mai 2013

ANTREKK - 31.05.13Da er det fredagskveld og jeg skal snart kjøre bort til kjæresten min og tilbringe natten og helga der. Det betyr bloggfri sone...

Gleder meg til å se han, for han har gjort en del syke ting idag. Han har tatt tre piercinger bare idag! En i hver nippel og i tunga. For en syking jeg er sammen med! Hadde jeg aldri turt. Men jeg skal ikke si noe på at han var veldig kjekk med det. Har bare sitt det på bilder til nå, men kan tenke meg det er kjekkere i virkeligheten. Jeg og har hatt lyst på tungepiercing, men pågrunn av at jeg er så redd de nålene så TVILER jeg så sykt på at noen gang kommer til å ta det ..  Men kan aldri si aldri. Først må jeg manne meg opp til hjerte tattoveringen som jeg skal ta.Dere for kose dere denne fredagskvelden, så snakkes vi!

DRESSES FOR THE SUMMER SEASONDa nærmer det seg stormskritt 1 juni, det er allerde imorgen. Det betyr at sommeren nærmer seg og det er påtide og handle inn litt sommerklær og det innebærer jo sommerkjoler! Her er noen av de kjolene som jeg vil ha til sommeren i fra nelly. Syns alle kjolene her er kjempe fine å klarer ikke å plokke ut en kjole jeg vil ha med meg til Kroatia i sommer.. Det er jo ikke så lenge til så må få bestilt meg en kjole før jeg reiser avgåre.. Har veldig lyst på den hvite kjolen ovenfor og den rosa av dem peplum kjolene nedenfor.. Er jo så flott med farge på klærne når du får litt brunfarge på kroppen! Men hvilken skal jeg velge? Dilemma..

Har egentlig lyst på den peplum kjolen i alle mulige farger, syns den er så fin!
Hvilken av disse kjonene var DIN favoritt? For å komme til kjolene må du trykke på bildet. 

MENDULA IN CROATIA


Da er det bare 1 månde til jeg reiser her til! Jeg gleder meg sånn. Skal bli så utrolig deilig med sol og varme på kroppen! Her skal jeg med min mor, far og lillebroren min og vi skal være der i 2 uker. Vi skal til Kroatia på en øy som kalles Brac. Aldri vært i Kroatia før, men på  bildene ser det utrolig nydelig ut! På bildene ser dere hvor jeg skal sove, spise, bade og sole meg de 2 ukene jeg er der nede. Vi skal bo i leilighet denne gangen, noe jeg tror er mye bedre enn hotell! Jeg bare drømmer meg helt vekk jeg nå.. Selvom det skal bli deiligt med syden så kommer jeg til å savne kjæresten min noe utroligt mye. Det jeg gruer meg mest til er å savne han og lille baby Lykke.. Håper de 14 dagene bare fyker av gåre slik at jeg kan tilbringe sommeren med min kjære. Vi skal kanskje ha oss en syden tur i høst en gang også forhåpentligvis!Gleder meg sykt til å reise der til! Skal bli så herlig!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Fant seg en liten pinne han. Bilde 2: Dagens antrekk. Bilde 3: Digger mamma sine sko! Bilde 4: Sole meg litt. Bilde 5: Besti! Bilde 6: Iste på kaien med Celine. Bilde 7: Meg på kaien. Bilde 8: Meg på kaien. Bilde 9: Grillkos med kjæreste, lykke og svigerforeldre. Bilde 10: Jeipe Lykke, kjempe søte. Bilde 11: Bilde fra shoot med Lena.

Da kommer bildene fra ukens instagram. Ble ikke så mange instabilder denne uken men håper dere likte bildene ihvertfall.
Følg meg gjerne!

ANTREKK - 24.05.13Jeg må fortelle dere historien om disse skoene her. Jeg og Lena har gitt dem navn, men er litt for drøyt til å skrive her. Når jeg og Lena skulle gå og ta bilder så hadde jeg jo disse på meg siden dette skulle være antrekket mitt for dagen. Men når jeg skulle gå ned den lille bakken fra Lena så bare knakk ankelenen min for hvert steg jeg tok. Så til slutt la jeg meg ned på bakken, tok av skoene og gikk barbent hjem. Så skoene er allerede ødelagt fra grusen etter bare 2 min med å ha de på meg.. Aldri brukt dem før så har jeg allerede klart det. Jeg må ihvertfall øve meg på å gå mer på de skoene, for tydligvis klarte jeg ikke å gå på disse.. Klarte å gå på dem inne, men med en gang jeg gikk med dem ute så bare knakk ankelen for nesten hvert skritt.. 

