mars 2014

NY UKE!Hva er deres planer for denne uken?

KEEP CALM AND CARRY ON

God morgen. Hadde dere en fin helg? Jeg hadde det utrolig koselig på jentekveld med girlsa med masse latter, spill og masse kos. Det må vi gjøre oftere! Jeg avsluttet helgen med kjæresten og Lykke. Nå er det mandag igjen og det betyr tilbake på jobb. Jeg skulle kanskje ønske ferien varte litt lenger, men jeg er klar for jobb igjen også. Er uansett ikke så lenge til påsken nå så det gjør ingenting. Etter jobb skal jeg til kjæresten og Lykke mi. Hun er ikke helt i form stakkaren, så da må mamma komme og passe på!

Men før frisørsalongen kaller, se på den nye stilige kaffekoppen min. Er den ikke søt? Jeg bare elsker den, passer utrolig bra nå som at det er vår. Det enste negative er at den er i glass.. Jeg har enda ikke testet og ha kaffe i den, men kanskje denne bare skal være til kalddrikke? Tror kanskje det er best.

Da blogges vi mer senere, ha en riktig god mandag!

ANTREKK - 29.03.14Fin klærne er på og jeg er klar for jentekveld oppe hos søskenbarne mitt ikveld. Det blir god mat, godt selskap og masse masse latter. Jeg gleder meg til en koselig kveld! Kjæresten er også ute, så jeg skal hente han opp litt senere så skal jeg sove over der. I morgen er det min siste fridag før hverdagen og jobb starter igjen. Jeg skal bare nyte den siste fridagen min i sengen med kjæresten og lille Lykke. Det skal bli kjempe gøy og gå tilbake på jobb igjen, selvom det er helt herlig med feri og. Men, det er jo ikke lenge til fri igjen, det er jo snart påske!

Dere får ha en kjempe fin lørdags kveld, så blogges vi mer igjen på mandag. Skal dere gjøre noe kjekt ikveld? Have fun!

FUN IN THE SUN

God lørdag alle sammen. Har dere hatt en fin helg så langt? Jeg hadde en kjempe fin start på helgen igår. Solen strålte som bare det så jeg tok en tur på cafe mm med Karoline. Vi koste oss med natchos og bare pratet en stund. Det er så herlig at solen endelig er kommet fram igjen. Jeg bare rett og slett elsker dette herlige vår været. Det fine været er her enda, så jeg skal snart ut og ta antrekks bilder til dere. Min kjære fotograf må bare komme hjem, krysser fingrene for at solen holder seg til det! Jeg tok noen antrekks bilder igår og, men fikk ikke postet det siden jeg var for opptatt med kjæresten igår kveld, så det antrekket kan dere se en annen dag jeg har det på meg.  I dag kommer det nye skjørtet fra zara på, så jeg håper dere liker antrekket. Det kommer om et par timer.

Hvordan har deres helg vært så langt?

ANTREKK - 27.03.14Hei dolls. Hvordan har dere det? Rett etter at jeg kom hjem igår kjørte jeg bare til kjæresten. Jeg måtte bare rett bort og se ham. Lille Lykke var den som var allermest glad for og se meg. Goingen min. Det var helt herlig og sove litt lengre idag og at jeg våknet opp med kjæresten min. Kjenner det skal bli herlig og gjøre det resten av uken.

Nå har jeg vært hjemme en stund. Jeg tok med meg lille Lykke en tur her til siden kjæresten tattooverer seg nå i 3 timer på armen. Han hadde en tribal, men nå skal det bli noe helt annet. Jeg gleder meg kjempe mye til og se hvordan den ser ut etter de timene. Jeg og har veldig lyst på tattovering for tiden, kanskje jeg må få manne meg opp litt! Pinglen selv det dere.. Nå skal jeg kjøre og steke meg litt i solariumet. Tror jeg skal ligge en stund denne gangen, er jo en uke siden sist. Dette er bare 3 gangen jeg tar sol på evigherter, så ser ingen resultater enda. Men det håper jeg fikser seg snart! Lei av og se en hvit snødame i speilet. Etterpå skal jeg nok bare plokke opp kjæresten en plass og overnatte hos han. Jeg har skikkelig lyst på en skikkelig filmkveld, så skal prøve og få han med på det.Hva gjør dere nå og hva skal dere resten av kvelden? 

