april 2013

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Komle middag. Bilde 2: Genser fra bik bok. Bilde 3: Tidelig morgen, alt for trøtte for skole.. Bilde 4: Fiksa på håre av søtasen min Anne Sofie. Bilde 5: Frokost før jobb, tomatsuppa og hvitløksbrød. Bilde 6: Snop og chips må me ha med på tur. Bilde 7: Kose oss ute i skogen på tur! Bilde 8: Kaffi hos med to søte jenter på amanda. Bilde 9: Verdens beste mat, tacopie. Bilde 10: Endelig i gang med walk-in-closete mitt! Bilde 11: Movienight med mamma. Bilde 12: Kose seg med dentastixen så eg kjøpte te na. Bilde 13: Inspo av de nye neglene så  jeg skal fikse snart, bare i hvitt. Bilde 14: Holder oss inne denne søndagen inni sengå si.

Følg meg gjerne på instagram, kaller meg for kaisaeb. Da blir jeg glad! Kanskje jeg følger dere tilbake også.
Håper dere liker bildene fra denne ukens instagram bilder. 

UKEPLAN UKE 18


Denne uken blir det ikke så mye som skjer. Som sagt så reise min kjære til Spania igår og skal være der i 11 dager.. Så på fredag blir det henting av min lille Lykke og ha henne i en hel uke mens han er der nede. Kan ikke ha henne de neste dagene pga skole og slikt desverre.. Men men, vi skal nok kose oss uten gutten vår den uken vi har sammen. Også endelig på onsdag skal jeg fikse neglene mine igjen. Er 10 uker siden jeg fikset neglene mine sist så nå er de så lange at de må files og fikses på.

Håper dere for en fin uke! Så snakkes vi mer senere idag. 

SAVNET MEG?

Da er jeg endelig tilbake etter min ufrivillige bloggpause den siste uken. Men nå er jeg endelig tilbake! I dag fikk jeg nytt kamera, så skal prøve ut det idag å sjekke om jeg for det til slik jeg vil ha bildene. Var min kjære mor som handlet det til meg idag. Kjempe snille atte!

Men kan jo fortelle dere litt om den siste ukens hendelser.. Det har ikke skjedd så allverdens. I dag reiste kjæresten til Spania.. Så den siste uken har jeg bare tilbringet tid med han. Kommer jo til og savne han noe sykt. Men hjelper på at jeg skal ha Lykke helt for meg selv fra helgen av til han kommer hjem. Så litt kos får jeg mens han er vekke. Ellers har det ikke sjedd så mye annet.Har dere savnet meg? Jeg har i hvertfall savnet dere kjære lesere! 

NYTT SALG I GANG PÅ NELLY

Da er det salg på nelly.com igjen. Det har vært det en stund nå, er bare jeg som er litt treg av meg. Jeg har kikket litt og orket ikke mer for det var så masse. Jeg pleier å finne meg så masse ting jeg vil bestille meg hjem fra nelly, men ikke denne gangen. Jeg fant ikke så masse jeg ville ha og heller ikke ting som skrek: kjøp meg! Så denne gangen ble det desverre ikke noe nelly salg på meg. Kanskje neste gang heller. Jeg fant kanskje ikke noe på salg, men har en del ting som jeg skulle ønske kom i postkassa mi der ifra, men det er utsolgt desverre.. Håper bare på det kommer inn igjen. 

Men kanskje dere finner dere noe fint på salget? Her er det jeg fant den tiden jeg kikket litt rundt.Har dere handlet dere noe på nellysalget?
Håper dere har hatt en fin mandag så langt! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Middag hos farmor, hjemmalaga gryterett. Bilde 2: Nye genser fra H&M. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Lakse middag, elsker! Bilde 5: Lykke slikke av tallerkenen min, hu og ville smaka lasagne. Bilde 6: Kjæresten lage hjemmelaget pizza, flinke! Bilde 7: Lei og våt av turen så ville ikke gå mer hu søtnosen. Har det godt i pappen si jakka. Bilde 8: Film kveld med pizza med kjæresten og søstrene hans. Bilde 9: Dessert på kaien med Celine. Bilde 10: Sove på putå mi.

