veldig stolt over meg og min kjære denne morgenen. Vi sto opp ganske tidelig å gikk en ganske lang tur med lille Lykke. Vi gikk opp på et fjell og så over hele hagesund nesten og litt av karmøy. Har bare vært der oppe en gang før for en stund tilbake når det var mørkt. Var en herlig tur. Jeg har bestemt meg for at der oppe skal vi ha piknikk når det blir litt varmere i være. Hvor romantisk hadde ikke det vært?

Ikke nok med denne turen her i morges. Nå skal vi gå en tur i vangen også. Føler meg veldig sporty idag! Skal ta mange skjønne bilder av Lykke når vi er i parken. Nå må jeg springe før de går ifra meg.

Hva har dere gjort så langt?
Nå skal vi gå tur nr 2!

YESTERDAY'S FAMILYDINNERFor et herlig måltid vi hadde igår når vi var ute og spiste. Jeg hadde aldri vært på den resturangen før så jeg hadde null forventninger. Men, der skal jeg igjen allerede før min kjære skal til Spania. Du fikk sykt mye mat til å ikke betale så mye. Det var helt sykt. Jeg og min kjære bestilte det samme som var kebabtallerken og herregud for et godt kjøtt. Men før vi fikk hovedretten så fikk vi to forretter før hovedretten uten å ha bestilt noe. Så vi var jo mette før vi fikk maten vår. Var kjempe bra! Der skal jeg igjen i hvertfall. Var en flott flott dag igår med min kjære å familien. Jeg gir den resturangen en 5!Jeg blir helt våt i munnen å veldig sulten av å se på disse bildene.
Gleder meg til jeg skal der igjen! 

PALESTINE

Da er jeg så klar til å gå ut å spise med familien min. Vi skal på en resturang jeg aldri har vært på før, den heter palestine. Hørt det er døds god mat der. Jeg har enda ikke spist i dag får jeg har bare gledet meg til å spise ute. Alt smaker så mye bedre ute!

Jeg håper også at dere koser dere i påsken med familie og venner!Håper alle sammen har en fin skjærtorsdag! 
Hva er deres planer for dagen? 

ANTREKK - 28.03.13For et herlig vær det er i dag! Summer pumpsene er på, den nye toppen min er på så nå er jeg døds klar til at vi skal ut å spise. Dagen i dag har ikke gått i noe annet enn å gjøre meg klar til at vi skal ut å spise. Så dette her er dagens antrekk. Føler på meg at våren nermer seg mer og mer nå..

Håper dere likte antrekket!

LAST NIGHTSiden det enda ikke er noe vår vær eller noe varme ute i solen nå så får vi sole oss i solarium til solen kommer fram. Jeg har sluttet med selvbruning så jeg føler meg kritt hvit så jeg må få litt farge på kroppen nå. Min kjære har litt brunfarge så jeg ser ut som snømannen selv vedsiden av han føler jeg. Var sykt deilig å ta sol i 20 minutt igår. Min kjære skal til Spania i over en uke om en måndes tid så han vil ha grunnlag så nå er det sol 1-2 ganger i uken. Kan ikke vente med å få litt farge på kroppen jeg også!

Ha en fin dag så langt så snakkes vi senere!

KJØTTDEIG OG PASTA SALAT

For noen dager siden hadde jeg plutselig en ide om å teste ut en ny salat som jeg plutselig fikk i hode som virket godt. Jeg har endelig fått matlysten min tilbake så det eneste jeg tenker på er alt som er godt. Så hva er ikke bedre enn pasta og kjøttdeig? Jeg elsker alt med kjøttdeig og pasta sammen så dette måtte bare jeg like! Dette er både kjapt og godt. Jeg likte veldig godt denne oppskriften og håper dette også frister dere.

Du trenger:
Kjøttdeig
Pasta
Salat
Mais
Majones
Rømme 


1. Det første du begynner med er å sette pastaen på kok.
2. Steike kjøttdeigen brun.
3\4. Skjære opp salat og hive oppi mais.