Hva syns dere om antrekket fra fredag?
Gi meg gjerne tips til å bli flinkere å gå på vanskelige høyhælte sko, need it! 

ANTREKK - 27.05.13

Da er det snart lalle tid for meg, jeg skal bare poste dette innlegget så er det rett i seng. I morgen er det skole igjen.. Jeg har hatt så masse fri i det siste at jeg har rotet litt med døgnrytmen min, men nå kjenner jeg at jeg er kjempe trøtt, så kommer nok til å sovne med en gang jeg legger hode ned på puta. I dag har det vært ganske fint og varmt vær ute. Jeg angrer på at jeg ikke solte meg i noen timer. Jeg viste ikke at det var så varmt og fint, så jeg lå heller under dynen i senga mi jeg til 11-12 tiden. Slappe meg!

God natt alle sammen!

HAPPY GIRLWoho! Alt er fint med meg, jeg er ikke syk! Så nå har jeg feiret med Mac donels mat og is. Sitter og venter på kjæresten nå. Vi skal bare kose oss idag. Det ble heller ikke noe drama hos legen. Heldigvis var blodprøven i fingen så det gikk veldig fint. Ingen tårer denne gang!

Sneak peak får dere også på antrekket mitt nå, flere senere ikveld!

UKEPLAN UKE 22


Takk gud for at denne uka started med fri! Jeg har stått opp, dusjet og alt. Men kjenner at kroppen min trenger litt mer søvn så skal sette på en seri og bare slappe av med den en stund. Ble litt sent inatt kan dere si.. I dag så skal jeg til legen og selvfølgelig ta blodprøve, så lykke til, til meg! Bare jeg fikk vite av mamma for noen dager siden at jeg skulle ta begynte jeg å grine. Haha, off jeg er så redd sprøyter at jeg har gruet meg hele helga.. Men siden jeg er så redd skal jeg få mac donels og kikke litt innpå oasen etterpå, så det hjelper jo ganske mye på. Resten av uken skjer det ikke så mye. Skal hvertfall tilbringe masse av tiden min med kjæresten, begynner snart og ikke bli så lenge til jeg reiser!

Hva er deres planer for  uken?

SUMMER WEEKENDDa vil jeg fortelle dere litt om helgen min før jeg tar kvelden. Denne helgen har jeg fått litt sommerfølelse faktisk. På fredag etter at jeg var med Celine grillet jeg og min kjære i hagen vår. Han laget et lite spisested til oss og alt! Var skikkelig koselig. Ikke nok med det, men på lørdag så grillet vi også hos foreldrene hans i dere nye leilighet. Jeg har tilogmed fått pittelitt farge i helga! Så i helga har jeg bare kost meg med kjæresten, god mat og i sola.

Nå må jeg virkelig begynne å ta sol, er snart bare 1 månde til Kroatia. Må begynne å få litt farge på kroppen nå!!Hvordan har deres helg vært?
Da blogges vi mer imorgen! 

ANTREKK - 22.05.13Da vil jeg dele gårsdagens antrekk med dere. Jeg fikk ikke postet det igår på grunn av at jeg hjalp min mor og far hjemme med rydding og vasking før de skal reise til London idag uten meg.. Skulle ønske jeg og kunne være med siden jeg aldri har vært der, men kanskje neste gang heller. På kvelden var jeg bare med Lena og hadde en sladder runde med hun før jeg tok kvelden, så skjedde ikke noe spennende igår.

Nå sitter jeg bare her på skolen og vil bare hjem. Jeg er ikke i form idag og vil bare hjem til kjæresten og legge meg i armkroken hans og syke meg litt. Så det er det jeg skal gjøre idag, bare ligge inntil han og prøve å bli frisk til i morgen. Så jeg vet ikke hvor mye blogging det blir idag spørs om jeg blir bedre eller ei. Men håper jo på det beste!Hva er deres planer for dagen?
Ønsk meg god bedring! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Sovedyre. Bilde 2: Meg. Bilde 3: Nye tattoveringen til kjæresten, fortsettelse følger. Bilde 4: Fine Lykke. Bilde 5: Der va tattoveringen ferdig! Bilde 6: Smørbrød hos bestemor på 17 mai. Bilde 7: Kjekt å gå i tog i regnet. Bilde 8: Årets første grillmat. Bilde 9: Nydliga sommarvere ute med 30 grader! Bilde 10: Lukter på blomste hu. Bilde 11: Spise litt gras. Bilde 12: Aw, lekte litt med grase hu.

Hva syns dere om mine instagram bilder denne uken? Følg meg gjerne, da blir jeg glad!

