mars 2015

My life on instagram @kaisaebFølg meg på instagram om du ikke allerede gjør det alt!

It was friday like 2 secound ago...

God morgen Dolls. Hvordan var helgen deres? Min var helt fab! Etter en dag på jobb startet helgen min med champagne og jordbær hos Djloco før vi gikk videre på byen og koste oss enda mer. På lørdag var det cafe besøk med to snupper og koselig besøk på kvelden og søndagen besto av PLL på samson cafe mens Tina jobbet. Denne helgen kunnet rett og slett ikke blitt bedre. Bare sund helgene går så alt for fort.

Nå er det starten på en ny uke og jeg er så klar for at den skal starte. Dietten og treningen begynner snart for fult, så jeg må sette meg ned og planlegge de neste dagene hvordan det skal bli. Denne uken er det jpbb, møter og masse som skjer, så da begynner jeg sterkt neste uke! Nå kaller saksene mine igjen etter en stor kopp kaffe. Håper dere alle får en fab start på den nye uken.

Dette var da lørdagens antrekk. Håper det alt i smak hos dere!

The holliday is over!

Da er en uke med feri over for denne gang, og jeg har hatt det helt fab med familien og mine fantastiske venner. Etter jeg kom hjem fra London bestemte jeg meg for og ta feri fra bloggen og til i dag. Syns jeg fortjente det i ferien min. Jeg må si jeg tok med kamera og tenkte og ta bilder, men så klarte jeg og legge det i glemmeboken til Tinas store glede. Hihi. Jeg har storkost meg ute på Sandve de siste dagene med Tina mi, rekeaften, onsdagsfulla, gamenights og ikke minst resten av gjengen. Nå er det jobb før det er helg igjen, og den skal også nytes!Håper dere alle har hatt en fab uke, og så blogges vi mer senere chicas.

Sightseeing in LondonFor en lang, hard og ikke minst kjekk dag vi hadde i går. Vi gikk nesten i 10 timer og var på både sigtseeing og shopping. Vi hadde oss først frokost og kaffe på Starbucks før vi så Big Ben, London eye og det vi kom over mens vi gikk. Jeg har aldri vært noe skikkelig turist i London, så det måtte jeg nesten se nå. Vi måtte også bruke mange timer på shopping, for det er utrolig viktig i mote byen London. London er en vakker by med mange fine bygninger, parker og innsidene av butikkene er også ganske flotte må jeg si. Vi avsluttet en flott dag med Thriller musikal av Michael Jackson som var helt amazing. Herlighet for noen flinke dansere og sangere. Var som om jeg har sitt han in real life. Anbefaler virkerlig den til dere som reiser til London!

Nå er det en ny dag, og earlybirdsene var selvfølgelig våkne før selve London. Nå er det kaffe og frokost før hele dagen skal brukes til shopping, shopping og enda mer shopping. litt handlet jeg i går, men jeg har enda ikke handlet på primark, så hvor mange bæreposer jeg får med meg derifra er et godt spørsmål. Uansett så får dere ha en fantastisk fin søndag og slapp litt av for meg og!Bloggers later babes!

Staying at dobbel three hiltonDa er vi vell fremme på det flotte hotellet vi skal tilbringe de neste dagene. Ser det ikke fab ut vell? Ikke at vi kommer til og tilbringe så masse tid her på rommet, men den tiden vi er her skal nytes etter all gåingen denne shopping helgen kommr til og ha!

Igår etter vi hadde lagt koffertene på hotelrommet gikk vi nedover oxfordstreet og kikket i alle butikkene! Ingen av oss handlet noe igår, men jeg måtte få en slags oversikt i tilfelle jeg fant noe enda finere enn annen plass. Men nå har jeg nesten en oversikt, så kan shoppingen begynne!

Nå skal vi på starbucks og få i oss litt kofein for vi har vært våkne siden kl 6, og min mor enda verre kl 4 engelsk tid. Noen er exaited forsightseeing og shopping!

Next stop - London!

God fredag og god helg dolls. Jeg kan ikke at om bare et par timer er jeg i London noe som blir helt Fab! Dette har jeg sitt sånn frem til! Kofferten er pakket med minst mulig oppi, og en 10kg koffert uten noe så masse shopping skal det bli! Skal bli en ren lykke med litt terapi shopping. Lykke måtte også pakkes til, så inatt lå hun hos tanten sin. Det var uvant og sove uten babysen i sengen min. Men på mandag kommer jeg hjem igjen med pakke til henne! Uansett. Da er det flyplass frokost før flyet letter og jeg kan ikke vente til og sette meg på på. Jeg som alltid blir reisesyk har tatt reisesyketabelett, har lastet ned masse musikk, og er klar for flytur og tog!Wish she could come with me... Blogges mer ifra London!

My life on instagram @kaisaeb

God kveld bitches. Da er feri uken min startet og den begynner med pakking, levering av lille bebis og vin kos på kaien med to av de herligste jentene på jord. Tror ikke ferien kan starte bedre enn dette her. De høye skoene er tatt på, håret er i en stram hestehale og sminken er fikset på. Jeg kan ikke vente til og ta et glass vin på flyplassen og bare vente på at en fantastisk lang helg i London kan starte!Her er en update av mine siste instagram bilder. Følg meg @kaisaeb,
Vi blogges mer i morgen!

