april 2014

DOG IN PINK THIS WINTER

Igår på jobb fikk jeg en hyggelig overaskelse. Min farmor kom innom med denne søte rosa vinterjakken til lille Lykke. Snille farmoren min! Når jeg kom hjem måtte jeg teste den på med en gang og det passet perfekt. Lykke kommer til og se så søt ut i vinter i den nye jakken sin. Jeg syns det var så pent med de brune knappene som passet pelsen hennnes utrolig bra, også kledde jo Lykke utrolig godt rosa! Og den lille sommerfugl detaljen, utrolig søtt. Med en gang hun fikk den på igår la hun seg rett til og sove, så den var nok utrolig varm og god!

Nå er det onsdag og siste jobb dag før det er fri dag imorgen. Det skal bli herlig! I dag jobber jeg helt til kl 6, så det blir ikke noe mer oppdatering før jeg kommer hjem. Håper alle dere fininger får en flott onsdag. Vi blogges mer senere!

Var hun ikke utrolig søt i den nye genseren sin?

ANTREKK - 29.04.14

For en fin tirsdag det har vært! Jeg og Karoline hadde noen herlige timer på vår stamp plass cafe MM med iskaffe, natchotallerken og mye girltalk. Elsker slike dager du kan sitte ute på kaien og nyte solen. Håper det blir mange slike dager i sommer! Etter at jeg kom hjem har jeg bare slappet av, kost med lille Lykke og akkurat nå ser jeg på tv mens jeg oppdaterer dere med dagens siste innlegg. Jeg skal snart ut en siste lufte tur med Lykke også skal vi rett i seng. I morgen er det siste jobb dag før 1 dag med fri. Den skal nytes i solen som de har meldt også skal jeg i en hundepark som Lykke mi kan springe og kose seg i. Det kommer til og bli en kjempe fin fridag!Håper dere likte dagens antrekk!
Vi blogges mer imorgen, ha en kjempe fin tirsdagskveld videre. 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Sovedyret mitt. Bilde 2: Bilde av meg. Bilde 3: Meg og babyen min.Bilde 4: Kina mat. Bilde 5: Koser oss i solen. Bilde 6: Mitt naturlige hår igjen. Bilde 7: Trøtt morgen.. Bilde 8: Nye sko fra nelly! Bilde 9: Dyrlegen. Bilde 10: Lille lykke. Herlig med sol. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Dagens antrekk. Bilde 14: Langt hår igjen. Bilde 15: Ny kjole fra nelly. Bilde 16: Cusin love. Bilde 17: Konfirmasjon.:

Håper dere likte denne ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne for flere oppdateringer fra min hverdag og blogg før de vises her på bloggen.
Følg meg gjerne, så følger jeg tilbake! 

LISTEN TO THE TEXT ON MY COFFECUPGod morgen! Nå skal jeg snart avgårde på jobb og tilbringe dagen der før cafe MM besøk og møte Karoline. Jeg har ikke sitt henne på en stund så dette kommer til og bli koselig. Ser frem til en tirsdag med sladdring, kaffe og mye latter. Kommer til og bli en koselig dag! Desverre har solen forsvunnet denne dagen.. Jeg som håpet på strålende sol og 20 grader. Jaja, når ting ikke går slik man håper på så gjør jeg det som kaffekoppen min sier. Keep calm and carry on!

Har dere noen planer for dagen?
Vi blogges mer senere, ha en flott tirsdag!

ANTREKK - 28.04.14God kveld! Har dere hatt en fin mandag så langt? Jeg kjenner at jeg kunne godt tenkt meg skjønnhetssøvnen min nå, men før jeg kan det skal denne kvelden skal avsluttes oppe hos Lena. Vi skal prate, ha litt snacks på borde og se paradise hotel før leggetid. Dette blir en fin avslutting på den nye uken. Jeg har vært så trøtt etter jeg kom hjem, så jeg og lykke har bare vært plantet i sofaen siden jeg kom hjem fra salongen. Jeg har ikke fått kaffidosen min idag kjenner jeg.. Jeg har faktisk ikke drukket en eneste kopp med kaffe idag og det sier kroppen ifra om. Jesp, jeps og mer jesp. Jeg kommer vertfall til og sove som en prinsesse inatt kjenner jeg!Hva har dere gjort idag så langt? Ha en fin kveld videre.
Håper dere likte dagens antrekk. 

NY UKE!Har dere lagt noen planer for denne uken?

HAPPY MORGNING

Da er helga over og den nye uken starter med full jobb for meg. Denne fine mandags morgenen har jeg bare kost med lille Lykke, spist jordbær og nøte det flotte været. Fin start på den nye uken! De siste dagene har jeg hatt utrolig sommerfølelse. Jeg vil bare at sommeren skal komme for fult med soling, grilling, festing, syden, strandkos og mye mye mer. Jeg har sagt til mine foreldre jeg i flere dager jeg vil ha grillmat, så krysser fingrene for at de lager det når jeg har kommet meg hjem fra jobb. Når det er så fint sommervær må vi jo nyte det når vi har det! Da blogges vi mer senere. Håper dere alle har hatt en fin start på den nye uken!

GRATULERER TIL KONFIRMANTEN

For en fin dag det har vært i Stavanger! De timene vi tilbringte der gikk utrolig fort med god mat, taler, sang, kake spising og familiekos. Og vi må ikke glemme den utrolig fine utsikten vi hadde! Konfirmasjonen var oppe i 21 etasje på et flott hotell, så utsikten var bare utrolig fin. Her får dere en lite bildedryss fra den store dagen til mitt flotte søskenbarn Simon. Jeg håper han hadde en fantastisk dag på en store dagen! Kanskje det er flere av dere som har vært i konfirmasjon denne helgen eller skal snart?

Nå avsluttes en fin søndag med filmkos med min mor. Sex and the city 2 sitter vi og koser oss med nå. En flott avslutning på en flott helg. Rett etter filmen skal jeg rett i seng og lade opp til en ny uke med jobb, venninne kos og selvfølgelig masse kose tid med lille Lykke! Håper dere alle har hatt en flott søndag! 
Vi blogges mer imorgen, sweet dreams. 

SUMMER DRESST
Jeg bare elsker den nye kjolen min. Jeg har siklet etter den i lang tid for den ble utsolgt ganske fort, men når jeg så den var komt inn igjen kjappet jeg meg og bestille den og angrer ikke et sekund. Gleder meg til og ta den i bruk. Kanskje det allerede blir på onsdag den kommer på? Da er jeg invitert ut på fest hos en god venninne og det gleder jeg meg til! Er jo fri dagen etterpå pga det er 1 mai, så da blir det party!Hva syns dere om den nye sommer kjolen min? Ha en fin søndag videre, vi blogges mer senere.