UKEPLAN UKE 21For en dorlig blogger jeg er .. Jeg har bare lagt bloggen, kamera og alt på hylla de siste dagene. Når jeg er hos typen min har vi noe som heter bloggfri sone så da blogger jeg ikke. Vil heller bruke tiden min på han enn og sitte med bloggen. Men kanskje jeg burde begynne å ha noen forhåndskreve innlegg til dere, for dette blir for dorligt! Jeg vet jeg er blitt veldig dorlig på å blogge, jeg skal prøve å skjerpe meg. Jeg må bare finne litt motivasjon til og virkelig gi gjerne med bloggen! 

1 DOWN, 4 MORE TO GO..

I dag var det dagen nesten alle fikk vite om vi kom opp i skriftelig eksamen eller muntelig. Der jeg får fikk vi bare vite Engelsk muntlig. Min klasse kom ikke opp! *Woho* På tirsdag for vi vite om vi kommer oppi Norsk skriftlig.. Håper vi ikke kommer opp i noenting. Da hadde jeg blitt glad. 1 eksamen jeg ikke kom opp i, 4 igjen.. De muntlige eksamene mine vet jeg ikke helt hva tid jeg for vite dem. Prøver ikke å tenke for mye på disse eksamenene. Jeg  for bare krysse fingrene for at jeg slipper noen eksamener utenom frisør i år! Men til alle dere som kom opp i eksamen, masse lykke til når dere skal ha eksamen!

Etter jeg kom hjem fra skolen har jeg bare ligget i sengen og sitt på en seri. Jeg hadde jo betennelse i visdomsjekselen for en stund tilbake om dere kan huske jeg fortalte det, og nå kjenner jeg at det værker slik at gjorde i begynnelsen. Så jeg er litt redd for at det blir værre og at det blir en skikkelig betennelse igjen. Typisk at jeg skal bli syk på denne tiden rett før 17 Mai.. Men for bare håpe på at det ikke utvikler seg. Så i dag skal jeg ta en tidelig kveld og håpe på at jeg ikke kjenner noe i visdomsjekselen imorgen. Så da snakkes vi mer imorgen alle sammen.Kom dere opp i eksamen idag? Hvilket fag?
Ønsker alle en fin natt! 

FARGERIKE BLAZERE

Alle vet at jeg elsker blazere, jeg har ganske mange i klesskape hjemme. Så hva er ikke finere til sommeren enn fargerike blazere? Jeg kunne godt hatt alle disse jakkene i klesskapet mitt, hadde ikke gjort meg noenting. Et helt enkelt sommerantrekk med en av disse jakkene, høres helt perfekt ut for meg! Jeg kunne godt brukt disse i mine hverdags antrekk også, men akkurat til sommeren syns jeg de passer perfekt, og hvertfall når de er i så fine farger. Alle jakkene er fra H&M. De jakkene jeg likte best var de 3 øverste og den lyse blå og ferskenfargete jakken nedenfor. Nesten så jeg må kjøpe meg en eller to av de jakkene her, for de var jo bare så fine!Gul HER, rosa HER, grønn HER, lyseblå HER, fersken HER og mørke blå HER.

Jeg kunne gått tenkt meg alle disse blazerene til sommere, hva med dere? Har dere en favoritt?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Tar seg en liten middags hvil hu onna teppe i stuå. Bilde 2: ENDELIG! Bilde 3: Ny peplum top. Bilde 4: Kos på kaien med Rebekka. Bilde 5: Lykke sovna i solå på kaien besøk. Bilde 6: Alle bollene me fekk fra Celine, så nå e det filmkveld med Rebekka. Bilde 7: Kose seg i teppe på kaien. Bilde 8: Dagens antrekk. Bilde 9: Elske lille Lykke. Bilde 10: Meg. Bilde 11: Pizza og filmkveld med Lena. Bilde 12: Pakker i posten! Bilde 13: Langt hår igjen fra California Hair. Bilde 14: Kjæresten er komt hjem, da er jeg og Lykke klar til å gå til han. Bilde 15: Dagens antrekk. Bilde 16: Klar for konfirmasjon. Bilde17: Koltbord, nam! Bilde 18: Meg og Ann Helen i konfirmasjonen. Bilde 19: Meg og konfirmanten. Bilde 20: Antrekket i konfirmasjonen te Rebecca.

Gjerne følg meg på instagram for flere bilder!  

ANTREKK - 11.05.13
Siden jeg ikke fikk postet konfirmasjons antrekket mitt på lørdag, så for dere det nå. Jeg hadde ikke bunad på meg for jeg orket ikke å drasse på den frem og tilbake fra kjæresten så da valgte jeg heller denne kjolen fra nelly. Jeg skal jo uansett bruke bunaden min på 17 mai, så den blir brukt i år uansett!