4. Bland kjøttdeigen oppi bollen.
5. Bland rømmen.
6. Ta oppi den kokte pastaen.
7. Ta oppi majonesen og rør rundt!
8. Sett i kjøleskapet.Slik ser da resultate ut av denne salaten her. Jeg syns at det var kjempe godt og det syns min kjære også. Hadde vært enda bedre med hvitløksbaguetter til, men det kan vi ha til neste gang.Håper dette fristet!

TERAPISHOPPING!

Etter å hadde ligget i sengen strekk i nesten 3 dager så tvingte jeg meg selv på amanda med mamma og lillebroren min for å så tilbringe lørdagen hos min kjære. Det var bare min lillebror som skulle ha noe, men så som jeg på jeg ønsket meg en mørke blå topp på bik bok og tenkte jeg kom til å få den siden jeg hadde så vondt. Så var det bare en ren tilfeldighet at vi gikk innom der, men glad vi gjorde det. Jeg og mamma kom ut med en hel pose med klær! Vi fant masse fint til bare 99 kr. Alt som jeg har kjøpt her er til 99 kr. Hvor sykt er ikke det? Kjempe kupp! Etter at jeg fikk alt dette så kjente jeg at formen min ble bedre, så det hjalp med litt terapishopping!

Denne toppen rett ovenfor her kjøpte egentlig min mor til seg selv, men hun følte ikke hun passte den.. Det var domt, men kjekt for meg. Kan ikke vente til jeg skal pynta meg med å bruke denne!

Dette var mine innkjøp fra bik bok den dagen. Noe dere likte?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Antrekks bilde. Bilde 2: Min nye genser. Bilde 3: Lykke hos dyrlegen.. Bilde 4: Snille mamma så komme med chips te meg når eg e syk. Bilde 5: "God start på ferien". Bilde 6: Terapishopping med mamma. Bilde 7: Lille Lykke. Bilde 8: Gode søndagsmiddag, lasagne. 

Vil dere se flere bilder, følg meg jeg kaller meg @kaisaeb.

ANTREKK - 25.03.13

For en herlig dag det har vært så langt. Nå skal den bare fortsettes med god mat og godt selskap. Har bare tilbringet dagen min med Lykke. Var også en liten tur oppe hos Lena også i en time og sladdret litt med henne. Så dagen har ikke gått i å gjort så mye. Men jeg tar det litt med ro siden jeg har ligget strekk i 3 dager. Jeg håper dere likte antrekket mitt. Har ikke hatt antrekks bilder denne månden. Dumme meg .. Jeg må bli mye bedre nå fremover. Vil ikke miste dere fine lesere! Jeg har savnet å vise dere antrekkene mine. I april månde skal jeg bare stå på å vise dere. Er dobbelt så kjekt når det er fint vær ute også!

Hva syns dere om antrekket?TODAY

Det er så sykt deilig med feri. Jeg hadde ikke den beste starten med betennelse i visdomsjekselen, men heldigvis er det nesten over nå. Min påske startet med at jeg og Lykke har vært hos meg i flere timer. Min kjære skulle trene tidelig idag, så da stakk jeg hjem med Lykke for å si hade til mine foreldre som skal tilbringe noen dager på fjelle. Så jeg skal til min kjære igjen om ikke så alt for lenge. Jeg vet ikke helt hva vi skal ikveld, men vi finner nok på noe kos.Ha en fin mandag alle sammen.
Hva er deres planer for dagen? 

UKEPLAN UKE 13Da er det feri og denne dagen startet med at min kjære stakk på trening så jeg er hjemme hos meg selv med lille Lykke. Jeg skal bare stelle meg å sånt, så skal jeg en liten tur til Lena før jeg skal videre til min kjære igjen. Jeg er blitt mye bedre nå i tennene mine. Jeg lå strekk ut i flere dager og var sykt dårlig, men nå er formen på topp igjen! Håper bare den holder seg slik. Jeg håper dere har noen mer spennende planer enn meg denne påsken. Jeg skal bare være hjemme og ikke gjøre noe spesielt egentlig. Mamma og pappa reiste akkurat til fjells, men der ville ikke jeg være med.. Borte bra, men hjemme best!