IN LOVE WITH MY LONG HAIR

Oh lykke! Endelig er det lange håret mitt blitt satt på igjen og jeg føler meg 100 ganger bedre. Jeg må ærlig innrømme at de siste dagene har jeg følt meg helt teit på grunn av håret mitt, men heldigvis er det langt igjen nå. La dere merke til at det var på igjen i går når jeg postet gårsdagens antrekk? Planen var og holde det naturlig, men når jeg følte meg helt teit så kunne jeg bare glemme det. Kanskje jeg heller prøver meg igjen på kort hår til høsten, kanskje en bob ? Nå skal jeg ligge ute i solen en stund før bunaden skal tas på. Skulle egentlig ønske konfirmasjonen ikke var idag for jeg vil nyte det nydelige været! Men det skal bli utrolig koselig og se mange av familiemedlemmene mine og må ikke glemme den gode maten som skal bli servert. Kamera skal være med til Stavanger så skal prøve og ta en del bilder som jeg kan dele med dere ikveld.Hva skal dere gjøre denne søndagen?

ANTREKK - 26.04.14God kveld søtinger! Har dere hatt en fin lørdag? Det har jeg! Etter og ha vært i solen en stund har jeg bare slappet under teppet med Lykkemi. Nå skal jeg se den første filmen av pirates of the carabbean på tv med min mor og lillebror, så kjolen og skoene er erstattet med litt mer comfyklær. Dette blir en herlig kveld! Jeg syns denne filmen er så kjekk, en film jeg aldri blir lei av. Jeg håper jeg ikke er alene om at jack sparrow er favoritt figuren i disse filmene? Han er jo bare så morsom og kjekk!

Jeg syns det var alt for lenge siden med dagens antrekk, derfor måtte jeg piffe meg litt extra opp for dere idag! De nye skoene fra nelly kom på og jeg kan ikke vente til og få bruke dem enda mer. Jeg håper dere likte dagens antrekk. Jeg lover det ikke blir en uke til neste gang!Da vil jeg ønske dere en flott lørdag videre!
Hva skal dere bruke kvelden deres på?

NOW I CAN SAY ITS WEEKENDHei dolls! Hadde dere en fin fredag igår? Jeg hadde en rolig kveld som var utrolig herlig. Jeg og Lykke koste oss med film og fredags snop. Koselig! Jeg hadde egentlig fri helg denne helgen, men jeg måtte på jobb idag alikevell. Jeg som skulle sole meg hele dagen.. Derfor har jeg nyte de siste timene i solen etter jeg kom hjem. Heldigvis får jeg et par timer på solsengen imorgen også før avreise til Stavanger i konfirmasjonen. Hva har dere gjør idag så langt?


Lover dere at senere idag kommer det antrekks bilder, nå er det alt for lenge siden sist... 

Ha en fin lørdag, vi blogges mer senere!

THANK GOD IT'S FRIDAY!

Da er det endelig fredag og det betyr helg! Denne helgen kommer til og bli så bra. Imorgen skal jeg steke meg i sommersolen som de har meldt, og på søndag er det konfirmasjon i Stavanger.  Gleder meg utrolig mye til og se mange av familie medlemmene mine jeg ikke har sitt på en stund. Dette kommer til og bli en rolig og avslappende helg. Ser frem til noen fine fri dager. Nå skal jeg først tilbringe noen timer på salongen før jeg kan si det er helg. Vi blogges mer senere når jeg er kommet hjem igjen. Ha en kjempe fin fredag så lenge søtnosene mine.Har dere noen planer for helgen? 

SPRING WANTS FROM H&MGod torsdags kveld fininger. Dere lurer vell på hvor jeg har gjort av meg? Jeg har jobbet til sent både igår og idag + at jeg har vært hos dyrlegen med babyen min.. Jeg har vært så opptatt med Lykke de siste dagene at jeg har helt glemt ut og oppdatere dere. Hun er helt utslitt etter dyrlegen idag stakkars jenta mi.. Hun hadde det ikke så bra etter hun var der, hadde mye smerter. Nå virker hun heldigvis fin igjen. Nå sover hun tett inntil meg søtnosen min. Jeg skal snart ta henne med ned slik at jeg også kan få i meg litt skjønnhetssøvn. 

Jeg må bare vise dere hva jeg fant på nettsiden til h&m først. Jeg har alltid likt klærne deres og denne gangen fant jeg no også. Det skjørtet nedenfor falt jeg bare helt pladask for og for en flott farge. D
et koster utrolig bare 50 kr! Det er jo ingenting! Håper de har det på 1 av de 3 butikkene nærme meg. Må bare ha det!  Dette passer også utrolig bra nå til sommeren. Har allerede flere antrekk klar i hode mitt, nå mangler jeg bare skjørtet. De andre plaggene likte jeg utrolig godt også. Spesielt den orange jakken, den var bare råkul. Jeg er usikker på om fargen er helt meg, men why not? Kanskje jeg digger den. Eneste jeg kan er og prøve den på for og finne ut det. Men jeg bare digger den på bilde!

Likte dere noen av plaggene jeg har funnet på h&m?
Da blogges vi mer imorgen, god natt dolls!

NEW PAIR OF SHOES

Oh gud som jeg elsker sko, jeg kan bare rett og slett ikke få nok! Jeg fikk disse i posten igår og da måtte jeg selvfølgelig hente dem med en gang. De passet foten min helt perfekt, og de var faktisk utrolig gode å gå i. Disse blir nok en av de parene jeg kommer til og bruke masse i sommer. Gleder meg allerede til og ta dem i bruk. Disse kjøpte jeg på nelly sitt salg til bare 199. Kupp, kupp, kupp er det enste jeg kan si om den saken.

Fra sko snakk til det andre. Jeg storkoste meg med Natacha på cafe MM igår. Vi satt der i flere timer og snakket og lo som bare det. Timene bare føk fra oss! Jeg avsluttet kvelden med paradise hotel date oppe hos Lena. For en fin dag! Nå er det allerede onsdag og om en stund er det jobb. Jeg skal være der til kl 6 ikveld, så jeg skal bare rett hjem til Lykke etterpå. Kan tenke meg det blir mest avslappning på meg ikveld. Dagen er jo nesten over når jeg er ferdig på jobb, så de siste timene av dagen skal jeg tilbringe med favoritt jenta mi!

 

Håper dere likte de nye skoene mine!
Ha en flott onsdag. Hva skal dere gjøre idag?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB
1. Mandags morgen. 2. Salong Lykke. 3. Dagens antrekk. 4. Dagens antrekk. 5. Nye negler. 6. Klar for jobb. 7. Dagens antrekk. 8. Ny kjole fra nelly bestilt. 9. Sleepy morgning. 10. Sleepover hos Tina. 11. Egon frokost. 12. Egon frokost. 13. Vin kveld med gamle venninner. 14. Fin på vin. 15. Tired. 16. Dagens antrekk. 17. Dagens antrekk. 18. Date med Heidi. 19. Søskenarn kos. 20. Cusins. 21. Dagens antrekk. 22. Dagens antrekk. 23. Sover i sklyggen. 24. Verdens beste. 25. Ut på tur med liten og stor. 26. Ut på tur. 27. Dagens antrekk. 28. Dagens antrekk. 29. Dagens antrekk.