Da er jeg snart ferdig på skolen og skal til farmor etterpå og spise middag, idag er det moussaka. Det blir det bare meg og Ann Helen idag siden Rebecca er i Stavanger og shopper. Etter jeg er ferdig der så skal jeg bort til min kjære og tilbringe noen timer der før jeg skal hjem igjen. Han har jo akkurat komt hjem nå, så nå skal jeg bruke all tiden min på han!Hva syns dere om antrekket jeg hadde på meg på lørdag?

UKEPLAN UKE 20


Hva skal dere denne uken?

KONFIRMASJONEN PÅ LØRDAG

God søndag kveld alle sammen, da er jeg hjemme igjen fra min kjære. Jeg måtte bare innom og blogge litt før jeg stikker i dusjen siden jeg ikke blogget noe igår eller noe idag. Men nå er det jo snart kveld så jeg ville bare innom til dere og vise dere noen bilder og slikt fra konfirmasjonen jeg var i går.

 

På lørdag var jeg jo i konfirmasjon til Rebecca. Hun var kjempe fin i den nye bunaden sin. Jeg hadde det i hvertfall koselig på lørdag når jeg var der. Er litt kjekt og se familien din som du nesten aldri ser og for snakke litt med dem siden du ser dem så sjeldent. Det er vell ikke bare jeg som har vært i konfirmasjon denne heIgen, og jeg håper dere har kost dere der dere har vært. Og selvfølgelig gratulerer til dere alle som har blitt konfirmant! I morgen er det jo slengemandag for noen. Husker når jeg hadde slenge mandag, da var det masse shopping! Skulle ønske jeg hadde fått alle de pengene igjen og kunne gå på en stor shopping runde. Det hadde vært gøy det! *Dagdrømmer*Nå stikker jeg i dusjen, så skal jeg prøve og legge ut antrekket for igår når jeg var i konfirmasjon, eller så blir det imorgen tidelig!
Håper alle sammen har hatt en fin helg.

ANTREKK - 10.05.13

Det regnet og var egentlig ikke noe bra vær og ta antrekks bilder i til dere.. Men føler at jeg må siden jeg ikke har hatt det på en stund. Hadde jo her om dagen, men da var det jo nesten en månde siden sist. Det er ikke bra. Håper dere liker antrekket uansett hvilket vær de er tatt i! Håper det snart blir bedre vær ute, da lover jeg det blir masse antrekks bilder til dere.

Mens dere leser dette så har jeg jo komt bort til min kjære, så vi snakkes sikkert ikke før imorgen. Jeg skal i konfirmasjon til mitt søskebarn også rett etterpå skal jeg bort til min kjære og fortsette helgen med han. Så jeg vet ikke hvor masse blogging det kommer til å bli.. Jeg håper dere skjønner at siden han er kommet hjem, så vil jeg tilbringe all tiden min med han! Men dere klarer dere nok uten oppdateringer på en dag og to.

Ha en fin fredags kveld alle sammen. Det skal ihvertfall jeg!

FINALY!Endelig kommer min kjære hjem. Nå skal jeg snart bort til han og kose meg med han igjen. Kjenner jeg har sommerfugler i magen for jeg gleder meg sånt. Tror lille Lykke blir kjempe glad for og se pappaen sin igjen også! Jeg har kjøpt inn litt chips og snop til oss så ikveld skal vi bare kose oss med hverandre. Skal sove over hos han ikveld, skal bli så deilig og ligge i armkroken hans igjen. Men da kommer det antrekks bilder om noen timer så vi snakkes senere. Nå skal jeg pakke og gjøre meg klar for kjærestetid!Hva skal dere denne fredagen?

LANGT HÅR IGJEN!Før og etter

Jeg hadde litt panikk for at det nye extensionet mitt ikke skulle komme idag.. Men heldigvis så kom det i tide til at jeg kunne bruke det idag når min kjære kommer hjem fra Spania. Nå er det bare noen timer til han lander og jeg gleder meg så sykt! Jeg er døds fornøyd med den nye extensionet mitt fra Calefornia Hair. Jeg bestillte der ifra sist også, men denne fargen er min nye favoritt! Paste helt perfekt til mitt hår og kan ikke vente med å bruke det hver eneste dag. Jeg er jo helt avhengig av extension og dette håret her er kjempe bra. Fargen jeg har #160 lysblond og jeg er døds fornøyd med resultatet! De er ikke så dyre heller. Jeg bestillte 50 cm til 800 kr, det er jo ingenting i forskjell til andre steder på nettet.Jeg er så fornøyd med det nye håret mitt, endelig er det langt igjen!

