mai 2014

SCANDIC ØRNEN HOTEL!Da har vi ankommet Bergen og jeg kan endelig få oppdatere dere. Vi har vært her et par timer nå og shoppet, spist på burger king og nå er vi endelig kommet oss på hotellrommet. Vi har stor kost oss de timene vi har vært her og nå ser vi bare frem til en helt fantastisk kveld. Champagnen er ikke sprettet enda, men ciderene er åpnet, musikken spilles høyt, så nå skal vi glame oss opp. Tina har fått klar beskjed at vi skal ta antrekks bilder, så jeg må snart få henne med meg ut for en kjapp photoshoot. Men før jeg viser kveldens antrekk kan jeg jo vise dere det flotte hotellrommet mitt.

Vi sover på et hotell midt i sentrum som er splitternytt. Det åpnet 1 mai, så det har ikke vært åpent så lenge og herlighet så fint det er. Jeg skulle ønske vi ikke skulle være her bare 1 natt, men aldri si aldri, kanskje vi reiser opp her til snart igjen? Jeg er superfornøyd med delux rommet mitt som jeg har fått levert. Nei, når jeg er på jentetur kan jeg ikke sitte på pcen.. Men jeg lover at dagens antrekk kommer til dere med en gang jeg har tatt dem.Var ikke hotellrommet mitt fint?
Ha en kjempe fin lørdag videre, vi blogges mer om litt! 

BERGEN HERE WE COMEGod lørdagsmorgen dere. Nå er dagen endelig her og nå skal vi snart reise. Jeg har kost meg denne morgenen med Lykke, eggerøre og kaffe. Jeg har nesten bare kost med Lykke siden jeg føler hun vet at jeg reiser vekk fra henne. Når jeg skulle ta bilder til dere nå hoppet hun opp i vesken min, søta mi.. Dessverre kan hun ikke være med meg hvis ikke hadde hun gladlig fått blitt med oss jentene. Hun kommer til og få det så godt hos moren min at hun kommer ikke til og ense at jeg er borte en gang. Jeg kommer jo allerede hjem imorgen, så da skal hele søndagen tilbringes med henne. Tror vi to begge har separasjonsangst fra hverandre..

Nå skal jeg snart bort til Tina og være med henne de neste timene før vi skal sette oss på bussen. Jeg kan ikke si at jeg gleder meg til 3 timers busstur, men heldigvis har jeg hun ved min side. Jeg blir så reisesyk når jeg reiser med alt av buss, bil, båt at reisesyketabeletten er tatt, ipoden er ladet, iskald cola zero er klar i vesken, så jeg er klar for en lang busstur. Jeg kommer nok til og sove hele turen, så Tina kommer til og få en stille tur foran seg. Da blogges vi mer senere. Vi skal rett og shoppe når vi kommer ned der, så oppdateringen kommer nok litt på kvelden.  
Ha en kjempe fin start på lørdagen, kos dere masse i helgen!PAKKET OG KLAR TIL JENTETUR!Nå er kofferten pakket og klar med alt jeg har behov for der nede. Og vet dere hva? Jeg har hatt en kjole fra nelly jeg ikke har brukt enda for glidlåsen er ødelagt.. Og siden jeg vi skal i limmo imorgen hadde den passet perfekt, men siden den var ødelagt måtte jeg finne en annen for anledningen, noe jeg har klagt over i flere dager nå... Men plutselig klarte min mor å fikser den, alt hun klarer! Endelig kan jeg bruke min splitter nye paljette kjolen. Jeg er så glad nå at dere aner det ikke, jeg jubler av glede! Jeg kan ikke vente til og vise den på til dere imorgen når dagens antrekk blir postet på kvelden.

Nå skal jeg kose meg med Lykke den siste kvelden jeg er hjemme. Tror nesten det er jeg som kommer til og savne henne mer enn hun savner meg.. Vi skal snart ut på dagens siste luftetur før vi skal kose oss i sengen før vi tar en tidelig kveld. Jeg skal til Tina imorgen tidelig og tilbringe morgenen med henne før vi reiser. Oh nå er det ikke lenge igjen til vi sitter på bussen på vei bort. Jeg er så klar for jente tur nå!

Da vil jeg ønske dere en kjempe fin fredagskveld videre! 
Vi blogges mer imorgen. 

MY FIRST MAKEUPBAG FROM LULU'SDa kan jeg endelig si god helg! Nå er jeg ferdig med ukas siste jobb dag og nå kan helgen starte. Igår fikk jeg min første sminkeveske fra Lulu's og jeg elsker den allerede. Jeg har sitt på de kjempe lenge og tenkt at jeg må skaffe meg en, men så langt har jeg ikke komt. Men endelig har jeg en også! Den er så fin og rommer en del noe som er bra for jeg har en del sminke som skal oppi. Jeg tror jeg ønsker meg en litt mindre versjon også for da kan jeg ha den med meg om jeg skal ut eller bare på jobb for tutchup. Men hvilken vil jeg ha nå da..

Nå skal jeg snart kose meg med taco som min mor har laget siden jeg reiser vekk imorgen før jeg begynner og pakker. Jeg som pleier å pakke lenge før har enda ikke begynt. Heldigvis har jeg laget en liste så jeg trenger bare og hive alt oppi bægen. Enkelt og greit. Skal jo bare være der 1 dag, men kjenner jeg meg selv rett pakker jeg for flere dager.. Kan aldri ha for mye med deg når skal ut og reise!

Har dere Lulu's sminkeveske? I såfall hvilken? Vi blogges mer senere.
Hva har dere gjort så langt idag? Skal dere noe kjekt resten av kvelden?