Da har jeg runnet over 600 følgere og jeg håper flere av dere vil følge meg. Håper dere likte denne ukens instagram oppdatering.
Følger dere meg, følger jeg tilbake! Vi blogges mer senere.

BACK TO REALITY

Da er påskeferien over og hverdagen begynner for fult! Jeg har hatt en helt fantastisk påske, men nå er jeg klar for og begynne på jobb igjen. Rett etter jobb skal jeg møte Natacha på kaien, og gjett om vi skal kose oss. Det nydelige sommerværet er her idag også, så det blir helt herlig og sitte på kaien et par timer med en knall god venninne. Gleder meg masse! Jeg håper dere alle får en flott start på hverdagen igjen, og ikke minst en kjempe fin tirsdag. Vi blogges mer senere. Ha en flott dag dolls!


Har dere noen planer for dagen?
Er det sommervær hos dere også? Nyt det isåfall! 

MY NATURAL HAIR AGAIN

Så utvant det er og ha min naturlige lengde igjen.. Savner det lange håret allerede! Jeg vet at håret mitt ikke er noe særlig kort, men for meg er faktisk dette kort. Kanskje i løpe de neste dagene at jeg blir vant med dette og ikke fester på nye punkter? Hvem vet. Det er jo inn med denne lengden nå, så kanskje jeg skal prøve og holde meg til mitt ekte hår en stund? Jeg tviler sterkt på at jeg klarer det, for jeg bare elsker langt hår! Jeg tror jeg kommer til og feste på nytt hår så fort jeg har mulighet. Jeg har jo brukt extension i 6 år nå, der er utolig avhenighetsskapende! 

Hva har dere gjort på idag så langt? Etter at jeg kom hjem har jeg bare ligget på solsengen og steket meg i solen. Jeg har faktisk fått et lite skille, woho. Håper det vises bedre imorgen. Jeg fikk også besøk av Tina mi for en stund siden. Vi har kost oss i solen og nå skal vi bare slappe av. I morgen er det jo jobb igjen, så denne kvelden skal tas helt med ro!Hva syns dere om min naturlige lengde?
Ha en fin kveld videre, vi blogges mer imorgen! 

NY UKE!Hva er deres planer denne uken?

FRESH START

Denne mandags morgenen startet tidelig med en kopp kaffelatte og en god frokost. Jeg skal snart møte en kollega av meg på salongen, hun skal ta utav punkt extensionet mitt. Jeg har hatt det på i 4 mnd nå, så nå er det på høy tid og få det av! Jeg vet ikke om vi tar på det nye extensionet idag, men så fort som mulig skal det på. Kommer til og bli rart og ikke ha det lange håret mitt mer.. Men kjenner det skal bli deilig og ha mitt naturlige hår i et par dager også. Kanskje det kommer et innlegg senere med hvordan mitt naturlige hår er, hadde det vært kjekt? Jeg vet ikke selv hvor langt mitt egentlige hår er, så det skal bli spennende og se! 

Med en gang jeg er ferdig skal jeg rett hjem på terrassen og sole meg et par timer. Jeg tilbringer jo et par timer på jobb selvom jeg har fri, så jeg skal rett ut i solen etterpå pg kose meg! Jeg og Lena skal jo gå en tur idag og, men jeg må høre med henne om vi kan ta det senere idag. Jeg må først steike meg litt solen. Jeg ser at jeg har fått pittelitt farge fra igår, så håper at det hjelper nok på med et par timer ute idag også. Krysser fingrene for det!
 
Da blogges vi mer senere når jeg har kommet meg hjem!
Hva skal dere bruke mandagen deres på? 

ANTREKK - 20.04.14

Kan dere se at jeg har solt meg idag? Jeg lå på terrassen i flere timer og nøt solen. Jeg brukte fuktighetskrem isteden for solkrem, så kjenner den har vært effektiv! Håper jeg kan se no forskjell Imorgen. Jeg skal tilbringe så mange timer jeg kan på terrassen imorgen og. Kan ikke gå glipp av muligheten til å ligge ute i solen en hel dag! Skal bli så herlig! Elsker og sole meg, høre på musikk og bare slappe helt av. Imorgen er siste dagen med feri, og den skal nytes til det fulleste! Etter at jeg og Lena kom hjem fra turen vår har jeg bare sittet inne i benken og slappet av. Akkurat nå ser jeg og lillebroren min Harry Potter på tv og spiser påskegodt. Kjempe fin avslutning på dagen og helgen! Hva skal dere bruke kvelden deres på?Jeg vil ønske alle dere søte lesere en flott søndag videre! Håper dere likte dagens antrekk. Vi blogges mer imorgen.

TUR MED LITEN OG STOR!For en herlig søndag! Jeg har stor kost meg i solen i HELE dag. Jeg og Lena har gått en lang tur med både Lykke og Kero. Det var bare så herlig! Elsker og gå tur når været er så pent. Hundene de storkoste seg! Vi har allerede planer om at imorgen skal vi gå en enda lengre tur enn hva vi gjorde idag. Da skal vi bare gjøre det litt tidligere på morgenen. Gleder meg allerede til vår lille turdate. Lykke er helt utslitt nå, så hun ligger bare her ved siden av meg og sover akkurat nå. Så herlig hun er!Hva har dere gjort på idag?
Dagens antrekk kommer om et par timer! 

ANTREKK - 19.04.14Da er det søndag! Min dag startet med eggerøre, en kopp kaffe latte og lille Lykke. Dagen kan ikke starte no bedre enn det! Dette antrekket skulle da bli postet igår, men jeg glemte meg helt ut.. Så idag får dere gårsdagens antrekk, så får dere dagens antrekk senere. Er ikke det kjekt? Jeg og min mor skal ut om en par timer og ta bilder til dere. Jeg skal først ligge slappe av i sengen med Lykke og se litt seri før jeg står ordentlig opp. Det er det søndager er til, ta dagen helt med ro!

Hadde dere en fin lørdag igår? Jeg stor koste meg med Lena, vi hadde det så gøy! Jeg skal tilbringe dagen med henne idag også. Eneste jeg vet er at vi skal ut og handle oss litt mat og kose oss i solen som vi gjorde igår også. Jeg ser frem til en avslappende søndag med Lena og selvfølgelig lille Lykke. Hva skal dere bruke søndagen deres på? 

Ha en flott start på søndagen finingene mine, vi blogges senere!

FUN IN THE SUN

For en fin lørdag jeg har hatt så langt! Jeg og Lena har stor kost oss i solen og det skal vi fortsette og gjøre. Vi har vært på amanda en liten tur også har vi vært og tatt bilder. Bildene blir jo så mye finere ute når det er sol og lyst ute. Nå har vi tenkt og legge oss på terassen og sole oss litt. Vi skal legge ut tepper, finne noe kaldt og drikke og bare nyte det! Må jo være ute i det pene været når vi har fått det. Nå ser jeg frem til flere timer ute i solen med favoritt søskenbarne mitt! Nyt lørdagen alle sammen. Det er ikke lenge av ferien nå desverre..