CHILL DAY

Jeg og Lykke har enda ikke stått opp fra sengen.. Hun ligger enda og sover så har ikke hatt lyst til og tvinge heller. Men nå er det på tide at hun skal få en liten tur siden det snart er langt på dag. Siden min kjære kommer hjem imorgen så skal jeg bade lille Lykke i badekaret for og gjøre henne ren og pen til han kommer hjem. Vi skal også opp til Lena og spise fastfood og se en film senere. Idag skal vi bare slappe av før gutten vår kommer hjem igjen til oss. Men nå må vi stå opp og begynne dagen, noe vi skulle ha gjort for lenge siden.Ha en fin fridag alle sammen!
Har dere noen kjekke planer for dagen?

ANTREKK - 08.05.13

Da er det kjempe lenge siden jeg har hatt antrekks bilder til dere. Så nå syns jeg det var på tide at jeg hadde det igjen. Har dere savnet det? Snille Lena var fotograf idag når jeg var innom henne før jeg stakk til byn for og møte Karoline. Jeg og Karoline skulle egentlig feste på keratin extension på Rebekka, men det ble ikke noe av.. Så vi bare satt på cafe MM i noen timer og koste oss. Jeg kom hjem for en liten time siden så nå skal jeg bare slappe av med en film med Lykke og vente på at min kjære kommer på facebook. Nå er det bare 2 dager til han kommer hjem, woho!! Håper det nye extensione klarer og komme fram til da, vil ha langt og fint hår når han kommer hjem igjen. Vil jo være litt extra fin når det er så lenge siden sist.

Likte dere dagens antrekk?
Da er det film tid i sengen med lille Lykke, snakkes senere! 

SVAR PÅ SPØRSMÅLENE

Hva gjør du med håret ditt?
Jeg gjør ikke så masse med det egentlig, jeg pleier bare å stritte det så er jeg klar. Jeg bruker ikke mange produkter i håret eller noe. Eneste jeg tar i det er olje når det er vått og kreastase sin varmebeskyttende når jeg skal stritte det osv. Kan kanskje lage video eller et eget innlegg om det. Har et innlegg her som jeg lagte for lenge siden som beskriver det litt med extensionet steg for steg og slikt. Det finner dere HER.

Hva liker du best med å blogge?
Det allerbeste med å blogge er alle de søte og fine kommentarene jeg for fra mine søte lesere! 

Hva heter beste venninnen din?
Jeg har mange gode venniner så er litt vanskelig å velge. Jeg har et par veldig nære venniner som jeg forteller alt til! Er veldig heldige som har disse jentene ved min side. Men må jeg velge en av dem så må det bli Celine. Denne god jenta her har jeg kjent i over 10 år. Vi har vært bestevenner i mange mange år nå. Jeg er så glad i denne jenta. Ser henne ikke så ofte desverre den siste tiden, men det skal vi nok fikse på! Vi har bare hatt en krangel i hele vennskapet vårt, noe som jeg syns er litt sykt. Nå bare ler vi av den for vi begge var ganske syke da. Celine støtter meg og er der for meg uansett hva, hun er den beste venninna på jord!Hva er den ekte hårfargen din?
Jeg vet ikke helt hva den ekte hårfargen min er. Når jeg ser på bilder fra når jeg var liten hadde jeg veldig lyst hår. Jeg begynte å stripe det i 12-14 års alderen, begynte å helbleike det som 16 åring og nå lysfarger jeg det bare. Så min ekte hårfarge har jeg ikke peiling på. Jeg vil kalle min ekte hårfarge mellomblond, er ikke helt lys, men ikke mørk heller.

Hvor henter du inspirasjon?
Det henter jeg fra alle bloggerne jeg leser, instagram og slike ting. Kan finne inspirasjon overalt.  

Hvilke land vil du reise til?
Mange forskjellige steder i USA, Hawaii, Mexico, Dubai, London, Bora Bora, Thailand, Italia og mange mange flere plasser. Elsker å reise!Favoritt dyr?
Etter jeg og min kjære fikk Lykke er Chiuahua er det mitt favoritt dyr. Jeg vet det er en hunderase, men er også en hund. Er veldig glad i alle dyr egentlig jeg så er litt vanskelig å velge. Jeg elsker nesten alle dyr, spesielt katter, hunder, hester, slike søte eksotiske dyr.. De er jo bare så søte!