SMALL PURCHASESGod natt dolls. Har dere hatt en fin tirsdag? Dagen min har bare gått i shopping og masse masse gåing. Nå er det leggetid, kjenner jeg trenger skjønnehetssøvnen min nå. Må opp kl 5 imorgen tidelig for også reise hjem i 12 timer.. Men før jeg sovner her skal jeg vise innkjøpene mine for dagen. Som dere kan se har jeg ikke kjøpt så utrolig masse her nede. Jeg er faktisk litt skuffet for og si det slik.. Jeg fant mer, men masse av det passet ikke eller var rett og slett ikke fint på.. Tror jeg må ta meg en liten shopping runde når jeg kommer hjem eller kanskje litt nettshopping? Jeg er uansett fornøyd med de lille innkjøpene jeg fikk. Det jeg er mest fornøyd med er vell det råkule skjørtet fra Zara! Jeg skal jo på jentekveld i helgen, så da kommer det på. Gleder meg til og sette sammen et antrekk, kan lage så mange forskjellige antrekk med det.Likte dere innkjøpene mine? Har dere noe dere likte mer enn noe annet?
Da blogges vi mer når jeg er hjemme til Haugesund imorgen kveld en gang, ha en god natt og en fin onsdag!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Gulerotkake til frokost. Bilde 2: Bilde av meg. Bilde 3: Solarium tid med Elisabeth. Bilde 4: Nusse ser oppi do, haha. Bilde 5: Favoritt produkt fra Kerastase - leave in balsam. Bilde 6: Ut å spise med jentene mine. Bilde 7: For en utsikt fra pariserhjulet. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Gjemmer seg ned i dynen sin. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Jentekveld hos søsteren min. Bilde 14: Driving chiuahua. Bilde 15: Sunday is funday - siste dag på tivoli.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne for oppdateringer fra hverdagen før de ender opp her på bloggen. Nå er jeg sansynligvis og shopper meg blakk! Tata dolls. 

OLD TRAFFORD AND MOUSEUM TOUR.

For en kjekk dag det var Igår. Vi tok turen til old trafford for og få en omvisning rundt hele stadion og hvor alt på kamp dagen skjer! Vi gikk også innom Manchester United museumet. Der var det alt fra første start. Drakter, pokaler, masse historie og fakta. Det var utrolig spennende å se og lese om. Er dere i Manchester og er United fans, dra dit!

Men, det som gidde meg en skikkelig wow opplevelse var selve old trafford. Når jeg gikk innpå stadion og bare så hvor stort det var fikk jeg helt sjokk. Jeg kunne nesten høre alle skrikene på kamp dagen! Jeg angrer litt på at jeg ikke skal på selve kampen, men jeg og min mor skal se kampen for det. En dag skal jeg på en slik stor fotball kamp, det må være en kjempe opplevelse. Men og besøke old trafford var en opplevelse i seg selv!

Da er det bare shopping, shopping og mer shopping som er dagens planer.
Hva skal dere idag?

BLUE RAINBOW HOTEL

God kveld! Har dere hatt en fin mandag? Jeg har hatt en fin første dag her i Manchester. Har gått og gått i hele dag, så nå skal det bli døds herlig med litt søvn.

Jeg har ikke mer batteri på kamera jeg.. Min mor tok bilder av meg så lå det oppi vesken min på i flere timer, så nå er det tomt.. Har heldigvis tatt litt bilder til dere. Men følg meg på insta så kommer det oppdateringer der! For håpe jeg klarer og knipse noen bilder til et innlegg til dere imorgen. Prøvd og finne lader også, men det er vanskeligere enn hva jeg skulle tro .. Så humøret har ikke bare vært på topp idag. Men shopping imorgen fikser det! Jeg som skulle ta alle de bildene, men neida..