Hva skal dere gjøre idag?
Dagens antrekk kommer senere! 

ANTREKK - 18.04.14Da skal jeg snart ut og møte en venninne av meg på cafe MM. Gleder meg masse! Vi skal kose oss masse i det pene været, prate og ta oss en kaffe. Kanskje det også blir noe mat på oss? Jeg får mammas hjemmelagete pizza ikveld, og da kan jeg ikke være for mett. Den er bare så god. Kanskje jeg og Heidi kan dele noe godt om hun er sulten! Lille Lykke skal selvfølgelig få være med oss på kaien. Hun syns bare det er kjekt og få være med mammaen sin over alt. Hun ligger jo bare pent vedsiden av meg uansett. Så lenge hun får være med mammaen sin er hun fornøyd!

Senere ikveld skal jeg opp til søskenbarne mitt Lena og ha filmkveld med hun. Stakkars er alene hjemme, så da må jeg holde henne med selskap. Jeg vet hvordan jeg er selv når jeg er helt alene. Jeg elsker det, men med en gang jeg hører en lyd eller skal legge meg for jeg helt angst. Har sitt på alt for mange skrekkfilmer.. Tror det må bli slutt på det, men det er jo de filmene som er kjekkest!

Hva skal dere gjøre på idag?
Håper dere likte dagens antrekk, vi blogges mer senere ikveld! 

SHARING SOME WINE WITH GOOD OLD FRIENDSHvordan var deres dag igår? Gjorde dere noe kjekt? Jeg stor koste meg igår med jentene mine, for en fantastisk kveld. Mye latter og enda mye mer skravling, men det er jo slik vinkveldene skal være. Det må ikke gå for lang tid til neste gang. Vi skulle ha gjort dette max en gang i mnd. Det finnes jo ingenting bedre enn gode venninner, vin, noe godt og spise på og mye mye prating. Kunne hatt slike kvelder hver eneste dag! 

Denne morgenen stråler solen. Endelig er det pene påskeværet kommet og det skal nytes! Siden været er strålende må man jo slå til med noen antrekks bilder, så de kommer ut om bare noen timer. Tror kanskje det blir kjole idag! Hadde jeg hatt valget kunne jeg gått i stilettsko og kjole hver eneste dag! Nå skal jeg kose meg med en kopp kaffelatte og eggerøre til frokost. Herlig start på morgenen.Håper dere får en flott start på denne morgenen.
Vi blogges om noen timer! 

SPRING WANTS FROM VERO MODA

Disse plaggene falt jeg helt for! Vero Moda har fått inn så mye fint i butikkene nå. Må få med meg disse plaggene hjem, bare elsker dem. Ser for meg flere antrekk med toppene og jakkene. Jeg er ganske classy av meg som dere har lagt merke til i antrekkene mine, men slike jakker med tøft mønster på elsker jeg. Det er jo inn med blomstermønster også nå, enda bedre. Det er også inn med prikker, men det er ikke jeg så fæn av. Derfor følger jeg heller blomstertrenden! Kan jo ikke like alt som er på mote, derfor er det viktig og finne ut hva som er deg og lage det til ditt eget. Kanskje allerede på lørdag når butikkene åpner at jeg stikker innom vero moda og ser om de har de inn i butikken? Det tror jeg at jeg må gjøre!

Nå kommer det snart to barndomsvenninner av meg og vi skal ha vinkveld. Da må vi også ha druer, ost og kjekt. Er ikke no vinkveld uten! Dette blir en kjempe fin torsdag. Gleder meg masse til mye prating og kos. Er en stund siden jeg har sitt begge to, så vi har mye og ta igjen. Det blir nok en litt sen kveld. Hva skal dere ikveld? Uansett hva dere skal må dere kose dere masse. Det er jo påske, da er det lov og unne seg litt ekstra kos!Likte dere mine spring wants fra Vero Moda?

BREAKFAST AT EGONFor en vellykket sleepover det var igår! Vi stor koste oss kjempe mye. Mye latter, vindrikking og filmkos. Det må vi gjøre oftere! At Tina skal flytte fra meg i sommer er utrolig domt for da er det slutt på slike kvelder.. Heldigvis er ikke Bergen så alt for langt vekke, så det blir nok et par Bergensturer på meg når Tina og Celine flytter opp dit! 

Denne morgenen startet med at jeg og Tina mi tok oss en tur på Egon og hadde oss frokost. En flott start på dagen! Hun hadde seg en frokosttallerken, mens jeg hadde meg tacosalat. Jeg har aldri spist tacosalaten der, men den var utrolig god! Dumt jeg ikke har smakt den før. Men ingenting slår quasedillaen som de har der! Den skal jeg spise imorgen når jeg skal på date med Heidi, gleder meg allerede. 

Vi blogges mer senere.
Håper dere har hatt en fin start på dagen! 

SLEEPY MORGNINGGod morgen. Nå har jeg kost meg med en kopp kaffe og bare tatt morgenen med ro. Lille Lykke hadde utrolig lite lyst til og stå opp idag.. Jeg måtte dessverre tvinge henne ut stakkars. Følte meg litt slem som tvang henne når hun bare ville sove. Men det er jo for hennes eget beste. Hun er et lite sovedyr hun søtnosen min. Skulle ønske jeg hadde et så godt sovehjerte som hun har.

Om bare noen timer har jeg og påskeferi, det skal bli så herlig! Ferien min får også en kjempe god start. Ikveld blir det sleepover hos Tina mi. Da blir det vindrikking, sladder og mye mye latter. Denne kvelden ser jeg virkelig frem til! Kamera er selvføgelig med, er ingen sleepover uten. Jeg og Lykke skal også på en lite besøk før vi skal dra til Tina idag, så vi blogges mer når vi har kommet oss bort til Tina ikveld.

Ønsker dere en flott dag! Har dere noen kjekke planer for denne onsdagen?

ANTREKK - 15.04.14For en fin tirsdag! Rett etter jobb hentet jeg Lykke som fikk være hos farmor og de idag. Hun hadde stort kost seg i solen med farmor i hele dag. Hun har nesten bare sovet helt siden vi kom hjem, så hun er nok helt utslitt stakkars jenta mi. Hun var jo slakk igår stakkars.. Heldigvis er hun helt bra idag!

Jeg har hatt besøk av søskenbarnet mitt Lena i noen timer nå. Vi har en liten jentekveld! Jeg er jo alene hjemme, så da er det alltid kjekt med en slik jentekveld. Vi har laget kjempe god natchos middag og bare kost oss. Nå ser vi på paradise og etterpå skal vi nok bare prate enda litt til før det er kveld. Vi skal på jobb imorgen begge to, så det kan ikke bli alt for sent. Heldigvis er det siste jobbdag imorgen, skal bli så herlig med påskeferi nå! Har lest i flere dager nå at så mange av dere har feri, jeg og vil ha nå! Har dere gjort noe kjekt idag? Jeg vil ønske dere en fin kveld videre, nå skal jeg kose meg videre med jentekvelden!Håper dere likte dagens antrekk.