CLEAN DOG

God morgen og god helg! Nei, helg er det ikke helt enda for meg dessverre, men om noen timer har jeg også det. Jeg ser sånn frem til denne helgen at dere aner det ikke. Dette kommer til og bli den beste helgen på lenge! Men før jeg kan drømme meg vekk på hotel, limmo, champange, shopping og alt som hører til er det først salong tid. Jeg misunner dere som har langhelg og har fri idag, men slik er det ikke når man jobber.. Jaja, skal ikke klage for jeg syns det er så gøy og være på salongen så det gjør meg ingenting.

Jeg måtte bare ta bilder av Lykke igår når jeg badet henne. Var hun ikke søt vell? Hun var ikke så begeistret for at jeg tok henne oppi badekaret og vasket henne, men må det også avogtil. Hun er ikke så glad i vann hun, så det var ikke dagens høydepunkt kunne jeg se. Etterpå hun var ferdig rullet jeg henne inn i et håndkle, børstet henne, så nå er hun ren og pen, og god som ny.

Haha, hun er så søt! 
Vi blogges mer senere alle sammen. Kos dere masse dere som har fri idag, nyt dagen for meg og! 

TUR I SKOG OG MARKDa har jeg og Hannah akkurat gått 1 times tur ute i marken. Så herlig det var. Vi fikk oss litt mosjon mens vi skravlet hele turen, 2 fluer i en smekk. Vi snakket også om at vi skal legge en fast dag og klokkeslett der vi skal gå samme turen men med intervaller. Så sporty vi kommer til og bli. Nå må vi bare gjøre ordene til at vi faktisk gjør det.. Vi skal nok få det til! Nå kan den ene mase på den andre og  tvinge den med også. Er enklere og ditche når man gjør det alene, men nå er vi heldigvis 2. Kanskje vi allerede starter neste uke? Vi må sette oss ned og planlegge en dag! 

Nå skal fridagen fortsettes med at Lykke skal få seg et lite bad før det er senge tid. Jeg skal ikke legge meg helt enda, kanskje snurre en episode av PLL før jeg hopper i seng? Det syns jeg hørtes ut som en god plan! I morgen er siste dag på jobb før helg og det betyr.. Bergens turen nærmer seg! Jeg kan nesten ikke vente! Nå må Lørdagen bare komme. Det eneste som mangler er og hive oppi de siste tingene og finne ut hvilken kjole jeg skal ha på kvelden. Det er alltid et dilemma..

Ha en kjempe fin kveld videre. 

BASIC BURGUNDY SKIRT

God kveld. Nå tenkte jeg at det var på tide med en liten oppdatering! Har dere nøtet fridagen for fult? Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har gjort spesielt mye. Tror jeg drakk litt for mange champanje glass hos farmor og de igår, så jeg har hatt vondt i hode i hele dag..  I det siste har jeg fått helt dilla på skjørt så for noen dager siden kjøpte jeg dette. Jeg kjøpte også et helt likt et i neon rosa som er utrolig stilig nå til sommeren. Jeg tror dette begunderrøde passer bedre mot høsten, men jeg elsker så godt fargen. Jeg håper jeg finner meg et skikkelig sommerslig blomsterskjørt nå til helgen når jeg er i Bergen. Krysser fingrene.Nå skal jeg ut på tur, vi blogges mer senere.
Hva har dere gjort idag? 

ANTREKK - 28.05.14God kveld fininger! Finstasen er på og jeg er klar for gullbryllup. Farmor og farfar har vært gift i 50 år og ikveld skal det feires med kjempe god mat og champagne! Jeg ser frem til en flott kveld med min flotte familie!

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen alle sammen. Hvordan var dagen deres igår? Jeg storkoste meg med Natacha på cafe MM. Vi koste oss med iskaffe, kylling club sandwich, prating og latter. Vi var der ikke så alt for lenge, men neste gang skal vi sitte der i flere timer! Når jeg kom hjem var fremdeles internetter vårt nede, noe som gjør meg litt frustrert, men endelig kan jeg oppdatere dere. Det er ikke noe kjekt og være blogger uten Internett.. Men i mellomtiden sitter jeg og planlegger hva jeg vil gjøre med bloggen min videre. Jeg har sagt det før, men denne gangen skal jeg virkelig gjøre det. Jeg ser for meg mer produktanbefaling av hår, kanskje litt mattips, sminke og skjønnhets tips, frisyretips, diy innlegg, mine sterke meninger om dyr og kanskje kanskje trening. Høres det ut som en god plan? Jeg er jo først og fremst en moteblogger, og det kjekkeste jeg vet er og ta antrekks bilder til dere. Men nå vil jeg dele flere av mine interesser med dere! Hadde dere likt det?

Nå har jeg 1000 bilder på instagram kontoen min. Hvor sykt er ikke det. På litt over 1 år har jeg delt så mange bilder med dere. Jeg gikk igjennom alle bildene og jeg ser fremgang med kvalitet og hva jeg legger ut. Mye mer kvalitet vil jeg si. Men slik er det med bloggen og. De innleggene jeg postet oktober 2012 hadde jeg ALDRI lagt ut nå. Blir mer og mer prippen. Hihi. Da blogges vi mer senere, nå er det jobbing på salongen i finværet atter en gang.. Skal kose meg masse etterjobb, men mer om det senere!

 

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering! Følg meg gjerne, det setter jeg stor pris på.
Ha en flott onsdag. 

SUNNY MORGNING

Herligheten så flott været er idag! Gradestokken viser snart allerede 20 grader. Dette kommer til og bli en helt fantastisk fin sommerdag. Jeg tilbringte morgenen min ute på terrassen i solen med dyrene mine. Tror de også syns det er helt fantastisk med det flotte været. Utrolig syns jeg skal tilbringe hele dagen min på jobb.. Men heldigvis er det cafe besøk etterpå med Natacha så da får jeg nyte noen timer i finværet jeg og! Gleder meg allerede til kl blir 5, krysser fingrene for at timene fyker avgårde!
Vi blogges mer senere!