Hvor er smykket fra som du har på headeren?
Det er fra bik bok. Kjøpte det for en stund siden så vet ikke om de enda har det i butikken lenger.. 

Hvilke blogger leser du?
De jeg er innpå hver dag er: Fotballfruen, Stina, Marthe Borge, Kissies, Kenzas, Heidi, og noen til. Leser noen av leserene mine også. Er veldig mange bra bloggere der ute.

Hva vil du bli?
Jeg skal jo ut i lære etter sommeren som frisør, så det er jo det jeg vil bli. Men skal nok fortsette studeiene mine eller utdanne meg innen hudpleier, også har jeg lyst til å drive på med styling og makeup så vi for se om noen år. 

Favoritt musikk?
Jeg har ingen favoritt musikk, hører på litt av vært. Kan være fra alt til veldig rolig musikk til techno, så er litt vanskelig og si. Men min favoritt musikk er noe innen RNB og listepop.

Hvorfor blogger du?
Jeg blogger først og fremst fordi jeg syns det er kjekt. Er blitt min lille hobby dette her. Har ikke holdt ut med en blogg så lenge som dette her!

Favoritt program?
Jeg har så mange.. Pretty little liars, The Hills, One tree hill, The City, Gossip girl, Keeping up with the Kardashians og frustretre fruer og sikkert noen fler. Elsker alle sammen og kunne se dem dagen lang! Har noen jeg avogtil ser på, men ikke som jeg følger med på. Hvor mange lesere har du?
Jeg vil ikke si hvor nøyaktig med lesere jeg har, men er fornøyd med hver og en av dere! 

Lykkeligste øyeblikk i hele livet ditt?
Når jeg og min kjæreste ble sammen. Vi har snart vært sammen i 1 år og 6 månder, så tiden flyr avgåre. Han er det som betyr mest for meg, men det vet han veldig godt selv også! 
En typisk hverdag for deg?
En typisk hverdag for meg er å stå opp kl 06.00 før jeg skal på skolen som begynner kl 08.00. Så etter skolen er ferdig 7 timer etterpå så er det å være med kjæresten som jeg pleier. Eller så er jeg med venniner og er på cafe eller noe slikt. Jeg gjør ikke på så mye om dagene. Er med kjæresten eller venner. Har ikke noe sport eller noe som jeg går på, så har masse fritid til mine kjære.

Hva er din favoritt mat?
Jeg er veldig kresen i mat veien og liker nesten ingenting. Men det må nok bli tacopie som er min favoritt mat. Det kunne jeg spist hverdag en god stund, det er jo så godt!

Drømmejobb?
Drømmejobben min er noe innen mote og styling. Når jeg har sitt på The Hills og slikt så virker det så kjekt og jobbe i et mote blad, style til catwalken, photoshoots og masse annet kjekt. Det virker så gøy. Så det er kanskje det? Klarer ikke helt og bestemme meg. 

Hva gjør du på fritiden?
På fritiden min så er jeg som regel med kjæresten og koser meg med han, eller på shopping, cafe eller noe slikt med mine venninner.

Beskriv stilen din med 1 ord.
Haha, dette var faktisk vanskelig.. Men kanskje: Klassisk?

Hvor mange par sko (høyhælte) har du?
Nå måtte jeg telle.. Jeg har ganske mange sko, jeg har noen lavesko også, men tilsammen med alle de høye har jeg over 30 par. Jeg finner ikke alle skoene mine, de er litt overalt så ca det. Men målet mitt er over 100 par høye sko! Men selvom jeg har så mange føler jeg ikke at jeg har så mange. Jeg må kjøpe meg noen svarte pumps og noen nye sommersko, for aldri nok av sko kan jeg si dere!
Kommer med video om alle skoene mine om dere vil ha det! Hva syns du om paradise hotel?
Jeg har ikke sitt på paradise hotel denne sesongen. Jeg tror egentlig jeg har vokst litt ifra hele paradise greia for nå syns jeg bare det er teit! Klarer ikke å se på det en gang, så det sier vell sitt.

Har du søsken?
Ja jeg har en storesøster på 24 som er da 5 år eldre enn meg, og en lillebror som blir 10 dette året. Så vi er da 3 søsken med meg.

Har du dyr?
Jeg har 2 faktisk. Har en familiehund som heter Kero. Han er en flatcoated retriver. Han har vi hatt i 3,5 år eller noe. Også har min kjæreste værdens søteste Chiuahua som heter Lykke. Hun har vi bare hatt et par månder, men vi er blitt en liten lykkelig familie vi tre. Er mest hans hund, men er litt min og. Hun er i hvertfall veldig mammadalt.

