april 2015

It's wednesday allready

God morgen dolls. Long time no write! Hvordan går det med dere? Håper dere alle har det fantastisk! Jeg har vært opptatt med jobb, trening, den nye dietten og selvfølgelig lille prinsessen min! Og siden sist har jeg farget håret! Det er derfor dere ikke har fått en selfie her eller bilder av meg på noen steder før håret var helt ferdig! Igår satt min flinke søster et par pakker hair talk extension i meg som var på høy tid. Disse 2-3 ukene har jeg hatt badhairdays bare for mitt kjære extension var tatt ut, og nå er det på igjen. Håret mitt har alltid betydd mye for meg og er ikke håret bra, føler ikke jeg meg bra heller!Men uansett, nå kaller salongen så jeg vil bare ønske dere en fabolouse onsdag!

Antrekk - 22.04.15God morgen flottinger. I går hadde jeg en slags vaske dag for lille Lykke. Sengen og teppene hennes ble vasket, så når de var rene var det på tide at hun tok seg et bad. Det er noe av det værste hun vet, og hun liker vertfall ikke at jeg føner henne tørr. Men da er alt det værste over for greing er noe av det beste hun vet som jeg gjør i en evighet etterpå. Så nå er hun så ren og pen. Men i dag når jeg var ute og knipset disse bjldene til dere rullet hun seg ute i graset, så 12 timer varte det! Heldigvis er lille Lykke veldig pen av seg og er sjeldent hun liker og skinte seg til, så når hun koser seg ute i solen for hun bare gjøre det!

Nå kaller salongen etter en kopp med kaffe og litt avslapning. Jeg har utrolig lyst til og gå på trening etter jobb, men kanskje jeg bare skal ta meg en jogge tur siden det er så pent vær? Jeg må virkelig nyte været når jeg kan siden jeg jobber inne hele tiden...

Vi blogges mer senere Dolls. Ha en fabulouse onsdag!

Monday morning

God morgen og god mandag! Jeg kan ikke skryte nok av dette været vi har her i haugesund. Det er helt fantastisk! Nå er morgen kaffien inntatt og lykke skal ut en tur før salongen kaller. Rett etter jobb er det cardio og styrketrening med Tina mi. Nå er det ikke lenge til sommeren og nå er det full kjør med treningen! Nå har jeg holdt ut en hel uke på dietten og det går kjempe bra. Jeg har skeiet ut en gang og det er ikke alltid jeg klarer og drikke alle vannglassene, men putt putt. Jeg har allerede tatt av litt, så nå må jeg bare fortsette like bra slik at jeg kan se mer og bedre fremgang!Ha en flott start på den nye uken dolls!

Sunday

Herlighet for en nydelig søndag. Solen stråler, morgen kaffien er inntatt med favoritt serien min gossip girl på tv, lykke har vært på tur, og jeg skal på samson cafe om et par timer og nyte en iskaffe i vår solen, før søndagen avsluttes med en lang tur med et par venninner og lille nurket. Jeg håper virkelig denne solen og varmen holder seg for jeg vil bare gå i kjoler, høye pumps og en lett dressjakke over! Nå er jeg lei av skyer, vind og regn! Men før jeg kan det ser jeg at jeg desperat trenger hundre timer i solariummet eller en spraytan asap!Ha en kjempe fin søndag Dolls!

Casual saturday

For en dag! Jeg våknet opp med migrene så ingenting av det jeg skulle ha gjort idag er blitt gjort.. Jaja, det får jeg ta igjen imorgen når hodet ikke føles ut som om det skal sprenges. Føler meg mye bedre nå etter et par hodetabeletter så kvelden er reddet. Om en stund skal jeg til Tina og da skal vi lage tacosalat og se en skrekkfilm og 2! Kjenner det skal bli utrolig herlig med en hjemmekveld med bestevenninnen min!Håper dere har hatt en fin lørdag så langt og at den fortsetter like fin!

Antrekk - 17.04.15God kveld og god helg peninger! Jeg kunne ikke fått en bedre start på helgen. Rett etter jobb hadde jeg en god cardio økt og mage, rumpe, lår trening, den nye svart kjolen min fra nelly kom i posten som jeg selvfølgelig måtte ta på med en gang som er på i dagens antrekk, og kvelden avsluttes med skrekk film på kino som blir så gøøy! Min number one skrekkfilm buddy Tina overtalte meg til kino kos denne fredagskvelden, noe som passet meg upperlig siden imorgen tidelig er det joggetur med Lykke. Dagen kunne rett og slett ikke vært bedre. Eller et glass vin og to skader aldri på dagen, men det sparer vi til neste helg!