God natt kjære lesere. Nå er jeg utslitt etter en lang dag, vi blogges mer imorgen. Da for dere vite hva jeg har gjort på min første dag her! Og gjerne kom med tips på hvor jeg kan få tak i Canon lader, da er dere noen engler.

NY UKE!Hva skal dere denne uken?

READY FOR MANCHESTER

God morgen alle sammen. Har dere hatt en fin helg? Det har jeg! Etter jobb på fredag var jeg på jentefest hos søsteren min, og resten av helgen var jeg bare med kjæresten. Vi koste oss med film, tivoli og fotballkamp!

Gud for en tidelig morgen det var på meg idag. Kl 5 måtte jeg opp! Nå er jeg på vei til Manchester! Jeg gleder meg kjempe mye til resturant mat, sove på hotel, starbucks og masse masse shopping! Flyet vårt går ikke før kl 10, men vi måtte kjøre fra Haugesund til Stavanger siden det er der flyet går fra. Så jeg må få tatt igjen litt skjønnhetssøvn både i bilen og på flyet.

Da blogges vi mer når jeg har kommet meg på hotel rommet. Håper dere alle får en kjempe fin start på den nye uken. Ukeplanen min kommer ut om noen timer, vi blogges.

ANTREKK - 21.03.14

God fredags morgen alle sammen. Om et par timer bare er det helg! Jeg skal tilbringe denne dagen på jobb også kan jeg ta neg en vellfortjent helg! I dag er siste dagen min på jobb fordi jeg har fri hele neste uke. Så herlig det skal bli. Da skal jeg gjøre så mye kjekt! Reise til Manchester, shoppe, være med kjæresten, gå på cafe, ta sol, sove litt lenger. Neste uke kommer til og bli så bra. Kanskje jeg til og med tar meg en tur ut midt i uka? Prøve og få med kjæresten på det!

Da er det jobb tid, hva er deres planer for dagen? Jeg håper at denne fine vårsolen holder seg hele dagen! Jeg er usikker på hva som skjer etter jobb, men det finner vi ut av! Prøve og nyte solen hvertfall om den enda er der. 

God helg alle sammen!

SPRING WANTS FROM BIK BOK


Denne morgenen startet jeg med the spring finale av pretty little liars. Den var utrolig spennende og jeg kan nesten ikke vente til juni når sessong 5 starter. Det er nesten alt for lenge til. Jeg er også litt skuffet over den siste episoden, men skal ikke si noe siden det er sikkert mange av dere som ikke har sitt den enda. Vil ikke ødelegge for alle andre pretty little liars fæn. Men en ting kan jeg si, slutten er ikke som dere tror. Jeg satt sikkert med munnen åpen når de siste 5 minuttene var, det var alt for spennende og alt for sjokkerende! Ellers denne morgenen har jeg også vært innpå bik bok sin nettside og funnet noen plagg jeg ønsker meg til vår og sommer. Var de ikke fine? Jeg har utrolig lyst på det blomstrette skjørtet og det er det som skal handles inn først. Trenger også noen nye klær med farger inn i klesskapet mitt. Har alt for masse svart, grått og hvitt.. Så fra nå av, farger, farger og atter farger!

I dag er jeg på salongen til 6 og rett etterpå skal jeg til kjæresten min. Har lovet han at idag er de mc donels til middag, så skal for han servert på døren idag. Han skal få big tasty bacon menyen sin som er hans favoritt. Da blir han så glad atte! Jeg har fått helt dilla på frappe mochaen de har fått på mc, så den skal jeg ha idag. Vi skal nok bare slappe av foran tven ikveld og få med oss hotel cæsar og paradise hotel. Kjenner dette blir en koselig og avslappende kveld!Håper dere likte noen av plaggene jeg valgte ut!
Har dere noen kjekke planer denne onsdagen? Ønsker dere en riktig fin dag, så blogges vi dolls!