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Vil ikke stå opp hun. Bilde 2: I gang med trening og sunt kosthold. Bilde 3: Dagens antrekk. Bilde 4: Ny genser fra gina. Bilde 5: Ny genser fra gina. Bilde 6: Sovna på salongen hu. Trøtt av og være med mamma på jobb. Bilde 7: Kaien kos med Natacha. Bilde 8: Nye sko bestilt. Bilde 9: Leser Elle på morgenen. Bilde 10: Video av Lykke leker i gresset. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Dagens antrekk. Bilde 13: Dagens antrekk. Bilde 14: Klar for lørdagskvelden.  Bilde 15: Dagens antrekk. Bilde 16: Søndagsmorgen. Bilde 17: Familieselskap. Bilde 18: Dagens antrekk. 

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne @kaisaeb!


PINK SPARKLY NAILS

Se så fine de nye neglene mine ble! Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Evita er den flinkeste negledesigneren! Noe søtt, rosa og enkelt ble det denne gangen og jeg ble utrolig fornøyd! Vi måtte trikse og mixe litt for at det skulle bli slik som dette, men det hun gjorde var utrolig bra. Er så fornøyd, noe jeg alltid er etter jeg har vært  hos henne. Jeg har allerede bilde klart til hvordan neglene mine skal være neste gang jeg skal der. Nå skal jeg der ikke før om 6-8 uker, men hvorfor gå før når de holder seg så bra?
 
Da er det snart jobbtid for meg, vi blogges mer senere.
Hva syns dere om de nye neglene mine? Ble de ikke fine vell? 

ANTREKK - 14.04.14Har dere hatt en fin mandag så langt? Rett etter jobb hadde jeg meg en kjapp fast food middag før jeg skulle til flinkeste Evita og fikse neglene mine. Denne gangen skal jeg skal bare ha noe enkelt og søtt. Kommer til og vise resultatet imorgen! Når jeg kommer hjem skal jeg rokke på trenings rokkeringen, og slappe av med paradise hotel! Dette blir en bra kveld.

Hva skal dere denne mandagen? Ha en fin dag videre, vi blogges mer imorgen!

NY UKE!Hva skal dere i påskeuken?

HAPPY MONDAY

God morgen! Lille Lykke kommer innom jobb idag og skal være med mammaen sin der noen timer. Det blir bare koselig og ha henne med seg! Hun er jo verdens snilleste, så jeg kan ha henne med meg over alt. Salong hunden min.  

Jeg ville bare innom og ønske dere en fin mandag før jeg skal på jobb nå. Mange av dere har jo påskeferie og det må dere nyte til det fulleste. Jeg skal nyte min påskeferie som bare om 3 dager. Skal bli så herlig. Da har jeg mange kjekke planer. Men de får dere vite når ukeplanen min kommer ut om noen timer. 

Vi blogges mer senere!

ANTREKK - 13.04.14

God kveld! Da er jeg kommet hjem fra familieselskap. Nå skal jeg bare slappe av og bare se seri eller noe. Jeg kjenner allerede at øynene bare siger igjen, så kanskje jeg bare tar og legger meg om ikke så alt for lenge? Trenger skjønnhetssøvnen min, er viktig det! Mange av dere stor koser dere vell allerede med påskeferien deres. Jeg må på jobb 3 dager og så har jeg feri. Woho! Har sitt at mange av dere er på fjellet og koser dere! Jeg er ikke noe fjelltype av meg.. Ikke stått på langrenn på år og dag, og jeg har bare stått på slalom 1 gang for 6 år siden, så fjelle er ikke noe for meg. Men det ser jo bare så kjekt ut! Kanskje jeg planlegger en fjelltur når vinteren nærmer seg igjen, nå er det synden som står for tur!

Her er da de 2 bildene fra dagens antrekk som jeg har plukket ut i dag. Min fotograf for dagen var ikke helt fornøyd, så vi byttet location hele tiden. Nå når jeg skulle velge var det ingen som passet sammen nesten dessverre, og mange av bildene var kjempe fine, så det var litt sunn. Men kresne meg legger ikke ut hva som helst, så idag ble det bare 2 bilder! Jeg lover dere at i morgen dagens antrekk blir det flere bilder enn dette. 

Håper dere likte de 2 bildene fra dagens antrekk. 
Ha en fin søndagskveld videre! 

 

SUNDAY MORGNING

God morgen alle sammen. Hadde dere en fin lørdag igår? Det ble en utrolig sen kveld for min del. Og jeg kan ikke akkurat si at det ble så alt for mange timer med søvn inatt heller. Morgenfulen meg våknet opp halv 7 idag.. Heldigvis fikk jeg sovet 1 time til før jeg sto opp. Min morgen startet med frustrerte fruer maraton og en kjempe god frokost. Ny stekte baguetter, eggerøre, kaffe og appelsin juice. Herlig start!

Om et par timer er det familiekos og kakekos! Hun ene søskenbarne mitt fyller 18 år imorgen, så da må vi jo feire det. 18 år er jo en stor dag! Det er allerede 2 år siden for meg, men føles ikke ut som mer en kanskje et par mnd siden. Tiden går så alt for fort!Hvordan har deres start på morgenen vært?

ANTREKK - 12.04.14Jeg er bare innom for og ønske dere en fantastisk kveld. Når dere leser dette er jeg hos Silje-Marie og drikker meg fin på vin. Her er det masse liv, latter og mange kjekke folk. Jeg ser frem til en kjempe fin kveld med alle sammen her! Jeg kan tenke meg at det blir en lang natt og ikke så mye søvn. Da er det bra det er søndag imorgen for den skal nytes! Har allerede planene klare med og ta sol og kanskje kjøpe meg litt dagen derpå mat? Mac donels høres sikkert ikke feil ut imorgen. Jeg har vært sunn hele uken og holdt meg til kostholds planen min utenom en dag når jeg var sengeliggende.. Da spiste jeg chips, men det var det eneste jeg nesten fikk i meg, så jeg teller ikke med det helt. Har lov når man er syk!

Jeg håper alle dere får en kjempe fin lørdags kveld og at dere koser dere masse.Og jeg håper dere likte dagens antrekk!Vi blogges mer imorgen!

FINALY WEEKEND!