Her er bildene fra ukens instagram. Ble ikke så mange bilder denne uken desverre..
På instagram legger jeg ut bilder fra bloggen eller småsnutt fra hverdagen min. Heter kaisaeb der også som på bloggen. Håper dere vil følge meg der!
Håper dere likte bildene! 

UKEPLAN UKE 17


Hva er deres planer for denne uken?

NOE DERE LURER PÅ?

Det er år og dag siden jeg hadde spørsmålsrunde. Jeg hadde for første gang i november eller noe, det er for lenge siden. Jeg vet jeg har fått en del nye lesere og kanskje det er noe dere lurer på. Jeg er ikke så personlig på bloggen så bare spør om det er noe. Jeg skal gjøre mitt beste med å svare så godt jeg kan. Så bare kom med masse spørsmål så skal jeg svare i løpe av noen dager.
Spør i vei!

ANTREKK - 15.04.13Da er det mandagskveld og jeg kjenner det blir en tidelig kveld på meg. Skal se noen episoder med keeping up with the kardashians først bare. I morgen er det siste dagen med prøveeksamen før jeg skal fremføre det på onsdagsettermiddag. Må gå å grue meg helt til 15.45... For bare krysse fingrene på at det går bra. Prøver å ikke tenke så mye på det. Så nå skal jeg bare legge bort eksamenstankene å se på en av favoritt seriene mine.Hvordan har deres dag vært så langt?
Ha en fin mandagskveld! 

COLORFUL SWEATERPå lørdag når jeg var på en liten handletur fikk jeg denne med meg hjem. Denne har vært på ønskelisten min en stund også fant jeg den på salg. Så nå kan jeg krysse ut den på listen min. Er kjempe fin og fargerik til sommeren. Gleder meg til å handle en topp som passer til, eller kanskje et nytt par sko?

Nå er jeg hos farmor og skal spise gryterett. Jeg er kjempe sulten, har ikke spist i hele dag.. Har bare stresset med prøveeksamen og klippet halvveis ferdig klippen. Så imorgen har jeg 4 timer på meg til å farge, style å gjøre resten. Wææ. Må bare jobbe effiktivt så blir jeg nok ferdig i tide. 

Hva syns dere om den nye genseren min?
Ha en fin mandag videre så kommer det kanskje antrekk senere ikveld. 

UKEPLAN UKE 16


Da begynner stress uken min for FULT! Denne uka er det prøveeksamen i frisør. Så de neste dagene blir det desverre ikke så masse blogging for jeg må fokusere på det. Håper alle sammen for en kjempe fin uke. Vi snakkes snart igjen!
Har dere noen kjekke planer denne uka?
Wish me luck!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Endelig brukt smykke eg kjøpte for lenge siden. Bilde 2: Frokosten min før jobb, nam jordbær med vaniljekesam. Bilde 3: Klar for jobb! Bilde 4: Elske den nye jakken min. Bilde 5: Bilde av meg.. Bilde 6: Bilde av meg og Lykke. Bilde 7: Bilde fra fotooppgava på skolen, promqueen. Bilde 8: Tacomiddag med familien. Bilde 9: Dagens antrekk. Bilde 10: Ny jakke og ny topp. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Lykke vil o smaka solrik, så søte. Bilde 13: Lørdagssnope te meg og kjæresten. Bilde 14: Gjemme seg i huse sitt, vil ikke gå ut i regnstormen.

Her er de nyeste bildene mine fra instagram denne uken. Der for dere noen små glimt fra min hverdag eller bilder som havner på bloggen. Følg meg gjerne der også, kanskje jeg følger deg tilbake. Håper dere likte bildene.
Ha en fin søndagskveld videre! 

ANTREKK - 13.04.13Da skal jeg snart avgåre på en liten shopping runde med min mor og lillebror. Vi skal i familieselskap i morgen så jeg må være med å velge pakke. Planene igår ble hvertfall ikke slik jeg hadde planlagt det. Jeg fortalte jo dere jeg skulle til min kjære, men han var stuck i gokk en plass å kom ikke hjem før idag morges. Så ikveld skal jeg til han å sove over. Han har ikke sove inatt så jeg skal der etter oasen slik at han for noen timer søvn på øye.

Jeg håper alle sammen for en fin lørdag. Jeg vet ikke hvor mye blogging det blir idag eller imorgen, men skal prøve å oppdatere dere!