ANTREKK - 18.03.14God tirsdags kveld! Har dere hatt en fin dag? Rett etter jobb gikk jeg på samson cafe med to venninner jeg gikk i frisørklasse med. Det er utrolig lenge siden trekløveren har vært samlet, så nå var det på tide! Vi koste oss med god mat, mye snakking og mye latter! Storkoste meg med jentene. Når jeg var ferdig på cafe møtte jeg kjæresten på tivoli. Vi har vært på dette tivoliet flere ganger, men vi blir aldri lei. Idag tok vi pariserhjulet for første gang. Det var faktisk litt romantisk. Fikk tilogmed et kyss der på toppen av goingen min. Nå ligger jeg og kjæresten i benken og venter på at paradise hotel skal begynne. Etter en lang og kjekk dag skal det bare bli herlig og slappe helt av med min kjære. Håper dere har hatt en fin tirsdag også ønsker jeg dere en fin kveld videre.Hva skal dere resten av kvelden

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Nye negler av den flinkeste negledesigneren. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Trøtte mandagskvelden hu. Bilde 5: Rekebaguette, lunch time! Bilde 6: Dagens antrekk. Bilde 7: Sitte og sover, så søtt. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Deler natchos med Karoline mi på cafe MM. Bilde 10: Morgentur før jobb. Bilde 11: Ny pastell topp. Bilde 12: Nusse sover søtt. Bilde 13: Les Misèrabels med familien. Bilde 14: Klar for lørdagsjobbing. Bilde 15: Tivoli. Bilde 16: Kjæresten vant denne søte bamsen til meg. Bilde 17: Dagens antrekk. Bilde 18: Cutiepie.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne for flere bilder fra hverdagen min før de havner her på bloggen, @kaisaeb.

CRÈME FINE BY KÈRASTASEDenne tirsdags morgenen vil jeg starte med og dele mitt favoritt hårprodukt til dere. Dette er en leave-in balsam fra Kèrastase som er for alle hårtyper. Den mykner håret og gjør det veldig glansfult. Den inneholder en fantastisk kremete ​​olje med hvit blomst og granateple ekstrakt. Hvit blomst olje er kjent for sin regenererende og nærende egenskaper og gir håret mykhet og silkeaktig glans. Granateple ekstrakt har en kraftig antioksidativ effekt. Beskytter håret mot ytre påvirkninger og bevarer lysstyrken på fargen, og den er varmebeskyttende. Helt siden jeg prøvde den for første gang har jeg ikke klart meg uten. Jeg bruker denne hver eneste dag. Er det en gang jeg ikke tar den i etter jeg har dusjet legger jeg utrolig godt merke til det. Avhengig sier du! Du kan bruke den på 2 forskjellige måter.
1: Du kan bruke den som en leave in balsam. Da tar du den i håndkletørt hår etter du har dusjet. Den skal ikke skylles ut.
2: Som en avslutning: Gir en anti-frizz og fuktighet til tuppene. Skal ikke skylles ut.

Jeg kjøpte denne på frisørsalongen jeg jobber på, men du kan sikkert få den på en firsørsalong nær deg. Jeg anbefaler alle til og prøve den. Dere vil ikke angre! Har flere gode produkter jeg vil dele med dere, men de kommer de også en dag! Neste gang tror jeg det blir en olje eller en shampo kanskje?Har dere prøvd dette produktet før?
Nå skal jeg snart på salongen, vi blogges mer senere. 

NY UKE!Har dere noen planer denne uken?