Favorittfarge? 
Jeg bruker jo ikke så masse farger i antrekkene mine, men jeg må nok falle på tyrkis! 

Favoritt sport?
Min favoritt sport er den sporten jeg gikk på i mange mange år og som jeg elsket. Det kan ikke bli noe annet enn Rytmisk Gymnatsikk. Det er verdens fineste sport i mine øyne! Om dere som ikke helt vet hva det er må dere se denne videoen. Den er så fin med mange gode turnere! Jeg syns denne sporten er bare nydelig. Jeg vet selv hvor hard denne sporten er, men den er bare alt for fin. 

 

Amandasenteret eller Oasen?
Oasen. Jeg syns de har mer utvalgt på Amanda, men der er jeg så sjeldent. Skal jeg ha noe eller bare kikke så er det Oasen jeg går på, om ikke noen andre vil en annen plass.

Er du et A-menneske eller B-menneske?
Jeg er nok et A-menneske. Helt siden jeg var liten har jeg lagt meg tidelig og stått opp med fuglene. Er ikke så gale nå når jeg er blitt litt endre, men jeg sover ikke lengre enn 7-9 i helgene om ikke jeg våkner før. Så og våkne opp til skolen om morgenen er ikke noe problem for meg, heldigvis!

Hva skal til for at du blir fast leser av en blogg?
De må først og fremst skrive om noe som jeg tiltrekker meg til deres blogg. Fine og store bilder, gjerne skrive om noe jeg ikke blogger om selv. Jeg syns det er kjempe kjekt å lese ting jeg ikke 
blogger om. Så må det også være en gjennomført blogg. Ikke bare slenge ut døds små bilder med masse skift eller bare masse skrift uten bilder. Masse masse bilder!

Hva var det som først fikk deg til å blogge?
Det aller første som fikk meg til å blogge var at alle andre gjorde det så da ville jeg også prøve det. Men når jeg startet denne bloggen opp igjen var det for jeg savet det, og ville sjekke om jeg enda syns det var kjekt og det var det.

Favorittartister/band?
Jeg har ingen favoritter. Høres på så mye forskjellig.
 
Hva er den ene tingen du helst ville forandret ved verden, hvis du kunne?
Jeg er jo veldig i mot dyremisshandling så kanskje det. Jeg syns så synd på de hjelpesløse dyrene som bare blir pint på grunn av pelsen. Hvorfor skal vi drepe uskyldige søte dyr på grunn av det når vi kan bruke puksepels? Jeg blir så sint av det at jeg klarer ikke å få sagt det nok.. Jeg har elsket dyr hele livet og at noen klarer og vær så stygge med noen som ikke kan forsvare seg klarer jeg ikke og forstå.. Jeg skjønner ikke helt hva som går oppi hodene til folk som klarer det. Så om jeg kunne forandret det hadde jeg gjort det med en gang!Hva syns du er bra med din egen blogg?
Det jeg syns er bra med min egen blogg.. Nå spør du godt du. Jeg er fornøyd med at jeg så og si blogger hverdag, jeg har mange bilder og inspirerer andre. Jeg skulle ønske bloggen min var bedre på noen områder som kamera og slikt. Men det skal nok fikses på snart!

Har du din naturlig hårfarge?
Nei det har jeg ikke. Jeg tar etterveksten med lysfarge også en sjelden gang tar jeg litt karamell fargete striper slik at jeg for litt gyllent hår men kaldt.

Favoritt blogg?
Det må bare bli fotballfruen. Mer gjennomført blogg enn det der kan du lete lenge etter. Fotballfruen er både ekstremt flott, skriver bra, masse variasjon og jeg henter masse inspirasjon der ifra! Om dere ikke leser bloggen hennes må dere ta en titt HER!Håper dere likte svarene på spørsmålene deres. Om det er noe mer dere lurer på må dere bare spøre!

HERLIG DAG!

For en fin dag det har vært idag. Først besto jeg jo teorien! Som var så utrolig deilig og få unnagjort, nå slipper jeg og tenke på det noengang! Å tusen takk til dere søte lesere som har gratulert meg, setter jeg stor pris på. 

Jeg skulle jo møte Rebekka i byn idag for vi skulle ta oss en tur på kaien. Men først gikk vi innom en annen venninne av meg for og snakke litt med henne. Før  vi gikk der ifra så fikk vi en hel pose med masse boller og donuts. Hun skulle uansett hive det så da fikk vi det isteden for. Så var vi på kaien en stund og bare snakket, lo og koste oss kjempe masse i solen. Vi ler og har det alltid så morsomt ilag! Vi fikk ikke fikset håret hennes da, men det skal vi gjøre imorgen heller. Karoline skal være med så da går det kanskje litt fortere. Så etter noen timer på kaien gikk vi hjem til meg og koste oss med boller og brus å så en film. Hun måtte gå igjen kl 10 for da gikk den siste bussen fra meg.. Så hun fikk ikke være hos meg så lenge.. Men vi hadde det gøy så lenge det varte!Nå skal jeg og lille Lykke slenge på en film og legge oss. Håper alle sammen har hatt en strålende dag! 