ANTREKK - 26.05.14

God kveld! Hvordan har dagen deres vær? Etter at jeg kom hjem fra jobb har jeg spist en knall god middag og slappet av. Internettet er nede uheldigvis, men takk Gud for mobiltnett seier bare jeg. Hvis ikke hadde jeg ikke kunne blogget til dere nå ikveld .. Nå skal jeg ut med Lykke en liten tur før jeg skal trene på stuegolvet mens paradise hotel går. Da skal jeg trene mage, rumpe og lår. Nå er kostholdet blitt strengere og nå skal jeg trene hver dag eller vertfall prøve! Det er ikke lenge til jeg skal til Zadar så nå må bikiniformen snart bli klar. Krysser fingrene for at jeg klarer den nye trening og kodthold planen min fremover! Kryss fingrene med meg!

Håper dere likte dagens antrekk!
Ha en kjempe fin kveld videre.

NY UKE!

Hva er deres planer denne uken?

IT'S MONDAY AGAIN

Hadde dere en fin avslutning på helgen igår? Jeg tilbringte nesten hele dagen i sengen med PLL og Lykke. Jeg trengte det etter en lang og hard natt ute med jentene mine. Vi storkoste oss og det var bare en utrolig bra kveld. Litt for fin på vin ble jeg kjente jeg idag, men men. Nå ser jeg bare frem til party i Bergen med Tina mi til helgen, det kommer til og bli enda bedre enn igår! Jeg har telt ned dagene i flere uker og nå er dagen snart her!

Da er det mandag og tilbake til hverdagen igjen. Jeg startet denne nye uken med en god frokost, en kopp med kaffe og Lykke. Nå er det snart jobbtid for meg, men vi blogges jo mer senere. Ukeplanen min kommer ut om en stund, også skal jeg få tatt antrekks bilder etter jobb. Dere skal også få svar på spørsmålsrunden, det blir ikke video på dere denne gangen, men kanskje jeg lager en video om noe annet om det ønskes?

Vi skrives mer senere dolls!

ANTREKK - 24.05.14Good helg alle sammen! Hadde dere en flott start på helgen igår? Det hadde jeg! Lørdagen min startet ikke helt som planlagt da, men men slikt går det av og til. Men fin start var det uansett med skinnende sol og kaffe. Nå har jeg kose meg med tacomiddag med min familie før turen går videre til Silje-Marie på vorsh nå. Vinen er handlet inn, ny kjole er på, skoene er valgt ut, sminken er klar, håret er fikset og nå vil jeg bare begynne kvelden! Oh som jeg gleder meg. Min kjære venninne Heidi skal også være med oss ut og henne har jeg aldri drukket med, så dette kan bli spennende. Jeg og Heidi er som et dreamteam ilag, så dette kan ikke bli noe annet enn en fantastisk kveld!

Da håper jeg alle mine flotte lesere får en fantastisk lørdag! Skal dere gjøre noe kjekt ikveld?
Vi blogges mer imorgen søtnoser. 

NELLY SUMMER SHOE LOVE!


Nå er det ikke lenge igjen til helg dere! Jeg skal bare tilbringe noen timer på salongen før jeg kan si god helg! Og hva er ikke bedre enn og starte helgen med å se på sko? Jeg har funnet meg alt for mange favoritter fra nelly. Om sommeren elsker jeg og bruke høyesko, men med litt tykkere hel enn hva jeg gjør ellers. Det syns jeg er så fint! Jeg har allerede noen par sko som er slik, men jeg må jo fremdeles ha et par til eller to? Hihi. Jeg har utrolig lyst på de to øverste og de svarte kjileskoene med glitter. De hadde passet perfekt til sommeren og fest ikke minst!

Hva er deres planer for dagen? Etter jobb er det fim og forhåpentligvis tacofredag på meg. Jeg ser frem til og slappe av og nyte denne fredagen, og bare kose meg. Jeg må lade opp til en lang natt imorgen med festing med jentene mine. Derfor skal fredagen bare brukes til ingenting. Oh jeg gleder meg sånn til imorgen! Dette blir en bra helg. Håper dere flottinger også har noen kjekke planer for helgen!
Fikk dere et favoritt par?
Ha en kjempe fin fredag så lenge!

ANTREKK - 22.05.14Da er jeg endelig ferdig på salongen for dagen og nå skal resten av dagen nytes. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var og hive av meg jeansen å hoppe opp i et skjørt! Hvem kan gå i lange jeans når det er så varmt ute? Det er rett og slett helt herlig med slikt vær, og da er det jo en glede og ta bilder til dere også. Jeg håper dere likte antrekket og selvfølgelig bildene!

Nå skal jeg hive i meg en sen middag før jeg får besøk av Hannah. Vi skal kose oss ute på verandaen, snakke og nyte de siste timene av solen. Vi må også få med oss ukas siste episode av paradise hotel. Jeg vet ikke med dere, men jeg syns denne uka var litt spennende siden det bare er masse kaos. Jeg lurer sånn på hvem som kommer inn og hvem som ryker idag! 

Da vil jeg til slutt ønske dere en riktig fin kveld!
Vi blogges mer imorgen. 

IT'S GONNA BE A LONG THURSDAY

God morgen alle sammen! Gu så herlig det var og sove lenge og våkne helt av meg selv idag. Jeg våkner alltid før alarmen, men idag våknet jeg kl 9! Det er så ulikt meg, men så herlig det var. Nå føler jeg at jeg har fått all skjønnhetssøvnen som jeg trenger! Nå skal jeg snart på salongen og jobbe der til kl 7 ikveld, så idag er det bare jobbing som er dagens planer utenom litt trening. Dette blir nok en lang, men en fin dag uansett. Hva skal dere gjøre idag fininger? Er hun ikke søt der hun sover?
Da blogges vi mer senere når jeg har kommet meg hjem fra jobb i 7-8 tiden. Ha en kjempe fin dag dolls! 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God kveld fininger! Da har jeg kommet hjem fra salongen og resten av denne onsdagen skal nytes med verdens beste seri og lille Lykke. Siden jeg har tilbringet hele dagen på jobb er det ingenting jeg heller vil enn det. Lille Lykke har allerede lagt seg godt til rette vedsiden av meg og sover. Hun er et lite dovendyr søtnosen! Skulle ønske jeg hadde like godt sovehjerte som henne avogtil. Men jeg er nok et A menneske, noe jeg er ganske glad for! Jeg har igrunn ikke så alt for mye på hjerte ikveld.. Akkurat nå vil jeg bare kose meg med en varm kopp med kaffe under teppet og PLL. Hva skal dere gjøre på ikveld?Jeg håper dere likte bildene fra ukens instagram oppdatering. Følg meg gjerne @kaisaeb! 