Hva syns dere om antrekket?
Kanskje jeg kommer med spørsmålsrunde til dere iløpe av helgen, hadde det vært kjekt? 

ANTREKK - 12.04.13

Da er det fredagskveld. Det ble en stor endring i mine planer skal jeg fortelle dere. Jeg skulle jo til min kjære, men han er ute på tur og er ikke hundre prosent sikker på hva tid han kommer hjem. Så nå må jeg sitte her hjemme og vente på at han ska komme seg hjem. Ikke det kjekkeste, men da for jeg se noen episoder av keeping up with the kardashians før jeg skal der til. Er nok et par timer til han er hjemme så for være litt hjemme også til en forandring. Men da begynner seri tittingen, så vi snakkes!


Kos dere ikveld alle sammen!

PROMQUEENDa har jeg fått bildene fra en styling oppgave vi hadde her på skolen for noen uker siden. Flinke Karoline stylet og fikset meg kjempefint. Jeg fikk låne en av ballkjolene hennes i denne oppgaven å den syns jeg var helt nydelig! Bare se på den flotte fargen, elsker denne blåfargen. Må investere i noen klær med denne fargen rett og slett.

Nå er det snart helg igjen og denne helgen skal nytes. Neste uke har jeg prøveeksamen i frisør å jeg gruer meg en del. Så må lade opp til en hard uke. Så etter skolen skal jeg bare hjem før jeg skal over til kjæresten og sove over der. Han har begynt å bli litt syk stakkaren.. Men vi skal nok kose oss uansett. Har dere noen kjekke planer for helga?

Håper dere likte bildene fra denne oppgaven!
Jeg vil også ønske dere en god helg.

PICTUREJeg ville bare innom for å ønske dere en god natt! Vi snakkes mer imorgen.
Hva syns dere om bildet? 

ANTREKK - 10.04.13

Da er jeg enda på  jobb, jeg ville bare dele med dere dagens antrekk. I dag har jeg på meg en ny jakke fra vero moda som jeg bare elsker! Har ikke fått brukt den enda, men idag bare måtte jeg ta den på meg. Kjøpte den for en stund siden, har bare glemt og dele den med dere. Dette er en av de nye sommerjakkene mine så denne kommer dere til å se ofte i vår\sommer antrekkene mine! 

Jeg tror dette er et av mine favoritt antrekk nå! Elsker helt svarte antrekk med en jakke som piffer opp antrekket. Jeg mangler bare et stort smykke i halsen og armbånd til så er antrekket perfekt!

Hva syns dere om dagens antrekk?

READY FOR WORK

Ble ikke noe mer blogging på meg igår desverre.. Føler jeg ikke har tid til å være en god blogger lengre. Men idag sto jeg opp kjempe tidelig for å ta antrekks bilder til dere og litt sånt. Så nå har jeg fått forhåndskreve noen til dere i hvertfall som er jo bedre enn ingenting. Nå snart skal jeg på jobb og kose meg der. Men først skal jeg slappe litt av her hjemme før jeg må gå. Jeg og min kjære skal ta sol etter jobb. Kjenner det skal bli deilig med 20 minutter i solarium senere. Trenger litt sol på kroppen nå!

Hva er deres planer denne onsdagen?
Dere for kose dere uansett hva!

WORKING GIRL

Det blir desverre ikke noe blogging idag.. Tror jeg. Har ikke fått tatt noen bilder eller forhåndsskreve innlegg til dere så dere må nok klare dere uten meg idag. De neste ukene er veldig travele. Masse jobbing, prøveeksamen og alt. Er ikke alltid like enkelt å få blogge da. Men lover dere når min kjære reiser til syden at jeg skal blogge hver eneste dag! Det fortjener dere kjære lesere! Nå skal jeg snart avgåre på jobb og etterpå skal jeg til min kjære og slappe av med han. Hva sier dere til en ny konkurranse?
Håper alle sammen for en fin tirsdag. Kanskje vi mobilblogges senere!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Flinke som jobber med skoleoppgave. Bilde 2: Fine vovven min! Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Klar for skolen. Bilde 5: Bleika dokkehode 2 gånger, ikke bra! Bilde 6: Låst utenfor kjærestens leilighet... Bilde 7: Meg å lille Marco. Bilde 8: Leke ute med ballen og pinnen sin. Bilde 9: Dagens antrekk, klar for jobb. Bilde 10: Meg på skolen. Bilde 11: Dobbel date på palestina. Bilde 12: Middagen min på palestina. Bilde 13: Tvtid med Lykke. Bilde 14: Skolematen min. Bilde 15: Solings. Bilde 16: Snøstorm i april.. Bilde 17: Mamma kom hjem med mac donels mat te meg. Bilde 18: Dagens antrekk. Bilde 19: Ferdig stelt te feiring av 18 års dag. Bilde 20: Klar for jentekveld. Bilde 21: Dagen derpå middag. Bilde 22: Nyvaska Lykke. Bilde 23: Meg.