Da må jeg gjøre meg klar og hoppe i dysjen før jeg skal opp til Lena på et lite besøk med Lykke.
Oppdaterer dere om litt.
God påske! 

OPPDATERING!

Da kommer det en veldig sen oppdatering fra igår og idag. Unnskyld for det. Jeg har fått veldig tannværk. Visdomsjekselene min begynner å våkse så jeg er helt hoven i tannkjøttet på begge sider, men den ene siden er værre enn den andre så jeg får vondt av å snakke og kan så vidt spise også. Heldigvis sluttet jeg før på skolen idag så jeg skal bare ligge i sengen med pretty little liars å syns synd på meg selv. Så jeg vet ikke om det kommer så mange innlegg idag eller imorgen.. Jeg skal prøve å holde dere oppdaterte, men jeg har ikke lyst til noe når jeg har så vondt, mister litt motivasjon desverre..Dere for ihvertfall ha en fin onsdag så krysser jeg fingrene på at jeg snart blir bedre!
Nå er det pretty little liars som står for tur! 

NY GENSER!

Denne nydligheten kjøpte jeg på fredag når jeg handlet de andre tingene fra H&M. En vennine i klassen hadde denne genseren på seg bare i grå her om dagen og jeg bare falt helt for den. Så nå har jeg den samme bare i hvit! Min nye hverdagsgenser! Jeg elsker slike gensere som er helt enkle men alikevell noe dilldall på. Så meg! Jeg er kjempe fornøyd med denne genseren å kommer til å bruke denne ofte!

Nå er jeg på skolen å holder på med et lite hårprosjekt på Rebekka. Har kjøretime om noen timer så må skynde meg om jeg skal bli ferdig!

Likte dere genseren? 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Goe sunne lakse middag hos farmor. Bilde 2: Klippe kjæresten. Bilde 3: Nydelig utsikt. Bilde 4: På vei hjem i taxi fra kjæresten. Bilde 5: 12 timer på skolen, dagens middag. Bilde 6: Meg og Rebekka, glad i deg! Bilde 7: Meg og lille Lykke Bilde 8: De nye skoene mine, elsker dem! Bilde 9: Dagensantrekk. Bilde 10: Nye paljette genser fra H&M. Bilde 11: Ny stripete genser fra H&M. Bilde 12: Søte Lykke vaske seg. Bilde 13: Ut å kjøpe snop med Martha i kaldværet. Bilde 14: Lykke kose seg i fange mitt.

Dette er mine instagram bilder fra sist uke. Håper dere likte bildene mine. Følg meg gjerne så kanskje jeg følger deg tilbake også?
Ha en fin mandagskveld. Nå skal jeg slappe av med kjæresten.

ANTREKK - 18.03.13Da har vi akkurat spist middag her hos farmor. I dag var det løvbiff med pomfri som var på menyen. Var kjempe godt. Nå sitter bare jeg og Rebecca her og slapper av før vi skal kose oss med et glass kakao. Om noen timer skal jeg til min kjære å tilbringe resten av kvelden med  han før jeg må hjem igjen. Jeg vet ikke helt hva vi skal, han har i hvertfall besøk så vi skal nok bare ta kvelden med ro.Håper dere likte antrekket og jeg håper at dere har hatt en fin mandag så langt!
Hva er deres planer? 

UKEPLAN UKE 12SÅ MANGE FINE!