ANTREKK - 20.05.14God morgen! Da er det allerede onsdag og jeg er klar for en ny dag på salongen. Der skal jeg være til kl 6 idag også er det rett  hjem til Lykke, god middag og avslapning! Jeg er utrolig trøtt og sliten for tiden.. Ikke vet jeg hvorfor, så jeg skal ta de neste dagene med ro og bare ha litt meg tid. Kanskje jeg tar meg et bad i badekaret idag? Det hørtes rett og slett ikke feil ut må jeg si, så det gjør jeg!

Dette er da antrekksbildene fra igår som jeg ikke fikk postet til dere for det ble så sent, men da kommer de selvfølgelig idag. Flinke og snille Karoline knipset bilder av meg før vi gikk på cafe besøk igår. Hun skal tilogmed være fotografen min for en dag ute der hun bor og ta masse fine bilder av meg med et fyrtårn, siv og bølger. Gleder meg!  Da blir det nok en ny header på dere noe som jeg syns er på høy tid og skifte ut.


Ha en kjempe fin onsdag! Vi blogges mer senere.
Hva skal dere gjøre idag? 

CAFE I FINVÆRET

For en herlig dag det har vært! Jeg og Karoline stor koste oss på cafe MM med natchos tallerken, iskaffe, girltalk og mye latter. Kjekkere kunne det rett og slet ikke blitt. Jeg misunner alle som har hatt fri denne tirsdagen og har fått nøtet hele dagen ute i solen. Heldigvis er det ikke så alt for lenge til jeg skal en uke til varmen. Jeg gleder meg så mye at jeg klarer ikke vente. Vil reise nå med en gang! Det er ikke så alt for lenge siden jeg kom hjem fra og være på faren i hele dag. Så resten av kvelden skal jeg skal tilbringes med Lykke og tven. Alt i alt må jeg si dette har vært en flott tirsdag! Håper også at dere flotte lesere har kost dere masse idag.

Hva har dere gjort idag?
Ha en fin kveld videre,  vi blogges mer imorgen! 

FLOTT START PÅ DAGEN

God morgen! Denne morgenen har vært så utrolig bra. Jeg og Lykke koste oss på en liten luftetur og nå skal  vi kose oss på terassen den siste tiden jeg har igjen før jeg må gå på jobb. Herlig! Været kan jeg vertfall ikke klage over idag! Usikker på hva gradestokken viser akkurat nå, men over 20 grader blir det nok! Litt trist og måtte tilbringe hele dagen på salongen når det er så pent ute, men jeg skal stor kose meg ute i solen etterpå med min kjære venninne Karoline. Da skal vi på cafe MM, kanskje spise litt, prate om alt, le masse og ikke minst kose oss! Dette blir en fin fin tirsdag. 

Håper dere likte smakebiten på dagens antrekk!
Hva skal dere gjøre idag? 

SUNNY MONDAYHerligheten for en flott start på den nye uken! Solen skinner og været er helt fantastisk. De har meldt det samme imorgen også, så da blir det null bokse men skjørt! Jeg og Lykke har nøtet litt sommersol etter at jeg kom hjem fra jobb og slappet helt av! Elsker når være er slik, skulle ønske det var slik som dette hele tiden. Tenk hvor herlig det hadde vært! Tror nok ikke jeg er den eneste som drømmer om det. Nå skal jeg snart opp til Lena og ha litt kvalitets tid med henne resten av kvelden. Girltalk, latter og tvtitting blir det på oss ikveld. En flott avslutning på en riktig så fin mandag! 

Er hun ikke søt vell?
Ønsker alle dere en fin kveld videre. Har dere gjort noe kjekt idag? 

NY UKE!

God morgen! For en kjempe fin helg jeg har hatt. Jeg har rett og slett storkost meg! Håper alle helgene fremover blir like bra, om ikke bedre. Nå er det en ny uke som står for tur med mye jobbing og ikke så mange andre kjekke planer.. Menmen, jeg for ta det som det kommer. Skal alltids klare og komme meg på vertall et til kaien besøk iløpe av uken. Nå er jeg sminket og klar for en dag på salongen. Lille Lykke ligger enda i sengen sin og har ingen planer om og stå opp. Hun er så søt det lille sovedyret mitt. Til slutt vil jeg ønske alle dere en flott start på den nye uken, vi blogges mer etter jobb.Har dere noen kjekke planer denne uken? 

ANTREKK - 18.05.14

Oh for et herlig sommervær det er idag! Shortsen er kommet på, jeg og Lykke har vært ute i solen å kost oss, så nå skal søndagen nytes videre! Nå skal jeg og Lykke snart på besøk, men først skal vi innom mc donels og kjøpe litt mat. Jeg gleder meg til og nyte søndagen med film, sommerværet og bare kose meg! I morgen er det en ny uke med full jobbing og da er det viktig og bruke søndagen til og total avslapning. Hva skal dere bruke dagen deres på? Vi blogges mer senere når jeg har kommet hjem igjen, ha en flott dag!Nyt søndagen for fult dere også! Håper været er like fint hos dere.