Her er bildene mine fra instagram denne uken. Vil du følge meg der så heter jeg @kaisaeb. Kanskje jeg følger deg tilbake også?
Håper dere liker bildene! 

UKEPLAN UKE 15


Hva er deres planer for denne uken?

READY FOR GIRLS NIGHT OUTDa har jeg og Tina hatt en kjempe koselig kveld før vi skal videre til Karoline å feire hennes 18 års dag. Blir en kjempe stor jentefest med både mat og drikke. Jeg og Tina har spist frukt, sminket oss og sladdret før vi skal gå der. Må ha litt bestevenn kvalitetstid før vi skal videre. Blir sikkert en kjempe koselig kveld hos Karoline! Etter jeg har vært der skal jeg til min kjære og avslutte kvelden der. Hva skal dere ikveld? 
Ha en fantatsisk kveld videre kjære lesere!

ANTREKK - 06.04.13For en dårlig blogging på meg. I går så orket jeg rett og slett ikke. Etter skolen var jeg med min kjære så tok vi sol. Så det skjedde ikke noe spennende uansett. Var bare en avslappende fredagskveld på oss!

Jeg fikk heldigvis ta antrekks bilder til dere idag. Jeg våknet gry tidelig idag av at det hagglet ute. Det har ikke snødd på hundre år her så jeg fikk litt sjokk, men heldigvis gikk det over. Men så etter noen timer så gikk jeg tur med Kero å da begynte det en snø som bare det! Jeg sprang alt jeg kunne hjem for jeg ble jo helt gjennomvåt. Når jeg endelig var komt meg inn i huset så druppte det av håret mitt for det var så vått. Men nå er været blitt bedre så da er det klart for antrekks bilder til dere. Håper dere liker det!

Hva syns dere om dagens antrekk?
Vi snakkes senere!

DOBBEL DATEFor en koselig dag det har vært. Mens jeg var på skolen så sa min kjære til meg at vi skulle ut å spise med et vennepar av oss. Det var kjempe koselig. Sist i påsken når vi spiste der så fant vi ut at vi skulle der igjen fort! Så når jeg var ferdig så gikk vi ned dit med en gang og skulle spise middag der. Jeg kan ikke klage på den gode maten de har der ihvertfall. Denne gangen ble det kylling på grillspyd med ris til. Var kjempe godt! Alt i alt en vellykket dobbeldate. Syns det er så skjønt at kjærestene til meg og Martha finner på slike ting. Søtt av dem. Det må de bare gjøre oftere !

Etter vi var ferdig og spise så gikk vi alle sammen opp til leiligheten til min kjære og slappet av og snakket og moret oss i noen timer til de tok turen hjem. Lille Marco måtte i seng så det var derfor de måtte gå. Hadde det kjempe koselig i dag og jeg håper vi kan gjøre det snart igjen. Kanskje jeg og Martha tar oss turen igjen mens gutte forlater oss og reiser.. Det tror jeg at vi nesten må få til!

Håper alle sammen har hatt en kjempe fin dag!
Da sier jeg god natt så snakkes vi imorgen! 

DRESS UP YOUR LITTLE DOG

Mens jeg var på skolen i dag så kikket jeg etter nye klær til Lykke og jeg fant masse fint til henne. Bare se på alt det skjønne jeg fant til henne! Ble helt forelsket i masse av plaggene til Lykke å de var ikke dyre heller. Fant alt dette her på ebay. Jeg har aldri bestillt noe der ifra, men er kjekt og kikke litt å finne ting jeg kunne tenkt meg å bestilt. Kanskje jeg kommer til å bestille noe til henne, men kommer ikke til å bestille alt. Men kanskje med tiden så har hun alt dette, hvem vet. 