MANDAG

God morgen! Da er det mandag igjen dere. Hadde dere en fin helg? Det hadde hvertall jeg! Helgen ble avsluttet med kjæresten og den startet med å våkne i armene hans. Herlig! Kan ikke få en bedre start enn det. Nå skal jeg snart avgåre på jobb og tilbringe dagen der før jeg skal til kjæresten på kvelden. Vi har faktisk begynt og sett paradise hotel noe jeg aldri trodde jeg kunne få han til å se. Han som har nektet de årene jeg har vært i lag med han, men plutelig overasket han meg med at han selv ville se på det. Jeg har selv ikke sitt på programmet selv de siste årene, men nå er det litt kjekt igjen. Hvertfall nå som jeg har kommet inni det. 

Nå har jeg kost meg med litt gulerotkake før jeg skal avgåre på jobb. Dere får ha en fin start på uken finingene mine, så blogges vi mer senere. Ukeplanen min kommer ut om bare et par timer. Denne uken er det ikke så mange planer, men noen. Er for det meste med kjæresten når jeg er ferdig på jobb. Men det syns bare jeg er kjempe kjekt. Vi blogges.

Hva skal dere gjøre idag?

WANTS FROM ZARA

God søndags morgen alle sammen. Denne morgenen startet tidelig for min del. Kjæresten sover enda, så jeg har kost meg med frustrerte fruer på tv skjermen. Er litt standar det på søndagen for da er det alltid marraton med det på tv blizz. Jeg har også vært innom zara sin nettside siden jeg skal jo til Manchester om bare 1 ukes tid, og da skal jeg jo selvfølgelig shoppe litt der. Så da tok jeg meg en liten smugtitt på hva de har i butikken nå. De har så masse fint at  jeg klarer nesten ikke velge hva jeg vil ha mest. Jeg vet jeg trenger en ny svart veske til hverdagen og den pastell blåe blazeren må jeg bare ha! Nå krysser jeg bare fingrene for at de har det i butikken der. Jeg har også utrolig lyst på en pastell gul blazer eller genser, det er jo bare så fint. Og hvertfall når jeg får litt farge på kroppen. Appropo få litt farge på kroppen. Det må jeg snart begynne med. Nå er jeg hvit som snøen.. Kan ikke huske hva tid jeg tok solarium sist.. Det var sikkert for 6 mnd siden.. Huffa meg. Tror jeg har litt godt av solarium nå. Hvertfall en gang i uken skal jeg fra neste uke av. Tror jeg må finne meg en fast dag!Likte dere noen av favorittene mine fra zara? Dere kommer direkte innpå plaggene når dere trykker på bildene.
Vi blogges mer senere! Ha en fin søndag så lenge.

MIDLERTIDIG HEADER?

Som dere kan se har jeg skiftet headeren min. Jeg var utrolig lei av det samme gamle bilde at jeg måtte bare skifte. Jeg prøvde meg frem med litt tekst på bilde, men ble ikke så bra.. Hun som har lagt headere til meg før er i Australia\Sør-Afrika, så ingen hjelp og få nå desverre.. Håper hun gidder når hun er hjemme til Norge igjen siden hun er så flink! Men, hva syns dere om den nye headeren? Det er jo dere som skal klikke innpå her hver eneste dag. Jeg syns denne var fin og vårslig og passet kjempe bra inn i designe mitt.  Men spørsmåle mitt er da, midlertidig eller permanent? Jeg tror at en dag det er skinndene sol at jeg må få tatt noen bilder til en ny header nede ved havet eller noe. Hva sier dere til det? Jeg tror det hadde vært utrolig fint! Eller kanskje jeg vil beholde denne? Vi for se hva det blir til. Denne er hvertfall her noen uker eller en månedstid.Legg igjen en kommentar om hva dere syns om den nye headeren.
Skal den være midlertidig eller permanent? Det er det dere som bestemmer!