ANTREKK - 17.05.14

God lørdagskveld fininger! Jeg vil bare gi dere en siste oppdatering før kvelden er over! Nå er jeg hos Hannah og koser meg! Vi har god drikke i glasset, vannmelon, chips kos og mye latter! En flott kveld kommer dette til og bli. Det er alt for lenge siden jeg postet dagens antrekk, så endelig får jeg legge det ut! Den nye kjolen min er blitt en stor favoritt! Denne kommer til og bli flittig brukt i sommer. Jeg bare elsker den! Åpen rygg og blomstermønster! Jeg vil til slutt ønske dere en flott kveld og håpe at alle mine flotte lesere har hatt en flott 17. Mai! Det har vertfall jeg. Familiekos, masse god mat og gode venner. Det kunne rett og slett ikke blitt en bedre 17! Jeg gleder meg til og avslutte kvelden med Lykke mi, en seri av PLL når jeg har kost meg her hos min gode venninne!Vi blogges mer imorgen dolls, ha en flott lørdagskveld!

17. MAI FEIRING!

Herligheten for en fin 17. Mai det har vært! Etter at vi fikk servert kjempe gode smørbrød hos besteforeldrene mine var det rett bort til farmor og farfar og fikk servert enda mer mat. Der ble det koltbord og en lek. Jeg fikk 0 poeng så tydeligvis kan jeg glemme og spille det spille igjen. Dårlige taperen som jeg er.. Haha! Nå er bunaden av og finstasen nr 2 er på og nå er jeg klar for grillparty! Det skal bli så herlig og avslutte denne fine 17. Mai dagen med mange gode venner, grillmat, vin og kos! Gleder meg til en fin avslutning på en kjempe fin dag! Ha en riktig fin kveld videre!
Har dere noen kjekke planer for kvelden? 

GRATULERER MED DAGEN!

Gratulerer med dagen fininger! Nå er bunaden på, lykke har pyntet seg og nå er vi klar for og feiring! Nå skal vi snart spise smørbrød hos mine besteforeldre. Det er bare så godt! Det gleder jeg meg til hvert år, elsker 17. Mai tradisjonene våre! Idag skal jeg kose meg med familien min, spise masse god mat, være med på 17. Mai leker og se på Tina mi i russetoget! Dette blir en kjempe fin dag. Har dere noen tradisjoner dere gjør hvert år?

Ha en flott 17. Mai alle mine flotte lesere! Vi blogges mer senere!

WHITE SPARKLY DRESSFor en herlig morgen! Jeg og Lykke har dratt oss i sengen så lenge vi kunne idag. Jeg begynner ikke på jobb før 11, så da ble det morgenkos med Lykke mi. Siden jeg er på jobb hele dagen skal jeg bare rett hjem etter jobb og begynne på ukens andre ryddeprosjekt. Da er det skoromme\roterommet som skal få en liten oppryddning. Når alt er klar lover jeg å ta masse bilder til dere av walkin closete og der alle skoene mine er. Vil dere det?

Da må jeg på salongen, men først må jeg fortelle en liten historie rundt den nye fine hvite kjolen min! Denne har jeg hatt lyst på sikkert over 1 år, men nelly har ikke fått den inn igjen... Jeg har følgt str min og håper på at en dag skal den komme inn igjen. Men det har aldri skjedd.. Så her om dagen så jeg at min kjære bestevenninne Tina skulle selge sin, og da fikk jeg nesten panikk for den skulle JEG ha! Jeg var livredd for at hun allerede hadde solgt den til noen, men neida. Hennes kjære bestevenninne hadde førsterett! Woho!! Nå har jeg enda en ny kjole, men kjoler får man aldri nok av eller sko. Alle jenter burde ha masse kjole og vertfall enda mer sko!! 

Skal dere noe kjekt idag? Ha en kjempe fin dag så lenge, vi blogges mer senere.
Hva syns dere om den nye kjolen min? 

GIRLS WEEKEND TO BERGEN!Woho, da er alt klart og bestilt til jeg og Tina skal til Bergen på jentetur. Vi skal ligge på et splitter nytt hotel, shoppe, drikke champanje, kjøre limmo og bare kose oss! Om bare 17 dager reiser vi og dagene kan ikke gå fort nok! Dette blir den beste jenteturen noensinne! Vi skal  bare være der 1 natt, men tro meg, det kommer til og bli en helg vi kommer til og huske i lang tid! Gud dette blir bare helt amazing. Dette blir vår alle første jentetur sammen, men det blir nok ikke vår siste! Bergen here we come! Kom gjerne med tips til shopping plasser og uteplasser vi må sjekke ut!
Vi gleder oss masse!

WEDNESDAY MORGNING

God onsdags morgen fininger! Hadde dere en fin dag igår? Jeg var på samson cafe med Natacha og koste meg med en iskaffe før vi tok oss en liten handle runde. Ingen av oss fant hva vi lettet etter, men men.. Jeg skal innom oasen en liten tur idag og, så kanskje jeg finner noe der? Krysser fingrene! Jeg hadde også dagens ryddeprosjekt igår! Nå er begge rommene mine strøkent og walk in closete har mer klær enn tomme hengere. Flinke Kaisa!

I dag skal jeg være på jobb til kl 6 før jeg skal treffe Tina mi. Vi to har store planer om ca 2 uker som jeg ikke har fortalt dere om. Men når jeg har vært med henne idag skal jeg fortelle dere det! Nå får jeg komme meg på salongen! Skulle ønske jeg var like heldig som Lykke avogtil siden hun bare slapper av og koser seg under teppet og sover når jeg skal på jobb. Ser så herligt ut atte!  Ha en kjempe fin onsdag dolls!
Hva er deres planer for dagen?
 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB

God morgen alle sammen! Da er det på tide med en ny oppdatering av bildene mine fra insta den siste tiden. Jeg er oppe i over 600 følgere og det er jeg kjempe glad for. Men hvor stas hadde det ikke vært om det ble flere følgere? Da hadde jeg hoppet av glede tror jeg! Krysser fingrene.