Om flere av dere kjære lesere har en liten hund så trenger litt klær for å holde varmen så bør dere også skjekke ebay å kikke litt. Ebay er ikke dyrt heller, er egentlig ganske billig der. Jeg skjønner hvordan folk kan bli avhengig av å handle der. Er jo så masse fint til billige penger! Lille Lykke skal ihvertfall få seg noe nytt her ifra, men vet ikke helt hva. Det for vi se når jeg og Martha skal ha ebay date om en stund.

1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER og 9 HER

Tror Lykke hadde kledd alt dette her, men jeg for se hva jeg velger. Hun skal i hvertfall få I love my Mom <3

TODAY

Håper alle sammen har hatt en fin torsdag så langt. Jeg er på skolen nå og har enda tre timer igjen av skoledagen. Etter skolen skal jeg til min kjære og kose meg med han resten av dagen. Det ble litt lite blogging igår, men når jeg kom hjem etter jobb så måtte jeg gjøre en norsk oppgave som jeg måtte levere inn i dag og det tok sin tid kan jeg bare si dere. Jeg hadde også litt kvalitets tid med min kjære lillebror før jeg la meg som var veldig koselig. 

Jeg føler meg litt sommerslig i dag selvom jeg bare går i svart, men det tror jeg har noe med at jeg har på meg ballerinaskoene mine. Jeg gleder meg sånn til sommer at jeg håper at de neste måndene bare fyker avgåre. Min kjære skal til Spania å besøke onkelen med en kompis og jeg misunner han sånn.. Jeg og vil. Men jeg har prøveeksamen og slikt da så jeg kan desverre ikke.. Men håper jeg for en tur med min kjære en annen gang i sommer før eller etter jeg begynner i lære.Hva skal dere denne torsdagen?

WANTS FROM CUBUS

Sommeren nermer seg med storm skritt, så det er bare til å begynne å tenke på sommergarderoben din. Jeg kikket innpå cubus litt og fant disse to tingene. Å jeg trenger vell ikke si at jeg elsker begge plaggene! Se på den lekkre shortsen! Begge plaggene passer perfekt inn i vår\sommer garderoben. Kjempe fine farger og mønster på både jakka og shortsen. Loveit!


Hva syns dere om disse to plaggene fra cubus?
De er ihvertfall høyt på min ønskeliste!


ANTREKK - 03.04.13Da kommer dagens antrekk til dere som jeg lovet. Jeg ser ut som et lik på disse bildene. Kan være noe med at det var skinnende sol og blitz på bildene, men jeg trenger desperat å få en brunfarge på kroppen. Huff.

Det kommer mer tekst senere. Er 4 min til bussen min går til jobb så jeg må SPRINGE!
 


^

Hva skal dere idag?

TIDELIG PÅ ANN!


For en herlig morgen. Jeg sto opp ganske tidelig idag for å få gjøre en del ting før jeg skal på jobb resten av dagen. Var ute med vovven en stund og lekte med ballen hans. Men han ville heller spise på pinner eller spise gras. Men men, var kos å få leke litt med vovven min igjen. Jeg er som regel bare med Lykke etter jeg og min kjære fikk henne, men kan ikke glemme den andre vovven min  helt!

Har forhåndsskrevet et par innlegg til dere, en av grunnene for jeg sto opp så tidelig. Så senere kommer det antrekks bilder til dere. Føler meg døds flink. Isteden for å sove 2 timer lengre enn hva jeg pleier så sto jeg heller opp til vanlig tid. Klapp på skulderen Kaisa!Men da må jeg videre på jobb.
Ha en fin morgen alle sammen! 

FOR EN DAG!

Dere aner ikke hva som skjedde med meg å min kjære idag! Jeg skulle til han etter skolen som planlagt. Så 15 min før jeg skulle til han ringer han meg og sier at han har låst seg ute ifra leiligheten og er hjemme om 30 min ca, så om jeg kunne dinge på hos huseieren å spør etter ekstra nøkkel. Å greit det, det var jo ikke noe problem. Men når jeg kom til leiligheten så var ikke huseieren hjemme, min kjære var ute å jeg bare sto der å viste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Det endte med at jeg gikk til et vennepar av oss og traff min kjære der. Så gikk vi bare hjem til oss noen timer senere når huseieren var komt seg hjem slik at hun kunne låse oss inn. Haha, for en dag! Nå skal jeg begynne å skjekke han hele tiden når vi skal ut om han har nøkklene. Jeg gjør det av og til nå. Men for å si det slik; Er ikke første gangen han har glemt nøkklene i leiligheten. Lille vimsem min! Så det var min dag idag. 

