mai 2015

Cheers for Norway

Når bunaden er tatt av, og en ny finstas er tatt på er det på høy tid og skåle for vår nasjonal dag! Og det finnes ingen bedre måte og gjøre det på enn og sprette både vin og champagne flaskene, og skåle med dine nærmeste venner. Det er slik nasjonaldagen skal feires og avsluttes!

Xoxo!

Happy birthday Norway

God ettermiddag dolls. Idag er det en fin dag og være Norsk på, for Idag får vi ta på oss vår nydelige bunad, ha champagne frokost, spise masse god mat, se folk som går i tåg, pynte oss og bare nyte dagen som bare er vår! For meg er det tradisjon å spise smørbrød brekkie hos mine besteforeldre og middag hos min farmor og farfar. Det gjør jeg hvert år, men iår har jeg en ny vri på dagen. Jeg skal avslutte kvelden på samson cafe med mine nære venner og drikke litt vin før vår nasjonal dag er over i en splitter ny bandasjekjole. En bedre feiring med dette kan det ikke bli.Relaxing sunday

Herlighet for en fantastisk varm og flott søndag vi hadde i går. Jeg bare måtte ta på meg den mest sommerslige kjolen jeg eiger, og nyte solen. Jeg var på en outside shoot i går med en fotograf jeg tok bilder med for flere år siden. Resultatet ble utrolig bra, og jeg gleder meg til neste phootshoot vi skal ha. Flinke meg avsluttet kvelden med litt rydding og vasking før jeg fikk besøk og vi så en film som gikk på tv.

Da er det allerede mandag og jeg er ferdig sminket, kaffe koppen er drukket opp, og nå kaller saksene mine. Denne uken blir det nok veldig travelt og kaotisk på jobb ettersom 17. mai nærmer seg med stormskritt. Men det gjør meg ingenting for da fyker bare dagene ifra meg.Vi blogges!

Trying on dresses!For en fabolouse start på helgen! Rett etter jobb gikk jeg bort på Tinas jobb for og prøve noen nye lange flotte maxi kjoler. Jeg  har vært på jakt etter en kjole i lang tid for årets største event som er min søsters bryllup, og endelig fant jeg en! Jeg prøvde mange nydelige, men jeg gikk for den flotte gule blondete kjole nedenfor som jeg bare elsker. Den er utrolig enkel og pen, men når jeg finner det perfekte smykke, sko og en clutch til, har jeg det perfekte antrekket! Bor dere i Haugesund må dere ta turen innom pushed og gjøre noen kupp! Jeg ville selv ha med meg flere kjoler hjem, men jeg klarte heldigvis og begrense meg med 1 denne gangen.

Jeg og Tina avsluttet en perfekt lørdagskveld med vår favoritt tacopie, en film og sleepover. For en gang skyld var det herlig og ha en fri helg med festing. Men kjenner jeg meg selv rett, varer det bare til neste helg.

Ser den ikke bare helt nydelig ut!?

Friday is my second favorite F word!

God fredag og god helg dolls. Da er ukens nest siste jobb dag over. Jeg jobber hver helg nå i Mai, så flere dager med fri blir det ikke, men hva gjør det når lørdags kveld består av en fantastisk middag, alkohol og kos med min kjære bestevenninne! Jeg kan ikke vente til bff time med Tina imorgen, men først er det en avslappende fredag i vente. Nå skal jeg snart lage en enkel og knall god middag mens jeg ser favoritt serien og tar denne kvelden helt med ro! Det ble nok med sist helg og de andre helgene fremover. Nå begynner party sessongen snart for fult så litt child kvelder hjemme må jeg også ha.

God helg til dere som har det allerede, og ha en fabolouse fredagskveld videre!

Beige candy nails!

Det var virkelig helt fantastisk og fikse neglene i går hos flinkeste Evita. Hun fikset som alltid det jeg ville ha, og de ser helt fabolouse ut - er dere ikke enige? Jeg elsker alt som glittrer og neglene mine er ingen unntak. Denne gangen ble det ikke bare sølv, men beige candy Nails med litt sølv, beige og rosa! I just love them.Nå er det jobb til 7, også er det rekeaften med Tinami som jeg ikke har sitt på en uke.
Vi blogges.