Ha en fab fredagskveld Dolls, håper dere likte den nye kjolen og dagens antrekk.!

My life on instagram @kaisaeb


God morgen Dolls. Denne torsdagen blir travel for min del. Etter en kopp med kaffe og en liten tur med Lykke kaller salongen og der skal jeg være til l 6. Rett etter jobb skal jeg fortsette og jobbe med og promotere på we love the 90's konserten som jeg fortalte dere for en stund siden. Da skal jeg og Tina henge opp en del plakater rundt om kring før jeg avslutter kvelden hjemme. Bissy bissy days, men det er slik jeg liker det!


Følg meg på insta om du ikke gjør det alt.
Vi skrives!

And the days just pass..

God morgen Dolls. Da er det onsdag allerede og jeg skal snart avgåre på jobb igjen. Jeg ville bare innom dere for en liten oppdatering siden det har jeg ikke gjort siden mandags morgen. Jeg startet uken med diett og trening, noe som jeg prøver og følle til punkt og prikke.. Det går utrolig bra, men det er bare dag 3 nå så jeg får helle se om 2 uker. Elles har jeg hatt møte med salongen og slappet av hjemme. Jeg er utrolig trøtt og sliten for tiden noe som gjør at bloggen kommer nederst på listen. Det har den egentlig gjort i mange mange mnd nå, men jeg lover det blir bedre når jeg får opp motivasjonen!
Vi blogges finingene mine!

You only live once

Denne helgen må være den morsomete på lenge! På lørdag arrangerte min flotte Silje-Marie dildo party for oss jenter. Der fikk vi servert kjeks, ost og masse vis av gode frukter og selvfølgelig en del leketøy, kostymer og massevis av andre saker. Vi lo i masse vis, testet forskjellige ting, hørte på og så på og bare koste oss med en stor K! Han som hadde homepartyet trengte en modell til noen av kostymene og jeg ble selvfølgelig valgt ut! Etter 5 kostymer fikk jeg en gave for min flotte innsats, noe jeg syns var vell fortjent! Beste jentekvelden på lenge.

Igår slappet jeg bare av på sofaen og ladet opp til en ny uke. Halsen min er ikke bedre som jeg håpet på men verre.. Så håper jeg ikke ligger strekk ut til slutt. Så selvom jeg ikke er helt i form er jeg klar for en ny uke etter et par kopper med kaffe.

<3

Black pumpsGod morgen og god helg Dolls. Jeg har jobbhelg denne helgen, så etter en kopp med kaffe er jeg klar for og gjøre folk hårpene. Jeg hadde bare en avslappende kveld hjemme med familien i går, ikke bare siden jeg skal på jobb, men og pga jeg ikke er helt god i halsen. Jeg har fått skikkelig ekkel tørrhoste og er ikke helt 100%, men krysser bare fingrene for at det holder seg slik. Ikke verre, bare bedre!

Og bare se på disse lekre pumpsene jeg fikk rett før påsken! Det er så inn med spisse pumps, at jeg bare måtte skaffe meg et par. De er heller ikke de høyeste eller de med tynneste hælen, noe jeg pleier og handle når jeg skal ha nye sko, så disse er mye mye enklere og gå i noe som er et stort pluss! Dessverre er de ikke de mest behagelige jeg har prøvd, men kanskje når jeg har fått gått i dem et par ganger blir det bedre. De passer perfekt til våren og sommeren, så håper de blir bedre på foten etter hvert for jeg vil bruke dem hele tiden!

Oppdaterer dere mer senere!

Put on some music and go for a run!

Da er jeg ferdig på jobb og ukens tredje treningsøkt er unnagjort. Idag ble det en tur med intervaller. Tar du musikk i ørene og går/jogger utendørs kan du være ute i en evighet og det er helt herlig! Selvom det er slitsomt og du vil gi opp får du en fantastisk mestringsfølelse og du føler deg mye bedre etterpå! Det allerbeste er når du er sint og tar deg en joggetur for da får du ut all agrisjonen og tankene dine ut. Så neste gang du er i dårlig humør, la det gå utover treningen!

Resten av kvelden skal jeg slappe av med litt middag og pll før det blir beauty sleep. Lille lykke ville ikke ut på noe tur idag, og etter litt sprining er hun helt utsått stakkar bebyen min.Dere får ha en fin onsdags kveld dolls! Vi skrives mer imorgen.