Nå skal jeg stupe rett i seng og legge meg. Jeg skal på jobb imorgen isteden for skolen så for 1 time mer søvn. Deilig! Men nå er det på tide med skjønnhetssøvnen så vi snakkes mer imorgen!  God natt og sov godt dere!
Vi blogges mer imorgen. 

WANTS FROM VILA

Får noen nydelige sommerjakker de har fått inn på vila. Vil bare ha alle sammen nå med en gang! Så perfekte for sommeren. Jeg falt mest for denne hvite jakka, det var helt min smak og stil.

Nå er jeg på skolen for første gang etter ferien. Var ikke så hardt å stå opp tidelig som jeg trodde. Men jeg har ikke akkurat ødelagt døgnrytmen min i ferien heller så det var kanskje en av grunnene. Nå er det bare 2 timer igjen så skal jeg tilbringe resten av dagen med min kjære. Det gleder jeg meg til! Så jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge før jeg er kommet hjem igjen.. Får håpe jeg for litt tid til å blogge, men om jeg ikke for tid. Så snakkes vi jo ikveld!


Den hvite jakka HER, den fersken farget HER og blomstermønster HER

Da for dere ha en fin tirsdag videre alle sammen! Nå må jeg jobbe videre på skolen.

Hva syns dere om disse jakkene? Jeg syns i hvertfall de var helt elsk!

ANTREKK - 01.04.13

Da er det kveld allerede og jeg må tidelig i seng, for i morgen begynner skolen igjen.. Kjenner det skal bli deilig med normale dager nå. Er ikke lenge til sommerferi heller eller mange fridager så skal ikke klage. Jeg vet at de neste måndene til sommerferien starter går veldig kjapt nå. Så nå er det bare til å stå på!

Jeg har prøvd å gjort den norsk greia jeg skulle idag, men den har ikke blitt helt ferdig enda. Jeg tenkte jeg kunne fortsette på onsdag heller å gjøre finishen om jeg ikke får gjort den ferdig før da. Er ikke så mye igjen så det går unna i en fei! Etter timesvis med skolejobbing så skal jeg nyte et par episoder med kepping up with the kardashians før jeg skal legge meg. 

Jeg håper at dere har kost dere i dag og at alle sammen har hatt en flott påske!
Håper ikke dere gikk på så mange aprilsnarrer idag! Da snakkes vi mer imorgen dere. God natt. 

MARS FAVORITTERNoe inspirasjon denne månden ble det, men ikke så mye desverre.. Kan bare skylde på kamera! Skal prøve å bli mye bedre denne månden på å inspirere dere med antrekkene mine. Jeg får så god respons av dere når jeg deler antrekkene mine at dette må jeg bare fortsette med. Blir så glad når dere skriver så fine tjng til meg. Dere er så gode. Jeg håper april måned blir en inspirerende månde for dere. Jeg skal gjøre mitt beste med å dele mine antrekk med dere. Jeg må bare få litt hjelp av mine kjære blogghjelpere så går det nok fint.

Hvilke av antrekkene likte dere best? 

UKEPLAN UKE 14


Ferien er over og skolen starter igjen i morgen. Jeg er ikke så veldig klar til skolen, kjenner at kroppen enda er i feriemodus. Men det skal bli deilig å få dagene til normalen igjen. Til helga skal jeg feire min gode vennine Karoline sin 18 års dag. Det gleder jeg meg sykt mye til! Har ikke vært ute på en stund så en god jentekveld er noe jeg trenger nå! Etterpå jeg har feiret henne skal jeg avslutte kvelden med min kjære. Så får både jentekveld og kjærestekos, kan ikke bli bedre enn det!

Jeg håper alle sammen har hatt en fin feri og at dere har stor kost dere masse.
Håper dere er mer klar enn meg til skolen og alt starter igjen i morgen!