Da er det endelig helg for meg og! Jeg har tilbringt et par timer på jobb, og nå er det bare og sette i gang å fikse seg før kvelden. Vinen er kjøpt inn, pakken er ferdig, håret er allerede krøllet, sminken er nesten ferdig og nå mangler bare antrekket. Jeg får høre hele tiden jeg har mange kjoler, men når jeg trenger en kjole har jeg INGEN... Jeg må seriøst bestille meg et par nye kjoler for jeg føler jeg ikke har noen og velge mellom.. Det står mellom en rosa og en blå. For min del går det for rosa, men kanskje jeg finner meg a little black one isteden? Håper været blir finere slik at jeg kan vise hvilket antrekk jeg velger! Det står på yr.no at det skal bli sol, så jeg håper på litt opplett før kl slår 7 for da begynner feiringen! Krysser fingrene! Håp

^


Hva skal dere ikveld? 

ANTREKK - 11.04.14Har dere hatt en fin fredag så langt? Jeg er akkurat ferdig på cafe mm med Karoline. Vi satt der i flere timer og bare snakket, koste oss og lo masse! Timene bare gikk helt fra oss. Nå skal jeg slappe av hjemme med min mor. Har jobb helg denne helgen, så ikveld blir det bare filmkveld! Imorgen skal jeg ferie en god venninne som blir 20 år og det gleder jeg meg masse til. Har enda ikke funne ut hva jeg skal ha på meg, så det må jeg også finne ut iløpe av kvelden!Hva skal dere denne fredags kvelden?

ELLE MAGAZINE READING IN THE MORGNINGDa er jeg endelig mye mye bedre! Jeg er fremdeles litt kvalm, men det kommer seg nok iløpet av dagen. Jeg har vært sengeliggende i 2 dager nå og bare sitt keeping up with the kardashian. Jeg kan ikke vente til og komme meg på jobb idag! Savnet salongen og mine kjekke kolleger. Er utrolig kjedelig og ligge i sengen og være syk, så jeg håper jeg ikke blir syk på lenge! Det er noe av det kjedeligste jeg vet.. Men, det er jeg vell ikke alene om.

Denne morgenen har jeg kose meg ELLE som jeg fikk i posten igår, eggerøre og en kopp med kaffe. Flott start på morgenen! Nå skal jeg snart ut med lille Lykke før jeg skal av gårde på jobb. Senere idag skal jeg møte Karoline som jeg ikke har sitt på en stund. Det er så masse som har skjedd som jeg ikke har fortalt henne enda, så nå var det på tide og gå på cafe i sammen og prate om alt. Gleder meg allerede til cafè og girltalk.  Dette blir en koselig fredag! Har dere noen kjekke planer for dagen? De fleste av dere får vell påskeferi idag. Jeg får ikke feri før onsdag etter jeg har vært på jobb noen timer, men slik er jobblivet. Jeg får uansett 5 dager med feri og de skal nytes!

Har dere noen planer i påsken?
Ha en kjempe fin fredag dolls. Vi blogges mer senere!

MID SEASON SPRING SALE AT NELLY

Se så mye fint de har på nelly sitt midseason sale! Alt fra fine kjoler, sko, tøffe jakker og mye mye mer. Jeg hadde så lyst på den ene genseren her, men desverre hadde de den ikke i min str. Typisk! Det er mye mer fint innpå, dette er bare noen av mine favoritter. Kanskje siden genseren ikke var i min str, så kanskje det blir et par sko isteden? De helt nederste var bare så fine og til bare 200kr kan man nesten ikke la være og bestille de hjem. Jeg må tenke litt og se hva jeg bestiller meg. Kanskje jeg til og med bestiller meg noen lyserosa sko jeg har sitt her inne som jeg elsker. Må kapre dem før noen andre gjør det! Kanskje dere allerede har vært innpå salget og bestilt dere noe fint?

I dag er jeg ikke i form, så jeg er ikke på jobb.. Så jeg skal bare ligge her i sengen og håpe på at jeg blir bedre i løpe av dagen. Det hjelper på at lille Lykke er her med meg og koser med mammaen sin. Jeg vet ikke hvor mye blogging det blir på dere idag, for jeg vil bare gjøre alt for og bli frisk. Nå er det serietid og sovetid! Dere får ha en finere onsdag en meg, så blogges vi kanskje mer senere idag.
Ønsk meg god bedring! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Keep calm and carry on koppen min. Bilde 2: Mandags morgen. Bilde 3: Tilbake på jobb igjen. Bilde 4: Dagens antrekk. Bilde 5: Dagens antrekk. Bilde 6: Søtingen min. Bilde 7: Dagens antrekk. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Vasker seg selv. Bilde 10: Dagens antrekk. Bilde 11: Dagens antrekk. Bilde 12: Nytt skjørt. Bilde 13: Kosemose. Bilde 14: Dagens antrekk. Bilde 15: Dagens antrekk. Bilde 16: Babyen min. Bilde 17: Min fredagskveld. Bilde 18: Lørdags morgen. Bilde 19: Søndagsjobbing. Bilde 20: Salong hund. Bilde 21: Søndag familiemiddag. Bilde 22: Dagens antrekk. Bilde 23: Anbefalinga av forkuren til Kerastase.

Håper dere likte bildene fra ukens instagram oppdatering. Følg meg, så følger jeg dere tilbake! 
Ha en fin tirsdag videre. 

MARIE SWEATERSe på de søte genserene jeg kjøpte meg igår på gina. Nå mangler jeg bare den ene fargen, så har jeg den samme genseren i 3 forskjellige farger. Jeg som bare skulle kjøpe 1 kom ut med 2.. Men, det var bare pga den blå kostet bare 75 kr! Det er jo rett og slett et kupp! Jeg likte utrolig godt fargene på begge genserene, de passer så utrolig godt til sommeren. Kan bruke disse genserene til hverdags til bukse eller skjørt eller shorts om sommeren. Gleder meg allerede til og bruke den lilla idag! Uheldigvis regner det som bare det, så for ikke vise den i dagens antrekk. Men skal vise den på så fort jeg kan!


Nå er det snart salongtid og der skal jeg være til 5 idag. Rett etter jobb skal jeg møte min spanske chicka på kaien og prate litt. Kose oss med en varm kopp kaffe i drittværet! Vi kommer nok til og være der i flere timer. Tiden går jo så fort når man har det gøy! Gleder meg kjempe masse til og se Natacha igjen, føler det er alt for lenge siden sist. Jeg har også en date med min mor ikveld, vi skal se grey's anatomy som vi gjør hver tirsdag for tiden. Så dette blir en bra tirsdag!Hva syns dere om de nye genserene mine? Var de ikke fine? 

ANTREKK - 07.04.14God kveld! Har dere hatt en fin mandag så  langt? Jeg har vært på jobb, vært på oasen og handlet meg 2 gensere. Og nå er jeg hos Tina mi og skal være her resten av kvelden. Hun holder på med russeboksen sin, så jeg skal hjelpe henne med den. Men det for hun ikke holde på med hele kvelden. Vi må jo ha litt kvalitetstid og sladdre litt! Kanskje det også blir 20 minutter i solarium? Det høres fantastisk herlig ut. Jeg som er like hvit som snøen hadde jo trengt det. Er 2 uker siden sist, så nå må jeg klare og ta hvertfall 1 gang i uken. Det må jeg vell klare. Må ha litt farge på kroppen nå som det blir mer lettkledde antrekk med shorts, skjørt og kjoler!*


Ha en fin kveld finingene mine, vi blogges mer imorgen!