ANTREKK - 15.03.14Da kan jeg også ta meg en vellfortjent helg! Jeg og kjæresten har akkurat kommet hjem fra en liten tur på tivoli. Det var utrolig gøy. Han vant til og med en stor søt bamse til meg, woho! Det nydelige vårværet som var her i dag morges har helt forsvunnet og er erstattet med regn. Men litt regn stopper ikke oss Haugesundere! Resten av kvelden skal vi bare kose og slappe av. Trenger det nå etter en lang uke på jobb. Vi sitter her og lurer på hva godt vi skal ha til middag. Har dere noen tips? Ikke taco for det liker han ikke, dusten ... 

Her får dere også noen bilder av dagens antrekk. Disse ble tatt kjapt før jobb, så ble ikke så mange.. Men er bedre enn ingen! Heldigvis tok jeg dem før idag for 30 min etter disse bildene ble tatt begynte det og regne. For et ustabilt vær vi har her.. Kan ikke solen bare holde seg her for alltid? Hvem trenger regn og snø når det fins sol!

Da blogges vi mer senere, imorgen eller på mandag. Så vi for se hvatid jeg setter meg bak pc skjermen. Dere må kose dere masse resten av helga fininger! Skal dere noe kjekt denne lørdagskvelden eller kanskje dere allerede har gjort noe kjekt idag?

LES MISÈRABLES

God morgen! I går etter jobb var jeg på en musikal med familien min, så dagen gikk bare helt fra meg. Jeg fikk bare tid til en kjapp matbit etter jobb, og når jeg kom hjem var det seint. Så siden jeg skulle på jobb idag bare tok jeg en tidelig kveld. Musikalen var utrolig bra og morsom. Det var en skuespiller jeg trodde jeg sko le meg ihjel av. Hun var bare så bra. Anbefaler denne musikalen om dere liker teater og musikaler. Min farmor har alltid tatt meg med på slikt siden jeg var liten, så jeg syns alltid det er like kjekt. Vi har allerede store planer om at om 1 års tid skal vi se west side story når den kommer her til Haugesund. Gleder meg masse allerede!

Nå er det den 6 og siste jobbdagen min denne uken og kjenner jeg gleder meg masse til helg. Syns jeg fortjener det nå! Men før jeg kan si god helg til dere så må jeg først komme meg på salongen. Ha en fin lørdag, skal dere noe kjekt idag? Vi blogges hvertfall når jeg er ferdig på jobb.

Blogges rett etter jobb når jeg er kommet meg til kjæresten!

PURPLE PEPLUM TOPGod fredags morgen kjære lesere. Hvordan har dere det? I går etter jobb var jeg utrolig trøtt og sliten, så jeg tok meg en liten dag fri. Håper ikke det gjorde så mye. Jeg slappet bare av med kjæresten og vi tok oss en tidelig kveld etter at vi fikk med oss paradise hotel. Nå er jeg klar for en ny dag på jobb. Men før jeg skal der vil jeg vise dere den nye toppen min. For en utrolig søt topp. Jeg gleder meg til den kommer på for første gang. Elsker bare denne pastell lilla fargen! Og peplum slår jo aldri feil det heller! Dette vil jeg kalle et kupp. Denne kjøpte jeg på gina tricot og den fantes også i en kjempe fin rosa farge. Men jeg ble bare helt forelsket i denne lillafargen så derfor var det den som fikk være med meg hjem. Hva syns dere om den nye toppen min, var den ikke søt vell?Vi blogges mer senere etter jobb!

ANTREKK - 12.03.14

God kveld! Etter jobb gikk jeg på en liten shopping runde med meg selv. Idag har jeg en dag der jeg ikke er helt i humør, og hva er ikke bedre enn og kjøpe seg noe nytt da? Jeg kjøpte meg bare en ny peplum topp til våren. Den skal jeg vise dere imorgen! Egentlig hadde jeg shoppestopp før Manchester. Men hadde et gavekort jeg må bli kvitt, så hadde en god unnskylding. Syns nå jeg da. 

Nå er jeg på cafe mm og stor koser meg med Karoline. Vi skal dele litt natchos og snakke litt, før jeg skal til kjæresten å sove over der. En utrolig koselig kveld dette blir! Hva skal dere denne onsdags kvelden?Håper dere likte dagens antrekk!