Så mange fine kjoler det har komt på nelly nå. Har bare lyst til å ta helt av å bestille meg alle sammen men jeg kan jo ikke det.. Elsker kjolene på nelly, finner meg alltid noen jeg har lyst på. Jeg kan bare være der innpå å kikke å kikke for jeg syns det er så masse fint der! Om dere ikke har sitt de nye kjolene enda så må dere ta en titt innom. Her er i hvertfall noen av mine favoritter. Håper dere også finner noen kjoler som dere liker!
Hva syns dere om disse?

 

LØRDAGSMORGENDa kan vell jeg også si god morgen til dere. Har bare ligget å drøyet å drøyet med å stå opp. Har vært våken i mange timer, men det har gått til tvtitting å prøve å sove igjen. Men det gikk ikke helt når lille Lykke bare ville kose med meg. Skjønnasen min.

Nå har kjæresten min laget frokost til meg, så er det bare til å stelle seg før vi skal avgåre til et venne par av oss. Det blir sikkert koselig!

Håper alle sammen har hatt en fin lørdag til nå. Har dere noen kjekke planer for dagen?

DAGENS KUPP!

Jeg og min mor har vært på shopping idag. Har handlet meg mer en dette, men det kommer senere en dag slik at det ikke blir så langt. Denne hvite genseren her kostet bare 99 kroner. For et kupp! Jeg har sitt på denne siden den kom i butikken i fjor høst\vinter, men aldri kjøpt den. Men så i dag då så var den så billig så da klarte jeg ikke å la vær. Er helt perfekt til vinteren og skolebruk. Har et hvitt smykke jeg har brukt en gang så hadde passet flott til denne genseren. Kommer til å vise dere når det antrekket kommer!

Så er det denne jakka her. Mamma skulle bare egentlig bytte noe på H&M, så mens hun var i kassen så gikk jeg bort der det var salg så fant jeg denne jakka har. Har sitt i en hvit\svar\grå stripete genser ganske lenge til hverdagsbruk så fant jeg henne. Å denne var ganske billig denne også, 200 kroner. Det er jo egentlig ingenting. Jeg er så glad det var en i min størrelse igjen. Endelig var jeg den heldige med å finne noe flott på salg i min størrelse. Jeg er i hvertfall døds fornøyd med innkjøpene mine fra H&M idag.

Likte dere noen av de nye genserene mine?
Jeg kommer med et innlegg om resten av innkjøpene om dere vil ha det.
Nå skal jeg slappe av med kjæresten og lille Lykke så får dere kose dere fredagskvelden! 

YESTERDAYDa er det fredag å nå er det helg. Jeg kommer tilbake til det litt senere, for nå vil jeg dele med dere gårsdagens. Som sagt så var jeg på kaien med to venniner i går å det var kjempe koselig. Har ikke sitt hun ene siden jeg feiret bursdagen min så var koselig å se henne igjen. Når vi satt der så begynte det å snø, å det snør faktisk enda.. Ikke at jeg er så glad for det. Men det var koselig uansett. Vi alle kjøpte noe å spise å en kaffi og bare koste oss. Så det skal vi nok gjøre snart igjen.

Hva gjorde dere på igår?
Vil ønske dere en fin helg så snakkes vi snart igjen

ANTREKK - 14.03.13Da er det hundre år siden dagens antrekk, så endelig er det her igjen. Jeg har fått lånet farmor sitt kamera, så snill som hun er. Så nå er jeg ikke helt lost lenger. Skal forhåpentligvis handle kamera imorgen. Min mor skal være med så håper det passer for henne i morgen. Jeg har lagt merke til hvor mye jeg har savnet bloggen og gleder meg til å begynne skikkelig igjen. Skal sitte å tenke på hva min blogg skal handle om å hvordan bildene skal tas og slikt. Så de som skal hjelpe meg til å ta bildene av meg må gjøre det på den "nye" måten min. Gleder  meg til at bloggen skal bli bedre. I hvertfall mye bedre enn bare klær, å slikt som har vært i det siste.. Men jeg er snart 100% tilbake nå, endelig.