My life on instagram @kaisaeb


God morgen Dolls. Hvordan var det og komme tilbake til normale dager i går? Jeg synes det var helt herlig. Rett etter jobb var det kondisjons trening og MRL med Tina mi. Nå nærmer bikini sessongen seg, og jeg nærmer meg klar, men jeg er ikke der helt enda. Det jeg må jobbe mest med er kondisjonen og kanskje bli enda mer ubs på kostholde mitt som fyker her og der til tider, men nå er det skjerpings, skjerpings, og mer skjerpings! Jeg er relativ sunn, men klarer ikke alltid si nei til fristelsene..

Før jeg stikker på salongen og tilbringer dagen der til 7 ikveld, oppdaterer jeg dere på instagram. Her er det mange mange bilder til dere fra hverdagen min og London turen jeg var på. Når jeg ser på bildene har jeg så lyst og reise tilbake, men nå er en ny tur bestilt som jeg skal fortelle dere om senere, så nå må jeg bare se fremover. Selv om jeg elsker storby tur med shopping er syden og strandlivet den beste ferien du kan gi meg! Nå må sol og sommer virkelig komme for fult!Følg meg på insta om du ikke gjør det alt!

The easter is over!

Da er en fantastisk påskeuke over for i år, og jeg er så klar for at hverdagen skal starte etter hvor perfekt dagen var i går. Jeg og tre av mine gode venninner hadde en så fin dag at jeg ville ikke den skulle ta slutt. Vi startet dagen med en lang og god tur og avsluttet kvelden med en god pasta og kylling salat mens vi snuret en film. Bedre enn det kan det ikke bli!

Nå skal jeg snart tilbake til saksene mine og gjøre folk hårpene igjen etter en liter med kaffe. Jeg la meg ganske tidelig i går, men jeg var ikke helt klar til og stå opp når ringe klokken vekket meg halv 7 i dag morges. Slik er det når jeg må få igjen litt tapt skjønnhetssøvn!Vi blogges mer senere Dolls.

Håper dere alle får en fab start på hverdagen igjen etter påsken!

Antrekk - 04.04.15God kveld fininger! Har dere hatt en fin søndag og ikke minst helg? Etter et par ute dager i påsken har jeg bare hatt en avslappende søndag noe jeg virkelig trengte. Nå må jeg få meg en del skjønnhetsøvn og få i gang alt av trening etter noen harde og fantastiske påskedager. Jeg har bare hatt serie tid og litt rydding av soverommet mitt idag, og nå avsluttes dagen med to filmer og kos hos en kompiss.Ha en fin søndagskveld videre Dolls.

Twenty four years old!Herlighet for en kjekk kveld vi hadde i går. Når vi kom bort fikk vi servert hjemmelaget pizza pg party hatter, og resten av kvelden hadde vi leker, vi sang, danset, lo og hadde rett og slett en fab kveld. Vi avsluttet kvelden på byn med et par drinker, fortsatte dansingen også kom jeg meg hjem ikke så alt for sent for en gang skyld. Jeg og favoritt søskenbarne mitt må absolutt finne på noe snart igjen. Vi har det alltid så morsomt sammen og bursdagsfeiringen hennes var ingen unntak!

Gratulerer med overstått mitt favoritt søskenbarn!

Missed me?Da er jeg endelig tilbake etter over en uke med fri fra bloggen. Jeg har bare kost meg denne siste uken med akkurat hva jeg har lyst til, og bloggen har havnet sist i rekken. Men nå er blogg motivasjone kommet tilbake, så nå skal bloggen bli flittig oppdatert igjen. Hvordan har dere det Dolls? Har dere en fab påske? Jeg har hatt det så gøy de siste dagene med bowling, Jacuzzi kos, cafebesøk, festing og rett og slett bare stor kost meg. Jeg føler jeg har så mye og oppdatere dere på, men det får dere følge med på instagram eller kanskje snapkontoen min om jeg legger den ut? Hadde vært utrolig gøy og se hva dere lesere gjør på fritiden.

Nå skal jeg stelle meg og gjøre meg klar for ikveld er det fest hos mitt søskenbarn som fylte året sitt her om dagen. Idag har jeg bare valset rundt på oasen storsenter og kikket etter gave til henne, og nå begynner snart bursdagsfeiringen så nå må tregasen meg kjappe seg.

Ha en fab lørdagskveld!