SPRING WANTS FROM NELLY

Se så utrolig mye fint. Har bare lyst til og bestille meg hjem alt sammen! Jeg trenger både nye sommerkjoler og nye sko, så nå er problemet og finne ut hva som skal få komme i garderoben min. Kjenner jeg meg selv rett blir det mer en et par sko og en kjole.. Det blir flere par sko og flere kjoler, men til mitt forsvar. Får man virkelig nok av det? NEI! Siden jeg skal til Manchester om 2 uker, har jeg en liten shoppestopp siden det er sikkert utrolig mye fint der nede, så denne gangen ble det bare litt netttitting, desverre.. Men, om noen uker kan jeg love dere at en av disse plaggene er i min besettelse.

Håper dere likte noe av det jeg har plukket ut. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du likte best! For og komme direkte til plaggene er det bare til å trykke på dem.Da kaller frisørsalongen, så vi blogges etter jobb i 6 tiden!

ANTREKK - 11.03.14

God kveld!  Nå sitter jeg her og koser meg med stekt laks, grønnsaker og avokado. Namnam. Kanskje jeg må komme med oppskrift til dere på dette? Det er jo bare så utrolig godt. Når jeg ser innpå arkivet er det faktisk lenge siden jeg har postet en oppskrift. Så nå må jeg nesten få lagt ut en snart!

Resten av kvelden skal jeg bare kose meg med lillebroren min og ha litt kvalitetstid med han.  Vi skal poppe popcorn og se en ny film som han har kjøpt nå. En utrolig koselig kveld det vil bli. Har også en eller to episoder av keeping up with the kardashians og ta igjen, så de skal jeg se når han har lagt seg. Men da er det filmkos så vi blogges mer imorgen. 

Ha en fin kveld!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen! Solen skinner ute og jeg skulle ønske jeg kunne bare sittet på cafe i vårværet og kose meg. Men, det må jeg nesten gjøre en annen dag. Nå er det jobb og salongtid! Kanskje jeg kan nyte litt av solen etter jobb når jeg er ferdig for dagen. Krysser fingrene for det! Etter jobb idag står det kvalitetstid med lillebroren min på timeplanen. Vi skal kose oss med film ikveld. Dette blir en fin fin tirsdag.

Før jeg går på salongen vil jeg bare vise ukens siste instagram bilder. Håper dere likte dem og følg meg  gjerne!
Vi blogges mer senere når jeg er kommet meg hjem fra jobb.Bilde 1: Happy monday. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Leker ball med Kero. Bilde 5: Shopping med Tina mi. Bilde 6: Søtingen min. Bilde 7: Kos med Rebekka. Bilde 8: Søte Nusse. Bilde 9: Farge håret på jobb. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Sleepy sunday.

ANTREKK - 10.03.14

God kveld! Har dere hatt en fin dag? Her har solen skint i hele dag og jeg håper det fortsetter slik! Sol, sol og mer sol. Hvem sier nei takk til det? Nå tror jeg våren er rett rundt hjørnet og jeg håper jeg har rett.

Timene på jobb idag gikk utrolig fort, og plutselig var dagen over. Nå er jeg med kjæresten og snart skal vi spise en sen middag og slappe av med tvtitting resten av kvelden. Men først må lille Lykke ut på en tur. Ha en fin kveld leserne mine. Hva skal dere gjøre resten av dagen?

Håper dere likte dagens antrekk.
Vi blogges mer imorgen.

NY UKE!har dere noen planer denne uken?

A LITTLE SPARKLE

God morgen alle sammen! Se så fine neglene mine er etter besøket hos flinkere Evita Igår. Jeg bare elsker dem. Alltid like fornøyd når jeg har vært hos henne.