NY UKE!Har dere noen planer for denne uken?

GETTING HEALTHY AND FIT!


Da er det en ny uke og nye muligheter, er det ikke det de sier? Denne mandagen begynner jeg et nytt og bedre liv! Jeg skal begynne å spise sunnere og trene regelmessig. Jeg har sotte opp en liste med hva jeg skal gjøre og hva jeg ikke kan gjøre. Jeg er utrolig glad i alt så hetter fastfood, brus, chips og alt. Så det blir det slutt på nå. Men, jeg kan spise litt usunt en dag i uken så da blir enten fredagen eller lørdagen. Høres  ikke det ut som en god plan? Det er ikke det at jeg er så usunn av meg, men jeg er utrolig kresen så jeg syns det er litt vanskelig og finne ting jeg kan spise. Jeg sier også alltid at jeg ikke liker ting som jeg kanskje ikke har spist på lenge. Men, nå skal jeg bli flinkere til å spise mer frukt og grønnsaker. Jeg begynte allerede denne morgenen med en sunn og næringsrik frokost. 2 grove knekkebrød med ost, en kiwi og et stort glass med appelsin juice, en god start på dagen!

Også til trening. Det er ikke det at jeg er så missfornøyd med kroppen min, jeg vil bare at kroppen min skal ha det bra. Jeg kommer til og fokusere på mage, rygg, lår og rumpe. Litt armer og resten av kroppen vil det også bli litt av. Jeg skal også begynne å gå 1 times tur når jeg har mulighet med lille Lykke. Men hun er jo latere enn meg, så vi for se om jeg for dratt henne med meg. 

Gjerne kom med sunnemat tips og treningstips man kan gjøre hjemme i sin egen stue. Da er dere til stor hjelp!
Da skal jeg på salongen, vi blogges mer senere. 

IMMERSION NUTRITIVE PRE-SHAMPOOJeg bare elsker denne for-kuren fra Kerastase. Den gir utrolig masse fuktighet til håret, noe jeg absolutt trenger pga extensionet mitt. Fuktighet til håret er viktig uansett og vertfall på vinteren eller når du er i sol og varme. Denne kuren tar du i før du skal i dusjen i tørt hår. Du bare lar den virke i 10 minutter så kan du skylle det ut. Hvor enkelt er ikke det? Jeg får høre mange ganger at de glemmer ut kuren i dusjen eller rett og slett ikke gidder pga det tar litt tid. Men, du har ingen unnskyldning når du tar den i før. Da kan du se på tv, rydde eller gjøre hva som helst når den virker. 

Denne kuren er for ekstremt tørt hår, men jeg anbefaler den til de fleste. Den tunger ikke håret, det bare gjør det utrolig mykt og glatt.. Den rike gelé krem formelen virker på hårets overflate og oppdager de tørreste områdene. Du vil legge utrolig stor forskjell etter bare første gang!

Håper dere likte produkt anbefalingen min! Er det noen av dere som har prøvd denne forkuren før?
Da får dere han en fin søndagskveld. Jeg skal bare slappe av med keeping up with the kardashians før jeg tar en tidelig kveld! 

ANTREKK - 06.04.14Da er det endelig søndag! Jeg har skypet med Celine i 2 timer nå nesten. Må jo ha dosen min av henne selvom hun er på andre siden av jorden. Jeg tror vi må finne oss en fast dag der vi bare snakker om alt som skjer i livene våre. Heldigvis er det bare 2 måneder til hun kommer hjem! Da blir det velkommen hjem fest på henne, det fortjener hun. Men selvom det er søndag blir det ingen avslapning på meg for det. Jeg skal på salongen nå og stripe min mor før vi skal på middag å spise god kjøttkakemiddag. Ingen lager bedre kjøttkaker enn farmor og farfar, så dette gleder jeg meg til. Tror jeg må få tak i den oppskriften og dele den med dere. Hadde ikke det vært no?

Skal dere noe kjekt denne søndagen, eller skal dere bare slappe av?
Vi blogges mer senere!
 

MORGNING

God morgen. Da er det den 6 og siste jobbdagen denne uken. Kjenner det skal bli utrolig herlig med helg! Etter jobb er det bare avslappning og matlaging med Tina mi. Vi skal nok også se en film og bare kose oss denne lørdagskvelden. Skal dere noe kjekt idag?

Nå er også regnværet kommet her til Haugesund igjen.. Vi som har hatt så fint vær i 2 uker nå. Er rett og slett ikke klar for regn og drittvær. Nå vil jeg ha sommer, sol og varme. Jeg er vell ikke den eneste som har lyst på det kan jeg tenke meg. Sitter og ser på syden tur med foreldrene mine og jeg har bare lyst til og bestille! Vi ser på tur til Zadar som er i Kroatia og jeg er helt forelsket i plassen. Vi var jo på Brac i fjor og det var bare helt nydelig, så jeg håper vi reiser ned til Kroatia igjen iår!Vi blogges mer senere!

ANTREKK - 04.04.14

Har dere hatt en fin fredag så langt? Jeg fikk migrene på jobb, men flinke meg var der hele dagen for det. Jeg har slappet av siden jeg kom hjem og nå er jeg endelig bedre! Nå skal jeg spise en kjempe god natcho middag som min mor har laget. Det er bare så godt! Da må jeg selvfølgelig ha masse avokado og mais ved siden av, namnam. Jeg skal bare slappe av med en jentefilm som heter this means war og lade opp til en ny dag med jobb imorgen. Jeg skal også ha i en god fuktighetskur i håret mens filmen går. Den tas i tørt hår, så derfor kan den virke ekstra lenge mens jeg ser den. Jeg kommer med anbefaling av den kuren imorgen!Ha en fin kveld og god helg! Skal dere noe kjekt resten av kvelden?

SPRING WANTS FROM GINA TRICOTGod fredags morgen finingene mine. Denne morgenen har jeg vært på en del nettbutikker og kikket litt. Det er jo kommet inn så masse fine vår og sommer klær i butikkene nå. Og spesielt her inne på gina tricot fant jeg en del jeg ville ha. Tror jeg må innom der imorgen å handle meg inn 2 av tingene, men hva skal jeg velge først? Jeg tror nok det blir det nydelige rosa skjørtet og kanskje den lyseblåe strikkegenseren? Jeg syns de fargene på den genseren var kjempe fine i alle de 3 fargene, så kanskje jeg til slutt har alle 3? Hadde ikke kommet som noe sjokk siden det er meg det er snakk om.. 

Nå begynner jeg på jobb snart, så vi får blogges mer senere når jeg er kommet meg hjem. Skal dere noe kjekt idag? Jeg skal bare rett hjem etter jobb og ha en filmkveld hjemme. Har jobbhelg denne helgen så da blir det bare avslappning hjemme i benken tenker jeg meg. 