Light blue

God morgen Dolls. Vi storkoste oss på rekeaften i går, og neste onsdag skal vi allerede der igjen for da vil både jeg og Ida være med på onsdagsdrikking med reker! Perfekt lille lørdag med gjengen. Nå er det allerede torsdag og i dag er siste dagen min på jobb. Finally er reisedagen snart her, og ikveld skal jeg kose meg med en av de beste jentene på cafe mm med et glass og to med vin for og starte feriuken min! Jeg må også levere Lykke i dag, noe jeg alltid gruer meg til, men hu skal ha det så fint hos tanten sin, så det hjelper på, selv om jeg allerede savner lille babysen min!The spring coat is onGod morgen Dolls. Hadde dere en fin start på den nye uken? Jeg har hatt noen kjempe flotte dager etter jeg oppdaterte dere på mandags morgen. Uken min startet med trening for første gang etter ulykken som både var helt fantastisk og utrolig kjipt, for jeg er ikke i form lenger.. Men nå er det i full gang med kosthold og cardio trening, så forhåpentligvis blir jeg der jeg var i januar! Og dere gjetter aldri hva min kjære bestvenninne fikk meg med på i går. Sushi med jentene etterfulgt av en tur på Samson etterpå. Jeg kan ikke si det var det beste jeg har smakt, og etter videioen som kommer ut på insta, kan dere se min reaksjon på mitt første møte med Sushi.. Men jeg skal lære meg og like det, så lenge det er frityrt kylling. Hihi.

Og bare se på det hærlige været vi har fått her på Vestlandet i dag! Jeg skulle ønske dagen kunne bruke denne fantastiske vårdagen til champagne lunch på kaien med Tina mi og jentene og shopping. Men jeg skal tilbringe hele dagen på jobb og heller drømme meg vekk at om 2 dager er jeg i London. Nå kan jeg rett og slett ikke vente på og sette meg på det flyet og reise til en av favorittbyene mine! Men før jeg kan reise er det bare 2 fulle dager på salongen, rekeaften, vinkos med Silje-Marie også er reise dagen her!

Have a fab day!

White and glitter spring nails!

For noen lekkre negler jeg fikk i helgen av den flinkeste Evita! Jeg hadde med meg et inspirasjons bilde, men helt likt ble det ikke, men syns kanskje mine ble litt finere? Hihi. Det er så viktig og være negle fin, og etter nesten to mnd med de samme, var det fantastisk og få lagt på nye vår negler. Jeg er selvfølgelig storfornøyd som alltid!

Har dere hatt en fin helg Dolls? Jeg var bare hjemme denne helgen og hadde litt meg tid med seri og lykke. Jeg ble syk midt i uken, og da trenger kroppen litt tid på og komme seg. Jeg er enda litt kvalm, men for håpe det går over nå som jeg skal tilbake på jobb. Kryss fingrene med meg! Jeg kan ikke fortsette og være dårlig når det bare er et par dager til avreise til London!

Ha en fantastisk start på uken!

Instagram week @kaisaeb

God kveld dolls. Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har vært på jobb i hele dag, og nå er det serietid og nett kikking på butikkene jeg vil på i London, og smygkikke på hvor masse pent de har der nede. Jeg har allerede funnet masse jeg vil handle med meg hjem. Sko, jakker, kjoler, smykker, vesker and more! Er man i London må man ta shoppingen helt ut.


Booket and ready!

Da er det bare 2 mnd til jeg skal på årets største skandinaviske fest - we love the 90's konsert med en flott gjeng! Jeg kan ikke vente til og se alle sangerne live, men han jeg gleder meg mest til er selvfølgelig Scooter. Han er jo bare så rå! Vi skal bo mindt i Stavanger sentrum på Clarison hotel. Den helgen kommer til og være fantastisk! Vi har booket en suit, reservert vip bord på Taket nattklubb, masse champagne skal drikkes, konserten kommer til og være helt fantastisk, limo er bestilt, og jeg kan ikke vente til luksus helgen begynner!

Oh som jeg gleder meg!

Hello monday

God morgen Dolls. Hadde dere en fin helg? Jeg storkoste meg på en etterlengtet sleepover hos verdens beste Tina med dansefilm, skrekkfilm, et par vin glass og kos! Det var virkelig på tide vi hadde en skikkelig bestevennkveld. Det kan rett og slett ikke gå så lang tid til neste gang for vi koser oss sånn. Bestevenn tid er virkelig den bestetiden.

Da er det mandag, og en ny uke er i gang. Jeg skal snart avgåre på jobb etter et stort glass med appelsin juice og en kort luftetur med lille nurket som ikke var så glad for at vi måtte stå opp tidelig i dag. Rett etter jobb er det middag hos kjære farmor og farfar med favoritt søskenbarnene. Fin fin start på den nye uken. Hadde jeg bare fått bilen min tilbake hadde den vært perfekt!Da blogges vi senere. Ha en fantastisk start på den nye uken.

Kisses.