Håper dere likte antrekket. Jeg er på kaien og koser meg med 2 venniner nå, så visnakkes når jeg kommer hjem igjen ikveld.
Hva skal dere denne torsdagen? 

SUGARFREE SHOES / LISA

Da er endelig de nye skoene tatt i bruk for første gang! Jeg er blitt helt forelsket i dem. Disse skulle egentlig være mine hverdagssko, men kanskje de blir litt høye? For se de neste dagene på hvor lenge jeg kan ha dem på meg. Til nå går det fint utenom at jeg har fått litt gnagsår. Men det for jeg alltid av nye sko.. Skikkelig irriterende.. Jeg vet at disse skoene kommer til å bli tatt i bruk veldig mye. De passet perfekt også. Liker veldig godt skoene fra nelly, jeg har alltid bestilt skoene mine der ifra i 36 å de har alltid passet bra!
Dere kan finne skoene HER.Hva syns dere om skoene?

SNEAKPEAK

Da for dere en liten titt på dagens antrekk! I dag er det skinnende sol ute og bare helt nydelig. Er enda kaldt ute men hjelper med at det er sol. Om litt kommer innlegg om de nye skoene mine fra nelly. Noen som gleder seg til å se? Jeg har bare vært på skolen til nå å har enda 2 timer igjen..

Da snakkes vi om litt!

WEDNESDAY

Da er snart skole dagen over å jeg kan ikke vente. På skolen i dag har vi tatt pernament å det var ikke det kjekkeste kan jeg bare si dere. Det luktet helt for ja, at jeg følte jeg måtte spy. Heldigvis skal jeg snart til min kjære å tilbringe dagen med han. Jeg tror vi skal lage lasagne å bare slappe av i hverandres selskap. Gleder meg både til å være med min kjære å lille Lykke. Har savnet dem begge to.

I dag om de nye skoene mine i posten også. Gleder meg til å teste dem når jeg kommer hjem ikveld. Håper alle sammen har en fin onsdag.
Hva er deres planer for dagen? 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Pastasalat middag hos farmor \\ Bilde 2: En oppsetning jeg gjorde på skolen \\ Bilde 3: Lykke så ville stå unna vognå te Martha \\ Bilde 4: Frukt og smeltet skjokolade på skolen \\ Bilde 5: Døds fine sko, vil ha \\ Bilde 6: Vil ha denne tattooveringen! \\ Bilde 7: Kjeder meg mens jeg er syk med pretty little liars og spagetti \\ Bilde 8: Goe kylling middag for mamma har klubb \\ Bilde 9: Kose meg med skjønnasen min \\ Bilde 10: Søvnige Lykke \\ Bilde 11: Elsker dette antrekket jeg har hatt \\ Bilde 12: Hjemmelaget pizza, kjempe god! \\ Bilde 13: Søndagsmat, kebab \\ Bilde 14: Summer outfit

Da er det på tide med instagram uke igjen. Dette er de bildene jeg la ut for sist uke. Håper dere likte noen av bildene. Jeg heter @kaisaeb så om dere vil følge meg må dere bare gjøre det, kanskje jeg følger dere tilbake også!

HØYEST PÅ ØNSKELISTEN

Se på disse nye genserene ifra bik bok, gu så nydlige. Denne genseren skal jeg kapre meg så fort som mulig! Den var bare helt elsk. Den er i både hvit å grå, hvilken syns dere var finest? Skal prøve å få kjøpe meg denne på onsdag eller torsdag. Håper bare de ikke er utsolgt! Denne står høyest på min ønskeliste. Jeg vet bare ikke helt hvilken farge jeg skal velge.

Hva syns dere om genseren?

UKEPLAN UKE 11


Jeg må bare beklage for det store fravære mitt. Men med en gang kamera mitt er på plass er jeg tilbake for fult! Håper dere skjønner at det er ikke så enkelt uten kamera.. Blir avhengig av det.. Skal prøve å handle et kamera i løpe av dagen eller de neste dagene. Har snart gått 2 uker å jeg holder rett og slett på å bli litt irritert for at jeg ikke har kjøpt et enda..