Nå er en ny uke allerede i gang og det betyr at det er tilbake til jobb modus. Jeg skal være på salongen til 5 idag, også er det kjæreste tid med tvtitting og kos. Fin fin start på den nye uken. Solen har tilogmed komt frem idag, så skikkelig vår følelse. Dagens antrekk har jeg også tatt idag, det blir postet etter jobb!

Hva syns dere om de nye neglene mine?
Ha en fin start på denne fine mandags morgenen. Vi blogges mer senere.

ANTREKK - 08.03.14

God helg! De siste dagene har bare gått i et sett. Jobbing hver dag, shopping med Tina, vært med kjæresten, filmkveld med Rebekka, kaffe kos med Natacha. Bissy bissy!! Jeg har ikke sittet på pcen siden tirsdag så er derfor jeg har vært forsvunnet. Har heldigvis oppdatert instagram da!

Da er det jobb et par timer før jeg kan ta meg en vellfortjent helg! Etter jobb skal jeg bare ta det helt med ro og slappe av med kjæresten min. Trenger det etter en travel uke. Og imorgen skal jeg fikse neglene mine hos den flinkeste Evita. Skal bli herlig og fikse dem igjen!

Da for dere ha en kjempe fin lørdag! Har dere noen planer for denne helgen? Dere må uansett kose dere masse!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Its monday again. Bilde 2: En mnd til Manchester. Bilde 3: Kaien med Karoline. Bilde 4:  Dagens antrekk. Bilde 5: Frappe på jobb. Bilde 6:  Slapper helt av i stolen sin. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Søte Lykkeliten. Bilde 9: Leker med ballen sin. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Dagens details. Bilde 13: Night out with my doll! Bilde 14: Sleepy dog.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne!

ANTREKK - 03.03.14

God kveld! Det ble en litt sen oppdatering idag. Men men. Bedre sent enn aldri! Hvordan har deres mandag vært? Etter timene på jobb var over har jeg bare tatt det helt med ro. Vært med kjæresten og hatt en rolig kveld. Vi var innom foreldrene hans en liten tur før det var tvtitting resten av kvelden. Nå skal jeg snart få litt skjønnhetssøvn, jeg ville bare innom og høre om at dere har hatt en fin start på den nye uken. Vi blogges mer imorgen, ha en god natt dolls.Se, vår været er kommet. Elsker det!

NY UKE!

Hva er deres planer denne uken?

MONDAY!

God morgen! Hadde dere en fin helg? Jeg tok litt for mange glass på lørdag, så Igår lå jeg bare strekk ut. Selvom dagen derpå ikke var den beste hadde jeg en kjempe kjekk helg. Nå er det mandag og det betyr tilbake til hverdagen. Nå skal jeg tilbringe de neste timene på jobb. Dere får ha en fin start på den nye uken, så blogges vi mer senere.Vi blogges litt senere.

ANTREKK - 01.03.14

God lørdags kveld kjære lesere. Her dere hatt en fin dag så langt? Fin klærne er kommer på og nå er jeg klar for a night out! Har akkurat fylt oppi noe godt i glasset, så nå kan festen begynne. Dette kommer til og bli en kjempe kjekk kveld. Ser frem til masse latter og kos. Skal også ut på byn for første gang siden jeg ble 20. Dette kan bli spennende.

Ha en flott kveld kjære lesere!

LATEST FAVESGod helg alle sammen! De siste dagene har det vært travelt på jobb, så jeg tok meg bare et par dager fri fra bloggen. Håper ikke at dere savnet meg for mye! Nå er vi kommet til mars og da er det på tide med oppsummering av årets siste vintermånede! Siden vi har kommet til mars måned håper jeg på mer skjørt antrekk og mer farger. Lei av de triste svarte og grå antrekkene, men de passer jo til det triste vinterværet.. Nei, vi krysser fingrene på at våren er rett rundt hjørnet. Solen skinner som bare det idag, så senere kommer dagens antrekk til dere!Ha en fin lørdag alle sammen, så blogges vi mer senere.