Likte dere noen av plaggene?

PLAIN BLACK SKIRT

Da var jeg kommet hjem fra jobb og etter en lang arbeidsdag på salongen. Jeg skal snart spise en kjempe god kylling middag før jeg skal opp til Lena. Vi skal bare slappe av, prate masse og selvfølgelig få med oss paradise hotel! Dette blir en bra torsdags kveld. Skal dere fininger noe kjekt ikveld?

I går kjøpte jeg dette skjørtet som jeg vil  vise til dere. Jeg har jo et lignende, men det har sømmer framme som ikke jeg er helt glad i. Så derfor måtte jeg kjøpe meg et helt plain svart skjørt. Det passer jo til alt! Det kostet bare 49 kr på h&m, tror jeg må dra tilbake og handle flere i andre farger! Jeg så de hadde i mørkeblå og begunder, så de må jeg få med meg hjem og ha i klesskapet mitt, får aldri nok av skjørt.

 

Hva syns dere om det nye skjørtet mitt?
Ha en fin torsdags kveld, så blogges vi mer imorgen. 

ANTREKK - 03.04.14God morgen. Hadde dere en fin dag igår? Jeg hadde det kjempe koselig kveld med Tina mi. Vi var på amanda og kjøpte slush og frappe å gikk og kikket litt etter noe hun trengte før vi gikk til hun og slappet av hos henne. En koselig dag med bestevenninnen min.  

Nå skal jeg bare slappe av en litt til før jeg skal på salongen og være der til 7 idag. Nå har jeg akkurat skypet med Celine mi som enda er i Bali. Hun har bare vært der 1 mnd, men det føles ut som hundre år.. Savner henne kjempe mye, nå må hun komme seg hjem! Etter jobb skal jeg opp til søskenbarnet mitt og være med henne resten av kvelden. Føler dette blir en bra dag! 

Hva skal dere idag?

LATEST FAVES

Tenk at vi allerede har kommet til april dere! Igår var det jo tulledagen, ble noen av dere lurt? Jeg tullet faktisk ikke med noen, noe som hadde vært typisk meg! Jeg syns tiden går så alt for fort, men det er bare like greit for da kommer sommeren fortere! Jeg og mine foreldre har allerede begynt og se på en uke til Zadar i juni en gang. Jeg har så lyst på syden, sol og varme nå! Kjenner det hadde vært herlig. Jeg er vell ikke den eneste om det.

Her er da en oppsummering av Mars antrekkene mine. Jeg håper at i denne mnd det blir mer vår antrekk. Savner skjørt, shorts og kjole antrekk! Men siden vi har hatt så strålende vær den siste tiden, så har jeg stor tro på at april blir en strålende mnd. Nå må jeg bare kjøpe inn litt mer sommerklær og sommerfarger. Er sykt lei av alt det gamle i klesskapet, så nå må det fornyes snart! Jeg skal lage meg en liste med hva jeg mangler i skapet mitt som jeg trenger. Jeg trenger mer hverdagslige klær og som jeg kan bruke på jobb.. Ødelagt ALT for mange klær med fargeflekker på.. Slik er det og være frisør..Har dere et favoritt antrekk for denne mnd?
Nå er jeg med Tina mi, så vi blogges mer senere ikveld!

WEDNESDAY MORGNING

God morgen alle sammen. Her skinner solen som bare det, og jeg og Lykke har akkurat vært på en fin liten morgentur. Jeg skal snart på jobb, men jeg ville bare innom og ønske dere ein fin onsdag! Kanskje dere skal noe kjekt idag? Jeg skal til bestevenninna mi Tina etter jobb og kose meg med hun. Håper det kjempe fine været er her enda slik at vi kan nyte det litt vi og.

Ha en fin dag så lenge, så blogges vi senere.

ANTREKK - 01.04.14God kveld! Da har jeg ligget her i benken i flere timer, faktisk helt siden jeg kom hjem fra jobb. Jeg er enda ikke i form noe jeg håper på jeg blir snart.. Har prøvd å legge meg litt nedpå og, men det har ikke fungert det heller.. Så nå må jeg nesten bare krysse fingrene for at jeg blir bedre! Om ikke så alt for lenge skal jeg og min mor se grey's anatomy som begynner på tv. Ikveld er det mor og datter tid, noe som vil bli veldig koselig. Jeg og min mor har ikke hatt kvalitets tid på lenge, så nå var det på tide! 

Nå skal jeg finne meg et stort glass med appelsin juice og krølle meg sammen i teppet før det begynner! Jeg vil til slutt ønske dere en fin tirsdagskveld videre, så blogges vi mer imorgen.

Kryss fingrene med meg for at jeg skal bli bedre i formen til imorgen!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEBBilde 1: Pakker til Manchester. Bilde 2: Ready for take of! Bilde 3: Starbucks! Bilde 4: Burger king frokost med utsikt uteover Manchester. Bilde 5: Trøtt jente. Bilde 6: Hotellrommet. Bilde 7: Museum og Old Trafford omvisning. Bilde 8: Meg på old trafford. Bilde 9: Tyrkisk middag. Bilde 10: Subway frokost før shopping. Bilde 11: Innkjøpene mine. Bilde 12: Pizza margarita! Bilde 13: 6 om morgenen, 3 timer med togtur... Bilde 14: Starbucks frokost på flyplassen. Bilde 15: Søtnosen min. Bilde 16: Dagens antrekk. Bilde 17: Kos på kaien med Karoline. Bilde 18: Dagens antrekk. Bilde 19: Dagens antrekk. Bilde 20: Jentekveld hos Lena. Bilde 21: Godnatt.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne!

ANTREKK - 31.03.14

God morgen, hadde dere en fin start på uken igår? For og være helt ærlig, hadde jeg en jævlig start! Og ikke nok med det, jeg fikk full migrene anfall og spydde som bare det. Verste dagen på lenge! Når jeg våknet idag var jeg enda kjempe kvalm og hadde vondt i hode. Men jeg får bare krysse fingrene for at det vertfall ikke blir verre og krysser  fingrene for at denne dagen bare kan bli litt bedre. Fru negativitet har ikke helt troen på det da, men det finner vi ut av ... Håper jobb gjør slik at jeg ikke har det store tankekjøre som jeg har nå.. 

Siden jeg ikke postet antrekket mitt fra igår kommer det idag. Når jeg var ute og tok bildene mine kom det en nabopus som absolutt skulle være med på disse bildene. Den la seg på fange mitt, gikk rundt meg, tok halen sin oppi fjeset mitt og bare var helt kosen. For en utrolig søt pus! Heldigvis fikk jeg tatt et par bilder før den var med på alle sammen. Siden den bare bor to hus ifra meg, tror jeg ikke det er siste gang jeg for se den. Men det gjør ingenting, det var jo en skikkelig kosepus. 

Da blogges vi mer etter jobb, hva skal dere denne tirsdagen?