Jeg håper at alle sammen for en kjempe fin start på denne uken. Min uke begynner med middag hos farmor som vanlig også skal jeg til kjæresten etterpå og klippe han. Håper alle sammen for en fin dag!

TRENGER DERES HJELPDa har det gått 1 uke uten kamera.. Jeg føler meg så LOST for jeg for ikke blogget skikkelig eller noenting. Jeg får helt fnatt .. Jeg og mamma skal handle kamera forhåpentlig på mandag eller tirsdag. Men jeg trenger deres hjelp. Hva er bra? Jeg vil ikke ha noe speilreflekskamera. Jeg vil ha et lite men bra kamera! Men jeg har null peiling på hva som er bra. Så jeg lurer på hvilket kamera dere lesere har. Så lenge kvaliteten er bra å ikke er så dyrt så er det helt perfekt.

Håper så mange av dere kan hjelpe meg!
Håper dere for en kjempe fin start på helgen!

HEART TATTOOJeg har tenkt i noen år på hvilken tattovering jeg vil ha å hvor. Jeg har vært frem og tilbake til med at jeg vil ha en på håndledde eller i nakken. Jeg vil ha der enda, men vet ikke helt hva for jeg klarer aldri å bestemme meg. En annen ting er jo også at jeg er livredd nåler så er ikke sikkert jeg hadde tatt heller. Men nå har jeg funne ut hva jeg vil ha. Et lite hjerte på beinet slik som bildene viser. Jeg er jo født på valentinsdagen så jeg er jo et kjærlighetsbarn så hvorfor ikke et hjerte. Den var jo bare liten å uskyldig og veldig veldig pen. Jeg har ikke tenkt å ta den i den nærmeste fremtid.


Alle bildene er Kenzas sine

Hva syns dere om tattooveringen?
Gru gleder meg til den dagen jeg skal ta den. Nå vet jeg i hvertfall hva min første tattoovering blir!
Om jeg tørr da ..

VINN 5 PAR SKO FRA BIANCO

For en herlig konkurranse. Hvem elsker ikke sko ifra Bianco? Bianco er en av mine favoritt sko butikker. Nesten alle skoene mine er der ifra. De har kjempe god kvalitet og prisene er ikke gale de heller. Tenk å få nye sko fra deres nye sommerkolleksjon. Det høres helt fantastisk ut for meg. Hva sier dere?

For å delta i konkurransen trykk HER og bli med du og.

bia13nco

PÅ VEI I POSTENDa er endelig disse på vei i posten til meg. Jeg har hevet 2 par sko som jeg bruker hverdag så nå har jeg ingen kile sko som jeg kan bruke hverdag.. Så nå blir dette mine nye brussko! Gu som jeg gleder meg til å få dem i posten. De er fra nelly og koster bare 499. Dere kan finne de HER. Jeg klarer bare ikke å gå i lave sko så disse er perfekte til hverdagsbruk. Gleder meg til å teste dem og gå i dem. Hva syns dere om de nye skoene mine?

INSTAGRAM WEEK @ KAISAEB


Bilde 1: Middag hos farmor \\ Bilde 2: Blodprøve .... \\ Bilde 3: Kaffe mocca \\ Bilde 4: frokost før ut i prakis hos studio M \\ Bilde 5: Nye escada parfymen! \\ Bilde 6: Lille Lykke etter at hun ble dysjet \\ Bilde 7: Dagens antrekk \\ Bilde 8: Nye genseren til Lykke \\ Bilde 9: Frokost fra shell \\ Bilde 10: Middag på søndag, kokk har laget \\ Bilde 11: Klar til middag hos svigerforeldrene med kjæresten

Slik så min instagram uke ut. Hva syns dere om bildene?
Følg meg gjerne! Kanskje jeg følger deg tilbake.