My life on instagram @kaisaeb


God morgen Dolls. Hadde dere en fin start på den nye uken? Jeg tilbringte dagen på jobb før jeg gikk hjem til lille babyen min som jeg savnet sånn i helgen. Jeg må virkelig si det alltid er like kjekt og komme til hverdagen igjen selv om reiselivet slår alt!

Nå sitter jeg her med dagens første kaffe kopp, som kommer til og bli litervis med til.  Etter jobb skal jeg fikse neglene mine noe som er på høy tid. Nå er de vokst alt alt for langt ut, og i går mistet jeg en liten bit. Takk gud for jeg hadde time i dag for jeg holder ikke ut en dag til.. Jeg har allerede funnet ut hva jeg vil ha som mine vår negler, og de kommer til og bli helt fabolouse!

Følg meg på instagram og du ikke gjør det alt!

The weekend in Stavanger

Herlighet for en fantastisk helg. Jeg kan ikke si annet enn at jeg har stor kost meg til 1000 de siste dagene. Alt jeg elsker i en helg. Hotellivet, festing, shopping, god mat, musikk, dansing og alt med en god gjeng. Kanskje det blir en tur på oss en annen gang også siden vi hadde det helt amazing. Jeg og Silje har allerede planlagt vår neste reise. Ladyes night i Oslo til høsten med alle artistene en jente kan elske. Enda en stor konsert i år slår ikke feil. Nå må bare bilettene bestilles også kan vi telle ned måndene, ukene også dagene! Men, selv om jeg har det helt fantastisk når jeg er ute og reiser, savner jeg alltid min lille prinsesse. Det er alltid like stor gjensynsglede hver gang jeg kommer hjem til nurket mitt.

Jeg håper dere også har hatt en fantastisk helg, og at dere har kost dere like mye som meg. I morgen kaller salongen og saksene igjen, og etter en langhelg med festing blir det både hardt men herligt. Tror det blir litervis med kaffe drikking i morgen om jeg ikke får meg en natt med den søvnen jeg må ta igjen. Skrives i morgen etter en natt med beautysleep.
Kisses.

We love the 90's

Oh my gad! Konserten i går var helt amazing, virkelig en opplevelse! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det for det må bare oppleves. Alle de kjente artistene som jeg husker fra jeg var liten som jeg sang og danset til fikk jeg oppleve live, med lightsticks, flammer og en helt fantastisk stemning. Jeg sang, danset og kose meg som bare det. All den gode 90 talls musikken ble spilt på 4 timer og de timene gikk alt for fort. Jeg gikk dessverre før scooter kom på senen, og han hadde jeg gledet meg mest til. Men for krysse fingrene at jeg får se han live en annen gang! 

Bildene er tatt fra Aftenbladet.no
Denne helgen har virkelig vært fantastisk! Minner for livet! 

Antrekk - 01.05.15

 

God kveld dolls! Igår etter vi kom til stavanger gikk vi ut for og spise på nb sørensen før vi hadde forsh her på hotellet. Vi fortsatte kvelden på taket nattklubb og stor koste oss! En bra start på det som kommer til og bli en fantastisk helg.

Idag startet vi morgenen tidelig med hotel frokost halv 8 før vi traff en venninne som jeg og silje gikk på frisørlinjen med. Vi drakk kaffe og nytet det pene været. Idag har vi egentlig bare ventet på at konserten skal starte, så nå har vi spist middag, hatt forsh på hotellet og nå skal vi endelig på konserten. Jeg ser sånn frem til denne kvelden at jeg har ikke ord!Skal fortelle alt om konserten imorgen!

Let the weekend begin!God ettermiddag Dolls. I går startet jeg festhelgen med middag og vin med mine kollegaer, og fortsatte natten til 1. mai med og feire en av mine bestevenninner sin 21 års dag! Det var en utrolig gøy, men det var bare forsmak på en fantastisk helg. Nå er jeg, og 3 andre ankommet Stavanger og det betyr: let the party weekend begin. Vi bor på et utrolig fint hotel, og jeg kan ikke vente med og tilbringe de neste nettene her. Nå skal vi snart ut og spise før vi spretter vinen og varmer opp til konserten i morgen!
Vi skrives mer senere ifra stavanger by!