Da skal jeg avgåre på salongen og tilbringe dagen der til kl 5. Selvom jeg må opp tidelig er det ikke alle som orker det. Lykke ligger enda under det gode varme teppet sitt og har ikke tenkt og stå opp med det første. Hun sover der så søtt atte! Men, da vil jeg avslutte innlegget med og ønske dere en kjempe fin tirsdag. Vi blogges mer etter jobb. Ha en flott dag så lenge.


Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering!
Følg meg gjerne @kaisaeb

ANTREKK - 12.05.14For en fin mandag det har vært! Timene på salongen bare fløy avgåre og plutselig var dagen over. Etter jobb gikk jeg på besøk og der ble det servert en av mine favoritt retter spagetti etterfulgt av skrekkfilm. Filmen var kjempe bra, men også ganske ekkel..  Heldigvis sover jeg ikke alene inatt, lille Lykke passer på meg hun! Vi ligger allerede godt under dynen, jeg ville bare innom og ønske dere en god natt, og håper at dere har hatt en flott start på den nye uken. Det har vertfall jeg!

Vil bare minne dere om at dere kan enda spørre meg om spørsmål på spørsmålsrunden min HER
God natt darlings!

NY UKE!Hva er deres planer for denne uken?

PINK MORGNING

God morgen! Hadde dere en fin avslutning på helgen? Jeg og min mor slappet av med tvtitting og bare koste oss før vi måtte få litt beautysleep og lade opp til en ny uke. Denne mandags morgenen startet utrolig bra. Jeg har spist en knall god taco salat til frokost, vært ute med Lykke, knipset bilder til dagens innlegg. Alt jeg har fått gjort idag. Nå skal jeg avgåre på jobb og være der til kl 5 idag. Dere alle får ha en kjempe fin start på den nye uken. Vi blogges mer senere!Vi blogges! 

SATURDAY MORGNING

Hadde dere en fin fredag fininger? Jeg stor koste meg med både hungar games 1 og 2 og hjemmelaget pizza. En kjempe fin fredag vil jeg si! Kan ikke si at det ble så mange timene med søvn, men får drikke masse kaffi nå idag. Nå er jeg klar for min 6 og siste arbeidsdag denne uken. Det skal bli herlig og endelig kunne si at det er helg! Denne lørdagen skal bare nytes for fult! Solen skinner og jeg håper den enda er her etter jobb, for da blir det antrekks bilder på dere. Er alt for lenge siden sist nå.. Huff.. Slik går det når været ikke er med oss..

Har dere noen planer for dagen?
Ha en fin dag så lenge, vi blogges mer etter jobb. 

PRØVER UT DEN NYE BETA-CAROTONEN AMBRE

Her om dagen fikk jeg den nye beta-carotone ambe i posten og jeg kan ikke vente til og prøve den ut. Jeg skal ikke begynne på dem enda, men kanskje 1-2 uker før Zadar og mens jeg er der nede før dere får en anbefaling av meg. Jeg har prøvd den vanlige beta-carotonen før og jeg syns ærlig at det virket. Men denne skal være 10 ganger sterkere, så nå blir det spennende og se. Nå har jeg planer om og bli knall brun i sommer! Krysser fingrene! Om dere ikke vet helt hva beta-carotonen gjør kan jeg fortelle dere litt om den. Betakaroten øker fargepigmenter i huden (melanin), og kan derfor bidra til en gylden glød i tillegg til beskyttelse mot solstråler. På grunn av sin evne til å økefargestoffet i hudceller, er betakaroten et svært godt tilskudd for nordisk hud. Ved daglig tilskudd av betakaroten, oppnår man en jevn og flott brunfarge som varer lenge, og huden beskyttes mot for tidlig aldring, solbrenthet og soleksem. Dette høres jo bare helt flott ut. Kan ikke vente til og teste det ut og få en flott og brun kropp!

Dere kan selv bestille en gratis prøve måned og teste dem ut selv. Det kan dere gjøre HER
Hva syns dere om beta-carotone om dere har prøvd dem før? 

HAPPY ELLE MORGNING

Oh, herlig fredagsmorgen! ELLE bladet kom i posten igår, så denne morgenen har jeg hentet en drøss med inspirasjon, mote tips og masse som jeg elsker. En herlig start på helgen selvom jeg skal snart på jobb og jobber imorgen også.. Jaja, helgen skal nytes uansett. Rett etter jobb idag skal jeg og Lykke på filmkveld! Vi skal kose oss med en av mine favoritt filmer the hungergames og pizza. Dette blir en flott fredag! Har dere fininger noen kjekke planer for kvelden? Uansett hva dere skal får dere ha en flott start på helgen og kose dere masse!

Ha en kjempefin dag! 

ER DU BIKINI KLAR TIL SOMMEREN?

For en herlig morgen! I dag begynner jeg ikke før 11 på jobb og da kan jeg dra meg i sengen og kose meg med Lykke mi. Jeg har spist en god frokost, drukket kaffelatte og nå skal jeg bare nyte resten av tiden jeg har før salongen kaller. Jeg er der til 7 ikveld, så jeg vet  ikke hvor mye jeg for oppdatert dere.. Når jeg kommer hjem om dagene er jeg så sliten at bloggingen blir ikke priotert. Heldigvis er det snart helg og da blir det bedre tid til bloggen! 

Det er helt herlig og tenke på at sommeren nærmer seg med stormskritt. Bikinien skal snart på, brunfargen kommer tilbake, nyte syden og strandlivet. Oh, jeg kan ikke vente. Det eneste jeg mangler er en ny flott bikini til turen.  Nelly hadde alt for mange flotte bikinier at jeg klarer rett og slett ikke å velge. Jeg syns det er utrolig fint med bikinier med mønster og freshe farger som bare skriker sommer, så det er jeg på jakt etter iår. Tror jeg må ta meg en tur på et senter å gå på bikinijakt!Var det en eller flere bikinier som falt i smak?