PASTASALAT

Da kommer det en kjempe god oppskrift på en pastasalat. Jeg har allerede delt en pasta oppskrift til dere, men nå er det mer oppi den. Jeg liker best denne oppskriften enn den andre for denne har mer smak. Den andre pasta oppskriften finner dere HER.

Du trenger:
Pasta
Skinke
Rømme
Majones
Mais
Agurk
Salat
Hvitløksbaguetter\urtebrød


1. Koker pasta til den er klar og hiv den i en bolle.
2. Bland sammen salaten.
3. Ta oppi mais.
4. Skjær små rødløk biter og bland sammen.


5. Ta oppi agurken.
6. Bland sammen skinken.
7. Bland rømmen og majonesen klar.
Så er det bare til å sette den i kjøleskape til den blir kald.Den smaker godt i seg selv men smaker enda bedre om du har urtebrød (hvitløksbaguetter) til!Så ikke dette fristende ut?
Håper dere likte oppskriften!

UKEPLAN UKE 10SØNDAGSMIDDAG

For en herlig søndags middag. I dag var vi hos foreldrene til min kjære. Der kom det en kokk som skulle demonstrere noen panner og lage middag til oss. Han laget en kjempe god kylling middag og skjokolade kake. Maten var kjempe sunn og kjempe god. Tror aldri sunn mat har smakt så godt før! Jeg ble veldig overrasket på hvor godt det var.

Jeg og min kjære skal ha dette hjemme på tirsdag også, til flere vi inviterer til større gave for vi. Så kjekt!

Ser det ikke kjempe godt ut?
Håper alle har hatt en fin søndag!

FIRKLØVER

Se på denne skjønne genseren min kjære fikk moren til en kompis av han til å lage til henne. Ble jo døds skjønne! Navne hennes er på og er sydd inn en firkløver. Alle vet at en firkløver betyr Lykke så det var bare kjempe skjønt at det var på. Hun ble også kjempe fin i den nye genseren sin. Nå kommer hun til å kose seg ute når vi går tur med henne.

Var hun ikke skjønn i den nye genseren?

ERROR ERROR

Jeg som lovde dere antrekks bilder og alt... Men vet dere hva, kamera mitt er ødelagt... Skulle ta antrekks bilder også plutselig var alt svart. Kamera og alt funker, men skjermen er helt svart så når jeg tar bilder blir bare bildene svarte også.. Jeg kan ikke blogge uten kamera eller noenting. Så jeg er egentlig ganske sur og lei meg nå.. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre .. Men uansett, nå skal jeg avgåre til byn for å tilbringe noen timer på cafe MM med min gode vennine Celine. Vi skal bare kose oss med masse jenteprat! Så heldigvis for jeg noe annet å tenke på. Skal høre litt rundt om jeg kan låne et kamera ellers så trenger jeg et nytt og det kjapt!

Hva er deres planer for denne fredagskvelden?

CHERRY IN THE AIR

For en fin start på våren! I dag er det første mars og jeg fikk en kjempe fin pakke i posten. Jeg fikk en rar postmelding her om dagen at jeg måtte gå å hente noe. Jeg skjønte ikke hva jeg hadde bestilt nå.. Så min far kom hjem med pakken i går så åpnet jeg den nå for litt siden å dette er hva jeg gikk i posten, den nye parfymen fra Escada! Jeg var en av de 50 heldige som vant dette! Å så glad jeg er! Fikk en liten goodiebag av de med snop som smaker kirsebær og et kjempe skjønt armbånd. Jeg ble så glad for at jeg ble en av de som ble utvalgt.

Kommer innlegg om hva jeg syns om parfymen når jeg har fått prøvd den ut litt. Skal i dysjen med en gang å begynne å bruke den allerede nå!

For en kjempe fin start på helgen!
Kommer antrekk og slikt senere siden jeg ikke har blogget før nå!

esc13cinta