WHITE PEPLUMJeg har en glad nyhet til dere. Jeg besto bil teorien! Så derfor gikk jeg på oasen og kjøpte denne søte genseren til meg selv siden jeg fortjente det. Jeg har bare utsatt, utsatt og utsatt denne stygge torien. Så siden min kjære ikke er hjemme hadde jeg full av fritid til og lese så det var det jeg gjorde. Jeg var veldig usikker idag når jeg skulle gå og ta den og var så redd for at jeg ikke skulle klare det. Men øvelse gjør mester og jeg klarte det. Jeg har ikke vært så glad på lenge! Nå trenger jeg ikke og tenke over det noen gang igjen. Gu så deilig!

Så nå snart skal jeg og lille Lykke til byen med Rebekka og kose oss litt på cafe med masse sladder og bare kose oss. Så vi snakkes senere når jeg kommer hjem igjen ikveld.

Hvordan har deres dag vært så langt?

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB


Bilde 1: Kose oss med kebab tallerken før min kjære reise avgåre.. Bilde 2: Mamma kjøpte nytt kamera te meg, kjempe snille. Bilde 3: Meg. Bilde 4: Nye neglene mine. Bilde 5: Is, chips, snop og film med Lena. Bilde 6: Love ny new nails. Bilde 7: Ny jakke i bruk. Bilde 8: Endelig har de fått den tilbake, nam! Bilde 9: God og ha nurke mitt tebake. Bilde 10: Sove søtt innte mammaen sin, aw. Bilde 11: Meg. Bilde 12: Kaien kos med Lena. Bilde 13: Kjøre bil hu jo. Bilde 14: Øve øve øve øve.. ZzzzZzz

Dette var mine snap bilder fra ukens hendelser. Følg meg gjerne på instagram om du likte bildene mine! UKEPLAN UKE 19


Jeg må bare beklage den dårlige bloggingen min.. I helgen orket jeg bare ikke ta bilder eller og skrive noenting. Men nå er det jo en ny uke så ny uke, nye muligheter og ny start. Skal prøve å bli den bloggeren jeg en gang var. Bare hold ut litt til med dritt bloggingen min så er jeg tilbake når alt med kamera er fikset og slikt.
Jeg kan ikke vente til fredag når kjæresten min kommer hjem fra Spania. Føler han har vært borte i en evighet.. Skal bli godt og få han hjem igjen. Ellers så er dette mine planer for denne uken. Jeg har fri hele uken fra skolen så disse dagene skal bare nytes!

Håper dere for en fin start på uken.
Har dere noen planer? 

SILVER GLITTER NAILS

Da har jeg fikset neglene mine igjen hos den flinkeste Evita! Jeg er kjempe fornøyd med resultatet, kan ikke være mer fornøyd! Denne gangen ble det glitter negler. Alt som har med glitter og gjøre elsker jeg, så hvorfor ikke på neglene? Jeg fikk skryt av henne idag for jeg har slått rekorden hennes på hvor lenge jeg har klart og hatt dem på. Hadde de ikke vært så sykt lange, skulle jeg klart 1-2 uker til. 12 uker hadde jeg de denne gangen, for se om jeg klarer det like bra denne nå også. 

Om litt skal jeg være med mitt kjære søskenbarn resten av kvelden. Vi skal bare sladdre og se film hos henne. Så dere for kose dere resten av fridagen deres!Hva syns dere om de nye neglene mine?
Kos dere videre!

APRIL FAVORITTER

Da er det 1 mai allerede. Tiden går så sykt fort. Jeg kan tenke meg at mange av dere er ikke god i formen idag, men jeg føler meg topp. Jeg la meg tidelig igår slik at jeg var opplagt idag. Men siden det er 1 mai er det på tide med favorittene mine for april månde. Jeg likte veldig mange av antrekkene mine. De jeg elsker mest er nr 4 og 5! Håper jeg inspirerte dere denne månden med antrekkene mine. Har i hvertfall fått positiv tilbakemeldinger av dere og det setter jeg så stor pris på!

Hvilken er din favoritt?
Nå skal jeg gå og fikse neglene mine så vi snakkes etter det.