MORGNING COFFE

God morgen! Hadde dere en fin tirsdag igår? Jeg hadde PLL dag og bare slappet av med kakao og verdens beste seri. Herlig dag! Nå er det onsdag og det betyr langdag på jobb. Senere skal jeg bare hjem til Lykke mi og kose med henne. Hun savner meg sånn når jeg er på jobb, men jeg tror nok jeg savner henne like mye om ikke mer.. Jeg har ikke så masse venninnekos denne uken, men det skal jeg ta igjen neste uke eller i helga kanskje? Jeg føler at det er en evighet siden jeg var på cafe MM og koste meg med en god venninne... Huffameg.. Det er bare masse på jobb om dagen, alle vil jo bli fine på håret til 17. mai og konfirmasjoner! Dere får ha en kjempe fin onsdag, vi blogges mer når jeg har kommet hjem ikveld.

Har dere noen planer for dagen?

 

INSTAGRAM WEEK @KAISAEB1: Lykke. 2: Dagens antrekk. 3: Of to work. 4: Keeo calm and carry on. 5: Kaien kos. 6: Dagens antrekk. 7: Rosa og klar for vinteren. 8: Dagens antrekk. 9: Dagens antrekk. 10: Meg og Lykke. 11: Sleepyfriday. 12: Ny kjole fra Bik Bok. 13: Mamma, gi meg litt mat og. Tiggaren min. 14: Braide. 15: Dagens antrekk. 16:Familietur til Zadar. 17: Video av meg som tar badeutfordringen.

Håper dere likte bildene fra denne ukens instagram oppdatering.
Følg meg gjerne for flere oppdateringer og slik at du kan se bildene før de havner her på bloggen. Jeg følger tilbake!

ASK ME ANYTHING!

God morgen! Jeg tenkte at denne tirsdagen skal jeg starte med en spørsmålsrunde. Jeg så igjennom arkivet og jeg har ikke hatt spørsmålsrunde på 1 år nesten.. Nei og nei, nå var det på høy tid. Er dere ikke enig? Så spøøøør i vei alle sammen. Jeg skal prøve og svare med videoblogg til dere, om det høres kjekt ut? Jeg har enda ikke lagt ut en eneste video på bloggen, men om det er noe dere ønsker gjør jeg det. Alt for dere!

Da er jeg ferdigsminket og stelt, så nå er jeg klar for en ny dag med jobb! I skrivende stund koser jeg meg med en kaffelatte og lille Lykke som enda sover. Jeg fikk ikke oppdatert dere mer igår kveld noe som jeg hadde planer om.  Jeg var på besøk og koste meg og vi kan vell si det ble litt senere enn planlagt. Men idag kommer det flere innlegg til dere. Skal prøve og ta noen bilder av dagens antrekk om været er greit. Nå er det nydelige sommerværet erstattet med skyer og regn.. Ingen sommerantrekk på meg idag, på med bukse..Da blogges vi mer senere, ha en kjempe fin tirsdag så lenge.
Ikke glem og still meg spørsmål om det er noe du lurer på!! 

NY UKE!Hva er deres planer denne uken? 

TIERD THIS MORGNING

God morgen! Hadde dere en fin avslutning på helgen igår? Jeg kan vell si at jeg ikke hadde en fin slutt.. Dere har vell fått med dere facebooktrenden med og bade? Jeg ble utfordret igår og dårlig taper som jeg er, skulle ikke min kjære venninne få noenting av meg. I 10 tiden gikk jeg ut og badet.. Huffa meg så kaldt det var! Jeg bader ikke i syden nesten en gang for jeg syns det er så kaldt, og jeg har ikke badet i Norge på mange år! Men etter dette klarer jeg alt. Jeg må rett og slett skryte litt av meg selv for dette er jeg stolt over. Kanskje det er noen lesere der ute som ble utfordret og? Det ligger en video ute når jeg bader på instagram kontoen min om dere vil se @kaisaeb.

Da er det mandag og ny uke står for tur. Jeg og lille Lykke dro oss i sengen så lenge vi kunne. Vi er vist ganske trøtte idag begge to.. Trenger masse masse kaffi idag kjenner jeg! Jeg bare slappe av etter jobb og få i meg litt tapt søvn. Men først, jobbtid! Dere får ha en kjempe fin start på den nye uken. Vi blogges mer senere! Hva skal dere gjøre idag?

ZADAR IN JUNE!Oh, LYKKE! Da har vi endelig bestilt en uke til dette flotte stede her. Jeg kan ikke vente til og tilbringe en uke her! Det skal bli helt fantastisk! Jeg ser frem til og steke meg i solen hele dagen, god mat, shopping, familiekos og total avslapning. Jeg har allerede begynt og telle ned dagene til avreise. Det er jo en evighet siden jeg var i varmestrøk. Sist var forje sommer når jeg var i Kroatia på øyen Brac. Nå skal vi til Zadar og det ser bare helt nydelig ut. Da får jeg enda en ny plass på listen min over plasser jeg har vært! Har dere bestilt syden tur til sommeren? Eller kanskje dere har noen andre kjekke planer? Jeg krysser fingrene for enda en liten sydentur i sommer med jentene mine, men først, familieferie i juni!


Oh, det er sikker enda finere i virkeligheten enn på bildene!

ANTREKK - 04.05.14Herligheten for en fin søndag det har vært så langt. Jeg har kost meg ute på terrassen med eggerøre, juice og lille Lykke nå en stund. Herlig! Jeg har også skypet med Celine i over 2 timer! Jeg kan ikke si hvor mye jeg savner henne nå.. Heldigvis er det bare 1 mnd til hun er hjemme igjen og tiden kan ikke gå fort nok. Jeg trenger bestevenninnen min tilbake her i Norge! Når jeg snakket med henne planla vi at i sommer skal vi prøve oss på en hopp på tur til Rodos, Ayia Napa eller Sunny Beach. Det må vi bare klare og få til! Vi må jo ha oss en skikkelig jentetur før hun flytter fra meg igjen og tar med seg Tina.. Jeg har allerede begynt og se på hoteller, så gira er jeg!

Hvordan har deres dag vært så langt?
Nå skal jeg bruke resten av søndagen på og slappe helt av, vi blogges mer senere!

FLOWER PRINT DRESSWii, jeg fant kjolen jeg hadde så lyst på! Den er bare helt perfekt til sommeren. Denne skal jeg bruke ofte når sommerenværet er her for fult! Blomster mønster er kjempe inn denne sesongen, så det skal jeg kjøpe meg masse av i alt fra jakker, topper, kjoler, ALT! Det er jo bare så fint, er dere ikke enige? Denne kjolen er kjøpt på bik bok til bare 399!

Jeg har akkurat kost meg med en knall god taco middag og nå jeg ser på mean girls mens jeg oppdaterer dere. Jeg har handlet inn lørdagssnop, gulerøter og dipp til senere ikveld. Da skal jeg se pirates of the caribbean som går på tv og bare slappe helt av. Dette blir en herlig kveld. Siden jeg har hatt jobbhelg denne helgen og jobber 6 dager neste uke også er det bare herlig og slappe når helgen endelig er her. Jeg og Lykke skal kose oss under teppet her i hele kveld!
 


Håper dere likte den nye kjolen min!
Hva skal dere bruke lørdagskvelden deres på? 

HAR DU FUNNET 17. MAI KJOLEN?Da er det ikke lenge igjen til selveste 17. mai, idag er det akkurat 2 uker til. Kanskje noen av dere har kjolen deres klar? Jeg skal selv gå i bunad på dag tid når jeg tilbringer tiden med familien og bare koser meg. Men kanskje det blir en tur ut på kvelden og da skal bunaden av. Jeg har selv funnet meg min kjole, men under her finner dere mange kjoler jeg hadde vurdert som 17. mai kjolen min. Nelly har alt for mange fine kjoler at det er utrolig vanskelig og velge. Håper dere finner noe dere liker! Jeg har forelsket meg i den hvite med blonder med åpen rygg som kommer først her nede, men de har dessverre bare den i M.. Håper nelly får den inn i xs igjen! Krysser fingrene!

Da skal jeg avgåre på jobb for siste gang denne uken. Rett etter jobb skal jeg møte min mor på oasen, vi skal ha oss en liten shopping runde. Jeg skal kjøpe min 17. mai kjolen som jeg vil ha om jeg finner den. Jeg kan si så mye at om de ikke har min str eller kjolen i butikken, kommer jeg til og bli en sint jente idag..

Fant dere noe dere likte?
Ha en kjempe fin lørdag finingene mine! 

SLEEPYFRIDAY

God fredagskveld! Hvordan har dagen deres vært? Nå har jeg og min mor sitt på hoteller i Kroatia og vi har helt forelsket oss i det ene. Det eneste vi venter på er en mail fra dem så tror jeg vi bestiller med en gang. Jeg har sittet her og dag drømt om syden, sol, varme, god mat og ikke minst shopping nå i flere timer og plutselig var det kveld. Timene har bare gått helt fra meg og nå er jeg klar for litt skjønnhetssøvn. Jeg skal på jobb imorgen tidelig, så blir ingen sen kveld på meg. Lykke har allerede funnet seg et godt sove sted på putene. Hun er så søt!

Ha en kjempe fin fredagskveld, vi skrives mer igjen imorgen!

ANTREKK - 01.05.14
For en fin fridag jeg hadde igår! Vi hadde komle middag noe som aldri er feil, var i hundeparken med lille Lykke, var på cafe MM en liten tur også var det bare tvtitting resten av kvelden. Jeg var ikke hjemme før sent igår kveld, så da var det bare og komme seg i seg og få skjønnhetssøvnen sin. 

Nå er det ikke lenge til jeg begynner på jobb. Der skal jeg være til kl 5 også er det rett hjem. Denne fredagskvelden skal tilbringes med min mor, herlig! Vi skal nok ha vår fast mor og datter kveld med både snop og film. Gleder meg allerede! Vi fikk ikke sitt på sydenturer igår siden jeg var borte hele dagen,så det skal vi også gjøre ikveld. Kan ikke vente til og drømme meg vekk med og se på hoteller, flotte strender og bare dagdrømme om når jeg er der! Har dere noen kjekke planer for dagen?


Dette er da gårsdagens antrekk som jeg ikke fikk publisert ti dere.
Vi blogges mer etter jobb, ha en kjempe fin start på fredagen fininger.

LATEST FAVES

God morgen! Hadde dere en fin dag igår? Det kom aldri flere oppdateringer på bloggen igår dessverre. Jeg endte opp med en hjemme med en liten filmkveld. Jeg er utrolig glad i slike kvelder, da koser jeg meg. En tidelig kveld ble det og, så idag våknet jeg tidelig. Selvom jeg har fri idag, trenger man ikke sove til langt på dag. Den skal nytes med og gjøre akkurat det jeg vil!

Jeg kan ikke skjønne at vi allerede er kommet til 1 mai. Tiden går utrolig fort! Men jeg syns det er bra siden dette er siste vår månden og sommeren nærmer seg med stormskritt. Jeg skal se på syden turer med min mor idag og forhåpentligvis bestiller vi! Men, siden vi er kommet til en ny måned er det på tide med en ny oppdatering av antrekkene mine. Det var så herlig og ta antrekks bilder ute i solen igjen med litt mer lettkledde antrekk. Solen for bare fortsette og skinne for jeg er lei av bukser og gensere. Gi meg kjole, shorts og skjørt vær!

 
Har dere noen favoritter fra april antrekkene mine?
Nå skal jeg ut og nyte solen på terassen, vi blogges mer senere!